Gjendja e Ndërgjegjes

Kur një qenie është plotësisht e “ndërgjegjshme” dhe e vetëdijshme, ata tejkalojnë iluzionin e botës materiale fizike të dualitetit (dualiteti është të shohësh gjithçka si të pavarur si unë dhe ti; një këtë dhe atë; një këtu dhe atje; ku gjithçka dhe çdokush është i ndarë dhe jo i lidhur).

Kur një qenie është e vetëdijshme se gjithçka dhe të gjithë janë “të lidhur” dhe në thelb “një”, atëherë ajo qenie bëhet e vetëdijshme për “VETEN”, “TI” jo-fizike, vetëdijen ose energjinë e vetme.

Më pas arrihet një “gjendje” e brendshme ku nuk ka asgjë që të “shkaktojë” emocione, ndjenja apo mendime irracionale dhe të pakontrollueshme. Askush nuk mund të shtypë “butonat” tuaj sepse nuk keni më butona për të shtypur. Ju bëheni “të lirë” dhe “të çliruar”.

Imagjinoni të jeni jashtëzakonisht të sigurt, por jo arrogant apo mendjemadh.

Imagjinoni të keni një njohuri kaq të plotë sa nuk keni nevojë të afirmoheni ose të vërtetoheni nga askush.

Imagjinoni të mos ndjeni kurrë nevojën për të bindur dikë ose për të provuar diçka.

Mendoni që kurrë të mos keni nevojë të debatoni apo debatoni dikë për ndonjë gjë.

Ëndërroni se nuk keni nevojë të ndiheni kurrë të respektuar, kurrë nuk keni nevojë për t’u kuptuar, kurrë nuk keni nevojë të njiheni ose t’ju jepet merita për diçka që keni bërë.

Imagjinoni të mos ndiheni kurrë të prekur nga ajo që dikush ju thotë ose ju bën, ose nuk thotë ose bën.

Imagjinoni të keni qartësi dhe siguri të plotë, por të mbeteni plotësisht të përulur, ndërsa në të njëjtën kohë nuk keni kurrë asnjë dyshim, frikë ose shqetësim për asgjë.

Ëndërroni të ndjeni gjithmonë gëzim brenda dhe të mos jeni kurrë të prekur nga kushtet, situatat, ngjarjet, njerëzit ose rrethanat e jashtme.

Imagjinoni duke u argëtuar nga gjithçka dhe gjithkush, ndërsa gjithmonë keni një të qeshur dhe buzëqeshje të brendshme, sepse ju në të vërtetë “shikoni” këdo dhe gjithçka thjesht si një shprehje dhe shtrirje e Vetë Ndërgjegjes Universale që është Gjithçka-Që-ËSHTË, dhe gjithçka në jetë është vetëm një “lojë” e asaj Ndërgjegjeje të vetme Universale.

Mendoni se si jeta juaj do të jetë gjithmonë e qetë dhe e gëzuar, pa asnjë shqetësim apo stres dhe kurrë nuk do të ndjeni nevojën për të ndryshuar dikë apo asgjë për t’ju bërë të lumtur.

Imagjinoni të jeni të ankoruar në një gjendje të brendshme paqeje, lumturie dhe sigurie, pavarësisht se çfarë po “ndodh” në jetën tuaj.

Imagjinoni të jeni “Iluminuar” dhe “VETE i realizuar”. TI MUND TË JESH KY PERSON.

Kevin Trudeau 

~ Klubi zyrtar i tifozëve të Kevin Trudeau