Vizioni i Klubit

Imagjinoni një klub privat ndërkombëtar të jetës së suksesshme që mund të ndryshojë plotësisht jetën tuaj. Një klub ku të qenit anëtar pothuajse në mënyrë magjike ju transformon në një botë tjetër mundësish.

Ju keni menjëherë akses në informacione dhe njerëz që mund t’ju ndihmojnë të arrini të gjitha ëndrrat tuaja.

Ju bëheni pjesë e një “vëllazërie/motërrimi” globale ku anëtarët e tjerë mund të bëhen më të afërt me ju sesa me familjen.

Si Anëtar ju bëheni një “VIP” ndërkombëtar. Ju jepen privilegje dhe avantazhe të veçanta që Jo Anëtarët nuk i kanë.

Mund të filloni të fitoni më shumë para. Vlera juaj neto mund të rritet.

Shëndeti juaj mund të përmirësohet.

Ndjenja juaj e brendshme e paqes dhe lumturisë shkon në nivele përtej ëndrrave tuaja më të çmendura.

Ju zhvilloni disa nga miqësitë më të mira, më të afërta dhe më të kënaqshme me njerëzit më të mrekullueshëm që mund të imagjinoni ndonjëherë.

Jeni më argëtuese duke jetuar jetën se kurrë më parë.

Jeta bëhet më e lehtë, më e qetë dhe shumë më emocionuese. Gjithçka në jetën tuaj vazhdon të përmirësohet.

Ju dhe familja juaj bëheni “të bekuar” dhe “të favorizuar” në çdo gjë që bëni.

Është sikur keni lindur nën një yll me fat ose keni një “Engjëll mbrojtës” të veçantë duke u siguruar që gjithçka në jetën tuaj të shkojë në mënyrë perfekte!

E gjitha sepse ju jeni një anëtar i këtij Klubi shumë të veçantë.

Në të kaluarën “Klube” ose “Shoqëri Sekrete” ekzistonin dhe ekzistojnë edhe sot. Por ato ishin dhe janë të rezervuara për “Elitat” e botës.

Tani, një grup i tillë, Klubi, ekziston në të vërtetë që mund t’ju japë të gjitha këto përfitime dhe privilegje.

Shihni veten dhe familjen tuaj si pjesë e kësaj lëvizje pozitive globale që po përmirëson cilësinë e jetës së njerëzve në të gjithë botën.

Klubi mund të bëhet një klub jofitimprurës privat dhe ekskluziv i Jetës së Suksesshme me anëtarë dhe kapituj lokalë në mbi 150 vende.

Njerëzit kërkojnë anëtarësim në Klub sepse duan:

 • Më shumë nga jeta
 • Sukses dhe prosperitet më i madh financiar
 • Rritja personale dhe profesionale
 • Shëndet më të mirë
 • Miqësitë dhe marrëdhëniet kuptimplota dhe të plota me njerëz me të njëjtin mendim
 • Aventurë dhe argëtim
 • Qasje VIP në ngjarje, të famshëm dhe “ndërmjetësit e pushtetit” të botës
 • Lidhje me drejtues në pothuajse çdo fushë të biznesit dhe jetës
 • Paqja e brendshme, gëzimi dhe lumturia
 • Transformimi personal
 • Mësoni metodat e lashta të shkollës misterioze që çlirojnë aftësitë mendore dhe “fuqitë e mbinatyrshme” ose “mbinjerëzore”
 • Mësoni sekretet e klasës së privilegjuar elitare, shoqëritë sekrete, axhendën globaliste, etj.
 • Ndriçimi, zgjimi, lidhja me ndërgjegjen, ndjenja e “njëshmërisë” me universin
 • Vetë Realizimi

Anëtarët kanë qasje në informacion, fuqi dhe njohuri për:

 • “Si të manifestojmë dëshirat dhe të arrijmë atë që dëshiron”. (Këto janë sekretet që klasa e privilegjuar elitare ka përdorur dhe mbajtur për vete për shekuj.)
 • Anëtarët kanë qasje te “njerëzit” me të cilët Jo-Anëtarët nuk do të mund të kontaktojnë kurrë
 • Klubi i ndihmon njerëzit të arrijnë ëndrrat e tyre; të arrijnë dëshirat e tyre; dhe të arrijnë qëllimet e tyre në jetë

Klubi i ndihmon njerëzit të përmirësojnë kushtet në jetën e tyre në fushat e:

 • Shëndeti
 • Paratë / financat / karriera / biznesi / jeta profesionale
 • Mendor/intelektual
 • Marrëdhënie dashurie/romantike/martesore
 • Marrëdhënie të tjera (familja; miqtë; kolegët; punëdhënësit/shefat; të njohurit)
 • Prindërimi
 • Fitnes
 • Shpirtërore/njëshmëri/vetëdije
 • Shoqërore/miqësore
 • Gjendje të brendshme emocionale si: paqe/gëzim/lumturi/lumturi/kënaqësi/qetësi

Anëtarët e Klubit kanë rrugën e shpejtë drejt “Suksesit të plotë” në jetë:

Shëndeti, Pasuria dhe Lumturia.

Anëtarët e Klubit gëzojnë standarde të larta jetese dhe cilësi më të lartë të jetës.

Klubi do të jetë një organizatë vëllazërore; një shoqatë; një komunitet global i njerëzve me mendje të njëjtë; një “shoqëri” ku anëtarët angazhohen të ndihmojnë dhe mbështesin anëtarët e tjerë. 

Klubi = “Anëtarët që ndihmojnë anëtarët e tjerë”.

Anëtarësimi bëhet VETËM me FTESË.

Anëtarët e mundshëm, të rinj duhet të ftohen për t’iu bashkuar klubit nga një anëtar ekzistues në gjendje të mirë, ose nga vetë Klubi, në mënyrë që të konsiderohen për Anëtarësim. Jo të gjitha aplikimet e anëtarëve të rinj do të pranohen.

Anëtarët gëzojnë:

 • Një mjedis unik i një lloji pozitiv dhe mjete “Si të” që i ndihmojnë anëtarët të kenë sukses në çdo fushë të jetës së tyre
 • Qasje në trajnime ekskluzive “Vetëm anëtarë”, takime, informacione dhe njohuri të padisponueshme për publikun e gjerë
 • Lidhjet dhe mundësitë e rrjetëzimit me Anëtarë të tjerë nga e gjithë bota

Vizioni i Klubit është që të ketë në dispozicion të Anëtarëve, përfitime dhe privilegje duke përfshirë…

Kursi i Masterit të Suksesit (Nivelet 1-12) Kursi kryesor në botë që mëson se si të manifestohen dëshirat dhe lumturia e plotë dhe e plotë në mësimdhënien e jetës:

 • Si të krijoni jetën që dëshironi
 • Si të përdorni Ligjin e Tërheqjes dhe teknika të tjera, për të arritur gjithçka që dëshironi në jetë
 • Sekretet dhe metodat se si të jetosh një jetë të suksesshme në çdo fushë
 • Si të jesh i shëndetshëm, i pasur dhe i lumtur
 • Si të “MENDONI” dhe të bëheni “të pasur”
 • Përfshin kursin audio origjinal “Wish Wish is Your Command” si dhe qindra orë mësime të zgjeruara dhe të thella direkt nga autori
 • Një kurs virtual i doktoraturës se si t’i realizoni të gjitha ëndrrat tuaja

Kursi i Shkencës së Zotërimit Personal: Një “kurs korrespondence” i shkruar që fokusohet në manifestimin e qëllimeve dhe ëndrrave tuaja nga brenda dhe arritjen e gjendjeve përfundimtare të lumturisë së brendshme.

Edhe me shume.

Biblioteka e Informacionit/Trajnimit…

Biblioteka e Klubit mund të jetë biblioteka më e madhe në botë për ÇDO dhe TË GJITHA informacionin “Si të” për ÇDO temë, duke përfshirë:

 • “Insajder Information Club”
 • Shëndeti/Ushqyerja
 • Fitnes
 • Kreativiteti/Artet
 • Krijimi i pasurisë
 • Zhvillim personal
 • Iluminim/Vetrealizimi
 • Si të manifestoni ëndrrën tuaj
 • Dhe të gjitha lëndët në Kursin e Masterit të Suksesit

Klubi ka një bibliotekë fizike dhe online prej shumë milionë dollarësh që përmban:

 • libra
 • Audiot
 • Videot
 • Dorëshkrime
 • Broshura
 • Kurse
 • Raportet
 • Materiali trajnues

Ky material është në formë fizike në Bibliotekën e Klubit si dhe në formatin dixhital të disponueshëm në internet. I gjithë materiali mund të përkthehet nga gjuhët e tij origjinale në dhjetëra gjuhë të ndryshme.

Në këtë mënyrë, për shembull, nëse një libër i mrekullueshëm mbi “Si të përdorim mendjen për të shëruar trupin” është shkruar në rusisht dhe nuk është përkthyer kurrë në asnjë gjuhë tjetër, anëtarët që flasin anglisht mund ta marrin atë libër në anglisht dhe anëtarët që flasin Frëngjisht, mund ta përkthej atë libër në frëngjisht.

Mbi një milion tema mund të mbulohen.

Çdo gjë që një anëtar dëshiron të “mësojë”, si p.sh. “aftësi” ose “si të bësh” mund të gjendet në Bibliotekë, duke ofruar informacione që nuk janë të disponueshme në internet.

Çdo gjë që një anëtar dëshiron të DI për këtë nuk është e disponueshme në internet, mund të gjendet në Bibliotekë.

Imagjinoni çdo libër të shkruar ndonjëherë, çdo audio të botuar ndonjëherë, dhe çdo video ose kurs të bërë ndonjëherë, për çdo temë “si të bëni” që mund të mendoni për disponueshmërinë në Bibliotekën e Klubit.

Kjo do të thotë se CDO libër, pavarësisht nga gjuha, ose kur është shkruar, mund të jetë i disponueshëm në Bibliotekë.

I gjithë materiali do të jetë lehtësisht i aksesueshëm nëpërmjet një sistemi kërkimi sipas autorit, subjektit, titullit, etj.

Anëtarët marrin akses ekskluziv të FAST në informacion për burime në të gjithë botën, në të cilat Jo-Anëtarët nuk kanë akses.

Njohuria ËSHTË fuqi.

Ky do të jetë material që NUK disponohet në internet ose për publikun e gjerë. Pjesa më e madhe e këtij materiali do të ishte pothuajse e pamundur të gjendej.

Pjesa më e madhe e materialit në Biblioteka është e disponueshme për publikun e gjerë, si libra të njohur ose kurse audio/video. Megjithatë, jo Anëtarët do të duhet të blejnë libra, video, audio ose kurse që kushtojnë qindra ose mijëra dollarë.

Anëtarët marrin akses FALAS në të gjitha këto të dhëna si përfitim i Anëtarësimit.

Biblioteka përfshin materiale edhe për fëmijë.

Të gjitha trajnimet kryesore të Klubit janë të disponueshme në internet si audio, video, materiale të shkruara dhe nganjëherë kurse online live. Shumë do të mësohen gjithashtu drejtpërdrejt në vende anembanë botës dhe mund të marrin pjesë nga anëtarët ose mund të shikohen drejtpërdrejt në internet. Kurset e drejtpërdrejta mund të regjistrohen dhe arkivohen në bibliotekën e Klubit.

Kërkesa për informacion/trajnim:

 • Nëse një Anëtar i Klubit dëshiron të mësojë diçka, ose ka një pyetje në lidhje me disa informacione të brendshme, ose se si funksionon diçka, ose kërkon të vërtetën në një fushë të caktuar, (si p.sh. “si të rriten domatet brenda” ose “si është mendimi për një qeveri të vetme botërore”), dhe nuk mund ta gjejë atë kurs, material ose përgjigje në Bibliotekën e Klubit, Anëtari thjesht i bën kërkesën Klubit
 • Më pas Klubi do të gjejë ekspertin më të mirë në botë në fushën e interesit dhe do t’i ofrojë atë trajnim anëtarëve që bëjnë kërkesën. Shembull: Nëse doni të mësoni se si të luani Ping-Pong, Klubi mund të gjejë një kampion bote për t’ju mësuar

Trajnimi do të regjistrohet dhe arkivohet në Bibliotekën e Informacionit/Trajnimit të Klubit për përdorim në të ardhmen nga të gjithë Anëtarët e Klubit.

Një përfitim i paçmuar.

Seria e zhvillimit të anëtarëve:

Anëtarëve u ofrohet material trajnimi i vazhdueshëm audio/video/i shkruar që ofron motivim dhe frymëzim javor. Ky material zgjerohet dhe shkon më në thellësi në të gjithë materialin e mësuar në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit dhe Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal.

Ngjarjet:

Ngjarje të shumta të drejtpërdrejta çdo vit, të mbajtura në mbarë botën, përfshijnë:

 • Ngjarjet “më të mëdha” të fundjavës
 • Konferenca
 • Punëtoritë
 • Takimet
 • Ligjërata
 • Tërhiqet
 • Fundjavat e lidershipit
 • Ngjarjet vetëm për anëtarët e nivelit më të lartë
 • Kurse me gjatësi të ndryshme në vende të ndryshme në mbarë botën
 • Kurse dhe leksione “Online” të transmetimit të drejtpërdrejtë
 • Segmentet e trajnimit regjistrohen për shikim/dëgjim në të ardhmen dhe ruhen në Bibliotekën e Klubit.

Rrjetëzimi:

Anëtarët mund të zgjedhin të krijojnë faqe profili dhe mund të kërkojnë për anëtarë të tjerë me interesa të ngjashme.

 • Gjeni një Anëtar që është i suksesshëm në një fushë të caktuar në mënyrë që të mësoni prej tyre dhe të fitoni njohuri dhe ekspertizë
 • Për biznes/profesion dhe rrjete sociale
 • Meqenëse anëtarët zotohen të ndihmojnë anëtarët e tjerë, ky mjet rrjeti është i paçmuar dhe mund të vlejë miliona. Nuk është vetëm ajo që dini, por KUSH e dini që çon drejt suksesit në jetë

Takimet lokale të kapitullit dhe takimet virtuale të kapitullit:

Anëtarët takohen rregullisht për shoqëri, argëtim, përditësime, mbështetje dhe inkurajim; për të motivuar dhe frymëzuar njëri-tjetrin, për t’u shoqëruar, për të diskutuar dhe për të mësuar se si të zbatoni gjithçka që mësohet në trajnimin e Kursit të Masterit të Suksesit dhe trajnimet e tjera të KLUB-it.

Ngjashëm me Klubin Rotarian, Dhomat e Tregtisë, Organizatat e Presidentëve të Rinj, Masonët dhe takimet e tjera të grupeve të klubit/shoqatës.

Këto takime zakonisht mbahen çdo muaj në:

 • Shtëpitë e anëtarëve
 • Lozhat dhe klubet e klubit
 • Hotelet, restorantet ose dhomat e tjera të mbledhjeve, etj

Kjo lejon anëtarësimin lokal të zhvillojë marrëdhënie, miqësi dhe grupe mbështetëse me anëtarë të tjerë lokalë dhe të ndikojë pozitivisht në komunitetin lokal.

Lozhat:

Në komunitetet ku ka shumë anëtarë të Klubit, anëtarët lokalë mund të zgjedhin të ndërtojnë një shtëpizë të KLUB-it.

 • Ngjashëm me lozhat e tjera të klubeve si Elks, Moose, Union Halls, Shriners, Lozhat dhe Tempujt Masonikë, Kalorësit e Kolombit dhe të tjera, këto lozha mbajnë Takime të Kapitullit Lokal dhe ngjarje të tjera të Klubit, seminare, seminare, etj.
 • Anëtarët vizitorë të klubit mund të jenë në gjendje të kalojnë një natë në këto ambiente
 • Mund të ketë një kuzhinë
 • “Salla” mund t’u jepet me qira grupeve të jashtme për të siguruar të ardhura për kapitullin lokal të Klubit
 • Çdo shtëpizë do të ndërtohet nga anëtarët lokalë bazuar në nevojat dhe dëshirat e tyre
 • Kapitulli i sanksionuar i Klubit Lokal drejton Lozhën në mënyrë të pavarur si dhe të gjitha funksionet e Kapitullit të Klubit Lokal
 • Mund të ketë qindra Klube Lozha në mbarë botën

Shtëpitë e klubeve:

Njëlloj si Lozhat, por më të mëdha dhe më të bukura, me një restorant dhe “dhoma hoteli” për vizitorët e anëtarëve të klubit.

Mund të ketë dhjetëra klube klubesh në mbarë botën.

Anije lundrimi:

Anija udhëton nëpër botë dhe është vetëm për anëtarët. Anëtarët mund të zgjedhin:

 • Punoni si ekuipazh me kohë të plotë
 • Bleni një vendbanim dhe jetoni me kohë të plotë në anije dhe punoni në anije ose për The Club
 • Bleni një vendbanim për të jetuar me kohë të pjesshme në anije dhe jepni me qira vendbanimin e tyre për investime dhe gjenerim të ardhurash
 • Blini një banesë për të jetuar tani me kohë të pjesshme dhe për ta përdorur si shtëpi të moshuarish
 • Pushime në anije

Anija mund të përdoret gjithashtu për:

 • Mirë se vini anëtarët e rinj Cruises
 • Trajnimet e nivelit më të lartë do të ofrohen në anije.
 • Tërheqjet e ndryshme të klubit, largimet dhe seminaret do të mbahen në Anije
 • Anija do të jetë një klub virtual lundrues kur në portet e botës, ku anëtarët lokalë të klubit mund të vijnë dhe të shijojnë Anijen dhe ku do të mbahen takime, ngjarje, seminare, etj.
 • Ndonjëherë Anija do të jetë e hapur për anëtarët e rinj të mundshëm për të përjetuar dhe marrë një “shije” të klubit

Aventurat e klubit:

Klubi sponsorizoi dhe organizoi nga anëtarët ngjarje argëtuese, sociale, aventureske për grupe të vogla anëtarësh të klubit.

Gjëra të tilla si:

 • Udhëtime rafting në ujë të bardhë
 • Trekking/Hiking/Kamping
 • Udhëtime për peshkim/gjueti
 • Ski/Snowboarding
 • Golfing
 • Scuba Diving
 • edhe me shume…

Sociale:

Aktivitetet për anëtarët lokalë me interesa të përbashkëta për t’u takuar për argëtim dhe ndërveprime sociale organizohen nga Anëtarët.

Gjëra të tilla si:

 • Degustimi i verërave
 • Netët e bowlingut
 • Duke shkuar në koncerte
 • Grupe ushqimoresh, duke kontrolluar restorante të reja lokale
 • Adhuruesit e sportit takohen për të shijuar lojërat së bashku
 • Darka potluck dhe BBQ
 • Lojëra shahu
 • Bridge, lojëra me letra; lojëra tavoline; grupe apo grupe të këndimit; etj.

Anëtarët e Klubit do të kenë gjithmonë diçka pozitive dhe argëtuese për të “bërë” me anëtarët e tjerë optimistë të Klubit.

Kjo është e shkëlqyeshme për anëtarët e Klubit që udhëtojnë për të takuar gjithashtu anëtarët lokalë të klubit.

Imagjinoni grantet:

Anëtarët e Nivelit të Lartë mund të aplikojnë për një numër të kufizuar grantesh financiare për qëllime të ndryshme të vlefshme. Këto u jepen anëtarëve të merituar, kontributi i të cilëve në klub ka qenë i jashtëzakonshëm. Grantet janë pagesa në para që nuk duhet të kthehen.

Përfitimet:

“Dhurata” të llojeve të ndryshme u jepen Anëtarëve të Nivelit të Lartë, kontributi i të cilëve në klub ka qenë i jashtëzakonshëm. Dhuratat mund të përfshijnë pushime falas, makina falas, bizhuteri, rroba, darka në restorante të shkëlqyera, etj.

Bonuset e parave të gatshme:

Çmime në para ose përfitime që u jepen anëtarëve të nivelit të lartë, kontributi i të cilëve në klub ka qenë i jashtëzakonshëm.

Zbritje:

Klubi negocion zbritje me kompani të ndryshme në mbarë botën për Anëtarët e Klubit.

Kjo mund të përfshijë udhëtimin me linjë ajrore, makina me qira, dhoma hoteli, restorante, dyqane etj. Zbritjet mund të variojnë nga 5% deri në 50% dhe më shumë.

Produkte për një mënyrë jetese të shëndetshme:

Klubi mund të zotërojë kompani tërësisht ose pjesërisht, ose të rekomandojë kompani që prodhojnë dhe shesin më të mirat / 100% organike në botë:

 • Suplemente ushqimore duke përfshirë: vitamina, minerale, barishte, probiotikë, proteina, shake superushqimi, bare dhe SHUMË më tepër
 • Program i personalizuar, i plotë ditor ushqimor bazuar në ADN-në tuaj për t’ju dhënë ekuilibër PERFEKT ushqimor Artikuj të kujdesit personal
 • Produkte për fëmijë
 • Filtrat e ujit të pijshëm dhe dushit
 • Sapun
 • Kujdesi për flokët
 • Përkujdesje lëkure
 • Makeup
 • Ujë në shishe, pije energjike, çajra, kafe dhe pije sportive
 • Ushqimi i mbijetesës që mund të zgjasë deri në 75 vjet
 • Ushqim i përgatitur i ngrirë ose i qëndrueshëm në raft
 • Salcat e sallatave, catsup, mustarda, salca të nxehta, erëza të ndryshme
 • Akullore
 • Çokollata
 • Bukë
 • Snacks
 • Biskota dhe ëmbëlsira
 • Produkte për kafshë shtëpiake
 • Produktet e pastrimit etj.
 • Të gjitha “KT Aprovuar” si më të mirat nga më të mirat. Çfarë përdor KT.
 • Gjithçka është sa më afër 100% organike, sa më natyrale dhe e sigurt për mjedisin.
 • Kjo është duke marrë më të mirën nga: Newman’s Own, Patanjali, Honest, Dr. Shultz, Dr. Atkins, Kopshti i Edenit etj.
 • Anëtarët mund të marrin çmime me shumicë për këto produkte dhe të kursejnë deri në 70% ulje në shitje me pakicë

Tryezat e rrumbullakëta mbështetëse:

Kur anëtarët kanë “çështje ose situata” ku kanë nevojë për ndihmë dhe mbështetje, ata mund të thërrasin për një Tryezë të Rrumbullakët me anëtarë të Klubit të rangut më të lartë dhe plotësisht të trajnuar.

 • Këto Tryeza mund të mbahen ose personalisht me anëtarë lokalë, ose nëpërmjet internetit me video-konferenca, duke shfrytëzuar anëtarë nga e gjithë bota
 • Tryeza dëgjon çështjen personale ose të biznesit, bën pyetje dhe më pas ofron këshilla, inkurajim dhe mbështetje
 • Nuk je kurrë vetëm kur je anëtar i Klubit
 • Ka gjithmonë dikë që mund t’i telefononi, t’i afroheni dhe të mbështeteni kur gjërat janë të vështira; që do të ndajë dhimbjet tuaja dhe do t’ju mbështesë në kohë sfiduese
 • Kur gjërat janë mirë, ata do të festojnë me ju dhe do t’ju shumëfishojnë lumturinë

Mentoring:

 • Anëtarët mund të kualifikohen për të qenë mentorë me kohë të plotë ose të pjesshme për Anëtarët e tjerë të Klubit dhe/ose të kërkojnë një mentor. Mentorët janë mbështetje, trajnerë të jetës. Ofrohen trajnime dhe testime të mentorëve.
 • Mentorët kanë kaluar disa testime dhe kualifikime të kërkuara.

“Tanketë e peshkaqenëve”:

 • Shumë Anëtarë po kërkojnë të investojnë para në startup-e ose biznese ekzistuese
 • Anëtarë të tjerë janë në kërkim të investitorëve dhe njerëzve me përvojë të suksesshme të biznesit për t’u partnerizuar
 • Tanket e peshkaqenëve mbahen kur kërkohet nga investitorët ose ata që kërkojnë investitorë
 • Ato kryhen personalisht dhe nëpërmjet videokonferencave virtuale në internet
 • Shark Tanks i lejojnë Anëtarët të paraqesin idetë ose produktet e tyre anëtarëve të suksesshëm të Klubit nga e gjithë bota dhe të marrin përvojë të paçmueshme, komente, këshilla dhe nëse sipërmarrja e biznesit ose produkti ka një shans të lartë për sukses.
 • Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për investitorët që të ekspozohen ndaj mundësive në katin e parë me njerëz shumë të motivuar dhe etikë, të cilët po përdorin të gjithë materialin në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit (Ligji i Tërheqjes, Mendoni dhe Rritni Materialin e Pasur, etj.)
 • Është gjithashtu një mundësi e shkëlqyer për individët që kërkojnë investitorë dhe partnerë për të marrë kapital financiar dhe për të mbledhur para

Ekspozita biznesi/Panaire pune

Ekspozitat e Biznesit / Panairet e Punës mund të mbahen disa herë në të gjithë botën:

 • Anëtarët e miratuar mund të promovojnë bizneset, produktet ose shërbimet e tyre te anëtarët e tjerë të Klubit
 • Anëtarët që kërkojnë të punësojnë mund të gjejnë njerëz të shkëlqyer me kualifikim të lartë këtu
 • Ata që kërkojnë mundësi pune/karriere mund të gjejnë Anëtarë të Klubit që kanë biznese dhe kërkojnë të punësojnë
 • Ky mund të jetë gjithashtu një vend i mrekullueshëm për investitorët që kërkojnë biznese për partneritet me seminare, seminare dhe leksione në të gjitha fushat e fillimit dhe rritjes së një biznesi duke përfshirë financimin, marketingun, etj.

Ekspozita parash:

 • Gjithçka në lidhje me paratë dhe financat
 • Fitimi i parave, krijimi i pasurisë, rritja e pasurisë, mbledhja e parave, grantet, kreditë, financimi, ari, argjendi, metalet e çmuara, taksat, mbrojtja e aseteve, vendosja e vetes për pension dhe SHUME më shumë…
 • Këto mund të mbahen disa herë gjatë gjithë vitit, në vende në mbarë botën
 • Seminare, seminare, rrjetëzim
 • Mësoni sekretet e parave të miliarderëve “të brendshëm” nga e gjithë bota
 • Folës të ftuar specialë

Shkëmbim/Kripto-monedhë:

 • Shumë Anëtarë të Klubit zotërojnë biznese të vogla si dyqane lulesh, pastrues kimik, lavanderi, dyqane komoditeti në qoshe, shërbime pastrimi, shërbime të kontabilitetit/kontabilitetit, etj.
 • Anëtarë të tjerë ofrojnë shërbime personale si masazh, trajtime kiropraktike, prerje flokësh dhe stilim, trajtime të fytyrës dhe thonjve etj. Klubi mund të kishte “monedhën e tij të shkëmbimit”
 • Një anëtar i Klubit mund të “blejë” dollarë shkëmbimi nga Klubi dhe t’i përdorë ato dollarë shkëmbimi kur blen një produkt ose shërbim nga një anëtar tjetër i klubit
 • Kjo mund të çojë në një kursim real të parave deri në 50% ose më shumë dhe në avantazhe të mëdha tatimore ligjore
 •  Kjo “tregti” gjithashtu mund të gjenerojë klientë dhe të ardhura të reja për biznesin tuaj
 • Imagjinoni që zotëroni një shërbim kontabiliteti. Një anëtar i The Club sheh që ju jeni pjesë e The Club Barter
 • Shkëmbeni dhe përdor shërbimet tuaja. Ju paguani tarifën e rregullt që i ofroni Klubit
 • Më pas, anëtarët ju paguajnë në dollarë Klubi Shkëmbimi, të cilat më pas depozitohen në llogarinë tuaj të shkëmbimit
 • Pastaj, ndoshta disa javë më vonë ju dëshironi të bëni një prerje flokësh. Ju shkoni dhe gjeni një anëtar të klubit në The Club Barter
 • Shkëmbeni kush bën prerje flokësh në zonën tuaj dhe ju paguani për prerjen tuaj me dollarë Club Barter që keni në llogarinë tuaj
 • Ka kaq shumë përparësi për të përdorur këtë sistem të lashtë “tregtie”. Ajo që paraqitet këtu është vetëm maja e ajsbergut

Sigurimi vetëm për anëtarët:

 • Anëtarët mund të marrin çmime “Vetëm anëtarë”, të cilat mund të jenë deri në 70% më të ulëta se sa paguani tani për sigurimin
 • Do të ofrohen të gjitha llojet e sigurimeve duke përfshirë: auto, mjekësi të mëdha, mjekësore katastrofike, dentare, shtëpi, jetë, etj.
 • Sigurimet janë një nga industritë më fitimprurëse në botë
 • Klubi ua kalon kursimet anëtarëve të tij
 • Klubi mund ta bëjë sigurimin “të ndershëm” dhe të ekspozojë se si kompanitë e sigurimeve po përfitojnë nga publiku duke zbuluar sekretet për të cilat ata nuk duan të dini.
 • Club Insurance mund të japë mbulimin më të mirë, me tarifat më të ulëta, dhe me synimin për të paguar dëmet më shpejt se çdo kompani tjetër sigurimesh.

Banka/Bashkimi i Kreditit:

Klasa e privilegjuar elitare ka avantazhe kur bëhet fjalë për bankat që një person mesatar nuk i ka pasur kurrë.

Shumica e bankave thjesht përfitojnë nga një person mesatar me tarifa të shumta të shumta, tarifa të ndryshme “të krijuara” dhe norma të larta interesi për kartat e kreditit dhe kreditë.

Është koha për të barazuar fushën e lojës.

Klubi Banka/Bashkimi i Kreditit mund t’u ofrojë Anëtarëve një gamë të plotë produktesh financiare duke përfshirë:

 • Kontrolli dhe llogaritë e kursimeve
 • Kartat e kreditit dhe debitit
 • CD’s
 • Produktet e investimeve
 • Llogari ari dhe argjendi
 • IRA-s
 • Llogaritë e pensionit
 • Kredi personale
 • Kredi biznesi
 • Kredi për makina
 • Hipotekat
 • Linjat e kreditit
 • dhe me shume

Qëllimi është që ju të tarifoheni me normat më të ulëta të mundshme të interesit për kartat e kreditit dhe kreditë dhe të paguheni normat më të larta të mundshme të interesit në llogaritë ku mbahen paratë tuaja.

Të kesh një bankë që të mbështet dhe të jesh në anën tënde si partner, mund të ndryshojë jetën tuaj përgjithmonë dhe të sigurojë prosperitet për ju dhe familjen tuaj siç mund ta imagjinoni.

Ndarja në shtëpi 

Ndarja e shtëpisë së klubit është e ngjashme me “sërfimin në divan”:

 • Anëtarët mund të zgjedhin të marrin pjesë sipas dëshirës së tyre duke renditur shtëpinë e tyre në faqen e internetit të The Club Home Sharing
 • Lejimi i anëtarëve të Klubit që udhëtojnë të qëndrojnë me ta si mysafirë në shtëpitë e tyre pa pagesë
 • Nëse pranoni të pranoni anëtarë të Klubit udhëtues duke listuar shtëpinë tuaj, ju jeni të kualifikuar për t’u pranuar nga anëtarë të tjerë të klubit që po marrin pjesë gjithashtu në program
 • Kjo do t’ju kursejë një shumë të madhe parash në dhomat e hotelit
 • Kjo është një mënyrë e mrekullueshme për të takuar miq të rinj dhe për të pasur një person “lokal” në qytetin që po vizitoni si “mikpritës” tuaj.

Toastmasters:

Klubi do të përpiqet të bashkohet me Toastmasters International dhe t’u ofrojë Anëtarëve të Klubit zbritje të konsiderueshme për të qenë anëtarë në Organizatën fantastike Toastmaster.

NaturalCures.com:

Të gjithë anëtarët e Klubit marrin një anëtarësim falas në NaturalCures.com.

 • Faqja mund të jetë faqja numër 1 e shëndetit dhe mirëqenies në botë, e vizituar nga njerëz të panumërt çdo javë
 • NaturalCures.com mund të përdorë Inteligjencën Artificiale dhe Mësimin Kompjuterik më të fundit për të kërkuar botën duke mbledhur informacione të disponueshme në të gjitha gjuhët mbi të VËRTETËN rreth trajtimeve efektive mjekësore që përdoren për të ndihmuar dhe parandaluar sëmundjet
 •  NaturalCures.com do t’ju japë gjithmonë opsionet më të mira, më efektive të trajtimit që përdoren nga profesionistë mjekësorë nga e gjithë bota bazuar në FAKTET
 • Mund të jetë i vetmi vend ku mund të merrni të vërtetën për efektivitetin dhe efektet anësore të trajtimeve mjekësore, procedurave kirurgjikale dhe barnave
 • Thjesht shkruani se cilat janë simptomat tuaja dhe sistemi do t’ju tregojë se cilat trajtime janë të disponueshme dhe që përdoren, cilat janë normat e suksesit të tyre dhe cilat janë efektet anësore
 • Do t’ju tregojë KU t’i merrni trajtimet dhe OBSH ka normat më të larta të suksesit
 • Opsione të shumta trajtimi do të jepen duke përfshirë barnat, procedurat kirurgjikale DHE opsionet natyrore që funksionojnë
 • Sajti do të ketë gjithashtu mbi shumë ofrues të kujdesit shëndetësor në mbarë botën që japin informacion të plotë në lidhje me sfondin dhe trajnimin e tyre, në cilat sëmundje ata specializohen dhe trajtimet që përdorin, kështu që ju mund të gjeni një ofrues “të mirë” të kujdesit shëndetësor lokal.
 • Së bashku me vlerësimet dhe komentet nga të tjerët, mbulohen “sëmundjet” fizike, mendore dhe emocionale dhe kushtet

Ekspozitat e shëndetit dhe mirëqenies së kurave natyrale:

 • Ekspozitat e shëndetit dhe mirëqenies në Klubin e kurave natyrale mbahen në të gjithë botën në lidhje me NaturalCures.com
 • Mësoni metodat dhe trajtimet më të reja dhe MË TË MIRË për sëmundjet dhe parandalimin
 • Shfaqje tregtare, leksione, seminare
 • Folës të ftuar me famë botërore

Merrni informacione që mund të fshihen në fushat e:

 • Shëndeti
 • Wellness
 • dhe kundër plakjes

Qasja VIP:

Një shërbim personal VIP Global Concierge për Anëtarët e Klubit.

 • Përfitoni me vështirësi biletat, ulëset më të mira, akses VIP dhe leje në prapaskenë për koncerte, ngjarje sportive, muzeume, restorante etj.
 • Çfarëdo që dëshironi ose keni nevojë, mund të telefononi portierin tuaj personal për t’ju ndihmuar ta merrni atë.
 • Trajtohu si një VIP dhe anëtar i familjes mbretërore. Merrni të njëjtën akses që gëzojnë të pasurit dhe të famshëm nga e gjithë bota

Trajnim për para:

Qindra kurse në çdo fushë të fitimit të parave, mbrojtjes së aseteve, krijimit të pasurisë dhe rritjes së vlerës tuaj neto.

Kurse specifike “Si të” mbi:

 • Investimi
 • Tregtimi
 • Pasuri të paluajtshme
 • Zhvillimi i rrjedhave të shumta të të ardhurave
 • Si të merrni një të ardhur të dytë pa marrë një punë të dytë
 • Si të zhvillohet një “mentalitet milioner”
 • Si të tërheqni para dhe pasuri
 • Si të krijoni “fusha tërheqëse” të parave siç bëjnë super të pasurit
 • Rruga e dembelit drejt një pasurie
 • Si të merrni grante nga qeveritë dhe fondacionet private që nuk duhet t’i ktheni kurrë
 • Si të përmirësoni rezultatin tuaj të kreditit
 • Si të dilni nga borxhi në kohë rekord
 • Si të reduktoni borxhin tuaj deri në 50% ose më shumë në 30 ditë
 • Si të vendosni pensionin tuaj
 • Mënyrat për të ulur taksat ligjërisht
 • Si të mblidhni para për çdo qëllim
 • Si të merrni 10,000 dollarë para në 24 orë
 • Si të merrni kredi dhe kredi
 • Si të mbroni pasuritë tuaja
 • Trustet; Fondacionet; jofitimprurëse; dhe të gjitha llojet e ndryshme të korporatave dhe partneriteteve të kufizuara (Informacioni do të ndryshojë sipas vendit)
 • Edhe me shume…

Trajnim për jetë më të mirë

Kurse në një sërë temash që janë Trajnimi i Klubit Bërthamë si:

 • Trajnimi i folësve publikë
 • Rregullat e mirësjelljes
 • Shkathtësitë e komunikimit dhe bisedës Veshuni për Sukses
 • Kapërcimi i fatkeqësisë
 • Si të vendosni dhe arrini qëllimet tuaja
 • Eliminimi i emocioneve negative, fobive, modeleve, varësive, sjelljeve kompulsive, stresit, frikës, lakmisë, ankthit, xhelozisë, komplekseve të inferioritetit, vetëvlerësimit të ulët, vetë-imazheve të dobëta, niveleve të ulëta të vetëbesimit, mashtrimit, epshit, zvarritjes, dekurajimit, zemërimit, depresioni, trishtimi, pasiguria, sulmet e panikut dhe gjykimet
 • Djegia e karmës së vjetër “të keqe”.
 • Krijimi i karmës “të mirë”.
 • Si të jeni “në shkak” mbi mjedisin tuaj në vend që të jeni “në efekt”
 • Si të kesh pushtet dhe kontroll me të gjithë njerëzit dhe të gjitha situatat
 • Zhvillimi i një rrjeti të mirë mbështetës
 • Duke e çuar biznesin tuaj “në krye”
 • Gjithçka “ATA” nuk duan që ju të dini
 • dhe shumë tema të tjera

Trajnim në shkollën e misterit të lashtë

Kurse mbi metodat e lashta për të ndihmuar një person të fitojë fuqi, kontroll dhe sukses, të tilla si:

 • Gjeometria e Shenjtë; Fung Shui; Vastu; Fuqia e Piramidës
 • Numerologjia
 • Astrologjia perëndimore, indiane dhe kineze
 • Amuletë
 • Rimishërimi dhe jetët e kaluara
 • Si të mbushni objektet me “energji” dhe frekuenca të ndryshme për të prodhuar ndryshime në lëndën fizike dhe njerëzit
 • Përdorimi i kristaleve dhe gurëve për të krijuar fusha tërheqëse të energjisë
 • Djegia e karmës dhe krijimi i karmës “të mirë” që manifeston automatikisht atë që dëshironi në jetën tuaj
 • Si të krijoni vorbulla dhe fusha tërheqëse që prodhojnë në jetën tuaj, pikërisht atë që dëshironi
 • Si të lidheni me “fushën Ether/Akashic” të Universal
 • Njohuri dhe keni një unitet me Ndërgjegjen Universale
 • Si të “shkarkoni” nga Fusha Universale e Gjithë Dijes
 • •Projeksioni astral
 • Si të kultivoni energjinë “Chi/Ki/Prana/Life-Force” në trup për shëndet, fuqi dhe për të manifestuar qëllimet tuaja
 • Mbroni energjinë tuaj
 • Energjia e leximit
 • Edhe me shume…

Trajnimi i mendjes

Kurse që do të çlirojnë fuqinë e mendjes suaj, të tilla si:

 • Si të “pastroni” nënndërgjegjen ose “mendjen reaktive” në mënyrë që të ndaloni të keni “reagime të pakontrollueshme” në jetë
 • Si të lironi dhe përdorni “shqisën e gjashtë”
 • Si të zhvilloni një kujtesë të menjëhershme dhe “kujtesë të menjëhershme” virtuale
 • Leximi i shpejtë dhe “Leximi i fotografive”
 • Si të zhvilloni përqendrim të fuqishëm dhe fokus si lazer
 • Si të çlironi fuqitë dhe aftësitë e mendjes që duken pothuajse mbinjerëzore ose të mbinatyrshme
 • Zhvilloni aftësitë psikike, mprehtësinë dhe telekinezën
 • Mësoni se si të përdorni mendjen tuaj për të manipuluar energjinë dhe objektet materiale
 • Mësoni se si ta përdorim mendjen tonë për të ndikuar tek njerëzit e tjerë
 • Lëshoni aftësitë tuaja “mendja mbi çështjen”.
 • Jini në gjendje të bëni llogaritjet matematikore në kokën tuaj më shpejt se disa kalkulatorë
 • Rritni potencialisht IQ-në tuaj
 • Zhvilloni një “tru” super të shpejtë që mund të përpunojë informacionin si një superkompjuter
 • Si të kontrolloni mendjen tuaj dhe mendjet e të tjerëve
 • Si të arrini një mendje të qetë dhe të qetë
 • Edhe me shume…

Trajnim biznesi:

Kurse që ju mësojnë gjithçka që duhet të dini se si të filloni një biznes, si të blini një biznes, si të drejtoni një biznes, si të rritni një biznes dhe si të shesni një biznes.

Temat përfshijnë:

 • Si të shkruani një plan biznesi
 • Si të merrni investitorë dhe të mblidhni para
 • Ku dhe si të merrni kapital fillestar
 • Si të dilni në publik
 • Si të merrni financim dhe kredi biznesi
 • Si të merrni lehtësime të mëdha tatimore ose të mos paguani fare taksa
 • Marketingu dhe shitjet
 • Si të përdorni marketingun e drejtpërdrejtë: reklama informative në TV dhe radio; reklama të shkurtra; postë direkte; faqet e internetit; printim; emailet; Facebook, fjalët e reklamave të Google, YouTube, podkastet dhe marketingu në internet dhe më shumë
 • Franshizat më të mira për të blerë
 • Si të merrni radion ose shfaqjen tuaj televizive
 • Si të zhvilloni ekskluzivitetin tuaj dhe t’i shisni ato
 • Si të shkruani dhe botoni një libër
 • Si të intervistoheni në radio dhe emisione televizive
 • Marrëdhëniet me Publikun
 • Si të fitoni miliona në media dhe reklama falas
 • Aftësitë e sipërmarrësit
 • Aftesi Drejtuese
 • Aftësitë e menaxhimit
 • Menaxhimi dhe kontabiliteti i rrjedhës së parasë
 • Çështjet e Burimeve Njerëzore
 • Punësimi dhe shkarkimi
 • Si ta bëni stafin tuaj të mirëkuptohet me njëri-tjetrin
 • Si të motivoni punonjësit tuaj
 • Aftësitë negociuese
 • Si të përdorni ndërmarrjet jofitimprurëse
 • Edhe me shume…

Trajnim pune

Kurse për punë, punësim dhe lëndë të lidhura me punën si:

 • Si të gjeni një punë me pagesë të mirë
 • Si të keni dhjetëra kompani që luten t’ju punësojnë
 • Si të gjeni një punë që paguan mbi 75 mijë dollarë në vit që mund ta bëni nga kudo në botë
 • Si të fitoni $100ka në vit duke punuar nga distanca, brenda ose jashtë vendit
 • Si të promovoheni
 • Si të merrni një rritje
 • Aftësi negociuese për vendin e punës
 • Si të shoqëroheni me njerëz të vështirë
 • Si të menaxhoni dhe drejtoni njerëzit në punë
 • Si t’i bëni njerëzit t’ju pëlqejnë
 • Të gjitha fushat e trajnimit të shitjeve: sekretet e mbylljes së shitjes; si të merrni drejtime; si të merrni referime pa ndërprerje; etj.
 • Edhe me shume…

Trajnim për shëndet/kura natyrore

Kurse në të gjitha fushat e shëndetit, duke përfshirë:

 • Mënyra të lira natyrore jo medikamentoze dhe jokirurgjikale për shëndetin dhe parandalimin e sëmundjeve
 • Kurse sipas sëmundjes dhe terapisë
 • Anëtarët po përditësohen vazhdimisht, në lidhje me Natural Cures.com, i cili liston metodat efektive që përdoren në mbarë botën, duke renditur efektet anësore të mundshme dhe normat aktuale të suksesit
 • Metodat e sakta hap pas hapi që janë vërtetuar se ndihmojnë mbi 500 sëmundje, gjendje mjekësore dhe sëmundje
 • Informacione të klasit botëror për shëndetin, duke përfshirë:
 • Përmirësimi i energjisë mendore dhe fizike
 • Eliminimi i stresit, depresionit dhe ankthit
 • Gjumë më të mirë
 • Përmirësimi i libidos
 • Rritja e flokëve
 • Aknet
 • Duket më i ri
 • Eliminimi i rrudhave
 • Sekretet kundër plakjes
 • Terapia me qeliza të gjalla dhe qelizat staminale
 • Të ushqyerit
 • Homeopati
 • Trajnimi MË I MIRË
 • Reiki
 • Alfabiotikët
 • Ribalancim energjetik
 • Teknologji rife
 • Terapia me ozon dhe oksigjen
 • Shërimi energjik në distancë
 • Përdorimi i lutjes në shërim
 • Akupunkturë
 • Ayurvedic
 • Terapia e fushës së mendimit (Teknikat Callahan)
 • Rolfing dhe të gjitha llojet e masazheve dhe karrocerisë
 • Gjithçka që dëshironi dhe duhet të dini për të mbajtur veten në një shëndet suprem
 • Edhe me shume…

Trajnim për dashuri/marrëdhënie romantike/martesore

Dhjetra kurse për të gjitha aspektet e marrëdhënieve romantike duke përfshirë tema të tilla si:

 • Si të gjeni dashurinë e jetës/shpirtit tuaj binjak dhe “flakën tuaj binjake”.
 • Të bësh dashurinë të funksionojë mes partnerëve
 • Rregullimi i një marrëdhënieje të prishur
 • Duke kapërcyer dhimbjet e dashurisë që vijnë nga një ndarje apo divorc
 • Mbajtja e një martese funksionale
 • Rikthimi i pasionit në një marrëdhënie
 • Si të bëni seks të shkëlqyeshëm në çdo moshë
 • Duke kapërcyer dhimbjen e tradhtisë ose të pabesë në një marrëdhënie
 • Si të krijoni “fusha tërheqëse dashurie” në një shtëpi ose marrëdhënie që manifestojnë një mjedis të mbushur me “DASHURI”
 • Edhe me shume….

Si të fitoni miq dhe të ndikoni në trajnimin e njerëzve

Dhjetra kurse për zhvillimin e një personaliteti fitues, tërheqës që mbulojnë tema të tilla si:

 • Krijimi i një imazhi pozitiv për veten dhe vetëvlerësimi i lartë
 • Lëshimi i besimit suprem të brendshëm
 • Si të motivoni të tjerët
 • Si t’i bëni njerëzit t’ju pëlqejnë
 • Ballafaqimi me njerëz dhe situata të vështira
 • Lidership personal dhe profesional
 • Si të jesh karizmatik dhe simpatik
 • Si t’i detyroni njerëzit të bëjnë gjëra
 • Merrni marrëdhënie më të mira me të gjithë ata që takoni
 • Krijoni tërheqje të menjëhershme në mënyrë që njerëzit pozitivë të tërhiqen drejt jush si një magnet
 • Bëhu i pëlqyeshëm, i dashur, i admiruar dhe i respektuar
 • Si të keni fuqi dhe besim në marrëdhëniet me njerëzit
 • Aftësitë e bisedës
 • Si të jesh jeta e festës edhe nëse je i turpshëm
 • Duke kapërcyer drojën dhe introversionin
 • Si të krijoni një “fushë tërheqëse” që krijon marrëdhënie pozitive dhe i kthen njerëzit negativë pozitivë
 • Edhe me shume…

Trajnim fitnesi/stërvitjeje

Dhjetra kurse të bazuara në video që mësojnë çdo aspekt të fitnesit dhe ushtrimeve duke përfshirë tema të tilla si:

 • Si të humbni peshë
 • Si të keni një bark të sheshtë
 • Pritini belin
 • Si të viheni në formë në kohë rekord
 • Transformimi total i trupit
 • Ndryshoni formën e trupit tuaj në imazhin tuaj ideal
 • Rritni forcën, qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë
 • Bëhuni super fleksibël
 • Përmirësoni aftësinë tuaj kardio
 • Keni më shumë energji fizike dhe vitalitet
 • Duke u bërë i fortë dhe i fortë
 • Përmirësoni vitalitetin tuaj të përgjithshëm të forcës së jetës
 • Rritja e masës së muskujve
 • Stërvitje me intensitet të lartë (HIT)
 • Ushtrime aerobike dhe jo-aerobe
 • Trajnim CrossFit/Circuit
 • Abs super të grisura
 • Sekretet e Bodybuilders të avancuar
 • Keni shëndet më të mirë dhe ndiheni fizikisht më mirë se sa jeni ndjerë ndonjëherë në jetën tuaj
 • Edhe me shume…

Ka kurse për fillestarët që nuk kanë ushtruar kurrë më parë, si dhe për atletët profesionistë dhe të gjithë ata në mes.

 • Video trajnime që janë rutina ushtrimesh “më shiko dhe më ndiq” që mund të zgjasin vetëm 10 minuta dhe të kryhen në shtëpinë tuaj
 • Stërvitje me video të personalizuara bazuar në moshën, nivelin e fitnesit dhe qëllimet dhe objektivat tuaja specifike të fitnesit
 • Gjithçka rreth fitnesit që mund të imagjinoni
 • Merrni formën më të mirë të jetës tuaj, më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë me zbulimet më të reja se si të ushtroheni, kur të ushtroheni, sasinë e pushimit ndërmjet seancave dhe sekuencën e kryerjes së ushtrimeve
 • Plus kur dhe çfarë lloj ushqimi duhet të hani dhe suplementet specifike që ju japin rezultatet më të mira në kohën më të shpejtë të mundshme.
 • Edhe me shume…

Trajnim meditimi

Kurse që japin mësim:

 • Si, kur, ku dhe sa shpesh të meditoni
 • Përfitimet e meditimit
 • Lloje të ndryshme meditimesh dhe se si ato ndryshojnë nga vizualizimet e drejtuara
 • Zhvilloni një mendje të qetë dhe të qetë
 • Ndaloni zërin llafazan në kokën tuaj
 • Edhe me shume…

Trajnim joga:

 • Kurse që mësojnë përfitimet e jogës, historinë e jogës dhe të gjitha llojet e ndryshme të jogës (si p.sh. Hatha, Ashtanga, Integruar, Bikram, Përshëndetjet e Diellit, Joga Karma, Joga Mendore, Joga Devotshme/Bhakti, Shërbimi vetëmohues ose Joga Seva, këndim, mantra, joga meditimi etj.)
 • Video me rutina dhe qëndrime të ndryshme fizike të jogës, duke filluar nga niveli fillestar dhe deri te “Yogët” më me përvojë
 • Edhe me shume…

Trajnim i Arteve Marciale

Kurse të shumta që mësojnë shumë forma të arteve marciale për shëndetin, fitnesin, vetëbesimin dhe vetëmbrojtje duke përfshirë:

 • Shaolin Kung Fu
 • Fang Shen Do
 • Aikido
 • Jiu Jitsu braziliane
 • Tai Chi
 • Qigong
 • MMA
 • Xhudo
 • Karate
 • Jeet Kune Do e Bruce Lee
 • Si të përdorni “chi/Qi/prana/force jete” dhe të krijoni “fuqi të brendshme” masive
 • Si të mbroheni
 • Arte marciale për fëmijë
 • Edhe me shume

Trajnim prindëror:

Kurse video me tema të shumta që kanë të bëjnë me rritjen e fëmijëve nga foshnjat tek adoleshentët tek të rriturit e rinj.

 • Si të rritni fëmijë pozitivë në një botë negative
 • Si të silleni me fëmijët “problematikë”.
 • Tejkalimi i varësisë së fëmijës suaj nga droga
 • Trajtimi i seksualitetit të fëmijës suaj dhe hormoneve “jashtë kontrollit”.
 • Si t’i bëni fëmijët tuaj t’ju pëlqejnë, t’ju dëgjojnë dhe të jenë të hapur dhe të sinqertë me ju
 • Edhe me shume…

Trajnimi për të rinjtë:

Filloni fëmijët tuaj të mësojnë herët filozofinë e The Club.

 • Biblioteka e Klubit ka qindra libra, video dhe audio të krijuara posaçërisht për fëmijët e të gjitha moshave që mësojnë Ligjin e Tërheqjes dhe të gjithë materialin në Kursin e Masterit të Suksesit
 • Kurse të disponueshme online dhe të mësuara drejtpërdrejt në të gjithë botën dhe në Qendrat Rinore të Klubit
 • Programet për të rinjtë do të përfshijnë ato të ngjashme me atë që bënte më parë organizata e Arritjeve të Junior

Iluminim/Vetrealizimi/Trajnim Shpirtëror

Kurse mbi të gjitha aspektet se si të arrihet iluminimi dhe liria e plotë dhe e plotë në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet. Përfshirë:

 • Si të arrihet paqe e brendshme e vazhdueshme, qetësi, qetësi, kënaqësi dhe përmbushje
 • Si të jetoni me gëzim dhe lumturi të vazhdueshme dhe dërrmuese që derdhet nga zemra juaj
 • Si të jesh vërtet dhe thellësisht i lumtur pavarësisht se cilat janë kushtet e jashtme në jetë apo çfarë po ndodh me ty
 • Si të mos vuash më kurrë
 • Si të përjetoni ekstazë dhe kënaqësi të plotë të brendshme që shkon përtej përshkrimit
 • Si të shihni “Zotin/ndërgjegjen” në të gjithë dhe në gjithçka
 • Ngrini velin që fsheh të vërtetën dhe shikoni energjinë e vetme universale pas gjithçkaje dhe gjithkujt
 • Përjetoni unitet dhe lidhje të plotë me të gjithë dhe gjithçka
 • Ndjeheni të plotë dhe të plotë
 • Përjetoni vetëdijen dhe vetëdijen totale
 • Keni njohuri të plotë dhe siguri 100%.
 • Zhvilloni “stabilitet” të plotë dhe total me mendjen, trupin dhe emocionet tuaja
 • Arritja e gjendjeve të lumturisë dhe ekstazës përfundimtare që sfidojnë përshkrimin dhe janë përtej çdo të kuptuari njerëzor
 • Ndjeni dashurinë plotësisht dhe plotësisht në të gjitha nivelet në një mënyrë që është përtej imagjinatës tuaj më të egër
 • Arritni “njëshmëri” dhe lidhje me të gjithë dhe gjithçka
 • Përjetoni ndjenja dhe emocione euforike që nuk i keni menduar kurrë të mundshme
 • Ejani në njohjen e plotë të VETËS suaj të vërtetë si dashuri dhe dritë
 • Edhe me shume…

Trajnim për zbulimin e të vërtetave

Kurse dhe dokumentarë që zbulojnë të vërtetën pas perdes. Të kesh këtë njohuri të ndihmon të kuptosh dhe të kuptosh gjithçka që po ndodh në botë. Kjo ju jep më shumë fuqi dhe ju bën më “për shkak” mbi mjedisin tuaj. Temat përfshijnë:

 • Axhenda globaliste
 • Grupi Bilderberg
 • Këshilli i Marrëdhënieve me Jashtë
 • Perspektiva rreth ardhjes së një qeverie botërore dhe një monedhe botërore
 • Masterplanet e elitave globale
 • Informacion rreth UFO-ve
 • A e vizituan alienët tokën në të kaluarën e largët (A është teoria e të huajve të lashtë fakt apo trillim)?
 • A po flasin alienët nga planetët e tjerë me qeveritë dhe Kombet e Bashkuara tani? 
 • Kafka dhe Kockat e Universitetit të Yale
 • Masonët
 • Shoqëritë sekrete duke përfshirë Bohemian Grove dhe Brotherhood
 • Çfarë korporatat e mëdha dhe Wall Street mund të mos duan që ju të dini
 • Chemtrails
 • Kontrolli i popullsisë
 • edhe me shume…

Komunitetet e pensionistëve:

 • Për anëtarët e Klubit dhe familjet e tyre mund të menaxhohen pjesërisht nga Klubi dhe ose nga Anëtarët e Klubit
 • Shtëpi shërimi, bujtinë dhe komunitete të tëra për anëtarët e klubit në pension dhe të moshuar
 • Jetoni vitet e arta të jetës suaj të rrethuar nga anëtarë të Klubit të dashur, të lumtur dhe pozitiv
 • I gjithë stafi është anëtarë i klubit, kështu që ju e dini se do të trajtoheni si anëtarë të familjes mbretërore në kushtet më të mira të klasit botëror kudo, me tarifat më të ulëta të disponueshme kudo.
 • Ofrimi i ushqimeve më të mira organike, natyrale dhe kurave natyrale
 • Gjithçka e krijuar për t’i dhënë banorëve “më të mirën nga më të mirat”
 • Këtu do të jetojë KT në vitet e tij të fundit
 • Nuk do të ketë asgjë në botë për t’u krahasuar me këtë
 • Do të jetë i veçantë! Spektakolare!

Qendra Mjekësore/Spital:

Imagjinoni qendrat dhe spitalet mjekësore më të avancuara në botë për të ofruar trajtimet mjekësore të provuara, MË EFEKTIVE nga TË GJITHA shkencat e kujdesit shëndetësor nga e gjithë bota, duke përfshirë:

Ilaçet dhe procedurat kirurgjikale më të avancuara në botë Homeopatia (mjete klasike dhe të kombinuara)

 • Ayurveda
 • Mjekësia tradicionale kineze
 • Bimët
 • Të ushqyerit, vitaminat, mineralet
 • Ozoni, oksigjeni
 • Terapia me qeliza të gjalla, qeliza staminale
 • Terapia me dritë dhe zë
 • Mjekësia energjetike (Reiki, Ribalancimi Energjik, Makinat Rife, etj.)
 • Terapia magnetike
 • Kiropraktika
 • Alfabiotikët
 • Pastron dhe agjëron
 • Kolonikat
 • B.E.S.T.
 • Terapia e fushës së mendimit (TFT)
 • Puna e trupit (masazh, kranial sakrale, Rolfing, etj.)
 • Akupunkturë
 • Vajra esenciale
 • Aromaterapia
 • Teknikat më të mira të shërimit kuantik
 • Lutja, përdorimi i mendjes dhe praktika të tjera shpirtërore
 • Edhe me shume…

Imagjinoni në lidhje me NaturalCures.com, Inteligjenca Artificiale dhe Mësimi Kompjuterik do të përdoren për të mbledhur të dhëna nga e gjithë bota në të gjitha gjuhët e ndryshme për të përcaktuar se cilat janë trajtimet më efektive, REAL për kushte të shumta, pa asnjë anim, agjendë të fshehur, ose motiv fitimi.

Qendrat/Spitalet Mjekësore KLUB janë duke u përditësuar vazhdimisht

 • Të trajtohen nga ofruesit më të mirë të kujdesit shëndetësor në botë, me dashuri dhe kujdes, duke përdorur një kombinim të terapive dhe trajtimeve
 • Të trajtohet si një person i plotë
 • Një mjedis pozitiv optimist që NUK motivohet duke fituar para dhe thjesht duke faturuar kompanitë e sigurimit, por më tepër i motivuar për të SHËRUAR TË GJITHË personin që trajtohet

Qendrat/Spitalet Mjekësore CLUB trajtojnë “SHKAK” në vend që të trajtojnë vetëm simptomat. 

 • Ekziston një arsye pse Royalty në mbarë botën jeton më gjatë (mesatarisht mbi 90 vjeç me aftësi të plota trupore dhe mendjes). Edhe ti mundesh!
 • Edhe me shume…

Shkollat me konvikt për fëmijë:

Anëtarët e Klubit mund t’i bëjnë fëmijët e tyre të marrin arsimin më të mirë kudo në planet, në mjedisin absolutisht më të mirë dhe pozitiv që mund të imagjinohet.

 • Të gjitha nivelet e klasave duke filluar nga klasa 1, deri në shkollën e mesme dhe përgatitjen e kolegjit. Opsionet e shkollës tregtare janë të disponueshme për shumicën e fëmijëve që nuk do dhe nuk duhet të shkojnë në kolegj
 • Mëson të gjithë materialin në Kursin e Masterit të Suksesit
 • Të gjithë mësuesit dhe stafi janë anëtarë të klubit të trajnuar plotësisht
 • Vetëm ushqimet më të mira organike do të jenë në dispozicion
 • Të gjithë studentët marrin pjesë për të ndihmuar në kopshtin dhe fermën organike
 • Kuajt dhe kafshët e tjera i lejojnë fëmijët të mësojnë të duan mbretërinë e kafshëve, të lidhen me natyrën dhe duke u kërkuar të kujdesen për një kafshë, ata mësojnë përgjegjësinë dhe dhembshurinë.
 • Ushtrimet, joga, meditimi kërkohen të gjitha nga studentët dhe stafi
 • Fëmijët tuaj do të jetojnë, “punojnë” dhe mësojnë në një mjedis të dashur të mbushur me pozitivitet
 • Kushtet pa drogë dhe pa ngacmim
 • Të diplomuarit do të flasin shumë gjuhë dhe do të kenë aftësitë më të mira në matematikë, shkrim dhe lexim që mund të arrijnë ndonjëherë
 • Metodat e mësimdhënies trajnojnë trurin që të jetë “më i zgjuar” me qëllim që të rrisë IQ-në e të gjithë nxënësve në nivelet më të larta të mundshme.
 • Fëmijët tuaj do të jenë pozitivë, do të kenë një imazh të madh për veten dhe vetëvlerësimin më të lartë
 • Ata do të jenë të sjellshëm dhe të sjellshëm
 • •Ata do të kenë vetëbesim suprem, do të dinë të vendosin dhe të arrijnë qëllime dhe më e rëndësishmja nga të gjitha, të jenë të lumtur.
 • Ata do të jenë bashkëbisedues dhe komunikues të shkëlqyeshëm dhe në formë të shkëlqyer fizike (këtu nuk ka fëmijë obezë ose mbipeshë)
 • Ata do të jenë të shëndetshëm dhe do të kenë zakone të shkëlqyera ushqimore
 • Dhe ata do të gjejnë qëllimin e tyre në jetë
 • Fëmijët tanë janë e ardhmja; Klubi do të stërvitë drejtuesit e nesërm
 • Me udhëheqës të tillë në mbarë botën, në të gjitha fushat e shoqërisë, bota jonë është e destinuar të jetë një vend shumë më i mirë

Kampet verore për fëmijë:

 • Të gjithë anëtarët e Klubit mund t’i dërgojnë fëmijët e tyre në kampe verore në mbarë botën
 • Këtu do të zbatohen të gjithë elementët e njëjtë si shkolla e konviktit; me më shumë vëmendje ndaj aktivitetit fizik dhe argëtimit

Qendrat Rinore:

 • Janë në komunitete anembanë botës Drejtuar dhe me staf nga anëtarët e klubit
 • Për fitim ekskluzivitet të biznesit Anëtarët e Klubit mund të blejnë
 • Për të gjithë të rinjtë, jo vetëm fëmijët e Anëtarëve të Klubit
 • Çdo qendër do të jetë e ndryshme, bazuar në nevojat e të rinjve në atë komunitet të veçantë
 • Kjo do t’i ekspozojë TË GJITHË rininë me konceptet e Klubit
 • Do t’i largojë fëmijët “nga rruga” dhe në programe dhe aktivitete që promovojnë një jetë të suksesshme
 • Kjo u jep mundësi atyre që janë të paprivilegjuar
 • Ngjashëm me klubet e djemve dhe vajzave dhe YMCA dhe YWCA me elementë të sipërmarrjes mësimore të Arritjeve Junior

Vendpushimet e ishullit:

 • Vetëm për anëtarët e klubit dhe familjet e tyre
 • Shijoni një pushim të klasit botëror në ishull me anëtarë të tjerë të Klubit
 • Stafi nga anëtarë të trajnuar të Klubit

Qendrat Ditore për Fëmijë:

 • Qendrat në komunitete anembanë botës
 • Në pronësi dhe personel nga anëtarët e klubit
 • Për ekskluzivitet biznesi fitimprurës që Anëtarët e Klubit mund ta blejnë dhe ta operojnë.
 • E hapur për të gjithë fëmijët në komunitet
 • Mëson konceptet e Klubit dhe ofron mjedisin më të mirë për fëmijët
 • Gjithë mjedisi dhe ushqimi organik natyral

Qendrat e Shëndetit dhe Wellness Cures Natyrale:

 • 20 qendra në komunitete në mbarë botën
 • Në pronësi dhe personel të anëtarëve të “The Club”.
 • Për ekskluzivitet biznesi fitimprurës që Anëtarët e Klubit mund ta blejnë dhe ta operojnë
 • E hapur për të gjithë në komunitet që janë të interesuar për shëndet dhe mirëqenie më të mirë
 • Ofron kurse dhe klasa në të gjitha fushat e shëndetit, të ushqyerit, stërvitjes, jogës, meditimit dhe kurave natyrale
 • Dyqan ushqimesh dhe ushqimesh të plota shëndetësore me suplementet më të mira ushqimore, ilaçet homeopatike etj., duke përfshirë programin tonë ekskluziv të teknologjisë, të personalizuar ditor ushqimor bazuar në ADN-në e një personi

Qendrat do të kenë dhjetëra makineri dhe terapi që një person mesatar nuk mund t’i përballojë kurrë t’i ketë në shtëpinë e tij si:

 • Sauna me rreze infra të kuqe dhe me nxehtësi të ambientit Terapia magnetike
 • Makinat e terapisë me dritë dhe zë
 • Makina rife
 • Makinat e ribalancimit energjetik
 • Rebounders
 • Çelacioni
 • Terapia me ozon dhe oksigjen
 • Dhomat hiperbarike
 • Tanke flotacioni me privim ndijor
 • Tabelat e përmbysjes
 • Pllaka vibruese
 • Stimuluesit elektronikë të muskujve
 • Dhomat e terapisë me akull dhe të ftohtë
 • Kolonikat
 • Paraziti, zorra e trashë, yndyra e plotë e trupit, metalet e rënda, mëlçia, shpretka, fshikëza e tëmthit, virusi dhe Candida pastron
 • Dhe SHUMË më tepër… (shih librin e kurave natyrale)

Spa Shëndeti dhe Fitness (i ngjashëm me Golden Door, Rancho La Puerta ose Canyon Ranch):

 • Vetëm për anëtarët e klubit dhe familjet e tyre
 • Me staf nga anëtarët e klubit
 • Spa-ja më e mirë, më luksoze e shëndetit dhe fitnesit nga të gjitha në botë
 • E shkëlqyeshme për humbje peshe (duke përdorur metoda të ndryshme të humbjes së peshës duke përfshirë Dr. Protokolli Simeons HCG)
 • Bëhuni në formë, skulptoni trupin
 • Përkëdheluni me trajtimet spa të klasit botëror

Cleansing Retreat (i ngjashëm me We Care Spa):

 • Vetëm për anëtarët e klubit
 • Me staf nga anëtarët e klubit
 • Të gjitha pastrimet për të cilat flitet në librin e kurave natyrale janë të disponueshme
 • agjërimi
 • Kolonikat
 • Yoga
 • Meditim
 • Vizualizime të drejtuara
 • Masazh dhe punë të tjera të trupit
 • Trajtimet spa
 • Sauna infra të kuqe dhe ambienti
 • Banja me ozon dhe oksigjen
 • Edhe me shume…

Fshatrat e klubit: “Shangri la”:

Jetoni në parajsë!

Imagjinoni fshatra ose qytete të vogla në të gjithë botën ku të gjithë njerëzit që jetojnë dhe punojnë atje janë anëtarë të Klubit.

Çdo fshat është vendi i përsosur për të jetuar, punuar dhe rritur një familje.

Gjithçka që mund të dëshironi ose ëndërroni ndonjëherë; një komunitet ideal utopik. Imagjinoni të jetoni dhe punoni me njerëzit më të lumtur në tokë.

Një fshat është vendi ku do të jetë selia e klubit.

Ai do të strehojë Bibliotekën e Klubit me famë botërore, që përmban librat, dorëshkrimet, raportet, audiot dhe videot më madhështore në botë që mbulojnë çdo aspekt se si të:

 • “Sukseni” dhe përparoni në çdo fushë të jetës
 • Arritni gjendjen përfundimtare të Iluminizmit dhe Vetë-Realizimit që rezulton në lumturi që është përtej të kuptuarit njerëzor
 • Banorët mund të jetojnë në mënyrën që ata zgjedhin. Mund të ketë një terren kampingu, një park RV, ambiente banimi komunale, të stilit të konviktit, apartamente, godina dhe vende shtëpie për të ndërtuar shtëpinë tuaj të ëndrrave
 • Akomodimi dhe ushqimi do të sigurohen për anëtarët e stafit me kohë të plotë nëse ata dëshirojnë

Komuniteti mund t’i “kishte të gjitha” për një jetë ideale. Komuniteti mund të përfshijë:

 • Shkolla BEST për fëmijë, duke përfshirë Shkollën e Konviktit të Klubit
 • Qendra Mjekësore dhe Spitali Club
 • Qendra e Klubit për Humbje Peshe
 • Qendra kundër plakjes së klubit
 • Qendra e Shëndetit dhe Wellness Club Natural Cures
 • Qendra e fitnesit të klubit
 • Qendra e Pastrimit dhe Agjërimit të Klubit
 • Komuniteti i Pensionistëve të Klubit
 • Shtëpia e shërimit të klubit
 • Parqet BEST dhe një qendër argëtimi me fusha tenisi, volejboll, dorë dhe reketboll, topa bocce, fusha softball dhe bejsbolli, fusha futbolli dhe futbolli amerikan, ambiente të pistës dhe fushës, dhoma artizanale hobi, dhoma muzikore, basketboll, pickleball, dhoma pishinash, ping pong, shigjeta, karta dhe dhoma lojërash, simulatorë golfi
 • Edhe me shume…

Kopshtet Botanike dhe Fermat e Klubit (për të rritur pjesën më të madhe të ushqimit për komunitetin)

 • Restorante
 • Furra buke
 • Kasapi
 • Bar lëngjesh
 • Kafenetë
 • Dhoma e çajit
 • Dyqan çokollate
 • Sallon për akullore/xhelato
 • Luleshitës dhe “Fidanishte” me të gjitha llojet e bimëve
 • Kopshti për kafshët shtëpiake dhe parqet për kafshët shtëpiake
 • Përkëdheli kopshtin zoologjik
 • Klubi i fëmijëve të kujdesit ditor
 • Kinema dhe IMAX
 • Një Teatër Live për shfaqje, koncerte, shfaqje dhe argëtim të drejtpërdrejtë të të gjitha llojeve
 • Salla e meditimit, Studio Yoga dhe Qendra shpirtërore
 • Liqene për not, peshkim dhe sporte ujore
 • Lumenjtë dhe përrenjtë do të jenë afër dhe vende për të ecur, piknik dhe për të shijuar natyrën 
 • Qendra mësimore e Klubit
 • Biblioteka e Klubit
 • Hotel Club
 • Qendra e biznesit të klubit/zyra postare
 • Qendra Club Bee me mjaltë të freskët
 • Një “qumështor” që shpërndan qumësht të freskët, organik, të papërpunuar nga ferma, vezë të freskëta, etj.
 • Shtëpitë e Klubit të adhurimit
 • edhe me shume…

I gjithë komuniteti do të ndërtohet duke përdorur gjeometrinë e shenjtë dhe të mbushur me energji dhe fusha tërheqëse që do ta bëjnë këtë fshat “magjik”. Ky do të jetë një komunitet “organik” që respekton Tokën.

Gjithçka do të drejtohet nga energjia e rinovueshme dhe “energjia e lirë”.

Ky do të jetë fshati “më i gjelbër” dhe më miqësor ndaj mjedisit në tokë; një model për botën.

Ky komunitet është epiqendra e Klubit në tokë (The Club Flagship, Freedom është epiqendra për The Club on the Seas).

Gjithçka do të jetë më e mira nga më të mirat.

Kevin jeton në një fshat “Shangri-La” (dhe në anije), dhe gjithçka do të jetë më e mirë se e klasit botëror!

Të gjithë fshatrat “Shangri-la” janë “të lidhur” dhe organizohen “mitingje” të rregullta midis anëtarëve të çdo fshati për të ndarë pikëpamje të ndryshme, për të qenë së bashku në energji dhe për të krijuar një komunitet “të lidhur me botën” që ndajnë të njëjtin vizion dhe ideale. .

Iniciativat Bamirëse: (Sekreti i të jetuarit është të japësh.)

Klubi ka fondacione të ndryshme bamirësie që ndihmojnë ata në nevojë. 

Përfshirë:

• Projekti i Klubit ‘Ktheje jetën tënde’:

Klubi ndihmon ata që janë të burgosur dhe familjet e tyre të kenë qasje në një mënyrë tjetër të të menduarit dhe ta shohin të ardhmen/jetën e tyre në një këndvështrim tjetër (si për shembull zbulimi dhe shfrytëzimi i talenteve të tyre të brendshme që do të lejojnë shprehjen e potencialit të tyre natyror) që kur të dalin nga burgu do t’i fuqizojë ata të bëjnë një jetë pa krime. Klubi do të punojë gjithashtu me ata ish të burgosur që tashmë janë liruar, duke i ndihmuar ata të bëhen Anëtarë të lumtur të fuqizuar të shoqërisë.

• Projekti i Klubit ‘Viktimat e Krimit’:

Ofron ndihmë për ata që ishin viktima të krimit dhe familjet e tyre. Mëson se si të “falni”, të çlironi dhe të hiqni dorë nga zemërimi dhe hidhërimi. Ndihmoni për të ndaluar vuajtjet.

• Projekti i Klubit ‘Ushqeni të uriturit’:

Pavarësisht se ku jeton një Anëtar i Klubit, aty pranë ka njerëz të uritur. Klubi u jep ushqime të shijshme ushqyese atyre që kanë nevojë. Klubi gjithashtu ofron informacione për daljen nga mentaliteti i varfërisë.

• Projekti i Klubit ‘Zhvillimi i Rinisë’:

Ofron mentorim për të rinjtë, informacione dhe kurse që i ndihmojnë të rinjtë të përmirësojnë vetë-imazhin dhe vetëvlerësimin e tyre, të rrisin besimin dhe të vendosin dhe arrijnë qëllime.

• Kauza të tjera bamirësie do të përcaktohen nga Anëtarët e Klubit

Kjo është vetëm maja e ajsbergut se ku po shkon The Club. Kjo është ëndrra.

Ky është Vizioni.

Gjithçka fillon me një ëndërr.

Ëndrra jonë është që Klubi t’u sigurojë anëtarëve të tij para së gjithash INFORMACION dhe NJOHURI që mund të jenë fshehur qëllimisht nga publiku për shekuj me radhë.

Aspektet KRYESORE dhe natyra unike e këtij informacioni dhe njohurie janë si më poshtë:

1. Shumë nga informacionet që ofron Klubi nuk janë të disponueshme askund tjetër. Është vetëm për anëtarët. Është ekskluzive.

2. Informacioni që ofron Klubi që është i disponueshëm për publikun e gjerë, madje edhe me internet, mund të jetë jashtëzakonisht i vështirë dhe kërkon shumë kohë për t’u gjetur. Klubi mund të mbledhë të gjithë këtë material. Ai do të kategorizohet dhe do të jetë lehtësisht i kërkueshëm sipas subjektit, autorit, etj. Kjo kursen kohën e anëtarëve.

Ky informacion që është i disponueshëm për publikun e gjerë kushton para për t’u marrë. Në shumë raste mund të kushtojë mijëra, dhjetëra mijëra apo edhe qindra mijëra dollarë. I gjithë ky informacion, librat, videot, kurset dhe audiot mund të jenë falas për anëtarët e klubit.

3. Aspekti më i rëndësishëm i informacionit që Klubi vë në dispozicion të anëtarëve të tij është se Klubi merr të dhëna nga e gjithë bota për një temë të caktuar, dhe e përmbledh atë material, i organizon ato të dhëna, eliminon faktet e vjetruara dhe jo më relevante dhe paraqet materiali në kurset e reja që janë të formatuara në atë mënyrë që të jenë:

 • Hap pas hapi, e thjeshtë, e lehtë për t’u ndjekur dhe kuptuar
 • SHKURTËR, duke ju kursyer kështu sasi të mëdha kohe
 • I zbatueshëm, i realizueshëm dhe i lehtë për t’u zbatuar në jetën reale

4. Anëtarët mund të bëjnë pyetje nga ekspertë dhe/ose anëtarë të tjerë për cilindo nga materiali i paraqitur, duke marrë kështu qartësi dhe kuptim të plotë dhe përdorshmëri të materialit për rezultate maksimale në kohën më të shpejtë të mundshme.

5. Të gjitha kurset e klubit janë krejtësisht të paanshme. Nuk kemi asgjë për të shitur dhe nuk kemi asnjë axhendë të fshehur. Kur Klubi paraqet një kurs mbi një temë. Anëtarët e dinë se po marrin “të vërtetën e vërtetë” siç e kuptojmë ne..

6. I gjithë materiali rezervë i thelluar ofrohet për ata akademikë ose tipa intelektualë që duan të thellohen në këtë temë.

Kështu Trajnimi i Klubit:

 • U jep anëtarëve informacion ekskluziv që nuk disponohet askund tjetër
 • U kursen anëtarëve një sasi të madhe kohe
 • Kursen anëtarëve shuma të mëdha parash

Për shembull:

Nëse një Anëtar do të donte të merrte një kurs mbi “Tregtimin e valutës” ose një kurs mbi “Si të fitoni miq dhe të ndikoni tek njerëzit”, Anëtari do të duhej të kërkonte në internet për libra, kurse audio/video dhe/ose seminare të drejtpërdrejta. dhe seminare për këtë temë.

Ky “kërkim” mund të zgjasë orë, ditë ose javë. 

Qindra libra, audio, video dhe seminare do të shihen që janë në dispozicion.

Megjithatë, do të gjenit vetëm atë që paraqitet në gjuhën tuaj amtare ose në vendin tuaj të origjinës.

Ju nuk do të keni akses në TË GJITHË materialin në dispozicion. Ju do të merrni vetëm informacion në dispozicion të publikut të gjerë.

Sfida juaj e parë do të ishte të vendosni se cilin nga qindra libra, audio, video ose seminare të mundshme do të blini.

Librat mund të kushtojnë 20-100 dollarë ose më shumë.

Kurset audio dhe video mund të kushtojnë deri në 500 dollarë ose më shumë. Seminaret e drejtpërdrejta mund të kushtojnë deri në 5000 dollarë dhe shumë më tepër.

Edhe nëse blini gjithçka në dispozicion (që do t’ju kushtonte mbi 100,000 dollarë), do t’ju duheshin dhjetëra mijëra orë për të kaluar nëpër të gjithë materialin. Do të hutoheni plotësisht, sepse gjithmonë ka këndvështrime kontradiktore të paraqitura si “fakte”.

Plus, nëse keni pyetje, nuk ka me kë të bisedoni.

Nëse do të ishit Anëtar i Klubit, ne do të kishim shqyrtuar pothuajse të gjithë materialin në dispozicion dhe do ta përmbledhim në një kurs të thjeshtë, të lehtë për t’u ndjekur dhe kuptuar, hap pas hapi “SI TË” që është i lehtë për t’u kuptuar dhe i lehtë për t’u zbatuar. .

Kurset e Klubit janë të SHKURTËR dhe ju japin një plan të zbatueshëm që do të prodhojë rezultatet më të mira në kohën më të shkurtër.

Më e mira nga të gjitha materialet në dispozicion do t’u prezantohet anëtarëve. Kjo është SHUMË e fuqishme për anëtarët.

Dija është fuqi, por vetëm nëse përdoret.

Filozofia e “Klubit” ESENCA NJERËZORE:

Çdo jetë njerëzore është po aq e çmuar dhe e gjithë jeta duhet respektuar

Çdo person ka të drejtë të përparojë dhe të ketë bollëk në të gjitha fushat e jetës së tij:

 • Çdo person mund të arrijë Lirinë e plotë në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet
 • Çdo person është “lindur për të fituar, i projektuar për arritje dhe i pajisur me farat e madhështisë” Çdo person mund të “fitojë” në jetë, nuk duhet të ketë asnjë humbës
 • Çdo person është një forcë krijuese e pakufishme e fuqishme dhe krijon realitetin e vet
 • Çdo person mund të jetë, të bëjë dhe të ketë gjithçka që dëshiron

KUSH DEGJONI:

 • Ju nuk dini atë që nuk dini
 • Të ketë një indeks të lartë të mësimdhënies: gatishmëri për të mësuar; dhe një gatishmëri për të pranuar ndryshimin
 • Ji kurioz
 • Dëgjoni dikë që ka atë që dëshironi dhe ka qenë aty ku jeni, por gjithmonë mësoni nga të gjithë
 • Në fund të fundit dëgjoni ndjenjat tuaja (atë zë të vogël të qetë brenda).
 • Kur faktet ndryshojnë, atëherë ndryshoni mendje
 • Dikush që ashtu siç dëshiron dhe ka qenë aty ku je

LIGJI I TËRHEQJES:

 • Ju bëheni dhe merrni atë për të cilën mendoni shumicën e kohës
 • Ashtu si një “burrë” mendon në zemrën e tij, ashtu është ai
 • Si brenda, ashtu edhe jashtë
 • Çfarëdo që mendja njerëzore mund të konceptojë dhe besojë, ajo mund të arrijë
 • Nuk ka kufij për atë që “njeriu” mund të arrijë, përveç atyre kufijve të vendosur mbi veten
 • Nëse mendoni se mundeni, ose mendoni se nuk mundeni, në çdo rast keni të drejtë, pasi është mendimi që e bën të tillë
 • Dëshira juaj është urdhri juaj
 • Gjithçka është “Energji” dhe kjo është gjithçka në fund të fundit. Përputhni frekuencën e realitetit që dëshironi, dhe ai duhet të shfaqet, ju nuk mund të mos e merrni atë realitet. Kjo nuk është teori apo filozofi, kjo është fizikë. Kjo tani është shkencë e vërtetuar
 • Shqetësimi është vendosja e qëllimeve negative. Është të mendosh për atë që nuk dëshiron të ndodhë, duke e tërhequr kështu në jetën tënde
 • Përqendrohuni në atë që dëshironi; jo atë që ju nuk dëshironi
 • Ajo që ju rezistoni vazhdon
 • Mendimet janë gjëra, dhe gjëra të fuqishme në këtë. Ata dërgojnë frekuenca dhe dridhje që tërheqin në jetën tuaj ato dridhje që përputhen.
 • Ajo që ju dëshironi, ju do
 • Ligji i Tërheqjes është “Ligji”, ashtu si Ligji i Gravitetit

SUCCESS:

 • Njerëzit e suksesshëm janë gjithmonë shumë të zënë duke bërë atë që djemtë e tjerë ende po flasin
 • Njerëzit e suksesshëm janë të gatshëm të bëjnë atë që djemtë e tjerë nuk janë të gatshëm të bëjnë
 • Beje tani!
 • Formula e lashtë për sukses: Rrëzohuni 100 herë, ngrihuni 101 herë
 • Nuk përfundon kurrë derisa të fitoni
 • Bëni gjërat e duhura, mjaftueshëm gjatë, vazhdimisht
 • Suksesi sjell sukses
 • Shkoni aq larg sa mund të shihni, dhe kur të arrini atje, do të shihni më tej
 • Bëj atë që do, dhe duaje atë që bën
 • Gjithmonë ndiqni lumturinë tuaj
 • Një udhëtim prej mijëra miljesh fillon me një hap të vetëm
 • Suksesi është një zakon
 • Keni “Mentalitet milionerësh” duke e ditur se paratë janë një burim i rinovueshëm
 • Këmbëngulja do të kapërcejë pothuajse gjithçka, madje edhe natyrën

QËNDRIMI:

 • Nuk ka rëndësi nëse e shihni gotën gjysmë të mbushur apo gjysmë bosh. E vetmja gjë që ka rëndësi është të dini se gjithmonë mund ta rimbushni gotën.
 • Është qëndrimi juaj, jo aftësia juaj që do të përcaktojë lartësinë tuaj në jetë
 • Kur qëndrimi juaj është i drejtë, “faktet” nuk kanë rëndësi (sepse shumica e “fakteve” nuk janë fakte, por vetëm mendime të të tjerëve)
 • Ju mund të bëni gjithçka më mirë me një qëndrim mendor pozitiv (PMA), sesa me një qëndrim mendor negativ
 • Asnjëherë mos lejoni që dikush të vjedhë ëndrrën tuaj
 • Jeta është mënyra se si ju zgjidhni ta shihni atë. Jeta është gjithmonë ajo që ju e bëni atë
 • Suksesi është një vendim larg
 • Fituesit nuk tërhiqen kurrë dhe ata që tërhiqen kurrë nuk fitojnë
 • Kini një qëndrim mirënjohjeje, mirënjohjeje dhe vlerësimi për të gjithë dhe gjithçka
 • Keni një ëndërr, por mos jetoni në një botë ëndrrash
 • Besoni se mund të keni sukses dhe do ta keni
 • Besoni dhe merrni, dyshoni dhe dilni pa
 • Besojeni, PASTAJ do ta shihni
 • Mos i ngatërroni kurrë dështimet e përkohshme me humbjen përfundimtare. Nuk je i mundur kurrë derisa të heqësh dorë.
 • Jetoni jetën tuaj me pasion
 • Besoni në veten tuaj

TRAJTIMI I TË TJERAVE:

 • Mendoni për të tjerët ashtu siç dëshironi që ata të mendojnë për ju
 • Flisni për të tjerët ashtu siç dëshironi që ata të flasin për ju
 • Flisni me të tjerët ashtu siç dëshironi që ata të flasin me ju
 • Bëjuni të tjerëve ashtu siç dëshironi t’ju bëjnë juve
 • Trajtojini të tjerët ashtu siç dëshironi që ata t’ju trajtojnë juve
 • Veproni në jetën tuaj ashtu siç dëshironi që të tjerët të veprojnë në jetën e tyre
 • Bëhuni ndryshimi që dëshironi të shihni
 • Duaji të gjithë pa kushte dhe pa përjashtim
 • Mos gjykoni të tjerët dhe nuk do të gjykoheni
 • Jini të kuptueshëm dhe tregoni dhembshuri për të gjithë
 • Jini më të interesuar për të kuptuar të tjerët, sesa për t’u kuptuar; për të dëgjuar të tjerët, në vend që të dëgjohen; të respektosh të tjerët, në vend që të respektohesh
 • Njerëzve nuk u intereson se sa ju dini, derisa ata së pari të kuptojnë se sa shumë ju intereson
 • Përshëndetni çdo person me dashuri dhe respekt
 • Dashuria për para është rrënja e çdo të keqeje. Dashuria për njerëzit është rrënja e të gjitha të mirave

MARRJA E PËRGJEGJËSISË:

 • Merrni përgjegjësinë për jetën tuaj sepse TI keni krijuar gjithçka në të
 • Mrekullia 1 e dytë po merr 100% përgjegjësi. Të bësh këtë ndryshon gjithçka!
 • Nëse dëshironi që gjërat në jetën tuaj të ndryshojnë, ju duhet të ndryshoni gjërat në jetën tuaj
 • Të dish dhe të mos bësh, do të thotë të mos dish
 • Ju mund të ndërtoni aq lart sa themeli juaj është i thellë.
 • Merrni përgjegjësinë për ndërtimin e themelit tuaj mendor dhe të brendshëm të integritetit, ndershmërisë, etikës së lartë, bujarisë, durimit, mirësisë, dashurisë, dhembshurisë dhe besnikërisë.
 • Përqendrohuni në këto virtyte. Bëhuni këto virtyte.

SEKRETI I JETËS ËSHTË TË DHËNI:

 • Ju mund të merrni gjithçka që dëshironi në jetë, nëse thjesht ndihmoni mjaft njerëz të tjerë të marrin, në jetë, atë që duan
 • Çfarë të mbjellësh, do të korrësh. Ajo që nxirrni, do të kthehet tek ju. Ajo që shkon rrotull vjen rrotull
 • Jepni dhe do t’ju kthehet, 100-fish
 • Ju duhet të vendosni në fillim, përpara se të mund të hiqni
 • Qoftë trupi, mendja apo shpirti, kur ka një “problem”, trajtoni “shkakun”, jo simptomat. Dhimbja është e pashmangshme në jetë, por vuajtja është një opsion. Askush nuk duhet të vuajë
 • Nuk ka rëndësi se çfarë ndodh në jetën tuaj. E vetmja gjë që ka rëndësi është se si reagoni ndaj asaj që ndodh në jetën tuaj. Ju gjithmonë keni 100% kontroll total mbi mënyrën se si përgjigjeni
 • Në çdo fatkeqësi, janë farat e një përfitimi të barabartë ose më të madh
 • Kur jepni limon, bëni limonadë
 • Të gjithëve na ndahen letra të ndryshme. Disa duar letrash janë të këqija; Është mënyra se si i luani ato që bën dallimin nëse ju pëlqen “loja” apo jo. Së shpejti do të merrni një dorë tjetër për ju.

KËRKONI ARIN:

 • Ka të mira në çdo gjë dhe në çdo person
 • Ari mund të gjendet kudo
 • Gjithmonë kërkoni “Rreshtin e Argjendtë”
 • Shikoni anën e ndritshme të gjërave
 • Kërkoni dhe gjeni arin në çdo person dhe gjithçka BËNI IN

KOHA E TASHME:

 • Ji i lumtur tani
 • Ndjehu mirë tani
 • Jetoni në moment
 • Bëhuni në TANI

ZOGJT E NJË PENDË KOPE BASHKË:

 • Me kë shoqëroheni do të përcaktojë se kush do të bëheni
 • Shoqërohu me “fituesit” dhe do të jesh edhe ti
 • Ndërsa rritemi, kuptojmë se një nga thesaret më të çmuara që kemi janë marrëdhëniet e thella intime të ngushta që kemi zhvilluar me njerëzit e tjerë
 • Përqendrohuni në zhvillimin e tyre tani

E VËRTETA MË E LARTË:

Kur koha jonë në tokë të përfundojë, asnjë gjë materiale që keni arritur, arritur ose fituar, nuk do të thotë asgjë.

 • Asgjë materiale apo fizike nuk është e rëndësishme, pasi gjithçka është e përkohshme
 • Gjithçka që ka rëndësi në fund, do të jetë personi që jeni bërë
 • TI, VEtja e vërtetë, është e përjetshme
 • Asgjë e arritur në botën materiale, fizike nuk do t’ju japë kurrë paqen e brendshme që kërkoni
 • Arritjet e jashtme nuk do t’ju japin kurrë gëzim të brendshëm të qëndrueshëm
 • Ata që kërkojnë pasuri nuk do të ngopen kurrë me pasuri
 • Lumturia, kënaqësia, përmbushja dhe lumturia janë arritjet përfundimtare. Kërkoni këto gjëra
 • Kërkoni së pari thesaret e brendshme të gëzimit, lumturisë dhe lumturisë dhe të gjitha thesaret e JASHTME do të shfaqen në jetën tuaj pa mundim
 • Suksesi është një udhëtim, jo një destinacion
 • Udhëtimi është shpërblimi
 • Ju nuk jeni trupi juaj dhe nuk jeni mendja juaj. Të gjithë janë shprehja e përsosur, e pastër dhe shtrirja e Dashurisë së “Perëndisë”. Ashtu si “Zoti” ËSHTË dashuri, po ashtu janë të gjithë njerëzit. Të gjithë njerëzit janë Dashuri e pastër. Ju keni një trup dhe një mendje
 • Gjithçka është një shtrirje dhe shprehje e Ndërgjegjes së NJË Universale, të vetmes “Energjisë”, të vetmes “Dritës”…që është DASHURIA. Ne jemi të gjithë të lidhur, dhe të gjithë një.
 • Falja është formula magjike që prodhon mrekulli në jetën e dikujt
 • Ka shumë rrugë që të çojnë drejt suksesit, çlirimit, nirvanës, iluminizmit dhe lirisë përfundimtare
 • Në fund të fundit, gjithçka që ekziston është dashuria
 • Lëreni Dashurinë dhe Dritën që jeni, të shkëlqejë mbi të tjerët dhe botën.
 • E vërteta më e lartë nuk mund të kuptohet kurrë me mendje. Mendja mund të “dijë” vetëm për gjërat
 • E vërteta më e lartë mund të përjetohet vetëm. Kur përjetohet, TI, VEtja e vërtetë arrin siguri dhe njohuri të plotë
 • Kjo përvojë është e pashprehur. Ajo kundërshton përshkrimin. Është përtej çdo të kuptuari njerëzor.
 • Prandaj “besoni” asgjë
 • Përjetoni gjithçka.
 • Vetëm përmes përvojës personale do ta njihni të VËRTETËN MISIONI “Klubi”.
 • Përmirësimi i cilësisë së jetës dhe standardit të jetesës së të gjithë njerëzve, një person në një kohë
 • Ndihmoni çdo person të “Sukses” dhe “Përparojë” në çdo fushë të jetës së tyre, një person në një kohë
 • Ndihmoni çdo person të arrijë ëndrrat e tij, çfarëdo qofshin ato ëndrra, një person në një kohë
 • Ndihmoni çdo person të çlirojë potencialin e tij të pakufizuar të pashfrytëzuar dhe të parealizuar, një person në një kohë
 • Ndihmoni çdo person të arrijë ndjenjat e brendshme të lumturisë së plotë dhe të plotë, përmbushjes, kënaqësisë, paqes, gëzimit dhe lumturisë, që tejkalon çdo kuptim njerëzor, një person në një kohë
 • Zgjoni çdo njeri nga “gjumi”, nxirrni çdo njeri nga “ekstaza” e tij dhe hapni mendjen dhe zemrën e çdo personi ndaj së VËRTETËS, një person në një kohë.
 • Ndihmoni çdo person të bëhet plotësisht i vetëdijshëm, plotësisht i vetëdijshëm dhe të arrijë çlirimin dhe lirinë përfundimtare në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet
 • Ndriçimi dhe Vetë Realizimi.
 • Një person në një kohë.

Vizioni dhe ëndrra për Klubin është të ketë një klub global që ofron:

 • Informacion dhe njohuri
 • Lidhjet dhe aksesi tek “njerëzit”
 • Një mjedis për rritje dhe transformim personal dhe profesional

Pranimi si Anëtar i Klubit shihet si një privilegj dhe një dhuratë.

Anëtarët thonë se kur më në fund u pranuan për Anëtarësim të plotë, u ndjenë sikur “goditën llotarinë”, sikur lutjet e tyre ishin përgjigjur, se dëshira e tyre ishte përmbushur. Shumë anëtarë thonë se klubi është një “dhuratë nga qielli”.

Anëtarët e klubit “Jeto një jetë të mirë”

 • Anëtarët janë të begatë dhe të suksesshëm
 • Anëtarët jetojnë me bollëk duke shijuar të gjitha gjërat “të mira” që ka për të ofruar jeta
 • Anëtarët “i kanë të gjitha”
 • Anëtarët nuk janë më “njerëz delesh”, duke u shpëlarë truri, manipuluar dhe mashtruar nga “fuqitë që janë” 
 • Anëtarët janë “të shkëputur” nga “Matrix” dhe nuk kontrollohen më si një kukull në një fije
 • Anëtarët kanë kontroll dhe pushtet mbi botën e tyre
 • Anëtarët janë “çliruar”
 • Anëtarët kanë LIRINË Përfundimtare në të gjitha nivelet, ata kurrë nuk e kishin përjetuar apo imagjinuar më parë
 • Anëtarët e dinë se kanë “Inside Track” dhe mund të shohin “prapa perdes”
 • Anëtarët janë ZGJUAR, TË VETËDIJSHËM dhe TË NDËRGJEGJËSHËM!
 • Anëtarët janë të lumtur, të kënaqur dhe të përmbushur
 • Ata janë të qetë, të qetë dhe të qetë
 • Ata janë të rehatshëm në lëkurën e tyre
 • Ata gëzojnë vetëbesim dhe njohuri supreme
 • Ata janë jashtëzakonisht të shëndetshëm
 • Mendjet e tyre janë të qarta, të mprehta dhe të qeta
 • Emocionet e tyre janë të qëndrueshme dhe të gëzueshme
 • Ata rrezatojnë “Sukses”
 • Anëtarët përjetojnë “lumturi” të brendshme

Anëtarët e Klubit janë individë “të përkushtuar”, kur krahasohen me shumicën e njerëzve me një “interes” të butë.

Anëtarët e dinë se një person me një përkushtim mund të bëjë më shumë se 1000 njerëz me një “interes”, dhe një person me një “obsesion madhështor” mund të bëjë gjithçka!

SË BASHKU, ne e bëjmë realitet Vizionin e Klubit.

Anëtarët e Klubit kanë formuar një grup “Mastermind” me qëllimin e vetëm për ta kthyer ëndrrën në realitet.

Angazhimi dhe “Përpjekja e Koordinuar” mund të arrijnë çdo gjë.

Ne mund ta bëjmë këtë, dhe ne do ta bëjmë këtë.

Klubi do të bëhet klubi më me ndikim, më i fuqishëm dhe më i “lidhur” në botë.

Anëtarët e Klubit do të jenë liderët në çdo fushë të jetës, duke përfshirë politikën, industrinë, arsimin, shkencën, tregtinë, artet, gazetarinë, bankën dhe më shumë.

Anëtarët e Klubit ndikojnë në çdo aspekt të komunitetit dhe shoqërisë së tyre me energjinë e tyre pozitive të dashurisë, dhembshurinë e thellë për të gjithë njerëzit dhe aftësinë e tyre për t’i kthyer ëndrrat në realitet.

Filozofia e Klubit ndikon pozitivisht në botë në çdo nivel.

Anëtarët dhe familjet e tyre kanë përparësi të mëdha në jetë sepse “Anëtarët ndihmojnë dhe u japin favor anëtarëve të tjerë”.

Familjet e Klubit bëhen “më të mira”, prandaj komunitetet e tyre bëhen “më të mira”, dhe në fund shoqëria në përgjithësi bëhet “më e mirë”. Klubi “Energjia” e dashurisë, dhembshurisë, drejtësisë, pozitivitetit, duke përdorur me vetëdije Ligjin e Tërheqjes dhe duke përdorur etikë të lartë kudo, përshkon të gjitha aspektet e jetës së përditshme në çdo nivel.

Anëtarët e Klubit janë “të Fuqishëm”.

Energjia e një Anëtari të Klubit mund të ketë një ndikim pozitiv te qindra apo edhe mijëra njerëz.

Një jetë më e mirë për të gjithë është qëllimi përfundimtar i Klubit. Kjo është e ardhmja jonë!

Shumë thonë se kjo ëndërr është e pamundur të arrihet.

Vjedhësit e ëndrrave kanë qenë gjithmonë rreth ëndërrimtarëve.

Por ëndërrimtarët fitojnë gjithmonë.

Të shkosh në hënë ishte “e pamundur”.

Ideja e telefonave celularë dikur ishte një fantazi fantashkencë. Disney World ishte ideja e një “çmenduri”.

Koncepti i transplanteve të zemrës ishte marrëzi.

Megjithatë, sot udhëtimet në hapësirë, telefonat celularë, Disney World dhe transplantet e zemrës janë të zakonshme.

Po, The Club Vision është një ëndërr.

Nuk ka asnjë premtim apo garanci se ndonjë nga këto do të ndodhë realisht. Ky “VIZION” është thjesht një “ide”.

Por, është një ide, koha e së cilës ka ardhur.

Çfarëdo që mendja mund të konceptojë dhe besojë, ajo mund të arrijë.

Kujtoni të vërtetën historike… e vërtetuar herë pas here nga vizionarët dhe ëndërrimtarët e së shkuarës…

Një person me një “obsesion madhështor” mund të arrijë çdo gjë. Unë kam një obsesion të mrekullueshëm… dhe ky vizion për klubin është ai!

Prandaj…

Le të shkruhet. Le të bëhet.

Kredoja e “Klubit” është:

 • Çdo person në tokë ka të drejtë të dijë të gjitha njohuritë e disponueshme në planetin tokë
 • Çdo person në tokë ka të drejtë të ndjekë lumturinë
 • Çdo person në tokë ka të drejtë të jetë i lirë të ndjekë ëndrrat, qëllimet dhe dëshirat e veta
 • Çdo person në tokë ka të drejtë të njohë TË GJITHA metodat e kurimit dhe parandalimit të sëmundjeve dhe të ketë një shëndet dinamik dhe të gjallë.
 • Çdo person në tokë ka të drejtë të dijë se si të përdorë mendjen e tij për të krijuar dhe manifestuar në jetën e tij çfarëdo që ata zgjedhin
 • Çdo person në tokë ka të drejtën e privatësisë nga të gjitha qeveritë dhe entitetet e korporatave
 • Çdo person në tokë ka të drejtë të jetë i lumtur, i sigurt, i sigurt dhe i plotësuar si qenie njerëzore
 • Çdo person në tokë ka të njëjtën rëndësi si çdo person tjetër. Çdo person në tokë mund të jetë, të bëjë ose të ketë gjithçka që dëshiron
 • Klasa e privilegjuar elitare NUK ka të drejtë të fshehë të vërtetën nga masat dhe t’i mbajë ato si skllevër virtualë

MOFIMI

Kuptohet që ky dokument përbëhet nga synime, ëndrra dhe vizione të mundshme për të ardhmen. Nuk ka asnjë garanci të shprehur ose të nënkuptuar që ndonjë ose të gjitha ëndrrat e përfshira në këtë dokument do të bëhen realitet pikërisht ashtu siç janë shkruar ose në një kornizë kohore specifike. Asgjë e përfshirë në këtë dokument nuk ka për qëllim të kërkojë ndonjë investim financiar mbi dhe përtej detyrimeve tuaja mujore të anëtarësimit. Tarifat mujore të anëtarësimit bazohen në përfitimet aktuale të dhëna në çdo muaj të caktuar.