Misioni & Qëllimi i Kevin

Për të përmirësuar cilësinë e jetës tuaj dhe standardin e jetesës në të gjitha fushat dhe aspektet duke përfshirë:

 • Fizike
 • Mental
 • Shpirtërore
 • Emocionale
 • Shëndeti
 • Para/Financa
 • Karriera/Biznes
 • Marrëdhëniet/Familja/Sociale

Për t’ju ndihmuar të bëheni

 • “Çliruar” shpirtërisht, emocionalisht dhe financiarisht 
 • “FALAS” dhe për të arritur “LIRI” në të gjitha nivelet
 • “Zgjuar”, “i shkolluar” dhe plotësisht “i ndërgjegjshëm”
 • Fuqizuar për të arritur shëndetin suprem, dinamik
 • “Suksesi” dhe financiarisht i pavarur
 • Të aftë për të arritur të gjitha dëshirat tuaja materiale
 • Për të rritur standardin tuaj të jetesës dhe cilësinë e jetës, kështu që ju të gëzojnë prosperitet dhe bollëk në të gjitha fushat
 • Për të rritur dashurinë, dhembshurinë dhe mirësinë brenda jush
 • Për t’ju fuqizuar që të arrini ëndrrat, qëllimet dhe dëshirat tuaja, çfarëdo qoftë ato.
 • Për t’ju ndihmuar të arrini paqen, gëzimin dhe lumturinë e brendshme… kështu që mund të jeni vërtet të lumtur dhe të përmbushur.

Ky MISION është duke u arritur duke ofruar informacione, njohuri dhe trajnim (shumë prej të cilave nuk është zbuluar më parë) në format e:

 • Librat
 • Kurse audio
 • Video kurse
 • Trajnimi Online
 • Seminare/punëtori live
 • Nëpërmjet “transferimit dhe zgjimit të energjisë” (i njohur në Lindje si Shaktipat)
 • Duke edukuar mijëra “trajnerë/udhëheqës” nga e gjithë bota të cilët do të ndihmojnë në përhapjen e kësaj njohuri të lashtë, “sekrete” dhe teknologjive të reja që po zbulohen
 • Podkaste, radio dhe programim televiziv
 • Buletinet dhe botimet e ndryshme

Qëllimi kryesor themelor i këtij Misioni është përfundimisht t’ju sjellë në “Iluminizim/Vetë-Realizim” dhe në përmbushjen totale.

Kjo do të zgjojë dritën tuaj të brendshme dhe do të lëshojë paqen, gëzimin dhe lumturinë tuaj të brendshme, duke përhapur kështu dashurinë dhe dhembshurinë në të gjithë botën.

Z. Trudeau ka deklaruar:

“Ti je shprehja e pastër dhe e përsosur dhe shtrirja e dashurisë së Perëndisë. Ashtu si Perëndia është Dashuria, kështu jeni edhe ju. Ti je Dashuria”.

Në fund të fundit, ne të gjithë mund të kuptojmë se ne jemi të gjithë zgjerimi dhe shprehja e përsosur e vetëdijes universale ONE që është e gjitha gjërat.

Misioni për këtë arsye mund të përmblidhet për të thënë thjesht:

“Ndihmoni të jeni të lumtur, të shëndetshëm dhe të pasur”

~ Zyrtare Kevin Trudeau Fan Club”