Bëhuni një partner

Ju mund të kualifikoheni sot për t’u bërë një PARTNER zyrtar me Kevin duke u angazhuar për një kontribut automatik, mujor prej 25 dollarësh ose më shumë. Kevin organizon thirrje private Zoom për partnerët e tij, kjo është një dhuratë nga Kevin për partnerët e tij. Ata gjithashtu marrin një biletë falas për një Konventë Partneriteti vjetor ku mund të takohen personalisht me Kevin.

Partner bronzi 25 dollarë në muaj

 • Qasje falas në Thirrjen mujore të Partnerit Pyetje dhe Përgjigje Zoom
 • Një biletë falas për në Konventën Vjetore të Partnerit
 • Qasje e plotë në seksionin vetëm për partnerë të faqes së internetit të KTFC
 • Hyrja në dhënien e parave mujore. Deri në 2,500 dollarë çmime çdo muaj

Partneri i argjendtë 50 dollarë në muaj

 • TË GJITHA përfitimet në dispozicion të Bronze Partners
 • Një kopje e nënshkruar e librit krejt të ri të Kevinit Nuggets of Gold
 • Një foto e nënshkruar e Kevin
 • Një kartë anëtarësimi Silver Partner

Partner ari 100 dollarë në muaj

 • TË GJITHA përfitimet në dispozicion të Bronze dhe Silver Partners Një kartë anëtarësimi Gold Partner
 • Një buletin mujor
 • Puna e Energjisë

Partner Platinum 250 dollarë në muaj

 • TË GJITHA përfitimet në dispozicion të Partnerëve të Bronzit, Argjendit dhe Arit
 • Bëni pyetje për thirrjet mujore të zmadhimit
 • Një kartë anëtarësimi Platinum Partner
 • Njohja e galerisë në faqen e internetit të KTFC dhe në fund të thirrjeve mujore të Zoom
 • *Zbritje 20% në mallin e Fan Club Store
 • Vizatim FALAS Një për Një (3,000 dollarë me vlerë) me Kevin për një partner me fat për Platinum Partner’s dhe më lart

Diamond Partner 500 dollarë në muaj

 • TË GJITHA përfitimet në dispozicion të Partnerëve të Bronzit, Argjendit, Arit dhe Platinit
 • Një kartë anëtarësimi Diamond Partner
 • *Një darkë private, ekskluzive me Kevin Trudeau në vit për Diamonds & Patrons

Partneri mbrojtës 1000 dollarë në muaj

 • TË GJITHA përfitimet janë të disponueshme për Partnerët e Bronzit, Argjendit, Arit, Platinit dhe Diamantit
 • Një kartë anëtarësimi Platinum Partner
 • *Dy darka shtesë private, ekskluzive me Kevin në vit vetëm me Patrons

NOTE: When you make a Contribution on this website, you understand your gift is not tax deductible or refundable. The Official Kevin Trudeau Fan Club is not a tax exempt organization.

* The 20% store discount for Platinum Partners and above does not apply to affiliate based or third party related products or services.

* To qualify for a dinner with Kevin at the Diamond or Patron Partner level you must be in good standing and have been at either level for at least 3 consecutive months.

*Eligibility for the monthly cash giveaway is subject to the drawing terms and conditions found here.

Për një listë të të gjitha përfitimeve aktuale të Partnerit Kliko këtu.

Kur i jep Kevinit, lëshon “The Power of Giving“. Lexoni këto mësime për të mësuar më shumë rreth sekretit të të jetuarit është të japësh.