Kush është Kevin Trudeau?

kevin Trudeau

Kevin Trudeau, autori më i shitur numër 1 i NY Times, është një nga tregimet më unike, më kontroverse dhe mbresëlënëse të suksesit në historinë amerikane.  

Për 3 dekadat e fundit, Kevin Trudeau ka qenë i njohur si:

 • Një nga autorët më të shitur # 1 të NY Times të të gjitha kohërave
 • Mësues dhe folës frymëzues/motivues
 • Një “manjat biznesi ndërkombëtar me shumë miliardë dollarë”
 • Një “gjeni i marketingut dhe biznesit”
 • Një Fjala e Lirë e patrembur, Liritë e Shëndetit Natyror dhe avokati i konsumatorit
 • Një “bilbilfryrës” që ka ekspozuar korrupsionin e korporatave, mediave dhe qeverisë

Kritikët e tij e kanë quajtur atë çdo gjë, nga një shitës vaji gjarpëri te një mashtrues.

Qeveria amerikane është përpjekur ta diskreditojë dhe hesht për dekada me radhë, duke bërë akuza të padokumentuara, të pabazuara dhe të rreme për Kevinin pa mëshirë.

Mediat kryesore thjesht nxjerrin papagall të pavërtetat e qeverisë dhe gënjeshtrat për Kevin. 

“Gjiganët e teknologjisë”, TV dhe radio kanë censuruar Kevin për dekada të tëra.

Mbi 100 milionë mbështetësit e Kevin megjithatë e dinë të vërtetën për Kevin Trudeau. Ata thonë se ai është i vërtetë, i vërtetë dhe autentik. Ata miliona njerëz që kanë përfituar nga veprat e Kevinit tregojnë historinë “reale” dhe të vërtetë se kush është Kevin Trudeau. 

Ju mundtë lexoni disa nga tregimet dhe dëshmitë e tyre këtu. 

Sot Kevin Trudeau është një:

 • filantrop
 • Autori më i shitur ndërkombëtar i NY Times i 6 librave (50 milionë+ kopje të shitura)
 • Folës/mësues/trajner dhe ekspert në Ligjin e Tërheqjes dhe “Si dikush mund t’i kthejë ëndrrat e tij në realitet”
 • Eksperti numër 1 i marketingut të drejtpërdrejtë në botë
 • Duke u bërë shpejt një udhëheqës shpirtëror për miliona
 • Humanitare
 • Trajneri numër 1 “Suksesi në jetë” në botë

Kevin u mëson njerëzve përmes librave të tij, audiove, videove, trajnimeve në internet, trajnimeve të drejtpërdrejta, stërvitjeve një për një, këshillimit dhe kurseve të shkruara se si të jesh i lumtur, i shëndetshëm dhe i pasur.

Ekspertiza e tij është unike: ajo vjen drejtpërdrejt nga përvoja personale; vëzhgimi i përvojave personale të të tjerëve; dhe shtypni në “Fusha Universale”. 

Fushat kryesore ku mëson Kevin Trudeau janë:

 • Si të arrihet lumturia; lumturia e brendshme; paqe; gëzim; përmbushje; siguri; dituria; Ndriçimi dhe Vetë Realizimi
 • Si të fitoni para; të arrijë pasuri; bëheni të pasur financiarisht; zhvillojnë pasuri
 • Sekretet e marketingut të drejtpërdrejtë
 • Si të jeni fizikisht të shëndetshëm me “Karat Natyrale”/sekretet kundër plakjes dhe jetëgjatësisë
 • Si të manifestoni të gjitha ëndrrat dhe dëshirat tuaja
 • Si të krijoni jetën që keni dëshiruar gjithmonë
 • Si të jesh, të bësh dhe të kesh gjithçka që dëshiron

Kevin mëson shumë “sekret” që nuk mësohen nga askush tjetër, në asnjë format, askund në botë (përveç disa ‘shoqërive sekrete’).

Ai fuqizon të pafuqishmit. Ai është një zë për ata që nuk kanë zë. Dhe një “kampion” i “Djaloshit të vogël”.

Kevin i ndihmon njerëzit të bëhen më të mbështetur te vetja dhe të mjaftueshëm. 

Ai ndihmon për të çliruar potencialin e pashfrytëzuar në mënyra që nuk janë mësuar më parë për masat.

Ai tani ia ka kushtuar jetën e tij për të ndihmuar njerëzit në mbarë botën të përmirësojnë standardin e tyre të jetesës dhe cilësinë e jetës në të gjitha fushat.

Fokusi i tij kryesor është të ndihmojë njerëzit të arrijnë qëllimet dhe ëndrrat e tyre, dhe më e rëndësishmja, të arrijnë paqen e brendshme, gëzimin dhe lumturinë duke ndarë dashurinë dhe dhembshurinë për të gjithë njerëzimin. 

Kevin tani i është përkushtuar një jete shërbimi vetëmohues ndaj njerëzimit.

Ai do të vazhdojë të ekspozojë qeverinë, mediat kryesore dhe censurën e Big Tech, shtypjen e fjalës së lirë dhe korrupsionin.

Kevin është i përkushtuar për t’i shërbyer njerëzimit.

Ajo që Kevin Trudeau dëshiron të rrisë në botë: 

 • Barazi sociale dhe financiare
 • Dashuri dhe dhembshuri
 • Kuptimi dhe pranimi

Kevin do të vazhdojë të ndihmojë për t’i dhënë fund racizmit, padrejtësisë sociale, paragjykimeve, urrejtjes, fushatave të dezinformimit, censurës dhe “Fake News”.

Për shkak të zhvillimit të tij të jashtëzakonshëm shpirtëror dhe “fuqive mendore dhe energjike” të shfaqura, atij i janë dhënë gjëra të tilla nga njerëz që e njohin mirë: Guru; Lartësuar shpirtërisht; VETË E realizuar; Një Mjeshtër Shpirtëror i Përsosur; Sherebelë; Shikuesi; Psikike; Kanali; I qartë; E mesme. 

Kevin pretendon se ai nuk është asnjë nga këto gjëra. 

“Unë nuk jam asgjë e veçantë. Unë jam një shërbëtor dhe student i përulur i “Mjeshtrit” tim shpirtëror. Unë jam ajo që ju e dini se jam. Unë jam njësoj si ju. Unë jam në rrugë. I vetmi ndryshim i vërtetë ndoshta është niveli im i vetëdijes dhe vetëdijes për atë që jam dhe kush jam. Por unë jam ende duke u zgjeruar dhe i detyrohem gjithçka që jam “Mjeshtrit” tim. Ju gjithashtu mund të arrini vetëdijen dhe vetëdijen”.

Kevin gjithashtu thotë:

 “Zoti (ose Burimi; Ndërgjegjja; Universi ose çfarëdo termi që ju zgjidhni të përdorni) banon brenda të gjithëve në mënyrë të barabartë. Zoti është në ne, SI ne. E njëjta dritë hyjnore që është brenda meje, banon brenda të gjithëve. Unë jam i vetëdijshëm për të. Ne të gjithë jemi një shprehje dhe shtrirje e së njëjtës vetëdije/energji të vetme që janë të gjitha gjërat.”

Një listë e pjesshme e shumë arritjeve të së kaluarës së Kevin Trudeau përfshin:

 • #1 Autori ndërkombëtar më i shitur i NY Times i 6 librave (mbi 50 milionë kopje të shitura) duke përfshirë “Karat natyrale për të cilat nuk duan të dini”, i cili ishte # 1 në listën e NY Times për 26 javë rresht
 • Themelues i Institutit Amerikan të Kujtesës, i cili u bë shkolla më e madhe e trajnimit të kujtesës në botë me mbi 5 milionë studentë në mbarë botën, dhe autor i kursit të librit dhe studimit në shtëpi “Mega Memory”
 • Themeluesi i grupit TruStar Global Media i cili përfshinte: Golf TV MB; Shop America (një kanal televiziv për blerje shtëpie në MB); YOU TV (kanal televiziv frymëzues në MB)
 • Pritësi i emisionit radiofonik Kevin Trudeau (përllogaritet mbi 100 milionë dëgjues në mbarë botën)
 • Bashkë-prezantues i Show Debbie dhe Kevin (si në Radio ashtu edhe në TV)
 • Quhet “Mbreti Infomercial”; Një gjeni marketingu; Guru i marketingut i Amerikës
 • Pretendohet nga ekspertët: “Një nga komunikuesit më të mëdhenj masiv të të gjitha kohërave”
 • Ndërtues i një biznesi global shumë miliardë dollarësh në mbi 150 vende
 • Mbrojtësi i konsumatorit, shëndetit natyror dhe fjalës së lirë
 • Whistleblower dhe ekspozues i korrupsionit të korporatave dhe qeverisë
 • Filantrop që ka dhënë shumë nga pasuria e tij gjatë 30 viteve të fundit
 • Autor i mbi 100 kurseve duke përfshirë: Kursi i Masterit të Suksesit; Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal; Dëshira juaj është urdhri juaj; Si mund të fitojë çdokush miliona: Sekretet për të fituar para që ata nuk duan t’i dini
 • Një folës motivues/frymëzues me mbi 5 milionë pjesëmarrës në mbarë botën
 • I quajtur “Z. Entuziazmi; Z. Motivimi; dhe z. Pozitivitet”

Kevin lindi në një familje me jakë blu të klasës së mesme të ulët (babai i tij francez kanadez ishte një saldator sindikal dhe nëna e tij italiane ishte një grua me kohë të plotë dhe shtëpiake, të dy me vetëm një arsim të mesëm). 

Kevin u rrit në “anën e gabuar të pistave”. Në fillim të shkollimit, atij iu tha se kishte paaftësi në të mësuar dhe pengesë në të folur. Edhe pse i zgjuar me një IQ jashtëzakonisht të lartë, Kejvina kishte pak interes për shkollën e mesme, pothuajse “u hodh jashtë” dhe mezi mori një diplomë të shkollës së mesme. Ai kurrë nuk ndoqi kolegj. 

Në fillim të viteve 70 Kevin takoi një burrë të suksesshëm që do ta quante “Xhaxhai” i tij dhe i cili do të ishte mentori i parë dhe më i rëndësishëm i Kevinit. Ky njeri ishte anëtar i një organizate “sekrete” globale të njohur si “Vëllazëria”. “Induksioni” i hershëm i Kevinit në këtë organizatë shumë private ishte vendi ku ai u trajnua dhe u ekspozua ndaj “Sekreteve të Elitave Globale”. Këtu Kevin mori edukimin e tij “të vërtetë”.

Gjatë viteve në vijim, Kevin Trudeau iu mësua “Sekretet e Suksesit” dhe si të:

 • Lëshoni fuqinë e mendjes
 • “Lëvizja” e energjisë
 • Manifestoni dhe krijoni atë që dëshironi në jetë
 • Bëni miliona dhe pasurohuni
 • Zhvilloni shëndet të përsosur fizik
 • Kontrolloni emocionet dhe çlironi mendjen dhe trupin nga negativiteti
 • Sekretet e karmës dhe ligji i tërheqjes
 • Si drejtohet dhe kontrollohet vërtet bota
 • Edhe me shume.

Kevin do të vazhdonte të lexonte mbi 5000 libra dhe të ndiqte qindra seminare, seminare dhe programe trajnimi mbi këto tema. Ai gjithashtu studioi në thellësi kuantike dhe fizikën atomike; si funksionon mendja; joga; tai chi; chi gong; dhe shumë metoda dhe sisteme të tjera të lashta që prodhojnë shëndet, pasuri dhe lumturi.

Kevin Trudeau gjithashtu studioi mësimet dhe dorëshkrimet e lashta që lidhen me spiritualitetin, duke përfshirë:

 • Bibla çifute dhe e krishterë
 • Zohari
 • Kabbala
 • Kurani
 • Vedat
 • Mahabharata
 • Ramayama
 • Dhe shumë tekste të tjera të lashta shpirtërore.

Mentorët dhe mësuesit e Kevin Trudeau gjatë viteve (që ai i njihte personalisht) përfshijnë:

 • Ed Foreman (2 herë kongresmen amerikan, i njohur si Z. I tmerrshëm)
 • Charlie “Tremendous” Jones
 • Zig Ziglar
 • Swami Muktananda
 • Swami Gurumayi
 • Pat Robertson
 • Kenneth Hagin
 • Kenneth Copeland
 • Dexter Yager
 • Brian Trejsi
 • Jay Abraham
 • Earl Nightingale
 • Oral Roberts
 • Swami Satchitananda
 • Mjeshtër i madh Tsai
 • Sifu Shi Yan Ming
 • Disa të tjerë që ishin mentorë kryesorë dhe kryesorë, por që duhet të mbeten anonimë

Kevini nuk është “fetar”, por është thellësisht shpirtëror.

Ai dëshiron t’i dojë të gjithë pa kushte dhe përjashtime. 

Kevin fokusohet në të qenit dhembshuri, ndërgjegje dhe mirëkuptim të pastër. 

Kevin gjithashtu fokusohet në të qenit “plotësisht i zgjuar, i vetëdijshëm dhe i vetëdijshëm”. 

Thelbi i njohurive të Kevinit është:

“Ne jemi të gjithë shprehja dhe shtrirja e pastër dhe e përsosur e dashurisë dhe dritës “e Zotit”. 

Ashtu si “Perëndia” është dashuri, po ashtu janë të gjithë. Ne të gjithë jemi dashuri, dritë dhe vetëdije e pastër.”

Mesazhi i Kevinit për botën është:

“Çdokush ka potencial të pakufizuar dhe të pashfrytëzuar për të krijuar jetën që zgjedh, si dhe të jetë, të bëjë dhe të ketë gjithçka që dëshiron”.