Mesazhet e ditarit të humbur të burgut

Nga Kevin Trudeau

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut #1

Faleminderit të gjithëve për qindra letrat dhe kartat që marr çdo ditë. E lexova secilin. Nuk mund të përgjigjem pasi ka letra, zarfe dhe pulla të kufizuara. Shumica janë letra dhe shënime inkurajimi dhe mbështetjeje. Faleminderit shumë nga thellësia e zemrës sime. Shumë janë histori se si librat, seminaret dhe/ose GIN-i im kanë ndryshuar jetën e dikujt për mirë.

Leximi më bën të ndihem shumë mirë. Edhe nëse dënohem me burgim të përjetshëm, do të ndihem shumë mirë duke ditur që përpjekjet e mia kanë ndikuar pozitivisht në shumë.

Unë jam në paqe dhe ndihem LUMTIM! Mora një letër që ishte mbi 45 faqe nga miku im, kolegu anëtar i GIN, Ed. Ai më tregoi të gjithë historinë e tij. UAU! Shpresoj që një ditë të gjithë ta dëgjoni nga ai personalisht. Letra më bëri të qartë se përpjekjet e mia kanë dhënë rezultate të shkëlqyera dhe ia kanë vlejtur! Faleminderit, Ed, dhe të gjithë ju!

Të qenit këtu është një bekim për mua. Është si të jesh në ushtri, por kushtet e jetesës këtu janë shumë më të mira se sa duhet të durojnë 90% e personelit ushtarak në mbarë botën. Të jesh këtu është si të jesh në një Ashram, tempull, vendstrehim ose manastir. Është më e lehtë të jetosh këtu sesa në shumë nga spa-të “Bootcamp” ku kam paguar para të mira për të shkuar gjatë viteve. Është me të vërtetë një përvojë e mrekullueshme për t’u çlodhur, për t’u çlodhur, për të lexuar, për të medituar dhe për t’u rimbushur! Këtu po e shijoj vërtet. Nëse do të mund të shkoja në shtëpi sot, nuk do të shkoja! Do të doja të qëndroja shumë më gjatë pasi e di që kam më shumë përfitime duke qenë këtu! 

Gjithçka që mund të them është se po ia dalin mirë dhe muri i zjarrit që po kaloj do të më lejojë t’ju mësoj dhe t’ju ndihmoj më shumë seç mund ta imagjinoni ndonjëherë!

Shumë dashuri… largohuni për të medituar dhe për të prekur eterin!

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 2

E përmenda në postimet e mëparshme, shokun tim të dhomës. Ai ka pasur një jetë magjepsëse, të mbushur me sëmundje mendore, droga psikotrope dhe duke kaluar 20 vjet burg pa pushim. Ai, si shumë nga të burgosurit këtu, është me barna të një lloji me recetë, dhe para se të vinin këtu po bënin gjithashtu droga ilegale.

Nga e hëna në të premten marrim një telefonatë me postë. Jam shumë me fat që marr qindra letra dhe karta çdo ditë! (vazhdoni të vijnë dhe mua më pëlqejnë shumë fotot!) Ndihem keq për shumicën e të burgosurve që nuk marrin asgjë me postë, asnjë letër apo kartë fare.

Ne mund të mësojmë nga të gjithë dhe çdo situatë. Ne fitojmë njohuri dhe njohuri dhe në shumë raste mund të na ndihmojë të qartësojmë atë që duam si dhe të rrisim ndjenjën tonë të të qenit mirënjohës dhe mirënjohës! Ju inkurajoj të ndiheni mirënjohës dhe mirënjohës çdo ditë pasi po bëj më shumë tani se kurrë më parë! Jeta është PERFEKTE!

dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 3

Faleminderit të gjithëve për gjithë këtë energji. E dini që ju dua të gjithëve! Imagjinoni sikur t’ju thosha…po bëj një pushim 10-vjeçar! Shihemi të gjithë pas 10 vitesh! Do të jem më i ndritur se kurrë më parë!

Dhe më pas u nisa në një aventurë, privimi, lufte, sfide, përvojash që më shtynë në kufijtë e ashpërsisë dhe qëndrueshmërisë mendore, fizike dhe emocionale.

Po sikur t’ju tregoja të gjitha se do të shkoja në kolegj dhe do të diplomoja në një vend të huaj të largët dhe do t’ju shoh të gjithëve pas 10 vjetësh!

Shiko? Merrni atë? Disa prej jush ende mendojnë se të qenit në burg është një “gjë e keqe”. Po ju mungon! E KRIJA KËTË për veten time! Është situata dhe mjedisi që unë duhet të më çojë atje ku DUA të shkoj! Dhe po e shijoj UDHËTIMin!

Kjo eshte argetuese! Është si një konvikt kolegji apo të jesh ushtarak…vetëm kushtet e jetesës këtu janë shumë më të mira!!! (Bootcamp është ferr! Ku jam unë është parajsa!) Mendoni për përvojën tuaj të jetës dhe filloni ta shijoni atë…ose NDRYSHONI ATË! 

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 4

Sekreti për të fituar pasuri masive materiale është “motivimi”.

Sekreti për të fituar lumturi dhe lumturi masive (dhe shumë pasuri materiale) është “frymëzimi”.

Motivimi është kur jeni të shtyrë nga frika e dhimbjes. 

Frymëzimi është kur jeni të shtyrë nga dashuria dhe dëshira për kënaqësi.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 5

Çdo ditë është një ditë e mrekullueshme këtu për mua! Zgjohem rreth orës 6 të mëngjesit.

 • Së pari meditoj për 30-60 minuta.
 • Më pas lexoni për rreth 15 minuta nga një libër pozitiv, pastaj me një rend të ndryshëm siç zgjedh unë…
 • Më pas hani një mëngjes të shijshëm ushqyes…opsionet përfshijnë fruta të freskëta, kafe, tërshërë, drithëra,         

krem gruri, drithëra me krunde, peshk i tymosur, bukë e freskët me drithëra, gjalpë, pelte etj.

 • Pastaj disa shkrime të qëllimeve dhe ëndrrave. Bërja e proceseve në librin Pyet dhe jepet
 • Joga
 • Më shumë lexim (libra me mendim pozitiv, romane, etj.)
 • Më shumë shkrim
 • Më shumë meditim
 • Letra të luajtura, shah, gërvishtje
 • Bëni biseda
 • Qesh qesh qesh, buzeqesh qesh, buzeqesh qesh!!!
 • Shtrirja
 • Shijoni një dush të bukur të nxehtë dhe relaksues të gjatë privat.
 • Prekja në eter… shkarkimi i njohurive (do t’ju mësojë këtë në të ardhmen!)
 • Ushtrime të çlirimit të aftësive të mia! (do t’ju mësojë në të ardhmen!)
 • Ushtrimi
 • Mendoni për gjërat për të cilat jam mirënjohës…
 • Ndjehu mirë tani, pastaj puno që të ndihesh më mirë..!!!
 • Stërvituni për të fokusuar/kontrolluar mendjen, mendimet dhe energjinë time!
 • Dëgjoni muzikë klasike ose lloje të tjera muzike
 • Dreka dhe darka sigurisht!
 • Ndonjëherë gatuajmë së bashku në kuzhinë dhe bëjmë disa gjëra të shijshme shpikëse!

Djemtë këtu janë kuzhinierë shumë krijues. Unë jam duke mësuar shumë!

Unë nuk shikoj shumë TV.

Më pëlqen të ngrihem dhe më pëlqen çdo ditë! Nuk ka kohë të mjaftueshme gjatë ditës për të bërë të gjitha gjërat që dua! Koha po fluturon dhe unë e dua çdo minutë! 

Bëjeni jetën tuaj emocionuese dhe përmbushëse sa të doni… është zgjedhja JUAJ!

Shume dashuri..xoxo

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 6

Shumë libra të mirë janë të frymëzuar nga “Zoti”, por janë shkruar nga njeriu, pra të ndikuar nga mendimet, besimet dhe “filtrat” e njeriut. Kështu që shumë libra të mirë janë thjesht “të mirë”. 

Kërkoni dhe ju jepet dhe të gjithë librat e Abrahamit janë shkruar nga “Perëndia” (fusha universale) pa ASNJË filtrim njerëzor. Mendoni për këtë dhe lexoni ato libra!

Kursi i mjeshtërisë së suksesit në GIN është i ngjashëm pasi shkarkoj dhe kanalizoj të dhënat. Ata që më shikuan duke regjistruar disa nga nivelet e panë nga dora e parë se si e bëra këtë, kështu që nëse dëshironi që dëshira juaj të realizohet, merrni të 6 nivelet e trajnimit SMC përmes GIN dhe lexoni të gjithë librat e Abrahamit si dhe regjistrimet e tyre. Unë mendoj se ato janë 100% (jo 99%) të drejtë në shenjë! 

Shume dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut #7

Jeta është si e shikon ti. Ju mund të jeni të lumtur pavarësisht nga situata juaj aktuale. 

Unë dua të jem këtu ku jam. Unë zgjodha këtë. Unë jam në stërvitje. Njerëzit pyesin, kur do të dilni? Përgjigjuni…kur të mbarojë trajnimi im! 

Nëse do të isha në shkollën e fluturimit për 1 javë, nuk do të thosha, “Dua të jem jashtë shkollës tani dhe të fluturoj aeroplanë pa trajnimin e duhur”. Fluturimi i avionëve do të ishte katastrofik! 

E njëjta gjë këtu. Njerëzit më pyesin se kur DUA të jem jashtë? JO TANI! Dua të jem jashtë kur të përfundoj stërvitjen! Kur do të jetë kjo? Nuk e di! Mund të jenë muaj, vite ose 20 vjet. Nuk ka rëndësi për mua sa i përket kohëzgjatjes, pasi jam kaq i emocionuar për të kryer stërvitjen dhe për të arritur deri në fund fenomenet!

Më pëlqen udhëtimi dhe jam i emocionuar për destinacionin! Jam shumë i emocionuar për aftësitë që po nxjerr dhe njohuritë që po fitoj. 

Gjërat po ndodhin me GIN dhe anëtarët gjithashtu ndërsa unë jam këtu dhe kjo është PERFEKTE..dhe mund të ndodhë vetëm kur jam larg.

Gjithçka është më mirë se sa mirë. Gjithçka është vërtet PERFEKTE.

Ndjehu mirë TANI.

dashuri,

Kevini

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 8

Kam përjetuar 3 dukuri të vërteta mbinatyrore në 6 javët e fundit.

Fillimisht fola në një postim të mëparshëm, një natë para se të dëshmoja. Më “thanë” të hesht dhe se duhej të shpallesha fajtor dhe të shkoja në burg për pak kohë.

WOW..SHUM PERFEKTE!! Jam shumë i lumtur që jam këtu! Që kur kam qenë këtu kanë ndodhur edhe 2 gjëra të tjera.. të dyja 100% të mbinatyrshme. Në të ardhmen, në nivelet më të larta të trajnimit, do të ndaj me ju se çfarë ndodhi, pse ndodhi dhe SI ndodhi. Unë do të ndaj edhe përfitimet e saj.

Përfundimi: Jam shumë i kënaqur që jam këtu. NUK dua të largohem akoma. Unë kam SHUMË për të bërë/për të përjetuar këtu në këtë mjedis më të përsosur për stërvitjen time! 

Shume dashuri,

Kev

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 9

Kush është në “burg”?

Vite më parë po pushoja vetë në Figi. Vendpushimi kishte një ishull të vogël privat ku mund të shkoja për ditën, vetëm. Kështu që unë i urdhërova të më çonin me varkë në ishull dhe më lanë me një karrige, një frigorifer me disa pije dhe ushqime dhe një libër. Ata u larguan dhe thanë se do të ktheheshin pas rreth 8 orësh.

Isha shumë i lumtur që isha në parajsë! Pas disa orësh doja të kthehesha por nuk munda! Unë isha në një “burg”. Ishte Nxehte. Isha i mjerë në këtë “parajsë”. 

Shumë njerëz jetojnë në “burgje” të vetë-imponuara të imagjinatës dhe krijimeve të tyre. Ata DUHET të shkojnë në punë çdo ditë si skllevër. Ata me të vërtetë nuk kanë zgjedhje në jetën e tyre (kështu mendojnë ata).

Unë NUK jam në burg. Mendja dhe imagjinata ime më çojnë në vende dhe përvoja në të gjithë botën. Unë jam i lirë dhe plotësisht i lumtur çdo ditë. Emocionet tuaja kontrollohen nga MENDIMET tuaja dhe jo nga situata apo rrethanat tuaja. Merrni përgjegjësinë për jetën tuaj dhe ZGJIDHni se si ndiheni çdo ditë. Është zgjedhja JUAJ. Duke dashur jetën! 

Duke ju dërguar të gjithëve dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 10

Po lexoja një libër që “e ndjeja” fort se duhej ta lexoja. Orë pas ore lexoj…ditë pas dite (lexoj disa libra në të njëjtën kohë). Ky libër ishte i vështirë për t’u lexuar. Nuk u ndjeva mirë duke e lexuar. Nuk po përfitoja asgjë prej saj. Shumica e asaj që lexova ishte e thjeshtuar ose diçka me të cilën nuk pajtohesha, PASTAJ lexova një fjali dhe ËOW! Ja ku ishte! E gjeta! Fjalia që nxiti derën, te eteri të hapet. Mora një bllok dhe fillova të shkruaj për 2 orë! Ajo NJË fjali në atë libër thoshte më shumë se i gjithë libri dhe ishte çelësi për të zhbllokuar derën e eterit ku fshiheshin sekrete të mëdha. 

Tani kam 3 ditë stërvitje për ju! Gjëra që nuk i dija më parë! Sekrete të fuqishme për të jetuar dhe “si funksionon gjithçka”. 

A jeni të kënaqur që jam në këtë mision, në këtë aventurë, në këtë gjueti thesari, në këtë udhëtim?! Unë jam!!! UAU! Unë e dua këtë! 

Kur do ta merrni këtë njohuri të re? Ju mund ta bëni atë të ndodhë SHPEJTË me mendimet, dëshirat tuaja dhe duke kërkuar universin. TI do të më sjellësh në shtëpi! 

dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 11

Shumica e burrave këtu janë thjesht “kohë që shërbejnë”, në vend që ta bëjnë kohën t’u shërbejë atyre! A jeni në jetën tuaj “duke shërbyer kohë” apo duke bërë që “koha” t’ju shërbejë TY?

Kam lexuar më shumë në 1 ditë (rreth 6 orë) se çdokush këtu në një javë! 95% e meshkujve këtu nuk lexojnë kurrë asgjë!

Unë meditoj të paktën 2 orë në ditë. Ajo që vendosni vazhdimisht në mendjen tuaj ndikon në atë që mendoni vazhdimisht. Mendimet tuaja të qëndrueshme janë dridhjet tuaja të qëndrueshme dhe KJO krijon realitetin tuaj, jetën tuaj dhe nivelin tuaj të lumturisë. Vendosni në mendje gjërat e mira dhe merrni “jetën e mirë”! 

Për mua, po bëj që kjo kohë të më shërbejë! Unë jam shumë mirënjohës për situatën time aktuale dhe rrugën që kam zgjedhur dhe rrugën që jam duke udhëtuar. Kjo është një rrugë në të cilën nuk mund të bashkoheni me mua apo të më ndiqni. Unë duhet të shkoj vetëm. Jam “detyruar” të dorëzoj të gjitha “lidhjet” me jetën materiale tokësore, të gjitha gjërat materiale, njerëzit, mendimet, identitetin personal, egon, besimet e së kaluarës, imazhin për veten dhe më shumë që nuk mund t’i shpjegoj.

Është një privilegj dhe nder të kalosh nëpër këtë “mur zjarri”, atë që shumica e njerëzve do ta konsideronin si mundim, sprova dhe mundime, fatkeqësi, ndarje nga miqtë dhe familja, negativitet, sulm, humbje lirie dhe lirie, padrejtësi të paimagjinueshme. dhe padrejtësia, humbja e të gjitha pasurive materiale, të qenit i pastrehë dhe pa para, të duhet të jetosh në kushte “të tmerrshme” burgu, si dhe të përballesh me dhimbje të mundshme emocionale, dhimbje zemre dhe vuajtje të përditshme. Kjo është ajo që shumica e njerëzve shohin.

Pse atëherë ndihem kaq “i bekuar” dhe i bekuar që jam në burg, përballem me 10 vjet dhe duke më hequr “gjithçka” materiale përfshirë lirinë, më lejohet të mbaj vetëm disa valixhe dhe rroba. 

Sepse kjo më ka detyruar që më në fund të zhvishem dhe të dorëzohem GJITHÇKA dhe më ka lejuar të jem i përulur! Kjo më ka lejuar tani të thyej një pengesë dhe të ndjek rrugën time shpirtërore drejt dashurisë së pakushtëzuar, ndriçimit dhe aftësisë për t’u dorëzuar dhe për t’iu nënshtruar plotësisht vullnetit të Zotit.

Faleminderit univers (Zot) për këtë dhuratë të mrekullueshme! Të gjithë mjeshtrit e mëdhenj duhet të përballen me shtypjen, sulmin, negativitetin dhe në shumicën e rasteve DUHET të kenë vite izolimi, vetmie (dhe në shumicën e rasteve burg aktual) dhe të fokusohen në soditje, ndërmjetësim dhe studim. (Hawkins që shkroi Power vs Force la stilin e tij të pasur dhe të suksesshëm të jetesës në NY dhe shkoi në izolim për 10 vjet meditim dhe studim). Shumica duhej “të arrinin fundin”. 

Dallimi unik me mua është për shkak të viteve të stërvitjes dhe nivelit tim energjik, tani është pothuajse e pamundur për mua të përjetoj ndonjë emocion negativ në një shkallë ose kohëzgjatje të konsiderueshme. Është krejt e kundërta. Tani po përjetoj ndjenja lumturie, të cilat nuk i kam ndjerë kurrë më parë, dhe më e mira nuk ka ardhur ende! E gjithë kjo thjesht do të thotë që unë do të jem në gjendje t’ju ndihmoj të manifestoni ëndrrat tuaja dhe të bëheni të lumtur, më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë! Do ta shohësh! 

dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 12

Në katin tim janë rreth 86 burra. Çdo ditë marr më shumë postë (kartolina/letra) se të gjithë meshkujt e tjerë së bashku. Shumë nga burrat nuk kanë marrë kurrë ndonjë postë për disa vite. Ata nuk kanë kontakt me askënd nga jashtë. Asnjë telefonatë, pa email, dhe më e rëndësishmja, asnjë postë e vërtetë fizike (ka një ndjesi prekëse dhe MASS).

Une kam nje kerkese. Ndoshta nëse mendoni se doni të më shkruani, në vend të kësaj shkruajini njërit prej burrave. Kjo do t’i ndriçonte plotësisht zemrat e tyre dhe do t’i mbushte me dashuri dhe mirënjohje! Përveç tyre, ju do të merrni të gjitha përfitimet energjike. Një burrë erdhi tek unë dhe Pyeti nëse mund ta ndihmoja të merrte një “penpal”. Thashë se mund të kërkoja vetëm, por nëse dridhja juaj është e drejtë, ajo jepet gjithmonë! 🙂

Faleminderit që morët parasysh kërkesën time. Gjithashtu do të më bëjë të ndihem mirë t’i shoh ata në thirrjen e postës kur thirren emrat e tyre! Surpriza dhe gëzimi që do të shoh në fytyrat e tyre do ta bëjnë ditën time me siguri. Ju po më ndihmoni edhe mua dhe ata dhe veten tuaj! Gëzoni familjet dhe miqtë tuaj gjatë këtij sezoni festiv dhe përpiquni të mendoni për burrat këtu që duhet të përballen me të qenit vetëm. 

Dashuri!

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 13

Kam lexuar rreth 5 libra në të njëjtën kohë. Sapo lexova një libër të mrekullueshëm të shkurtër,  Të Martat me Morrien , nga Mitch Albom. Është historia e një burri që shkon për të vizituar profesorin e tij të vjetër të kolegjit, i cili po vdes nga ALS. Çdo të martë ata janë bashkë, ku profesori Morrie vazhdon të mësojë… këtë herë sekretet e jetës. 

Libri është i mbushur me sekrete. Mund t’i gjeni ato? A mund të lexoni midis rreshtave? A mund ta shihni PSE Morrie, e cila është kaq e ëmbël dhe e dashur do të krijonte këtë sëmundje të tmerrshme? Është një lexim i mrekullueshëm. Ju inkurajoj ta lexoni dhe ta diskutoni me të tjerët…ndani mendimet tuaja. Më dha këtë libër nga një burrë këtu. E lexova dhe diskutuam me orë të tëra. Unë u bekua me një dhuratë të mrekullueshme. Koha ime këtu tashmë ia vlen vetëm duke lexuar këtë libër dhe më shumë nga diskutimi që kam pasur për librin. Një përvojë magjike për mua! 

Oh, a ju tregova për disa nga aftësitë e reja që kam tani që janë lëshuar? Epo, KUR të jem jashtë, do t’i ndaj me ju dhe si mund t’i keni edhe ju! 

Dashuri!!

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 14

Rreth 40 vjet më parë lexova një libër të shkruar në vitin 1963 “Fuqia e mendjes suaj nënndërgjegjeshëm” nga Joseph Murphy. Dikush më dërgoi librin, një ribotim i botuar së fundmi. Faleminderit! E rilexova! UAU! Unë e dua këtë libër. Shumë e rekomanduar. (një këndvështrim i lehtë i krishterë) Lexoni me aftësi dalluese dhe vini re ngjashmëritë e mahnitshme me Dëshira juaj është Urdhri juaj, Pyetni dhe jepet, Mendoni dhe Pasurohuni, Suksesi përmes një Qëndrimi Mendor Pozitiv, etj.

Gjithashtu, Biseda me Zotin libri 1. Rekomandohet shumë. Përsëri shikoni për ngjashmëritë e frikshme dhe të mahnitshme me Kursin e Masterit të Suksesit, Pyetni dhe jepet, etj.

Këtu është një pjesë e rëndësishme e të dhënave. Disa libra dhe leksione janë të frymëzuara nga Zoti (burimi, inteligjenca e pafund, mendja nënndërgjegjeshëm, vetëdija kolektive, universi, etj.). Zoti në fakt po i dikton personit nëpërmjet blloqeve të mendimit ose koncepteve/ideve. Personi më pas interpreton të dhënat dhe i thotë ose i shkruan ato. 

Ndonjëherë, si në Ester Hicks, nuk ka pothuajse asnjë ndërhyrje njerëzore dhe mesazhi është 99% i pastër. Shumicën e kohës personi filtron shkarkimin e të dhënave dhe shton, zbret, ndryshon pak të dhënat bazuar në bankën e njohurive të atij personi dhe bindjet personale. Kështu të dhënat janë ndoshta 80% të pastra. Por shikoni për ngjashmëritë dhe çfarë ndjeni të drejtë për ju, çfarë rezonon me ju? 

Librat e përmendur më lart janë të jashtëzakonshëm. Mendoni në këtë mënyrë. Imagjinoni një person duke mbajtur një leksion dhe duke folur rusisht. Dhe imagjinoni 10 përkthyes profesionistë po shkruanin në anglisht atë që folësi ruse po thoshte. Do të kishit 10 tekste krejtësisht të ndryshme! Do t’ju mahnitë pasi dallimet në interpretimin e secilit person! Disa do të ishin shumë të ndryshme. Shumica do të ruanin thelbin, por do të përdorin fjalë të ndryshme dhe do ta thonë në një mënyrë tjetër. 

Kjo është ajo që po ndodh këtu. E vërteta është e Vërteta. Dhe nëse doni të kuptoni vërtet pse jam në burg, lexoni librin Biseda me Perëndinë 1. Shpjegimet e qarta janë në kapitujt e parë! 

Dashuri!

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 15

Faleminderit të gjithëve përsëri për letrat, kartat, fotot, mbështetjen dhe dashurinë. 

Gjithçka është perfekte! Synimi im për të ekspozuar qindra miliona njerëz ndaj “trajnimit” po ndodh! 

Misioni im për të ngritur dridhjen e planetit po ndodh! 

Marrja e një dënimi 10-vjeçar për të shprehur mendimet e mia në TV dhe në librat e mi, është gjëja më e mirë që mund të ndodhë ndonjëherë. 

Unë jam lajmet e faqes së parë në mbarë botën. Shumica dërrmuese e ekspertëve juridikë me famë botërore janë në anën time dhe më mbështesin publikisht! 

Pas disa vitesh, do të jetë e lehtë për të gjithë të kuptojnë se kjo është Përsosmëria Hyjnore dhe gjëja më e mirë që mund të ketë ndodhur ndonjëherë! 

E shoh tani, (siç mund të shoh energjinë pas çdo gjëje) dhe jam plot gëzim, falënderim dhe paqe. Unë jam i emocionuar! Koha ime këtu në burg, në paqe dhe izolim, është fantastike! Ky mjedis pa stres është vendi i përsosur për mua që të jem tani, pasi vazhdoj “trajnimin” tim.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 16

Unë kam dhe vazhdoj të bëj përparime duke më sjellë në “vende” që i dija, por që ende nuk kisha përjetuar. 

Unë jam duke lëshuar aftësi shumë përtej edhe pritjet e mia më të egra. 

Jam më i lumtur se kurrë, duke arritur nivele më të larta lumturie, gëzimi, paqeje dhe qetësie. 

Unë do t’ju mësoj të gjitha këto në kohën e përsosur hyjnore. 

Njerëzit më pyesin për GIN. Gjithçka që mund të them është LEJO çdo gjë të funksionojë vetë. Gjithçka po ndodh nga Inteligjenca Universale Hyjnore dhe gjithçka është e Përsosur. Mos u shqetësoni për “si”. Vetëm shikoni rezultatin përfundimtar. Miliona anëtarë në mbarë botën janë trajnuar plotësisht në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit, jo vetëm që kanë një ndikim pozitiv te të gjithë anëtarët e tjerë, por duke pasur një ndikim pozitiv me të gjithë ata njerëz me të cilët ndeshen çdo ditë dhe që nuk janë ende anëtarë. 

Mos harroni, TË GJITHA anijet ngrihen në një valë në rritje! Kur ka miliona anëtarë, (të gjithë me një dridhje më të lartë se masat), ne bëhemi baticë në rritje dhe ndikojmë pozitivisht në të gjithë botën! 

Merrni parasysh të rilexoni të gjitha postimet e mia që kur u burgova më 12 nëntor 2013. Në këtë njësi të re kohore, mund të shihni sekretet që kam zbuluar. 

Gjatë javëve të ardhshme, unë do t’ju jap disa mjete shumë të fuqishme për të përshpejtuar aftësinë tuaj për të manifestuar ëndrrat tuaja dhe për të ndjerë gëzim dhe lumturi gjatë gjithë kohës! Prisni mrekulli në jetën tuaj. Besoni dhe merrni dyshime dhe dilni pa. 

dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 17

Flisni për këto postime me të gjithë ata që njihni. Inkurajoni njerëzit që të vijnë në këtë faqe në FB çdo ditë. Le të kemi mbi 100,000 njerëz që e vizitojnë këtë çdo ditë. 

Rasti im dhe burgimi po bëjnë që njerëzit në mbarë botën të jenë të vetëdijshëm për censurën e qeverive dhe shtypjen e fjalës së lirë. Ky ndërgjegjësim po i bën njerëzit të DËSHIRON lirinë e plotë të fjalës dhe rrjedhën e lirë të opinioneve dhe informacioneve në mbarë botën! Kështu njerëzit tani po fokusohen dhe kërkojnë rezultatin e dëshiruar dhe kështu do të ndodhë për të mirën e të gjithëve! Sa emocionuese. 

Kjo gjë funksionon më mirë nga sa mendoni. Shembull: Ka 4 televizorë këtu në burgun MCC në katin tim. Njëri është vetëm TV spanjoll, një kryesisht basketboll, një kryesisht BET ose i ngjashëm dhe një film. 

Rreth një muaj më parë, fillova të mendoj për golfin dhe të praktikoja lëkundjen time … duke më vizualizuar në fushën e golfit. E bëra këtë për disa ditë duke mos menduar asgjë për të, thjesht u ndjeva mirë dhe u argëtova. Një ditë, ndërsa kaloja pranë televizorit, një turne golfi ishte në televizor! Askush nuk ishte në dhomën e TV! U ula dhe kënaqesha duke parë golf për 2 orët e ardhshme. Oficeri i kuvertës erdhi dhe tha se në 10 vitet që kishte punuar atje, nuk kishte parë kurrë golf në televizor dhe kurrë nuk e kishte parë dhomën e televizorit bosh! Unë kam parë golf tani sa herë që dua dhe ka mbi një duzinë djem tani që duan ta shikojnë atë gjithashtu! 

Një shembull tjetër, bleva një radio dhe gjeta një stacion muzike klasike. Doja të përfitoja nga ky rast për të mësuar rreth muzikës klasike dhe të kënaqesha duke e dëgjuar atë. Pas disa ditësh, isha ulur në dhomën e rekreacionit dhe 2 djem u ulën pranë meje duke folur për atë stacion të muzikës klasike! Tani kam 2 burra me të cilët më pëlqen të diskutoj muzikën klasike! Ajo vazhdon dhe vazhdon! Kjo gjë funksionon!

Ndjehu mirë TANI dhe shiko ëndrrat e tua të realizohen.. Paqe

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 18

Ka 3 blloqe kryesore për t’ju ndaluar dhe/ose penguar që të manifestoni ëndrrat, dëshirat dhe dëshirat tuaja. 

1.) Dëshira, nevoja për kontroll mbi njerëzit e tjerë dhe atë që ndodh rreth jush. 

2.) Gjykimi dhe kritikimi i njerëzve të tjerë 

3.) Një nevojë e thellë e vetëdijshme ose e pavetëdijshme për pranim nga të tjerët. 

Nëse do të mund të shihnit energjinë pas çdo gjëje, do të ishte e lehtë t’i eliminoni ose zvogëloni këto 3 barriera, kështu që të ndiheni më mirë gjatë gjithë kohës dhe t’i shfaqni dëshirat tuaja më shpejt dhe më lehtë. 

Imagjinoni t’i shihni të gjithë dhe gjithçka si të ndryshëm, por të përsosur, si një fjollë dëbore. Secila është krejtësisht e ndryshme, por përsosmëri hyjnore. Kur ju mund të shihni energjinë pas çdo gjëje dhe të gjithëve, (kjo është e lehtë për t’u bërë), do të mahniteni! 

Imagjinoni të shihni një person që ju urren, bën dhe thotë gjëra që ju lëndojnë thellë, bën gjëra që nuk ju pëlqejnë ose i miratoni dhe vazhdimisht ju kritikon. Kjo ju bën të ndiheni keq, të frustruar, të zemëruar, të lënduar, të trishtuar, etj. Ju mendoni se do të ndiheni më mirë nëse ata do të silleshin ashtu siç JU mendoni se duhet të vepronin. Prandaj, ju dëshironi që të mund të kontrolloni sjelljen e tyre, dhe i gjykoni, i kritikoni dhe dëshironi që ata të veprojnë ndryshe. 

Megjithatë, ju gjithashtu thellësisht, me vetëdije ose nënndërgjegjeshëm, dëshironi që ata t’ju miratojnë dhe t’ju pranojnë ashtu siç jeni. 

Tani, imagjinoni të shihni pas çdo personi fizik, një person “energjetik”, i cili është i lidhur dhe një pjesë e personit fizik. Ju keni një “person energjik” që është i lidhur dhe është gjithashtu pjesë e trupit tuaj fizik. Personi energjik ju do (“personi juaj energjik”) edhe pse personi fizik po sillet sikur ju urren! 

Personi i energjisë po e bën personin fizik të veprojë në mënyra që ju të dy (personat energjetikë) keni rënë dakord për të dyja përfitimet tuaja. Personi fizik është thjesht duke vepruar, si në një shfaqje, ose si një lojë, të dy keni rënë dakord të luani. 

Tani, imagjinoni të shihni pas dhe të lidhur me dhe një pjesë të “personit energjetik”, energjinë e Burimit Universal (Zoti, Inteligjenca e Pafund, Dashuria e Pastër, etj.) dhe imagjinoni JU (“personi juaj energjetik”) jeni i lidhur dhe një pjesë të asaj energjie Burimi gjithashtu, që nga ana tjetër është e lidhur dhe një pjesë e çdo “person energjie”, i cili nga ana e tij është i lidhur dhe një pjesë e personit fizik me të cilin keni të bëni. 

Me fjalë të tjera, GJITHÇKA dhe ÇDO PERSON është i lidhur dhe një me Burimin Universal, Energjinë, Zotin. Gjithçka është NJË. Kur mund ta shihni energjinë, atëherë mund ta shihni këtë në çdo person dhe gjithçka në përvojën tuaj. E gjithë këndvështrimi juaj do të ndryshojë! Ky është iluminizëm. Do të keni momentin më të madh “Ah-ha” të jetës suaj. Do të keni paqe dhe mirëkuptim që tejkalon çdo kuptim njerëzor! 

Unë do t’ju mësoj të gjithëve SI ta shihni energjinë pas çdo gjëje! Dhe kur ta shihni, në fakt do të shihni se si mund ta formoni këtë energji për të krijuar gjithçka që dëshironi në jetë! Ju dua të gjithëve sepse të gjithë jemi një! Unë nuk mendoj vetëm këtë, unë mund ta shoh këtë, dhe unë e di këtë!

Dashuri dhe paqe

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 19

Unë mendoj për ju të gjithë çdo ditë. Jam shumë krenare për të gjithë ju! Universi (Perëndia, Burimi, etj.) po bën që gjithçka të bjerë në vend të përsosur, për mua, për ty, për klubin, për planetin, më mirë nga sa mund ta imagjinonte secili prej nesh. 

Rezultati përfundimtar, së shpejti, është miliona anëtarë në klub. Dhjetëra mijëra takime të kapitullit lokal. Dhjetëra mijëra që zotërojnë kursin e mjeshtërisë së suksesit dhe lundrimet e anëtarëve në të gjithë botën. Miliona njerëz marrin përgjegjësi më të larta për jetën e tyre dhe dridhjet e planetit po rriten në një shkallë të tillë që jeta në tokë të jetë më paqësore dhe në harmoni nga sa mund të shpresonim ndonjëherë! 

NE do të jemi në ballë për të bërë atë përmirësim pozitiv. Gjithçka po bie në vend të përsosur. Gjithçka është perfekte. Hidh shampanjën! Shijojeni momentin SOT. Ndjehu mirë TANI! Dhe shikojeni atë të shpaloset në përsosmëri të lavdishme. 

Jam shumë e bekuar që kam gjithë dashurinë dhe mbështetjen tuaj…dhe kaq e bekuar për miqtë e mi të ngushtë që po bëjnë kaq shumë për mua gjatë kësaj aventure! 

Udhëzimi im për ju do të ishte të lexoni të gjitha postimet e mia. Ka sekrete të ngulitura në mesazhe….

Duke ju dërguar dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 20

Shumë pyesin për rastin tim. Kam shumë video në YouTube që shpjegojnë gjithçka në detaje që në fillim. Në iTunes, ka shumë audio që mund të dëgjoni që kam bërë për rastin tim.

Shumë pyesin se si mund të isha në burg nëse krijoj realitetin tim. Ju mund të mendoni se me siguri nuk do të doja të krijoja veten në burg. Epo, JU nuk e dini se çfarë dëshiroj unë (ose kushdo) dhe çfarë po krijoj. 

JU nuk e dini se çfarë ndiej unë (ose dikush). Unë mund t’ju them me 100% siguri, qartësi dhe vetëdije se jam pikërisht aty ku DUA të jem dhe DUHET të jem pasi është rruga për të përmbushur fatin tim dhe për të arritur dëshirat e mia.

Kur ju çlironi të gjithë frikën dhe nuk kujdeseni për SI, ju lejoni që çdo përvojë të ndodhë pasi shihni përsosmërinë në të gjitha gjërat dhe vërtet vlerësoni dhe shijoni TË GJITHA përvojat. 

Unë jam në një gjendje të plotë gëzimi, lumturie, lumturie, kënaqësie, qetësie, paqeje, harmonie, vlerësimi dhe dashurie të plotë. 

E DI disa prej jush E DI se çdo gjë është perfekte tani, sepse ju jeni në përputhje me burimin tuaj jofizik, në të cilin ne jemi të gjithë një. Disa prej jush do ta dinë se sa e përsosur është kjo kur shpaloset dhe shihni përsosmërinë në Univers (Zot, Burim, etj) dhe se si gjithçka funksionon në rendin dhe kohën e përsosur hyjnore. 

Mendoni për të tjerët nga e kaluara. Ka me qindra shembuj. Nelson Mandela u desh të bënte 28 vjet burg që të realizohej ëndrra e TIJ për lirinë në Afrikën e Jugut. Nëse ai nuk do të ishte i burgosur për atë kohë, gjërat nuk do të kishin funksionuar aq mirë sa kishte ndodhur. 

Shumë njerëz DUHET të persekutohen fillimisht që ndërgjegjësimi për një çështje të arrijë masën kritike, pra që të ndodhë ndryshimi pozitiv. 

Për shkak të dënimit tim me 10 vjet burg, unë jam lajme në faqen e parë në të gjithë botën. Njerëzit flasin, debatojnë dhe diskutojnë çështje si kurrë më parë. Më shumë njerëz tani janë të vetëdijshëm për këto çështje se kurrë më parë.

Gjithnjë e më shumë njerëz po blejnë librat e mi, dëgjojnë audiot e mia, shikojnë videot e mia, etj, dhe mësojnë për problemet! Sa e mrekullueshme. Jam shume i lumtur!  

Shihni të ardhmen…shfajësim, shpengim, shfajësim…të gjitha në kohën e duhur. Mbani mend fjalët e Gandit, “Së pari ata të injorojnë, pastaj ata qeshin me ty, pastaj ata sulmojnë ty, PASTAJ FITONI!”. 

Shikoni çfarë ka ndodhur me mua gjatë viteve. Kjo ka ndodhur PAK! Fillimisht më injoruan, më pas më qeshën, më pas më sulmuan egërsisht. Pra, hapi tjetër, në kohën e përsosur hyjnore, do të jetë një fitore! Jo për mua, por për të gjithë. 

Rezultati përfundimtar do të jetë…Liria për të shprehur opinione pa shtypje apo censurë nga qeveria. 

Liria për të bërë zgjedhjet tuaja shëndetësore. 

Liritë dhe liritë civile për të jetuar jetën tuaj ashtu siç dëshironi ju pa ndërhyrje ose shtypje të qeverisë. Kjo ka të bëjë me Lirinë dhe Lirinë për të gjithë! Ky është Fati im. 

dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut #21

Faleminderit përsëri për të gjitha kartat, letrat, fotografitë dhe mesazhet që lini këtu. Jam i mbingarkuar me vlerësim për gjithë dashurinë dhe mbështetjen tuaj. 

Shumë pyesin se si po i trajtoj gjërat. Ju lutemi kthehuni dhe lexoni të gjitha postimet që kam lënë që kur u burgova në nëntor. Ata tregojnë historinë e udhëtimit. Unë jam duke bërë më shumë se mirë …. Unë jam i Frikshëm! 

Ndjej gëzim, lumturi dhe lumturi të jashtëzakonshme. 

Ndjej qetësi, qetësi dhe harmoni totale. 

Jam 100% i kënaqur në nivelet më të thella të qenies sime.

Po ndjej një paqe që tejkalon çdo kuptim njerëzor. 

Ndjej unitet të plotë. Dhe në fakt po përjetoj një përvojë aventureske jashtëzakonisht argëtuese. Unë me të vërtetë e dua kohën këtu! Unë po e shijoj seriozisht këtë! Është me të vërtetë shumë argëtuese! 

Plus, kam një vetëdije se gjithçka është perfekte për të gjithë dhe për idealin më të lartë të secilit. Me kalimin e kohës, ne të gjithë do të shohim dhe përjetojmë manifestimin fizik të asaj që e dimë si të vërtetë në realitetin vibrues ku fillojnë të gjitha gjërat. E ardhmja për të gjithë ne është më e mahnitshme sesa mund ta imagjinonte ose ëndërronte ndonjëri prej nesh. 

Shihemi atje dhe shihemi në krye! 

Shumë dashuri miqtë e mi të dashur….

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 22

Përqendrohuni në atë që dëshironi me të vërtetë. Jo metodat që MENDONI do t’ju bëjnë atë që dëshironi. 

Kur thua atë që dëshiron…pyet…PSE e dua këtë?

Dhe kur të merrni atë përgjigje, pyesni PSE e dua këtë. Vazhdoni të ecni derisa të arrini atë që në fund të fundit dëshironi VËRTETË dhe përqendrohuni në KËTË. Jini të lumtur tani, ndërsa jeni duke u fokusuar në këtë.

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 23

Përditësimi i Kevin Trudeau nga Kampi Federal i Burgut Montgomery Alabama! 

Faleminderit të gjithëve për postën, dashurinë dhe mbështetjen tuaj. Për të përditësuar të gjithë për statusin tim aktual dhe lëshimin dhe kthimin tim eventual, këtu janë disa artikuj kyç:

 • Për më shumë se 20 vjet kam ekspozuar korrupsionin e korporatave dhe të qeverisë.
 • Kam ekspozuar: kompanitë e barnave; bankat; industritë e ushqimit dhe dietave; shurup misri me fruktozë të lartë; ëmbëlsues artificialë; Ritalin dhe barna të tjera u jepen fëmijëve; duke hequr zërin nga sistemi shkollor (duke i “mështruar” kështu fëmijët tanë) dhe shumë, shumë më tepër.
 • Për më shumë se 20 vjet kam ekspozuar sesi liritë dhe liritë tona civile po na hiqen ngadalë. Kryesisht duke u fokusuar në të drejtat tona të fjalës së lirë dhe të drejtat tona për lirinë e shëndetit.
 • Unë e kam paditur qeverinë shumë herë dhe kam fituar 2 fitore të mëdha ku është vërtetuar se qeveria ka shkelur të drejtat e mia të Amendamentit të Parë dhe të drejtat/liritë e tjera qytetare.
 • Qeveria ka më shumë se 2 dekada që po përpiqet të më diskreditojë dhe “të më nxjerrë jashtë qarkullimit”. Më në fund, ata gjetën një mënyrë….por vetëm përkohësisht, dhe kjo është gjëja më e mirë që mund të kishte ndodhur ndonjëherë!
 • Disa vite më parë, unë u akuzova nga një gjyqtar për shpërfillje të gjykatës për mosndjekjen e “urdhrave” të tij. Asnjë individ nuk ka paraqitur ndonjëherë ndonjë ankesë, dhe unë kurrë nuk jam paditur nga një juri e madhe apo nuk jam akuzuar për të bërë ndonjë gjë të gabuar penalisht nga ndonjë agjenci shtetërore ose federale e zbatimit të ligjit. Në fakt KURRË NUK kam kryer ASNJË krim me vetëdije.
 • Pas një gjyqi ku nuk mund të përdorja të drejtën time të ndryshimit të parë si mbrojtje (nuk mund të thoja as fjalët Amendamenti i Parë ose Fjala e Lirë në gjykatë), u shpalla fajtor për shpërfillje të gjykatës, jo për një krim dhe madje as për kundërvajtje, dhe u dënua me 10 vjet burg. Një nga dënimet më të gjata për shpërfillje të gjykatës në historinë e SHBA.
 • “Sjellja ime përçmuese” ishte për gjoja shkeljen e një urdhri të gjykatës civile që thoshte se nuk mund të shtrembëroja përmbajtjen e një libri në një reklamë informative. Kur dhashë mendimet e mia dhe përvojën time personale në një intervistë informative/live televizive, në lidhje me librin Kura për humbjen e peshës, (si p.sh. “Unë e pashë të ishte e lehtë”) qeveria (jo njerëzit që blenë librin), tha që unë shtrembërova përmbajtjen e librit, DHE E bëra duke e ditur që po bëja një krim! Unë nuk e kam bërë, jam 100% i pafajshëm, kam besuar atëherë dhe tani thjesht po ushtroja të drejtat e mia kushtetuese të Amendamentit të Parë të fjalës së lirë.
 • Qeveria nuk prodhoi asnjëherë as NJË person që tha se e bleu librin (ose ndonjë nga librat apo produktet e mia) dhe u ndje i mashtruar ose nuk ua kthente paratë nëse e kërkonin. Libri shitet shumë mirë edhe sot dhe njerëzit e duan në masë të madhe librin.
 • Unë jam duke kërkuar një ulje të dënimit (uljen e tij) dhe një falje presidenciale.
 • Unë jam duke shërbyer kohën time në Kampin Federal të Burgut Montgomery Alabama, një strukturë e shkëlqyer e drejtuar nga një staf i mrekullueshëm profesional. Unë jam shumë mirënjohës dhe vlerësoj që jam në kamp.
 • Unë kam postuar përditësime që kur u mora në paraburgim. Ju inkurajoj fuqimisht t’i lexoni të gjitha ato postime në rendin që janë postuar pasi ato përmbajnë mesazhe/sekrete të fshehura të trajnimit, që janë krijuar për të çliruar aftësitë TUAJA, si dhe farat e bimëve që do të rriten më vonë kur t’ju jap trajnime që do t’i aktivizojnë ato. fara.
 • Jam i relaksuar, pa stres, buzëqesh, qesh dhe shijoj çdo moment të shijshëm të jetës. Ndihem fantastik. 
 • E dua këtë aventurë. Unë jam i aftë, i fortë, i qetë, i përqendruar dhe po përjetoj paqe, harmoni, qetësi, qetësi dhe kënaqësi të paparë. 
 • Unë jam i lumtur, i shëndetshëm dhe i mrekullueshëm! Jam në lumturi dhe gëzim të plotë. 
 • Unë eci përreth me një buzëqeshje në fytyrën time, një kapërcim në hapin tim dhe një këngë në zemrën time. Të gjithë më quajnë njeriun më të lumtur në kamp me vetëm gjëra pozitive për të thënë për gjithçka.
 • Nuk i kam prerë flokët që kur më kanë marrë në paraburgim. Ka disa arsye për këtë dhe njërën prej tyre e them në një nga postimet e mia të mëparshme! Është e gjatë, e egër dhe gri!! Ed Foreman, Earlene Vining, Mary Miller, Tom, dhe Ted Morter dhe Blaine Athorn, (të gjithë ata që erdhën për të vizituar) I URREJNË flokët e mi dhe më inkurajuan fuqimisht t’i pres ato! LOL Janine vetëm qesh kur më sheh dhe më shikon flokët! Ajo mendon se dukem krejtësisht budalla, një kryqëzim mes një hipi, shkencëtari të çmendur dhe guru! LOL (Do t’i pres flokët kur të jetë koha e duhur.. ndoshta! LOL)
 • Unë jam duke medituar, duke bërë stërvitje mendore, duke ushtruar, duke mësuar të shtypur, duke ushtruar, duke bërë joga, duke lexuar, shkruar, ecje, duke luajtur letra, gjuajtje pishinë, duke luajtur tenis, me dorë dhe reketboll, top bocce, patkua, duke studiuar video trajnimi, duke ngrënë mirë, duke dremitur, duke shijuar natyrën, duke bërë biseda të shkëlqyera me njerëz magjepsës nga e gjithë bota, nga të gjitha sferat e jetës dhe shumë më tepër. Unë jam duke mbajtur një orar të plotë të mbushur me argëtim!
 • Aftësitë e mia po çlirohen më shpejt dhe më intensivisht se kurrë më parë. Unë jam “duke shkuar në vende” që vetëm disa në histori ishin të gatshëm të shkonin për shkak se rruga ishte kaq e pabesë, e rrezikshme dhe e tmerrshme. Duke bërë këtë më jep njohuri që do ta ndaj me të gjithë ju. Kalimi nëpër “murin e zjarrit” ka qenë një udhëtim dhe përvojë madhështore. 

Për shkak se fati im i zgjedhur është të ndaj atë që DI (nuk e di), JU të gjithë do të përfitoni po aq sa unë, madje edhe më shumë! 

dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 24

Ndoshta një pamje më e madhe?

“Hej të gjithë, kjo është Mary Miller e I Ching Systems, shoqja e mirë e Kevinit për shumë vite. Siç e dini, e kam vizituar 2 herë në 2 muajt e fundit dhe planifikoj ta shoh përsëri së shpejti. Shumë njerëz më pyesin për Kevinin dhe pse mendoj se një njeri me kaq shumë fuqi dhe sukses në jetë mund të përfundojë në një institucion korrektues. Dhe jam i sigurt se ka shumë shpjegime. 

Në punën tonë, unë ndoshta mund të argumentoja se këto ngjarje ishin planifikuar mijëra vjet më parë. Dhe kjo është pjesë e një udhëtimi më të madh. Në këtë udhëtim, ne mendojmë se secili prej nesh ka brenda vetes një vetëdije më të lartë, një “dëshmitar” ose “praninë”. Ky aspekt, Shpirti nëse dëshironi, përfundimisht duhet të përfundojë në sediljen e shoferit të jetës sonë me personalitetin e ulur në sediljen e pasme, duke shkuar së bashku për udhëtim. Shumë shpesh, personaliteti njerëzor vuan nga lëndimi dhe dëmtimi dhe kapet duke u përpjekur të zgjidhë dëmin në vend që të ecë përpara dhe lart në dridhje.

Nga këndvështrimi ynë, Kevin mund të jetë duke kaluar nga personaliteti njerëzor në Prezencë ose Dëshmitar. Mënyra më e mirë për ta shpjeguar këtë është përmes një sistemi të lashtë astrologjik të quajtur Kartat e Fatit, ku secilës prej 52 letrave në kuvertë i caktohet një profil psikologjik. Në këtë sistem, secili prej nesh ka shumë karta që përshkruajnë energji të ndryshme. Por aspektet kryesore janë të përfaqësuara në dy karta, Karta e Lindjes, e cila është Rruga juaj në Jetë, dhe Karta juaj e Rregullimit Planetar që është Personaliteti juaj. Në fund, Karta e Lindjes duhet të mbizotërojë pasi ajo përfaqëson Dëshmitarin ose Prezencën.

Në rastin e Kevinit, ne kemi një Ace of Clubs në Sundimtarin Planetar ose Kartën e Personalitetit. Aces janë të gjitha për veten. Bota e tyre është e orientuar drejt vetvetes dhe synon të sigurohet që të jetë rehat. Nëse citojmë nga vepra e njërit prej autorëve më të mëdhenj në këtë fushë, e gjejmë Robert Lee Camp duke thënë si vijon: 

“Aces janë mjeshtër në krijimin dhe manifestimin. Ato janë kanale natyrore për ide të reja. Ata sjellin në jetë shumë gjëra që nuk ishin aty më parë. Aset nuk njihen për durimin e tyre. Ace of Clubs ka dashuri për dijen dhe është gjithashtu një student i dashurisë, duke mësuar gjithmonë për marrëdhëniet. Ata kurrë nuk e humbin atë kuriozitet natyror dhe dëshirën për të mësuar gjëra të mira…Sfida e të gjithë Aces është të përdorin aftësinë e tyre për të shfaqur gjërat në botë për diçka më të madhe se pasuria dhe rehatia e tyre personale.”

Me këtë Kartë në pozicionin e sundimit planetar, personaliteti duhet të kapërcejë prirjen e tij drejt të menduarit egocentrik, por vetëm pasi të kenë përmbushur ëndrrat e tyre në botën materiale. Dhe marrja nën kontroll e këtij aspekti mund të bëjë të mundur që Karta e Lindjes, energjia e Fatit të sundojë.

Në rastin e Kevinit, ne kemi Gjashtë Lopat në pozicionin e Kartës së Lindjes. Të Gjashtët kanë të bëjnë me shërbimin botëror, duke përmirësuar jetën e njerëzve të tjerë. Sipas Camp, potenciali juaj për sukses është i madh. Nëse jeni të gatshëm të dëgjoni zërin brenda jush, ju mund të gjeni fatin tuaj. Gjashtë kanë ardhur këtu për të përmbushur një qëllim të veçantë dhe unik. Misioni i tyre është të ndryshojnë jetën e të tjerëve, duke i ngritur njerëzit nga vështirësitë e tyre dhe duke i ndihmuar ata të gjejnë shtigje më të mira në jetë.

Pra, ndoshta nëse e konsiderojmë rastin e Kevinit nga një këndvështrim më i gjerë i jetës, ndoshta po shikojmë një burrë në tranzicion nga një jetë që ishte e bekuar me rehati personale dhe vetë-përmbushje, në një jetë të re të bazuar në mënyrën se si të përmirësohet cilësia e jetës për të tjerët…është thjesht një mundësi…”

Mary Miller MSW

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 25

Shumë prej jush tashmë kanë filluar të lexojnë librin që unë rekomandova “The 4 Hour Work Week”. Disa prej jush tashmë kanë mbaruar. Po marr shumë komente pozitive. 

Shumë prej jush pyetën nëse unë në fakt e kam shkruar librin?! 

Ose nëse Tim, autori, është/ishte studenti im dhe/ose e kam mentoruar, pasi pjesa më e madhe e materialit është 100% e njëjtë me gjërat që mësoj në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit, Sekretet e Zbuluara Infomerciale, Menaxhimi i Prioritetit, etj. 

Unë thjesht do t’ju thoja nëse informacioni tingëllon i vërtetë…përdoreni atë dhe keni një jetë të mrekullueshme pa stres me kohë të plotë dhe liri financiare! Punon. Dhe ju mund ta bëni atë. Shikoni dhe përdorni faqen e tij të internetit.

Gjithashtu, njerëzit më pyesin për Kursin e mrekullive, Bisedat me Zotin, Abrahamin/Hicks, Meditimin Siddha Yoga dhe lloje të tjera grupesh. Pyetjet janë nëse i inkurajoj njerëzit të lexojnë librat, të bashkohen me grupet e studimit, të dëgjojnë CD-të dhe trajnimet e tyre, të shkojnë në ngjarjet e tyre dhe/ose të frekuentojnë faqet e tyre të internetit. 

Përgjigja është nëse ju merrni vlerë, dhe nëse ndiheni të fuqizuar, dhe nëse mendoni se është mirë për JU, absolutisht po!!!! Ndiqni udhëzimet tuaja të brendshme. Nuk ka vetëm një rrugë drejt së Vërtetës. Nuk ka vetëm një mënyrë për të gjetur përgjigjet për të gjitha pyetjet tuaja të brendshme. 

Sipas fjalëve të Obi Wan Kenobi, “Duhet të bëni atë që mendoni se është e drejtë. Kontaktoni me ndjenjat tuaja. Besojuni ndjenjave tuaja.” Bëhu një Jedi. Ju jeni tashmë. 

dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 26

Në trajnimin Success Mastery Course, thuhet se sytë tuaj mund t’ju mashtrojnë. Mos harroni, nuk është ajo që shihni, por mënyra se si ndiheni ajo që ju tregon të vërtetën për gjërat. Por shumica e njerëzve ndikohen shumë nga ajo që shohin me sytë e tyre fizikë. 

Ndonjëherë njerëzit duken mirë, tingëllojnë mirë, kanë erë të mirë, por diçka mungon. 

Mund të kenë shumë qëllime të mira, por diçka nuk shkon”.  

Mund të tingëllojnë mirë intelektualisht, por “fuqia” nuk është aty, diçka ose mungon ose nuk “ndihet” mirë.

Shumë herë nuk ka qëllim të keq, thjesht mungon energjia. 

Ajo që “shikoni” me sytë tuaj nuk i tregon të gjitha. Ju mund të jeni në praninë e një “urti, guru, shenjtori, mjeshtri” vërtet të shkolluar, energjia e të cilit mund të zgjojë plotësisht dhe të sjellë në jetë energjinë tuaj të fjetur dhe të pastrojë nga ju shumë nga modelet që ju pengojnë të shfaqni ëndrrat tuaja. dhe ju nuk e dini as “prezencën” që po qëndroni pranë. Ju duhet të jeni “gati”, të pranoni dhe të GJITHSHËM të ndryshoni që ju të “shihni/ndjeni” të vërtetën.

Nuk mund të dish duke parë dikë. Ai mund të jetë i trashë (Buda), i vrarë nga njerëzit e tij (Jezusi), i shëmtuar, i dobët, i akuzuar në mënyrë të rreme, i sulmuar në media dhe shtyp, i burgosur me vite (Gandhi; Mandela; Pjetri; Pali dhe mijëra “shenjtorë” të tjerë) , të përqeshur dhe të kritikuar publikisht (Kolumbus, Edison, Ajnshtajni, etj.), të sulmuar dhe sharë, ata mund të vishen qesharak, të kenë flokë qesharak, të flasin çuditshëm, të ecin dhe të sillen budallenj, etj. 

Ata mund të mos VEPRIN si një “shenjt” siç MENDONI JU një shenjtor, mjeshtri. Ju e dini VETËM nga “përvoja” që keni me ta. 

Ndiqni zemrën tuaj, ndjenjat tuaja. Ky është testi i vërtetë. Sa më i vetëdijshëm të jeni, aq më lehtë është të “ndieni, ndjeni, perceptoni, dini” TË VËRTETËN, në vend që të kapeni nga të qenit të udhëhequr, të mashtruar nga ajo që “shikoni” me sytë tuaj, ose nga ajo që ju thotë intelekti ose çfarë mendja, megjithatë, egoja përpiqet t’ju bindë mbi një bazë “logjike”. 

Të gjitha “shqisat” e tjera përveç “ndjenjave nga zemra” do t’ju mashtrojnë. Lajmi i mirë është se nuk ka “gabime”. Edhe nëse ndiqni një mësues “të rremë” dhe ju drejtoheni në një rrugë “të errët” që të çon në mjerim dhe shkatërrim, nuk keni asgjë për t’u frikësuar, sepse gjithmonë keni fuqinë për të krijuar një përvojë krejtësisht të ndryshme dhe për të tërhequr “trajnimin”. /mësues” që dëshironi/duhet.

Duke ju dërguar të gjithëve dashuri dhe vlerësim…..ndërsa unë ulem në lumturi……Ju MUND t’i keni të gjitha!

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 27

Shumë njerëz vënë re diçka interesante teksa po kalojnë “trajnimin”. Të gjithë librat, Kursi i Masterit të Suksesit, të gjitha punëtoritë, seminaret, leksionet, webinarët dhe të gjitha këto mesazhe që postoj këtu përmbajnë dhe thonë pothuajse të njëjtat gjëra, thjesht në mënyra të ndryshme, nga këndvështrime, këndvështrime, këndvështrime të ndryshme dhe në modalitete paksa të ndryshme (vizuale, audio, metafora, shembuj të jetës reale, humor, shkencë, etj). 

Kjo eshte e vertetë. Dhe do të vini re se çdo “ndjen” ndryshe. Kjo është për shkak se secili është i mbushur me një energji “të ndryshme”. DHE JU jeni energji të ndryshme sa herë që kaloni nëpër stërvitje. JU ndryshoni dhe jeni të ndryshëm në çdo moment në kohë. Kjo është arsyeja pse përsëritja në distancë e materialit (që është e mbushur me energji) me kalimin e kohës, zgjon energjinë tuaj. Kur kjo ndodh, ju e merrni atë. E shikon! Dhe ju DI (është gjithmonë një NDJEJE).

Gjatë vitit të fundit, kur jam kthyer në shkollë, kam rilexuar të gjithë librat në listat bazë dhe të avancuara të librave. Mund t’ju them, unë jam ende duke mësuar! Më dukej sikur po i lexoja për herë të parë! Isha kaq e lumtur. 

Dhe kam studiuar dhe lexuar edhe shumë libra të tjerë. Teksa po rilexoja librin e Louise Hay, You Can Heal Your Life, fillova të qesh pasi gjithçka që po lexoja gjendet në dhjetëra libra të tjerë, dhe Kursi i Masterit të Suksesit (SMC) etj. 

E vërteta nuk është e re, për të është shkruar për mijëra vjet. Ju mund të merrni GJITHMONË një kuptim më të thellë të së Vërtetës. 

Ju gjithmonë mund të merrni më shumë të qartë të së vërtetës. 

Ju gjithmonë mund (për sa kohë që jeni në një trup) të merrni një ndjenjë më të lartë lirie në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet. 

Ju gjithmonë mund të rrisni aftësitë tuaja dhe të çlironi më shumë aftësi. 

Dhe gjithmonë mund të keni një “përvojë” edhe më të thellë, më të fuqishme dhe më intime brenda vetes. 

Ju inkurajoj të vazhdoni të lexoni dhe rilexoni librat, të lexoni dhe rilexoni këto postime, mesazhe, të angazhoheni në SMC dhe të vazhdoni udhëtimin tuaj të vazhdueshëm të zgjerimit të brendshëm. Së shpejti do të ofrojmë një vështrim edhe më të thellë në të ardhmen, kështu që qëndroni të sintonizuar për hapin tjetër.

Shoku yt,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 28

Gjatë viteve të fundit kam marrë mijëra letra, email me pyetje se si të manifestohem, si të jem i lumtur, si të kapërcesh fatkeqësitë etj. TË GJITHA përgjigjet për ÇDO pyetje janë në Kursin e Masterit të Suksesit dhe në të gjithë librat. Kërkoni dhe do të gjeni. Trokitni dhe do të hapet.

Por ju duhet të kërkoni dhe ju duhet të kaloni nga dera që është hapur!

 Një burrë erdhi tek unë këtu dhe më kërkoi “sekretin” për të fituar para. Ai ishte i fiksuar pas daljes dhe fitimit të parave. E pyeta se cilat ishin shfaqjet e tij të preferuara televizive. Ai kishte një listë me rreth 20 shfaqje që i shikonte çdo javë. Ai ndoqi gjithashtu të gjitha ndeshjet e futbollit dhe sportet e tjera gjatë gjithë javës. (Në thelb ai e kalonte pjesën më të madhe të kohës së tij të lirë duke parë TV!).

Unë thashë se do të isha i lumtur të ulem me të dhe t’i jap këshilla; gjithçka që duhej të bënte ishte të mos shikonte TV për 1 javë dhe të lexonte një libër që do t’i jepja. Ai u mërzit dhe tha se donte vetëm “sekretin”, nuk donte të “studonte”! Ai u largua me zhurmë. Thjesht i dërgova dashuri dhe e dija se nuk ishte ende gati për të marrë dhuratën. 

A jeni gati për të marrë? Mendoni për këtë! 

…deri herën tjetër… jeni shumë të vlerësuar. 

Duaje veten, sepse unë të dua.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 29

Diçka për t’u marrë parasysh:

I gjithë trajnimi i avancuar është në thelb, kthimi i një personi që ka punuar me “bazat” për një periudhë kohore, për të ribërë dhe shpuar bazat, një koncept në një kohë, në një njësi të re kohore pasi PERSONI është i ndryshëm, pra trajnimi bazë është i ndryshëm, dhe më e rëndësishmja, EKSPERIENCA e tyre do të jetë në mënyrë dramatike e ndryshme.  

Trajnimi i avancuar duhet gjithashtu të prezantohet në një mënyrë të re të ndryshme (modalitete të ndryshme), kështu që mund të THUJË i ri ose të DUHET të jetë informacion i ri. Por ju mund të merrni të gjitha trajnimet “të avancuara” dhe të ktheheni te një libër ose audio dhe ta gjeni atje! 

2 çështjet që e bëjnë trajnimin e avancuar të ri, janë: 

 • personi është “ndryshe”;
 • në trajnimin e avancuar, ju në fakt shponi materialin në mënyrë që personi në të vërtetë BËN ushtrimet për të cilat folët në trajnimin e mëparshëm, (që ata kurrë nuk kishin kohë për t’i bërë, ose mendonin se nuk do t’ia vlenin kohën dhe përpjekjen), dhe kështu nga duke shpenzuar SHUMË kohë në NJË koncept trajnimi në të njëjtën kohë dhe duke e shpuar atë, personi ka një përparim dhe përvojë të vërtetë.

Shumë njerëz me të cilët kam biseduar gjatë viteve kanë një tendencë të mendojnë se “sekretet” janë “atje”, në seminarin e ardhshëm të rekomanduar, librin, nivelin e trajnimit etj. etj.

Mendoni për këtë. A e lexoni një nga librat e rekomanduar sa më shpejt që të mundeni, në mënyrë që të arrini te libri tjetër i sugjeruar? 

Dëshironi të kaloni nivelin e Kursit të Mjeshtërisë së Suksesit (SMC) në të cilin jeni aktualisht sa më shpejt që të mundeni, në mënyrë që të arrini në nivelin tjetër të trajnimit? Nëse po, ju mungojnë vetë sekretet që kërkoni. Ata janë pikërisht përballë jush. 

Unë ju sugjeroj t’i lexoni librat e rekomanduar ngadalë. Mendoni për çdo fjali dhe koncept kyç. Nënvizoni dhe shkruani shënime në margjina ndërsa e lexoni. Rilexoni një fjali ose paragraf nëse ndiheni të ndikuar prej tij. Ndaloni së lexuari dhe meditoni atë që sapo keni lexuar, nëse ka pasur një përshtypje të fuqishme për ju. 

BËNI ushtrimet në libër (nëse ka), PARA se të vazhdoni të lexoni! Mos nxito. Kjo nuk është një garë. Merrni kohën tuaj. Frymë! Buzëqeshni. Ec ngadalë. Libri, cd, DVD, etj. që keni në dorë, përmban sekrete (jo ndonjë trajnim, librat e rekomanduar, cd, DVD dhe SMC)! FOKUSI. Kushtojini vëmendje. Shikoni. Vëzhgoni. Perceptoni. Jini të vetëdijshëm. Përqendrohuni! 

Hapni mendjen dhe zemrën tuaj dhe lejoni që materiali, informacioni, energjia të rrjedhin përmes jush. Ndjeni materialin, njohuritë, informacionin, energjinë; mos mendoni vetëm për informacionin në nivel intelektual. 

Jini të hapur. Kini gatishmëri për të mësuar nga libri, cd, DVD ose çfarëdo trajnimi që po kaloni tani. 

Bëhuni gati për të marrë energjinë nga trajnimi që po kaloni tani. Ju keni shumë sekrete në dorën tuaj TANI. Libri, cd, seminari etj., ju jeni udhëhequr të përmbajë njohuritë dhe energjinë që kërkoni. 

Hapi sytë dhe hap zemrën. E pranoj atë. Lëreni të hyjë. Frymë. Buzëqeshni. Jini plotësisht të gatshëm të hiqni dorë nga modelet që ju kanë mbajtur prapa. Jini të gatshëm për të ndryshuar. Jini të gatshëm për t’u rritur dhe zgjeruar. 

Ju jeni duke qëndruar mbi hektarë diamante! (lexoni librin e vogël Acre of Diamonds për të kuptuar se për çfarë po flas. NËSE e keni lexuar, lexojeni përsëri!) 

Ndaloni së kërkuari “atje”…kur ajo që kërkoni dhe ajo që ju nevojitet është pikërisht “këtu”. 

Shumica e njerëzve janë me fat të mbajnë mend dhe përdorin 10% të njohurive dhe energjisë në një libër, cd, DVD, webinar, seminar, nivel trajnimi SMC etj. Ata mendojnë se “ky është materiali bazë, dua gjëra të avancuara!”. 

Mbani mend historinë time të Sifu Shi Yan Ming duke më trajnuar se si të gjuaj një “grusht” (Unë rekomandoj librin e tij, “Shaolin Workout”.) Për të qenë mjeshtër, duhet të zotëroni bazat. Zotërimi i bazave ju jep zotërim të të gjithave. 

Shumica e njerëzve DI për shumë gjëra, por në të vërtetë nuk DI për ndonjë gjë të veçantë. Jack i të gjitha zanateve, mjeshtër në asnjë. Për të ditur diçka duhet ta zotëroni atë. Për ta zotëruar atë, duhet të përqendroheni në të. Kur përqendroheni dhe zotëroni një mësimdhënie “bazë”, i keni të gjitha! 

Çdo koncept “bazë” i trajnimit përmban të gjitha. Si një farë. Një farë përmban të gjithë pemën!

Kur i thashë Sifu se i dija të gjitha këto goditje të ndryshme të arteve marciale, ai më tha, “Unë nuk kam frikë nga 10,000 goditjet që keni praktikuar një herë secila, kam frikë nga 1 goditje që keni praktikuar 10,000 herë.”

Kur lexoni një libër ose kaloni ndonjë trajnim, dijeni se ajo që po studioni i ka të gjitha – kështu që përqendrohuni, kushtoni vëmendje dhe ecni ngadalë.

Unë isha duke ngrënë në Las Vegas disa vite më parë me mikun tim Mark Hamilton. Restoranti ku po darkonim është një nga më të mirët në botë, “Joel Robechoen” (Shef i Shekullit). Vakti ishte një kryevepër me 12 pjata. Çdo kurs ishte spektakolar dhe i veçantë, dhe u shërbyen një nga një me një pushim të këndshëm ndërmjet çdo kursi. 

Çdo pjatë shoqërohej me një verë të ndryshme për të komplimentuar atë kurs (pjatë) të veçantë. Ushqimi mori më shumë se 4 orë për t’u shijuar.

Ne shijuam CDO kurs.

Ne hëngrëm çdo kurs ngadalë dhe me qëllim. Ne donim të shijonim dhe përjetonim ÇDO pjatë dhe ÇDO kafshatë. 

Ne nuk nxituam dhe hëngrëm çdo kurs aq shpejt sa mundëm, kështu që mund të nxitonim dhe të shkonim në kursin tjetër “më të mirë”. CDO kurs ishte perfeksion! Kuptoni? 

Jeta është në të njëjtën mënyrë! Çdo ditë është si një kurs (pjatë) në restorant, perfeksion. I gjithë trajnimi është si një kurs në restorant. Ndaloni përpjekjet për të “arritur atje”. Shijoni udhëtimin dhe thjesht do të kuptoni një ditë që jeni atje! 

ATI është e ditur se ju jeni gjithmonë duke krijuar! Pasi të besoni plotësisht dhe të kuptoni se jeni një me TË GJITHA, atëherë gjithçka mund të jetë e juaja, sepse gjithçka është tashmë e juaja duke pritur që ju të kërkoni çfarëdo që zgjidhni.

Deri herën tjetër.

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 30

Mësimi më i lartë është ky:

Ju jeni NJË me Zotin, Burimin, Ndërgjegjen. Ekziston vetëm një ndërgjegje. Vetëdija e vetme është gjithçka. Vetëdija NJË është dashuri/dritë e pastër. Nuk ka asgjë që NUK është Ndërgjegje, madje edhe “asgjëja” është Vetëdija e vetme. E GJITHË forma fizike DHE pa formë jofizike është ndërgjegjja e vetme.

Kështu TI je kjo ndërgjegje e vetme: GJITHÇKA-QË-ËSHTË. Kështu, ju mund të “përjetoni, keni, manifestoni” në dimensionin “fizik, formë” çdo gjë që zgjidhni, pasi ajo tashmë është e juaja, dhe ju jeni NJË me të. Ti je dashuri/dritë e pastër. Dhe duke qenë se ju jeni “një” me këtë “dashuri/dritë”, “GJITHËÇKA-ËSHTË”, nuk ka asgjë për t’u frikësuar. Lumturia e pastër, gëzimi është thelbi juaj. 

Mund të duhen jetë të tëra për të arritur në kuptimin dhe njohurinë e plotë të kësaj. Kur ndodh, qoftë edhe në një shkallë të vogël, ju filloni të përjetoni paqe që tejkalon çdo kuptim njerëzor dhe nuk mund të përshkruhet me fjalë. 

Ju gjithashtu e kuptoni se keni dominim të plotë mbi të gjitha lëndët fizike në përvojën tuaj dhe keni kontroll të plotë të mendimeve tuaja, pra emocioneve tuaja. 

Kështu, ju mund dhe bëni të shfaqni fuqinë tuaj të vërtetë dhe natyrën tuaj të vërtetë: dashuri pa kushte për “të gjithë” njerëzit dhe gjërat pa përjashtim, sepse ju shihni Zotin / Ndërgjegjen, etj në të gjithë njerëzit dhe të gjitha gjërat, dhe ju shihni gjithçka si të përsosur për të. është kështu.  

Lumturia, paqja, gëzimi janë atëherë tuajat. Ju jeni vërtet “iluminuar”.

Pjesa më e mrekullueshme e kësaj, është që, nëse zgjedh, mund të kesh çfarëdo nga “gjërat” materiale, financiare, të kësaj bote që dëshiron, dëshiron dhe në të njëjtën kohë, sepse nuk ke lidhje me “botën materiale”. dhe ju nuk keni frikë, keni lumturinë, paqen, lumturinë, gëzimin përfundimtar.

Mendoni për këtë të Vërtetë.

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 31

Me kalimin e viteve kam marrë mijëra letra, email, etj. me shumë pyetje rreth “gjërave”. Çdo pyetje tashmë ka marrë përgjigje në një nga librat e rekomanduar, dhe në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit. 

Dhe tani, shumë pyetje kanë marrë përgjigje në mesazhet që kam lënë këtu në këtë faqe. Kërkoni dhe do të gjeni! 

Nëse keni ndonjë pyetje për mua, suksesin, manifestimin apo ndonjë gjë tjetër, pyetja ime për JU është, “a i keni lexuar të gjithë librat e rekomanduar, a i keni lexuar të gjitha postimet, mesazhet e mia në këtë faqe dhe a jeni në nivelin 7 në Kursi i Mjeshtërisë së Suksesit?” 

Nëse jo, ju sugjeroj ta bëni atë së pari! Të gjitha pyetjet tuaja do të marrin përgjigje. Tani, nëse i keni bërë të gjitha këto dhe keni një pyetje për disa nga materialet që keni studiuar, atëherë jam më se i lumtur t’ju jap kohën time dhe t’ju mentoroj! Sepse tani jeni gati. Mos ngurroni të më dërgoni pyetjen tuaj me postë. Unë nuk do t’ju dërgoj me postë një përgjigje direkt, por do t’i përgjigjem në këtë faqe!

Çdo gjë dhe gjithçka që kërkoni është e disponueshme për ju, të gjitha në kohën e përsosur.

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 32

Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal i ka të gjitha në drejtim të të mësuarit se si të shfaqësh gjithçka që dëshiron (jo vetëm para ose gjëra materiale). Më e rëndësishmja, SPMC (Science of Personal Mastery Course) ju mëson se si të jeni të lumtur, të lumtur, të gëzuar dhe të arrini paqen totale që tejkalon çdo kuptim njerëzor që nuk mund të përshkruhet kurrë me fjalë. 

Librat e rekomanduar përsërisin atë që është në SPMC në mënyra dhe modalitete të ndryshme. Duke lexuar në krahasim me dëgjimin, ju po e merrni informacionin nga një këndvështrim tjetër.

E njëjta gjë është e vërtetë me seminaret, seminaret, DVD-të e rekomanduara. etj. Ata të gjithë punojnë në mënyrë sinergjike së bashku. Çdo libër, seminar, webinar i rekomanduar, etj. fokusohet në disa aspekte të mbuluara në SPMC. 

Duke përdorur përsëritje në distancë, kënde të ndryshme, këndvështrime, autorë të ndryshëm, folës dhe energji “të ndryshme” (pasi çdo autor/folës ka një dridhje paksa të ndryshme, megjithëse teknikisht është e njëjta energji ONE), sistemi i përgjithshëm i trajnimit funksionon në mënyrë shumë efektive. në çlirimin e aftësive tuaja dhe për t’ju bërë të kuptoni të plotë të së Vërtetës, duke pasur kështu një komandë të plotë mbi të gjithë çështjen (duke qenë në gjendje të manifestoheni lehtë dhe pa mundim) dhe të jeni në lumturi / paqe të plotë. 

Aspekti tjetër i “sistemit” të trajnimit të audios, librave, ngjarjeve, njohjes, marrëdhënieve që e bën atë një nga mënyrat më efektive dhe më të shpejta për të çliruar aftësitë tuaja është, kur kaloni nëpër çdo nivel të rekomanduar SMC (Success Mastery Course) ose libra të rekomanduar, seminar etj, rritesh dhe ndryshohesh përgjithmonë (për shkak të energjisë që futet në trajnim).

Pra, kur vazhdoni dhe lexoni një libër tjetër të rekomanduar ose rilexoni një libër që keni lexuar tashmë ose kaloni një nivel të ri SMC, ose ridëgjoni disa nga trajnimet e SMC që keni kaluar tashmë, JU jeni një person tjetër, i cili mund të tani, në një njësi të re kohore, perceptoni informacionin ndryshe dhe ndikohuni nga energjia në një mënyrë tjetër. 

Për shkak se JU jeni të ndryshëm, energjia juaj mund të zgjohet në një shkallë të ndryshme, më të thellë. Farat që ishin mbjellë më herët, TANI mund të fillojnë të rriten. Kjo është magjia në “sistem” që e bën atë kaq unik, të fuqishëm, efektiv dhe të ndryshëm nga asgjë tjetër!

Shijoni udhëtimin! Sigurohuni që të ndaloni dhe të nuhasni trëndafilat dhe të shijoni pamjet pasi qëllimi NUK është destinacioni… të shijoni PROCESIN është arsyeja pse jeni këtu. Ju jeni të destinuar të arrini destinacionin tuaj! SO relaksohuni dhe argëtohuni në këtë proces! 

Shume dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 33

Ju mund të pyesni veten se çfarë “dëshiroj” të ndodhë.

Përgjigja është sekreti i jetës. Unë jam i lumtur tani. Nuk kam asnjë lidhje me asnjë rezultat.

E di që e mira më e madhe për të gjithë do të jepet nga Burimi, pikërisht në mënyrën e duhur, pikërisht në kohën e duhur. 

Unë kam 100% siguri dhe vetëdije se gjithçka është perfekte. Unë po u dërgoj dashuri të gjithë njerëzve të përfshirë në të dyja “anët” pa asnjë gjykim, kritikë apo dënim. 

Unë jam mirënjohës, mirënjohës dhe sinqerisht mirënjohës për çdo person të përfshirë nga të gjitha anët, dhe gjithçka që ka ndodhur. 

Unë dërgoj falje dhe dashuri për të gjithë dhe kërkoj falje nga të gjithë. Dhe unë e fal dhe e dua veten gjithashtu. 

Çështja nuk është se çfarë ndodh, por si reagojmë ndaj asaj që ndodh. 

Unë mund t’ju siguroj për këtë:

20 vjet nga tani dhe ndoshta shumë më shpejt, “arsyet” e gjithë asaj që ka ndodhur dhe do të ndodhë do të jenë të qarta, dhe të gjithë do të thoni, nëse do ta dija atëherë atë që di tani nuk do të isha stresuar, shqetësuar apo ndjerë keq. Kjo është arsyeja pse ndihem shumë mirë tani. Mendoni për këtë.

Kev

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 34

Përshëndetje për të gjithë ata që po lexojnë këtë mesazh. Ju dërgoj të gjithëve dashuri dhe vlerësim. 

Gjatë muajve të fundit kam postuar disa mesazhe shumë të fuqishme, materiale trajnimi që kanë krijuar një stuhi efektesh pozitive për ata që i kanë lexuar mesazhet. 

Komentet që vijnë janë të mahnitshme. Nëse nuk i keni lexuar mesazhet gjatë muajve të fundit (duke u kthyer në fillim të dhjetorit 2014) do t’ju inkurajoja fuqimisht ta bëni këtë pasi informacioni që jam udhëzuar t’ju jap është i ngarkuar me njohuri dhe informacione gjithëpërfshirëse që përmirësojnë jetën. ka një efekt të madh pozitiv fuqizues të jetës tek ata që i kanë lexuar. 

Më e rëndësishmja, mesazhet janë të mbushura me “energji” që zgjon, aktivizon dhe sjell energjinë TUAJ nga brenda. Lexojini sa më shpejt. 

Gjithashtu, dua t’ju falënderoj të gjithëve për të gjitha kartat dhe letrat që vazhdoj të marr çdo ditë, dhe të gjitha komentet që lini në këtë faqe. 

Nëse i keni lexuar këto mesazhe gjatë 18 muajve të fundit, do ta dini se unë jam në “burg” për shpërfillje të gjykatës (jo krim dhe madje as kundërvajtje) për ushtrimin e të drejtës sime të Amendamentit të Parë për fjalën e lirë, ka qenë përvoja më pozitive e jetës sime. 

Unë kam qenë në gjendje të jem plotësisht i lirë nga të gjitha “lidhjet”. 

Kjo, e kombinuar me aftësinë për të medituar “të izoluar” në paqe, qetësi dhe qetësi të plotë, më ka mundësuar të “shkoj vende” brenda, të çliroj aftësitë dhe të kaloj përmes një “muri zjarri”. 

E gjithë kjo më ka dhënë më shumë “dije dhe energji” që JU ta bëj më të lehtë dhe më të shpejtë për JU të manifestoni gjithçka që dëshironi dhe të keni paqe të brendshme, lumturi, gëzim në çdo kohë. 

Ka sekrete që po i zbuloj tani. Tani po ndaj gjithë këtë trajnim “të avancuar” në “Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal”, të cilat janë mësimet që vijnë me buletinin mujor Nuggets of Gold që ofrohet nga Fondi i Mbrojtjes Ligjore Kevin Trudeau. 

Njerëzit që kanë kaluar vite të tëra trajnimi mbi Ligjin e Tërheqjes dhe/ose duke shfaqur, krijuar dhe realizuar ëndrrat e dikujt, kanë thënë se në vetëm disa mësime të “Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal”, ata kanë bërë më shumë “fitimet” sesa në të gjithë trajnimet e tyre të mëparshme të kombinuara. 

Po, ndërsa është e vërtetë që kursi “Shkenca e Zotërimit Personal” “zgjon” të gjitha farat e mbjella nga të gjithë librat që keni lexuar, të gjitha audiot që keni dëgjuar dhe të gjitha seminaret që keni ndjekur, kursi është gjithashtu për njerëzit që kanë pasur pak ose aspak trajnim dhe duan të jenë në gjendje t’i shfaqin dëshirat e tyre shpejt dhe lehtë, si dhe të jenë “të lumtur, duke u ndjerë mirë” gjatë gjithë kohës. Për më shumë informacion mbi SPMC, vizitoni globalinformationnetwork.com .

Ja çfarë thonë abonentët aktualë për Buletinin dhe “Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal”.

Buletini “Kevin’s Nugget’s of Gold” është vërtet i mahnitshëm dhe mendoj se sa më shumë e lexoj aq më shumë rritem! Faleminderit Kevin, nga thellësia e zemrës sime” RL

“Jam abonuar në buletinin dhe është vërtet i mrekullueshëm – energjia, ndjenjat e gëzimit, emocioni dhe pritshmëritë që ju jep, fuqia! Eshte e mrekullueshme! Dhe e gjithë kjo është vetëm për më pak se një dollar në ditë!!!! Kush nuk mund ta përballojë atë?” KS

“Mund t’ju them se Nuggets of Gold i Kevin Trudeau është i mahnitshëm, me fjalë të papërshtatshme për ta përshkruar atë. Për shembull, vetëm një nga mësimet ka të gjitha përfitimet e përmendura, plus më shumë (kujtesa ime u përmirësua pasi e bëra atë). Është me të vërtetë më i madhi nga dhjetëra kurset e zhvillimit personal që kam bërë ndonjëherë. Unë e mbështes dhe rekomandoj këtë përpara gjithë të tjerëve dhe jam shumë mirënjohës, mirënjohës dhe vlerësues për mundësinë për të mësuar (me një kosto kaq tronditëse të ulët, gjithashtu)!” JD

Faleminderit të gjithëve për mbështetjen tuaj. Ky Buletin dhe Kurs është mënyra ime për t’ju dhënë përsëri. Ju mund të keni Mjeshtëri Personale gjatë gjithë jetës suaj dhe të jetoni jetën e ëndrrave tuaja.

Shume dashuri

KT 

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 35

Vazhdoj të marr karta, letra dhe lloje të ndryshme korrespondence nga e gjithë bota, nga njerëz që kanë lexuar librat e mi, kanë kaluar nëpër serinë e CD-ve “Dëshira është komanda jote”, studentë të Mega Memory, anëtarë dhe ish anëtarë të GIN, abonentë. te Nuggets of Gold Newsletter, studentë të Kursit të Shkencës së Mjeshtërisë Personale dhe Kursit të Masterit të Suksesit, dhe njerëzve që sapo më kanë ndjekur në gazeta, TV ose internet si YouTube dhe Facebook. 

Emëruesi dërrmues i përbashkët i 99% të këtyre mesazheve për mua është mbështetja e mahnitshme dhe e sinqertë për mua që luftoj për fjalën e lirë dhe liritë civile për të gjithë. Për këtë jam shumë i përulur dhe mirënjohës. 

Emëruesi tjetër i përbashkët është, shumica më tregojnë historinë e tyre të suksesit se si disa nga trajnimet e mia ose librat e rekomanduar, trajnimi ka pasur një efekt të fuqishëm dhe pozitiv në jetën e tyre. Më pëlqen të dëgjoj për “suksesin” e njerëzve në jetë pasi ata e përcaktojnë “suksesin” (jo vetëm të fitosh para). 

Emëruesi i fundit i përbashkët është se shumë njerëz kanë pyetje se si të “manifestojnë, tërheqin, krijojnë” gjërat në jetën e tyre. “Dëshirat” më të zakonshme janë më shumë para, ose diçka që mund të blihet me para, e ndjekur nga dëshira për një dashnor, bashkëshort, marrëdhënie dashurie, pastaj problemet shëndetësore. 

Në fund të fundit, të gjithë duan vërtet, pavarësisht nëse e dinë apo jo, një “ndjenjë” brenda. Ata që kanë pyetjet, nuk e kanë kaluar Kursin Master Sukses deri në nivelin 7, dhe/ose nuk janë studentë të Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal dhe/ose nuk i kanë lexuar librat në listën e librave të rekomanduar nga unë. 

Mund t’ju them se manifestimi i parave është më i lehtë sesa “besoni” se është. Sugjerimi im për të gjithë është të kaloni nëpër trajnime, pasi do t’ju ndihmojë të realizoni ëndrrat tuaja. 

Kursi i Shkencës së Masterit Personal, Kursi i Masterit të Suksesit (i ofruar përmes Rrjetit Global të Informacionit) dhe librat e rekomanduar kanë gjithçka që ju nevojitet për të realizuar të gjitha ëndrrat tuaja. 

Një “sekret” tjetër për të fituar para DHE për të qenë të lumtur është të bësh atë që DO. Bëni atë për të cilën jeni entuziast. Nëse bëni atë që doni dhe jeni entuziastë për ju, do të keni një jetë të mrekullueshme magjike. 

Kthehuni shpesh në këtë faqe pasi do të lë disa përditësime të shkëlqyera dhe sigurohuni që t’i lexoni edhe komentet dhe të lini komente gjithashtu. 

Shumë dashuri dhe deri herën tjetër….

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 36

Sekreti më i madh për të fituar para është të bësh atë që të pëlqen dhe atë për të cilën je entuziast. 

Kur bëni atë që doni dhe jeni entuziastë, të gjitha parimet e suksesit të mësuara në Buletinin që përmban Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit dhe të gjithë librat e rekomanduar përdoren “automatikisht” nga ju. Është vërtet kaq e thjeshtë!

Këtu janë disa komente të tjera nga abonentët e buletinit Nuggets of Gold dhe studentët e Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal:

“KT, unë jam në Mësimin 3 dhe gjithçka që mund të them është se kjo po më lë pa frymë! Unë jam një anëtar i Nivelit 6 në GIN dhe kam mësuar më shumë në këto 3 Mësime sesa të gjitha trajnimet që kam pasur në jetën time së bashku. Kjo është më e mira ndonjëherë. I inkurajoj të gjithë të abonohen.” 

(Nga KT: Ju lutemi vini re se Mësimet në Kursin e Shkencës së Mjeshtërisë Personale ndihmojnë “të mbijnë farat” që janë mbjellë në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit. Kursi i Shkencës së Masterit Personal nuk zëvendëson Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit, por e plotëson atë. )

“Kam lexuar disa libra të tipit të suksesit dhe të ligjit të tërheqjes dhe kam bërë disa trajnime, por asgjë në të vërtetë. Mësimi i parë ishte një hapës i vërtetë i syve. Megjithatë, mësimi 2 nuk ishte ai që prisja. Më bëre disa “stërvitje/ushtrime”, që fillimisht i mendova se ishin pak elementare. Por, në vetëm pak minuta, mendja ime thjesht u zgjerua përtej të kuptuarit tim dhe ndjeva të gjithë “energjinë e ngecur” të largohej. Në çast u ndjeva më i lehtë dhe i gjithë perceptimi im ishte krejtësisht i ndryshëm. Ndihesha 1000% më e sigurt për gjithçka, dhe kurrë nuk jam ndjerë kaq e qetë dhe e përqendruar në jetën time. Kjo është gjë e egër në mënyrën më pozitive. E gjej veten duke buzëqeshur dhe duke qeshur shumicën e kohës. Unë thjesht DI se të gjitha ëndrrat dhe dëshirat e mia do të realizohen. Thjesht e mahnitshme.”

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 37

Këtu është një fakt. Mendimet, qëllimet, dridhjet tuaja ndikojnë në çast në GJITHÇKA në Univers. 

Mendimet e të gjithëve bëjnë të njëjtën gjë. Fakt? Po. Shkenca tani vërteton se kjo është e vërtetë. Ajo dëshmon gjithashtu se mendimet, qëllimi, dridhja juaj krijojnë, nga “asgja” gjithçka “manda”. 

Gjithashtu dëshmon se mendimet, qëllimi, dridhja juaj mund të ndryshojnë edhe materien “ekzistuese”. Kjo do të thotë që ju mund të krijoni, tërheqni, manifestoni gjithçka që dëshironi në këtë jetë. Ju mund të jeni, të bëni dhe të keni gjithçka që “dëshironi”. Çdo gjë është e mundur. Asgje nuk eshte e pamundur. Dëshira juaj është urdhri juaj. 

Ju keni aftësi “mbinjerëzore të mbinatyrshme”. (PËSHTIMI gjendet në librat Fusha dhe Eksperimenti i qëllimit. Lexojini në atë rend.)

Pyetja nuk është nëse i keni këto aftësi, por SI t’i lëshoni dhe t’i përdorni ato! Kjo është ajo që “trajnimi” është mbi të gjitha. Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal përmban “sekretet” për të çliruar aftësitë tuaja për të “shfaqur, tërhequr, krijuar”, ndërsa në të njëjtën kohë të keni paqe të brendshme, gëzim, lumturi. 

Ky trajnim vjen nga një kombinim i rrallë i; direkt nga Burimi; dhe nga dikush që ka “përjetuar” këtë jetë fenomene që ndryshojnë dhe kështu është “aty”. 

Shumë duan të “ndihmojnë të tjerët”, kur në fakt ata kanë nevojë për shumë ndihmë vetë. 

Pra, shumë duan të “mësojnë parimet e suksesit”, kur në fakt ata duhet të mësojnë vetë parimet e suksesit dhe të bëhen të suksesshëm së pari. 

Kaq shumë duan t’ju tregojnë se si të arrini “atje”, kur në fakt ata duhet të arrijnë atje së pari që të mund t’ju tregojnë rrugën. 

Ju inkurajoj të abonoheni në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Për më shumë informacion, vizitoni globalinformationnetwork.com .

Nëse nuk i keni lexuar këto postime për një kohë, unë ju inkurajoj të ktheheni dhe t’i lexoni ato, pasi ato përmbajnë mesazhe trajnimi shumë të fuqishme që do të kenë një ndikim të menjëhershëm pozitiv në jetën tuaj. 

dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 38

Ka 2 libra të mirë që tregojnë qartë provat shkencore se gjithçka që thuhet në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit dhe Kursin e Shkencës së Mjeshtërisë Personale është e vërtetë. 

Ata janë Fusha dhe libri vijues, Eksperimenti i qëllimit. Sigurohuni që së pari të lexoni The Field. Ju gjithashtu mund të shkoni në faqen e internetit www.Intentionexperiment.com dhe të programoni një qëllim që dëshironi të jeni “në terren”. Potencialisht, mijëra njerëz mund ta shohin qëllimin tuaj dhe të pajtohen, duke e bërë atë një qëllim të fuqishëm grupor. 

Ndoshta ju mund të dëshironi të programoni në një synim për lirinë time, ose për diçka të rëndësishme për ju. 

Ju gjithashtu mund të ndihmoni të tjerët duke parë qëllimet e të tjerëve në faqe dhe duke rënë dakord me qëllimet e të tjerëve, duke dërguar kështu qëllime për nevojat e njerëzve të tjerë. Kjo është e fuqishme. Të ndihmosh të tjerët, në fakt ju ndihmon. Mos harroni, sekreti i të jetuarit është të japësh.

Shume dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 39

Ju shikoni dhe përjetoni në jetën tuaj atë që po projektoni.

Janë mendimet, dridhjet dhe synimet TUAJA që ju pasqyrohen si “realitet” dhe “çfarë është fakt”.  

Këtu është një shembull. Unë marr letra nga njerëz që po kalojnë Kursin e Masterit të Suksesit dhe Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Disa thonë “KT, duket se gjithçka për të cilën flisni është të fitoni para dhe të arrini gjëra materiale në kurset tuaja. Ju lutem mund të flisni më shumë për çështje shpirtërore dhe çështje emocionale”. 

Megjithatë, ashtu si shumë të tjerë thonë “KT duket se gjithçka për të cilën flisni janë çështje shpirtërore dhe çështje emocionale. Mezi i paguaj faturat dhe më duhen para. Ju lutemi flisni më shumë për shfaqjen e parave dhe gjërave materiale pasi unë jetoj në botën reale dhe kam nevoja financiare. Gjërat shpirtërore janë në rregull, por vetëm pasi të kem bërë të gjitha paratë që më duhen.” 

Pra, cila është e vërtetë? A flet kursi më shumë për fitimin, manifestimin e parave ose arritjen e lirisë shpirtërore dhe paqen emocionale dhe të brendshme, lumturinë? 

Nëse i shikoni fjalët dhe i zbërtheni, në fakt ka pothuajse saktësisht 50% të kohës së shpenzuar për manifestimin e gjërave materiale, parash, fizike dhe 50% të kohës së shpenzuar për arritjen e paqes së brendshme, lumturisë dhe lumturisë emocionale dhe stabilitetit. 

Ju shikoni se çfarë po projektoni. Ju shikoni reflektimin tuaj në gjërat. Prandaj është e lehtë të tregosh se çfarë po ndodh brenda një personi duke parë se si i përshkruajnë gjërat. 

Shikoni veten dhe jini të vetëdijshëm për atë që “shikoni” si “realitet”, pasi është një reflektim dhe tregues i asaj që po vibroni. Dhe janë dridhjet tuaja që tërheqin atë që përjetoni.

Deri në postimin tim të radhës…

shume dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 40

Shumë mendojnë se ka gjëra në jetë që duan, që nëse do t’i kishin, atëherë do të ishin të lumtur dhe të përmbushur. 

Edhe nëse do të kishit gjithçka që keni dashur ndonjëherë në të njëjtën kohë (para, dashuri, pushtet, miq, një trup perfekt etj.), brenda një periudhe shumë të shkurtër kohore, do të ishit edhe një herë të paplotësuar, të pakënaqur, të pakënaqur dhe ende duke kërkuar për “diçka më shumë”. 

Gëzimi i vërtetë vjen nga brenda, jo nga jashtë. Gjetja e kësaj paqeje, gëzimi, lumturie përbrenda është një thesar i pamasë. Kërkoni së pari këtë paqe brenda, dhe të gjitha gjërat e tjera do të shtohen në jetën tuaj për t’i shijuar. Do t’i “keni të gjitha”, DHE do të keni paqe të brendshme, lumturi, gëzim. 

Nëse së pari kërkoni pasuri, atëherë mund të merrni pasuri, famë, pasuri dhe fuqi, por do të jeni të zbrazët brenda dhe do të përballeni me dhimbje të brendshme dhe dëshpërim që nuk mund ta imagjinoni. Ju do të jeni në një “ferr” të gjallë me të gjitha veshjet e pasurisë. 

Mendoni për Robin Williams dhe mijëra njerëz të tjerë të pasur, të talentuar, të famshëm dhe të fuqishëm nga e gjithë bota që duket se “i kanë të gjitha”, megjithatë përballen me dhimbjen e brendshme, vetminë, torturat aq të tmerrshme sa çojnë në varësi të mëdha nga droga. , depresion masiv, shëndet të shkatërruar, madje edhe vetëvrasje. 

Ka një mënyrë më të mirë. Ka një mënyrë për të qenë të lumtur, të shëndetshëm dhe të pasur. Rruga është e qartë dhe funksionon. Ndiqni “sistemin” e librave, audios, seminareve, ngjarjeve, marrëdhënieve dhe njohjes. Nëse nuk po merrni tashmë Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, vizitoni globalinformationnetwork.com  për më shumë informacion.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 41

Shumica e njerëzve kanë një frikë që nuk diskutohet kurrë. Është frika e të qenit i mërzitur. E shoh çdo ditë këtu në kamp. Burra të rritur, nga të gjitha shtresat arsimore, sociale dhe ekonomike, të gjithë kanë të bëjnë me paaftësinë për t’u ulur dhe për të qenë thjesht me veten dhe me mendimet e tyre. 

Të gjithë këtu DUHET të jenë të zënë gjatë gjithë kohës. Ata kalojnë në një gjendje depresioni, kur nuk ka “asgjë për të bërë”. Ata të gjithë “duhet të bëjnë diçka”. Ka një arsye për këtë frikë. Dhe ka një përfitim të madh për të gjithë ata që mund ta eliminojnë këtë programim të thellë të frikës së brendshme. 

Kur mund ta eliminoni këtë frikë të brendshme, automatikisht bëheni më pak të shqetësuar, nervoz, të shqetësuar, të stresuar, nervoz dhe të dëshpëruar. 

Ju bëheni automatikisht në gjendje të jeni “në moment” dhe në “kohën e tanishme”. 

Ju jeni në gjendje të përqendroheni dhe të përqendroheni më lehtë. 

Bëheni më të qetë dhe fitoni paqe të brendshme, lumturi, gëzim. 

Kjo diskutohet gjerësisht në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Ju inkurajoj shumë ta merrni atë. Ja çfarë thonë njerëzit për Kursin:

“Dua të them shumë faleminderit dhe të shpreh mirënjohjen time të sinqertë për Nuggets of Gold Lessons mujore dhe postimet e tjera. Është absolutisht transformimi i jetës në çdo aspekt, i përgatitur në një metodë unike, si të gjitha mësimet dhe kurset tuaja.” BA

“Uau! Unë thjesht e dua buletinin! Më ka goditur përpara e lart! Ndihem shumë mirënjohës, mirënjohës dhe mirënjohës për këtë njohuri dhe për Kevinin dhe mësimet e tij. Ti je gjithmonë në zemrën time.” CN

“Kursi i Shkencës së Mjeshtërisë Personale po transformohet. Një portë e hapur drejt dimensioneve të panjohura, të brendshme.” DK

“Absolutisht e dua ndryshimin në energji që po transmetohet përmes këtij seriali, është absolutisht fenomenal!” JT

Për më shumë informacion mbi Shkencën e Zotërimit Personal, vizitoni globalinformationnetwork.com

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 42

Abrahami (Esther Hicks) thotë kaq bukur, se magjia për të realizuar ëndrrat e tua është ta LEJosh të ndodhë. Ata e quajnë atë arti i lejimit. 

Mendoni për këtë. Ju nuk mund të “do” veten për të fjetur. Sa më shumë të “përpiqeni” ta bëni veten të bini në gjumë, aq më gjatë do të qëndroni zgjuar. Ju duhet ta “lëni” veten të bie në gjumë. Dhe kur e bën këtë, nuk mund të kujtosh KUR të ka zënë gjumi. Kështu funksionon manifestimi. Po lejon. 

Ka një sekret për këtë. Ekziston një mënyrë që ju “aktivizoni” kapacitetin tuaj “lejues”, i cili më pas hap portat e “ruajtjes tuaj vibruese” ku ruhen të gjitha dëshirat tuaja që nuk janë shfaqur ende fizikisht. 

Unë e mësoj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Kur bëni këtë ushtrim që hap dyert e ruajtjes vibruese, gjërat që keni kërkuar thjesht fillojnë të “duken” në jetën tuaj! Ekziston një art DHE një shkencë për të “lejuar” të gjitha dëshirat tuaja të manifestohen në përvojën tuaj fizike. Kjo është jashtëzakonisht e fuqishme dhe funksionon.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 43

Mendja/egoja gjithmonë dëshiron të ketë të drejtë. Ai justifikon çdo mendim dhe veprim. Ai dënon, vë në dukje se ku njerëzit ose gjërat e tjera janë të gabuara. Gjykon dhe kritikon. 

VETA thjesht sheh përsosmëri në të gjithë njerëzit, gjërat, ngjarjet, rrethanat dhe situatat. Ajo e di atë që sheh, IT krijuar. 

Ai e di se po sheh një pasqyrim të VETES. 

Kështu ai e sheh veten në “të gjitha”. 

Ai e sheh Zotin/Burimin në “të gjitha”. VETË-vlerëson, do, i kupton GJITHA. Është pranues dhe i mëshirshëm për të GJITHA.

Pyesni veten se cila ka qenë më mbizotëruese në përvojën tuaj. 

Kur mendja/egoja është më mbizotëruese, ne përballemi me më shumë ulje-ngritje emocionale. 

Kur VETËJA është më mbizotëruese, atëherë ne përjetojmë lumturi, paqe, gëzim, kënaqësi, qetësi dhe lumturi shumicën e kohës DHE kur VEtja është më mbizotëruese, ju mund të manifestoni, krijoni, tërhiqni atë që “dëshironi” më lehtë dhe më shpejt. 

Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal mëson sekretet, metodat dhe teknikat e fuqishme që ju zhveshin nga egoja/mendja dhe lejojnë VETËN të lulëzojë në jetën tuaj. 

Ja çfarë thonë njerëzit për Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal dhe Buletinin Nuggets of Gold:

“Faleminderit për informacionin e parë të mësimit Nugget of Gold që ishte jetik dhe jashtë grafikëve ashtu si Kurset e Mjeshtërisë së Suksesit. Faleminderit që u ngritët mbi veten tuaj për të qenë e mira më e madhe për njerëzimin!”

VS

“Kursi është përtej niveleve të GIN, nëse nuk jeni abonuar në KT’s Nugget’s of Gold BËJ TANI është kaq i fuqishëm dhe kur kombinohet me trajnimin GIN KAPOW!!!!!

I dua Nuggets of Gold !!” FB

“Buletinet janë fenomenale! Për shkak të këtij informacioni, po bëhem gjithnjë e më i mirë çdo ditë. Unë jam duke aplikuar teknikat dhe zotëroj bazat.” DSV

Për më shumë informacion mbi SPMC, vizitoni  globalinformationnetwork.com dhe aplikoni për t’u bërë Anëtar i Asociuar.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 44

Nëse doni të manifestoni dëshirat tuaja DHE të keni paqe të brendshme, gëzim, lumturi, atëherë duhet të derdhni Egon/mendjen. Duhet të jesh i përulur. 

Sfida është se kur keni një Ego të madhe, nuk mund t’i dëgjoni as këto fjalë. Egoja ju thotë se është e përulur. 

Por egoja është thjesht egoiste dhe vepron nga frika. Ajo dëshiron, dëshiron dhe dëshiron më shumë. 

Egoja kërkon gjithçka dhe dëshiron të marrë meritat për çdo gjë “të mirë” dhe të fajësojë të tjerët për gjithçka “të keqe”. 

Egoja bëhet e çmendur, e zemëruar, nervoze dhe e shqetësuar. Megjithatë, EGO thotë gjithashtu se dëshiron “iluminim”. 

Sidoqoftë, mbani mend, egoja dëshiron gjithçka për arsye egoiste. Kur egoja juaj po ju merr në dorë, ju mendoni se nëse jeni të ndritur, atëherë do të dini më shumë se të tjerët, do të jeni më të mirë se të tjerët, do të jeni në gjendje të kontrolloni të tjerët, do të merrni më shumë se të tjerët dhe se njerëzit do t’ju duan/ju pëlqejnë. të admirojnë, të adhurojnë, të ndjekin, të lavdërojnë dhe të japin vlerësime. 

Ju mendoni se njerëzit do t’ju dëgjojnë.  

Egoja gjithmonë mendon në lidhje me atë që çdo gjë (si i shkolluar) mund të bëjë për vete. 

Thjesht shikoni veten. A i dëshironi gjërat për arsye “egoiste”? Kjo është egoja. 

A i dëshironi gjërat për veten tuaj DHE të tjerët, dhe për përmirësimin e të gjithëve në mënyrë të barabartë? Kjo është VETË. 

Nëse keni një ego të madhe, ju MUND të shfaqni gjërat tuaja materiale si paratë, por do të jeni të pakënaqur në jetën tuaj dhe do të përballeni me trazirat e brendshme, vuajtjet dhe dhimbjet. 

Nëse vini nga vetvetja me përulësi, do të manifestoni dëshirat tuaja duke ruajtur gjithmonë gëzimin e brendshëm, paqen, lumturinë, kënaqësinë. 

Cfare preferoni ju? 

Tani po mësoj se si ta bëj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, të cilin e merrni falas si anëtar i Rrjetit Global të Informacionit. Nëse nuk jeni anëtar dhe dëshironi të blini kursin, shkoni te globalinformationnetwork.com

Ja çfarë thonë disa studentë të kursit, buletini:

“Ky është një material që shpërthen mendjen. Unë jam Niveli 6 në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit, kam kaluar nëpër të gjitha trajnimet dhe kurset e Tony Robbins, Bob Proctor, Wayne Dyer, Abraham, BEST dhe shumë trajnime dhe kurse të tjera. Unë kurrë nuk kam dëgjuar ndonjë nga këto materiale më parë. Më e rëndësishmja, ushtrimet dhe stërvitjet që më bëri Kevini sollën përparime dhe rezultate që nuk mund t’i imagjinoja kurrë. Unë besoj se ky është “trajnimi i suksesit” më i mirë i disponueshëm kudo në botë. Kevin është thjesht një gjeni.” CA……  

“Unë jam në Mësimin 4 të Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal. Në këtë mësim Kevini më bëri një ushtrim që ai tha se do të “lironte” të gjitha dëshirat, dëshirat, dëshirat, ëndrrat që kam, që nuk janë shfaqur ende. Kevin tha se të gjitha “dëshirat” tona janë, siç thotë Abrahami, në ruajtjen time vibruese dhe se ky “ushtrim” do t’i “lejojë” ato dëshira të manifestohen, edhe kur unë nuk bëj asgjë. Brenda 5 ditëve, 7 nga dëshirat e mia të paplotësuara, të pashfaqura (që i kisha për më shumë se 10 vjet) u manifestuan në mënyrë magjike në jetën time, pa bërë asgjë. Ata thjesht u shfaqën. Ky kurs është më se i mahnitshëm.” Toronto 

“Kam lexuar të gjithë librat e Kevinit, kam qenë pothuajse në çdo seminar që ka bërë ndonjëherë dhe jam anëtar i GIN i Nivelit 6. Pasi kalova 4 mësimet e para të Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal, besoj se Kevin është bërë i vetë-realizuar, i vetëaktualizuar, i ndriçuar. Ndoshta ai ka qenë gjatë gjithë kohës, por tani “energjia/fuqia” e tij po kalon më shumë se kurrë (ndoshta jam unë që jam ndryshe?). Dashuria, përulësia, dituria dhe vetëdija/vetëdija e tij janë përtej fjalëve. Ky kurs është më i miri ndonjëherë. Nuk do të jem kurrë i njëjti”. IL

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 45

Shumë njerëz ngatërrojnë fjalën “të ndjeheni mirë tani”, me thjesht “maskimi i dhimbjes”.  

Marrja e drogës, shthurja seksuale, udhëtimet, ndryshimi i vendeve të punës, shpenzimi i parave, shikimi i orëve të televizorit, kalimi i orëve në faqet e mediave sociale, ushtrimet e tepërta, etj mund të jenë shumë herë thjesht shpërqendrime që mbulojnë dhimbjen tuaj. 

Ju mendoni se po bëni gjëra që ju bëjnë të “ndiheni mirë”, kur thjesht po mpini dhimbjen dhe më pas pyesni veten pse gjërat nuk po shkojnë mirë dhe madje përkeqësohen.

Shumë njerëz gjithashtu ngatërrojnë “të ndjehen mirë tani” me shmangien ose mosbërjen e gjërave që do të ishin më të mira për ta nëse duan që ëndrrat, dëshirat e tyre të bëhen realitet. 

Ëndrra juaj mund të jetë të keni një trup të hollë, por ju hani akullore sepse “ndihem mirë” dhe “më bën të ndihem mirë tani”. 

Nëse keni të bëni me llojet e mësipërme të çështjeve, atëherë kjo do të thotë që nuk keni një “ëndërr” për të cilën jeni të përkushtuar, por po jetoni në një botë ëndrrash. Ëndrrat tuaja nuk do të realizohen kurrë. 

Ju duhet të jeni në gjendje të dalloni midis të qenit në një linjë (të ndiheni mirë tani), “të maskoni dhimbjen”, të qenurit delirantë dhe thjesht të fusni kokën në rërë për të shmangur ose shpërqendruar veten nga realiteti që keni krijuar. 

Ju duhet të jeni në gjendje të dini ndryshimin midis këtyre llojeve të ndryshme të “ndjenjave” dhe ndjenjës së vërtetë të brendshme të VETËS së të qenit në linjë.

Ju gjithashtu duhet të mësoni të “përballeni” me VETEN tuaj, mendimet tuaja dhe të gjitha veprimet tuaja të kaluara me përulësi dhe paqe. Mendoni për këtë.

Ju mund të shihni se sa afër jeni në gjendje të “përballeni” me gjërat në jetën tuaj dhe jeni të aftë të ndiheni mirë tani pa e maskuar dhimbjen, duke e shpërqendruar veten nga dhimbja juaj dhe duke jetuar në një botë ëndrrash (ku mendoni se mund të hani akullore gjatë gjithë ditës dhe keni akoma një trup të bukur) 

Këtu është testi. A mund të uleni dhe thjesht të meditoni në heshtje, duke u fokusuar në frymën tuaj? A mund ta bëni këtë për 20 minuta? Mund ta bëni këtë për një orë? Po 3 orë? Dhe ndiheni të mrekullueshëm duke e bërë atë? A ju jep gëzim të brendshëm që vërshon? Ky është testi. Të jesh në gjendje të jesh me VETEN tuaj është prova juaj për të qenë në gjendje të jeni në rresht, të keni paqe të brendshme, lumturi dhe të manifestoni të gjitha ëndrrat, dëshirat tuaja në jetë.

Kjo do të diskutohet gjerësisht në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Do të ketë stërvitje dhe ushtrime që do t’ju mësoj që do t’ju japin këtë aftësi. Ju mund dhe duhet të keni aftësinë për të dalluar dhe dalluar midis “ndjenjave” reale të brendshme që janë sistemi juaj udhëzues për të bërë zgjedhje të mira kundrejt atyre “ndjenjave” mashtruese dhe mashtruese që shumë njerëz mendojnë se janë gjëja e vërtetë. 

Ju duhet të jeni në gjendje të dini ndryshimin nëse doni të zotëroni botën tuaj, emocionet dhe përvojën tuaj të jetës.

Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal është quajtur “stërvitja më e mirë e suksesit dhe iluminizmit të të gjitha kohërave”. Për informacion mbi SPMC, vizitoni globalinformationnetwork.com

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 46

Po marr kaq shumë letra që më pyesin për Kursin e Shkencës së Masterit Personal 

Pse më pyesni mua ose të tjerët për Kursin kur mund ta shihni dhe të vendosni vetë? 

Ju duhet të gjykoni vetë nëse vetëm njerëzit thonë se është. 

Kostoja është aq e ulët sa të gjithë mund ta përballojnë atë. 

Ju duhet të konsideroni ta merrni atë tani, dhe ju të jeni gjyqtari. 

Unë do të ndaj me ju atë që studentët aktualë të kursit po thonë pasi kanë kaluar vetëm disa mësime. 

“Ky është deri tani ‘stërvitja’ më e mirë që kam parë ndonjëherë, dhe gjatë 20 viteve të fundit mendoj se i kam parë të gjitha. Asgjë nuk krahasohet me këtë”. “Pasi kalova 4 mësimet e para, unë jam zgjeruar më shumë në brendësi dhe jam transformuar më shumë në një numër të pafund mënyrash, kjo është thjesht përtej fjalëve. Unë tashmë kam arritur një paqe të brendshme që tejkalon çdo kuptim njerëzor dhe nuk mund të përshkruhet me fjalë. Si përfundim, pa i kushtuar vëmendje biznesit dhe financave të mia, të ardhurat e mia personale janë rritur 10 herë! Kam më shumë para që derdhen nga më shumë burime sesa mund të kisha ëndërruar ndonjëherë. E di që këto mrekulli vijnë nga Kursi. Jam në jetë!” “Si mund të përshkruhet e papërshkrueshme? Ky kurs nuk është asgjë si ju mund të imagjinoni. Ka diçka krejtësisht të ndryshme dhe të veçantë për Kursin e Shkencës së Masterit Personal. Është sikur po stërvitem për magjistarin, ose stërvitjen për Eufori, ose stërvitjen e Fuqive Magjike. Është thjesht befasuese. Jam i mahnitur dhe e dua. Gjëra të mëdha vazhdojnë të ndodhin në jetën time dhe dëshirat e mia të mëparshme po shfaqen pa bërë asgjë. Ky kurs ka fuqi!”

Unë marr gjatë gjithë kohës komente të tilla. 

Nëse dëshironi paqe të brendshme, lumturi, harmoni, qetësi që shkon përtej çdo gjëje që keni përjetuar në jetën tuaj, atëherë ky kurs është për ju. 

Nëse dëshironi të keni një nivel të vetëdijes/vetëdijes/dijes që nuk e keni pasur kurrë më parë, atëherë ky kurs është për ju.

Shkoni te globalinformationnetwork.com për më shumë informacion

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 47

Nëse keni aftësinë dhe zakonin për të “dyfishuar” (përsëritur saktësisht) atë që shihni, dëgjoni dhe përjetoni me të gjitha shqisat tuaja, atëherë ju keni zotëruar egon/mendjen tuaj. 

Kjo do të thotë se do të jeni shumë më të lumtur dhe do të keni më shumë paqe të brendshme dhe do të jeni në gjendje të manifestoni atë që dëshironi shpejt dhe lehtë. 

Çfarë është “dyfishimi”? Ai përsëritet saktësisht pa ndryshuar, shtuar ose fshirë asgjë.

Këtu është një shembull:

10 persona ishin duke pritur për një autobus dhe ishin dëshmitarë të një aksidenti automobilistik. Secili prej tyre përshkroi atë që “pa” në polici. Secili dha një përshkrim paksa të ndryshëm të asaj që pa. Secili prej tyre ose shtoi gjëra që nuk ndodhën, nuk përmendi faktet kryesore që ndodhën, ose ndryshuan atë që ndodhi në të vërtetë. 

Kjo është ajo që shumica e njerëzve bëjnë pothuajse gjatë gjithë kohës. Ju ose shtoni gjëra, fshini gjërat ose ndryshoni gjërat. Ky fenomen ndodh për shkak të mendjes/egos. 

Shumica e njerëzve nuk mund të dyfishojnë saktësisht atë që kanë përjetuar përmes shqisave. Egot/mendjet tona janë aq të mëdha dhe plot “gjëra” saqë ne shtojmë reflektimin e mendimeve tona në atë që përjetojmë. 

Nëse mund të dëshmoni/përjetoni diçka dhe ta kopjoni saktësisht, ju keni kontroll mbi jetën tuaj.

Kjo po mësohet në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, të cilin e merrni falas si anëtar GIN. Është krijuar për të çliruar gjithçka që ju pengon të jetoni jetën tuaj të ëndrrave dhe të keni paqe të brendshme, lumturi. 

Do t’ju ndihmojë të jeni në kontroll të plotë të emocioneve tuaja, si dhe të jeni në gjendje të manifestoni në jetën tuaj çdo dëshirë, dëshirë, dëshirë që keni. 

Është kursi përfundimtar i “suksesit total në jetë”. Është unik dhe jashtëzakonisht i fuqishëm. Këto Mësime janë disa nga mësimet aktuale që m’u dhanë mbi 30 vjet më parë nga “xhaxhai” kur isha duke u trajnuar në artet “manifestuese” dhe në superndërgjegje. 

Përgjigja e studentëve është thjesht e mahnitshme. Ja çfarë thonë disa studentë për Kursin e Shkencës së Masterit Personal.

“Jam më i vetëdijshëm, i ndërgjegjshëm dhe më i zgjuar se kurrë më parë. “Vizioni” im është kaq i thellë, njohuria ime është kaq e thellë dhe të kuptuarit e gjithçkaje është në nivele që as që mund t’i imagjinoja më parë. Unë jam më i lumtur që kam qenë ndonjëherë. Dhe gjithçka në jetën time është thjesht dhe si magji, duke u përmirësuar.” “Pas 3 mësimeve, ndihem më i fuqishëm dhe më i kontrolluar mbi jetën time nga sa kam menduar ndonjëherë se mund të isha. Ndihem si një magjistar që ka fuqinë për të krijuar/tërhequr në realitetin tim fizik gjithçka që dua. Ndihem plotësisht i arsyeshëm për gjithçka në mjedisin tim.”

“Ky kurs nuk është asgjë si Kevini që ka bërë ndonjëherë. Mund të them se ai po priste kohën dhe vendin e duhur për të lëshuar këtë stërvitje. Është argëtuese, dhe është e mrekullueshme. Ndihem sikur po kaloj në shkollën Harry Potter, duke mësuar të gjitha sekretet e vërteta për ta bërë realitetin tuaj atë që dëshironi. Kjo është deri më tani më e avancuar se çdo gjë që kam lexuar ndonjëherë, ose çdo material në çdo seminar që kam kaluar ndonjëherë.” 

“Kevin ka fuqi dhe energji. Ajo vjen përmes fjalëve në Kurs. Ai duhet të jetë i zot-realizuar, i vetë-realizuar, i ndriçuar apo diçka e tillë. Ai është ndryshe. Ky kurs është shumë i ndryshëm nga çdo kurs, trajnim apo libër tjetër. Është mahnitëse, e mahnitshme, e mrekullueshme, mbi krye dhe e mrekullueshme në çdo mënyrë.”

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 48

Nëse doni të jeni të lumtur, në paqe dhe të jeni në gjendje të manifestoni, krijoni, tërhiqni atë që dëshironi, atëherë nuk mund të “ushqeni” vazhdimisht egon tuaj. 

Shumë njerëz mendojnë se po “bëjnë gjëra” që i bëjnë ata të “ndihen mirë”. “Ndjenja e mirë” që vjen nga “bërja” e gjërave nuk është koncepti i vërtetë i thellë i “ndjehu mirë tani” për të cilin flasim. Është më tepër një imitim i lirë dhe mashtrues i ndjenjës së brendshme të vërtetë “të ndjehesh mirë tani” që është sistemi juaj i drejtimit, i cili ju tregon se jeni në rrugën e duhur. 

Kur ju vetëm “ushqeni egon” (duke bërë gjëra), ju duket se ndiheni mirë, por e dini se është një mashtrues i gjësë reale, sepse ndjenja bazohet në një ndryshim të gjendjes së jashtme dhe një aktivitet të bërë. 

Ajo është gjithashtu gjithmonë e përkohshme dhe gjithmonë çon në një ndjenjë të thellë pakënaqësie (vetmi, ndarje). Ju mbeteni gjithmonë të pakënaqur dhe të zhgënjyer kur thjesht po ushqeni egon. Heroina të bën të ndihesh mirë. Por ndjenja e mirë nuk është gjëja e vërtetë. Është një mashtrues. Është një mashtrim. Nuk është “ndjenja e mirë” e vërtetë e brendshme. 

Ndjenjat e thella të “mirësisë, gëzimit, paqes, harmonisë, lumturisë dhe lumturisë” nuk vijnë kurrë nga burime të jashtme. Stimulimi i jashtëm mund të jetë një ndihmë afatshkurtër. 

Gjëra të tilla si muzika, shëtitjet, ushtrimet, joga, frymëmarrja e thellë, trokitja, akupunktura, trajtimet BEST, instrumentet e Mary Miller, ushqimi i mirë, madje edhe një gotë verë mund t’ju ndihmojnë të “ju vendosin në një humor më të mirë” dhe t’ju bëjnë të ndiheni më mirë. . Por ata janë ende stimuj të jashtëm. 

Çelësi është që të mos ketë ndryshime në kushte, asnjë aktivitet të bërë dhe asgjë të jashtme. Pastaj vetëm me kontrollin e mendimit, për të qenë në gjendje të ndryshoni gjendjen tuaj emocionale në “të ndiheni më mirë”.

Në varësi të nivelit tuaj të stërvitjes, për minuta, orë ose ditë, mund të ndiheni jashtëzakonisht mirë dhe mund të ndiheni të lumtur. Mjeshtrit mund të arrijnë në një gjendje të lumtur pavarësisht nga kushtet e jashtme, brenda pak sekondash, dhe ata zakonisht janë në këtë gjendje shumicën, nëse jo gjatë gjithë kohës. Kushtet e jashtme mbeten të njëjta, por ju kontrolloni vetëm me mendjen tuaj, gjendjen tuaj emocionale. 

Kjo është shumë më e lehtë të thuhet sesa të bëhet, për shumë arsye siç diskutohet në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit dhe Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Të jesh në gjendje të jesh në këtë gjendje sipas dëshirës, ​​jo vetëm që do t’ju bëjë të ndiheni më mirë, por do të rrisë aftësinë tuaj për të tërhequr, krijuar, manifestuar në jetën tuaj të gjitha dëshirat tuaja. 

Ju mund të mësoni ta bëni këtë. Ky është një trajnim shumë i avancuar. Unë po mësoj SI ta bëjmë këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, të cilin e merrni falas si anëtar i GIN. Nëse jo në GIN, mund të vizitoni globalinformationnetwork.com  për informacion mbi aplikimin për Anëtarësim.

Shume dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 49

Kam shumë pyetje për biznesin. Këtu janë gabimet më të zakonshme të biznesit.

 • Fillimi i një biznesi, pastaj vetëm mbledhja e parave dhe marrja e investitorëve pa u fokusuar në fitim. Pastaj duke u thënë të gjithëve “shikoni të gjitha këto të ardhura, ne po bëjmë shkëlqyeshëm!” Nuk po kaloni mirë. Paratë e mbledhura nga investitorët nuk janë të ardhura. Është borxh. Kjo është të qenit delir dhe të jetosh në një botë ëndrrash.
 • Asnjë fokus. Fillimi i një biznesi, dhe më pas fillimi i një biznesi tjetër ose fillimi i disa divizioneve në biznesin tuaj ekzistues pa ndonjë fokus, planifikim, organizim, buxhetim dhe pa e ditur ju me siguri 100% se çfarë nëse ndonjë nga bizneset ose divizionet po bën në të vërtetë një fitim. Ju duhet të përqendroheni në 1 gjë derisa të bëni fitime të mëdha dhe pa borxhe (të gjithë investitorët të paguajnë).
 • Duke mos ditur rezultatin. Duke mos ditur saktësisht se çfarë është fitimprurëse, dhe saktësisht sa para po bëni (fitim).
 • Nuk menaxhon fluksin e parave. Unë njoh shumë njerëz që vazhdonin të thoshin se po pasurohen me bizneset e tyre, pastaj falimentojnë sepse keqmenaxhuan rrjedhën e tyre të parasë.
 • Hyrja në borxhe. Gabim i madh. Operoni jashtë fluksit të parasë. 
 • Duke shkuar shumë shpejt. Përpjekja për t’u rritur shumë shpejt. Të jesh shumë i nxituar për t’u bërë miliarder. Kjo është EGO që është në kontroll dhe çon në katastrofë.
 • Bërja e gjërave në biznesin tuaj për të ushqyer egon tuaj. Keni nevojë për publicitet për ju dhe biznesin tuaj. Nevojë për njohje. Nevojë për vërtetim. Nevojë për pranim. Duhen foto me njerëz të pasur dhe të famshëm. Duhet të jesh pjesë e turmës IN. Shpenzimi i parave për një zyrë të bukur, një zyrë të madhe qoshe për veten tuaj, një tavolinë të shtrenjtë, etj.
 • Jo buxhetim. Shpenzimi i parave shumë shpejt për gjëra për të cilat nuk keni nevojë të shpenzoni para (të jeni të kursyer, të kursyer dhe të rreptë me paratë tuaja! MOS i shpenzoni lehtë).
 • Të jetosh në një botë ëndrrash. Të qenit delirantë për atë që po ndodh vërtet me biznesin tuaj. Keni një ëndërr, por mos jetoni në një botë ëndrrash.
 • Gjithmonë duke folur për atë që do të bëni dhe atë që keni bërë (duke zbukuruar arritjet tuaja) duke kërkuar vërtetim, miratim dhe pranim. Duke folur me të gjithë për TY.
 • Duke mos kuptuar se është mirë të “dështosh” në biznes. Duke mos qenë në gjendje të pushoni nga puna njerëzit, të shkurtoni pagat dhe shpenzimet, të shkurtoni dhe shkurtoni shpenzimet dhe mbeturinat, apo edhe të mbyllni pjesë të biznesit tuaj ose të gjithë biznesit (shumica e njerëzve qëndrojnë shumë gjatë në anijen që po fundoset. Nëse jeni në Titanikun, hipni varka e shpëtimit!)

Nëse jeni në biznes, bëni një kontroll personal mbi veten tuaj. Nëse i njihni njerëzit në biznes, mos jini gjykues ose kritikë nëse i shihni me shumë nga këto atribute. Dijeni se shumica prej nesh duhet të mësojnë nga gabimet tona. Kur e shoh këtë tek të tjerët, ata pothuajse kurrë nuk e shohin atë në vetvete. Ata e mohojnë ekzistencën e këtyre çështjeve. Nëse i vë në dukje, ata nga ana e tyre zemërohen me mua! LOL

Mësimi: Lërini të tjerët të bëjnë gjënë e tyre dhe thjesht duajini pa kushte, pa i dënuar, kritikuar apo gjykuar. NËSE pyesin, atëherë ndajeni OPINIONIN tuaj me dashuri dhe butësi.

Deri herën tjetër..

shume dashuri,

GuruKev

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 50

Ka shumë libra, seminare, programe audio që u tregojnë njerëzve sekretin e lumturisë (shumica mësohen nga njerëz që kanë pakënaqësi të thellë të brendshme). 

Më lejoni t’ju tregoj në vend të kësaj sekretin e Palumturisë (që mësova nga një Mjeshtër/”Guru”): Mundohuni t’i kënaqni të gjithë. Mendoni për këtë. 

Në të vërtetë ekzistojnë vetëm 3 nivele “kryesore” të vetëdijes. 

Ka nga ata që janë të fiksuar (në shkallë të ndryshme) me mënyrën se si njerëzit e tjerë i perceptojnë, mendojnë për ta, flasin për ta. Prandaj, njerëzit e tjerë kanë kontroll të plotë mbi emocionet e këtyre njerëzve. Nëse dikush thotë diçka të keqe për ta, i bën diçka të keqe, i fyen, nuk i respekton etj, ata ndihen të mjerë. A jeni ky ju deri diku? Në një farë mase jemi të gjithë ne.

Pastaj ka nga ata që mendojnë dhe kujdesen vetëm për mënyrën se si mendojnë dhe i perceptojnë të tjerët. Ajo që njerëzit mendojnë ose thonë për ta nuk është e rëndësishme dhe nuk ka asnjë ndikim tek këta njerëz. Këta njerëz nuk u intereson se çfarë mendon dikush për ta. Ata janë të fokusuar në atë që mendojnë për ATA. Kjo ju jep më shumë fuqi. Atëherë askush nuk ka ndonjë kontroll apo ndikim në emocionet tuaja. Ju jeni në kontroll. 

Pastaj ka nga ata që kuptojnë se ne të gjithë jemi “një” vetëdije/vetëdije. Se të gjithë jemi i njëjti VETË. Kështu, këta njerëz përqendrohen vetëm në VETË, nga një këndvështrim dëshmitar, vëzhgues. Kështu ata përqendrohen të duan në çdo kohë VETËN, pa kushte dhe pa përjashtim. Ata e shohin “trupin” e tyre fizik dhe të gjithë “trupat” e tjerë fizikë si kostume të së njëjtës VETË, dhe nga këndvështrimi i VETËS, ata e dëshmojnë dhe i vëzhgojnë të gjitha. Kjo është fuqia e fundit. 

Nëse një person është në nivelin 1, emocionet e tij do të jenë gjithmonë një slitë rul dhe ata kurrë nuk do të ndihen në kontroll dhe në paqe. Ata kurrë nuk do të ndjejnë kënaqësi dhe kënaqësi të qëndrueshme. Sa më pak të jeni të nivelit 1 dhe sa më shumë të jeni të nivelit 2, aq më shumë lumturi e brendshme do të përjetoni. Arritja në nivelin 3 madje deri në një farë mase do të hapë një Univers të ri për ju. 

SI ta bëni këtë mësohet në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Vizitoni globalinformationnetwork.com për më shumë informacion. 

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 51

Nëse dëshironi të jeni në gjendje të manifestoni atë që dëshironi shpejt dhe lehtë, dhe të keni paqe të brendshme, lumturi, gëzim dhe kënaqësi. Mjeshtrat, Gurus, Sages dhe më të shkolluarit thonë se ka 2 fusha që duhet t’i shikoni si tregues për përparimin tuaj. 

A keni një ndjenjë të fortë të vetëvlerësimit dhe a keni një dëshirë të fortë për pranim nga të tjerët (një dëshirë që të tjerët të mendojnë dhe të thonë gjëra të mira për ju)? Pyesni veten në çfarë shkalle ju shqetëson kur të tjerët nuk ju japin kredi, thonë ose mendojnë gjëra të këqija për ju, ose bëjnë gjëra të këqija për ju?

A ndiheni të vetëdijshëm se njerëzit e tjerë “po ju shikojnë” dhe/ose si ju “shikojnë” apo ju perceptojnë të tjerët? Këta tregues ju tregojnë se sa është mendja/egoja në krye. Kur mendja/egoja është në krye, ju nuk mund të keni qetësi të brendshme të qëndrueshme ose të plotë, qetësi, qetësi, paqe, harmoni, lumturi, gëzim, lumturi, kënaqësi dhe kënaqësi. 

Gjithmonë do të keni një xhiro me emocione. Kur mendja/egoja juaj është në krye, edhe nëse manifestoni “gjëra materiale” si paratë, ajo nuk do t’ju japë kurrë kënaqësi të qëndrueshme. Ju gjithmonë do të ndjeni se keni nevojë për pak më shumë dhe gjithmonë do të keni një ndjenjë të thellë të brendshme se “diçka mungon” në jetën time. Do të jeni gjithmonë të zhgënjyer dhe të paplotësuar.

Mendoni për të gjithë të pasurit dhe të famshëm që “i kanë të gjitha”, por nuk kanë kënaqësi, kënaqësi sepse egoja/mendja e tyre është në krye dhe ata përfundojnë duke kryer vetëvrasje. 

Ju mund të humbni egon/mendjen dhe të lini VETËN tuaj të brendshme, ju të vërtetën, të shkëlqejë. Kur kjo ndodh, ju me të vërtetë i keni të gjitha: paqen që tejkalon çdo kuptim njerëzor dhe të gjitha “gjërat” materiale që dëshiron zemra juaj. Ju arrini kënaqësi dhe kënaqësi të plotë. 

Tani po e mësoj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. 

Ky kurs përmban disa nga mësimet aktuale që më janë dhënë mbi 30 vjet më parë nga mentori im i parë, guru, i urti, mësuesi, mjeshtri, “xhaxhai”. 

Këtu janë disa komente të studentëve aktualë të Kursit të Shkencës së Masterit Personal

“Faleminderit, faleminderit dhe faleminderit për mundësinë për të mësuar dhe rritur!!! Unë kam filluar sot me buletinin dhe WOW! Me të vërtetë ndjeva se kisha një bisedë aktuale me ty KT!!! Dhe u ndje mirë! Në një moment më bëri të qaj. Në një mënyrë të mirë  🙂 Diçka u zhvendos dhe u duk sikur “diçka” ose dikush më i mirë (ndoshta vetja ime më e lartë) u lehtësua dhe e lumtur që asaj iu dha mundësia të zbulonte veten. Ishte e mahnitshme. Faleminderit per ate.” JB

“Fjalët e tua të mençura dhe guximi për t’i ndarë ato kanë ndryshuar jetën time për mirë në shumë mënyra KT. Shume faleminderit!” IH

“Ndërsa e kaloj jetën time dita-ditës, ti ke qenë gjithmonë pranë meje. (…Nëpërmjet mësimeve të buletinit…) Sinqerisht, duke folur teorikisht jua kam borxh botën.” SE

“Shkenca e Zotërimit Personal ka ndryshuar jetën time duke më dhënë njohuri për gjëra që nuk i konsideroja kurrë të rëndësishme. Gjithashtu më ka ndihmuar të ndryshoj perceptimin tim, gjë që ka krijuar më shumë lumturi në jetën time. Unë në fakt po e dua jetën time edhe kur po përjetoj një sfidë. Faleminderit thellësisht Kevin për gjithçka!” AO

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 52

Xhaxhai im (jo xhaxhai im i vërtetë, por mentori im i parë, mësuesi, trajneri. Guru), shumë herët në “trajnimin” tim më njohu me disa njerëz që kishin shkëlqyer dhe zotëronin artin e fitimit të parave. Të gjithë ishin super të pasur. Ata ishin të pasur. Ata kishin vlerë neto në qindra miliona dollarë, dhe disa në miliarda (kjo ishte në vitet ’70 dhe ’80, kështu që ju mund të paktën ta trefishoni atë shumë për ta kthyer atë në paratë e sotme bazuar në inflacionin). 

Më mësuan se si të fitoja para dhe t’i bëja shpejt. 

Më mësuan sekretet e vërteta për të krijuar pasuri. 

Mësova se si të kem gjithmonë shuma të mëdha parash për të bërë si të dua. 

Të fitosh para, pasi mësova se cilat ishin “sekretet e vërteta”, ishte gjithmonë e lehtë. Nëse e dini “si” (që do të thotë se i dini sekretet e vërteta dhe jo “frazat që tingëllojnë mirë), mund të jetë e lehtë edhe për ju. 

Shumë prej jush jam i sigurt që e kanë të vështirë ta besojnë këtë deklaratë. Keni provuar gjithçka për të fituar para dhe ende keni vështirësi financiare. 

Shumë prej jush kanë investuar sasi të mëdha kohe dhe parash duke shkuar në një sërë seminaresh të “bërjes së parave” ose “të pasurohen, të pasurohen”. Megjithatë ju ende nuk jeni të pasur ose nuk fitoni para të mëdha. Ju ende nuk jeni financiarisht të lirë, të pavarur. Ju ende keni borxh. Ju ende luftoni me faturat dhe ia dilni mbanë. Shumica prej jush ende jetojnë nga pagesa në rrogë. 

Keni dëshira dhe dëshira materiale, financiare që kanë mbetur të paplotësuara. Shumë prej jush kanë dëgjuar kurse audio ose kanë lexuar libra “sukses”, por ende nuk po bëjnë para serioze. 

Ju provove Ligjin e Tërheqjes, bëtë të gjithë “pastrimin magjik”, hapët çakrat tuaja, vetëhipnozën, programimin subkoshiencë, vetë-foljen, pohimet dhe bëtë gjithçka dhe gjithçka duke shpresuar se do të ishte formula magjike e pasurisë. Megjithatë, me gjithë kohën dhe paratë e investuara, ju ende nuk jeni të pasur, të pasur. 

Ju ende nuk keni “tërhequr, manifestuar” pasuri apo edhe para të mjaftueshme për të dalë nga borxhi dhe për të jetuar rehat pa stres apo shqetësime financiare. Më keq se kaq, je edhe më shumë në borxh sesa kur fillove të arsimoheshe për t’u pasuruar, sepse shpenzove kaq shumë para për të gjithë këtë trajnim “prosperiteti”. Ju ndoshta jeni të frustruar gjithashtu. 

Shumë nga seminaret, kurset audio dhe librat se si të pasurohesh, të fitosh para, të jesh i begatë, të jesh i pasur, të rrisësh vlerën neto, të arrish lirinë dhe pavarësinë financiare kanë informacion të shkëlqyer teknik rreth krijimit të pasurisë dhe/ose fitimit të parave. Disa prej tyre janë të klasit të parë, të prodhuara mirë dhe përmbajnë informacione, strategji dhe teknika të paçmueshme që funksionojnë pothuajse 100% siç u tha, dhe e kanë kaluar testin e kohës.  

Shumë prej tyre janë thjesht të shkëlqyera dhe rekomandohen SHUMË (disa nga kurset nuk janë aq të mira, dhe janë humbje kohe dhe parash dhe/ose të mbushura me informacione të padobishme të papërshtatshme dhe duhen shmangur, ndaj zgjidhni me mençuri). 

Megjithatë, me gjithë materialin “të shkëlqyer” atje për krijimin e pasurisë, 99.9% e atyre që kalojnë nëpër këto “kurse” nuk fitojnë kurrë para serioze dhe me siguri nuk bëhen të pasur, të pasur. 

Pse eshte kjo? Ka 2 arsye kryesore.

Së pari, ata që mësojnë këto kurse (ose autorët e librave/materialit) zakonisht janë njerëz me kuptim të mirë, dhe ata zakonisht mësojnë atë që “dinë” dhe jo atë që “dinë” në të vërtetë. Ata mendojnë se po mësojnë sekretet e fitimit të parave. Ata në fakt mund të besojnë se po mësojnë sekretet për të fituar para. Megjithatë, edhe nëse kanë materiale të shkëlqyera të përdorshme, të zbatueshme dhe të provuara për punë, GJITHMONË mungojnë të paktën 2 elementë kyç në ÇDO kurs, libër, seminar në dispozicion për të fituar para, për t’u pasuruar, për krijimin e pasurisë (gjatë viteve unë personalisht kam shqyrtuar mbi 500 kurse të tilla, libra, programe audio nga e gjithë bota dhe të gjitha nuk arrijnë të përmendin 2 sekretet e vërteta për pasurinë, prosperitetin, paratë që kam mësuar mbi 30 vjet më parë). 

Përbërësit kryesorë të dytë që mungojnë janë diçka që mësuesit dhe autorët nuk e dinë se janë sekretet e vërteta dhe absolutisht thelbësore për të fituar para. Pa to, ju nuk mund të bëheni të pasur, pika (edhe nëse janë të pasur dhe të pasur, ata pothuajse gjithmonë nuk e dinë se cilët janë 2 përbërësit sekretë për të fituar para. Ata mendojnë se elementi sekret ose më thelbësor, jetik është mekanika teknike e krijimi i pasurisë dhe parave. Këto janë të rëndësishme, por JO KYÇ).

Pra, problemi i parë është se mungojnë 2 përbërës që mësova mbi 30 vjet më parë që janë ÇELËSAT, hallkat që mungojnë, “përbërësi magjik” për të fituar para dhe ato NUK janë në ASNJË material që ka për të fituar para ose arritjen e suksesit. Pa këta ÇELËSAT, thjesht nuk do të pasuroheni. 

(Disa njerëz shkojnë në seminare për të fituar para, mësojnë materiale TË MIRË, e zbatojnë atë dhe më pas bëhen të pasur. Por kjo ndodh sepse pa dashje fillojnë të përdorin ÇELËSAT që mungojnë pa e ditur as vetë. Dhe pastaj, sepse nuk e dinë se ka sekrete, thelbësore. , çelësat jetik ose çfarë janë ata, ata gjithashtu mund të ndalojnë pa dashje përdorimin e KEYS. Më pas ata humbasin të gjitha paratë e tyre ose ndalojnë së qeni të suksesshëm në fitimin e më shumë parave. Ata nuk e kuptojnë pse nuk po bëjnë më lehtë para ose pse humbën Të gjitha paratë e tyre. Ju e shihni këtë gjatë gjithë kohës, pasi është shumë e zakonshme). 

Arsyeja e dytë kryesore që njerëzit nuk pasurohen edhe me trajnime të mëdha për krijimin e pasurisë, është Karma e thjeshtë. Kjo do të thotë që kur jeni në këtë mishërim të jetës, keni të bëni me dëshirat, dëshirat, vendimet, dridhjet dhe frekuencat tuaja të mëparshme që nuk janë shfaqur ende në përvojën tuaj fizike. Këto energji janë ende në “ruajtjen tuaj vibruese, vorbull”. Shumë nga këto dridhje, frekuenca të pamanifestuara (që vijnë nga e kaluara/e mëparshme, vendimet, synimet, dëshirat), po kundërshtojnë dëshirën tuaj aktuale për të fituar para, për t’u pasuruar, për t’u pasuruar.  

Kjo DUHET të adresohet tani përpara se të keni një ndeshje vibruese që do të lejojë që paratë të rrjedhin në jetën tuaj. Unë po mësoj 2 çelësat thelbësorë dhe jetikë që mungojnë për të fituar para dhe si të trajtoni “karmën” tuaj në lidhje me fitimin e parave në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal.

Ju e merrni kursin falas me anëtarësimin tuaj në GIN. Nëse nuk jeni anëtar i GIN, mund të mësoni më shumë rreth aplikimit për Anëtarësim në globalinformationnetwork.com .

Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal përmban disa nga mësimet aktuale që më janë dhënë mbi 30 vjet më parë nga mentori, mësuesi, trajneri, guruja, “xhaxhai”. Ato përmbajnë çelësa të suksesit në të gjitha fushat e jetës, si dhe mënyra për të arritur paqen e brendshme, kënaqësinë, gëzimin dhe lumturinë. 

Shoku yt,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 53

Libri numër 1 i NY TIMES “Natural Cures që ata nuk duan që ju të dini rreth” është libri alternativ dhe natyral më i shitur i kujdesit shëndetësor të të gjitha kohërave. Shitet mirë edhe sot. Mbi 100 milionë njerëz e kanë lexuar librin ose kanë dëgjuar për librin. Unë jam ende në TV çdo ditë duke promovuar librin Cures Natural diku në botë. E gjithë kjo po bën një ndikim të madh që përfiton të gjithë ne. 

Për shembull:

Panera Bread planifikon të heqë 150 përbërës artificialë! Ky është një fillim i mrekullueshëm.  

Chipotle njoftoi se po heq qafe të gjithë përbërësit e modifikuar gjenetikisht. 

Kraft tha se po ndërronte ngjyrosjen tonë artificiale në makaronat dhe djathin e saj kryesor në favor të paprikës, anattos dhe shafranit të Indisë. 

McDonalds do të ndalojë së shërbyeri pulë me antibiotikë. 

Të paktën një duzinë kompani të ndryshme ushqimore dhe zinxhirë restorantesh kanë bërë lëvizje të ngjashme në gjashtë muajt e fundit. Pse po ndodh kjo? Ata thonë se thjesht po i përgjigjen kërkesës së konsumatorit për më shumë ushqime natyrale si ato që mund të marrin në tregjet e fermerëve. Kjo tregon se ju keni fuqinë. Sa herë që blini diçka, vendosni votën tuaj. 

Ndaloni së bleri ushqimin me përbërës që e dini se janë të këqija dhe gjërat do të ndryshojnë. Ne tashmë kemi filluar ta shohim këtë me shurup misri të modifikuar gjenetikisht, me fruktozë të lartë, që hiqet nga ushqimi dhe zëvendësohet me ëmbëlsues natyralë si sheqeri i pastër kallam. 

E gjithë kjo po ndodh pjesërisht për shkak të librit “Natyrore Cures”. Shumë të brendshëm të industrisë thonë se kjo po ndodh VETËM për shkak të popullaritetit të librit “Natyrore Cures” dhe reklamave të mia të vazhdueshme informuese që u tregojnë njerëzve të vërtetën për ushqimin e përpunuar. Ju përshëndes për rimarrjen e fuqisë suaj dhe për përmirësimet pozitive në shoqëri që ju zgjidhni! 

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut #54

DIÇKA E MADHE PO PRITET.

Në fakt, disa gjëra të mëdha po krijohen. Mos harroni, në çdo fatkeqësi janë farat e një përfitimi më të madh. Unë jam burgosur për “përçmim të gjykatës”, që nuk është as një krim apo kundërvajtje.

Burgosja më ka dhënë mundësinë e përkryer për të bërë ‘procese të mahnitshme’. Kjo përfshin ‘shkrimin e shumë gjërave’ që kam dashur t’i shkruaj prej vitesh, por koha nuk ishte kurrë ‘e duhur’. Gjatë kohës time ‘larg’, koha dhe kushtet kanë qenë perfekte që, ndër të tjera, të ‘fokusohem dhe të shkruaj’.

Një nga ‘gjërat’ që kam shkruar është, besoj, një nga veprat më domethënëse që kam shkruar ndonjëherë. Do të ndikojë pozitivisht pafundësisht më shumë njerëz se çdo gjë që kam bërë ndonjëherë. Do të ketë apel në mbarë botën.

Do të jetë jashtëzakonisht i lirë, kështu që të gjithë mund ta përdorin atë. Do të jetë ende e diskutueshme, por në një mënyrë që do të rrisë dhe zgjerojë lexuesit në mbarë botën. Me kalimin e kohës, ai mund të ketë mbi 1 miliard lexues në mbarë botën. “Vepra letrare” të cilës i referohem është një seri “Novelash”. Romanet, duke qenë argëtuese dhe vepra “fiction”, kanë një audiencë shumë më të madhe se librat jofiction.

Nëse një autor është i mirë, historia bindëse dhe nëse librat tregtohen mirë, mund të ketë mbi 1 miliard lexues në mbarë botën në vetëm pak vite. Kjo ka ndodhur shumë herë. Mendoni për serinë Harry Potter dhe autorë si King, Child, Flynn, Grisham, Steele, Collins, Clancy, Brown dhe shumë të tjerë.

“Fiction” thjesht tërheq më shumë lexues sesa librat jo-fiction për vetëndihmë. Imagjinoni një seri prej 20 ose më shumë romanesh (gjatë një periudhe vitesh) të gjitha me të njëjtin personazh kryesor dhe linjë historie në zgjerim.

Ashtu si me seritë Harry Potter, seritë Jason Bourne, seritë Lord of the Rings ose seritë Star Wars, historia dhe personazhet rrjedhin në një afat kohor të ngjarjeve. Vetë historia në romanet e mia, si në ato shembuj të suksesshëm dhe të famshëm, do të jetë novator dhe unik.

Ashtu si në Kodin e Da Vinçit, historia do të jetë gjithashtu shumë e diskutueshme. Dhe ashtu si Kodi i Da Vinçit, megjithëse libri është renditur si një vepër fiksioni, ai do të ketë të gjitha faktet në rregull. Do të përmenden emrat e vërtetë të njerëzve, ngjarjet aktuale të njohura dhe të dokumentuara dhe emrat e vërtetë të kompanive.

Do të jetë një rast bindës për temën dhe përfundimet themelore të nxjerra në libra. Do t’i bëjë njerëzit të flasin “a është kjo e vërtetë apo e trilluar?”.

Libri i parë i serisë do të titullohet “The Prodigy” (titulli i punës).

Personazhi kryesor në këtë serial ka lindur me një anomali gjenetike në ADN-në e tij, duke i dhënë atij disa “aftësi”. Ai është një dijetar në shumë aspekte, një mrekulli – unik, por jo një “superhero”.

Ai është njeri. Ai ka ende “çështje”, bën gabime dhe ka shumë mësime për të mësuar në jetë.

“Fuqitë” e tij unike dhe të rralla zbulohen nga një “grup” global ultra sekret, anëtarët e të cilit janë nga një linjë e caktuar gjaku. A janë ata “qeveria botërore në hije” legjendare dhe pothuajse mitike, Iluminati, për të cilët njerëzit për shekuj kanë thënë se kanë shumë të bëjnë me “kontrollin” e botës?

“Grupi” rekruton djalin e ri në këtë “shoqëri të fshehtë”. Atij i caktohet një “mentor”, “xhaxhai”, i cili e mëson se si të përdorë “dhuratat”. Ai është i ekspozuar ndaj “të vërtetave” tronditëse dhe të paimagjinueshme për “iluzionin” që ne e quajmë “realitet”.

Studenti i ri prezantohet dhe trajnohet gjithashtu nga “anëtarë” të tjerë të vjetër me aftësi të mahnitshme, pothuajse të mbinatyrshme. Personazhi kryesor dhe aftësitë e tij unike “përdoren” për të bërë aktivitete të ndryshme për axhendën globale të “grupit”.

Ashtu si Forrest Gump, ai duket se është kudo dhe pothuajse në çdo gjë që ka rëndësi kombëtare ose globale. Ai gjithashtu arrin një pasuri të madhe dhe jeton në bujari dhe luks si njerëzit e paraqitur në “mënyrat e jetesës së të pasurve dhe të famshëmve”.

Romanet tregojnë “stërvitjen” e tij dhe aventurat në mbarë botën me grupin. Anëtarët e tjerë të grupit, të gjithë me talent dhe aftësi unike, ndërveprojnë me personazhin kryesor.

Ka aksion, pezullim dhe intriga ndërkombëtare. Lexuesi merr një këndvështrim të brendshëm për botën e vërtetë të krimit, kryesisht keqbërës, të gjërave të tilla si politika globale, zgjedhjet, reklamat dhe mediat, kompanitë e drogës, bankat dhe industria ushqimore ndërkombëtare.

Ju zbuloni informacione të pazbuluara kurrë më parë për “shoqëritë sekrete”, lidhjen e Vatikanit, klasën e elitës së privilegjuar globale, familjet mbretërore dhe dinastitë si Rothschild’s, Bush’s, DuPont’s dhe Rockefeller’s. Ju merrni një vështrim kurrë më parë prapa skenave në botën e errët dhe të pafolur për të cilën nuk është folur kurrë, e klasës elitare kontrolluese, të privilegjuar dhe të botës.

Ju shikoni lakminë, epshin për pushtet dhe kontroll, dhe “botën” siç nuk e keni imagjinuar kurrë. Është e gjitha për para, pushtet dhe kontroll, apo ka diçka më të thellë, më tronditëse dhe krejtësisht të paimagjinueshme që drejton “elitën botërore”?

Ju sjellin “pas dyerve të mbyllura” dhe mësoni sekretet që u janë fshehur masave për shekuj.

Perdja është tërhequr për të zbuluar të vërtetën për “OZ”-in e madh. Ka “guru dhe të urtë”, zuzar dhe heronj, dhe fuqi pothuajse mbinjerëzore, psikike, paranormale të ekspozuara – në kufi me mbretërinë e “magjisë” ose të mrekullisë.

Lexuesi do të mësojë për njerëzit që “kontrollojnë” botën dhe se si funksionon e gjitha. Plus, emocioni dhe drama që shpaloset kur personazhi kryesor “largohet” nga grupi, gara e tij për mbijetesë dhe kush e ndihmon, dhe përmbushja e fatit të tij.

Këtë nuk po e paraqes si autobiografinë time, apo si kujtime. Kjo është një vepër “fiction”, “e frymëzuar nga një histori e vërtetë dhe ngjarje aktuale”.

Merre atë si të duash.

Kjo seri do të publikohet dhe tregtohet në mbarë botën në shumë gjuhë të ndryshme.

Imagjinoni qindra miliona njerëz që i lexojnë këto romane në mbarë botën. Imagjinoni gjithashtu një seri filmash që shikohen nëpër botë. Kjo do të ketë një ndikim pozitiv në qindra miliona njerëz, dhe në fund të fundit, në shoqëri në përgjithësi.

Mendoni për personazhin kryesor duke përdorur Ligjin e Tërheqjes. Imagjinoni trajnimin e tij që përfshin libra si Mendoni dhe Pasurohuni, Shkenca e të Pasuroheni dhe të tjerë. Imagjinoni që ai përdor meditim, teknika të ndryshme ekskluzive të jogës, Kung Fu, Tai Chi, Chi Kung, Nei Kung, “instrumente balancuese” të ndryshme, homeopati, ribalancim të energjisë, trokitje e lehtë, akupunkturë dhe “trajtime të ndryshme të energjisë dhe shëndetit natyror”.

Imagjinoni që miliona njerëz të ekspozohen ndaj përfitimeve të fuqishme personale të të gjitha këtyre gjërave, duke përfshirë leximin e librave të “vetëndihmës”, dëgjimin e audios, pjesëmarrjen në ngjarje, njohjen dhe marrëdhëniet e fuqishme me njerëz me të njëjtin mendim që ju mbështesin. Imagjinoni që qindra miliona njerëz të ekspozohen ndaj së vërtetës se “ju bëheni ajo për të cilën mendoni”, duke marrë 100% përgjegjësi, etiketa të mira, sekretet e komunikimit efektiv dhe si të manifestoni, tërhiqni dhe krijoni atë që dëshironi në jetë.

Imagjinoni qindra miliona të ekspozuar ndaj të vërtetës për kompanitë e barnave, ushqimin e modifikuar gjenetikisht, ëmbëlsuesit artificialë, fluorin, vaksinat, politikën, zgjedhjet, sistemin arsimor, industrinë ushqimore, shpëlarjen e trurit nga media, reklamat manipuluese, mashtruese, shkencën sekrete. të imazheve dhe më shumë.

Kjo do të krijojë një “zgjim” në shoqëri. Qindra miliona njerëz do të fillojnë të lexojnë librat e mendimit pozitiv të përmendur në romane për të parë se për çfarë bëhet fjalë. Ata do të fillojnë të shkojnë në seminare dhe seminare për të mësuar mbi Ligjin e Tërheqjes dhe sekretet e manifestimit. Ata do të përqafojnë metodat natyrale të shërimit si ato në librin “Natural Cures Who Don’t Want You To Know About”. Ata do të marrin më shumë përgjegjësi për jetën e tyre. Ata do të bëhen më të vetë-mjaftueshëm dhe sipërmarrës. Ata më në fund do ta dinë të vërtetën për median, politikën dhe korporatat e korruptuara ndërkombëtare.

Masat do të dalin nga ekstaza e tyre. Elita globale do të humbasë aftësinë e saj për të kontrolluar dhe manipuluar popullsinë e botës. Njerëzit do të debatojnë, mendojnë dhe diskutojnë idetë e paraqitura në libër.

Sytë do të hapen drejt një bote të re mundësish dhe “realiteti”. Me këtë njohuri të re, njerëzit do të mendojnë ndryshe, do t’i shohin gjërat ndryshe, do të kenë zakone të reja blerjeje dhe zakone të votimit, kështu që cilësia e jetës së njerëzve do të përmirësohet në mënyrë dramatike.

Konfliktet globale, luftërat dhe dhuna e pakuptimtë madje mund të fillojnë të ulen ndërsa kompleksi industrial ushtarak është ekspozuar dhe çmontuar.

Njerëzit do të duan t’i bashkohen klubeve ose grupeve të “suksesit” që janë mbështetës dhe inkurajues. Ata do të kërkojnë “ndriçim”, paqe të brendshme dhe dashuri të pakushtëzuar. Ata do të mësojnë për karmën dhe përfitimet e të ndjerit mirë tani.

Globalisht, gjërat do të fillojnë të ndryshojnë në një mënyrë të madhe pasi njerëzit fillojnë të mendojnë ndryshe (sindroma e majmunit të qindtë).

Ky mund të jetë një realitet.

Ky është vetëm fillimi dhe vetëm një shije e asaj që do të vijë. Librat, romanet do të jenë shumë argëtues, të lexueshëm të shpejtë dhe “kthesë faqesh”. Ata do të jenë tronditës dhe do të hapin sytë. Ato do të jenë plot dyshime, emocionuese, emocionuese, tërheqëse, provokuese dhe të mbushura me drama, si dhe me kthesa “të çuditshme”.

Librat do të jenë gjithashtu frymëzues, ngritës dhe fuqizues. Ato në fund do të përmbajnë një mesazh shprese për çdo person dhe gjithë njerëzimin. Plus, ato do të jenë të mbushura me “mësime”, këshilla praktike, teknika dhe “informacione”, të gjitha të paraqitura në një mënyrë delikate, që mund të zbatohen nga lexuesi dhe të ndikojnë pozitivisht në cilësinë e jetës së tyre.

Librat do të mbushen me “energji” që do t’i “zgjojë” njerëzit nga brenda, duke hapur sytë e tyre ndaj së vërtetës, si dhe duke hapur “vizionin” e tyre të vërtetë e të brendshëm ndaj “realitetit”. Shumë njerëz do të kenë gunga dhe ndjesi shpimi gjilpërash në shtyllën kurrizore ndërsa i lexojnë. Librat madje mund të bëjnë që mrekullitë të ndodhin spontanisht në jetën e njerëzve. Pjesa më e madhe e “fitimeve dhe honorareve” të romaneve dhe filmave do të përdoren për të “financuar dhe mbështetur” “lëvizjen, grupin, klubin” që një ditë mund të ketë miliona njerëz me mendje të njëjtë, pozitivë, të motivuar, “të orientuar drejt suksesit”. nga e gjithë bota si anëtarë.

Diçka e madhe po përgatitet.

E di që mund ta ndjesh.

Kjo nuk do të ndodhë brenda natës, dhe sigurisht, mund të mos ndodhë kurrë. Është një ëndërr. Është një vizion. Është një qëllim.

Së bashku, besoj se MUND ta bëjmë realitet.

Le të përmirësojmë planetin një person në një kohë.

Më e mira nuk ka ardhur ende.

Mos harroni, çfarëdo që mendja e njeriut mund të konceptojë dhe besojë, ajo mund të arrijë. Besoni dhe merrni, dyshoni dhe dilni pa.

Shume dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 55

Ka shumë gjëra të promovuara që pretendojnë se janë “sekret” i suksesit financiar. Ka mijëra libra, metoda, teknika, procese, pajisje, audio, seminare, kurse dhe seminare. Shumë kanë të bëjnë me gjëra të tilla si “pastrimi” ose “balancimi”, ose sistemet që “hapin kanale energjie”. Shumë prej tyre janë të shkëlqyera. Shumë prej tyre janë jashtëzakonisht të dobishëm. Disa ndoshta janë humbje kohe dhe parash, pasi nuk e kanë kaluar testin e kohës. Pra, ato janë në të vërtetë të dëmshme dhe të dëmshme. A kërkohet ndonjë prej tyre për sukses financiar?  

Le të shohim. Shikoni Forbes 400 njerëzit më të pasur në botë. A meditojnë TË GJITHË, apo përdorin procese dhe trajnime të Dianetikës apo Scientologjisë, apo marrin trajtimet MË MË TË MIRA, apo bëjnë përgjimin e Callahan, apo përdorin instrumentet e Mary Miller, apo bëjnë një lloj “pastrimi” magjik apo punë energjie?  

Jo. Unë nuk di që ndonjë prej tyre të ketë bërë ndonjë nga ato gjëra. Kjo nuk do të thotë se këto lloj “ndihmash suksesi” nuk mund t’ju ndihmojnë. Unë e di se disa prej tyre në fakt mund të jenë shumë të dobishme për ju (Unë personalisht kam përfituar shumë nga të gjitha ato që u përmendën dhe shumë të tjera). 

Sidoqoftë, në të vërtetë ekzistojnë vetëm disa emërues të përbashkët të të gjithë njerëzve mega të pasur. (Këta nuk janë të njëjtët emërues të përbashkët të njerëzve vërtet të lumtur me paqe të brendshme, kënaqësi, gëzim, kënaqësi, përmbushje). 

Këtu janë 4 emërues kryesorë të përbashkët:

 • Ata janë të gjithë pjesë e një klubi, shoqërie ose grupi elitar, gjë që u jep atyre shumë përparësi, duke përfshirë një organizator, mbështetje, trajnim, lidhje, informacione të brendshme etj. 
 • Ata të gjithë kanë një vetë-imazh që përputhet me dëshirat e tyre dhe vetë-imazhin e tyre të “programuar”. 
 • Ata të gjithë fokusohen në atë që duan (ëndërr e përcaktuar me një dëshirë të zjarrtë) dhe futen në “pikën e ëmbël”.  
 • Ata të gjithë kanë “karmën” për pasurinë ultra-mega.

Me GIN dhe klube të tjera si ai, tani ka shumë “klube, grupe, shoqëri” ku njerëzit mund t’i bashkohen asaj “mbështetjeje” në një mënyrë të ngjashme (jo tamam në të njëjtën mënyrë) siç janë anëtarët e klubeve të elitës së privilegjuar (ato klube janë shumë të veçanta dhe të ndryshme nga ato që ju mund të bashkoheni, kështu që nuk mund të merrni të njëjtin përfitim).

Megjithatë, shumica e njerëzve nuk kanë një vetë-imazh që përputhet me dëshirat e tyre dhe vetë-imazhin e tyre të “programuar” (shumica as që e dinë se çfarë është vetë-imazhi i tyre i programuar). 

Shumica e njerëzve nuk mund të përqëndrohen në atë që duan me një dëshirë të zjarrtë për arritjen e saj dhe të arrijnë në pikën e ëmbël. 

Dhe shumica e njerëzve nuk e kanë “karmën” e krijuar për mega pasuri. Kjo është arsyeja pse shumë nga “ndihmat e suksesit” mund të jenë të dobishme. Ata trajtojnë ato çështje. Megjithatë, kini kujdes nga ata që pretendojnë se metoda “e tyre”, sekreti është më e mira dhe e vetmja që duhet të përdorni. Ka shumë gjëra që funksionojnë. Ka shumë gjëra që janë të dobishme. Gjeni atë që ju pëlqen dhe funksionon më mirë për ju. 

Në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal dhe Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit, unë trajtoj në mënyrë specifike çështjet e vetë-imazhit, çështjet e Karmës dhe gjerësisht përcaktimin e ëndrrës suaj dhe marrjen e një dëshire të zjarrtë për arritjen e saj (dhe hyrjen në pikën e ëmbël). Nëse sapo do t’i bënit të dyja këto kurse, me kalimin e kohës do të arrinit të gjitha ëndrrat tuaja në sferën fizike dhe do të fitoni paqe të brendshme, gëzim, lumturi dhe kënaqësi. Ekziston një mënyrë për lirinë totale në të gjitha nivelet në jetën tuaj. Ju inkurajoj të bëheni student në Kursin e Shkencës së Masterit Personal. Vizitoni  globalinformationnetwork.com për më shumë informacion.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 56

Kalova disa vite duke mësuar dhe praktikuar Budizmin. Aty u njoha për herë të parë me konceptin e Dualitetit. Më dukej si një ide kaq qendrore për të kuptuar një mënyrë më të mirë për të qenë në këtë botë, por thjesht nuk e kuptova. Deri tani. Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal të Kevinit e ka ndriçuar këtë koncept të Dualitetit për mua në një mënyrë kaq të thjeshtë. 

Ndoshta është energjia e dashur dhe zgjuese me të cilën është zhytur në Newsletter Kevin, ose mënyra e zgjuar dhe argëtuese që Kevin më sjell në një kuptim të ri, hap pas hapi. 

Puna e fundit e Kevinit, të cilën ai tani po e ndan me botën, është me të vërtetë një dhuratë që jep njohje të menjëhershme dhe të fuqishme, edhe në një lexim të rastësishëm. 

Por këto nuk janë mësime të rastësishme që Kevini ka mbledhur për ne, ato janë mjete të të mësuarit gjatë gjithë jetës që familja ime do t’i lexojë dhe rilexojë për dekadat e ardhshme. Unë rekomandoj shumë që kushdo që është i interesuar për zhvillimin personal dhe për të arritur një paqe më të madhe të brendshme, të shtojë Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal në bibliotekën tuaj familjare. Faleminderit Kevin për një kontribut tjetër të jashtëzakonshëm në rritjen dhe lumturinë time!”

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 57

Shumë njerëz më pyesin pse jam në burg. Unë jam këtu për “përçmim të gjykatës”. Kjo nuk është një krim dhe as një kundërvajtje. Gjykata tha se “kam shkelur me dashje një urdhër gjykate”. Nuk kam shkelur me dashje asnjë urdhër gjykate. Gjithçka që bëra ndonjëherë ishte të ushtroja të drejtën time kushtetuese të fjalës së lirë, të Amendamentit të Parë, duke dhënë mendimet e mia në librat e mi dhe në intervistat e mia televizive dhe radiofonike dhe reklamat e librave. 

Unë jam 100% i pafajshëm. 

Shumë njerëz më pyesin edhe për ditën time këtu në kampin e burgut të sigurisë minimale. Ne jetojmë në konvikte, të ngjashme me një konvikt kolegji ose kazerma të stilit ushtarak. Nuk ka “qeliza”. Është shumë i pastër dhe komod. Unë bëj një jetë të thjeshtë. 

Çdo ditë meditoj, bëj ushtrime mendore, lexoj, shkruaj, eci, bëj joga, studioj gjermanisht, bëj sy gjumë, luaj pishinë, shikoj pak sport në TV, bëj pak shoqërim dhe pushoj. 

Plus, ka shumë aktivitete të tjera nga volejbolli, futbolli, softbolli, futbolli, topin me raketë, tenis, top bocce, lojëra në bord, DVD, filma, aktivitete fetare, shumë kurse të ofruara në arsim dhe më shumë. Unë e dua çdo minutë. 

Ky është një koncept i rëndësishëm për të mësuar. Kur mund të keni gëzim të brendshëm, paqe dhe lumturi, pavarësisht se cilat janë kushtet dhe përvojat e jashtme, ju jeni të lirë. Unë po e mësoj këtë aftësi në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Merrni parasysh marrjen e Kursit. Vizitoni globalinformationnetwork.com për më shumë informacion.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 58

Këtu është një pyetje që vjen shumë shpesh: Si mund ta di nëse unë ose dikush tjetër është i ndritur (i vetë-realizuar, i realizuar nga perëndia, i vetëaktualizuar)? Si mund ta them dhe si mund të jem “i sigurt”. Po sikur dikush të më thoshte se ata ishin të ndriçuar, si do ta dija nëse kjo është e vërtetë? Ndoshta ata thjesht “mendojnë” ose “besojnë” se janë “të ndriçuar, të realizuar nga Zoti”, por në fakt nuk janë. Si ta di me siguri nëse unë vetë jam “iluminuar”.

Përgjigje: Për veten tuaj, është e thjeshtë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me vetë-realizimin tuaj, atëherë nuk jeni. 

Kur e humbni plotësisht egon dhe mendjen, “veli” ngrihet dhe ju e njihni dhe përjetoni unitetin tuaj me Burimin, ju ndriçoheni plotësisht. Ata që janë, thjesht e dinë, pa asnjë dyshim. Përvoja është e pastër, e vërtetë dhe pa krahasim. 

Përvoja e realizimit të plotë të Zotit/VETES mund të ndodhë menjëherë, si në një kërcim kuantik nga 0 në 1000. 

Përvoja mund të ndodhë gjithashtu gjatë një sërë “hapash” ndërsa ju derdhni gjithnjë e më shumë mendjen dhe egon. “Veli” mund të hiqet në një çast ose ngadalë me kalimin e kohës. Përparimi “përfundimtar” është pafundësisht i qartë. Lumturia dhe gëzimi i brendshëm janë përtej të kuptuarit, fjalëve apo përshkrimit njerëzor. 

Këtu janë disa nga gjërat që përjetojnë ata që janë të shkolluar:

 • Në shumicën e aspekteve, gjithçka është e njëjtë, pasi ju keni ende një trup, karmë, një mendje (e cila është e nevojshme për të vepruar me një trup), personalitetin tuaj etj. Dallimi është TI (VETJA) është i ndarë nga e gjithë kjo. JU jeni dëshmitarë (duke shikuar) të përjetojnë “jetën” trupi dhe mendja juaj. Ju jeni dëshmitarë që mendja (personaliteti) kalon përmes emocioneve dhe karmës. JU jeni në një gjendje të vazhdueshme “lumturie” e cila është e ndarë nga ajo që trupi dhe mendja po përjetojnë.
 • Ju mund të “shikoni” gjithçka ashtu siç është në të vërtetë. Ju “i shihni” njerëzit dhe gjërat jo ashtu siç i shohin sytë, por “dritën” dhe energjinë, të gjitha të lidhura dhe të gjitha “një”.
 • JU “shikoni” të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen njëkohësisht, kështu që shihni “tërësinë” dhe shihni dritën, dashurinë dhe përsosmërinë e përsosur të gjithçkaje.
 • Ju keni një ndjenjë të plotë të “të qenit”, jo “të bësh”. Ndërsa karma, mendja, personaliteti dhe trupi juaj mund të jenë ende duke “bërë” ose duke arritur, JU jeni pa dëshirë.
 • JU nuk jeni trupi apo mendja juaj. JU e ndjeni veten si jo-fizik. JU shikoni dhe shihni mendjen dhe trupin tuaj. Trupi mund të përjetojë “dhimbje”, por JU jo. Mendja mund të përjetojë “dhimbje emocionale”, por JU nuk mundeni dhe nuk e bëni.

Ka shumë më tepër. Në postimet e ardhshme do të jap më shumë informacion se si mund të dalloni nëse dikush tjetër është “iluminuar”.

Unë mund t’ju siguroj për një gjë. Kjo është një gjendje, pasi të arrihet, tejkalon në çdo aspekt të gjitha dëshirat, dëshirat dhe dëshirat e tjera. Kjo është Ultimate. Kjo është gjithçka që mund të arrihet jo vetëm në këtë jetë, por në përjetësi. 

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 59

Përshëndetje të gjithë. Unë jam ende duke e shijuar kohën time në Kampin e Burgut Federal (e kam shpjeguar pse jam mbajtur padrejtësisht dhe ilegalisht nga qeveria amerikane në postimet e mëparshme).  

Shumë prej jush pyesin veten se si mund ta “shijoj” kohën time në një kamp burgu. Përgjigja është kjo: kur je i lirë nga egoja/mendja, hiqet velloja që ka fshehur të Vërtetën se kush je në të vërtetë, dhe TI (VETJA) je i lirë nga karma me të cilën kanë të bëjnë trupi dhe mendja, jeni në një gjendje të brendshme të përhershme, paqeje, lumturie dhe gëzimi, pavarësisht nga kushtet e jashtme, rrethanat, ngjarjet, njerëzit dhe situatat me të cilat përballeni. 

Kjo është një gjendje e njohur si iluminim, ose Vetë-Realizimi ose realizimi i Zotit. Është një gjendje lirie e pastër në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet. Kur arrini këtë gjendje ju jeni të lirë nga lëkundjet emocionale të pakontrollueshme dhe irracionale. Ju jeni vërtet të lidhur dhe një me Universin. Është një gjendje e brendshme e qenies që përfshin paqen, dashurinë, lumturinë dhe gëzimin që tejkalon çdo kuptim njerëzor. Është një shtet i disponueshëm për të gjithë. 

2 përfitimet kryesore të rritjes së nivelit tuaj të Vetë-Realizimit (duke shkuar drejt “iluminimit” të plotë) janë gjendjet e brendshme të përshkruara më sipër, si dhe aftësia për të manifestuar dëshirat tuaja më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë. 

Siç e shpjegova në postimet e mëparshme, unë jam i burgosur për “përçmim të gjykatës”. Unë jam 100% i pafajshëm. Unë kam deklaruar gjatë gjithë kohës se shkrimi i librave të mi duke ekspozuar korrupsionin e korporatave dhe qeverisë (kryesisht për kompanitë e barnave, bankat dhe industrinë ushqimore) dhe shprehja e mendimeve të mia në TV dhe radio ishte thjesht duke ushtruar të drejtat e mia kushtetuese të Amendamentit të Parë. 

Unë u ktheva në SHBA nga Zvicra për të luftuar këto sulme ndaj lirisë së fjalës dhe lirive personale. U ktheva në Amerikë gati për t’u burgosur për shkak të besimeve të mia të thella në Lirinë dhe Lirinë për të gjithë. Nuk më duhej të kthehesha në Amerikë pasi nuk ka asnjë ekstradim askund në botë për “përçmim të gjykatës”. U ktheva sepse besoj në luftën për të drejtat dhe liritë e të gjithë qytetarëve. 

Shtypja e fjalës së lirë nga qeveria amerikane duhet të ndalet. Censura e qeverisë amerikane duhet të ndalet. Media, kompanitë e barnave, bankat, industria ushqimore dhe qeveria kanë punuar së bashku për të përhapur gënjeshtra dhe për të mashtruar njerëzit në mbarë botën për dekada. E gjithë kjo po i vjen fundi. 

Njerëzit në mbarë botën tani nuk i besojnë mediave, korporatave të mëdha dhe qeverisë më shumë se kurrë në histori. E VËRTETA po fiton! Unë do të vazhdoj misionin për të zgjeruar lirinë individuale, fjalën e lirë për të gjithë, liritë personale dhe për të fuqizuar personalisht njerëzit në mbarë botën. Shumë dashuri dhe paqe për të gjithë. Buzëqeshni, duajini të gjithë dhe dijeni se gjithçka është mirë.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 60

Kur të lirohem (kurdo që do të ndodhë), më shumë se gjasa do të bëj një turne të të folurit botëror. Ky turne do të jetë ndryshe nga çdo gjë që kam bërë ndonjëherë. Gjatë çdo leksioni, fizikisht do t’i bëj diçka kujtdo që do të donte t’u “zgjohej” energjia e brendshme e fjetur. 

Ky është një proces shumë i veçantë. Më është bërë shumë vite më parë. Ka disa njerëz të shkolluar të vetë-realizimit në mbarë botën që e bëjnë këtë. Kur e merrni këtë proces, energjia juaj e brendshme vihet në jetë. Ajo lëviz lart shtyllën kurrizore. Ju e ndjeni atë. Ju shihni dritat. Shumë ndihen sikur “lënë trupin e tyre”. 

Kjo është e fuqishme dhe transformuese. Jeta e dikujt nuk është kurrë e njëjtë. Një paqe e brendshme, kënaqësi, lumturi dhe gëzim ju përshkon. 

Aftësia juaj për t’u manifestuar është rritur në mënyrë dramatike. Në cilin vend dhe qytet dëshironi të vij? Ju lutem lini një mesazh këtu me vendin dhe qytetin ku dëshironi të vij. Të gjitha sugjerimet do të merren parasysh. Mezi pres t’ju takoj të gjithëve personalisht. 

Shumë dashuri, Miku juaj,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 61

Nëse doni të ndiheni mirë, të keni paqe të brendshme, lumturi dhe gëzim DHE të jeni në gjendje të manifestoni çdo dëshirë që keni lehtësisht pa shqetësime emocionale, duhet të jeni të lirë (ose të paktën më të lirë se sa jeni tani) nga programet që mediat kanë ngulitur në mendjen tuaj. 

Po, media me qëllim ngulit programe në mendjen tuaj. Shumica e gjithçkaje që dini, besoni dhe mendoni është një fakt i vërtetë, vjen nga programet e futura në mendjen tuaj. Shumica e tyre vijnë nga mediat kryesore, duke përfshirë TV, radio, gazeta dhe revista. 

Ju gjithashtu jeni duke u programuar nga tekste muzikore, filma, libra dhe tani sigurisht të gjitha burimet e ndryshme të internetit të lajmeve, argëtimit dhe “informacionit” (si Wikipedia e bazuar plotësisht jo faktike). Pastaj shtoni të gjitha reklamat me të cilat po bombardoheni në të gjitha ato burime mediatike. 

Praktikisht jeni duke u programuar gjatë gjithë orëve të zgjimit. Këto programe ju bëjnë të mendoni, veproni dhe ndiheni në mënyrë të paarsyeshme dhe pa kontrollin tuaj racional analitik. Programimi kontrollon mendimet, veprimet dhe emocionet tuaja. Programimi kontrollon edhe dëshirat tuaja. 

Le të shohim vetëm “lajmet” televizive. “Lajmet” televizive nuk janë faktike dhe objektive. Çdo burim lajmesh ka një axhendë. Kryesisht, ata duan polemika dhe çdo gjë që do të rrisë vlerësimet në mënyrë që të shesin më shumë reklama me çmime më të larta dhe të fitojnë më shumë para. Ata me qëllim mashtrojnë, mashtrojnë, ndryshojnë faktet dhe gënjejnë plotësisht. 

Për shembull: një kandidat presidencial bën një deklaratë të pafajshme në një konferencë (duke buzëqeshur). Mediat e lajmeve e raportojnë deklaratën si një “tiradë e zemëruar” dhe/ose një deklaratë raciste. Deklarata ishte e pafajshme dhe nuk ishte as një tirade e zemëruar apo raciste në asnjë mënyrë. Megjithatë, media thjesht e raporton atë në një mënyrë që është “sensacionale” dhe e diskutueshme. Ata nuk raportojnë “faktet” objektive. Ata raportojnë atë që do të jetë tituj dhe do të krijojë polemika. 

Nëse nuk e pëlqejnë atë kandidat të caktuar, do të duan që ju të mendoni në një mënyrë negative për të. Pra, ata thjesht bëjnë deklarata që nuk janë të vërteta (ose në realitet janë një mendim shumë i njëanshëm dhe aspak faktik). 

Kur sytë dhe veshët e tu janë të hapur dhe kur mund ta shohësh të vërtetën për shkak se programi yt është shkëputur, argëtohesh, nuk zemërohesh sepse shikon gjithçka ashtu siç është në të vërtetë. Mendoni për këtë. 

Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal përfshin procese specifike që heqin këto programe dhe ju fuqizojnë. Ju mund të jeni të lirë nga ky programim negativ. Ju mund të kontrolloni përsëri mendjen, mendimet, emocionet dhe veprimet tuaja. Vizitoni  globalinformationnetwork.com  për më shumë informacion.

Shoku yt,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 62

Shumë njerëz më pyesin se cila është mënyra më e mirë për të ndarë informacionin që po mësoj. Një mënyrë e shkëlqyer është të dhuroni kopje të librave të mi dhe të programit të CD-ve “Dëshira juaj është urdhri juaj”. 

Kur i jepni këto si dhurata, përfshini një letër të shkurtër. Përfshini këtë informacion të faqes në Facebook dhe si të arrini këtu, gjithashtu mund të vendosni në letrën e shkurtër që keni lexuar postimet në faqen e Facebook dhe çfarë po merrni prej tyre. Ju gjithashtu mund të vendosni në letrën që po bëni Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal dhe çfarë po përfitoni prej tij. 

Sigurisht, të bësh siç tha Gandhi “bëhu ndryshimi që dëshiron të shohësh” është diçka që të gjithë duhet ta përqafojnë gjithashtu. Shpërndani fjalën për këtë faqe. Ndani postimet tuaja të preferuara me të tjerët. Mendimet e duhura (të ndjehesh mirë ndërsa mendon për atë që dëshiron të ndodhë) të kombinuara me veprimin (bërja e gjërave që ndërsa i bën ato të japin gëzim) krijon rezultate magjike.

Shume dashuri…..

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 63

Perceptimi juaj është realiteti juaj. Çfarë është me të vërtetë e vërtetë? 

A ndiheni të sigurt në këto kohë të paqëndrueshme plot me sulme terroriste? A janë këto kohë në fakt të paqarta dhe plot me sulme terroriste apo është vetëm një perceptim? 

Merrni parasysh këto pjesë interesante të të dhënave. 80% e atyre njerëzve të anketuar që shikojnë lajme televizive rregullisht thonë se kanë shumë frikë nga sulmet terroriste. Megjithatë, vetëm 10% e atyre që nuk shikojnë kurrë lajme televizive thonë se kanë shumë frikë nga sulmet terroriste. 

Duket se lajmet televizive kanë fuqinë t’ju bëjnë të mendoni dhe të besoni disa gjëra. A duhet të kesh frikë? Ndoshta kjo varet nga vendi ku jetoni. Nëse jetoni në Siri, jeni më i rrezikuar sesa nëse jetoni në Islandë. 

Në Amerikë, ju keni një shans 1 në 8000 për t’u vrarë nga një shofer i dehur. Ju gjithashtu keni një shans 1 në 9 milion për t’u vrarë nga një armë (terrorist ose thjesht dhunë ose krim). Pra, pse keni kaq frikë nga “dhuna me armë” ose “sulmet terroriste”? Duket se duhet të keni më shumë frikë nga shoferët e dehur!  

A e pëlqejnë vërtet amerikanët dhunën dhe frikësimin? Studimet tregojnë se amerikanët në të vërtetë duan të ndiejnë emocionin e të qenit të frikësuar dhe të pafuqishëm, dhe duan të ndiejnë emocionin e hakmarrjes. 

Kini parasysh se video-lojërat më të shitura janë të gjitha jashtëzakonisht të dhunshme me lojërat që kanë të bëjnë me vrasjen. Kini parasysh se filmat dhe shfaqjet televizive më të ndjekura kanë të bëjnë me dhunën ekstreme, vrasjen dhe emocionet negative. 

Merrni parasysh të gjitha reklamat ushtarake që shohim në TV me ushtarë dhe armë që na tregojnë se sa e mrekullueshme është kjo. Në ngjarjet kryesore sportive ka promovime ushtarake. Kjo është unike për Amerikën. Amerika promovon ushtrinë në të njëjtën mënyrë që bëri Rajhu i Tretë i Gjermanisë, duke i bindur njerëzit se ushtria e vendit të saj ishte e drejtë dhe shpëtoi botën. Perceptimi juaj është realiteti juaj.  

Si i marrim pikëpamjet, opinionet dhe bindjet tona? Le të shqyrtojmë këtë shembull. Është bërë një sondazh për atë që shqetëson njerëzit. Tre vendet kryesore janë terrorizmi, ekonomia dhe dhuna me armë. 

Tani, a do t’ju habisë fakti që në 30 ditët e fundit para se të mbahej sondazhi, mediat kryesore televizive dhe radiofonike flisnin kryesisht për terrorizmin, ekonominë dhe dhunën me armë në atë mënyrë. E shihni, mediat kryesore mund t’i bëjnë masat të mendojnë ashtu siç duan. Fuqia e tyre për t’ju vënë në ekstazë është pothuajse përtej kontrollit tuaj. Mesazhet e tyre janë kaq të fuqishme. 

Mbi 80% e amerikanëve të anketuar thonë se nuk u besojnë mediave kryesore dhe mendojnë se media i mashtron ata. Megjithatë, ju mund të shihni nga rezultatet, se duke parë mediat kryesore, ju merrni mesazhet e tyre të ngulitura edhe nëse “thoni” se nuk i besoni mediave kryesore. 

Mediat nuk i raportojnë në mënyrë objektive lajmet apo faktet. TË GJITHA mediat kryesore (kjo përfshin TV, radio, gazeta, revista, filma dhe botim librash) kontrollohen plotësisht nga vetëm disa familje. Është e gjitha e konsoliduar. 

Për herë të parë ndonjëherë, gazetat e mëdha po vendosin në faqet e para “editorialet e opinionit”, të shkruara nga vetë gazeta dhe duke përkrahur pikëpamjet dhe opinionet e tyre personale. Kjo do të thotë se pronarët e gazetës më në fund po ekspozojnë paragjykimet e tyre personale dhe axhendat e fshehura. Ata më në fund po heqin shakanë se raportojnë objektivisht lajmet, por në vend të kësaj kanë një axhendë. 

Tashmë është e qartë se ata po përdorin vërtet monopolin e tyre të kanaleve mediatike për t’ju programuar me opinionet e tyre (jo fakte apo lajme objektive). Kthehu mbrapa dhe shiko sesi manjati i gazetave William Randolph Hearst (filmi Citizen Kane u bazua lirshëm në jetën e tij), i përdori fshehurazi letrat e tij për të përhapur opinionet e tij personale për përfitime dhe kontroll personal, dhe për t’i kaluar ato si fakte objektive. 

Këtu është pika. A jeni në kontroll të mendimeve tuaja? Apo jeni siç tregon Zig Ziglar një SNIOP (i ndjeshëm ndaj ndikimit negativ të njerëzve të tjerë). 

Ju mund të keni kontroll të plotë të mendimeve tuaja. Ju mund të keni qartësi të plotë dhe të shihni të gjitha manipulimet në të cilat përfshihet media. 

Ju mund të keni njohuri absolute kur media po ju mashtron dhe po përpiqet t’ju programojë. 

Mendoni në këtë mënyrë. Kur një magjistar bën një truk magjik, ju habiteni. Ju thoni, “wow, si e bëri këtë”. Por kur e dini se si bëhet truku, nuk jeni më të habitur. Kur ai e kryen përsëri trukun, pasi e dini “sekretin”, e shihni se si e bën atë në çast. Ju nuk jeni më “mashtruar”. Ju mund ta keni këtë njohuri. Ju mund të jeni në kontroll të plotë të mendimeve tuaja. Unë e mësoj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Vizitoni  globalinformationnetwork.com  për më shumë informacion mbi aplikimin për Anëtarësim.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 64

Ju mund t’i “kish të gjitha” në jetë. Kjo do të thotë që ju mund të keni të gjithë suksesin material që dëshironi. Ju mund të keni të gjitha paratë dhe të “ngopni” egos tuaj. Dhe mund të keni paqe të brendshme të plotë dhe të plotë, përmbushje, kënaqësi, gëzim, lumturi dhe lumturi. Ju në fakt mund të jeni “të pasur” dhe plotësisht të shkolluar dhe të vetë-realizuar. Ju mund të keni pasuri si dhe të jeni plotësisht “shpirtëror”. 

Unë po mësoj se si ta bëj këtë në trajnimin tim më të ri Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal. 

Shume dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 65

Pasuria mund të jetë e juaja. Suksesi siç e përcaktoni ju, mund të jetë i juaji. Shëndeti i përsosur mund të jetë i juaji. Ndriçimi (vetë-realizimi, duke ju dhënë paqe të brendshme dhe gëzim që tejkalon çdo kuptim njerëzor), mund të jetë i juaji. 

Vetëdija totale për spiritualitetin tuaj mund të jetë e juaja. Të gjitha ëndrrat, dëshirat dhe dëshirat tuaja mund të realizohen. Unë po ju mësoj se si mund ta arrini këtë në trajnimin tim më të ri, Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal. 

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 66

Isha ulur në bar, buzë lumit, duke medituar i qetë. Një shok i burgosur erdhi dhe u ul disa metra më tutje. E ndjeva praninë e tij dhe ndjeva se ai nuk donte të më shqetësonte, por donte të fliste me mua. 

Hapa sytë, buzëqesha dhe thashë përshëndetje. Ai dukej se ishte pak i trishtuar. Nuk e kisha takuar kurrë më parë, megjithëse e kam parë nëpër kamp. Nuk ia dija as emrin. Pa asnjë muhabet, më pyeti se si i përballoj ndjenjat e të qenit i vetmuar. E ndjeja menjëherë vetminë e tij të thellë të brendshme. 

Gjithashtu në çast u pushtova nga dhembshuria e thellë për të. Dhembshuria është e ngjashme me ndjenjën e “dashurisë” për një tjetër. Është të kesh dëshirën apo dëshirën që personi “tjetër” të përjetojë lumturi, paqe, gëzim dhe hare të plotë pa asnjë “vuajtje” në jetën e dikujt. 

Nuk është e nevojshme të “pëlqesh” dikë që të kesh dhembshuri dhe dashuri për të. Dëshira ime e menjëhershme ishte që ky person të kishte gëzim të brendshëm në vend të vuajtjes së brendshme që po përjetonte dukshëm. 

Mendova për disa çaste se si t’i përgjigjesha pyetjes së tij me ndershmëri dhe në një mënyrë që mund ta lehtësonte atë nga torturat e tij të brendshme. 

Pa “menduar”, i dhashë të vetmen përgjigje të vërtetë që munda: “Nuk e di, sepse nuk jam ndjerë kurrë i vetmuar”. Pamja e tij kur dëgjoi përgjigjen time ishte e paçmuar. Ai “e dinte” që isha i sinqertë dhe i sinqertë. Dhe KJO e emocionoi atë! 

Pa hezituar sytë e tij u bënë të mëdhenj sa një pjatë, ai pothuajse buzëqeshi dhe shpejt me një ndjenjë pritjeje pyeti “më mëso si të mos ndihem kurrë i vetmuar!” 

Brenda pak javësh, burri është transformuar plotësisht. Ai tani është një nga njerëzit më të lumtur në kompleks. Më shumë sesa i lumtur nga jashtë, ai nxjerr një gëzim të brendshëm të pagabueshëm, paqe, kënaqësi, vetëbesim dhe “siguri” që thjesht rrezaton prej tij. Ai është në lumturi. Tani, ai në fakt NUK MUND të ndihet i vetmuar pavarësisht nga rrethanat. 

Kjo është vetëm një nga “aftësitë” e shumta që mund të lëshoni. Unë po mësoj se si ta bëj këtë në trajnimin tim më të ri, Kursi i Shkencës së Masterit Personal, i cili është falas për anëtarët e GIN. Nëse dëshironi të blini kursin, vizitoni globalinformationnetwork.com për më shumë informacion.

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 67

Ju krijoni gjithçka në jetën tuaj. Mendimet tuaja aktuale (dridhjet tuaja dhe frekuencat që transmetoni) krijojnë realitetin tuaj dhe përvojën tuaj të jetës. Mendimet, postulatet dhe vendimet tuaja të pashfaqura në të kaluarën janë Karma juaj dhe gjithashtu ndikojnë në realitetin tuaj aktual. Mendimet tuaja vijnë para veprimeve tuaja. 

Shumica mendojnë se veprimet krijojnë gjëra në jetën tuaj. Në fakt, janë mendimet tuaja të kaluara dhe të tashme që krijojnë realitetin. Kur vërtet dëshironi diçka dhe ndiheni shumë mirë kur mendoni për atë që dëshironi, Universi, me siguri absolute, do të krijojë rrethana, ngjarje, kushte dhe situata që do ta bëjnë atë që dëshironi një realitet fizik.

Universi do të orkestrojë gjithçka në mënyrë të përsosur me saktësi dhe kompleksitet të mahnitshëm në mënyra që janë përtej të kuptuarit njerëzor. Kur kjo ndodh në një mënyrë “spektakolare”, quhet mrekulli. Çdo vit, miliona “mrekulli” raportohen në mbarë botën. Gjëra të tilla si shërime fizike të menjëhershme spontane, para që duket se duken nga askund për të përballuar një nevojë urgjente, përplasje me “shokun” e përsosur ndërsa ishe i humbur dhe në një vend që nuk duhej të ishe, takimi me një të huaj që të prezanton me dikë. i cili po kërkonte të punësonte një person tamam si ju dhe kjo rezulton të jetë “puna juaj e ëndrrave”, dhe lista vazhdon. Ky është Ligji i Tërheqjes.

Gjithçka funksionon gjithmonë së bashku për të mirën përfundimtare. Sidoqoftë, ajo që ju jep Universi mund të mos duket si përgjigjja ideale për “kërkesën ose dëshirën” tuaj. Por mund t’ju siguroj, është gjithmonë më mirë nga sa mund ta imagjinonim pa menduar të kufizuar. Siç e dini të gjithë, unë jam duke u mbajtur në burg për “përçmim të gjykatës”. Njerëzit thonë se ajo që më “ka ndodhur” është e tmerrshme, krejtësisht e padrejtë dhe një padrejtësi e madhe. Megjithatë, e di që kjo nuk më “ndodhi”. E krijova sepse po “transmetoja” një ëndërr shumë të madhe. 

Universi më dha pikërisht atë që më duhej për ta bërë realitet ëndrrën time. Kjo “padrejtësi e tmerrshme” siç e quajnë shumica, në fakt ka qenë mrekullia më e mrekullueshme në jetën time deri më sot. Ka qenë një dhuratë nga Universi. Ju kurrë nuk do ta dini se sa mirënjohës, mirënjohës dhe mirënjohës jam për këtë “përvojë”. Kështu u ndjeva që nga fillimi i kësaj “sprove”. Megjithatë në fillim nuk mund t’ju them pse ishte perfekte dhe kaq e mrekullueshme për mua, thjesht e “dija” se ishte. Nuk kishte përfitime të dukshme logjike “të mira” ose “pozitive” për mua që të isha “i mbyllur” dhe të më hiqeshin gjithçka. Megjithatë, unë e di se si funksionon gjithçka.

Kështu që kur më dënuan me burg, më morën në paraburgim dhe më konfiskuan çdo pasuri materiale nga qeveria, kërceva me gëzim! U mbusha me ekstazë dhe pritshmëri pozitive. Lumturia dërrmuese më pushtoi. Nuk mund t’ju jap asnjë arsye logjike pse kjo ishte gjëja më e mirë që “ndodhi”. Thjesht e dija se ishte gjëja më e mirë që mund të kishte “ndodhur”.

Ndihesha në “brenda” të qenies sime sikur të kisha fituar një xhekpot. Është një ndjenjë ndoshta e ngjashme me atë që shumica e njerëzve do të ndjenin nëse sapo të takonin dashurinë e jetës së tyre, ose të godisnin llotarinë, ose të zbulonin se fëmija i tyre i humbur gjendej plotësisht i sigurt. 

Tani, për mua gjithçka është e qartë. Për shkak se kam qenë në burg, kam pasur kohën dhe mundësinë e përsosur për të bërë diçka që nuk kam mundur ta bëj për 20 vjet, por ka qenë një nga “synimet” e mia kryesore… të kryej “stërvitjen” time. Për 12 muajt e parë të burgimit tim, për mbi 8 orë në ditë (dhe në shumë ditë deri në 14 orë) kam bërë ushtrime, procese dhe stërvitje meditative shumë të avancuara dhe të vështira mendore. Ky trajnim është puna më e avancuar, komplekse dhe e vështirë mendore dhe shpirtërore në të cilën mund të marrësh pjesë. 

“Sprova” dhe burgosja ime më ka dhënë mundësinë dhe mjedisin për të kryer stërvitje mendore dhe shpirtërore, ushtrime dhe praktika dhe procese të ndryshme, në të cilat vetëm një pjesë e vogël e njerëzve në planet kanë pasur ndonjëherë aftësinë dhe motivimin për t’u përfshirë. përfundova pjesën më të madhe të trajnimit, qartësia dhe aftësitë e mia janë rritur në mënyrë kaq eksponenciale, saqë është vërtet magjepsëse. Për 12 muajt e ardhshëm pas “trajnimit” tim, më në fund kam pasur kohën masive të nevojshme, në një mjedis pa shpërqendrime, për të bashkuar, shkruar dhe strukturuar të gjitha “programet e avancuara të trajnimit” për ju. 

Kjo përfshin Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal dhe shumë nga trajnimet e avancuara që të gjithë do ta gjeni si trajnimi më revolucionar i transformimit personal që bota ka parë ndonjëherë. Për ata që po kalojnë kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, ju e dini se për çfarë po flas. Ai Kurs dhe të gjitha trajnimet dhe librat e tjerë që janë shkruar që kur jam burgosur, nuk do të ekzistonin nëse nuk do të isha “bllokuar” për “përçmim të gjykatës”.

A mund të filloni të shihni tani se si kjo ka qenë një mrekulli e vërtetë? Kjo ka qenë më shumë se një mrekulli dhe një “bekim” për mua personalisht; ka qenë përvoja më e mahnitshme në jetën time. Për të gjithë ata që duan më shumë nga jeta, që duan të jenë në gjendje të manifestojnë të gjitha ëndrrat dhe dëshirat e tyre, dhe që duan paqen e brendshme, lumturinë, gëzimin dhe “ndriçimin”, të gjithë do ta shihni me kalimin e kohës, se përvoja ime është kryesisht e vërtetë. Mrekulli dhe bekim për ju! Kapitulli tjetër dhe më i mirë për të gjithë ne ka filluar. 

Ju inkurajoj të merrni pjesë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Ai quhet jo vetëm puna ime më e mirë deri më sot, por edhe kursi më i mirë i zhvillimit dhe transformimit personal i disponueshëm kudo. 

Vizitoni  globalinformationnetwork.com  për më shumë informacion.

Shumë dashuri për të gjithë ju,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 68

Ekziston një shkencë sekrete e imazheve. Përdoret për të kontrolluar njerëzit. Nëse e dini se si funksionon, nuk do të kontrolloheni sepse do ta shihni atë. Do të ketë pak ose aspak efekt mbi ju.  

Nëse dini ta përdorni, mund ta përdorni për avantazhin tuaj për të krijuar jetën e ëndrrave tuaja. Është fuqia e imagjinatës suaj. Mendoni për atë që shihni në TV, në filma ose në çdo formë reklamimi. Janë të gjitha imazhe. Fotot janë imazhe. 

Por muzika gjithashtu ndihmon në krijimin e imazhit duke nxitur emocione. Fjalët specifike të përdorura me forma specifike joverbale të komunikimit të bashkangjitura gjithashtu krijojnë imazhe në mendjen tuaj. Imazhet, tingujt dhe fjalët krijojnë një imazh specifik në mendjen tuaj me emocione të bashkangjitura. Kjo ju vë në një “ekstazë” dhe imazhet ju programojnë të besoni dhe të mendoni në një mënyrë të caktuar. 

Ndonjëherë fotografitë, tingujt dhe fjalët krijojnë konfuzion në mendjen tuaj ku asgjë nuk ka kuptim. Kur ata e bëjnë këtë, ndërsa mendja juaj është “e hutuar” dhe ju jeni praktikisht në ekstazë, ata implantojnë komanda dhe mesazhe që në mënyrë të pandërgjegjshme ju programojnë të besoni dhe të mendoni në mënyra që nuk janë racionale. 

Ketu jane disa shembuj. Ju dëgjoni fjalët “çizme në tokë” në media çdo ditë. Çfarë imazhi ju vjen në mendje kur dëgjoni “çizmet në tokë”? Mendoni për një moment. Nëse ata përdornin një frazë të ndryshme, si p.sh. “djemtë dhe vajzat tuaja qëllohen, gjymtohen dhe vriten në luftime”, çfarë pamjeje ju vjen në mendje? A mund ta shihni se “ata” duan të përdoren fjalët “çizme në tokë” sepse imazhi që merrni nuk është personal, i ngjashëm me fotografitë e përdorura në të gjitha videolojërat jashtëzakonisht të dhunshme ushtarake? 

Mendoni për fjalë të tjera të përdorura që krijojnë imazhe që janë konfuze ose në dukje nuk krijojnë fare imazhe të tilla si “koalicion”. Çfarë fotografie ju del kur e dëgjoni atë fjalë? Fjalët e tjera të përdorura që nuk do të thotë pothuajse asgjë, por përdoren në mënyrë të përsëritur nga politikanët përfshijnë dypartiakë, programe qeveritare, komitet, nën-komision dhe dyfish. 

Mendoni për të gjitha reklamat televizive që shihni dhe vini re imazhet dhe muzikën. Shikoni një nga Reklamat për drogë. Shikoni imazhet, dëgjoni muzikën dhe vini re kadencën dhe tonin e personit që flet. Do të habiteni që nuk keni parë kurrë më parë ndonjë nga këto. Këto reklama ju vënë në një ekstazë. 

Vini re reklamat për ushtrinë amerikane. Shikoni imazhet. Ata bëjnë të duket se ushtria është dashamirës më i mrekullueshëm në planet. Edhe sloganet “një forcë për të mirën” krijojnë imazhe që “ata” duan që ti të kesh në mendje. Është mjaft interesante, nëse shikoni mënyrën se si ushtria iu portretizua popullit gjerman nga partia naziste në pushtet, është pothuajse identike me mënyrën se si qeveria amerikane po e portretizon ushtrinë amerikane për qytetarët amerikanë. 

Kur e dini plotësisht se si funksionon shkenca sekrete e imazheve, nuk do të shikoni kurrë TV ose filma, ose dëgjoni radio, ose lexoni revista dhe gazeta njësoj. Sytë e tu do të hapen. Ajo që do të shihni dhe “dini” do t’ju habisë. Nuk do të jeni më të programuar dhe të kontrolluar. Dhe ju mund ta përdorni këtë shkencë për të ndihmuar në manifestimin e jetës së ëndrrave tuaja dhe të jeni më të lumtur dhe më të përmbushur se kurrë. Unë po e mësoj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Vizitoni  globalinformationnetwork.com  për më shumë informacion.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 69

Këtu në kamp-burg ishin 2 trajnerë fitnesi. Disa të burgosur organizuan një konkurs 8 javor për të parë se kush ishte trajneri më i mirë. Trajneri i parë ishte i etur dhe i emocionuar për konkursin. Trajneri i dytë nuk ishte i interesuar për konkursin. Secili kishte 15 burra që dëshironin të humbnin peshë dhe të merrnin formë. Trajneri i parë ishte jashtëzakonisht i ditur dhe i arsimuar në të gjitha aspektet e trajnimit personal, fitnesit, humbjes së peshës dhe të ushqyerit. Ai ishte një folës i madh. 

Ai mori grupin e tij prej 15 burrash në një klasë për 2 orë në ditë, 5 ditë në javë. Gjatë gjithë orës së mësimit prej 2 orësh çdo ditë, ai u mësoi atyre se si të humbnin peshë dhe të merrnin formë. Ai u mësoi atyre për të ushqyerit, si të hanë, çfarë të hanë, sa të hanë dhe kur të hanë. Ai u mësoi atyre të gjitha ushtrimet e ndryshme që duhen bërë për ta bërë trupin në formë dhe për t’u dukur shkëlqyeshëm. Ai u mësoi atyre shkencën pas asaj se kur të ushtroheshin, për sa kohë, sa shpesh, me çfarë intensiteti dhe kur të pushonin. 

Të gjithë studentët e tij i donin klasat. Ai ishte i mahnitshëm. Ata morën faqe pas faqe shënimesh. Pas 8 javësh, çdo student ishte i kënaqur me trajnimin. Mësuesi mori vlerësime të larta si trajneri më i mirë ndonjëherë. Trajneri ishte biseda e kampit. Të gjithë donin të stërviteshin prej tij. 

Megjithatë, gjatë 8 javëve të mësimit, asnjë nga studentët nuk bëri asgjë nga ato që iu mësuan. Pas 8 javëve të mësimit, asnjë nga studentët e tij nuk kishte humbur peshë. Asnjë nga nxënësit nuk u fut në formë, apo nuk e rriti gjendjen fizike. Pasi mbaruan orët e mësimit, askush në fakt nuk filloi të bënte atë që i mësuan. 

Trajneri i dytë u tha 15 studentëve të tij në ditën e parë, “Ejani dhe më ndiqni”. Ai doli në oborrin e rekreacionit dhe filloi të stërvitet për 1 orë e gjysmë. Ai u tha studentëve të tij “Më takoni këtu çdo ditë, me shi apo me shkëlqim, të nxehtë apo të ftohtë, dhe bëni atë që bëj unë, bëni sa më shumë që të mundeni, bëni më të mirën që mundeni dhe thjesht qëndroni me të. Mos mendo shumë. Argëtohu dhe bëj si unë.” Ditë pas dite studentët e tij vinin për 1 1/2 orë, çdo ditë, 5 ditë në javë (në të njëjtën kohë që orët 2-orëshe vazhdonin me trajnerin tjetër). 

Trajneri i dytë nuk tha shumë. Ai vetëm stërviti 1 orë e gjysmë në ditë, 5 ditë në javë dhe studentët bënë atë që ai bëri. Ata thjesht e shikuan dhe e ndiqnin. Me raste, ai i inkurajonte studentët duke thënë: “Ju mund ta bëni!” ose “vazhdoni të vazhdoni!”. Ai gjithashtu u tha studentëve të tij që ta takonin në sallën e ushqimit për çdo vakt dhe të hanin pikërisht atë që hante. Ata vepruan.

Pas 8 javësh, 15 nxënësit e tij thanë se mësuesi nuk ishte shumë i mirë. Ata thanë, “Ai me të vërtetë nuk na mësoi shumë për humbjen e peshës apo për të qenë në formë”. Megjithatë, të gjithë studentët në fakt po ushtroheshin dhe hanin më mirë për 8 javë se sa kishin pasur ndonjëherë. Secili nga studentët e tij humbi peshë, u bë në formë të shkëlqyer dhe rriti nivelet e fitnesit. Ata humbën centimetra masive dhe rrobat e tyre ishin aq të mëdha sa duhej të merrnin rroba me përmasa më të vogla nga departamenti i veshjeve. Të gjithë dukeshin shkëlqyeshëm dhe ndiheshin më mirë se kurrë. 

Të gjithë vunë re rezultatet e mahnitshme. Megjithatë, të gjithë në kamp dëshironin të stërviteshin nga trajneri i parë, jo nga i dyti! Ka disa morale në histori. E para është që ju duhet të bëni atë që kërkohet për të arritur rezultatet që dëshironi, jo vetëm të mësoni se çfarë të bëni. Ju në fakt duhet të merrni masa. Ju duhet të bëni gjërat e duhura, mjaft gjatë, në mënyrë të vazhdueshme, për të arritur qëllimet tuaja. 

I dyti është mësuesi më i mirë që ecën në të vërtetë dhe jo vetëm që flet. Një udhëheqës i vërtetë udhëheq nga përpara. Një udhëheqës i vërtetë udhëheq me shembull. Një udhëheqës i vërtetë është shumë i zënë duke bërë atë që djemtë e tjerë po flasin. Një udhëheqës i vërtetë thotë: “Bëj atë që bëj, më ndiq”. 

Nuk mund të bëhesh kurrë hero duke vrapuar për mbulim. Një hero vrapon drejt “armikut”, jo larg “armikut”. Sipas fjalëve të gjeneralit Patton, “Kur jeni në dyshim, sulmoni”. Nëse dëshironi sukses në jetën tuaj, merrni masa masive dhe të menjëhershme. Shumë njerëz dëgjojnë audio, lexojnë libra dhe shkojnë të dëgjojnë folësit që flasin për suksesin, ligjin e tërheqjes dhe si të manifestojnë ëndrrat e tyre. Kjo është mirë. Megjithatë, ju duhet të bëni në të vërtetë atë që ju mësojnë. Ju duhet të vini në veprim dhe të praktikoni në jetën tuaj atë që po mësoni.

Në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, unë po ju mësoj proceset aktuale që kam bërë dhe po bëj personalisht për të çliruar aftësi të mahnitshme. Ky kurs “sukses material dhe ndriçim” është i ndryshëm nga çdo gjë nëpër të cilën keni kaluar ndonjëherë. Nuk është vetëm akademike. Unë po ju them, “bëjeni këtë TANI dhe kthehuni për të vazhduar Mësimin”. Kur kaloni këtë kurs, në fakt po bëni atë që duhet të BËNI për të marrë rezultatet që dëshironi. 

Meqë ra fjala, unë isha trajneri i dytë në histori. 

Nëse kërkoni sukses, bollëk dhe prosperitet, merrni këtë kurs. Nëse kërkoni të mësoni se si të manifestoni gjithçka që dëshironi në jetë më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë, merrni këtë kurs. Nëse kërkoni të arrini paqen e brendshme, gëzimin, lumturinë, harmoninë, kënaqësinë dhe përmbushjen, merrni këtë kurs. Nëse kërkoni Iluminizëm dhe Vetë-Realizimin e plotë, merrni këtë kurs. Mezi pres të jem trajneri juaj i zotërimit të jetës personale dhe t’ju ndihmoj të arrini zotërim të plotë Personal gjatë jetës tuaj. Ju mund të jetoni jetën e ëndrrave tuaja. 

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 70

Shumë njerëz më pyesin se cilat janë karakteristikat e njerëzve “të shkolluar apo të vetë-realizuar”. Të gjitha këto “qenie” kanë personalitete të ndryshme. Ata përjetojnë kushte shumë të ndryshme në jetën e tyre bazuar në karmën e tyre. Megjithatë, ka disa “tipare” të zakonshme mes tyre. Këtu janë disa nga tiparet më të zakonshme të “të shkolluarve”. Ata janë:

 • i gëzuar dhe zemërlehtë 
 • e merr jetën shumë lehtë dhe kurrë shumë seriozisht
 • mos e merrni veten seriozisht
 • kujdeset por jo shumë për asgjë
 • qesh lehtë dhe shumë shpesh
 • sens të shkëlqyer humori dhe e sheh humorin në gjithçka
 • si fëmijë, e sheh botën si të mrekullueshme
 • jeton kryesisht në momentin, asnjëherë të shkuarën, dhe jo shumë në të ardhmen (si një fëmijë)
 • çdo gjë është gjithmonë “ok” ose mirë
 • i sheh të gjithë njerëzit dhe gjithçka, gjendjen, ngjarjen dhe rrethanat si vetëm një shprehje dhe manifestim të Ndërgjegjes Universale, pra të përsosur
 • plotësisht të relaksuar dhe të rehatshëm me veten dhe njerëzit e tjerë
 • asnjëherë i vetmuar, por mund të kalojë çdo kohë plotësisht vetëm pa asnjë kontakt me të tjerët
 • kurrë nuk duhet të “bëni” asgjë, mund të uleni dhe thjesht “të jeni” me veten për çdo kohë dhe të jeni akoma në lumturi të plotë
 • nuk mërzitet kurrë
 • krejtësisht pa stres, pa merak dhe pa kujdes
 • ka dhembshuri, dhe dashuri për të gjithë njerëzit pa përjashtim dhe pa asnjë kusht
 • ndryshon lehtësisht rutinat, oraret dhe zakonet, krejtësisht fleksibël
 • spontane, asnjëherë me kurriz ose “të vendosur në rrugët e tyre”
 • shkon me rrjedhën
 • nuk ka nevoja, vetëm preferenca të lehta
 • manifeston lehtësisht dhe pa mundim çdo “dëshirë, dëshirë ose preferencë” 
 • jo i lidhur me asgjë, person, pozicion, vend ose gjendje
 • asnjëherë i prekur emocionalisht nga kushtet, rrethanat, situatat apo ngjarjet e jashtme
 • asnjë “vuajtje” e brendshme edhe nëse trupi ka dhimbje ose kushtet e jashtme janë “të këqija”
 • kurrë në depresion ose nuk ka ndonjë pakënaqësi të brendshme, nivel ose mospërmbushje
 • ka ndjenja të brendshme të vazhdueshme dhe të vazhdueshme të të qenit i lirë dhe i çliruar, lumturi, gëzim, paqe, qetësi, kënaqësi dhe përmbushje
 • pranimi, falja, dhembshuria dhe mirëkuptimi i të gjithë njerëzve dhe kushteve të jashtme pa përjashtim dhe pa kushte

Këto janë vetëm disa nga gjendjet, tiparet dhe veprimet e jashtme të brendshme të përbashkëta të qenieve të shkolluara ose të vetë-realizuara. Avantazhi që do të kishit në jetën tuaj nëse do të ishit “iluminuar” është i dukshëm nga leximi i listës.

Ju nuk duhet të prisni derisa të jeni 100% “VETREALIZUAR” për të marrë përfitimet. Rritja e vetëdijes suaj qoftë edhe pak, mund të nënkuptojë një përmirësim dramatik në kushtet e jetës suaj tani dhe të përmirësojë në mënyrë dramatike mënyrën se si ndiheni tani.

Të gjithë ata që e lexojnë këtë mund të arrijnë këtë gjendje. Është brenda jush tani. Në fakt, ju nuk keni asgjë për të “arritur”. Është tashmë 100% brenda jush tani. Gjithçka që ju nevojitet është të rrisni vetëdijen tuaj për atë që është e vërtetë. Kjo ndodh me heqjen e velit midis egos dhe VETËS. Kjo ndodh duke zgjuar brenda jush energjinë e forcës jetësore që është në gjumë. Ju duhet të bëheni më të vetëdijshëm se energjia është brenda jush dhe ajo duhet të aktivizohet. 

Unë po mësoj se si ta bëj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Vizitoni  globalinformationnetwork.com  për informacion mbi blerjen e këtij kursi.

Më lejoni të jem trajneri, mentori dhe trajneri juaj personal. Më lejoni t’ju udhëheq në rrugën tuaj drejt lirisë dhe çlirimit. Unë e di rrugën. Unë tashmë e kam bërë udhëtimin. Rruga është e qartë. Unë mund t’ju tregoj rrugën drejt lirisë totale në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet. Thjesht thuaj po, dhe je në rrugën e duhur! Unë do t’ju shoh jo vetëm në krye, por do t’ju ndihmoj gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Bëhuni gati për aventurën e jetës suaj! Unë po të pres ty.

Shume dashuri,

Kevini

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 71

Shumë prej jush kanë qenë të vetëdijshëm intuitivisht për atë që do t’ju them. Gjatë 40 viteve të fundit, pothuajse me kohë të plotë, kam qenë “në stërvitje”. Ky “trajnim” ka qenë i vazhdueshëm dhe është një program unik dhe shumë i personalizuar për “sukses” dhe “ndriçim”.

Stërvitja ime ka qenë fillimisht, veçanërisht për mënyrën se si të manifestoj në jetë atë që dëshiron (siç është raportuar në vende të globit, gjatë jetës sime, kam manifestuar kaq shumë “gjëra”, më ka vënë në 1/100-tën e parë prej 1% të njerëzve në botë). Trajnimi im ka qenë gjithashtu rreth meje duke mësuar pothuajse të gjitha proceset “shpirtërore” dhe mendore për të arritur Vetë-Realizimin (iluminimin). Këto janë dy rrugë shumë të ndryshme me dy përfitime ose rezultate shumë të ndryshme. 

Njëra ka të bëjë me suksesin material në jetë: të fitosh shumë para dhe të arrish ëndrrat e dikujt. Tjetra ka të bëjë me paqen e brendshme, lumturinë, gëzimin, kënaqësinë dhe përmbushjen: të ndihesh gjithmonë “mirë” pavarësisht nga rrethanat e jashtme.

Deri më tani, një person duhej të zgjidhte se cilën rrugë të ndiqte. Ka qenë gjithmonë një zgjedhje e njërës apo tjetrës. Mega të pasurit dhe kushdo që kërkon vetëm pasuri materiale dhe kënaqësi sensuale të kësaj bote thjesht nuk e ka atë paqe të brendshme, gëzim, kënaqësi dhe lumturi. Ju mund ta shihni këtë kur shikoni të gjithë njerëzit e pasur dhe të famshëm që marrin ilaçe kundër depresionit dhe që kryejnë vetëvrasje. Nuk janë vetëm mega të pasurit që nuk janë “të lumtur”.

Të gjithë ata që janë të përqendruar vetëm në rrugën e “arritjes dhe suksesit” në botën materiale nuk janë gjithashtu në “paqe” dhe përmbajtje. Këta njerëz thjesht nuk janë “të lumtur”. Në Amerikë mbi 80 milionë janë duke marrë ose kanë marrë ilaçe kundër depresionit. Mbi 95% e atyre që fitojnë mbi 250,000 dollarë në vit thonë se nuk janë “të përmbushur” dhe nuk kanë pasur kurrë “lumturi të qëndrueshme”.

Pasuria, fuqia, fama, statusi dhe arritja e “gjërave” nuk ju japin atë lumturi, gëzim apo përmbushje të qëndrueshme. Nga ana tjetër, ata që kanë atë paqe të brendshme, gëzimin përfundimtar të vazhdueshëm të tejmbushur dhe që janë të kënaqur, duket se nuk fitojnë shumë para dhe sigurisht nuk bëhen kurrë të pasur.  

Trajnimi im shumë i përshtatur ka qenë për të mësuar se si t’i ketë të dyja në të njëjtën kohë. Kjo është proverbiale “të kesh të gjitha”. Gjatë këtyre 40 viteve kam kaluar nëpër një program trajnimi shumë rigoroz, duke përfshirë leximin e mijëra librave mbi këto tema. Shumë prej këtyre librave fillimisht u botuan në gjuhë të tjera përveç anglishtes. Gjithashtu shumë prej tyre nuk kanë qenë kurrë të disponueshme për publikun e gjerë.

Kam dëgjuar gjithashtu mijëra audio dhe kam ndjekur mijëra seminare, seminare, leksione dhe programe të ndryshme. Përsëri, shumë prej tyre nuk kanë qenë të disponueshme për publikun e gjerë. Për më tepër, gjatë gjithë rrugës jam angazhuar në trajnime personale me “mentorë” dhe “xhaxhallarë”. Unë gjithashtu jam udhëzuar, trajnuar personalisht dhe jam angazhuar personalisht në dhjetëra mijëra orë duke bërë trajnime, procese, ushtrime dhe teknika të ndryshme “mendore”, mendore dhe “shpirtërore”. 

Më e rëndësishmja, më janë dhënë “përvoja” specifike në jetën reale për t’u “marrë” nga dora e parë. Kjo më lejoi të mësoja nga konfrontimi personal, sprova dhe gabimi, dhe nga njohjet, që mund të ndodhin vetëm kur situata është “reale” dhe jo hipotetike. Këto përvoja të jetës reale ishin gjëra në të cilat mund të zgjidhja të merrja pjesë nëse doja ta çoja stërvitjen time në nivelet më të larta. Unë e kam bërë këtë me bindje dhe dëshirë për më shumë se 40 vjet. 

Shumë nga këto “përvoja” kanë qenë ato që shumica e njerëzve do të thoshin se janë “fatkeqësi ekstreme”, ose fatkeqësi. Disa kanë qenë e kundërta: fitore të mëdha dhe “fitore” që shumica do t’i quanin “mrekulli” ose bekime të pasura nga “lart”. Kur shikon të tre gjërat që kam bërë në “trajnimin” tim personal, personalisht e kam përjetuar dhe “bërë” në fakt, për të cilën flasin vetëm 99.9% e “mjeshtrave”. 

Tani kam pasur mundësinë të bëj edhe më shumë dhe në fakt të “përfundoj trajnimin tim”. Për shkak të “situatës” sime kam mundur të kaloj 6-10 orë në ditë duke bërë lexim, shkrim, meditim shtesë dhe praktika të ndryshme mendore, mendore dhe shpirtërore. Kjo mundësi për të vazhduar stërvitjen time në një nivel intensiteti dhe fokusi është vetëm sepse kam qenë në gjendje të përjetoj personalisht atë që shumica e njerëzve do të thoshin se është fatkeqësi e madhe, padrejtësi dhe një padrejtësi e madhe. Mendoni për këtë. Shumë njerëz mendojnë se jam në një “vend të keq” dhe më vjen keq për mua. Por unë kam qenë i gëzuar për fatin tim të mirë. 

Mendoni për avantazhet që kam pasur mbi të gjithë ata që janë në “botën e lirë”. Ajo që kam qenë në gjendje të bëj (numri i librave të lexuar, shkruar dhe sasia e kohës duke medituar dhe bërë “punën time mendore dhe shpirtërore”) është diçka që vetëm një pjesë e vogël e njerëzve në planet kanë qenë në gjendje ta bëjnë gjatë gjithë jetës. . Dhe kjo është në krye të gjithçkaje që kam bërë për 40 vitet e fundit. 

Kjo nuk është “mburrje” apo t’ju them se sa i madh jam. Nuk bëhet fjalë për mua. Unë jam një lajmëtar i përulur. Nuk kam shpikur asgjë. Unë ju them të gjitha këto për vetëm një arsye. Ju kurrë nuk do të keni kohë për të bërë gjithçka që kam bërë në drejtim të trajnimit personal për sukses dhe ndriçim. Megjithatë, nuk duhet të shpenzosh gjithë kohën që kam kaluar. Ju nuk duhet të merrni të njëjtën rrugë që kam marrë unë. 

Tani ka një rrugë shumë më të shpejtë dhe më të lehtë. TI tani do të jesh përfituesi i faktit që unë kam marrë këtë rrugë. Tani rruga është pastruar. Rruga është asfaltuar. Harta është në dispozicion. Dhe automjeti është gati. Deri më tani, në të gjitha “mësimet dhe trajnimet” e mia, kam gërvishtur vetëm sipërfaqen e njohurive që kam marrë. Unë nuk i kam zbuluar “të gjitha”. 

Arsyet për këtë ishte se nuk ishte koha e duhur për të publikuar gjithçka që më zbulohej. Askush nuk ishte gati. Duhej hedhur themeli. Kursi i Mjeshtërisë së Suksesit e ka hedhur atë themel. Tani, është koha për të filluar publikimin e “pjesës tjetër të tregimit”. Tani do të zbuloj “gjithçka”. Tani jam gati t’i mësoj “të gjitha”. Për ata që duan të jenë në gjendje të shfaqin gjithçka që dëshironi në jetë, DHE të kenë paqe të brendshme, gëzim dhe lumturi, “lutjet” tuaja janë përgjigjur.

Për herë të parë, tani do të ketë një trajnim që mund t’ju mësojë se si t’i “kish të gjitha”. Ju mund të keni të gjithë suksesin material që dëshironi në jetën tuaj tani, DHE mund të keni liri dhe çlirim total të brendshëm. Ju mund të jeni aq të pasur sa dëshironi, t’ju plotësohen të gjitha dëshirat DHE mund të keni paqe të brendshme, lumturi, gëzim, kënaqësi dhe përmbushje. Themeli është hedhur në Programin Your Wish is Your Command dhe në Kursin e Mjeshtërisë Sukses.

Ai vazhdon me Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Ky është një kurs i fuqishëm. Do të ketë efektin më të thellë pozitiv mbi ju në çdo aspekt të jetës suaj.

Në ngjarjet e ardhshme, unë personalisht do të ndaj “sekretet e epokave” për arritjet personale dhe paqen e brendshme. Më e rëndësishmja, ky trajnim do të zgjojë energjinë brenda jush që është në gjumë. Do të sjellë në jetë këtë “forcë jete” të fuqishme brenda jush që do të ndryshojë absolutisht gjithçka në jetën tuaj për mirë. Më e mira nuk ka ardhur ende për ju. Te uroj gjithe te mirat. 

Ju keni të drejtë të jeni të lumtur dhe të eliminoni të gjitha vuajtjet në jetën tuaj. Ju keni të drejtë të jetoni ëndrrat tuaja. Filloni duke u bërë student në trajnimin tim më të ri, Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal, i cili është falas për anëtarët e Rrjetit Global të Informacionit. Vizitoni  globalinformationnetwork.com  për informacion se si të blini kursin nëse nuk jeni anëtar i GIN.

Shumë dashuri, Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 72

Bëhuni gati të gjithë. Diçka e madhe po vjen shumë shpejt. Shpresoj se jeni gati. A mund ta ndjeni atë në “Fushë”? Shumë prej jush mund të “ndiejnë” zhvendosjen e energjisë në “Fushë”. Shumë prej jush kanë një ndjenjë “të diturisë” se diçka e mrekullueshme po vjen. Vazhdoni të postoheni këtu për lajmet që do të “vijnë së shpejti”. Behu gati. Sipas fjalëve të mikut tim të ndjerë të madh, Charlie “Tremendous” Jones, “Jeta është e jashtëzakonshme!”.

Shume dashuri…

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 73

Siç e dini të gjithë, unë jam duke u mbajtur në një kamp burgu federal të SHBA-së për “përçmim të gjykatës”. Kjo nuk është një krim dhe as një kundërvajtje. Unë u akuzova për “përçmim” nga një gjyqtar i vetëm. Si pjesë e “ndëshkimit”, qeveria amerikane ka konfiskuar të gjitha paratë dhe asetet e mia personale, të biznesit dhe të familjes në mbarë botën. Ata kanë marrë të gjitha paratë dhe pasuritë e anëtarëve të tjerë të familjes. Madje, ata konfiskuan të gjitha “të ardhurat” aktuale dhe të ardhshme, duke më ndaluar të fitoj para për gjithë jetën, pasi të gjitha paratë që fitoj përgjithmonë duhet të shkojnë në qeveri.

 Për më tepër, mua më është dhënë përçmimi më i gjatë i dënimit me burgim të gjykatës në historinë e SHBA: 10 vjet. Apelova edhe dënimin edhe dënimin. Gjykata e Rrethit të 7-të të Apelit vendosi kundër ankesës sime. Kjo ka tronditur çdo studiues juridik me të cilin kam biseduar. 

Kjo do të thotë se do të shërbej kohë shtesë përpara se të lirohem. Unë do ta apeloj këtë vendim në Gjykatën e Lartë të SHBA. Kostot e apelit të Gjykatës së Lartë të SHBA janë të mëdha. Një avokat “i mirë” mund të kërkojë mbi 300,000 dollarë për këtë çështje. Kam nevojë për ndihmën tuaj për të kërkuar një avokat që të paraqesë dhe argumentojë ankesën time në Gjykatën e Lartë të SHBA. Më duhet të marr fondet për të paguar faturat ligjore. Ka ende fatura ligjore të papaguara që gjithashtu duhet të paguhen. 

Nëse mund të ndihmoni financiarisht, bëjeni këtë sot. Unë e vlerësoj sinqerisht ndihmën tuaj.

Sa për mua, lajmin befasues po e marr thjesht si lajm. Nuk ka asnjë lajm të mirë apo të keq. Ka vetëm lajme. JU e bëni mirë apo keq me mendimin tuaj. Shumica e njerëzve do të ndiheshin të dëshpëruar, të trishtuar ose të tronditur. Shumë do të kishin sulme ankthi, do të qanin ose do të ndiheshin të pushtuar nga frika. E di, megjithatë, që ky lajm është i mirë, sepse mund ta zgjedh të jetë i mirë me mendimin tim. 

Së pari, unë mund t’ju jap shumë arsye logjike racionale pse kjo është e mirë. Kam edhe 7 vite të tjera pushim, relaksim dhe mundësinë për t’u rinovuar dhe freskuar nga trupi dhe mendja. Unë kam mjedisin unik të përsosur pa stres për të lexuar, studiuar, medituar, ushtruar, të bëj joga, të mësoj gjermanisht dhe më e rëndësishmja të shkruaj materialet më të mira të trajnimit që kam bashkuar ndonjëherë. Kjo është mundësia e përsosur për mua që të zotëroj aftësinë time për të kontrolluar, qetësuar dhe qetësuar mendjen time, dhe për të djegur të gjithë “karmën” time të mbetur.

Në fakt u ula dhe bëra një listë të të gjitha përfitimeve të mrekullueshme që jam mirënjohës, mirënjohës dhe vlerësoj për të cilat do të marr duke qëndruar këtu për 7 vjet të tjera. Lista ishte me shumë faqe! Bërja e listës ishte argëtuese dhe më bëri të ndihesha e mrekullueshme! Kur fokusoheni në të gjitha gjërat për të cilat jeni mirënjohës, mirënjohës dhe mirënjohës, ndiheni mirë! Më pas, meditova për faktin se gjërat më të mira që do të fitoj personalisht nga kjo aventurë janë jashtë ekranit tim të radarit. Unë as nuk e di se cilat janë gjërat më të mira që më vijnë nga ky lajm. Nuk mund t’i imagjinoj ende. Por unë e di se ka kaq shumë gjëra të mrekullueshme të mrekullueshme të mrekullueshme jashtë ekranit të radarit që po vijnë tek unë për shkak se unë e humbas këtë apel! 

Kur mendoni për këtë fakt, ndiheni edhe më mirë! Ti e di që të është bërë një dhuratë e paçmuar! Ju gjithmonë mund të kapërceni çdo fatkeqësi në jetën tuaj. Ju gjithmonë mund të ndiheni mirë pavarësisht nga kushtet dhe rrethanat në jetën tuaj. Unë po i mësoj të gjitha këto në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Studentët po e shijojnë pa masë.

Faleminderit të gjithëve për dashurinë dhe mbështetjen tuaj. Kthehuni këtu shpesh për më shumë përditësime. Aventura vazhdon!

Shoku yt,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 74

Me kalimin e viteve, unë kam lënë mesazhe në këtë blog duke u përpjekur të shpjegoj “kush je në të vërtetë” dhe se si gjithçka është në fakt “një”. Realiteti është se “ju” nuk jeni vetëm trupi juaj, JU jeni “energji” jofizike që është një zgjatim i energjisë/ndërgjegjes “një” që është “gjithçka” në Univers. 

JU jeni ndërgjegje e pastër. TI je dashuri e pastër.

Ky koncept dhe realitet është e pamundur të përshkruhet me fjalë. Si mund t’ju përshkruaj shijen e një fruti të ri (që ka shije si asnjë frutë tjetër), nëse JU nuk e keni shijuar kurrë frutin? Si mund ta përshkruani borën ose akullin për një vendas që ka jetuar në një ishull tropikal pa TV, radio, apo internet dhe nuk ka parë kurrë akull apo borë dhe as që e di se çfarë është “ftohti”? Si mund të shpjegoni se akulli është ujë që bëhet i fortë si guri dhe është “i ftohtë” kur ato koncepte janë diçka që ata nuk e kanë parë apo përjetuar kurrë? Si mund të ndajmë unë ose dikush me ju “sferën tjetër” dhe çfarë ju lejon të përjetoni plotësisht “heqja e velit”? 

Si mund të shpjegojë dikush se si është të kesh dijeni, mirëkuptim, vetëdije dhe vetëdije të plotë se si gjithçka është “në të vërtetë” (nuk është asgjë si e sheh me sytë ose përjeton me 5 shqisat e tua). Kanë qenë disa libra të shkruar nga ata që janë bërë “të shkolluar/vetë-realizuar”, të cilët përpiqen të ndajnë këtë njohuri për tërësinë, njëshmërinë, se si çdo gjë është e njëjta “energji apo vetëdije” dhe të gjitha të lidhura.

Nëse nuk keni qenë “aty” dhe e keni përjetuar plotësisht vetë, është e pamundur të kapni plotësisht realitetin e vërtetë që është përtej çdo të kuptuari njerëzor. Megjithatë, ka një libër që është shumë unik. Quhet “Dying to be me” nga Anita Moorjani. Parathënia është shkruar nga miku im, i ndjeri Dr. Wayne Dyer. Ai foli për Anitën në librin e tij të mrekullueshëm Dëshirat e përmbushura. Libri i Anitës është i mrekullueshëm. Është një lexim shumë i lehtë i shpejtë. 

Ajo tregon historinë e saj të konsumimit të trupit nga koka te këmbët me kancerin e fazës 4, mbylljen e të gjitha organeve dhe kalimin në koma (praktikisht duke vdekur). Trupi i saj ishte aq i rrënuar nga kanceri saqë kishte vetëm disa orë për të jetuar. Megjithatë, ajo “u kthye” nga koma e saj (pasi pati një përvojë afër vdekjes në “sferën tjetër”). Ajo u shërua plotësisht dhe mrekullisht nga kanceri i saj në vetëm pak ditë! Rasti i saj është një nga shërimet spontane më të mahnitshme të regjistruara ndonjëherë. Rasti i saj është i dokumentuar dhe verifikuar plotësisht. 

Ajo përshkruan “sferën tjetër” dhe “kush je në të vërtetë” me detaje të bukura. Ky libër do të ketë një efekt të fuqishëm pozitiv tek ju. Është frymëzues dhe ngritës. Ju inkurajoj shumë ta lexoni këtë libër. Ajo që ajo përshkruan është ajo që kanë përjetuar dhe vazhdojnë të përjetojnë ata që janë të vetë-realizuar ose të “shkolluar” ndërsa janë ende në trupin e tyre. Ajo e hoqi velin për një kohë të shkurtër dhe pati mundësinë të përjetonte njëshmërinë për të cilën flitet nga gurutë dhe të urtët për mijëra vjet. Ajo ka përjetuar nga dora e parë se si është kur ju “lëshoni egon” dhe bëheni njësh me Universin, keni njohuri, vetëdije dhe vetëdije të plotë.

Ajo erdhi në vetëdije të plotë se kush jemi ajo (dhe ne të gjithë) në të vërtetë. Ajo përjetoi dashurinë e plotë të pakushtëzuar, pa gjykuar që ËSHTË i gjithë Universi. Lexoni këtë libër. Kjo do t’ju ndihmojë në udhëtimin tuaj. Ju nuk po e lexoni këtë rastësisht. Ju jeni këtu sepse po kërkoni “diçka” dhe keni “kërkuar” Universin për një përgjigje. Këtu është përgjigja juaj.

Shume dashuri,

KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 75

Kur merreni me situata, sfida dhe rrethana të ndryshme në jetën tuaj, mund të dëshironi të merrni në konsideratë “Besimi i mendimtarëve të mundësive”. Këtë më mësuan në mesin e viteve 1970. Shumica e njerëzve sot nuk kanë dëgjuar kurrë për të. Konsideroni këtë “kredo” të fuqishme: “Kur përballem me një mal – nuk do të heq dorë. Do të ngulmoj derisa të gjej një rrugë përtej, rreth ose përmes malit. Ose, thjesht do të qëndroj aty ku jam dhe do ta kthej malin në një minierë ari!”. 

“Mali” është ajo që ju e perceptoni si “problemin apo fatkeqësinë tuaj”. Magjia është të jesh në gjendje të kthesh atë që duket të jetë negative në pozitive me thjesht një ndryshim në perspektivë.

Në një ngjarje disa vite më parë, një burrë më pyeti për konceptin “të kërkosh dhe të gjesh gjithmonë arin” në jetë. Ideja është që kur jeni duke gërmuar për ar, duhet të lëvizni tonelata papastërti për të gjetur vetëm disa ons ari. Por ju nuk po kërkoni pisllëkun, po kërkoni arin. Pra, në jetë, ndaloni së kërkuari dhe fokusuar tek “papastërtitë” (negativët, problemet, fatkeqësitë me të cilat po përballeni). Pyetja është kur jeni duke gërmuar në pisllëk (duke u përballur me sfidat e jetës) dhe thjesht nuk ka flori atje (nuk ka asnjë pozitiv që mund të gjeni), çfarë bëni? 

Fëlliqësia është ajo që ne e perceptojmë si probleme, negative dhe fatkeqësi të jetës. Në përgjithësi ju mund të “gjeni arin” në çdo situatë me të cilën përballeni në jetë nëse thjesht shikoni dhe ndryshoni këndvështrimin tuaj. Por çka nëse thjesht NUK ka ar, por VETËM papastërti? Pastaj, meqë gjithsesi je në pisllëk, qesh si fëmijë dhe luaj në baltë! Fëlliqësia është ari! Ju duhet të lini të largoheni, t’i dorëzoheni Universit, të relaksoheni dhe të ndaloni së lidhuri me rezultatin që ju mendoni se është më i miri. 

Ashtu si në Possibilities Thinkers Creed, vetë mali (problemi, fatkeqësia) bëhet çmim! Kështu të jesh magjistar në jetë. Jam në “burg”. Megjithatë, këtë “burg” e kam kthyer në shenjtëroren time private, në “strehën” time personale dhe në “universitetin” tim të mrekullueshëm. Unë e kam bërë këtë “burg” vendin e përsosur për mua në këtë kohë ku po fitoj më shumë përfitime në çdo fushë të jetës sime sesa mund ta imagjinojë kushdo. 

Çdo ditë jam mirënjohës, mirënjohës dhe kaq mirënjohës që jam KETU….tani TANI. Si po i bëni malet TUAJ? Unë ju sugjeroj të përqafoni besimin e mendimtarëve të mundësive”. Do të ndiheni më mirë dhe jeta juaj do të jetë më e mirë. Unë po mësoj se si ta bëj këtë në kursin tim të ri të korrespondencës mujore të studimit në shtëpi, “Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal”. Vizitoni  globalinformationnetwork.com  për më shumë informacion mbi kursin.

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 76

Koreja e Veriut dënon me 10 vjet burg autorin amerikan!

Regjimi kundër fjalës së lirë të Koresë së Veriut ka burgosur autorin më të shitur të NY Times, Kevin Trudeau.  

Dënimi me 10 vjet burg u shqiptua pa u dënuar Trudeau për një “krim”. Librat e prezantuesit të radios dhe avokatit të fjalës së lirë të Trudeau, të cilat ekspozojnë marrëveshjet dhe korrupsionin e korporatave dhe qeverive, kanë shitur pothuajse 50 milionë kopje në mbarë botën. Megjithatë, regjimi totalitar i quajti ata “të pavlefshëm”. Ata pohuan se opinionet e Trudeau-së për “establishmentin” kryesor, si dhe korrupsionin midis interesave speciale të korporatave me para të mëdha dhe qeverisë ishin “të rrezikshme”. 

Të njohur për censurën e tyre dhe kundërshtimin e fjalës së lirë, qeveria e mbajti Trudeau në “përçmim të gjykatës” për të folur për librat e tij në TV. Përbuzja nuk është në thelb një “krim” dhe nuk është një krim apo edhe një kundërvajtje askund në botë. 

Ajo që shumë e quajtën një gjyq të rremë u mbajt ku Trudeau nuk u lejua të mbrohej ose të dëshmonte në emër të tij, duke u tallur me të ashtuquajturën “drejtësi”. Trudeau nuk u lejua të prodhonte njerëz që i blinin librat dhe i donin si dëshmitarë. Atij nuk iu lejua të deklaronte se besonte se thjesht po ushtronte të drejtat e lirisë së fjalës të njohura ndërkombëtarisht kur doli në TV dhe fliste për librat e tij. 

Trudeau u shpall fajtor brenda 30 minutave pas përfundimit të “gjyqit” dhe edhe pse Trudeau nuk ishte një kërcënim për shoqërinë apo rrezik fluturimi, ai u prangos menjëherë, u prangos dhe u vu në paraburgim të sigurisë maksimale. Ai mori të njëjtin trajtim sikur të ishte një terrorist i dhunshëm ndërkombëtar. 10 vjet burgim për “përbuzje” është dënimi më i gjatë me burg i vendosur ndonjëherë për përbuzje kudo në botë. Vendimi fajtor dhe dënimi me burg po cilësohen si dënim mizor dhe i pazakontë nga grupet e avokatisë në mbarë botën. Kjo është një nga padrejtësitë më të egra ndërkombëtare në 50 vitet e fundit. 

KORRIGJIM dhe PËRDITËSIM! Ndërsa gjithçka në artikull është e vërtetë, vendi nuk është Koreja e Veriut. 

Gjithçka që keni lexuar ka ndodhur në të vërtetë në AMERIKË! 

Lexoni në lidhje me të në KevinTrudeau.com dhe shikoni se si mund të ndihmoni. Ne po i kërkojmë Presidentit Trump që të lutemi të zbusë dënimin e zotit Trudeau dhe ta lirojë atë. Zoti President, ju lutem korrigjoni këtë abuzim nga qeveria të një qytetari amerikan. #freekevintrudeau

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 77

Vetë-realizimi, ndriçimi ose realizimi i Zotit do të thotë që veli që ju ka fshehur realitetin e vërtetë është hequr. Atëherë ju keni vetëdije të plotë për realitetin e vërtetë. Ju jeni plotësisht të vetëdijshëm. Të duket sikur ke dalë nga një ëndërr. Ju “shikoni” dhe përjetoni gjithçka ndryshe. Nuk ka asnjë ndarje mes jush dhe askujt apo asgjë tjetër. 

Ju përjetoni gjithçka thjesht si një shprehje e së njëjtës vetëdije ose energji që janë të gjitha gjërat. Ju “ndjeni dhe shihni” se gjithçka është e njëjta “njëshmëri”. Ju jeni një me gjithçka. 

Ju jeni të plotë dhe të plotë në një nivel që nuk mund ta imagjinoni kurrë tani. 

Një metaforë e mirë për këtë është shikimi i imazheve 3D të Syrit Magjik. Këto libra mund të blihen në internet. Kur shikoni imazhet, thjesht e shihni imazhin në 2D siç duket normalisht. Pastaj kur ndryshoni perceptimin tuaj dhe shihni “përmes” imazhit, si magji, një imazh tjetër shfaqet nga askund dhe është në 3D të gjallë! 

Kjo është si të shohësh botën pasi të jesh VETË-Realizuar plotësisht. Ju inkurajoj të merrni një nga librat e Syrit Magjik dhe të shihni vetë. Ju tani po përjetoni, me 5 shqisat tuaja fizike, më pak se 10% të asaj që është realiteti i vërtetë! Ju mund të hiqni velin dhe të jetoni një jetë magjike me mrekulli, gëzim, lumturi dhe lumturi përfundimtare. Unë po mësoj se si ta bëj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. 

Unë mendoj se do të gjeni se ky është një nga trajnimet më të mira për ndryshimin e jetës në dispozicion kudo me çdo çmim. Shpresoj që të përfshiheni në udhëtimin tuaj personal drejt përmbushjes totale. Do të të shoh në krye!

Shume dashuri .

KT 

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 78

Javën e kaluar u përfshiva në një proces shumë të rëndësishëm mendor dhe emocional. Ky është një ushtrim që më është mësuar pothuajse 40 vjet më parë. Unë e drejtoj këtë proces me vete të paktën një herë në vit. Procesi mund të jetë shumë intensiv dhe madje i rrezikshëm nëse nuk bëhet me një “ekspert” të trajnuar që punon me ju. 

Çdo ditë për 7 ditë përpiqesha të ndjeja disa emocione. Kam punuar shumë për të hyrë në një gjendje të caktuar emocionale. 

Ditën e parë, (ditën e parë) u përpoqa të ndihesha i vetmuar. 

Në ditën e dytë, u përpoqa shumë të ndjeja zemërim dhe urrejtje. 

Në ditën e tretë, qëllimi im ishte të ndihesha i trishtuar, i dëshpëruar dhe të qaja në mënyrë të pakontrolluar. 

Dita 4, ishte që unë të ndjeja shqetësim, stres dhe ankth. 

Dita 5 ishte që unë të jem kritik, dënues dhe gjykues. 

Dita 6, ishte për të ndjerë xhelozi dhe zili. 

Në ditën e 7-të, do të ndjeja lakmi. 

Ishte një javë shumë argëtuese! Kam dështuar keq. Kjo do të thotë që unë thjesht nuk mund t’i ndjeja ato emocione! Ky është një test ku dështimi për të arritur qëllimin është kalimi i testit! Imagjinoni nëse nuk mund të ndjeni asnjë nga ato emocione negative për më shumë se disa minuta, pa marrë parasysh sa shumë jeni përpjekur. Dhe nëse dhe kur i keni ndjerë ato, në vetëm pak minuta ju filloni menjëherë të qeshni sepse thjesht nuk mund t’i ndjenit vërtet ato emocione ‘negative’. 

Një guru i madh dikur tha se ndryshimi midis një qenieje të shkolluar dhe dikujt që ende ka egon dhe mendjen në kontroll, është se kur një person mesatar çmendet, ai qëndron i çmendur për 3 javë, ai i vetë-realizuar çmendet për 3 minuta. . Kjo është mjeshtëri personale. 

Kur mund të kontrolloni mendjen dhe mendimet tuaja, ju kontrolloni emocionet tuaja dhe kontrolloni jetën tuaj. Ju keni zotërim mbi përvojën tuaj në tokë. Ju kontrolloni dridhjen që “transmetoni”. Kështu ju kontrolloni atë që “tërheqni” në jetën tuaj. Unë po mësoj se si ta arrijmë këtë në Kursin e Shkencës së Masterit Personal. Kontaktoni  globalinformationnetwork.com  për informacion mbi SPMC.

Brenda vetëm disa mësimeve do të filloni të shihni dhe ndjeni rezultatet pozitive që vijnë nga Kursi. Shumë dashuri, KT

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 79

Nëse doni të fitoni para, formula sekrete është zbuluar shumë herë gjatë shekujve. Shumica e njerëzve nuk e dinë formulën. Për ata që e bëjnë, 99% nuk ​​e zbatojnë atë me qëndrueshmëri. Sekreti është “Përcaktoni ëndrrën tuaj dhe merrni një dëshirë të zjarrtë për arritjen e saj”. Kjo deklaratë mund të thuhet në një mijë mënyra të ndryshme. Çfarë do të thotë përkufizimi i ëndrrës suaj? Çfarë është saktësisht një dëshirë e zjarrtë dhe si e arrini atë? Nëse doni para dhe sukses financiar, ky është çelësi.

Unë mësoj të gjitha detajet e kësaj formule të thjeshtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. 

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 80

Thuhet se i doni armiqtë tuaj. Pse duhet t’i doni armiqtë tuaj? A nuk duhet t’i urreni armiqtë tuaj? Në fund të fundit, armiqtë tuaj ju urrejnë. Është e lehtë të duash ata që të duan. Është pothuajse e pamundur të duash ata që të urrejnë. 

Pse praktikisht çdo tekst shpirtëror gjatë historisë thotë diçka për efektin e “duajini armiqtë tuaj; u bëni të tjerëve ashtu siç dëshironi që t’ju bëjnë juve”? 

Shumë pak njerëz e bëjnë këtë në fakt. Shumica e njerëzve shumë të pasur i urrejnë armiqtë e tyre. Hakmarrja, hakmarrja, hakmarrja janë të zakonshme me ata që arrijnë sukses të madh financiar dhe material. 

Pra, pse duhet t’i duam armiqtë tanë? Çfarë avantazhesh në jetë kemi nëse “falim” dhe duam ata që na bëjnë gjëra të tmerrshme? Ka magji kur mund t’i duash armiqtë e tu dhe të duash ata që të urrejnë. Ka magji në “falje”. 

Për ata pak njerëz që praktikojnë këtë art, ka thesare të brendshme të patreguara. Kur i doni ata që ju urrejnë, bëhet më e lehtë të manifestoni dëshirat tuaja në jetë. Kur i doni armiqtë tuaj, ju pushton paqja, gëzimi dhe lumturia e brendshme që tejkalon çdo kuptim njerëzor. 

Ekziston një mënyrë për të qenë në gjendje t’i doni ata që ju urrejnë pa luftë. Mund të jetë e lehtë. Ju mund të jeni falës, të dhembshur dhe të keni dashuri për të gjithë, pavarësisht nga rrethanat. Unë e mësoj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, i cili është falas për anëtarët e GIN. Nëse dëshironi të blini kursin, vizitoni globalinformationnetwork.com  për më shumë informacion.

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 81

Nëse dëshironi të shkoni në nivelin tjetër të aftësisë për të manifestuar të gjitha dëshirat tuaja, dhe në të njëjtën kohë të keni paqe dhe gëzim të brendshëm, ju duhet të zgjoni fuqinë tuaj të brendshme të fjetur “të fjetur”. Kur kjo ndodh, energjia lëviz lart shtyllën kurrizore dhe ju bëheni “të gjallë” për herë të parë në jetën tuaj. E gjithë karma juaj fillon të digjet dhe ju jeni si një person i ri. Kjo mund t’ju ndodhë vetëm duke marrë Kursin e Shkencës së Masterit Personal. Ju merrni një mësim me email çdo muaj, duke filluar me Mësimin e parë. Kursi është i mbushur me energji. Ja çfarë kishte për të thënë një student për këtë: “Sapo lexova 2 faqet e para të Mësimit të këtij muaji në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. U ndala sepse ndjeva energjinë që më rridhte nga faqet. Ndërsa u ula këtu, as duke lexuar, energjia vazhdonte të rridhte. Pastaj mendimet e mia, si “grushti” që ju flisni për të mësuar nga murgu Shaolin, ishin, “Unë dua të mësoj se si ta bëj ATË!” Faleminderit që më bëtë të ditur se është e mundur. Më pëlqen kursi.” Ju mund të mësoni se si ta bëni këtë! 

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 82

Mesazhe nga shokët e burgosur të Kevinit:

“Unë jam me KT në burg. Më duhet t’u tregoj të gjithëve për të. Ai është shumë i ndryshëm nga të gjithë të tjerët. Ai është thjesht i mahnitshëm. Çdo ditë, sa herë që e shihni, ai është i qetë, i qetë dhe i buzëqeshur. Ai rrezaton paqe dhe gëzim. 

Të burgosurit dhe stafi nuk mund ta besojnë apo kuptojnë se si ai është kaq i lumtur gjatë gjithë kohës. Një anëtar i lartë i stafit tha “KT është në të vërtetë e lumtur që është këtu dhe po kënaqet!” 

Ajo që vërej më shumë është se KT nuk flet kurrë për veten e tij apo për të gjithë suksesin e tij të kaluar. Ai nuk jep shumë mendime për asgjë. Ai flet shumë pak. 

Të gjithë të tjerët gjithmonë flasin, sillen sikur dinë gjithçka për gjithçka, shprehin mendimet e tyre sikur janë ekspertët dhe mburren vazhdimisht për të gjitha “gjërat” që kishin në botën e lirë. KT ka këtë ndjenjë sigurie dhe besimi të brendshëm që është paksa e çuditshme. Ndiheni sikur ai di gjithçka për ju, mund të lexojë mendimet dhe ndjenjat tuaja dhe nuk ka gjykim, por vetëm pranim dhe dashuri. Ai është shumë unik. Mund t’ju them këtë: KT është marrëveshja e vërtetë.”

“Po kaloj kohë me KT në kamp-burg. Ai është ndryshe. Ai është pothuajse pak i çuditshëm, por në një mënyrë të mirë. 

Shumë prej nesh mund të thonë se ai ka një lloj fuqie shpirtërore të pakufizuar, por shumë këtu janë kaq të paditur dhe të pavetëdijshëm, ata nuk e kanë idenë dhe as nuk e vënë re KT. Këtu ka shumë njerëz të paarsimuar, por edhe disa burra shumë të arsimuar, shumë inteligjentë. “

KT është ndoshta djali më i zgjuar dhe më inteligjent këtu. Ai ndoshta ka IQ më të lartë. Dhe mbani mend, këtu ka disa miliarderë dhe shumë akademikë shumë të arsimuar dhe shumë inteligjentë. Shumë prej nesh mendojnë se KT është një gjeni.

Por më mbresëlënëse është se ai ka këtë gjë energjie tek ai që është vërtet interesante. Ai mund të të shikojë dhe të buzëqeshë dhe të ndryshojë gjithçka brenda teje. Ai mund t’ju prekë në shpatull dhe të bëjë një vërejtje të urtë që shtyn secilin nga butonat tuaj dhe ju bën të dëshironi të bërtisni nga zemërimi, pastaj gjithçka largohet dhe ju ndiheni çuditërisht të qetë. Ai mund të thotë diçka ose asgjë, dhe ju duket se e shihni dhe kuptoni gjithçka krejtësisht ndryshe.

Ai po e trajton burgun ndryshe nga kushdo tjetër. Atij në fakt i pëlqen të jetë këtu! Është e egër për të parë. Asgjë nuk e prek atë në mënyrë negative. Është sikur të shikojë gjithçka dhe jo në të vërtetë një pjesë të të gjithave, dhe teksa “shikon” gjithçka, kënaqet me të gjitha. Për ata prej jush që nuk e kanë takuar kurrë personalisht KT-në, nëse keni ndonjëherë mundësinë, sigurohuni që ta bëni këtë. Nëse jeni gati, do të merrni atë që kërkoni.”

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 83

Siç e dini, unë jam në burg për shpërfillje të gjykatës duke vuajtur një dënim të egër 10 vjet. 

Mospërfillja e gjykatës nuk është vepër penale dhe madje as kundërvajtje. po apeloj. Apelimet mund të kushtojnë miliona dollarë. Për të shqyrtuar qindra mijëra faqe në procesverbal dhe në ligj, numri i orëve që dhjetëra avokatë duhet të shpenzojnë për të bërë të gjithë punën është befasues. 

Qeveria ka burime të pakufizuara. Ata mund të vendosin 20 ose më shumë avokatë në një çështje dhe të sigurohen që ata të fitojnë. Këtu janë faktet. Kur një person i varfër akuzohet për një krim, ai më së shpeshti futet në burg në pritje të gjyqit në pamundësi për të dorëzuar garancinë. Kjo e bën pothuajse të pamundur që ai të krijojë një mbrojtje të mirë. Më pas, atij i jepet një mbrojtës publik për ta përfaqësuar në gjykatë. Kjo do të thotë se ai merr vetëm një avokat që kishte qindra klientë dhe çështje të tjera. Ky një mbrojtës publik shpenzon mesatarisht rreth 10 orë duke punuar për rastin. 

Qeveria ka në dispozicion një numër të pakufizuar avokatësh dhe mesatarisht shpenzon 500 orë duke punuar për çështjen e tyre. Njerëzit e varfër dënohen në gjykatë federale 98% të rasteve! Nëse jeni me fat dhe jeni i pasur, mund të krijoni një ekip ëndërrash avokatësh për të luftuar për ju. Kjo mund të kushtojë 5-10 milionë dollarë ose më shumë në tarifat ligjore! 

Megjithatë, ju merrni atë për të cilën paguani. Të pasurit dënohen vetëm rreth 40% të rasteve. Apelimet mund të kushtojnë gjithashtu miliona tarifa ligjore. po apeloj. Qeveria më ka konfiskuar çdo qindarkë që kam kudo në botë. Ata marrin gjithashtu 100% të të gjitha honorareve që fitoj nga shitja e librave dhe çdo interes tjetër që kam. 

Fondi im i mbrojtjes ligjore po financon apelimet e mia. Avokatët u detyrohen shumë para. Kur kjo të ndodhë, siç ndodh tani, avokatët bëjnë minimumin për çështjen time. Kjo do të thotë se unë kam vetëm një avokat të nivelit të ri që bën shumë pak në apelin tim, në kohën e tij të lirë. Nëse avokatët shohin se paratë vijnë në fondin e mbrojtjes ligjore, atëherë firma ligjore do të autorizojë më shumë avokatë që të punojnë në apelimet e mia. Sa më shumë avokatë që punojnë në çështjen time do të thotë që unë kam një shans më të mirë për të fituar. Kam nevojë për ndihmën dhe mbështetjen tuaj.

Faleminderit të gjithëve për mbështetjen tuaj financiare, dashurinë dhe energjinë tuaj pozitive. Kjo është një kohë emocionuese. Tani për tani është e mrekullueshme dhe e ardhmja është e garantuar të jetë e përsosur. Do të shihemi në TOP.

Shume dashuri…

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 8 4

Njerëz të shquar gjatë historisë kanë qenë në burg. Disa kanë bërë gjëra të tmerrshme, kanë ndryshuar jetën e tyre dhe më pas kanë bërë gjëra të mëdha për shoqërinë dhe janë bërë njerëz të mëdhenj. 

Të tjerët nuk bënë asgjë të keqe, por u persekutuan dhe u burgosën për sfidimin e status quo-së. Shumica e këtyre njerëzve, kur u liruan, vazhduan të bëjnë punën e tyre më të madhe PAS burgosjes së tyre. 

Shumica e këtyre njerëzve e kaluan kohën e tyre “në burg”, për të shkruar veprat e tyre më të mëdha dhe për të përgatitur mendjet e tyre për kontributet e tyre më të mëdha dhe me ndikim për përmirësimin e shoqërisë. 

Gjatë kohës sime këtu në burg, po shkruaj atë që shumë njerëz thonë se është trajnimi im më i fuqishëm, “Shkenca e Kursit të Zotërimit Personal”. Për më shumë informacion, vizitoni gobalinformationnetwork.com

Ky kurs është diçka që duhet të merrni parasysh. Kursi është i mbushur me “energji”. Vetëm marrja e Kursit do t’ju mbushë me “fuqi”. Kursi është argëtues. Ju thjesht mund ta lexoni Mësimin çdo muaj, gjë që zakonisht kërkon shumë pak kohë. Ju gjithashtu mund të bëni disa ose të gjitha “proceset” në kurs nëse keni kohë. 

Kursi çliron aftësinë tuaj për të manifestuar dëshirat tuaja, duke arritur në të njëjtën kohë paqen e brendshme, gëzimin, lumturinë dhe kënaqësinë. Kursi jo vetëm që “ju mëson gjëra”, ai zgjon energjinë tuaj të fjetur.

Mund të quhet “Si të jesh i lumtur” ose “Kursi i fundit i suksesit”. Ja çfarë thotë një student për kursin: “Kevin, unë po bëj mësimin 18 dhe është shumë ironike sepse ke shkruar ‘…Kur ndodh kjo, aq më shumë paqe, gëzim dhe lumturi ndjen. Sa më e lehtë të ndihesh. Sa më i gëzuar të bëhesh. Ju “bëheni” më “të dashur” për të tjerët dhe veten. Ti e kupton se “je dashuri”. Ju jetoni si “duke qenë dashuri”. Nuk “vuani” më.’ Ditën tjetër po i thosha një shoku se nuk mund ta përshkruaja pse ndihesha kaq e lehtë dhe kaq “i mërzitur” gjatë gjithë kohës….Ti e di që jam shumë i lumtur shumicën e kohës, por tani është një ndjenjë tjetër. Unë nuk jam duke “punuar” në të, është krejtësisht e natyrshme dhe është thjesht një gjendje e përhershme tani. Më pëlqen ky kurs, është krejtësisht ndryshimi i jetës nga brenda jashtë. Faleminderit Kevin.”

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 85

Mesazh nga një prej shokëve të burgosur të Kevinit

Unë e njoh KT këtu në kamp për rreth 3 vjet. E takova ditën që mbërriti. KT është një person i veçantë. 

Këtu ka të burgosur që janë krejtësisht të trurit të vdekur dhe “në gjumë”. Ata nuk kanë vetëdije apo vetëdije dhe janë “i dinë të gjitha”. Këta të burgosur nuk e dinë as që KT është këtu! Ata nuk e dinë kush është ai apo emrin e tij nëse e shohin rreth kompleksit. Është sikur ata janë pothuajse të verbër dhe nuk mund ta “shohin” atë. Është sikur ai të jetë i padukshëm për ta. 

Por për ata këtu që janë zgjuar dhe të vetëdijshëm qoftë edhe pak, atëherë të kesh këtë njeri në praninë tënde është një bekim. Kur KT të shikon, është sikur po shikon në shpirtin tënd. Ju ndjeni se ai di gjithçka që mendoni dhe ndjeni. Ju ndiheni sikur ai ju “njoh” plotësisht dhe plotësisht në çdo mënyrë deri në thelbin e asaj që jeni. Ai është i përulur, por ju gjithashtu ndjeni se ai e di saktësisht se kush është. Atij nuk i intereson se çfarë mendoni për të, apo çfarë thoni për të. Ai është i sigurt me atë që është. Ai ka një ndjenjë sigurie dhe besimi që shkon përtej dhe më thellë se çdo gjë që mund të imagjinoni. Ai ecën tërësisht i relaksuar me një atmosferë që nuk ka asnjë shqetësim apo shqetësim në botë.

Kur ai flet me ju, ai nuk përpiqet t’ju bëjë përshtypje me atë që di, apo atë që ka bërë (si pothuajse çdo i burgosur tjetër, pasi ata mburren vazhdimisht). Ai nuk përpiqet t’ju bindë për asgjë ose nuk përpiqet t’ju bëjë të besoni një gjë të caktuar (si shumica e fanatikëve fetarë). Ai nuk shkon përreth duke u përpjekur të thotë gjëra të thella. Kur ai flet me ju, ai thotë gjëra ose bën pyetje që i trazojnë gjërat brenda jush. Ai nuk është kurrë politikisht korrekt dhe ndonjëherë nuk është fare me takt. Ai shtyp butonat e tu. Dhe ju e dini se ai po e bën këtë qëllimisht. Ai thotë gjëra që ju bëjnë të vini në dyshim bindjet tuaja, të shikoni veten dhe të shikoni brenda. 

Ai nuk dëshiron që ju të përqendroheni tek ai. Ai ju bën të përqendroheni te vetja. Ai e di saktësisht se çfarë të thotë për të marrë një reagim emocional automatik që ju nuk mund ta kontrolloni. Ai ju bën të kuptoni se nuk jeni në kontroll të mendjes apo emocioneve tuaja. Është sikur ai po ju zgjon dhe ju bën të dëshmoni dhe vëzhgoni veten. Ai ju bën të rimendoni gjërat. Kur kjo ndodh, ju mund të hiqni dorë dhe të hiqni qafe të gjitha “programet” që duket se ju bëjnë të veproni, mendoni dhe ndiheni në mënyrë të paarsyeshme. 

Nëse ndonjëherë ju jepet mundësia ta takoni personalisht, bëjeni. Nëse nuk mundeni, atëherë merrni programet e tij të trajnimit: Dëshira juaj është komanda juaj, Kursi i mjeshtërisë së suksesit dhe Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal. Duke marrë trajnimin e tij, ju po merrni “energjinë” e tij. Duke marrë “energjinë” e tij, do të bëheni një person më i mirë nëse jeni sinqerisht gati për ndryshim dhe rritje. 

Të gjitha ëndrrat tuaja mund të realizohen me një ndihmë të vogël nga “fuqia”. 

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 86

Një “shenjt” i shkolluar, plotësisht i vetë-realizuar më shpjegoi dikur të vërtetën rreth lumturisë. Lumturia juaj duhet të ankorohet në përvojën e VETES.

Duhet të përcaktohet për të kuptuar “njëshmërinë” e gjithçkaje që është dhe se nuk jeni të ndarë nga asgjë. Gëzimi dhe lumturia juaj e brendshme duhet të vijnë nga “njohja” e faktit që ju jeni një zgjatim i Burimit që është gjithçka. Atëherë lumturia juaj është e plotë, totale dhe e përjetshme. Atëherë keni kënaqësi të plotë të brendshme. Atëherë lumturia juaj do të fryjë brenda jush çdo moment përgjithmonë. Asnjëherë nuk do të marrë fund. 

Megjithatë, nëse lumturia juaj bazohet në atë se sa mirë po shkon çdo gjë në jetën tuaj, sa mirë jeni duke bërë, sa mrekullisht po ju lavdërojnë njerëzit, sa shpesh merrni atë që dëshironi, sa komod jeni në fshikëzën tuaj të vogël që e quani “jeta”, atëherë duhet të kuptoni se lumturia juaj nuk do të jetë kurrë e plotë dhe nuk do të zgjasë kurrë. Nëse keni momente lumturie, është iluzion. Ajo kurrë nuk është e plotë apo e plotë, nuk ju përmbush kurrë. Ju mbeteni gjithmonë duke kërkuar dhe duke kërkuar për diçka më shumë. Ju gjithmonë ndjeni “diçka mungon”. Ju kurrë nuk jeni të kënaqur. 

Ju nuk mund ta kërkoni lumturinë jashtë vetes. Ju nuk mund ta bazoni lumturinë tuaj në kushte, situata, ngjarje, rrethana ose njerëz të jashtëm. Lumturia e vërtetë vjen nga njohja e VETES. Kjo do të thotë të dish dhe të përjetosh që je një zgjatim i Burimit. Burimi është energjia. 

Kjo NJË energji ose vetëdije ose vetëdije është e vetmja “gjë” së cilës GJITHÇKA në Univers është një zgjatim. Njohja e kësaj dhe PËRVOJA e kësaj do t’ju japë lumturi, gëzim dhe lumturi të plotë dhe të plotë, që tejkalon çdo nënvlerësim njerëzor. Ky shpjegim është i mrekullueshëm, megjithatë, duhet ta përjetoni vetë dhe jo vetëm ta dini intelektualisht. Unë po mësoj se si ta arrijmë dhe ta përjetojmë këtë gëzim në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Për më shumë informacion vizitoni  globalinformationnetwork.com .

Shumë dashuri për ju secili prej jush dhe uroj që të gjithë të përjetoni shumë lumturi dhe gëzim në jetën tuaj.

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 87

Unë dua t’ju falënderoj të gjithë ju që keni dërguar para në llogarinë time të komisarit këtu në Kampin e Burgut Federal, Montgomery AL. Unë jam duke vuajtur një dënim 10 vjet për “përçmim të gjykatës” për atë që besoja se po ushtroja të drejtën time të amendamentit të parë të fjalës së lirë duke folur për librat e mi dhe duke shprehur mendimet e mia në TV. 

Kjo shpërfillje e akuzës gjyqësore nuk është një krim dhe madje as kundërvajtje. Unë nuk jam gjobitur. Unë nuk jam urdhëruar të paguaj asnjë “kthim”. Megjithatë, qeveria ende ka konfiskuar të gjitha pasuritë e mia në mbarë botën. 

Tani jam pa para. Gjithçka që kam në botë janë disa valixhe dhe disa rroba. Pra, jam thellësisht mirënjohës për ndihmën tuaj financiare. Paratë që dërgoni në llogarinë time të komisariatit më lejojnë të blej gjëra duke përfshirë atlete, çorape, ushqime si ton, oriz, fasule dhe sardele, si dhe disa sende të higjienës personale. 

Më e rëndësishmja, unë i përdor paratë për thirrjet telefonike dhe përdorimin e kompjuterit, që të dyja janë jashtëzakonisht të shtrenjta dhe tarifohen për një minutë përdorimi (mund të shpenzoni lehtësisht mbi 1000 dollarë në muaj vetëm për email, kompjuter dhe telefon). Këtu nuk ka qasje në internet, por unë përdor kompjuterin për komunikim me email përmes sistemit të postës elektronike Trulinks të burgut. Unë gjithashtu përdor kompjuterin për të shkruar të gjitha trajnimet në të cilat jam duke punuar, si p.sh. Kursi i Shkencës së Masterit Personal. Përsëri, ky është vetëm një falenderim i sinqertë. Unë ju dua të gjithëve dhe vlerësoj gjithçka që keni bërë, po bëni dhe vazhdoni të bëni për mua.

Shume dashuri,

Kevin

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 88

Një mesazh nga një prej miqve të Kevinit.

Unë jam mik i KT për shumë vite. Unë shkova për ta vizituar së fundmi. Fluturova në gjysmë të rrugës nëpër botë për ta parë pasi jetoj në Azi. Shumë njerëz duan të vizitojnë KT, por ai është kryesisht në “modalitet izolimi” siç e quan ai. 

Në vend që të ketë vizitorë, ai është përqendruar në punën me veten, Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal dhe materiale të tjera të avancuara trajnimi që do t’i publikojë diku në të ardhmen.

Shumë njerëz janë pak të shqetësuar për KT-në dhe mënyrën se si ai po e trajton burgun. Unë mund t’ju siguroj të gjithëve se KT po bën më mirë se mirë. Ai në fakt po ia del shumë. Ai po kalon vërtet një kohë të mrekullueshme. Ai duket më mirë se kurrë. Ai është plotësisht i qetë dhe i qetë. Ai është plotësisht i lumtur dhe i lumtur. 

Ai nxjerr vetëm gëzim. Ai është plotësisht i kënaqur. Unë kurrë nuk e kam parë atë në një formë kaq të mrekullueshme, duke u dukur kaq mirë dhe duke rrezatuar kaq lumturi, paqe dhe dashuri. Unë fola me të burgosurit e tjerë në dhomën e vizitës dhe pyeta për KT. Të gjithë thanë gjërat më pozitive për të. Ata janë të gjithë të frikësuar ndaj tij.

KT po jeton momentin dhe po shijon çdo minutë. Gjatë vizitës sonë, KT foli aq shumë për të gjithë ju. Ai foli për anëtarët e GIN-it, studentët e Kursit të Masterit të Suksesit dhe Kursit të Shkencës së Masterit Personal. Ai foli për anëtarët e Shoqatës së Alkimistëve dhe personat që i kanë dërguar para në llogarinë e komisarit. Ai foli për të gjithë personat që i kanë dërguar letra dhe karta. Dhe ai foli për të gjithë ata që kanë kontribuar në fondin e tij të mbrojtjes ligjore.

Ai shkëlqen kur flet për ju. Ai e do secilin prej jush. Ai është shumë mirënjohës dhe mirënjohës për të gjithë ju. Ai është shumë krenar për ju. Ai flet aq shumë, me kaq shumë dashuri për të gjithë ju. Ai tha shumë gjëra pozitive për ju. 

Dije se ai është shumë krenar për të gjithë ju dhe kaq i lumtur për të gjithë suksesin tuaj në jetë. Unë u largova duke mos u ndjerë i trishtuar për KT-në, por më tepër me zili për situatën e tij të jetesës dhe aftësinë e tij për ta kthyer atë që të tjerët e quajnë fatkeqësi në një përvojë të madhe pozitive. 

KT po jeton në parajsë, sepse parajsa është brenda. 

Ju lutemi ta dini se KT është shumë mirënjohës për të gjithë ju, për të gjitha mendimet tuaja të mira dhe për të gjithë mbështetjen tuaj dhe po ju dërgon vazhdimisht dashurinë e tij.

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 89

Parashikimi i Trudeau për fitoren e Trump bëhet lehtësisht i vërtetë.

Siç e dini, meqë edhe para se Trump të shpallte zyrtarisht se do të kandidonte për President, unë thashë se nëse do të hynte në garë, do të fitonte. 

Për më shumë se 18 muaj, çdo person i brendshëm politik, çdo udhëheqës partie politike, çdo ekspert, çdo gazetar dhe çdo person i vetëm në media, institucionet politike dhe akademike thanë se Trump nuk kishte asnjë shans për të fituar. 

Çdo sondazh thoshte se ai nuk kishte asnjë shans për të fituar. 

Të gjithë e kishin gabim.

Kisha te drejte.

Gandi tha për “lëvizjet”: Së pari ata ju injorojnë, pastaj qeshin me ju, pastaj ju sulmojnë, pastaj fitoni.

Kjo është pikërisht ajo që ndodhi këtu.

Ashtu si njerëzit e Mbretërisë së Bashkuar që votojnë për t’u larguar nga BE, pyetja është “a do të jetë i mirë një President Trump për Amerikën dhe botën?”

Vetëm koha do ta tregojë.

Unë parashikoj që Trump që kandidoi për President nuk do të jetë Trump që qeveris si President. Presidenti Trump nuk do të jetë i njëjti person si “kandidati Trump”. 

Unë parashikoj më shumë paqe botërore dhe standardi i jetesës në Amerikë do të rritet për të gjithë amerikanët.

Por vetëm koha do ta tregojë.

Siç e dini të gjithë, unë kam parashikuar një fitore të Trump që edhe para se të hynte zyrtarisht në garë. Unë kam thënë vazhdimisht, “Trump do të fitojë lehtësisht, ndoshta me 300 vota elektorale”. Kjo është e gjitha e dokumentuar dhe ka më shumë se një vit që publiku të shohë me shkrim. 

Njoftimi im i fundit publik për këtë ishte e hëna, një ditë para zgjedhjeve. Të jesh në gjendje ta parashikosh këtë, si dhe votën e Brexit në Mbretërinë e Bashkuar, të cilën e parashikova gjithashtu, është shumë e lehtë për t’u bërë kur mund të lexosh energjinë e grupit. Të gjithë mund të mësohen se si të lexojnë energjinë e grupit. Mendoni për të gjitha avantazhet që do të kishit në jetën tuaj nëse mund të lexoni energjinë e grupit si kjo. Unë mësoj se si ta bëjmë këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, i cili është falas për anëtarët e GIN. Nëse nuk jeni anëtar, mund ta blini duke vizituar  globalinformationnetwork.com

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 90

Në fakt ekziston një grup i vogël njerëzish që “sundojnë botën”. Është raportuar në NY Times dhe media të tjera të njohura në mbarë botën se 60 njerëz në Amerikë kontrollojnë mbi 80% të pasurisë në SHBA. Mendoni për këtë. 

Këta njerëz janë të gjithë anëtarë të “shoqërive sekrete” të ndryshme. Unë kam pasur përvojë të dorës së parë me disa prej tyre, duke përfshirë klubin Bohemian Grove në CA dhe Bilderberg Group. Unë kam pasur ndërveprime të drejtpërdrejta me anëtarët e rrethit të brendshëm të Kafkës dhe Kockave të Yale dhe masonëve sekret të nivelit të lartë mbi shkallën e 33-të. 

Anëtarët e këtyre “shoqërive sekrete” kanë një “Master Plan Global”. Kjo përfshin një monedhë të vetme botërore, një qeveri të vetme botërore të drejtuar nga zyrtarë të pazgjedhur që janë të gjakut të klasës sunduese, kufij të hapur me të gjitha vendet dhe asnjë kushtetutë apo sovranitet të pavarur nga asnjë komb. 

Kur populli i guximshëm i Anglisë votoi për t’u larguar nga Bashkimi Evropian, kjo ishte një goditje e madhe për “masterplanin”. Kur Trump u zgjodh President i SHBA-së, kjo ishte një goditje edhe më e madhe për masterplanin e tyre. 

Ka shumë më tepër në këtë masterplan global. Dhe ka shumë arsye PSE po shtyhet ky plan. Dijeni se ka një klasë njerëzish që besojnë se ata dhe vetëm ata janë gjenetikisht superiorë ndaj masave. Ata besojnë se janë ata që janë të destinuar të sundojnë pjesën tjetër të njerëzimit. 

Kjo “klasë e elitës në pushtet” kontrollon të gjitha mediat kryesore në mbarë botën. Në të ardhmen, do t’i zbuloj “të gjitha” në një ekspozim shpërthyes’, të gjitha nga përvoja personale e dorës së parë. E vërteta do t’ju tronditë. Nuk është ajo që mendoni. 

Lajmi i madh, është se E VËRTETA, në fakt, do t’ju bëjë të lirë! Duke pasur këtë njohuri do të eliminojë të gjithë stresin e brendshëm të fshehur, tensionin, shqetësimin, ankthin dhe frikën. 

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 91

Njoftim Urgjent!

Ju mund ta lironi Kevinin nga burgu!

JU keni fuqinë të bindni Presidentin Trump që të falë Kevinin ose të paktën ta zbusë dënimin e tij të egër 10-vjeçar burgim për “shpërfillje të gjykatës” në “kohën e kryer” dhe ta lironi menjëherë. 

Kejvina është trajtuar tmerrësisht nga qeveria, mediat e pandershme dhe Gjykatat Federale. Çështja e Kevinit ka të bëjë me Fjalën e Lirë, censurën dhe abuzimin e pushtetit nga qeveria e SHBA-së dhe gjykatësit federalë.

Shkoni te KevinTrudeau.com dhe ndiqni udhëzimet. Ato janë të thjeshta, të shpejta dhe të lehta. Në KevinTrudeau.com mund të mësoni gjithashtu më shumë se si mediat kryesore, FTC dhe Gjykatat Federale përdorin dhe abuzojnë me fuqinë dhe ndikimin e tyre për të mbrojtur fitimet e kompanive të barnave. 

Arsyeja e vërtetë që Kevin është në burg është sepse ai ekspozoi marrëveshjet e fshehta midis FTC, FDA, mediave kryesore dhe kompanive të drogës përmes librave të tij më të shitur dhe emisionit radiofonik. Kjo është një çështje që prek të gjithë amerikanët si dhe njerëzit në mbarë botën. 

Këtu bëhet fjalë për fjalën e lirë. Bëhet fjalë për Qeverinë që të vendosë mendimet e kujt do të lejoheni të dëgjoni. Bëhet fjalë se qeveria djeg libra dhe fut në burg këdo që thotë gjëra që nuk i pëlqejnë qeverisë. Kjo ka të bëjë me ndalimin e grupeve të fuqishme të lobit si Big Pharma dhe Bankat Too Big to Fail që të kontrollojnë vendin tonë. 

Kjo ka të bëjë me ndalimin e gjyqtarëve aktivistë që nuk i kushtojnë vëmendje ligjit, por vendosin në bazë të bindjeve të tyre personale dhe politike. Kjo ka të bëjë me ndalimin e gjyqtarëve që të “bëjnë ligjet e tyre nga gjykata”. 

Le të dëgjohet zëri juaj. Presidenti Trump po dëgjon. Nëse mjaft njerëz i drejtohen Presidentit duke mbrojtur në emër të Kevinit, ai do të dëgjojë vullnetin dhe zërin e njerëzve. 

Lirimi i Kevin do të ndihmojë të sigurohet që fjala e lirë të mbrohet dhe që censura nuk do të tolerohet. 

Një fitore për Kevin është një fitore për Kushtetutën. Të drejtat tuaja janë në rrezik. Liritë tuaja janë në rrezik. 

Gjykatësi tha se mendimet dhe librat e Kevinit janë të pavlefshme dhe të rrezikshme, dhe se ta fusësh Kevinin në burg për 10 vjet pa u akuzuar apo dënuar për një krim apo edhe kundërvajtje do të thotë t’u dërgosh një mesazh njerëzve të tjerë që “mendojnë si Kevin”. 

Kevini duhet të shfajësohet. Kjo shtypje e fjalës së lirë duhet të ndalet. Kush do të jetë i radhës? Mendimet e të cilëve më pas do të konsiderohen të pavlera dhe të rrezikshme nga qeveria. Kush do të jetë autori i radhës që do të futet në burg sepse guxoi të ekspozonte korrupsionin e korporatave dhe qeverisë?

Thjesht shkoni te KevinTrudeau.com dhe merrni sa më shumë njerëz të tjerë të bëjnë të njëjtën gjë!

Kjo është koha. Merrni masa masive dhe të menjëhershme. Përdorni të gjitha fuqitë dhe aftësitë tuaja. Nëse dëshironi të jeni me Kevin live dhe personalisht shumë shpejt, atëherë veproni tani!

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 92

Një burrë erdhi tek unë dhe më tha: “Të gjithë më thonë se ke bërë më shumë para se kushdo këtu. Nuk i besoja. Gjithçka që bëni është të buzëqeshni dhe nuk flisni shumë. Por, tani e di që është e vërtetë. Unë dua të di sekretet.” Unë i thashë: “Fillo duke buzëqeshur dhe duke mos folur shumë.” Ai u largua me zhurmë. Mendoni për këtë. Shumë prej jush bëjnë një pyetje për diçka nga dikush që ka atë që dëshironi dhe ka qenë aty ku jeni, por kur ju japin përgjigjen, përgjigjja nuk ju pëlqen. Ju debatoni me ta, dhe në fund “largoheni me zhurmë”. Nëse doni t’i realizoni ëndrrat tuaja dhe të keni lumturi dhe gëzim të vërtetë të brendshëm, filloni duke buzëqeshur shumë dhe duke mos folur shumë.

Duke ju dërguar dashuri,

GuruKev

Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut  # 93

Gjykatat amerikane janë më të këqija se Koreja e Veriut.

Imagjinoni sikur një autor më i shitur i NY Times të shkruante libra që ekspozojnë korrupsionin në qeverinë e Koresë së Veriut dhe se si ata bashkëpunojnë me bizneset e mëdha për pasurimin personal të politikanit, dhe më pas të burgosen për 10 vjet për disa të sajuar jo krime të ” mospërfillje e gjykatës”. Çfarë do të thoshte Presidenti Trump dhe pjesa tjetër e botës së lirë?

Epo kjo është pikërisht ajo që ka ndodhur në Amerikë. 

Kevin Trudeau, autori #1 më i shitur i NY Times me gati 50 milionë libra të shitur në mbarë botën, ka ekspozuar korrupsionin dhe korrupsionin qeveritar për vite me radhë në librat e tij dhe në emisionin e tij radiofonik. E vendosur për të heshtur Trudeau, qeveria doli me një “krim të rremë” të shpërfilljes së gjykatës dhe e dënoi Trudeau me 10 vjet burg federal. Pse 10 vjet për diçka që nuk është krim dhe as kundërvajtje? Sepse qeveria dhe gjykatësi thanë se mendimet dhe librat e Trudeau ishin “të pavlera”! Kjo është e frikshme. Dhjetëra miliona njerëz i duan librat e Trudeau dhe e kanë parë atë dhe e kanë dëgjuar në TV dhe radio për gati 20 vjet. Trudeau ka të drejtë të shprehë mendimet e tij. Qeveria dhe një gjykatës federal NUK kanë të drejtë të përcaktojnë se të kujt janë mendimet dhe librat e mirë dhe të kujt janë “të pavlefshëm”.

Ky është Fashizmi. Kjo është shtypja e fjalës së lirë.

Ku është klithma? Ku është zemërimi? Ku është ACLU? Ku është Amnesty International? Kjo është padyshim një çështje e lirisë së fjalës. Kjo është censurë e qeverisë. Ky është një gjyqësor mashtrues jashtë kontrollit. 

Trudeau nuk bëri asgjë të keqe. Ai nuk u akuzua për ndonjë mashtrim, nuk u gjobit dhe nuk u urdhërua të paguante ndonjë dëmshpërblim. Kjo është qartësisht e motivuar politikisht dhe e shtyrë nga lobi i fuqishëm i drogës që Trudeau e ka ekspozuar në mënyrë kaq agresive. 10 vjet burg për shpërfillje të gjykatës është dënimi më i gjatë i vendosur ndonjëherë për përbuzje. Kur hajdutët e armatosur të bankave, përdhunuesit dhe kriminelët e tjerë të dhunshëm vuajnë në mënyrë rutinore shumë më pak se 10 vjet burg, Trudeau po merr një dënim mizor dhe të pazakontë. Nëse kjo do të ishte Koreja e Veriut, Amerika do ta quante atë shkelje të të drejtave të njeriut. President Trump, korrigjoje këtë padrejtësi dhe ndryshoje dënimin e Trudeau në kohën e vuajtur dhe liroje atë menjëherë. Bota po shikon. Shkoni te KevinTrudeau.com për më shumë detaje

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 94

Deklaratat për shtyp në lidhje me dënimin me 10 vjet burg të Kevinit për moskrimin e shpërfilljes së gjykatës janë dërguar dhe kanë marrë vëmendje masive mediatike. Shkoni te KevinTrudeau.com dhe lexoni Njoftimet e shkurtra për shtyp dhe shikoni se çfarë po shkakton gjithë eksitimin. Gjithashtu, ka ide se çfarë mund të bëni me këto Deklarata për shtyp, si p.sh. dërgimi i tyre në gazetat dhe stacionet tuaja radio lokale, drejtuesit tuaj të preferuar të radios dhe televizionit, autorëve dhe personaliteteve tuaja të preferuara, Senatorëve dhe Kongresit tuaj që ju përfaqësojnë në qeveri. (si shtetërore ashtu edhe federale) dhe shumë ide të tjera. Ka një zhurmë të madhe në Uashington DC për Kevin Trudeau dhe se si Kevin për vite ka qenë në “listën e hiteve” të Deep State dhe sa padrejtësisht dhe keq është trajtuar nga qeveria e tij. Presidenti Trump ka thënë se në të kaluarën, shumë qytetarë amerikanë janë trajtuar shumë keq nga qeveria e SHBA-së dhe administratat e kaluara presidenciale, dhe se ai synon të rregullojë atë model të abuzimit të pushtetit nga qeveria. Shkoni te KevinTrudeau.com për më shumë informacion.

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 95

Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal po prodhon rezultate pozitive në jetën e njerëzve, siç nuk është parë kurrë më parë. Ai u krijua për t’i “bërë të aftët më të aftë”. Në nivelin e transformimit të brendshëm, Kursi mund t’i marrë të ligjtë dhe t’i bëjë fisnikë. Mund të marrë dikë që tashmë është fisnik dhe t’i bëjë ata të qetë. Mund të marrë dikë që është paqësor tani dhe t’i bëjë ata të çlirohen nga skllavëria e çdo vuajtjeje. Dhe mund të marrë dikë që është i lirë nga ajo skllavëri dhe t’i japë atij fuqinë për të liruar të tjerët. Në nivelin e suksesit material dhe financiar në jetë, Kursi mund të marrë këdo nga vendi ku është dhe t’i bëjë ata të bëhen dikush që mund të shfaqë dëshirat dhe dëshirat e tij më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë. Dhe po, Kursi mund ta ndihmojë studentin të bëhet i pasur financiarisht me shumë sukses material. 

Për më shumë informacion, vizitoni  globalinformationnetwork.com

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 96

Një nga arsyet kryesore pse njerëzit nuk i arrijnë ëndrrat e tyre dhe një nga arsyet kryesore që njerëzit kanë dhimbje kronike të shpinës ose probleme të tjera fizike është se ata jetojnë me frikë. Megjithatë, këta njerëz nuk e dinë këtë dhe nuk mund të binden për këtë të vërtetë. Unë njoh një person që ka dhimbje kronike të shpinës dhe probleme të tjera shëndetësore. Ajo buzëqesh dhe qesh gjatë gjithë kohës. Ajo është e këndshme të jetë pranë dhe duket shumë optimiste dhe pozitive. Por, brenda ka frikë të vazhdueshme se gjërat do të dalin “të këqija”. Ajo mendon për atë që nuk dëshiron të ndodhë. Ajo “shqetësohet”. 

Shqetësimi është të mendosh për atë që nuk dëshiron të ndodhë. Është përcaktim negativ i qëllimit. Kur shqetësoheni për “pasojat”, ju po i projektoni ato gjëra në ekzistencë, OSE që të menduarit negativ prodhon probleme shëndetësore dhe më së shpeshti, dhimbje kronike të shpinës. Siç tha presidenti i ndjerë Roosevelt “ne nuk kemi asgjë për të frikësuar, përveç vetë frikës”. Mendoni për këtë. Nuk ke pse të kesh frikë në jetë! ASGJE. E vetmja gjë për t’u frikësuar është FRIKA.

Të jesh i frikësuar është gjëja më e keqe që mund të jesh. Mendoni për këtë. Nuk ka kurrë, asgjë për t’u frikësuar… KURRË. E di. 

Shume dashuri,

GuruKev

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 97

Cila është shenja e një personi të vërtetë “të suksesshëm”? Një i urtë i madh e tha kështu: Së pari, ky person është vërtet i lumtur dhe pavarësisht se ku është personi, çfarë po bën, me kë është, kushtet aktuale të jetës së tij, ai është ende i lumtur. Ai sheh të mirën dhe “Zotin” kudo dhe në gjithçka. Ai është i qetë dhe rehat në trupin e tij. Mendja e tij është e qetë. Ai është i qetë dhe i qetë. Edhe në situata të tmerrshme, ai është ende në paqe dhe i sigurt, sepse ka besim dhe besim të plotë se gjithçka është menduar të ndodhë për një arsye. Ky person nuk urren askënd dhe nuk i pëlqen asgjë. Nuk ka stres, tension apo fërkim në jetën e tij apo mendjen e tij. Ai i do shokët e tij dhe kjo dashuri buron nga brenda tij duke prekur të gjithë ata që e rrethojnë. Ai ka vetëm një dridhje të dashur vlerësimi. Ai është i patrembur. Ai kurrë nuk ka frikë nga askush dhe asgjë. Të tjerët nuk kanë frikë prej tij, duke përfshirë kafshët dhe bimët. Një person vërtet i suksesshëm e merr gjithçka në jetë si lojë dhe kurrë nuk e merr jetën shumë seriozisht. Atij i pëlqen edhe të fitojë edhe të humbasë. Në shumë raste atij i pëlqen të humbasë më shumë, sepse kur humbisni, ju lejoni tjetrin të fitojë dhe ju mund të shikoni dhe shihni një fitues të gëzuar të buzëqeshur dhe të gëzuar. Kur fitoni, shihni një humbës të trishtuar para jush. Ka gëzim të madh të humbasësh sepse e bën dikë tjetër shumë të lumtur. Njeriu më i lumtur është ai që i bën të tjerët të lumtur. Personi me të vërtetë i suksesshëm është i gëzuar, zemërbutë, lozonjar dhe argëtues. Ai buzëqesh dhe qesh lehtë dhe shpesh. sepse kur humbisni, ju lejoni shokun tjetër të fitojë dhe ju mund të shikoni dhe shihni një fitues të gëzuar të buzëqeshur dhe të gëzuar. Kur fitoni, shihni një humbës të trishtuar para jush. Ka gëzim të madh të humbasësh sepse e bën dikë tjetër shumë të lumtur. Njeriu më i lumtur është ai që i bën të tjerët të lumtur. Personi me të vërtetë i suksesshëm është i gëzuar, zemërbutë, lozonjar dhe argëtues. Ai buzëqesh dhe qesh lehtë dhe shpesh. sepse kur humbisni, ju lejoni shokun tjetër të fitojë dhe ju mund të shikoni dhe shihni një fitues të gëzuar të buzëqeshur dhe të gëzuar. Kur fitoni, shihni një humbës të trishtuar para jush. Ka gëzim të madh të humbasësh sepse e bën dikë tjetër shumë të lumtur. Njeriu më i lumtur është ai që i bën të tjerët të lumtur. Personi me të vërtetë i suksesshëm është i gëzuar, zemërbutë, lozonjar dhe argëtues. Ai buzëqesh dhe qesh lehtë dhe shpesh.

Mënyra e vetme për t’i arritur të gjitha këto është të kesh nën kontroll mendjen tënde. Kur ju kontrolloni mendjen tuaj, ju kontrolloni jetën tuaj. Ju kontrolloni emocionet tuaja, mendimet tuaja, çfarë manifestoni dhe më e rëndësishmja, ju kontrolloni se si ndiheni. Unë e mësoj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. 

Shkoni te globalinformationnetwork.com  për më shumë informacion se si mund ta merrni kursin.

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 98

Çdo person dëshiron të jetë i lumtur. Të gjithë në univers kërkojnë fillimisht të “mbijetojnë”, gjë që rrit “lumturinë” e tyre. 

Lumturia, gëzimi, lumturia dhe shumë fjalë të tjera sinonime (ju mund të zgjidhni fjalën që dëshironi), është me të vërtetë “qëllimi” i të gjithë njerëzve. Çdo ditë ne duam të “ndihemi më mirë”, të ndihemi “mirë”, në fund të fundit të jemi të lumtur. Shumica e njerëzve provojnë të gjitha llojet e gjërave për të qenë të lumtur, nga ngrënia, pirja, droga, seksi, fitimi i parave, të shkuarit në vende, pazaret, etj. Megjithatë, edhe pse shumë nga këto gjëra mund t’i japin një personi një ndjenjë të mirë të përkohshme, ajo kurrë nuk është e mjaftueshme. . Ajo kurrë nuk na kënaq vërtet. Diçka mungon gjithmonë. Dhe, ato ndjenja të mira nuk zgjasin kurrë. Ata janë të përkohshëm. Ndihesh mirë për një kohë shumë të shkurtër, pastaj, sërish kërkon lumturinë. 

E vërteta është se ju po kërkoni lumturinë në të gjitha vendet e gabuara. Lumturia nuk mund të vijë kurrë nga asgjë në botën materiale. Lumturia jeton brenda jush në çdo kohë, më intensive dhe e lavdishme sesa mund ta imagjinoni ndonjëherë. Shikoni brenda. Pastaj të gjitha gjërat e tjera do të shtohen në jetën tuaj sipas dëshirës tuaj. 

Shume dashuri,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 99

Ju dëshironi para. Ju dëshironi pasuri materiale në një farë mase. Ju mund ta arrini atë qëllim. Shtoni këtë përbërës sekret: disiplinën. 

Disiplino mendjen, trupin, shqisat. Kur doni diçka të madhe, duhet të paguani një çmim të madh. Sa më shumë të ushtroni disiplinë, aq më shumë Universi e di se ju jeni serioz për atë që dëshironi, dhe aq më shumë njerëzit e tjerë e dinë se jeni serioz për atë që dëshironi. Kjo është kur e gjithë bota largohet nga rruga juaj duke hapur rrugën për ju për të arritur ëndrrën tuaj. Disipline. 

Shikoni fjalën në fjalor dhe merrni kuptimin e plotë. Gjeni origjinën e fjalës. Përdorni fjalën në një fjali dhe sigurohuni që ta dini kuptimin e plotë të fjalës. Shtoni disiplinën në jetën tuaj dhe do të bashkoheni me të gjithë mjeshtrit e mëdhenj gjatë historisë, si dhe me njerëzit më të pasur që kanë jetuar ndonjëherë, të gjithë ata që treguan më shumë disiplinë në jetën e tyre sesa “masat mesatare”.

Shoku yt,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 100

Po, mund të jesh i pasur. Mund të jesh i pasur. Mund të bëheni milioner. Nëse dëshironi gjëra të mira materiale që mund të blini me para, mund të arrini atë që dëshironi. Ekziston një formulë që krijon para. Ekziston një model për sukses. Ekziston një metodë që tërheq dhe krijon prosperitet financiar. J. Paul Getty e quajti atë “Mentaliteti i milionerit”. 

Fillon me mënyrën se si një person mendon, e cila e çon një person të veprojë në mënyra të caktuara, të cilat çojnë në zhvillimin e “zakoneve të suksesit”. Ndërsa të gjithë nuk mund dhe nuk do të bëhen miliarderë, shumica e njerëzve MUND të bëhen milioner nëse kjo është ajo që ata dëshirojnë. 

Lexoni librin e J.Paul Getty, Si të jesh i pasur dhe mëso si unë në vitin 1972, “sekretet” e suksesit. Do të të shoh në krye! 

Shoku yt,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 101

A janë të gjithë të urtët e mëdhenj, njerëzit e shenjtë, “Mjeshtrat”, VETËTJA e shkolluar qenie të realizuara dhe gurutë nga India? Mund të duket kështu. Së shpejti, ju do të shihni me të vërtetë “Mjeshtra të shkolluar” të dalin nga e gjithë bota. 

Edhe pse një “Guru” i vërtetë publik është ende i rrallë, ka shumë qenie plotësisht të realizuara në vetvete në të gjithë botën. Por kur dikush bëhet “një me Universin”, 99.9% e atyre njerëzve nuk “bëhen kurrë publike” me “arritjen” e tyre. Vetëm shumë pak janë “të destinuar” të jenë personazh publik dhe roli i të cilëve është të ndihmojnë të tjerët në rrugën e tyre. 

Edhe më i rrallë është Mjeshtri i shkolluar, i cili gjithashtu i ndihmon njerëzit të arrijnë sukses material. Mjeshtri që mëson se si të arrihet prosperiteti financiar, si dhe paqen dhe lumturinë e brendshme, është me të vërtetë i rrallë. Ju jetoni në një botë materiale, shijoni atë dhe përqafoni kënaqësitë tuaja shqisore. Shijoni ushqimin, seksin dhe “gjërat” materiale. Shijoni trupin tuaj dhe gjithçka në universin fizik. Thjesht mos i shikoni këto gjëra si “burim” të kënaqësisë dhe lumturisë së brendshme. 

Bëhu në botë, por jo nga bota. Shijoni gjithçka, duke qenë ende i shkëputur nga gjithçka. Në këtë mënyrë, ju mund t’i keni të gjitha! Do të të shoh në plazhet e botës.

Shoku yt,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 102

Shpjegimi i sekreteve për të fituar para është i lehtë. Shpjegimi i sekreteve të lumturisë së përjetshme dhe të Universit është i pamundur. 

Njeriu duhet të “përjetojë” nga dora e parë, ndjenjën e “njëshmërisë” dhe lidhjes. Shumë njerëz mund t’ju mësojnë se si të fitoni para, ose të tërheqni një punë më të mirë, ose të manifestoni diçka materiale që dëshironi ose dëshironi. Unë u kam thënë shumë njerëzve “si të bëni një pasuri”. Disa njerëz në fakt bënë atë që thashë, dhe të gjithë bënë një pasuri. 

Një nga studentët e mi tani zotëron një kompani ndërkombëtare që ai e filloi nga e para vetëm pak vite më parë, që po bën qindra milionë euro në biznes vjetor. Ai është një multimilioner në rrugën e tij drejt pasurive edhe më të mëdha. 

Po, unë i mësoj njerëzit se si të fitojnë para. Por vetëm kështu ata ndoshta do të jenë të hapur për të mësuar se si të jenë përjetësisht të lumtur. 

Askush nuk mund ta shpjegojë këtë paqe të brendshme supreme, gëzim dhe ndjenjën përfundimtare të dashurisë, kënaqësisë dhe kënaqësisë. Kjo është një ndjenjë e tërësisë dhe njëshmërisë që tejkalon çdo kuptim njerëzor. Por ju mund ta përjetoni atë. 

Kur takoni dikë që ka arritur këtë gjendje, thelbi i tij mund t’ju prekë dhe të zgjojë brenda jush atë që ka fjetur. Bëhuni të pasur nëse kjo është dëshira juaj. Shijoni kënaqësitë sensuale të kësaj jete. Por, siç thonë të gjithë librat e lashtë të shenjtë në mënyra të ndryshme, “kërkoni së pari paqen e brendshme dhe gjithçka tjetër do të shtohet në jetën tuaj”.

Shihemi në TOP!

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 103

Shijoni çdo moment të jetës tuaj. Ju në fakt mund ta bëni këtë, pavarësisht nga rrethanat apo kushtet. Mendoni se sa njerëz shkojnë në një film të trishtuar sepse u pëlqen një klithmë e mirë, ose lexojnë një roman horror sepse u pëlqen të frikësohen. Ju mund të shijoni çdo emocion njerëzor. 

Një pjesë e sekretit është të jesh në moment. Një “Mjeshtër” ecën kur ecën, ha kur ha, lexon kur lexon. Ai nuk mendon se çfarë do të bëjë më vonë kur është duke folur për një banjë, ai thjesht po lahet. Ju mund ta stërvitni mendjen tuaj për ta bërë këtë automatikisht. Kur ju kontrolloni mendjen tuaj, ju kontrolloni të gjithë jetën tuaj. Kur e kontrolloni mendjen tuaj në këtë mënyrë, atëherë mund ta kontrolloni mendjen tuaj për t’u përqëndruar dhe manifestuar gjithçka që dëshironi.

Ti mund ta besh!

Shoku yt,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 104

Mënyra se si bëni çdo gjë, është mënyra se si bëni gjithçka. Nëse dëshironi të arrini sukses në jetë, jini të disiplinuar. Mos mendoni se disiplinë do të thotë mungesë lirie. 

Një i urtë i mençur ndau këtë shembull. Imagjinoni të jeni të lidhur në shalën e një kali të egër që galopon. Ndërsa kapeni pas jetës tuaj, duke shpresuar dhe duke u lutur që kali të ndalonte, a do të ndjenit lirinë dhe kënaqësinë? Kjo nuk do të thotë të kesh disiplinë në jetën tënde dhe mbi mendjen tënde. Për të shijuar kalërimin duhet të keni kontrollin e plotë të kalit dhe mund ta ndaloni kalin sa herë të dëshironi. Do ta shijoni jetën kur të disiplinoni mendjen tuaj. Kjo mund të fillojë duke shtuar disiplinë në çdo aktivitet. Mënyra se si bëni një aktivitet është mënyra se si e bëni më pas çdo aktivitet. Bëhu mjeshtër i jetës tënde. 

Të gjithë njerëzit e suksesshëm kontrollojnë mjedisin e tyre duke kontrolluar mendjet e tyre përmes vullnetit, zakonit dhe zgjedhjes. Merrni vendimin. Suksesi është një vendim larg. Ti mund ta besh.

Shoku yt,

KT.

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 105

Përqafoni gjithçka në jetën tuaj, pavarësisht se çfarë është. Ti e ke krijuar, ndaj përqafoje. Mos refuzoni apo rezistoni asgjë. Kur hani, përqafoni, shijoni plotësisht. 

Kur të pushoni nga puna, përqafoni atë. Kur po grindeni me bashkëshortin, kënaquni me debatin! Kur keni të bëni me dhimbje në trup, përqafoni dhimbjen dhe shijoni dhimbjen. 

Ajo që ju rezistoni vazhdon, ajo që refuzoni do t’ju vijë më shpesh dhe me më shumë intensitet çdo herë. Përqafoni sfidat, fatkeqësitë dhe vuajtjet tuaja. Duke bërë këtë, ata përfundimisht do t’ju lënë vetëm dhe ju do të jeni në lumturi. PASTAJ, të gjitha gjërat që ju “doni” do të fillojnë të ndodhin në jetën tuaj. Shkoni për ëndrrat tuaja!

Shihemi në TOP,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 106

Ka shumë mënyra për të pasur një pasuri. Ndoshta ju thjesht dëshironi pak më shumë para sesa keni tani. Ndoshta do të dëshironit të kishit mjaftueshëm para për të shlyer të gjitha faturat dhe borxhet tuaja, të keni para në bankë, të keni para në ndonjë llogari pensioni, të keni disa investime të tjera dhe të keni një rrjedhë të qëndrueshme të mirë të të ardhurave. Ju mund ta arrini këtë. Kjo është e lehtë. 

Edhe nëse qëllimi juaj është të bëheni milioner, ju mund ta bëni këtë me lehtësi relative në botën e sotme. Mundësitë për të fituar para sot janë më të mëdha se në çdo kohë në histori. Është më e lehtë të fitosh para sot se kurrë më parë. Dhe ju mund të fitoni para sot më shpejt se kurrë më parë. 

Fillimisht filloni me marrjen e vendimit se do të jeni të “pasur”, të pasur, të suksesshëm, të begatë, të keni një pasuri, të jeni milioner, të jeni financiarisht të lirë, të jeni financiarisht të pavarur, të jetoni në luks, të jetoni jetën e lartë, të jetoni mirë. jetë, jeto në rrugë të lehtë. Ju zgjidhni fjalën ose frazën. 

Fillimisht vendosni që do ta arrini atë qëllim, pa dështuar, kjo është periudha. Suksesi është një vendim larg. Atëherë gjithçka do të fillojë të bjerë në vend për ju. “Si” do t’ju prezantohet. Unë mësoj se si të fitoni para në “Mësimet e parave” të Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal. Shkoni te  globalinformationnetwork.com  për informacion se si të merrni kursin.

Bëhuni studenti im dhe unë do t’ju mësoj se si të fitoni të gjitha paratë që dëshironi. Bëje dhe do të të shoh në plazhet e botës! Le të rrimë së bashku.

Shoku yt,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 107

Një sekret i madh i suksesit financiar është ky: “Nuk është ajo që dini, por kush dini”. Kur keni “lidhje”, keni avantazhe. Kur njihni njerëz të suksesshëm, energjia e suksesit dhe mentaliteti milioner i atij personi fshihen mbi ju. 

Siç thoshte mamaja ime “Nëse rri me ata njerëz, do të dalësh si ata!”. Kjo shkon në të dyja drejtimet, pozitive ose negative. Shoqërohu me fituesit. Bashkohuni në klube dhe organizata me njerëz të suksesshëm, pozitivë dhe optimistë. Shkoni në vende ku shkojnë njerëz entuziastë, të motivuar dhe të lumtur. Zhvilloni miqësi me njerëz me mendje prosperiteti. 

Bërja e kësaj do të rrisë dridhjet tuaja dhe do t’ju bëjë të filloni të tërheqni më shumë nga ajo që dëshironi në jetën tuaj. Shkoni për ëndrrat tuaja.

Shume dashuri,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 108

Ja një sekret që përdor pothuajse çdo miliarder. Mega të pasurit i vendosin orët e tyre disa minuta përpara, zakonisht midis 5 dhe 10, me shumicën në 7. 

Super të pasurit nuk jetojnë në kohën e tashme. Ata janë të rrallë në këtë moment. Kryesisht ata jetojnë në të ardhmen. Kjo çon në aftësi masive krijuese dhe manifestuese, por gjithashtu çon në mjerim, vuajtje, ndjesi ndarjeje, vetmie, mospërmbushje, pakënaqësi, pakënaqësi, shqetësim, shqetësim, ankth, pakënaqësi, trishtim, depresion, zemërim dhe shumë emocione të tjera “negative”. 

Kjo metodë krijon një ndjenjë malli, nevoje, zbrazëtie, kërkimi, dëshira, dëshira, lakmia, zilia dhe më shumë. Nëse guxoni, provojeni. Por ashtu si të provosh një herë kokainën, mund të bëhesh i varur dhe të jetosh në mjerim derisa të “shpëtohesh”. 

Unë ju sugjeroj të jetoni në momentin, të përqafoni momentin, të jetoni në të tashmen. Ju mund të mos bëheni miliarder, por do të jeni shumë më të lumtur dhe të përmbushur.

Shoku yt,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 109

Marrë nga një i burgosur që jetonte me Kevin

E takova Kevinin më shumë se një vit më parë në kamp. I thashë se stafi dhe të burgosurit e tjerë më trajtuan keq, pa respekt.  

Ai kurrë nuk kaloi shumë kohë me mua, por më tha se kam fuqinë brenda meje, me mendimet e mia, për të krijuar çdo situatë që doja, duke përfshirë që njerëzit të më trajtonin me respekt dhe mirësi. Ai tha “Vetëm relaksohuni, nuk mund të shtyni një litar, thjesht lejo që të ndodhë. Do të ndodhë kur të ndodhë. Ndërkohë, relaksohuni dhe shijoni udhëtimin. Por bëni një gjë. Të gjithëve që takoni, thuajini në heshtje “Të dua”. Dërgojuni atyre dashuri në heshtje, pavarësisht se si ju trajtojnë.” 

Megjithëse ndjeva fuqi në fjalët e tij, ajo që ai tha më zhgënjeu disi, ndjeva se Kevin po më shpërtheu. Megjithatë, kur ai e tha atë, u ndjeva shumë qesharake nga brenda, si një farë që ishte brenda meje filloi të rritet. Por një javë më vonë u futa në telashe duke u grindur me një anëtar të stafit dhe për pak u grinda me të. 

Më dërguan në një institucion të nivelit më të lartë të sigurisë. Gjithçka ishte shumë më keq. Stresi, tensioni dhe frika ishin kudo. Kur kalonit pranë njerëzve, ata kurrë nuk ju shikonin, ose nuk thanë ndonjë gjë pozitive. Nëse ndonjë gjë ju jepnin një shkëlqim verbues, një vështrim të ftohtë ose mërmëritën diçka nën zë. 

Askush nuk buzëqeshi. Por mendova se mund të provoja edhe atë që tha Kevini. Kështu që për disa javë i thashë në heshtje “Të dua” të gjithëve që takova ose pashë, si të burgosurve ashtu edhe stafit. 

Fillova t’i shihja të gjithë si jo të zinj, të bardhë ose meksikanë, burrë apo gra, staf apo i burgosur, fillova të ndjeja se ata ishin të njëjtë me mua nga brenda, një shpirt i barabartë, një shtrirje e barabartë e Burimit. 

Unë u mahnita me rezultatet. Brenda pak javësh njerëzit filluan të më buzëqeshnin, ose më thoshin “përshëndetje”, “si po kaloni?” Miremengjes”. Njerëzit do ta mbanin derën hapur për mua, do të ishin më të sjellshëm, të sjellshëm dhe të zhytur në mendime, si të burgosurit ashtu edhe stafi. 

Gjithçka që mund të them është “Faleminderit Kevin”. Ka shumë më tepër që mund të ndaj për mënyrën se si fjalët e Kevin dhe më e rëndësishmja “energjia” e tij ka transformuar plotësisht se si po shkon jeta ime dhe si ndihem.

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut #110

Shumë njerëz duan të dinë nëse “fuqi” të veçanta mund të arrihen duke bërë “praktika” të caktuara mendore ose shpirtërore. Po. Fuqitë psikike, ESP dhe të gjitha llojet e fenomeneve të mbinatyrshme dhe të mbinatyrshme si ato çlirohen kur energjia “Kundalini” në bazën e shtyllës kurrizore zgjohet dhe fillon të lëvizë brenda jush. 

Të shohësh të kaluarën dhe të ardhmen, të jesh i kudondodhur, të jesh në gjendje të lexosh mendimet e njerëzve dhe të kesh njohuri të plotë, e shumë të tjera, janë vetëm disa nga “fuqitë” e “Mjeshtrave”. 

Mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të sjellë në jetë energjinë e kundalinit është të inicohet nga një Mjeshtër i cili 1.) e ka atë fuqi plotësisht të zgjuar brenda tij 2.) ka dhuratën e transferimit të asaj fuqie te një iniciator, duke zgjuar kështu fuqinë brenda tyre. 

Këta Mjeshtra janë vërtet të rrallë. Kur të udhëhiqeni drejt një të tillë, jini mirënjohës, pasi “lutjet” tuaja janë përgjigjur.

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 111

Një grua shkruan “Kur djalin tim e kishin ngritur nga tregtarët e drogës dhe e dënuan padrejtësisht me 10 vjet burg, edhe pse ishte 100% i pafajshëm, unë isha më shumë se thjesht i zemëruar. Kisha urrejtje ndaj gjithë sistemit të korruptuar gjyqësor. Unë isha gjithashtu në depresion. 

Por më pas lexova se “njeriu” nuk shqetësohet nga ajo që i ndodh në jetë. Njeriu shqetësohet nga SI MENDON PËR atë që ka ndodhur. 

Pasi pushova së fajësuari “botën e jashtme” për mënyrën se si ndihesha nga brenda, gjithçka ndryshoi për mirë. Jo vetëm në jetën time, por edhe të djalit tim. 

Kur shoh diçka që më ndodh, ose dëgjoj dikë të thotë diçka “nuk më pëlqen”, e kuptoj tani që ato gjëra janë vetëm stimul. Unë kam fuqinë të zgjedh se si do të mendoj dhe “të kornizoj” ato gjëra. 

Mendimi dhe gjykimi im për atë që ndodh është nën kontrollin tim 100%. Prandaj kontrolloj se si ndihem gjatë gjithë kohës. 

Shkaku i vetëm se si ndihem janë mendimet që kam në lidhje me këta stimulues. Faleminderit KT për trajnimin. Ajo funksionon si magji!”

Shume dashuri.

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 112

Shumë njerëz më pyesin për ditën time. Ndërsa çdo ditë është paksa e ndryshme, unë do t’ju tregoj se çfarë bëra dje për t’ju dhënë një shembull. 

U zgjova në 5 të mëngjesit. Medituar për 30 minuta. Më pas doli jashtë dhe bëra 1 orë joga, e ndjekur nga 1 orë stërvitje në të gjithë trupin me ndikim të lartë. Medituar për 30 minuta. Me dush. Hëngri mëngjes. Bëri pak lexim. Email-et e kontrolluara. Mësoi italisht për 1 orë. Studioi frëngjisht për 30 minuta. Mori një sy gjumë 1 orë. Bëri pak lexim. Medituar për një orë. Kishte një drekë vonë. Ka shkruar pak. Shkoi për një shëtitje. Shoqëruar me disa miq. Mësoi italisht për 1 orë. Kishte një meze të lehtë. U takuam me “Grupin tonë Mastermind” për 1 1/2 orë. Bëri një orë joga. Me dush. Rostiçeri i vogël. Pashë pak TV ndërsa shoqërohesha me disa miq. Bëri pak lexim. Shtrati në orën 22:30. Përsëri, çdo ditë është e ndryshme. 

Disa ditë luaj pishinë, tenis ose Bridge. Ndonjëherë, shikoj disa sporte për një kohë. Ditët e tjera kaloj pak kohë duke gatuar për veten dhe miqtë. Por kjo është për t’ju dhënë një ide se si është jeta këtu për mua. Por asnjë nga këto nuk ka rëndësi. 

Si është dita juaj dhe çfarë aktivitetesh bëni nuk mund të kenë asnjë ndikim në gjendjen tuaj të brendshme të paqes, gëzimit, lumturisë dhe lumturisë suaj përfundimtare dhe ndjenjës së përmbushjes dhe kënaqësisë së plotë. Mendoni për këtë!

Shumë dashuri… Miku juaj,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 113

Sepse ju vazhdoni të pyesni! Ja si ishte një ditë tjetër (dje): U zgjova në 5 të mëngjesit dhe meditova për 30 minuta. Më pas doli jashtë për 1 orë joga, dhe më pas 1 orë stërvitje cross fit. Pushoi për rreth 30 minuta (ecje e ngadaltë). Dush dhe më pas mëngjes. Më pas ndërmjetësova për 1 orë me disa nga djemtë që pëlqejnë të meditojnë me mua (ata kanë përvoja të mahnitshme si shikimi i dritave, tejkalimi i mendimeve dhe mbushja me dashuri të madhe dhe një “prezencë dërrmuese dashamirëse” dhe shumë gjëra të tjera). Më pas studioi italisht për 45 minuta, pastaj frëngjisht për 30 minuta. Kishte një drekë të lehtë. Mori një sy gjumë 1 orë. Lexoni për 1 orë. Medituar për 1 orë. Lexoni për një orë. Shoqëruar me miqtë. Kishte një darkë të lehtë. Mësoi italisht për 1 orë. Medituar për 1 orë. Yoga për një orë. Dush. Pashë pak TV me miqtë. Lexoni. Shtrati në 1030. 

Rutina ime ndryshon në bazë të motit jashtë dhe faktorëve të tjerë. Disa ditë, kaloj disa orë duke shkruar. Disa ditë luaj pishinë ose tenis. Një ditë në javë u jap një orë orë mësimi disa qindra të burgosurve. Në fund të fundit, asnjë nga ato që “bëj” nuk ka rëndësi. E gjithë ajo që ka rëndësi është se si “ndiheni”. Dhe ndiej paqe të plotë, lumturi dhe gëzim përtej çdo të kuptuari njerëzor. Edhe ti mundesh! Ju dua të gjithëve.

Shoku yt,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 114

Ju vazhdoni të kërkoni më shumë detaje se si e kaloj ditën time. Kam lënë disa postime se si ishte një ditë e vërtetë. 

Këtu është një tjetër: U zgjova në 5 të mëngjesit. Medituar për 1 orë. Mëngjesi. Shkova në Ceremoninë e Shtëpisë së Sweat Lodge të Amerikës vendase nga ora 07:00 – 11:00. Dush. Dreka. 1 orë gjumë. Luajtë në pishinë për rreth një orë. Lexoni deri në orën 15.00. Medituar për 1 orë. Bëra një seminar për 300 të burgosur deri në orën 18:30. Darka. Kontrolloi emailet dhe bëri disa shkrime (1 orë). Shoqëruar me miqtë. Lexoni. Shtrati në orën 10:30

Dhe këtu është një ditë tjetër: U zgjua në 5 të mëngjesit (bie shi). Medituar për 2 orë. Yoga për 1 orë. Mëngjesi. Dush. Lexoni 1 orë. Mësoni italisht dhe frëngjisht 1 1/2 orë. Dreka. Stërvitje e përzier me bark dhe shtrirje (brenda) 1 1/2 orë. Dush. Medituar 1 orë. Lexoni, kontrolloni emailet dhe shkruani. Darka. Ura nga 6 pasdite deri në 21:00. Takohuni me disa burra për t’iu përgjigjur pyetjeve të tyre. Shtrati ora 22:30. 

Siç mund ta shihni (nëse lexoni edhe emailet e tjera) çdo ditë është e ngjashme, por paksa e ndryshme. Në dimër kur është ftohtë, bëj joga brenda në mëngjes dhe stërvitje pasdite dhe bëj përsëri joga brenda në mbrëmje të hënën, të martën, të mërkurën dhe të enjten. Normalisht luaj netët Bridge Sat dhe Sun nga 6-9. Ndonjëherë në të Shtun dhe të Diell do të shikoj golf pasdite nëse ka një turne të mirë. Gjatë sezonit të futbollit të Shtun dhe të Dielën dhe të hënën dhe të enjten mbrëma mund të shikoj ndeshje futbolli me miqtë e mi (nëse ndeshjet janë me interes). 

Siç mund ta shihni, këtu është shumë e relaksuar. Të premten në mbrëmje zakonisht kaloj 1 orë me miqtë e mi hebrenj ndërsa ata festojnë Shabatin. Nëse keni ndonjë pyetje, do të jem më se i lumtur t’ju përgjigjem, nëse jeni më kurioz!

Shume dashuri,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 115

Unë kam lënë mesazhe këtu që nga nëntori i vitit 2013, kur më futën për herë të parë në burg për shpërfillje të gjykatës. Mesazhet kanë qenë një shpjegim në kohë reale i asaj që po më ndodhte. Unë tregova pak se si ishte jeta ime në burg dhe si po e trajtoja situatën. 

Unë gjithashtu tregova shumë sekrete të manifestimit të dëshirave tuaja dhe si të përballeni me fatkeqësinë drejtpërdrejt “nga vija e parë”. 

Një ditë më parë, kalova disa orë dhe lexova të gjitha postimet dhe mesazhet që lashë sipas renditjes së datës. Nëse nuk i keni lexuar, ju inkurajoj ta bëni këtë. Nëse dëshironi të mësoni se si t’i arrini të gjitha dëshirat tuaja në jetë dhe të keni paqe dhe gëzim të brendshëm, pavarësisht rrethanave në jetën tuaj, sekretet janë në mesazhe. 

Ndërsa i lexoni, nëse gjeni disa që ju pëlqejnë veçanërisht, ua kaloni të tjerëve dhe lini një mesazh këtu duke ndarë datën e mesazheve që ju pëlqyen vërtet. Kënaquni!

Wikileaks ka publikuar mijëra emaile që tani vërtetojnë atë që unë kam thënë për median për 20 vjet. Emailet tregojnë se të gjitha mediat kryesore televizive (CNN, MSNBC, CNBC, CBS, ABC, NBC) kanë punuar drejtpërdrejt me demokratët dhe FOX ka punuar drejtpërdrejt me republikanët. 

Të gjitha gazetat dhe revistat kryesore punojnë drejtpërdrejt me demokratët dhe disa punojnë drejtpërdrejt me republikanët. 

Kjo do të thotë se ne nuk kemi fjalë të lirë. Nuk kemi mbulim të ndershëm dhe të drejtë mediatik. Ajo që ne kemi është një makinë propagande që është 90% për demokratët e krahut të majtë dhe 10% për republikanët e krahut të djathtë. 

Të gjitha mediat kryesore në TV, gazeta dhe revista thjesht po ju lajnë trurin me propagandë për “establishmentin”, kryesisht demokratët e krahut të majtë. “Themelimi” ka një “Master Plan Global”. 

Kjo përfshin një monedhë të vetme botërore, një qeveri të vetme botërore të drejtuar nga zyrtarë të pazgjedhur, asnjë shtet, por thjesht kufij të hapur. Kjo me të vërtetë nuk është sekret pasi këto koncepte janë përsëritur vazhdimisht nga “elitat” publikisht për dekada. 

Presidenti Obama sapo tha këto gjëra gjatë udhëtimit të tij të fundit evropian. Lajmi i mirë është se ju mund të keni ende një jetë “perfekte”. Ju mund të keni jetën e ëndrrave tuaja. Ju mund të manifestoni të gjitha dëshirat tuaja dhe të keni paqe dhe gëzim të brendshëm. Pavarësisht se çfarë bën ose nuk bën “klasa e elitës në pushtet”, JU keni fuqinë të krijoni jetën që dëshironi. Përqafoni fuqinë tuaj. Mbani mend, dëshira juaj është urdhëri juaj. 

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 116

Kur shikoni lajme në TV, lexoni gazeta ose revista, ose dëgjoni lajme në radio, pothuajse gjithmonë jeni duke u mashtruar. Media ka një axhendë. Ata duan që ju të mendoni në një mënyrë të caktuar. Ata duan që ju të besoni disa gjëra. Ata ju mashtrojnë. Ata keqinterpretojnë faktet. Ata shtrembërojnë të vërtetën. Ata ju mashtrojnë. Ata ju japin të dhëna të rreme. Ata shtrembërojnë fjalët. Ata përdorin imazhe që manipulojnë të menduarit tuaj. Ato paraqesin të dhëna të padokumentuara dhe të paargumentuara si fakt absolut. Ata japin mendime dhe i paraqesin si të vërteta objektive. Ata përdorin teknika shumë të sofistikuara të manipulimit të mendjes për t’ju shpëlarë trurin që të mendoni ashtu siç duan ata të mendoni dhe të besoni atë që ata duan që ju të besoni. Ka shumë raste që është një gënjeshtër e plotë. 

Të ashtuquajturit gazetarë nuk janë aspak gazetarë. Nuk janë objektive. Ata nuk ju japin të gjitha anët e çështjeve ose nuk paraqesin fakte të thjeshta të asaj që po ndodh. Ato janë mjete propagandistike për “establishmentin” (klasën sunduese të elitës së privilegjuar dhe të mbrojtur). 

Këta “gazetarë” bëjnë porositë e këtyre “lartave” sepse dëshirojnë para dhe pushtet dhe sepse gjithashtu po manipulohen dhe kontrollohen. Nëse nuk bëjnë siç u thuhet, do të humbasin punën ose do të zbresin në detyrë. 

Nëse ata nuk ndjekin “rregullat” dhe lexojnë atë që thotë teleprompteri, ata do të humbasin të gjithë fuqinë dhe ndikimin e tyre. Media është thjesht e pandershme dhe mashtruese. Ju kurrë nuk e merrni “të vërtetën” nga mediat kryesore. 

Këtu qëndron problemi. Edhe nëse i dini të gjitha këto, rezistenca mund të jetë e kotë. Kur dëgjoni mediat kryesore, do t’ju lahet truri, pa marrë parasysh sa fort përpiqeni t’i rezistoni. Është si alkooli apo droga. Ju e dini se pirja e alkoolit do t’ju bëjë të dehur. Por nëse nuk doni të jeni të dehur dhe pini një shishe uiski brenda një nate, sado që të përpiqeni, në fakt do të deheni. 

E njëjta gjë është edhe me mediat. Nëse nuk doni t’ju lajnë trurin, por shikoni lajmet çdo ditë, lexoni gazeta dhe revista dhe dëgjoni radio, në fakt do t’ju shpëlarje truri. Ekziston vetëm një mënyrë për të zgjidhur këtë problem (përveç shkëputjes plotësisht nga dëgjimi i mediave). 

Ju mund ta stërvitni VETEN tuaj për të qenë vëzhgues dhe dëshmitar i asaj që mendja merr si informacion dhe lajm. Kur ju mund ta bëni këtë, ju “SHËHNI” se si ata po përpiqen t’ju manipulojnë, ju mashtrojnë dhe ju shpëlajnë trurin me gënjeshtra. Gjithçka është e qartë kristal. 

Më pas mund të shihni të gjitha informacionet mashtruese dhe faktet e shtrembëruara. Atëherë mund të jeni objektiv. Të kesh këtë aftësi është një avantazh i fuqishëm në jetë. Të kesh këtë aftësi të bën më të lumtur se kurrë më parë. Mund të jesh në botë, por jo në botë. Ju mund të jeni gjithmonë shkaku mbi mjedisin tuaj në vend që të jeni të manipuluar dhe në pasojë të shpëlarjes së trurit. Unë mësoj se si ta bëjmë këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal.

Vizitoni  globalinformationnetwork.com për më shumë informacion se si të merrni SPMC.

Nëse dëshironi të manifestoni dëshirat tuaja në jetë dhe të jeni të lumtur, merrni parasysh këto fakte. Ndjenjat tuaja janë dridhjet që po dërgoni në eter që tërheqin atë që dëshironi në jetë. Veprimet që bëni ndërsa ndiheni mirë krijojnë rezultate të shkëlqyera. 

Me këtë në mendje, mendoni për këtë. Mendimet tuaja ndikojnë në mënyrën se si ndiheni dhe si veproni. Pra, është e rëndësishme të “mendoni mendime të mira”. Megjithatë, ndjenjat tuaja ndikojnë në mënyrën se si mendoni. Kështu që ju duhet të punoni për “të ndjeheni mirë” në mënyrë që të mund të mendoni mendime të mira. Ndjenjat tuaja ndikojnë gjithashtu në mënyrën se si veproni. Nëse ndiheni keq, nuk “bëni” veprimet e nevojshme për të arritur atë që dëshironi. 

Por prisni, ka më shumë! Mënyra se si veproni (gjërat fizike që bëni) ndikojnë në mënyrën se si mendoni dhe si ndiheni. Pra, edhe nëse ndiheni keq dhe po bëni mendime negative, duke vepruar sikur ndiheni mirë, filloni të ndiheni mirë dhe më pas filloni të bëni mendime të mira. 

Ky është parimi ASIF. Megjithatë, në jetë, shumica e njerëzve “mendojnë” një mendim, i cili nga ana tjetër përcakton se si ndihen. Mënyra se si ndihen më pas përcakton se si veprojnë dhe çfarë veprimesh bëjnë ose nuk bëjnë. Ata që mund të kontrollojnë mendimet e tyre, kështu kontrollojnë se si ndihen dhe si veprojnë. Kështu ata kontrollojnë dridhjet e tyre dhe atë që tërheqin në jetë. 

Ju mund të kontrolloni se si ndiheni në shumë mënyra, duke përfshirë përdorimin e parimit AS IF. Dale Carnegie e tha më së miri “VEPRONI entuziast dhe shumë shpejt do të ndiheni entuziast”. Por ka një nivel edhe më të fuqishëm. Shumica e njerëzve mendojnë me “kokën” ose me mendjen e tyre. Sidoqoftë, magjistarët “mendojnë” me “zemrën” ose ndjenjat e tyre. 

Kur mund të mësoni se si të “ndiheni” së pari edhe përpara një mendimi ose një veprimi, ju mund të krijoni çdo mendim dhe veprim që dëshironi. Më pas ju bëheni një magjistar i vërtetë që mund të krijojë gjithçka që dëshironi kurdo që dëshironi. Meqenëse kontrolloni ndjenjat tuaja, ju gjithmonë ndiheni të kënaqur, të kënaqur dhe të përmbushur. Ju përjetoni gjithmonë lumturi, përveçse jeni në gjendje t’i manifestoni gjërat shpejt dhe lehtë.

Unë mësoj se si ta bëjmë këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal 

Ju mund të keni, të jeni dhe të bëni çfarëdo që dëshironi. Ju thjesht duhet të mësoni “si”. 

Shume dashuri…

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 117

Ju mund të arrini të gjitha ëndrrat tuaja. 

Ju mund të jeni, të keni dhe të bëni gjithçka që dëshironi në këtë jetë … brenda arsyes. 

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të dini saktësisht se çfarë dëshironi, të jeni të fiksuar pas saj, të mendoni për të gjatë gjithë kohës, të merrni vendimin se do ta keni atë pa marrë parasysh se çfarë dhe të keni një dëshirë të zjarrtë për ta arritur atë.

Jeta është e mrekullueshme sapo të vendosni se është. Ju jeni të mrekullueshëm dhe do ta kuptoni këtë fakt sapo të kuptoni se kush jeni në të vërtetë.

Ju jeni perfekt. Ti je Hyjnor. Ju jeni një zgjatim i Burimit, ashtu siç janë të gjithë dhe gjithçka. Ne jemi një. 

Shume dashuri,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 118

Gjatë 30+ viteve të fundit miliona njerëz më kanë kërkuar ndihmë. Fushat e nevojës janë gjithmonë të njëjta: paratë, dashuria/romanca, shëndeti. Këto janë 3 më të mirat dhe asgjë tjetër nuk i afrohet. Numri 1 është GJITHMONË para. Çështja e parë e njerëzve është gjithmonë nevoja/dëshirimi i më shumë parave dhe dalja nga borxhi. Shumica dërrmuese e njerëzve ndiejnë presion financiar dhe ndihen të tmerrshëm duke mos pasur luksin e bukur që jeta ofron. Njerëzit duan të jetojnë një jetë të mirë dhe paratë e bëjnë këtë të mundur.

Në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, unë jap një seri “Mësimesh për paratë”. Deri tani, këto janë mësimet më të fuqishme, koncize dhe specifike të zhvilluara ndonjëherë për shfaqjen e parave në jetën e një personi. Ju mund të keni të gjitha paratë që dëshironi. Formula e paraqitur nga Napoleon Hill është e thjeshtë dhe funksionon: Përcaktoni ëndrrën tuaj dhe merrni një dëshirë të zjarrtë për arritjen e saj. Dije qartë se çfarë dëshiron, mendo për të gjatë gjithë kohës, ndjehu tani SI TË JESH në zotërim të asaj që dëshiron dhe ke një obsesion për të arritur dëshirën tënde. Kjo është formula magjike e suksesit. Ti mund ta besh! Regjistrohu në Kursin e Shkencës së Masterit Personal dhe bëhu studenti im personal. Unë do t’ju mësoj SI të shfaqni më shumë para sesa mund ta imagjinoni ndonjëherë. Vizitoni globalinformationnetwork.com për më shumë informacion se si të merrni SPMC.

Shoku yt,

KT

Mesazhet e Ditarit të Humbur të Burgut  # 119

Shoku im më dërgoi 2 citate të fuqishme. “Të mbiedukuarit janë më keq se të paarsimuarit, pasi e kanë shkëmbyer mendjen e shëndoshë me ILUZIONIN e dijes!” Dhe ky “Ajo që na fut në telashe nuk është ajo që ne nuk e dimë. Kjo është ajo që ne e dimë me siguri, nuk është kështu!” 

Mendoni për këto.

Kevin Trudeau

~ Klubi zyrtar i tifozëve të Kevin Trudeau