Zbulimi i Filialit

Ne marrim pjesë në marrëveshjet e filialeve ku fitojmë komisione me shitës të zgjedhur të palëve të treta në mënyrë që të rrisim vlerën që merrni duke vizituar faqen tonë të internetit. Nëse blini produkte ose shërbime nëpërmjet një prej këtyre shitësve të palëve të treta, atëherë ato palë të treta kanë termat dhe kushtet e tyre që janë të ndara nga kjo faqe interneti.

Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi përpunimin e pagesave të palëve të treta, dërgesat, shërbimin ndaj klientit, etj. Këta shitës të palëve të treta mund të përdorin gjithashtu skedarë kuki, sinjalizues uebi ose teknologji të ngjashme dhe ju i nënshtroheni politikave dhe procedurave të tyre. Ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për veprimet e këtyre shitësve të palëve të treta dhe duke përdorur faqen tonë të internetit ju pranoni të na lironi nga çdo përgjegjësi nga përdorimi juaj i produkteve ose shërbimeve të shitësve të palëve të treta.

Amazon:

Ne jemi pjesëmarrës në programin e bashkëpunëtorëve të Amazon Services LLC, një program reklamimi bashkëpunëtor i krijuar për të siguruar një mjet që sajtet të fitojnë tarifa reklamimi duke reklamuar dhe duke u lidhur me Amazon.com dhe ne fitojmë nga këto blerje kualifikuese.