Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë shpjegon se si kjo faqe i trajton “informacionet personale”. “Informacionet personale” janë informacione që janë personalisht të identifikueshme, si emri, adresa, adresa e postës elektronike ose numri i telefonit, dhe që nuk disponohet ndryshe publikisht.

Kjo faqe është në pronësi dhe operuar nga Klubi zyrtar i tifozëve të Kevin Trudeau, LLC., i referuar në vijim si KTFC, për përdorimin dhe informacionin tuaj personal. Duke hyrë dhe shfletuar këtë faqe, ju pranoni dhe jeni të detyruar nga kjo Politikë e Privatësisë. Siç përdoret këtu, “KTFC” do të përfshijë Klubin Zyrtar të Fanave të Kevin Trudeau, LLC, bashkëpunëtorët e tij dhe kompanitë e lidhura me të, dhe secilin prej pajtimtarëve, agjentëve, pronarëve, drejtorëve, oficerëve, punonjësve dhe të caktuarve të tyre.

Kategoritë e informacionit personal të mbledhur
KTFC merr dhe mbledh kategoritë e mëposhtme të informacionit personal.

Informacioni që jepni: ne mund të mbledhim informacione të ofruara nga vizitorët e faqes, si emrat dhe adresat e postës elektronike të atyre që paraqesin aplikime, ose që komunikojnë me ne nëpërmjet postës elektronike ose përmes një formulari kontakti në internet, si dhe informacioni i dorëzuar përmes porositjes në internet dhe duke u regjistruar për postimet tona.

Informacioni i mbledhur nga serverët tanë të uebit: kur vizitoni këtë faqe, serverët tanë të uebit mund të mbledhin automatikisht adresën tuaj të “protokollit të internetit” (IP) dhe informacionin rreth faqes së internetit që keni vizituar menjëherë përpara se të vizitoni faqen tonë.

Cookies: një cookie është një skedar i vogël teksti që dërgohet në shfletuesin tuaj të internetit nga një server në internet dhe ruhet në hard diskun e kompjuterit tuaj. Kur vizitoni këtë sajt, një cookie mund të dërgohet në kompjuterin tuaj. Ju mund të kontrolloni nëse doni ose jo të pranoni cookie duke rregulluar cilësimet e shfletuesit tuaj.

Përdorimi i informacionit personal të mbledhur
KTFC mund të përdorë informacionin që vizitorët na ofrojnë për të përmirësuar përmbajtjen e faqes sonë, për të informuar vizitorët për produktet dhe shërbimet e reja, informacionin dhe për qëllime të tjera zhvillimore, operacionale ose komerciale, dhe për të transmetuar informacionin personal tek palët e treta për të njëjtën gjë. arsye.

KTFC mund të përdorë informacionin e mbledhur nga serverët tanë të uebit për të na ndihmuar të gjurmojmë përdorimin e faqes nga vizitorët tanë, të analizojmë modelet e trafikut dhe të identifikojmë burimet e trafikut në ueb në faqen tonë.

KTFC mund të përdorë cookie për të regjistruar informacionin e sesionit, të tilla si artikujt që vizitorët shtojnë në shportën e tyre të blerjeve në internet.

KTFC gjithashtu mund të përdorë informacionin që mbledhim për të hetuar, parandaluar ose ndërmarrë veprime kundër aktiviteteve të dyshuara të paligjshme. Ne mund ta përdorim informacionin për procedime ligjore, të tilla si përgjigje ndaj thirrjeve, urdhrave të gjykatës, ose për të krijuar ose ushtruar të drejtat tona ligjore ose për të mbrojtur kundër pretendimeve ligjore. Në rast se kompania jonë ose asetet e saj përvetësohen ose bashkohen me një palë të tretë, informacioni i mbledhur nga faqja jonë mund të jetë një nga asetet e transferuara.

KTFC rezervon të drejtën të ndajë të dhënat tuaja personale të identifikueshme, duke përfshirë por pa u kufizuar në adresën tuaj të emailit, adresën postare dhe numrin e telefonit me bashkëpunëtorët dhe palët e treta.

Fëmijët
KTFC nuk mbledh me vetëdije informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën trembëdhjetë vjeç. Nëse jeni nën moshën trembëdhjetë vjeç, duhet t’i kërkoni prindit ose kujdestarit tuaj leje për të përdorur këtë faqe interneti.

Faqet që nuk mbulohen nga kjo politikë.
Kjo politikë nuk zbatohet për faqet e internetit me të cilat lidhet kjo faqe, faqet e internetit që lidhen me këtë sajt, faqet e internetit të përshtatura nga kjo faqe, ose ndonjë faqe tjetër të palës së tretë. KTFC nuk është përgjegjës për përmbajtjen, produktet ose shërbimet në ato sajte. Ju duhet të vizitoni ato faqe interneti të palëve të treta për të përcaktuar politikën e privatësisë dhe kushtet e përdorimit që rregullojnë ato sajte.

Masat e Sigurisë

Kompania jonë e mbajtjes në internet përdor teknologjitë e kriptimit të standardeve të industrisë kur transferon dhe merr informacionin e konsumatorit të shkëmbyer me faqen tonë. Kompania jonë e mbajtjes në internet ka masa sigurie për t’u mbrojtur nga humbja, keqpërdorimi ose ndryshimi i informacionit që kemi mbledhur nga ju në faqen tonë. Edhe pse ne besojmë se kompania jonë e web hosting ofron masat e duhura të sigurisë, ne nuk jemi përgjegjës për praktikat, veprimet ose mosveprimet e asaj kompanie.

Ndryshimet në këtë politikë

KTFC rezervon të drejtën për të ndryshuar këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë, dhe pa paralajmërim të avancuar, duke përditësuar këtë faqe. Ju jeni të detyruar nga çdo rishikim i tillë dhe për këtë arsye duhet ta rishikoni këtë Politikë të Privatësisë sa herë që vizitoni këtë faqe.

“Të drejtat e heqjes dorë”

Nëse, në çdo kohë pas vizitës së sajtit, ndryshoni mendje për marrjen e informacionit nga faqja ose për ndarjen e të dhënave tuaja personale siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë, mund të kërkoni një tërheqje.

E drejta për Fshirje

Në varësi të disa përjashtimeve të përcaktuara më poshtë, me marrjen e një kërkese të verifikueshme nga ju, ne do t’i fshijmë të dhënat tuaja personale nga të dhënat tona;

Ju lutemi vini re se ne mund të mos jemi në gjendje të përmbushim kërkesën për të fshirë informacionin tuaj personal nëse është e nevojshme:

Plotësoni transaksionin për të cilin janë mbledhur të dhënat personale, përmbushni kushtet e

një garanci me shkrim ose tërheqje e produktit e kryer në përputhje me ligjin federal, të sigurojë një mall ose shërbim të kërkuar nga ju, ose të parashikuar në mënyrë të arsyeshme brenda kontekstit të marrëdhënies sonë të vazhdueshme të biznesit me ju, ose të kryejë në një mënyrë tjetër një kontratë midis jush dhe nesh
Zbuloni incidente sigurie, mbroni nga aktivitetet keqdashëse, mashtruese, mashtruese ose të paligjshme, ose ndjekni penalisht ata që janë përgjegjës për atë aktivitet.
Korrigjimi për të identifikuar dhe riparuar gabimet që dëmtojnë funksionalitetin ekzistues të synuar;
Të ushtrojë fjalën e lirë, të sigurojë të drejtën e një konsumatori tjetër për të ushtruar të drejtën e tij të fjalës së lirë ose të ushtrojë një të drejtë tjetër të parashikuar me ligj.
Angazhohuni në kërkime shkencore, historike ose statistikore publike ose të rishikuara nga kolegët në interes të publikut që i përmbahet të gjitha ligjeve të tjera të zbatueshme të etikës dhe privatësisë, kur fshirja nga ana jonë e informacionit ka të ngjarë të bëjë të pamundur ose të dëmtojë seriozisht arritjen e një kërkimi të tillë, me kusht ne kemi marrë pëlqimin tonë të informuar.
Aktivizoni vetëm përdorime të brendshme që janë të arsyeshme në përputhje me pritshmëritë tuaja bazuar në marrëdhënien tuaj me ne.
Pajtohuni me një detyrim ligjor ekzistues, ose përdorni ndryshe informacionin tuaj personal, brenda vendit, në një mënyrë të ligjshme që është në përputhje me kontekstin në të cilin keni dhënë informacionin.

Duke dhënë numrin tuaj të telefonit, ju pranoni të merrni mesazhe tekst nga Klubi Zyrtar i Fansave të Kevin Trudeau. Mund të aplikohen tarifat për mesazhet dhe të dhënat. Frekuenca e mesazheve ndryshon. Përgjigju STOP për të çaktivizuar, përgjigju NDIM për ndihmë.

Pyetje ose informacion shtesë

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë, ose nëse dëshironi informacion shtesë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni në Support@kevintrudeaufanclub.com.

Klubi zyrtar i tifozëve të Kevin Trudeau LLC
P.O. Kutia 1043
Snyder, Teksas 79550

Përditësimi i fundit më 12/26/23