Vous pouvez ndihmës Kevin !

kevin trudeau

Dhuroni sot Fondit të Mbrojtjes Ligjore Kevin Trudeau

Ndihmoni që Kevin të mbahet jashtë burgut!

KLIKONI KËTU PËR TË DHURON
Për më shumë se 30 vjet, Kevin Trudeau i ka shërbyer njerëzimit duke ekspozuar korrupsionin e korporatave dhe qeverisë, duke zbuluar sekrete që “ATA” nuk duan që ju t’i dini.

Kejvina ka qenë një zë i patrembur për të pazërit dhe i ka dhënë fuqi të pafuqishmëve.

Për tre dekada, “Fuqitë që janë” janë përpjekur të heshtin dhe diskreditojnë Kevinin duke përhapur dezinformata, fakte të shtrembëruara dhe gënjeshtra.

Në atë që quhet “Padrejtësia më e madhe në historinë amerikane”, qeveria federale e SHBA-së e dënoi Kevinin me 10 vjet për “Përçmim të Gjykatës”, si dhe konfiskimin e të gjitha pasurive dhe zotërimeve të Kevinit në mbarë botën. Ne besojmë se kjo është për shkak se Kevin guxoi të dilte në TV dhe të fliste për librat e tij më të shitur # 1 në NY Times dhe të shprehte mendimet e tij për mënyrat natyrale për të kuruar dhe parandaluar sëmundjet.

Kevin ka nevojë për ndihmën tuaj financiare tani!

Kontributi i partnerit

Kontribut Një herë

Kevin ka fuqizuar qindra miliona në mbarë botën duke mësuar sekretet e:

  • Mënyra natyrale për të kuruar dhe parandaluar sëmundjet pa ilaçe dhe kirurgji, dhe si të arrini një shëndet dinamik dinamik në mënyrë natyrale.
  • Si të arrini pasuri duke ditur sekretet e bankingut, fuqinë e Ligjit të Tërheqjes dhe njohuri të tjera të brendshme që mbahen ekskluzivisht nga klasa e privilegjuar elitare dhe “familjet sunduese” të botës.
  • Dhurata më e rëndësishme dhe më e çmuar nga të gjitha: paqja e brendshme, gëzimi dhe lumturia, duke arritur vetëdijen dhe vetëdijen në nivelet më të larta. Sekretet e lumturisë së vërtetë.

“Shpirti nuk ka sekrete që sjellja nuk i zbulon.” ~ Lao Tzu

Kush është Kevin Trudeau?

kevin trudeau speaking

Kevin Trudeau është një autor ndërkombëtar më i shitur i NY Times # 1 me mbi 50 milionë libra të shitur.

natural cures they dont want you to know about

Libri i tij “Natural Cures ‘They’ Don’t Want You to Di About” ekspozoi se si “Big Pharma” ka gënjyer për sigurinë dhe efektivitetin e barnave të tyre, duke shkaktuar më shumë sëmundje dhe sëmundje sesa shërimin e sëmundjeve.

debt cures they dont want you to know about

Libri i Kevinit “Debt Cures” ekspozoi se si Bankat e Mëdha po rrëmbejnë njerëzit në të gjithë botën, duke na bërë efektivisht skllevër të borxhit dhe efektivisht “në pronësi” të të pasurve dhe të fuqishmëve. Kevin na jep zgjidhjen!

free money they dont want you to know about

Libri i Kevinit “Free Money” ekspozoi programet e Granteve Federale të SHBA-së dhe mënyrën se si miqtë dhe mbështetësit e politikanëve marrin pjesën më të madhe të “Parave Falas” nga qeveria. Më e rëndësishmja, Kevin ekspozoi “metodat sekrete” pak të njohura që lejojnë njerëzit e zakonshëm të marrin pjesën e tyre të drejtë të këtyre “Parave Falas”.

Në “The Kevin Trudeau Show” (shfaqja radiofonike e Kevinit), Kevin parashikoi shtypjen dhe censurimin e fjalës së lirë nga qeveria dhe kompanitë e mëdha të teknologjisë.

Kevin i ka shërbyer njerëzimit për dekada, duke ndihmuar njerëzit të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre dhe të rrisin standardin e tyre të jetesës. Kevin u ka dhënë njerëzve njohurinë dhe “fuqinë” për të kontrolluar jetën e tyre dhe për të qenë zotërues i fatit të tyre.

Shikoni të gjithë historinë këtu për atë që ndodhi në të vërtetë

Klasa e privilegjuar elitare në pushtet nuk dëshiron që ju ta dini këtë
informacion fuqizues.

Kevin ka zgjuar qindra miliona në mbarë botën dhe ka nxjerrë shumë nga “ekstaza”. Ata që më parë ishin “dele” tani janë luanë të fuqishëm që shohin dhe njohin “të vërtetën”.

Lexoni se çfarë thotë një ish-“ministër” dhe “anëtar i kabinetit qeveritar”, krahu i djathtë i Presidentit, për Kevinin dhe këtë situatë.

“Shpirtrat e mëdhenj gjithmonë kanë hasur në kundërshtime të dhunshme nga mendjet mediokre.” ~Albert Ajnshtajni

Ndihmo Kevinin tani!

Kevin Trudeau ka ekspozuar korrupsionin e korporatave dhe qeverisë për më shumë se 30 vjet, duke zbuluar sekrete të brendshme që “Ata” nuk duan që ju t’i dini. Dhe për të njëjtat 30 vjet, ne besojmë se qeveria amerikane është përpjekur të heshtë Kevinin.

E drejta e Kevinit për fjalën e lirë.

Kevin Trudeau është një hero dhe luftëtar i lirisë.

Ai është një ish-insajder në nivelet më të larta në skenën globale (mendoni Yale’s Skull and Bones; Grupi Bilderberg; Bohemian Grove; dhe Brotherhood). Kevin megjithatë bëri të paimagjinueshmen… ai la vendin e shenjtë ku ishte anëtar për dekada. Kejvina “e di” të vërtetën se si të “manifestohet” dhe të arrijë atë që dëshironi; si të kemi shëndet të përsosur dinamik; dhe më e rëndësishmja, si t’i udhëzojmë njerëzit që të jetojnë në një gjendje lumturie, lumturie dhe gëzimi që buron nga brenda.

Kevin “e di” këtë, ai nuk “e di” vetëm për këtë.

Kevin ka një shtrirje të madhe dhe është një ndikues i madh global (qindra miliona në mbarë botën dëgjojnë Kevinin). Kështu, Kevin ka qenë një kërcënim i madh për ata që janë në “pushtet dhe kontroll” në mbarë botën.

“Çdo shenjtor ka një të kaluar… Dhe çdo mëkatar, një të ardhme”. ~Oscar Wilde

Super-të pasurit dhe ata në klasën elitare sunduese kanë shijuar avantazhe të padrejta në jetë, duke përfshirë njohuritë e brendshme bankare, duke ditur se si të kenë akses në financa dhe kredi, si dhe duke u trajtuar gjithmonë krejtësisht ndryshe në sistemin e drejtësisë penale (të gjithë mund ta shohim këtë qartë tani më shumë se kurrë).

Kevin i ka dhënë “djaloshit të vogël” fuqinë dhe mjetet që nuk i kishin kurrë më parë për të përmirësuar “kushtet” e dikujt në jetë. Kjo i bën njerëzit më të mbështetur te vetja në vend që të mbështeten te qeveria. Kjo është shumë e mirë për popullin, por zemëron ata në pushtet që duan që masat të “skllavërohen”.

Kevin zbuloi se si kompanitë e barnave mund të prodhojnë studime të rreme dhe të rreme për sigurinë dhe efektivitetin e barnave të tyre – të gjitha për të promovuar gënjeshtrën se disa nga barnat e tyre janë të sigurta dhe efektive. E gjithë kjo është vërtetuar se është 100% e vërtetë tani.

Për dekada të tëra, qeveria amerikane, “Big Pharma” dhe mediat kryesore kanë përhapur informacione të rreme për Kevin.

Qeveria thjesht deklaroi si fakt, shumë pretendime të pabazuara, të padokumentuara dhe të vërtetuara asnjëherë.

Megjithatë, në vitin 2012, një gjykatës federal i SHBA-së e mbajti Kevinin në “Përçmim të Gjykatës” kur Kevin refuzoi të ndalonte së foluri, duke ekspozuar Big Pharma në emisionet e tij në radio dhe televizion. Pretendimi i gjykatësit ishte se Kevin keqinterpretoi përmbajtjen e librit të tij në një nga reklamat televizive të Kevinit. Kevin u gjet “fajtor”. Kevin pohon pafajësinë e tij.

Më shumë njerëz tani, nga e gjithë bota po e dëgjojnë Kevinin sepse e shohin të vërtetën. Të gjitha përpjekjet e “tyre” për t’i mbyllur gojën Kevinit thjesht e kanë bërë atë më të fortë dhe kanë vërtetuar gjithçka që ai ka thënë është e vërtetë.

Kejvina ka qenë i patrembur, duke ditur pasojat me të cilat po përballej duke i shërbyer njerëzimit.

Të vetmit njerëz që thonë gjëra të këqija për Kevinin janë qeveria dhe mediat kryesore. Kjo i thotë të gjitha. Mbi 50 milionë njerëz që kanë blerë librat e Kevinit dhe mbi 100 milionë që dëgjojnë Kevinin në radio, e duan Kevinin!

Lexoni se çfarë kanë për të thënë.

“Ata” i hoqën gjithçka Kevinit në një përpjekje për ta diskredituar dhe “thyer” dhe për ta ndaluar atë të zbulonte “axhendën” e klasës së elitës sunduese të privilegjuar parazitare. Ata nuk ia hoqën Kevinit të ditur se “misioni” i tij është t’u japë pushtet të pafuqishmëve dhe t’u japë zë atyre që nuk kanë zë.

Lexoni Misionin e Kevinit (Kliko këtu).

Kevin është i përkushtuar të na ndihmojë të arrijmë të gjitha ëndrrat dhe qëllimet tona, të arrijmë shëndet dhe jetëgjatësi spektakolare dhe të ankorojmë në një gjendje paqeje, gëzimi dhe lumturie të vërtetë të brendshme.

Lexoni “Gjendja e Ndërgjegjes” shkruar nga Kevin (Kliko Këtu).

Ne në Klubin zyrtar të tifozëve të Kevin Trudeau duam ta ndihmojmë Kevinin. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar këtë faqe interneti ku ju mund të kontribuoni drejtpërdrejt për Kevin.

Ne duam ta ndihmojmë Kevinin me nevojat e tij financiare, në mënyrë që ai të mund të na ndihmojë të gjithëve duke ndarë njohuritë dhe energjinë e tij.

Kevini është më i fokusuar dhe i përkushtuar tani më shumë se kurrë për t’i shërbyer njerëzimit. Ai është i përkushtuar për të ndihmuar me vetëmohim secilin prej nesh për të arritur ëndrrat tona dhe për të jetuar jetën që kemi ëndërruar gjithmonë – duke na ndihmuar të jemi, të bëjmë dhe të kemi të gjitha dëshirat tona.

Kevin mund të na ndihmojë të arrijmë paqen e brendshme, gëzimin dhe lumturinë që është përtej të kuptuarit njerëzor.

Gjatë kohës që Kevin ishte i burgosur, ai kaloi vetë një proces masiv transformimi. Ai kaloi përmes një “Muri të zjarrit” për të cilin shkroi në “Ditarët e burgut” të tij Kliko Këtu.

Kjo i dha Kevinit një mundësi të rrallë për të shkuar në një nivel të ri ndërgjegjësimi dhe për të hapur “zemrën” e tij edhe më shumë.

Dridhja e Kevinit është më e lartë se kurrë. Vetëdija dhe gjendja e tij e ndërgjegjes janë përtej imagjinatës së shumicës së njerëzve (megjithatë ai thotë se është ende duke u transformuar). Ne shohim se aftësitë e tij mendore, shpirtërore dhe energjike që janë çliruar janë përtej fjalës “i fuqishëm” (megjithatë Kevini thotë me përulësi se ai nuk është i plotë).

Kevin është i përkushtuar t’ju japë gjithçka që ka dhe më shumë. Ai është i përkushtuar t’ju ndihmojë të arrini ëndrrat tuaja dhe të jetoni një jetë kaq spektakolare, të bollshme dhe të mbushur me sukses saqë është përtej imagjinatës tuaj më të çmendur.

Por më i rëndësishëm se suksesi i tij i kaluar në biznes, është fakti që Kevin është më i vetëdijshëm dhe më i ndërgjegjshëm shpirtërisht tani. Ai është “zgjuar” tani më shumë se kurrë.

Bëhu PARTNER me Kevin

Kontributi i partnerit

Kontribut Një herë

Kur i jep Kevinit, lëshon “The Power of Giving”. Kevin ka dhënë mësim mbi këtë temë dhe ofron mësime falas për këtë metodë “magjike” të çlirimit të forcës tërheqëse të Universit. Merrni mësimet falas Kliko këtu.

“Një person që nuk ka bërë kurrë një gabim, nuk ka provuar kurrë asgjë të re.” ~Albert Ajnshtajni

Ju mund t’i bëni një dhuratë financiare një herë Kevinit të çdo shume ose të bëheni partner me Kevin duke vendosur një kontribut automatik mujor prej të paktën 25 dollarësh.

Programet e Kevinit bëjnë më shumë për njerëzit, prodhojnë rezultate më të mira dhe kanë më shumë efekte pozitive në mënyra, ndryshe nga çdo kurs tjetër trajnimi për zhvillimin personal, trajner suksesi apo edhe disa guru shpirtëror. Ne besojmë se Kevin është unik dhe i veçantë. Ai rrezaton më shumë dashuri tani sepse Kejvina po shndërrohet në dashuri të pastër.

Kevin i do njerëzit dhe është i mbushur me dhembshuri.

Fokusi i Kevinit është t’ju ndihmojë të arrini të gjitha ëndrrat tuaja, të ruani shëndetin fizik dinamik dhe të arrini lirinë dhe çlirimin e plotë shpirtëror, duke ju lejuar të përjetoni gëzim, lumturi dhe lumturi në një gjendje të përhershme.

“Së pari, ata ju injorojnë. Pastaj, ata qeshin me ju. Pastaj, ata ju sulmojnë. Atëherë ju fitoni.” ~ Mahatma Gandhi