Anija e lundrimit GIN

Rrjeti Global i Informacionit aktualisht është duke përfunduar një studim fizibiliteti për ndërtimin e një anije lundrimi “rezidenciale” vetëm për anëtarët.

Kjo anije do të jetë një kombinim i:

 • Klubi lundrues që udhëton nëpër botë
 • Vendbanimi për anëtarët e GIN
 • Një anije “tërheqje/pushimi” për anëtarët GIN që mund të jenë “Pronar i pjesshëm”
 • Një vend për trajnimin më të lartë më konfidencial dhe të klasifikuar për anëtarët e nivelit dhe renditjes më të lartë të GIN

Vizioni i Anijes. Duke prezantuar…

“LIRI”

Imagjinoni anijen luksoze më luksoze të ndërtuar ndonjëherë duke udhëtuar nëpër botë nga një vend ekzotik në tjetrin me një ritëm të qetë dhe të pangutur. Anija është projektuar ekskluzivisht për një “Klub Privat” dhe e rezervuar për “VETËM për anëtarët”.

KLUB është një “Shoqëri Ndërkombëtare e Shëndetit, Pasurisë dhe Lumturisë”.

Si pasagjerë dhe ekuipazh do të lejohen vetëm anëtarët e kësaj Organizate Ndërkombëtare Ekskluzive dhe Private “The Club”.

SHIP do të jetë i mbushur me njerëz pozitivë, të lumtur, të suksesshëm, të orientuar drejt lirisë nga e gjithë bota, të cilët gëzojnë “të pastër, të shëndetshëm, të shëndetshëm, të jetuar” dhe që gëzojnë “shëndet, pasuri dhe lumturi”.

Imagjinoni të jeni mjaftueshëm me fat që të jeni Anëtar i këtij Klubi, të keni akses “ekskluzive” për të udhëtuar në këtë Anije dhe të shijoni begatinë, luksin dhe madhështinë e kësaj përvoje të klasit botëror “Une of a Kind”. Prit nje minute! Nuk duhet të imagjinoni të jeni me fat për të qenë Anëtar, sepse nëse po e lexoni këtë, ju jeni tashmë Anëtar i këtij klubi. Klubi është Rrjeti Global i Informacionit dhe si Anëtar, kjo është ajo që mund t’ju presë…

ANIJA do të quhet “LIRI”.

Anija, “FREEDOM” dhe “CLUB” do të përfshijnë anëtarë të cilët:

 • Dëshironi “Një jetë më të mirë”
 • Janë të vetëdijshëm për shëndetin, palestër dhe shpirtërisht
 • Dëshironi të angazhoheni në zhvillimin personal dhe mirëqenien
 • Dëshira për të mësuar rreth “Sekreteve të Suksesit” për të arritur qëllimet e tyre
 • Dëshironi të mësoni se si të përdorni Ligjin e Tërheqjes dhe “sekretet” e tjera për të manifestuar ëndrrat e tyre
 • Synoni të arrini prosperitet financiar, të krijoni pasuri dhe të jetoni me bollëk
 • Ata që tashmë janë të pasur dhe të pasur dhe që kuptojnë gjithashtu se çfarë është me të vërtetë e rëndësishme në jetë nuk janë pasuri materiale.
 • Dëshira për paqe të brendshme, përmbushje dhe lumturi
 • Synojnë të rrisin spiritualitetin, ndërgjegjen dhe ndriçimin e tyre personal
 • Përqendrohuni në shoqërimin me njerëz me të njëjtin mendim, të cilët janë pozitivë, të motivuar dhe të frymëzuar
 • Prisni më shumë nga jeta dhe dëshironi më të mirën që jeta ka për të ofruar
 • Përpiquni të jetoni një jetë të mbushur me “Pasion”, gëzim dhe lumturi
 • Planifikoni të keni “Argëtim” çdo ditë
 • Dëshira me gjithë zemër për të jetuar një jetë që ka “kuptim” dhe “qëllim”. A tingëllon e gjithë kjo si dikush që njihni?

Po, sepse je ti.

Por disa prej jush jo vetëm që do të jenë pasagjerë, por do të jetojnë në anijen “Freedom” si banorë të përhershëm me kohë të plotë dhe do të shijojnë “Një jetë më të mirë”.

Të tjerët do të vijnë për një javë ose më shumë për të shijuar një pushim të shëndetshëm të mbushur me argëtim ose për të pasur një përvojë të llojit “Spa ose Ashram si retreat, resort mësimor/edukativ”.

Pavarësisht nëse vini për një javë ose një jetë të tërë, KLUB-i dhe Ship Freedom do të plotësojnë dëshirën tuaj për të qenë të shëndetshëm, të pasur dhe të lumtur. Si Anëtar i The Club ne duam që ju të shijoni këtë jetë luksoze dhe gjithçka që dëshironi të përjetoni, të gjitha me njerëzit me të cilët dëshironi të shijoni më shumë!

Udhëtoni botën në rezidencën tuaj.

FREEDOM planifikon të jetë shumë unike në mënyrën se si udhëton nëpër botë. Ai do të lundrojë nga një port në tjetrin ndërsa qarkullon globin.

Në disa porte, SHIP do të mbërrijë herët në mëngjes dhe do të niset në orët e vona të pasdites ose në mbrëmje po të njëjtën ditë, duke ju dhënë një ditë emocionuese në atë port të caktuar. Në destinacione të tjera, SHIP do të qëndrojë për disa ditë duke ju lejuar mundësinë për të shijuar destinacionin për periudha të gjata kohore.

Në disa vende të tjera SHIP mund të qëndrojë deri në 4 javë të plota ose më gjatë në mënyrë që pasagjerët të mund të përjetojnë plotësisht qytetin, vendin dhe kulturën e destinacionit të SHIP. Kjo është një eksperiencë lundrimi krejtësisht “një lloji”. SHIP mund të veprojë si “Hotel/Resort” juaj personal në destinacione të shumta ku ANNI qëndron në port për periudha të gjata kohore.

Kjo anije e mrekullueshme lundrimi Ocean Liner synon të jetë ndryshe nga çdo tjetër e ndërtuar ndonjëherë. Dhe nuk do të jetë një anije e ngjeshur me “lundrim me pije alkoolike”, e mbushur me pushues që kërkojnë të pinë shumë, të hanë shumë dhe të bëjnë aktivitete të stilit “Turist” të prerësve të biskotave.

“FREEDOM” do të jetë një lundrues me 5 yje, Ultra Luksoz, “Resort/Retreat dhe Komunitet Jetës më i Mirë për Jetë”. Fjalë për fjalë, do të jetë si një “Fshati utopik” ku ju dhe të dashurit tuaj mund të jetoni, pushoni dhe vizitoni në rezidencën tuaj.

“Shija dhe atmosfera” e SHIP mund të jetë ndryshe nga çdo tjetër e krijuar ndonjëherë. Do të jetë një kombinim i një:

 • Resorti Ultra Luksoz për Pushime
 • Ashram/Qendra Shpirtërore
 • Fitnes dhe Shëndeti Retreat
 • Klubi
 • Mësimore dhe Edukative
 • Akademia
 • Komuniteti Wellness
 • Fshati” për njerëzit “pozitiv”.
 • Qendra Shëndetësore e kurave natyrale
 • “Shangri la”
 • Rezidencë për të pasurit dhe të famshmit
 • SHIP mund t’ju ofrojë mjedisin ideal për transformim dhe rritje personale, shpirtërore dhe profesionale. Një vend ideal për ju për të mësuar “Si të manifestoni ëndrrat tuaja” dhe “Si të merrni në jetë, gjithçka që dëshironi”
 • SHIP mund të jetë një vend ku mund të takoni njerëz të famshëm nga e gjithë bota, të famshëm, personalitete, mësues shpirtëror, autorë më të shitur, miliarderë, argëtues, yje filmash, udhëheqës biznesi, udhëheqës botërorë dhe ndoshta disa nga njerëzit më të suksesshëm në shumë fusha të përpjekjeve. Bashkëpasagjerët tuaj në SHIP mund të jenë një “Who’s Who” virtual i botës.
 • Gjithçka në SHIP synon t’ju ofrojë juve, të dashurit tuaj dhe të gjithëve në bord “Një jetë më e mirë”. Një jetë me shëndet, pasuri dhe lumturi.
 • LIRIA nuk do të jetë përgjithësisht e hapur apo e disponueshme për publikun. Do të rezervohet për “VETËM PËR ANËTARËT” dhe/ose “REZIDENCA”

Ju si Anëtar mund të keni opsionet e:

 • Blerja e një rezidence/dhome shtetërore në FREEDOM dhe të jetuarit në anije me kohë të plotë (Banorët me kohë të plotë mund të kenë mundësinë të punojnë me kohë të pjesshme ose të plotë në anije gjithashtu)
 • Përvetësimi i një “Pronësie të pjesshme” në një banesë/dhomë shteti. Kjo do të thotë të “zotërosh” një Rezidencë/Dhomë Shtetërore në SHIP për 7 ditë në vit për 50 vjet (mund të jesh në gjendje të blesh sa më shumë “Fraksione” 7 ditësh sa të duash). Zotërimi i një kabineti për një javë në SHIP çdo vit për 50 vjet quhet “Bllok”. Ju mund të jeni në gjendje të blini sa më shumë “Blloqe” që dëshironi.
 • Shkoni në anije duke rezervuar një dhomë “Hotel Style” për 1 ditë ose aq ditë që dëshironi në bazë të disponueshmërisë
 • Puna me kohë të plotë të SHIP si ekuipazh, duke jetuar kështu në “apartamentet e ekuipazhit” dhe duke pasur “orë pune të ekuipazhit”

Mund të ketë qindra pasagjerë/familje në anije që zotërojnë “Rezidencat”. ANIJA mund të ishte shtëpia e tyre e përhershme dhe ata mund të jetonin në SHIP me kohë të plotë.

Shumë nga këta rezidentë të përhershëm me kohë të plotë mund të zgjedhin gjithashtu të punojnë në anije, me kohë të pjesshme ose me kohë të plotë. Të tjerët mund të jenë në pension dhe të gëzojnë Rezidencën e tyre si shtëpinë e tyre të vetme të të moshuarve ose një nga shtëpitë e tyre të të moshuarve.

Disa mund të jetojnë në anije si banorë me kohë të plotë ndërsa punojnë në distancë. Në botën e sotme, shumë punë tani nuk kërkojnë që një person të shkojë në një zyrë. “Puna nga shtëpia” është shumë e zakonshme në botën e sotme. Të kesh një vendbanim në anije atëherë, është një mënyrë ideale për të jetuar një jetë të mirë duke ruajtur ende punën dhe të ardhurat me kohë të plotë.

Të tjerët mund të zotërojnë një Rezidencë, por e përdorin atë vetëm herë pas here gjatë gjithë vitit, duke lejuar familjen dhe miqtë (të cilët janë gjithashtu anëtarë të KLUB-it) të përdorin Rezidencën e tyre kur nuk e përdorin vetë.

Një pasuri e vlefshme, potencialisht e vlerësuar?

Askush nuk e di, nuk ka garanci. Por njësitë mund t’u jepen me qira Anëtarëve të tjerë dhe kjo mund t’u sigurojë “pronarëve” të ardhura të mundshme nga qiraja. Ata ende mund ta përdorin vetë Rezidencën disa javë në vit për pushime. Ose ata gjithashtu mund ta shesin njësinë në një moment.

Një vendbanim në SHIP mund të transferohet, shitet ose jepet si dhuratë.

“Mundësi të pjesshme të pronësisë”

Mund të ketë gjithashtu mijëra njerëz që kanë “Pronësi të pjesshme” në rezidenca. Kjo do të thotë se ata mund të “zotërojnë” një “Faksion” të dhomës së dhomës. Këto mund të shiten si “Fraksione” ose “Blloqe” 1 javore (7 ditë). Mund të blini sa më shumë “Fraksione” ose “Blloqe” njëjavore sa të dëshironi. Zotërimi i një “Fraksioni” ose “Blloku” të një rezidence/dhome shteti do të thotë që ju dhe një mysafir mund të qëndroni në anije për 1 javë çdo vit për jetën e anijes (50 vjet)!

Një pjesë e një rezidence (“Blloku”) mund të transferohet, shitet ose jepet si dhuratë.

“Anëtarët mund të shijojnë “LIRI” si “Dhomë Hoteli”.

Çdo javë mund të ketë edhe qindra anëtarë që mund të rezervojnë një dhomë të dhomës, në stilin “Dhomë hoteli”. Ata mund të qëndrojnë në anije për 1 ditë ose më shumë në bazë të dëshirave të tyre dhe disponueshmërisë së dhomës. Ata mund të vijnë në SHIP për të pushuar me anëtarë të tjerë ndërkombëtarë të KLUB-it, ose për të marrë kurse trajnimi specifike “VETËM SHIP” që KLUB ofron dhe mund të dorëzohen ekskluzivisht në SHIP.

“EKUIPAZHI”

Natyrisht, anija do të ketë anëtarë të ekuipazhit me kohë të plotë, të cilët kontraktojnë për të punuar në SHIP sipas standardeve të industrisë “kontratat e punës së anijeve lundruese” që zgjasin nga 3 muaj deri në 1 vit në të njëjtën kohë.

Këta njerëz mund të jetojnë dhe punojnë me kohë të plotë në anije, siç është zakoni standard i industrisë.

Anëtarët e ekuipazhit të FREEDOM mund të kenë gjithçka “Shumë më mirë” sesa do të kishin në çdo anije tjetër turistike.

Anëtarët e ekuipazhit “FREEDOM” mund të trajtohen gjithashtu si MYSTOR në bordin e ANIJES kur ata nuk punojnë në turnet e tyre. Kjo do të thotë që anëtarët e ekuipazhit mund të kenë akses në të gjithë Anijen dhe të gjitha lehtësitë, ashtu siç kanë akses të gjithë banorët dhe pasagjerët e tjerë.

Ky është i PARI dhe I VETMI në industrinë e lundrimit, duke garantuar ekuipazhin më të mirë të mbledhur ndonjëherë në një anije të vetme. Më të mirët nga më të mirët në industrinë e lundrimit ndoshta do të duan të punojnë në këtë anije dhe i gjithë ekuipazhi do të duhet të jetë anëtarë i KLUB-it për t’u kualifikuar dhe për t’u konsideruar për pozicionet e ekuipazhit.

Meqenëse ne e dimë se ju dhe çdo person në FREEDOM do të jeni një Anëtar i KLUB-it, anija do të jetë e mbushur me njerëz me mendje të njëjtë, optimistë, të lumtur, të motivuar, të orientuar drejt shëndetit, me të cilët mund të jetë një kënaqësi absolute për të kaluar kohë.

Anëtarët e KLUB-it, si ju, janë të interesuar për rritjen personale, zhvillimin personal, përmirësimin e vetvetes, mësimin, krijimin e pasurisë, rritjen e aftësisë së tyre për të manifestuar dëshirat e tyre, të qenit të begatë, të shëndetshëm dhe më e rëndësishmja të jenë të LUMTUR dhe të jetojnë një jetë që ka “kuptim ” dhe “qëllimi”. Anëtarët e KLUB-it dëshirojnë “Shëndet, Pasuri dhe Lumturi”.

Rezidenca e re e Kevinit

Themeluesi i KLUB-it dhe Vizionari i kësaj ideje të një anijeje të quajtur “FREEDOM” është Kevini. “Liria” do të ishte rezidenca kryesore e Kevinit dhe “Shtëpia” e tij.

“Një jetë më e mirë” për të gjithë në bord.

Si Anëtar i The CLUB, ju keni fituar privilegjin për të jetuar jetën që keni ëndërruar dikur. FREEDOM mund të jetë një linjë oqeanike e madhe me shumë qëllime që ju ofron mundësinë për të jetuar jetën që meritoni.

Një “Klube lundruese” dhe selinë botërore për KLUB.

Kur është në port, FREEDOM mund të jetë i hapur për të gjithë anëtarët e KLUB-it dhe të ftuarit e tyre që të hyjnë në bord dhe të shijojnë të gjitha lehtësitë në SHIP, duke përfshirë ngrënien, argëtimin, seminaret, seminaret, ekskluzive “TRAJNIME VETËM ANIJE”, trajnime të Klubit të Nivelit të Lartë, takime dhe ngjarjet.

SHIP është “CLUBHOUSE” perfekt dhe një vend për ju dhe anëtarët e tjerë që:

 • Argëtoni të ftuarit
 • Shijoni ngrënien e klasit botëror
 • Bëni takime
 • Kryeni biznes personal
 • Merrni pjesë në leksione
 • Merrni pjesë në konferenca, seminare 
 • Trajnimi i KLUB-it të Nivelit të Lartë “VETËM SHIP”.
 • Kurse
 • Shijoni argëtim spektakolar falas
 • Njihuni me të famshëm, VIP-a dhe personalitete ndërkombëtare lahen në “energjinë” e veçantë që është krijuar në SHIP që prodhon transformim personal dhe thjesht relaksohuni në bujari ndërsa takoheni dhe shoqëroheni me anëtarë të tjerë të KLUB-it nga e gjithë bota “The Ship”.

Këtu janë Numrat. . . Pa premtime. Thjesht “Ëndrra” jonë. Të gjithë këta numra do të rriten ose do të ulen dhe raportet në raport me njëri-tjetrin do të ndryshojnë në bazë të shitjeve dhe interesit nga anëtarët e KLUB-it. 

Por skenari ynë ideal për anijen do të ishte ky:

 • Kapaciteti i pasagjerëve: 4,000
 • Kapaciteti i ekuipazhit: 3,000
 • Vendbanimet: 200
 • Rezidenca/Dhomat me pronësi të pjesshme: 1,500 
 • Dhomat e hotelit: 300
 • Numri i rezidencave mund të jetë më shumë se 200 nëse ka interes të madh, ose më pak se 200 nëse ka më pak njerëz të interesuar për të blerë Rezidenca me kohë të plotë.
 • Kjo vlen edhe për numrin e dhomave të pronësisë së pjesshme prej 1,500. Nëse ka interes të madh, mund të ketë më shumë se 1500 dhoma në këtë kategori. 
 • Nëse ka më pak interes, atëherë numri i dhomave të dhomës në bord FREEDOM kur anija niset mund të jetë më pak se 1500 Rezidenca/Dhoma Shtetërore.
 • E njëjta gjë vlen edhe me numrin e “Dhomave të Hotelit”.
 • FREEDOM mund të jetë një anije edhe më e madhe se sa thuhet nëse ka interes të fortë. 
 • Anija mund të kishte një kapacitet maksimal prej 6,000 pasagjerësh. ANIJA mund të jetë gjithashtu më e vogël.
 • “Numrat financiarë” janë “të shkallëzueshëm” dhe ende funksionojnë për një anije me një nivel kapaciteti pasagjerësh deri në 600. Nëse ka më pak interes se kaq, SHIP nuk do të ndërtohet derisa interesi nga anëtarët e KLUB-it të rritet në nivelin që do të prodhojë një ANIJE që mund të ruajë aftësinë paguese financiare.

Çfarë do të thotë në të vërtetë e gjithë kjo është, varet nga ju, Anëtarët. Nëse zgjidhni të jetoni një jetë luksoze, mes njerëzve me mendje të njëjtë, ku mund të rriteni, të mësoni dhe të përparoni, atëherë së bashku si “Klubi” dhe anëtarët e tij, ne mund ta realizojmë këtë ëndërr!

“THE SHIP” Pyetjet e bëra më shpesh:

Pse të jetosh dhe të punosh mbi LIRINË është “Një jetë më e mirë”?

SHIP mund të sigurojë një mjedis jetese, pune dhe pushimi që është “më i mirë” se çdo gjë që keni ëndërruar ose imagjinuar ndonjëherë.

Të gjithë në SHIP mund të punonin, jetonin ose pushonin me Kevinin, ashtu si Kevini. Ata që kanë parë nga afër se si ka jetuar Kejvina, mund të imagjinojnë stilin e jetës që do të shijonit me të në të ardhmen.

 “Faktori Kevin” do të thotë se gjithçka në “botën” e Kevinit është më e mirë se më e mira dhe më e lavdishme se sa mund të imagjinohet ndonjëherë.

 • Gjithçka është më e mirë se Klasi i Parë.
 • Gjithçka është më madhështore se Grand Class.
 • Gjithçka është më e bukur dhe më e pasur se e klasit botëror.
 • Gjithçka është edhe përtej Klasës Mbretërore.
 • LIRIA mund të jetë bota ku “Faktori Kevin” mbretëron suprem.

“Faktori Kevin” më së shumti do të thotë se gjithçka është ARGËTUESE dhe se jeta ka vërtet kuptim dhe qëllim.

“Faktori Kevin” do të thotë që jeta është e plotë dhe e kënaqshme, dhe se dikush ka paqe të brendshme, gëzim dhe lumturi.

“Kevin Factor” po jeton “Një jetë më të mirë” nga sa e keni përjetuar apo imagjinuar ndonjëherë. Dhe MUND të jetë e juaja!

Në SHIP mund të flini në dyshekun më të mirë, në çarçafët më luksoz, me jastëkun më të madh në botë, gjithçka që është pastruar dhe shtypur nga shërbëtorja juaj personale.

Ju mund të zgjoheni me tingujt e programuar të cicërimave të zogjve dhe një sistem të veçantë ndriçimi me spektër të plotë që ngadalë e sjell dhomën në ndriçim të plotë, ashtu si dielli që lind. Është mënyra e përsosur më e shëndetshme për t’u zgjuar nga gjumi më i mirë i jetës suaj.

Pohimet tuaja të zgjedhura personalisht luajnë automatikisht pasi jeni ende në gjendjen e valës së trurit Alfa, “duke ju programuar për sukses, shëndet dhe lumturi”.

Ju bëni dush me ujin më të pastër, të filtruar dhe me energji që mund të prodhohet.

Të gjithë artikujt tuaj të kujdesit personal dhe kujdesit të flokëve janë 100% organike dhe janë të gjitha plotësuese. Rrobat tuaja janë pastruar, shtypur dhe hequr nga shërbëtori juaj personal dhe kujdestari.

Kur dilni nga dhoma juaj, nuk ka trafik për t’u përballur ose mot i keq. Gjithçka në jetën tuaj tani është në distancë në këmbë. Të gjithë ata që takoni gjatë ditës janë anëtarë të tjerë të KLUB-it. Të gjithë kanë një buzëqeshje dhe përshëndesin njëri-tjetrin me dashuri dhe respekt. Gëzimi e mbush Anijen. Të gjithë e dinë emrin tuaj, dhe ju i njihni të gjithë me emër gjithashtu. Ju nuk jeni vetëm të rrethuar nga stafi dhe pasagjerët e tjerë që janë miq, por të gjithë ndihen si familje.

Çajrat më të mirë, kafeja, lëngjet e freskëta të bëra pikërisht para jush janë gjithmonë të disponueshme, si dhe uji më i pastër.

Pozitiviteti dhe “energjia” më e mahnitshme përshkon të gjithë ANIJE. Ndihesh sikur po lahesh në dashurinë dhe dritën e pastër, eliksirin e lumturisë.

Ka dhjetëra klasa ushtrimesh dhe yoga gjatë gjithë ditës, dhe të gjitha janë falas. Shijoni klasa të tilla si tai chi; chi gong; shtrirje; kërcim; gjimnastikë; Trainim fuqie; Ushtrime me intensitet të lartë; Crossfit; shumë lloje të jogës; meditim; edhe me shume.

Puna juaj, nëse zgjidhni të punoni në anije, mund të jetë përmbushëse dhe e kënaqshme. Ju jeni duke bërë atë që doni dhe e doni atë që po bëni. Ju i doni njerëzit me të cilët punoni dhe atyre u pëlqen të punojnë me ju.

Ju po jetoni një jetë me “kuptim” dhe qëllim. Ndiheni sikur po përmbushni “misionin tuaj në jetë”. Ju jeni duke bërë diçka për të cilën jeni krenarë dhe po bëni “diçka të mirë” për të tjerët. Ju e dini se jeni duke kontribuar për diçka më të madhe se ju. Ju njiheni për kontributin tuaj. Jeni të vlerësuar, të respektuar dhe të dashur.

Jeta me të vërtetë ka “kuptim”.

Të gjitha rrobat tuaja të punës ofrohen pa pagesë dhe pastrohen dhe presohen në mënyrë plotësuese.

Ushqimi i ofruar mund të jetë më i mirë se sa keni ngrënë ndonjëherë në jetën tuaj. Ne synojmë që ajo të jetë e freskët, e pastër, organike, e shijshme dhe e shëndetshme.

Nuk ka gjëra shpërqendruese ose “negative” për t’ju “ju tunduar”. Nuk ndiheni kurrë të mërzitur apo të “lodhur”.

Jeni të gjallëruar, të motivuar dhe të frymëzuar. Ju shoqëroheni më shumë se kurrë më parë me miq të mrekullueshëm nga e gjithë bota. Ju e doni jetën tuaj dhe ju pëlqen të zgjoheni në mëngjes.

Ju mund të “jetoni jetën e ëndrrave tuaja” me miqtë më të mrekullueshëm që keni pasur ndonjëherë. Mund të ketë kaq shumë opsione çdo ditë që mund t’ju stimulojnë si p.sh.

Leksione, zanate hobi, artizanat lëkure, mësime muzike, mësime gjuhe, mësime kënge, praktika shpirtërore, argëtim dhe argëtim i pastër i të gjitha llojeve, shfaqje spektakolare dhe prodhime teatrale, koncerte, mundësi arsimore, trajnime në Klub, lojëra me letra Bridge dhe të tjera, shah dhe lojëra të tjera tavoline, simulatorë golfi, tenis, klasa gatimi dhe shumë më tepër.

Gjithçka është brenda 5-20 minutash në këmbë. Nuk ka trafik për t’u marrë me të. Nuk ka udhëtime të gjata. Ju mund të ecni më shumë se sa ndoshta keni pasur ndonjëherë dhe të ndiheni më mirë fizikisht se kurrë. Lëvizja fizike është një ilaç i shkëlqyer për trupin, mendjen dhe shpirtin.

Nuk ka “mendimtarë të qelbur” apo “vjedhës ëndrrash” për t’u marrë me të. Ju i doni njerëzit me të cilët jetoni dhe punoni, dhe ata ju duan.

Të jetosh në bord FREEDOM mund të jetë si të jetosh në një fshat të vogël utopik ku përfshihet shumica e gjithçkaje dhe çdo gjë përpiqet të jetë më e mirë se Klasi i Parë.

Mund të ketë mbi 30 restorante të klasit botëror për të zgjedhur, nga ushqimet e shpejta të shijshme të shëndetshme, pica shtëpiake e gatuar 100% në mënyrën italiane me të gjithë përbërësit nga Italia, specialitete vegjetariane që janë hyjnore për shijen, deri te restorantet me 5 yje. Çdo lloj ushqimi që mund të imagjinoni mund të jetë i disponueshëm dhe i gjithë ai është i cilësisë më të lartë absolut që keni përjetuar ndonjëherë.

Ju mund të jetoni dhe punoni në një “fshat” të shëndetshëm, pozitiv, optimistë, pa drogë, pa duhan, (përveç sigurisht në “lounge puro” të filtruar nga ajri), “fshat” pa ushqim të shpejtë, ku të gjithë janë të buzëqeshur, të lumtur dhe mbështetës. Pothuajse të gjithë do ta dinë emrin tuaj.

Ju potencialisht nuk mund të keni pothuajse asnjë faturë, pa stres dhe asnjë drama për t’u përballur.

Pothuajse gjithçka në anije është përfshirë. Kjo përfshin aksesin në kujdesin më të mirë mjekësor dhe dentar në botë, duke përfshirë modalitetet “Alternative dhe Natyrore” të shërimit.

Dhe ju mund të udhëtoni nëpër botë dhe të jetoni stilin e jetës së të pasurve dhe të famshëmve!

Ata që jetojnë në ANIJE nuk janë më në “garën e minjve” të jetës normale.

Ju mund të jetoni si një miliarder, por të jetosh në SHIP në fakt mund t’ju kushtojë më pak sesa të jetoni dhe të keni një shtëpi në breg. Të jetosh dhe të punosh mbi LIRINË mund të jetë një ëndërr e realizuar. LIRIA qartë mund t’ju japë “Një jetë më të mirë”.

WHO

Kush mund të blejë një Rezidencë në anijen FREEDOM dhe pse?

Një Anëtar i Klubit, çift ose familje mund të blejë një Rezidencë në LIRIA, sepse ata duan “Një jetë më të mirë” siç përshkruhet më sipër.

Disa njerëz mund të dëshirojnë të banojnë me kohë të plotë në bordin e FREEDOM sepse janë të lodhur nga “gara e minjve” ose të lodhur duke u ndjerë sikur duhet “të vazhdojnë me Joneses”.

Disa njerëz që zgjedhin të jetojnë në bord FREEDOM me kohë të plotë janë ata që e kuptojnë se “diçka mungon” dhe jeta e tyre aktuale nuk është më në përputhje me atë që ata janë.

ANIJA mund të tërheqë si rezidentë të përhershëm, njerëz që e dinë se “ka diçka më shumë në jetë”, por nuk e dinë saktësisht se çfarë është, dhe kështu mendojnë se LIRIA mund të jetë një vend për të gjetur atë që ata kërkojnë.

SHIP është për njerëzit që duan më shumë nga ajo që është “me të vërtetë e rëndësishme” në jetë dhe që vendosin shëndetin dhe lumturinë mbi arritjen e pasurisë materiale.

SHIP mund t’u bëjë thirrje njerëzve që janë të sëmurë dhe të lodhur duke qenë të sëmurë dhe të lodhur dhe të gatshëm për një “Jetë më të mirë”.

SHIP mund të jetë gjithashtu për njerëzit që duan gjithçka në jetën e tyre tani, por thjesht duan një “ndryshim të stilit të jetës” emocionuese dhe ndihen të “tërhequr” për të jetuar dhe punuar në bord FREEDOM.

SHIP është për njerëzit që duan të jetojnë një jetë plot përmbushje dhe kënaqësi të rrethuar nga njerëz me mendje të njëjtë, pozitivë, të orientuar drejt shëndetit, mbështetës të cilët gjithashtu duan më shumë nga jeta dhe njerëz që duan absolutisht më të mirën që ka për të ofruar jeta.

Shumë mund të banojnë në bordin e FREEDOM sepse duan të jetojnë stilin e jetesës së pakujdesshme të “të pasurve dhe të famshëmve”, ndërsa në të njëjtën kohë të jenë në një mjedis të shëndetshëm të shëndetshëm që promovon “mirësinë dhe ekuilibrin” në çdo fushë të jetës.

Shumë mund të dëshirojnë të jetojnë në bordin FREEDOM sepse shohin përfitimet e mundshme financiare të jetesës dhe punës në anije. Ata e shohin qartë se mund të kushtojë më pak të jetosh në bordin e anijes sesa në breg, pasi pothuajse gjithçka është përfshirë për banorët. Kur jetoni në bord, të vetmet gjëra për të cilat mund të duhet të paguani janë rrobat tuaja, disa restorante / alkool dhe trajtime të specializuara spa.

Çdo gjë tjetër mund të jetë FALAS. Ju mund të mos keni asnjë faturë ose shpenzim kur jeni banor në anije.

Të jetosh në bord FREEDOM mund të jetë krejtësisht pa stres.

Disa mund të zgjedhin një vendbanim në SHIP sepse e duan atë si një shtëpi pensioni në të ardhmen.

Ka shumë më tepër arsye pse njerëzit mund të blejnë një Rezidencë në bord FREEDOM dhe ose të zgjedhin të jetojnë dhe ose të punojnë në FREEDOM.

Të jetosh me kohë të plotë në FREEDOM nuk është për të gjithë. Por mund të jetë për ju. Nëse mendoni se është, hetoni dhe merrni më shumë detaje.

Kush duhet të blejë një “Fraction” të një rezidence 1 javë në vit (një “Bllok”) në SHIP dhe pse?

Një anëtar i KLUB-it mund të blejë një “Fraction” 1 javë në vit në SHIP (ose më shumë javë) çdo vit për 50 vjet, sepse ata nuk duan të jetojnë në SHIP me kohë të plotë, por ende duan të “pushojnë” në SHIP. për 1 ose më shumë javë në vit, çdo vit, dhe “mbyllni” koston më të ulët të mundshme, si dhe përfitoni të gjitha përfitimet e tjera të të qenit “Pronar Rezidencial i Pjesshëm”.

Një blerës mund të shohë një blerje “Pjeseshme” si ofertën më të mirë “pushimesh” të disponueshme kudo me një tarifë për natë “të mbyllur” për 50 vjet. Një çmim kaq i ulët sa mund të jetë një çmim i ulët “i padëgjuar” për një pushim luksoz me 5 yje.

Si nje shembull: Zotërimi i një blloku mund të nënkuptojë se çmimi i përafërt “100 dollarë për natë të mbyllur në çmim” është çmimi total ALL INCLUSIVE. Ju mund të paguani absolutisht asgjë më shumë për Fraction of a Residence. Ndoshta nuk ka tarifa mirëmbajtjeje, pa taksa, pa tarifa portuale, asnjë tarifë të çfarëdo lloji, kurrë!

Pothuajse gjithçka në anije mund të përfshihej!

Një person do ta shihte zotërimin e një “Fraksioni” 1 javor të një rezidence si një vlerë të madhe, pasi “Blloku” është i transferueshëm dhe i shitet.

Zotërimi i një “blloku” ose një pjese të një rezidence mund të jetë një vendim financiar jashtëzakonisht i zgjuar. Kjo ju lejon të shkoni në një pushim të klasit të parë, në një anije lundrimi me 5 yje, në vende të ndryshme ekzotike në të gjithë botën çdo vit për qindarka në dollarë, krahasuar me blerjen e një pushimi siç bëni normalisht çdo vit.

Prandaj, pronarët e pjesshëm mund të marrin pushime ndërkombëtare për një pjesë të asaj që kushton zakonisht.

Anëtarët mund të blejnë një bllok fraksional kryesisht sepse mund të jetë një marrëveshje pushimi e jetës. Mund të jetë thjesht vlera më e mirë për paratë tuaja kudo.

Konsideroni në këtë mënyrë. A do të bënit një pagesë një herë prej 500 dollarësh për të qenë në gjendje të drejtoni një Rolls Royce krejt të re për një javë çdo vit për 10 vitet e ardhshme? Mendoni për këtë. Gjithçka që duhet të paguani në vazhdim është gazi. Ju mund të vozitni një Rolls Royce të re 500,000 dollarë për një javë të plotë, çdo vit për 10 vitet e ardhshme, dhe kjo ju kushton vetëm një pagesë një herë prej 500 dollarë. Kjo rezulton në “marrjen me qira të Rolls” në mënyrë efektive për vetëm 50 dollarë në javë! Kjo është një marrëveshje që nuk mund ta refuzosh.

Blerja e një “Blloku Fraksional” njëjavor në FREEDOM është e njëjta ide.

Duket sikur Rezidencat mund të jenë të vogla në madhësi?

Të jetosh në anije me kohë të plotë mund të jetë sikur po “ndash me banorë të tjerë” potencialisht mega jahtin privat më luksoz në botë”.

Rezidenca juaj është me të vërtetë vetëm dhoma juaj e gjumit në një MEGA PASURI në det, dhe përfshin një banjë, ballkon dhe zonë private të ndenjjes. Ju nuk do të “jetoni” në Rezidencën tuaj. Ju do të “jetoni” në të gjithë ANIJE. ANIJA juaj mund të jetë e madhe. Është një fshat lundrues. Mund të jetë më i madh se çdo rezidencë ku mund të jetoni dhe që ndoshta do ta ndanit me shumë anëtarë të tjerë të familjes.

Mendoni të jetoni në një rezidencë të madhe prej 30,000 metrash katrorë me shumë anëtarë të tjerë të familjes. Të gjithë që jetojnë në Mansion do të kenë dhomën e gjumit dhe banjën e tyre private. Çdo dhomë gjumi do të ishte relativisht e vogël, në krahasim me madhësinë e rezidencës. Çdo person që jeton në Rezidencë do të kishte thjesht si “të tyren”, një dhomë gjumi private me banjo private dhe një zonë të vogël ndenjjeje. Ndoshta një tavolinë.

Por askush nuk “jeton” në dhomën e tyre të gjumit. Ata “jetojnë” në të gjitha dhomat që janë në Mansion dhe të hapura për të gjithë të tjerët që banojnë në Mansion. Kjo është e njëjta ide si të jetosh në ANIJE. Për privatësi të plotë dhe të plotë, thjesht shijoni “Rezidencën”, “Dhomën tuaj Shtetërore”, “Suitën” tuaj luksoze private.

Kjo është e njëjta ide si kur shkoni në një udhëtim pune ose pushime dhe qëndroni në një hotel. Ju me të vërtetë flini vetëm në dhomën tuaj të hotelit. Ju kaloni shumë pak kohë në dhomën tuaj të hotelit, e cila është në të vërtetë vetëm një dhomë gjumi. Shumicën e kohës e kaloni në takime, në restorante, në ambiente argëtimi, duke u shoqëruar me njerëz, duke vizituar ndonjë gjë, duke punuar në zyrë, duke bërë pazar, duke vizituar muzetë etj.

Në seksionin “Rezidenca” e anijes, mund të ketë zona private “VETËM rezident” si “Dhoma e ndenjes”, dhoma e ngrënies private, “Dhoma e leximit”, pishinë private me xhakuzi, sauna dhe dhoma me avull, ashensorë privatë dhe me shume. Kur të publikohen planet e kuvertës dhe të bëhen modelet 3D që mund t’i shihni në internet, me siguri do të mahniteni. Banorët mund të jetojnë si “Miliarderë” ose mbretër.

Si rezident i përhershëm me kohë të plotë, mund të keni akses VIP kudo në ANIJE, sepse JU mund të trajtoheni si një nga “Pronarët”. Mund të ketë shumë vende për privatësi personale për ata që pëlqejnë “kohën vetëm” ose vetminë.

Në brendësi të anijes mund të sigurohen depo, ku banorët me kohë të plotë mund të ruajnë sende që nuk i përdorin rregullisht si pajisje sportive, klube golfi, rroba për sezone të ndryshme, valixhe, etj. Mund të jetë gjithashtu një hapësirë ku banorët mund të ruajnë sendet e tyre personale ndërkohë që japin me qira dhomat/ suitat e tyre familjes / miqve / ose anëtarëve të tjerë.

 Pse është më mirë një pushim në FREEDOM sesa të marrësh pushime në një anije tjetër turistike?

Një pushim në bord FREEDOM mund të jetë “ndryshe” nga një pushim në çdo anije tjetër turistike.

Për shumë njerëz, një pushim në bord FREEDOM mund të jetë “më i miri ndonjëherë” pasi praktikisht nuk ka asgjë për ta krahasuar atë.

LIRIA mund të jetë:

 • ANIJA më e mirë e ndërtuar ndonjëherë
 • Deri tani USHQIMI MË I MIRË në çdo anije lundrimi
 • “Grupi më i mirë i pasagjerëve” në çdo anije lundrimi
 • Aktivitetet më të organizuara, klasat e dobishme, leksionet dhe “gjërat për të bërë” argëtuese
 • Argëtimi më i mirë absolut dhe mundësitë më të shumta për argëtim dhe argëtim

FREEDOM mund t’ju ofrojë përvojën më të mirë ndonjëherë të lundrimit me pushime nëse kërkoni:

 • Një anije luksoze e klasit botëror
 • Duke u shoqëruar me anëtarë të tjerë të KLUB-it nga e gjithë bota
 • Shijoni fitnesin dhe aktivitetin fizik
 • Duke shijuar të mësuarit
 • Duke rezonuar me meditim, yoga ose vëmendje
 • Shijimi i të gjitha koncepteve në librin e kurave natyrale
 • Dëshira për të qenë në një mjedis jashtëzakonisht të shëndetshëm fizikisht, mendërisht dhe emocionalisht
 • Duke dashur të hani ushqimin më të shijshëm që keni ngrënë ndonjëherë, duke ditur që gjithçka është organike dhe plotëson standardet e filozofisë së kurave natyrore
 • Dëshironi argëtim dhe aventurë “të pastër”, të shëndetshme
 • Dëshironi të qeshni dhe të argëtoheni më shumë se sa keni pasur ndonjëherë në jetën tuaj
 • Takimi me njerëz të rinj që mund të bëhen miq të përjetshëm
 • Pushimi në FREEDOM mund të jetë një kombinim i: Shoqërimi dhe pushimet me njerëz me të njëjtin mendim, pozitiv nga e gjithë bota. 

LIRIA do të jetë një kombinim i:

 • Një Spa e shëndetit dhe fitnesit të klasit botëror si Rancho La Puerta ose Canyon Ranch 
 • Më ekskluzive luksoze Four Seasons ose Ritz Carlton Holiday Resort
 • Një Klub Vendi privat “Vetëm anëtarët”.
 • Një konferencë “VETËM me ftesë” për krijimin e pasurisë
 • Një Ashram shpirtëror me një “Guru” të shkolluar
 • Një aventurë argëtuese fitnesi
 • Një pushim kulturor dhe mësimor

LIRIA mund të sigurojë pushimet e jetës. Ju do të largoheni nga pushimet tuaja FREEDOM duke u ndjerë të rimbushur, të përtërirë, të rifreskuar dhe të zgjuar. Ju do të ndiheni më mirë fizikisht, emocionalisht, mendërisht dhe shpirtërisht sesa mund ta imagjinoni ndonjëherë.

A mund të përballoj vërtet të jetoj në SHIP me kohë të plotë? Si është e mundur të sugjerohet se është më pak e kushtueshme të jetosh në SHIP me kohë të plotë në krahasim me marrjen me qira të një apartamenti ose pronësinë e një shtëpie në tokë?

Merrni parasysh të gjitha kostot dhe shpenzimet që bëni çdo vit duke jetuar në breg në një kuptim tradicional:

 • Pagesat e qirasë ose hipotekës
 • Sigurimi i qirasë ose i pronarit të shtëpisë
 • Tarifat e apartamentit ose të shoqatës së pronarëve të shtëpisë
 • Shërbime komunale, gaz, rrymë, ujë, ngrohje
 • Taksat dhe vlerësimet e pronës
 • Mirëmbajtja dhe riparimi i pronës
 • Bojë dhe letër-muri, rinovime dhe përmirësime në pjesën e brendshme dhe të jashtme të pronës
 • Kujdesi për lëndinë dhe peizazhi
 • Kujdesi dhe mirëmbajtja e pishinës dhe vaskës së nxehtë
 • Shërbimi i dorëzimit të gazetave
 • Këshilla dhe dhurata festash për njerëzit e shërbimit
 • Produkte pastrimi për shtëpinë
 • Produkte për kujdesin e flokëve, produkte të kujdesit personal
 • Gjëra të përgjithshme për shtëpinë, si pëlhura tualeti dhe peshqirë letre
 • Fshesë me korrent, leckë, kova, zorrë etj.
 • Sapun lavanderi dhe furnizime
 • Pastrim kimik dhe presim
 • Të gjitha pajisjet që blini për shtëpinë tuaj dhe të gjitha orenditë e shtëpisë si tenxhere dhe tigan, enë ushqimi dhe gatimi, dyshek, krevat, çarçafë, jastëkë, mobilje, shtroje etj.
 • Ujë në shishe, filtra dushi, filtra uji
 • Shërbim interneti, shërbim telefonik, shërbime transmetimi, TV kabllor ose satelitor
 • Argëtim, biletë filmash, shërbime të transmetimit të filmave, bileta koncertesh, bileta teatri, ngjarje televizive me pagesë për shikim
 • Libra, abonime në revista, DVD dhe video, CD ose shërbime të transmetimit të muzikës
 • Edukim, seminare, seminare, leksione, klasa
 • Mësime për gjëra të ndryshme si gjuha, muzika ose mësimi i një aftësie të re
 • Vegla muzikore
 • Anëtarësime në palestër, trajnerë personalë, anëtarësim në klube shëndetësore, anëtarësime në spa për sauna dhe avull
 • Anëtarësimi në klubin e vendit
 • Tarifa të ndryshme të klasave të fitnesit si: ushtrime, yoga, tai chi, chi gong, cross fit, stërvitje forcash, shtrirje, kërcim etj.
 • Anëtarësimi në klubin e kartave (Bridge).
 • Pagesat e makinave, sigurimi i makinave, parkimi, gazi, mirembajtja, pagesat, riparimet, gomat, vaji dhe nderrimi i filtrave
 • Sigurimi shëndetësor, sigurimi dentar, vizitat mjekësore të pambuluara nga sigurimet, kujdesi alternativ shëndetësor që nuk mbulohet nga sigurimet si kiropraktika, alfabiotikët, akupunktura, homeopatia, trajtimet BEST, vlerësime të personalizuara ushqimore etj.
 • Pushimet, shpenzimet e udhëtimit në destinacionin e pushimeve, dhomat e hotelit
 • Shkollë për fëmijë, mësues, të gjitha mësimet dhe klasat që marrin fëmijët si muzikë, kërcim, arte marciale, gjuhë etj.
 • Uniforma apo veshje shkollore; mjete shkollore
 • lodra per femije
 • Kujdesi mjekësor dhe dentar për fëmijët (krape etj.)
 • Suplemente ushqimore, vitamina, minerale dhe produkte të tjera natyrore shëndetësore
 • Medikamente me recetë dhe pa recetë

Mendoni për këtë. Të gjitha sa më sipër janë FALAS kur jetoni në bordin FREEDOM. Ju mund të jeni vërtet të lirë kur jetoni në LIRI.

Pa faturat, pa shqetësime, pa stres.

Të vetmet gjëra që ju nevojiten, për të cilat duhet të paguani janë rrobat tuaja dhe disa restorante. Pothuajse çdo gjë në anije që ju nevojitet është FALAS.

Siç mund ta shihni, në fakt mund të jetë më pak e kushtueshme për të jetuar dhe punuar në bord FREEDOM. Pothuajse të gjithë mund të “përballojnë” të jetojnë dhe të punojnë në bord FREEDOM.

Një person mund të shesë “të gjitha pasuritë e tij” dhe lehtësisht të jetë në gjendje të përballojë të blejë një Rezidencë në Liri dhe të jetojë me FREEDOM me kohë të plotë. Nëse keni nevojë për të ardhura, thjesht punoni në SHIP dhe më pas mund të shijoni një mënyrë jetese për të cilën vetëm keni ëndërruar dhe që mund të jetë përtej imagjinatës ose pritshmërive tuaja më të egra.

Si rezident i përhershëm i SHIP me kohë të plotë, a mund të gjej një punë dhe të punoj në SHIP?

Po.

Punët mund të jenë të disponueshme me kohë të plotë (ndërrime normale 8-orëshe, 5 ditë në javë), me kohë të pjesshme (ndryshon në numrin e orëve) dhe orë të ekuipazhit (10 ose më shumë orë në ditë).

Mund të ketë shumë fleksibilitet kur bëhet fjalë për orët e punës. Pagesa do të përcaktohet nga natyra e pozicionit.

Cilat janë disa nga lehtësitë dhe veçoritë unike në bord FREEDOM që e bëjnë ANIJE kaq të veçantë dhe spektakolare?

FREEDOM mund të ndërtohet me veçori dhe komoditete për të ofruar një “fshat” të plotë për banorët me kohë të plotë ku “asgjë nuk nevojitet”, sepse banorët mund “të kenë gjithçka që mund të duan ose të kenë nevojë”. Seksioni “VETËM Banor” do të projektohet për të pasur ndjesinë e një Mega Mansion dhe të jetë jashtëzakonisht “komod”.

SHIP mund të projektohet posaçërisht për të trajtuar seminare, konferenca, seminare dhe nevoja arsimore, ndryshe nga çdo anije tjetër lundrimi e ndërtuar ndonjëherë. Kjo është kështu që njerëzit që hyjnë në anije për të marrë mësime, për të studiuar dhe mësuar “Sekretet e Suksesit” ose “Sekretet e Iluminizmit dhe Lumturisë” janë në mjedisin ideal pa shpërqendrim.

ANIJA mund të jetë më “e qëndrueshme” e ndërtuar ndonjëherë, që do të thotë se kur lëvizni, ju nuk e ndjeni se anija po lëviz. Mund të ketë shumë më pak “lëkundje” se në çdo anije tjetër turistike.

ANIJA gjithashtu mund të ndërtohet për të qenë më e qetë. Tingujt e motorit, gjeneratorëve, tifozëve etj, mund të jenë minimale dhe në shumicën e vendeve në bordin e SHIP, mund të mos jenë fare të dukshëm. Kjo është një veçori shumë unike. Dhoma juaj mund të jetë gjithashtu më e qetë se çdo dhomë në çdo anije tjetër turistike.

Për pushuesit, SHIP mund të ofrojë kënaqësinë përfundimtare të pastër dhe të shëndetshme të shëndetshme! “Rrjedha” e SHIP mund të projektohet për komoditetin, efikasitetin dhe luksin maksimal.

Një ndryshim i madh i LIRISË është se mund të jetë sa më 100% “Organik” në çdo aspekt. Mund të jetë një mjedis “i shëndetshëm” në mënyra që asnjë anije e vetme turistike nuk mund t’i afrohej.

Qëllimi kryesor i FREEDOM është të sigurojë JETËN MË TË MIRË për ata që janë në bord.

Kjo do të thotë se çdo gjë mund të jetë “më e mira nga më të mirat” dhe e krijuar për të ofruar përvojën përfundimtare të jetesës, punës dhe pushimeve për pasagjerët dhe ekuipazhin.

Pajisjet bazë mund të përfshijnë:

 • Zonat rekreative rreth anijes që përfshijnë një palestër të klasit botëror me çdo lloj pajisje stërvitore moderne që mund të imagjinoni, dhoma për klasa fitnesi, zona yoga, pistë vrapimi, pishina xhiron dhe më shumë
 • Një Spa e klasit botëror
 • Parukeri/Salloni i Bukurisë
 • Biblioteka (me libra fizikë dhe qindra mijëra libra dhe video elektronike)
 • Dhoma e kartave
 • Bar sportiv me një sërë opsionesh argëtimi duke përfshirë simulatorët më të avancuar të GOLF, shigjetat, tavolinat e pishinës, hokej në ajër dhe shumë më tepër
 • Dhoma e Lojërave (lojëra tavoline, shah dhe “lojëra” argëtuese për të luajtur me të tjerët)
 • Qendra e biznesit/qendra kompjuterike
 • Kompjuter/Pajisje Celulare
 • Qendra Mësimore (për t’u përditësuar mbi teknologjitë më të reja teknologjike)
 • Shërbimi më i avancuar i internetit me shpejtësitë më të shpejta në botë në det të hapur!
 • Teatri/ Showroom (shfaqja më e madhe e ndërtuar ndonjëherë, do të mbajë afërsisht 7,000 njerëz.
 • Teatri IMAX
 • Salla leksionesh, salla kursesh, salla takimesh, salla konferencash
 • Kinema
 • CLUB Academy dhe Qendra Mësimore
 • Qendra për mësimin dhe lojërat e fëmijëve dhe shkolla (për fëmijët e banorëve me kohë të plotë)
 • Restorante të shumta me qindra zgjedhje ushqimore çdo ditë
 • Një Qendër Shëndeti dhe Wellness Cures Natyrore duke përfshirë të plotë
 • Trajtime kundër plakjes, Qendër e plotë mjekësore, “Emergjente” dhe qendër e plotë e kujdesit dentar
 • Dyqani i Ushqimit Shëndetësor dhe Qendra e Suplementeve Ushqyese (me produkte që nuk disponohen në SHBA)
 • Shumë vende të qeta dhe paqësore për t’u ulur dhe për t’u shoqëruar me miqtë, të tilla si sallonet e stilit “dhomë të gjallë”
 • Pishina dhe vaska të nxehta (pa klor; ozon, oksigjen), dritë ultravjollcë dhe metoda të tjera natyrore të përdorura për kanalizime
 • Sauna dhe dhoma me avull (uji mund të filtrohet dhe pastrohet si në pishina, kështu që nuk ka klor)
 • Dhoma e Meditimit (i papërshkueshëm nga zëri)
 • Qendër Shpirtërore/Kapelë
 • Sallon puro
 • Klubi i vallëzimit (mësime kërcimi gjatë ditës, dhe vallëzim me një shfaqje të ndryshme natën, si nata e vallëzimit në sallën e ballores, etj.)
 • Piano Bar
 • Argëtim live lundrues (violina, harpa dhe lloje të tjera të “trubadurëve”)
 • Bar Karaoke
 • Bar verë dhe djathë
 • Artizanale për hobi/ Dhoma arti me gjilpëra, thurje me grep dhe thurje; zeje lëkure; dhome Arti; qeramika; skulpturë; bërja e modeleve; zeje druri dhe më shumë
 • Dhomat muzikore me dhjetëra instrumente për t’u përdorur dhe për t’u shijuar: mësime të disponueshme dhe “krijoni teknologjinë tuaj Audio / CD”
 • Studiot e këndimit me mësime dhe teknologjinë “bëni vetë Audio / CD”.
 • Observatori astronomik me leksione mbi astrologjinë dhe përditësime mbi yjësitë dhe ndikimet aktuale kozmike
 • Pista tartan rreth anijes për këmbësorë dhe vrapues

Karakteristikat unike në bord FREEDOM mund të përfshijnë gjithashtu:

 • Asnjë kimikate toksike ose pastrues nuk përdoret askund në ANIJE
 • Ndriçim me spektër të plotë, pa drita fluoreshente
 • Sistemet moderne të filtrimit të ajrit në të gjitha dhomat në të gjithë anijen ofrojnë ajrin më të pastër të mundshëm
 • Gjeneratorët e ozonit përdoren për dezinfektimin dhe deodorimin, nuk përdoren kimikate të dëmshme ose toksike
 • Dyshekët mund të jenë më të mirët dhe më të rehatshëm në botë, me ndoshta çarçafët dhe jastëkët më luksozë në botë (mund të ketë shumë opsione jastëku, kështu që të gjithë pasagjerët mund të gjejnë jastëkun e përsosur për ta!)
 • I gjithë uji (duke përfshirë pishinat dhe dushet) pa klor; pastrohet me oksigjen, ozon, osmozë të kundërt, filtra të qymyrit të aktivizuar, dritë ultravjollcë dhe metoda të tjera natyrore, rienergjizuar me magnet, gjeneratorë vorbullash dhe më shumë
 • Mund të ketë “stacione uji” në të gjithë anijen që shpërndajnë ujin më të mirë, më të pastër dhe të pastër që mund të imagjinohet
 • Anija mund të jetë miqësore me mjedisin: për shembull, plastika nuk përdoret vetëm
 • Kristalet dhe shumë sisteme të tjera natyrore “energjetike” mund të përdoren në bordin e anijes për të neutralizuar kaosin elektronik dhe fushat “wifi” dhe për të krijuar një “Fushë shërimi” dhe “Fushë tërheqëse të energjisë pozitive”.
 • Disa “drejtorë socialë” me kohë të plotë; “Koordinatorët e aktiviteteve FUN”; dhe “organizatorët e argëtimit të pasagjerëve”. Këta “Drejtorë të lundrimit” do të bashkojnë dhe promovojnë aktivitete argëtuese për pasagjerët. Ato do të dizajnohen në mënyrë që të gjithë pasagjerët në bord (madje edhe më të turpshmit), të takojnë miq të rinj, të kalojnë kohën e jetës së tyre dhe të kënaqen në maksimum.
 • Kalimi i kohës në bord FREEDOM mund të jetë lundrimi më freskues dhe rinovues ndonjëherë. Të qenit në bord FREEDOM për çdo kohë mund të jetë “ngjarja” më transformuese e jetës në jetën tuaj. Do të jetë përvoja më relaksuese, e këndshme dhe e këndshme. Do të jetë një “rivendosje” për të gjithë “sistemin” tuaj dhe do t’ju lejojë të “ringarkoni plotësisht”, të riaktivizoni dhe ripërqendroheni
 • FREEDOM mund të jetë gjithashtu pushimi më argëtues që keni përjetuar ndonjëherë, ku mund të trajtoheni si një VIP dhe mbretëror

FREEDOM mund të ketë më shumë bimë të gjalla reale dhe lule “të gjalla” në bord se çdo anije tjetër. Kjo ndihmon në krijimin e një energjie magjike “shëruese” në anije.

Si do të jetë cilësia e USHQIMIT dhe çfarë lloj opsionesh ngrënieje do të ofrohen?

Nuk mund të theksojmë sa duhet për madhështinë e USHQIMIT në bord FREEDOM. E thënë thjesht, FREEDOM mund të ketë cilësinë më të mirë, më shumë opsione dhe ushqime me shije më të mirë KUDO në planetin tokë. Ndoshta nuk ka ndonjë anije lundrimi, resort, hotel, spa, vendstrehim apo edhe restorant kudo në planet që mund të krahasohet me USHQIMIN në bordin FREEDOM.

I gjithë ushqimi në bord FREEDOM mund të jetë sa më i freskët që të jetë e mundur (pothuajse zero ushqime të konservuara, të ngrira, ushqime të thara në ngrirje ose të përpunuara).

Pothuajse çdo gjë në bordin e FREEDOM mund të bëhet nga e para duke përdorur përbërësit më të mirë absolut që mund të blihen me para nga e gjithë bota, me fokus në prodhimet lokale në port. Kjo është krejtësisht e padëgjuar në industrinë e Cruise. Shumica e makaronave për shembull mund të bëhen në shtëpi nga e para me të gjithë përbërësit nga Italia. Nëse makaronat nuk bëhen të freskëta, mund të jenë absolutisht më të mirët që mund të blini me para, të importuara direkt nga Italia.

Ne mund të kemi një kopsht barishte në bordin e anijes dhe po shikojmë gjëra të tjera që mund të bëjmë në bord për të prodhuar ushqimin më të mirë, më të shijshëm dhe më të freskët të disponueshëm kudo. Ndoshta edhe shtëpitë e gjelbra në bord për domate, kunguj, perime me gjethe jeshile, lule të ngrënshme si nasturtium ose lule ushqimore tropikale.

I gjithë ushqimi në bord FREEDOM mund të jetë 100% “organik” ose sa më mirë që të jetë e mundur (në disa vende ushqimi organik quhet “bio” dhe në shumë vende nuk ka certifikim për “organik” siç ka në SHBA, por ushqimi “është” organike).

Këtu nënkuptojmë se ushqimi i përdorur në FREEDOM synon të ketë:

 • Pa shurup misri me fruktozë të lartë
 • Nuk ka organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ)
 • Pa ëmbëlsues artificialë
 • Rritur pa pesticide kimike, herbicide, fungicide ose plehra
 • Nuk ka hormone të rritjes, hormone të çfarëdo lloji ose antibiotikë në asnjë nga mishi
 • Jo soje
 • Asnjë ngjyrues ushqimor apo ngjyrues artificial
 • Pa aromatizues kimikë artificialë, konservues
 • Pa nitrate apo nitrite
 • Asnjë gjë nuk do të “rrezatohet”
 • Asnjë furrë me mikrovalë nuk përdoret askund në ANIJE
 • I gjithë viçi dhe produktet e qumështit do të vijnë nga lopë të ushqyera me bar organik dhe do të jenë “të papërpunuara” dhe jo të homogjenizuara kur është e mundur.
 • Asnjë peshk i rritur në fermë, vetëm peshq të egër të kapur duke përdorur metoda të qëndrueshme apo edhe peshk apo ushqim deti që është kapur në të njëjtën ditë gjatë një udhëtimi peshkimi të anëtarëve të ekuipazhit ose banorëve.
 • Pa djathë të përpunuar, vetëm djathë i vërtetë i bërë me qumësht të papërpunuar organik nga lopë, dele dhe dhi të ushqyera me bar.
 • Vezë organike të freskëta “pjellore”.

Dhe mund të ketë:

 • shumë opsione pa gluten dhe pa laktozë
 • një sasi e madhe e opsioneve të shijshme vegjetariane, vegane dhe të papërpunuara të klasit botëror
 • vakte të dizajnuara për të plotësuar nevoja të ndryshme dietike si “dieta paleo”, Atkins, Weight Watchers, fshirëse sheqeri,
 • dietë “pa drithë”, dietë me indeks të ulët glicemik, dietë makrobiotike, dietë me fibra të lartë, dietë në South Beach dhe shumë të tjera (ku dietologët janë në dispozicion për të ndihmuar në mënyrë që të bëjnë zgjedhjet e duhura ditore)
 • dhe shumë më tepër…

Mbani mend, gjithçka mund të bëhej NGA zeroja, ashtu siç bëri stërgjyshja juaj në fermë.

Për shembull: Pica mund të bëhet nga përbërësit më të mirë në botë që mund të blihen me para, të gjitha ndoshta të importuara direkt nga Italia duke përfshirë miellin “00”, vaj ulliri ekstra të virgjër organik, domate, rigon, borzilok, kripë deti, “Buffalo Mozzarella” të vërtetë dhe të gatuara në mënyrën më të mirë. furra picash me qymyr dhe dru të prodhuara në Itali. Pica mund të jetë pica më e shëndetshme, autentike dhe më e shijshme që keni pasur ndonjëherë në jetën tuaj.

Pothuajse asgjë nuk mund të dalë nga një kanaçe ose kavanoz ose të jetë e përgatitur paraprakisht. Majonezë, ketchup, mustardë, salcë sallate, bukë, simite, kos, kefir, akullore, axhelato, çokollatë, deserte, byrekë, salca dhe shumë më tepër, të gjitha mund të bëhen nga e para në bord nga kuzhinierë të klasit botëror nga më të lartat absolute. kalibrit.

Ushqimi në FREEDOM mund të jetë “fermë në tryezë” sa më shumë që të jetë e mundur. Shumëllojshmëria dhe numri i zgjedhjeve mund të jetë befasuese.

Mund të ketë mbi 30 restorante të specializuara, secili i drejtuar nga një kuzhinier i klasit botëror, i specializuar në një kuzhinë specifike etnike.

Duke përdorur “tabletat inteligjente” në bord, kioskat, telefonin tuaj inteligjent ose “TV inteligjent” në dhomën tuaj, mund të shihni të gjitha menutë, të bëni rezervime ose të shihni kohën e pritjes në të gjitha restorantet në kohë reale. Të gjitha restorantet mund të jenë të hapura për mëngjes, drekë dhe darkë. Për ta bërë jetën më të lehtë, banorët mund të jenë në gjendje të rezervojnë tryezën e tyre të preferuar në një kohë të preferuar në një restorant të preferuar me pjatën e tyre të preferuar dhe serverin e tyre të preferuar (stil auto-anije)

Disa restorante mund të jenë “të rastësishme” si “American Comfort Food Diner” që shërbejnë gjëra të tilla si pula e skuqur më e mirë në botë, mac dhe djathi, rosto në tenxhere me pure patate dhe lëng mishi, patate të skuqura, burgers etj.

Kryesisht, ushqimi mund të jetë 100% organik, të gjitha të bëra nga e para (duke përfshirë bukën, hot-dogun dhe simitet me hamburger).

Një veçori unike mund të jetë një opsion “Hani çdo gjë kudo në çdo kohë”. Pavarësisht se ku jeni në anije, thjesht përdorni telefonin inteligjent dhe bëni një “porosi”. Mund t’ju dorëzohet duke përdorur sistemin “GPS” në bord që e sjell atë kudo që zgjidhni në bord.

Shërbimi i dhomës 24 orë mund të ofrohet me një menu të PLOTË, krahasuar me menunë jashtëzakonisht të vogël në anijet e tjera turistike.

Në të gjithë anijen mund të ketë stacione kafeje dhe çaji me një “barista” që bën kafenë absolute më të mirë të klasit botëror dhe ofron çajrat më të mirë të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota. Shijoni kafen “Jamaican Blue Mountain dhe Kona”, si dhe kafe të tjera spektakolare në vend të “gjërave komerciale” standarde të lira, të shërbyera në shumicën e anijeve turistike.

Në të gjithë anijen mund të ketë “Shëndeti dhe Bare Lëngjesh” ku do të keni mundësi të merrni një lëng të personalizuar të sapo bërë, ose shake proteinash. Mund të ofrohen gjithashtu një grup i madh “Super Ushqime” dhe “snacks të shëndetshëm” të shijshëm ushqyes, duke përfshirë arra dhe fara, perime të freskëta dhe fruta të të gjitha llojeve.

Në bord mund të jetë gjithashtu:

 • Një sallon xhelto dhe akulloresh (i bërë nga e para)
 • Një dyqan çokollate të bërë në shtëpi me çokollatat më të mira të sapobëra ndonjëherë, duke përfshirë opsionet e “çokollatës së papërpunuar”
 • Një furrë buke me pasta të sapopjekura, bukë, biskota dhe ëmbëlsira të të gjitha llojeve të bëra të freskëta nga e para bar verë dhe djathë gjatë gjithë ditës
 • Një Bar Sallatë e freskët dhe “ushqim i papërpunuar” për të marrë sallata super të shijshme dhe ushqyese, fruta të freskëta, arra dhe fara organike të papërpunuara dhe ushqime të tjera “super të shëndetshme” në çdo kohë që dëshironi
 • Një “Food Court” me të gjitha ushqimet “të bëra me porosi” dhe “të bëra nga e para” me cilësi botërore të bëra shpejt
 • Shporta pikniku ose çanta dhe kuti “ushqimi për të shkuar” të bëra në mënyrë që të mund të largoheni nga anija dhe të keni ushqim të shkëlqyeshëm me vete në paketim të lehtë për t’u mbajtur dhe të lehtë për t’u ngrënë, të bëra nga burime të rinovueshme kurdo që të jetë e mundur
 • Uluni në “kafe”
 • Dyqani i ëmbëlsirave, me ëmbëlsirat më të shijshme, të gjitha të bëra me përbërësit më të freskët dhe më të mirë në botë (shembull: kremi i rrahur është bërë me krem të vërtetë organik jo të homogjenizuar, që vjen nga lopë të ushqyera me bar, kallam sheqeri të papërpunuar organik dhe “i rrahur” nga shefi i kuzhinës menjëherë përpara se të shërbeni… SHUMË E SHUMË!)

Mund të mos ketë një dhomë “kryesore të ngrënies” me 2 ndenjëse në natë që shërben ushqim cilësor të banketit, siç është rasti në shumicën e anijeve të tjera turistike.

Ngrënia e mëngjesit, drekës dhe darkës mund të jetë ndenjëse e hapur në të gjitha restorantet e ndryshme. Hani çfarë të doni, kur të doni. Të gjitha menutë në të gjitha restorantet mund të jenë të disponueshme për shikim paraprak në telefonin tuaj inteligjent, në televizorin inteligjent në dhomën tuaj ose në tabletat video në kioskat përreth anijes për ta bërë të lehtë zgjedhjen e vendit ku dëshironi të hani.

Për ata që udhëtojnë që dëshirojnë të takojnë të tjerë, regjistrohuni për “Përvojat e përbashkëta të ngrënies”. Ne mund t’ju krijojmë me njerëz të tjerë që po kërkojnë gjithashtu të darkojnë dhe të takojnë miq të rinj. Ju mund të dëshironi të takoni njerëz të moshës tuaj, ose nga vende të caktuara, ose kritere të tjera të ndryshme. Ne mund t’ju përputhim me “përshtatjen më të mirë”. Një mënyrë e shkëlqyer për të takuar njerëz të rinj.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar të darkoni me një “grup” në vend të një personi ose çifti tjetër.

Tavolinat mund të vendosen me deri në 8 persona duke e bërë argëtuese të krijoni miq të rinj.

Një veçori unike në restorante do të jetë mënyra se si vera shitet dhe shërbehet. Shumica e njerëzve nuk mund të përballojnë një shishe verë shumë të shtrenjtë. Ekziston një teknologji e re që lejon një shishe verë të “hapet” me një gjilpërë të hollë përmes tapës, duke e mbajtur shishen “të mbyllur” dhe kështu të mos ekspozohet ndaj ajrit. Ky sistem i lejon një personi të pijë një gotë ose gjysmë gote verëra më të shtrenjta pa pasur nevojë të blejë një shishe të tërë. Në këtë mënyrë njerëzit mund të “shijojnë” verërat që nuk do të kishin kurrë mundësinë t’i provonin.

Disa restorante do të jenë me “fustan formal” dhe do të jenë me yll të cilësisë së Michelin, ndërsa të tjerët do të jenë shumë të rastësishëm.

Asnjë restorant “zinxhiri i ushqimit të shpejtë” të çdo lloji dhe asnjë “shuplakë” me ushqim të ngrohtë, mezi të ngrënshëm, siç është rasti në shumicën e anijeve turistike.

Kur do të ndërtohet anija dhe kur do të lëshohet?

Nuk mund të themi se kur apo edhe nëse do të ndërtohet anija.

Anijet e tjera kanë “spas”, si do të jetë ndryshe apo më mirë “SPA” në bord FREEDOM?

Spa-ja jonë mund të jetë shumë më e madhe dhe të ofrojë shumë më tepër shërbime dhe trajtime.

Mund të mos ketë një banjë në asnjë anije që do të ishte në gjendje të krahasohej me banjën në bord FREEDOM.

Anijet e tjera kanë zona rekreative dhe palestra, si do të jenë ato zona të ndryshme dhe më të mira në bord FREEDOM?

GYM në bord FREEDOM mund të jetë shumë më i madh se në çdo anije tjetër dhe të ofrojë shumë më tepër pajisje moderne. Ndoshta nuk do të ketë krahasim midis GYM-së tonë dhe palestrave në anije të tjera.

Në fakt, GYM-ja jonë mund të jetë më e mirë se pothuajse çdo GYM në tokë, jo vetëm në anije. Zonat tona të rekreacionit mund të jenë shumë më të mëdha, mund të ketë shumë më tepër prej tyre me më shumë opsione dhe të ofrojnë shumë më tepër aktivitete rekreative se në çdo anije tjetër.

Mund të kemi SHUMË më shumë klasa ushtrimesh për njerëz të të gjitha niveleve të fitnesit. Klasat mund të përfshijnë gjimnastikë, joga, streçing, Kung Fu, Arte Marciale, Tai Chi, Chi Gong, CrossFit, boks, stërvitje me intensitet të lartë, pllaka vibruese moderne, rebounders dhe shumë më tepër. Të gjitha të mësuara nga instruktorë të klasit botëror dhe trajnerë personalë. Të jesh në formë dhe të mbash formë do të jetë një fokus i madh në bord FREEDOM për ata që janë të interesuar.

Çfarë lloj “Meditimi”, Qendër Shpirtërore dhe Kapela do të ketë mbi LIRINË?

Mund të ketë një dhomë meditimi të izoluar nga zëri, e hapur 24/7 me heshtje të bukur dhe pa folur. Mund të ketë gjithashtu një “Qendër/Kapelë Shpirtërore” që do t’u shërbejë të gjitha besimeve dhe të gjitha feve. Këto zona do të jenë vende të shenjta për soditje, reflektim, lutje dhe meditim.

Çfarë lloj biblioteke do të ketë në bord?

Biblioteka do të jetë jashtëzakonisht komode dhe e qetë. Ju mund të uleni dhe të lexoni në karrige jashtëzakonisht të rehatshme. Nuk lejohet biseda.

Mund të ketë mijëra libra të vërtetë fizikë në dispozicion. Librat fizikë duhet të mbahen në bibliotekë, sepse disa prej tyre mund të jenë libra “të një lloji” që kanë shënimet e Kevinit në to.

Mund të ketë gjithashtu qindra mijëra libra elektronikë që mund t’i “shikoni” dhe lexoni në pajisjen tuaj elektronike të leximit kudo në bordin e anijes.

SHËNDETI

Shpjegoni më shumë për “Qendrën e Shëndetit dhe Mirëqenies së Kurave Natyrore”, terapitë kundër plakjes që ofrohen në bord dhe shërbimet mjekësore dhe dentare.

Qendra e Shëndetit dhe Wellness “Shëndet Natyrore të anijes” mund të jetë absolutisht e fundit. Mund të ofrojë trajtimet më të fundit, më të avancuara nga e gjithë bota për shëndetin, kundër plakjes dhe “shërimin” e sëmundjeve dhe sëmundjeve. Shumë nga këto trajtime nuk janë të disponueshme në SHBA.

Mund të ofrohen të gjitha llojet e kujdesit parandalues si trajtimet BEST; chelation; homeopati; terapi me zë dhe dritë; kiropraktikë; alfabiotikët; I instrumente Ching; shërimi i energjisë; Ayurvedic; trajtime ushqimore dhe bimore; mjekësi tradicionale kineze; terapi me qeliza të gjalla; terapia me oksigjen dhe ozon; trajtime me vitamina dhe minerale; terapi hormonale bioidentike; edhe me shume.

Mund të ofrohen gjithashtu të gjitha pastrimet e përmendura në librin “Natural Cures” duke përfshirë: zorrën e trashë; mëlçisë; fshikëz e tëmthit; shpretkë; metaleve të rënda; parazit; Candida; qeliza yndyrore e trupit të plotë; sistemi limfatik; ind i thellë; fascia (Rolfing), skuqjet e viruseve dhe baktereve; dhe shumë më tepër, të mbështetura nga menutë e lidhura në restorantet e caktuara në bord.

SHIP mund të ofrojë gjithashtu suplementet ushqimore më të mira dhe më të avancuara në botë, shumë prej të cilave nuk janë të disponueshme në SHBA.

Anija mund të ketë një “Dhomë Emergjence” të plotë me mjekë, kirurgë, infermierë dhe të gjithë personelin e nevojshëm në rast urgjence mjekësore. Kjo mund të jetë gjithashtu një qendër e plotë e “thirrjes së sëmurë” për të trajtuar çdo çështje normale dhe rutinë shëndetësore që mund të shfaqet. Të gjitha terapitë, duke përfshirë mjetet juridike alternative/natyrore, si dhe barnat standarde dhe kirurgjinë, mund të ofrohen dhe përdoren sipas rastit.

ANIJA mund të ketë gjithashtu shërbime të plota të urgjencës dentare dhe të bëjë “pastrime”.

Gjithçka që një person ka nevojë për mjekësi mund të ofrohet në bordin e SHIP. Nëse stafi mjekësor dhe objektet e SHIP nuk mund të trajtojnë një çështje të veçantë mjekësore, pasagjerët ose ekuipazhi që kanë nevojë për kujdes të mëtejshëm ose më specifik do të dërgohen në qendrat e kujdesit mjekësor të klasit botëror kur SHIP është në një port të thirrjes. Nëse ka një urgjencë të rëndë, atëherë shërbimi i helikopterit, nëse është në rreze, mund të përdoret dhe pacienti të transportohet me avion atje ku mund të marrë kujdesin më të mirë mjekësor.

KLUBI

Pse CLUB-i duhet të ketë një anije si kjo?

SHIP mund të jetë një “Clubhouse” lundrues që udhëton nëpër botë. Në këtë mënyrë, anëtarët nga e gjithë bota përjetojnë, si përfitim falas nga anëtarësimi në KLUB, madhështinë e LIRISË. Kur FREEDOM hyn në port, anëtarët nga zona mund të hyjnë në bord dhe të marrin pjesë në takime, konferenca, seminare dhe seminare. Më pas, anëtarët mund të takojnë anëtarë të tjerë nga e gjithë bota dhe të zhvillojnë miqësi të përjetshme.

Kjo mund të inkurajojë qindra mijëra njerëz anembanë botës që të dëshirojnë të jenë Anëtarë në The CLUB. SHIP në këtë mënyrë ofron një përvojë të paçmuar për Anëtarët. Të qenit në bord FREEDOM edhe për vetëm disa orë, mund të rrisë dridhjen e një personi dhe të jetë një ngjarje që ndryshon jetën. LIRIA mund të jetë një vend ku anëtarët mund të rimbushen, të mësojnë, të rriten dhe të zgjojnë motivimin dhe nxitjen e tyre të brendshme. Mund të jetë një vend ku anëtarët mund të frymëzohen. Mund të jetë një “strehë” e anëtarëve të sigurisë, paqes dhe rehatisë.

SHIP mund të ofrojë “Cruises Mirë se vini anëtarë të rinj” për anëtarët e rinj të KLUB-it.

Disa herë në vit, anija mund të ketë lundrime VETËM për anëtarët e rinj (me një përqindje të anëtarëve aktualë që të veprojnë si nikoqirë dhe të mirëpresin anëtarët e rinj në klub).

ANIJA mund të ofrojë gjithashtu “Trajnim VETËM SHIP” dhe i gjithë “Trajnimi i Klubit të Nivelit të Lartë” mund të dorëzohet në ANIJE. Arsyeja për këtë është 2-fish.

1.) Të qenit në bordin e SHIP lejon një mjedis pa shpërqendrim për anëtarët që po bëjnë trajnime VETËM SHIP. Mund të jetë vendi i përsosur dhe ideal për të “mësuar”, rritur dhe transformuar. Ekziston një ndjenjë sigurie, sigurie, paqeje dhe rehatie përfundimtare. SHIP mund të jetë një mjedis krejtësisht pa stres, pa drama.

2.) Mund të ketë një energji në ANIJE që mund të jetë ndryshe nga çdo gjë që mund të dyfishohet në tokë. Energjia prodhohet nga 5 zona:

 • A. Të gjithë në SHIP janë anëtarë të KLUB-it, kështu që tashmë vibrojnë në një frekuencë më të lartë se popullata e përgjithshme. Kur shumë “njerëz me dridhje të lartë” janë në të njëjtën hapësirë, nuk ka vetëm një efekt kumulativ të asaj energjie, ka një rritje eksponenciale në “fuqinë”, forcën dhe intensitetin e “energjisë, frekuencës ose dridhjes”. Kështu e gjithë anija është në një frekuencë shumë të zmadhuar dhe intensive që është më e fortë se kurrë më parë në një “vend”.
 • B. Vetë anija mund të ndërtohet duke përdorur materiale specifike që kanë energji të injektuar në to, si dhe duke përdorur metoda Vastu, Fung Shui dhe Sacred Geometric për të përafruar rrjedhën e energjisë dhe duke e bërë vetë SHIP një vorbull “fuqie” dhe frekuencave më të larta. dhe dridhjet.
 • C. Kur anija është në det, uji i kripur krijon një energji “pastruese” që fshin “të gjitha fushat negative tërheqëse”. “Energjia” përreth dhe në ANIJE mund të jetë jashtëzakonisht “e qartë”. Kështu ata në anije mund të jenë më të aftë për të përjetuar rritje të jashtëzakonshme në një nivel energjik. Kjo krijon transformim personal më shpejt dhe më thellë se kurrë më parë. Njerëzit në LIRI do të përjetojnë “Transmutacion” të plotë.
 • D. Ka më shumë “vorbulla” energjike mbi vende të caktuara mbi oqeane sesa në tokë (Sedona AZ, për shembull është një zonë ku ka disa vorbulla energjetike të njohura). Vorbullat mbi oqeane janë gjithashtu më të fuqishme se të gjitha ato që janë në breg. Kështu, SHIP mund ta marrë këtë energji, ta grumbullojë këtë “energji” dhe ta bartë atë përgjithmonë me vete, duke e bërë SHIP ndoshta një burim “energjie” dhe vibrimesh në nivelet më të larta më të fuqishme.
 • E. Në ANIJE mund të ketë të paktën 1 “Mjeshtër i Ndriçuar”, ose qenie VETË-Realizuar. Një person i tillë ka një frekuencë dhe dridhje që është jashtëzakonisht e lartë. Kjo është vërtetuar shkencërisht (shih Dr. Hulumtimi Hawkins). Të qenit në prani të një personi të tillë është në vetvete një ndryshim i përhershëm i jetës. Çdo gjë që ky person prek dhe është përreth transformohet. Energjia e gjithçkaje që prek ky person ngrihet dhe ngrihet, vibrimi rritet dhe frekuenca bëhet më e lartë dhe më e fortë. Çdo gjë me të cilën ata vijnë në kontakt merr “energjinë” ose dridhjen e tyre dhe nga ana tjetër bëhet një “burim fuqie dhe transformimi”. Kështu, e gjithë ANTIKA do të përshkohet nga “energjia” e Mjeshtrit të Iluminuar, duke krijuar një vend për Mësimin në mësim, rritjen personale dhe shpirtërore dhe transformimin e plotë të brendshëm në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet.

SHIP mund të jetë i vetmi vend ku mund të ofrohet një trajnim i caktuar, sepse do të jetë i vetmi vend ku ky trajnim i nivelit të lartë do të “funksionojë”. ANIJA do të jetë një vend ku më shumë “karma e vjetër”, blloqe energjike dhe energji negative e kapsuluar e bllokuar mund të lëshohet te një person. Kështu, ANIJA mund të jetë një vend për MREKULLI në çdo fushë të jetës së një personi.

Misioni i KLUB-it është të ndihmojë në përmirësimin e cilësisë së jetës dhe standardit të jetesës së të gjithë njerëzve në planet. SHIP mund të jetë i dobishëm në arritjen e këtij qëllimi. Vetë SHIP, plot me pasagjerë dhe ekuipazh me dridhje të lartë, do të nxjerrë jashtë frekuencën dhe dridhjen më të fuqishme dhe më të lartë që planeti ka parë ndonjëherë. Ndërsa SHIP udhëton nëpër botë, ky burim i zmadhuar i frekuencës së lartë (dashurisë) do të ndikojë pozitivisht tek njerëzit kudo që SHIP udhëton. Njerëzit do të “ndiejnë dashurinë” kur LIRIA të tërhiqet në port. Komunitetet lokale do të “ngriten” me energji. Dhe kur FREEDOM udhëton mbi “linjat kryesore”, ajo frekuencë do të udhëtojë në të gjithë botën.

Kur SHIP është në porte të ndryshme, anëtarët e KLUB-it dhe pasagjerët e SHIP mund të marrin pjesë në “Giving Back” nëse ata dëshirojnë. Ne mund të organizojmë grupe për të ndihmuar në edukimin e të varfërve vendas dhe të ndajmë libra dhe materiale të tjera me banorët vendas për t’i ndihmuar ata t’i mësojmë ata rreth fuqisë së Ligjit të Tërheqjes dhe gjërave të ndryshme që ata mund të bëjnë për të përmirësuar cilësinë e jetës së tyre.

Kjo është arsyeja pse Klubi ka nevojë për ANIJE.

Çfarë lloj argëtimi do të jetë në bordin e SHIP?

SHIP mund të ketë një Teatër/Showroom kryesor ku mund të performojnë produksione të klasit të parë. Këto “shfaqje” mund të përfshijnë muzikalë dhe teatër të stilit Broadway, akte të stilit Vegas, koncerte, Balet, Simfonitë, shfaqjet e modës së vjetër të Vaudeville, “Nata e Cirkut” dhe shumë më tepër. Gjatë një periudhe 7 netësh, çdo natë mund të jetë një shfaqje e ndryshme. Mund të ketë edhe shfaqje gjatë ditës me raste.

SHIP mund të ketë gjithashtu argëtim muzikor live, këngëtarë, kërcimtarë dhe shumë më tepër në të gjithë SHIP dhe në “Klubet” në mbrëmje. Kjo mund të përfshijë Jazz, Blues, këngëtarë, kërcimtarë dhe të gjitha llojet e muzikës për t’u kujdesur për një shumëllojshmëri të madhe “shijesh” nga e gjithë bota.

Argëtimi mund të përfshijë gjithashtu “Koncerte” dhe “Aktet” të klasit botëror të posaçëm vendor kur SHIP është ankoruar në një destinacion. Për shembull: Kur anija të ankorohet në Itali, ne mund të kemi Yjet e Operas Italiane të vijnë në bord për një koncert të veçantë. Kur jemi në Londër, mund të kemi Orkestrën Filarmonike të Londrës të vijë për të interpretuar simfonitë klasike. Mund të kemi këngëtarë, muzikantë dhe “akte” me famë botërore në Showroom-in tonë spektakolar. Ose me raste mund të rezervojmë një teatër të famshme opere, sallë koncertesh apo edhe një vend të trashëgimisë botërore dhe të lejojmë artistë të famshëm vendas të performojnë vetëm për pasagjerët e ANIJEVE dhe mund të jetë e gjitha falas për pasagjerët.

SHIP mund të ketë një kinema IMAX për filma dhe dokumentarë, dhe një kinema “normale” në mënyrë që të mund të shikoni një film “në ekranin e madh të argjendtë” për efekt maksimal. SHIP mund të ofrojë gjithashtu qindra mijëra filma dhe video të zgjedhura të të gjitha llojeve të disponueshme për t’u parë në televizorin e dhomës ose tabletin tuaj ose pajisje tjetër.

SHIP mund të ketë gjithashtu një “dhomë lojrash” të klasit botëror, dhomë kartash dhe gjëra të tjera argëtuese për të bërë, duke përfshirë leksione, klasa dhe mundësi mësimi.

Edhe me shume.

A do të jetë anija miqësore me mjedisin?

Po. Jashtëzakonisht miqësore me mjedisin. Në fakt, FREEDOM është planifikuar të jetë “Anija e lundrimit” MË miqësore me mjedisin e krijuar ndonjëherë. Ne kujdesemi thellësisht për mjedisin.

Çfarë lloj ekskursionesh do të ofrohen në breg?

FREEDOM mund të ketë përzgjedhjen dhe shumëllojshmërinë më të madhe të ekskursioneve në breg të ofruara ndonjëherë në një anije lundrimi. Këto ekskursione mund të ndryshojnë dhe përfshijnë gjëra të tilla si: aventura dhe ekspedita fizikisht aktive; daljet edukative dhe kulturore; “Ngrënia me vendasit”; ngrënie e mirë; vizitë turistike; dhe me shume. Disa ekskursione mund të jenë vetëm për disa orë, të tjera mund të jenë gjithë ditën, dhe të tjera mund të jenë për disa ditë ku mund të qëndroni në hotele apo edhe udhëtime kampingu në natyrë.

Përveç kësaj, anëtarët ose bashkëpunëtorët lokalë të KLUB-it (ata që mendojnë të bëhen Anëtarë në CLUB), mund të ofrojnë gjithashtu takime me pasagjerët e SHIP-it dhe të ndajnë shtëpitë e tyre dhe të bëjnë “turre private” në zonë. Në këtë mënyrë, dikush mund të njohë vërtet kulturën dhe njerëzit në destinacion dhe të bëjë miq të rinj.

Pasagjerët e FREEDOM mund të kenë gjithashtu akses VIP dhe bileta për një sërë aktivitetesh lokale, ngjarjesh dhe “gjëra për të bërë” në çdo port të thirrjes.

A do të mërzitem në LIRIA dhe si do të takoj miq të rinj?

Mund të jetë e pamundur të jesh i “mërzitur” ndërsa jeni në bord FREEDOM. Çdo minutë të ditës dhe natës mund të ketë dhjetëra aktivitete që mund të bëni, duke përfshirë vetëm uljen dhe vizitën me miq të rinj.

Koordinatorët e Aktiviteteve të Kruizit mund të hartojnë programe në mënyrë që pasagjerët të kenë gjithmonë “diçka argëtuese dhe emocionuese” për të bërë me pasagjerë të tjerë me të njëjtin mendim. Kjo do të ofrojë mundësi për njerëzit që gjithmonë të “bashkohen” nëse duan të takojnë pasagjerë të tjerë dhe të bëjnë miq të rinj. Brenda orëve të para të hyrjes në SHIP, në festën “Mirë se vini pasagjerë të rinj”, drejtorët mund të kenë të planifikuara aktivitete që, në një mënyrë shumë argëtuese, do t’i bëjnë njerëzit të takohen dhe të njohin njëri-tjetrin menjëherë.

Në orarin e ngrënies, thjesht regjistrohuni nën “Dua të takoj miq të rinj” dhe automatikisht do të konfiguroheni për të ngrënë me pasagjerë të tjerë që gjithashtu “dëshirojnë të takojnë miq të rinj”. Do të jetë e lehtë dhe argëtuese të takoni njerëz të rinj dhe të krijoni miqësi që do të zgjasin gjithë jetën.

 Çfarë pune ka ekuipazhi, si kompensohet ekuipazhi dhe cilat janë kushtet e jetesës për ekuipazhin?

Të gjitha pozicionet standarde të ekuipazhit të anijeve të lundrimit do të ofrohen në SHIP.

Paketa e “kompensimit total” për ekuipazhin e FREEDOM mund të jetë më e mirë se çdo linjë lundrimi apo anije tjetër në botë.

Ekuipazhi mund të marrë “më të mirën” nga gjithçka kur krahasohet me punën për linjat e tjera të lundrimit. Ekuipazhi mund të kishte FALAS, akomodimet më të rehatshme, të gjitha vaktet (ekuipazhi ha atë që hanë pasagjerët që është e padëgjuar), pije, uniforma mjekësore, dentare, falas, të gjitha sendet e kujdesit për flokët dhe kujdesin personal, dhe internet. Lavanderia dhe presimi do të bëhen për ju, së bashku me shërbimin e shërbëtores së kabinës. Gjithçka mund të jetë falas. Një anëtar i ekuipazhit praktikisht nuk mund të ketë nevojë të shpenzojë para pasi gjithçka është FALAS.

Ekuipazhi mund të marrë gjithashtu anëtarësim falas në The CLUB dhe trajnim falas në CLUB (me vlerë dhjetëra mijëra dollarë).

Kur anëtarët e ekuipazhit nuk punojnë, ata do të jenë të lirë të shijojnë SHIP dhe të trajtohen si pasagjerë të plotë të ftuar (asnjëherë më parë në ndonjë anije lundrimi).

Anëtarëve të ekuipazhit mund t’u ofrohet një mundësi kaq e mahnitshme, aq shumë përfitime dhe përfitime, saqë FREEDOM do të tërheqë më të mirët e më të mirëve në botë që mund të dëshirojnë të jenë ekuipazh me kohë të plotë në SHIP.

Anëtarët nga e gjithë bota mund të jetojnë, të qeshin, të duan, të punojnë dhe të pushojnë së bashku në stilin më të pasur në oqeanet dhe plazhet e botës.

MOFIMI
Kuptohet që ky dokument përbëhet nga synime, ëndrra dhe vizione të mundshme për të ardhmen. Nuk ka asnjë garanci të shprehur ose të nënkuptuar që ndonjë ose të gjitha ëndrrat e përfshira në këtë dokument do të bëhen realitet pikërisht ashtu siç janë shkruar ose në një kornizë kohore specifike. Asgjë që përmbahet në këtë dokument nuk synon të kërkojë ndonjë investim financiar mbi dhe përtej detyrimeve tuaja mujore të anëtarësimit. Tarifat mujore të anëtarësimit bazohen në përfitimet aktuale të dhëna në çdo muaj të caktuar.