Ditari Personal i Burgut të Kevin Trudeau

18 nëntor 2013

U ula sot për të filluar të shkruaj të gjitha gjërat për të cilat jam mirënjohëse dhe mirënjohëse. Gjëra si shëndeti im, miqtë e mi, mendja ime, prindërit e mi të dashur përkrahës etj.

Kam shkruar dhe shkruar dhe shkruar.

Mbi 1 orë më vonë unë ende po shkruaja gjëra për të cilat isha mirënjohëse dhe mirënjohëse. Më pas fillova të mendoj për të gjithë njerëzit fatkeq të varfër që, ndryshe nga unë, po vuajnë. Njerëzit që janë të uritur dhe të ftohtë. Të jetosh në kushte të tmerrshme. Më vinte shumë keq për ta dhe u ndjeva aq me fat dhe i bekuar. 

Pavarësisht se cila është situata juaj, ju mund ta gjeni arin.

Gjeni të mirën.

Gjeni bekimet.

Kur e bëni këtë, filloni të ndiheni në një mënyrë të caktuar…një ndjenjë e mirë…dhe kjo dridhje do të krijojë një të ardhme të mahnitshme!

Shume dashuri,

Kevin

19 nëntor 2013

Ju lutemi ta dini se unë zgjodha të krijoj këtë rrugë në të cilën jam. Kjo është një rrugë që shumë pak do ta zgjedhin ndonjëherë. Por unë e krijova këtë pasi është e vetmja rrugë që do të më çojë atje ku dua të shkoj.

Arsyet do të dihen dhe do t’ju zbulohen të gjithëve në kohën e duhur.

Unë buzëqesh dhe qesh gjithë ditën. Njerëzit janë të habitur. Ata thonë: “Shiko, ai nuk ka një hall në botë! Si e bën ai këtë?”

Më pas ndaj me ta sekretet e mia.

Kam shumë për të qenë mirënjohës dhe mirënjohës.

Ja ku stërvitja shpërblehet! 

Shumë dashuri për të gjithë ju!

KT

19 nëntor 2013

Situata ime duket për syrin e patrajnuar si negative, por nuk është kështu!

Është një dhuratë që më bëhet mua dhe të gjithëve që lidhen me mua…

Pra, për të gjithë ju, përfitoni nga kjo dhuratë dhe situatë pasi unë po përfitoj plotësisht prej saj. Merrni të gjitha përfitimet e mahnitshme një herë në jetë nga kjo aventurë emocionuese! 

Gjithë dashuria ime!

Kevin

19 nëntor 2013

Çdo situatë në jetë është një mundësi dhe një dhuratë. Unë jam më i emocionuar tani se kurrë, sepse po përfitoj plotësisht nga kjo mrekulli për të thyer një “mur zjarri” që po më çon në një vend ku nuk kam qenë kurrë.

Kjo është rruga që unë zgjedh të krijoj për veten time.

Kur të dal nga “burgu”, bëhu gati! Njohuritë dhe trajnimet që do t’i mësoj do të lëkundin gjithçka që keni parë deri tani!

Behu gati!

Emocionohem!

Dhe përgatituni të mahniteni! 

Shume dashuri…

Kevin

20 nëntor 2013

Siç e dini të gjithë, jam duke u dënuar me burgim të përjetshëm.

Ndoshta do të dënohem në shkurt ose mars dhe do ta di fatin tim.

Imagjinoni të përballeni me burgim të përjetshëm?

Imagjinoni të përballeni me 18 vjet, ose 15 vjet, apo 10 vjet?

Si do të ndiheshit?

Epo, unë do t’ju tregoj se si ndihem …

E MADHE!

Ndihem më mirë se kurrë!

Pse? Sepse E DI se GJITHÇKA funksionon së bashku për MIRË!

Edhe nëse i kaloj 20 vitet e ardhshme në burg, E DI se personalisht do të fitoj më shumë përfitime në të gjitha fushat e jetës sime sesa mund të kem në çdo situatë tjetër.

Dhe meqenëse jeta ime ka të bëjë me ndihmën që ju të çlironi aftësitë tuaja dhe t’i realizoni ëndrrat tuaja, kjo do të thotë se ju të gjithë përfitoni gjithashtu!

Pra, sido që të jetë dënimi dhe sado që të kaloj në burg, jam në paqe dhe lumturi totale!

Më shumë njohuri nesër. 

Gjithë dashuria ime për të gjithë ju.

KT

22 nëntor 2013

Mbani mend, kur jeni të përulur, ju jeni më të mësuarit. Tani jam më i mësuar se kurrë!

Dhe akoma më e rëndësishmja, kur nuk keni asgjë tjetër për të humbur, kur të gjitha pasuritë tuaja të kësaj bote janë zhdukur, ju jeni plotësisht të lirë. Kjo liri ju lejon të prekni fushën universale më plotësisht se në çdo kohë tjetër.

Kombinoje të qenit plotësisht i mësuar (i përulur) pa lidhje me gjërat materiale dhe do të fitosh fuqi dhe njohuri që nuk mund t’i kishe fituar kurrë. Kjo është ajo që po ndodh me mua dhe këtë do ta ndaj me të gjithë ju në të ardhmen! 

Shume dashuri,

Kevin

26 nëntor 2013

Për vite me radhë kisha dashur mundësinë për të shkuar në një “ashram” ose manastir, ose një lloj “tërheqjeje”, ku mund të isha vetëm dhe të sodisja, të mendoja, të reflektoja, të meditoja, të ushtrohesha dhe të largohesha totalisht nga shoqëria.

Po e shijoj kohën time sot duke bërë pikërisht këtë!

UAU!

Ju merrni në jetë atë që kërkoni! Jam shumë e bekuar dhe e lumtur.

Mendoni për jetën tuaj. Ju në fakt po jetoni jetën që keni krijuar. Shfrytëzojeni sa më shumë ose ndryshoni dhe krijoni jetën që dëshironi.

Mbani mend, çdo ditë ju dhe vetëm ju mund të merrni vendimin për të qenë të lumtur dhe për të kaluar një ditë të mrekullueshme pavarësisht se çfarë rrethanash shfaqen. Jeta është vërtet emocionuese dhe e mrekullueshme! 

Shoku yt,

KT

28 nëntor 2013

Ndërsa kaloj çdo ditë këtu me njohuri të plotë se mund të jem në burg për 18 ose më shumë vite, në shumë mënyra, do të doja që kjo të ishte shumë më e vështirë për t’u përballur.

Ndërsa kalojmë jetën, janë gjërat e vështira me të cilat përballemi ato që na bëjnë të rritemi, na bëjnë më të fortë dhe ku mësojmë më shumë.

Mos u trishto kur përballesh me sfida, ji mirënjohës për to pasi ato janë ato që të bëjnë më të mirë! 

Shume dashuri,

Kevin

1 dhjetor 2013

Mos u mërzit për mua. Unë jam larg nga trishtimi. 

Jam shumë e lumtur, më shumë se kurrë!

Arsyeja pse jam kaq e lumtur është se e dija shumë kohë më parë se kjo ndoshta do të vinte për mua. Unë e zgjodha atë. Unë e pranova. Po përgatitesha për të. Unë e mirëpresa dhe e përqafova. 

E shikoja si një aventurë, një sfidë dhe një përvojë që do të më bënte një person më të mirë dhe do të çliroja aftësi që nuk do të kisha mundur t’i çliroja kurrë nëse nuk e përjetoja këtë situatë. 

Të gjithë njerëzit e mëdhenj në histori kanë kaluar nëpër tragjedi dhe/ose periudha shkatërruese në jetën e tyre. Shumë shkuan në burg. Në Bibël, Jozefi u burgos për më shumë se 7 vjet. Lexoni Librin e Punës në Bibël…mendoni për Mandelën, Gandin, Chavezin, madje edhe njerëz si Steven Jobs. 

Njerëzit e mëdhenj që bëjnë gjëra të mëdha kanë pasur të gjithë tragjedi të mëdha. Çështjet shëndetësore, falimentimi, humbja e të gjitha pasurisë materiale, problemet familjare, marrja e bizneseve, futja në burg etj. 

Mendoni dhe lexoni tregimet e Onassis, Pat Robertson, Walt Disney, Colonel Sanders, Ray Crock etj. Lista vazhdon. 

Kjo rrugë nuk është për të gjithë dhe shumica e njerëzve NUK duhet ta zgjedhin këtë rrugë. Por ju të gjithë do të përfitoni nga rruga që kam marrë…

Shumë dashuri për të gjithë ju,

KT

3 dhjetor 2013

Sa i fortë jeni mendërisht? 

A mund ta përballoni atë që po kaloj?

I keni të gjitha dëshirat në jetë? 

Hmmmm

Unë kam shfaqur TË GJITHA ëndrrat dhe dëshirat e mia që kam dashur ndonjëherë DHE kam qëndrueshmërinë mendore për të trajtuar lehtësisht situatën time të zgjedhur aktuale.

Shiko? 

Punoni në qëndrueshmërinë tuaj mendore dhe ju do të shfaqni më shumë nga ëndrrat tuaja! 

Pavarësisht se në çfarë situate jeni, njerëzit kanë kaluar, janë përballur dhe kanë mbijetuar shumë, shumë më tepër! 

Kur përballeni me sfida, jini të fortë! 

Ju mund të përballoni çdo gjë! 

Dhe do të jeni shumë më mirë pasi të përballeni me sfidën tuaj! 

Shume dashuri, 

Kevin

4 dhjetor 2013 

Jam shumë i emocionuar për përvojën time aktuale. Unë zgjodha këtë rrugë. Kjo është një rrugë që shumë pak duhet të zgjedhin ose duhet të zgjedhin. Por për mua kjo është e vetmja rrugë që do të më çojë atje ku dua dhe duhet të shkoj! 

jam i emocionuar!! 

Për mua, duhet të humbas gjithçka. Gjërat materiale dhe liria fizike. Duhet të zhveshem nga çdo ego. Unë duhet të jem plotësisht i përulur dhe të jem i lirë nga çdo frikë. 

Vetëm atëherë do të jem në gjendje të përdor një burim energjie dhe të çliroj aftësitë dhe të fitoj njohuri sekrete. 

Mund t’ju them tashmë, mrekullitë po më ndodhin! 

Uau! 

Vazhdoni të lexoni, do të ndaj më shumë me ju në mesazhet e ardhshme. 

Shume dashuri, 

Kevin

8 dhjetor 2013

Nelson Mandela ndërroi jetë… Një nga heronjtë e mi. 

Ai u dënua si TERRORIST! Dhe kaloi 20 vjet në një qeli burgu! 

Një hero. 

Një person që e admiroja dhe e respektoja.

Sikur të kisha vetëm 1% të karakterit të tij. 

Ju përmend shumë nga heronjtë e mi, si Jezusi, Gandhi, Chavez etj. Të gjithë njerëzit që u dënuan për krime në gjykatë dhe u dënuan me burg. 

Unë nuk jam as në ligën e tyre. 

Ata janë heronjtë e mi. 

Më japin forcë. 

Gjithmonë shikoni njerëzit që ecin në këmbë, jo vetëm të flisni. Dhe fitojnë forcë nga ajo që duhet të kalonin. Do të frymëzoheni nga ata që kanë kaluar shumë më tepër se sa ju ose unë kam duruar ndonjëherë. 

Shikoj jetën time dhe situatën aktuale dhe shoh se e kam kaq të lehtë në krahasim me të tjerët që kanë shkuar përpara meje. 

Ju gjithmonë mund t’i vendosni gjërat në perspektivë. 

Përqendrohuni te gjërat e mira dhe ato që dëshironi…dhe jini të lumtur tani! 

Unë jam! 

Shume dashuri! 

KT

10 dhjetor 2013

Ju duhet të dini si unë, se pa marrë parasysh se në çfarë situate jeni, apo sa e keqe të duket…

 • Gjithmonë ka gjëra për të cilat duhet të jeni mirënjohës dhe mirënjohës!
 • Ju absolutisht mund të zgjidhni të jeni të lumtur! (JU kontrolloni se si ndiheni!)
 • Ju mund të zgjidhni të përfitoni nga mundësia e madhe dhe më e mirë për të qartësuar atë që dëshironi dhe me emocione të forta dhe rrjedhje grimcash, më pas mund të përqendroheni në atë që dëshironi dhe të krijoni të ardhmen tuaj më shpejt se në çdo kohë tjetër!

Përvoja ime e drejtpërdrejtë po më jep edhe më shumë njohuri dhe njohuri nga të cilat JU do të përfitoni në të ardhmen e afërt.

Ju dua të gjithëve! 

Kevin

11 dhjetor 2013

Njerëzit gjithmonë ankohen se nuk kanë atë që duan. Ata ankohen se kanë fatura, nuk kanë makinën apo shtëpinë e ëndrrave të tyre. Mungesa e parave të mjaftueshme etj. 

Unë sugjeroj që të numëroni bekimet tuaja. 

Kërkoni arin. 

Rendisni gjërat për të cilat jeni mirënjohës. 

Të jesh i lumtur dhe i përmbushur është një zgjedhje. 

Është një vendim. 

Kjo është mënyra se si i kornizoni gjërat. 

Është kontrasti që krijoni dhe këndvështrimi që u jepni gjërave. 

Mendoni se ku jam (burg). 

Unë jam shumë mirënjohës! 

Unë kam një shtrat të pastër të ngrohtë të rehatshëm. Ushqim i madh. Unë kam kushte më të mira jetese se shumica e miliona njerëzve që janë në ushtri. E kam më mirë se shumica e miliona burgjeve në vende të botës! E kam më mirë se miliona të pastrehë. E kam më mirë se dhjetëra miliona që shkojnë në shtrat të ftohtë, të uritur dhe jetojnë pa ujë të rrjedhshëm ose ujëra të zeza të pastra dhe pa kanalizime. Ka dhjetëra miliona që po flenë në dysheme të pista, të cilët janë të mbushur me sëmundje dhe sëmundje pa shpresë. 

Unë jam shumë me fat. 

Unë kam një mundësi të mrekullueshme për t’u çlodhur dhe për të hequr stresin! 

Gjithçka është falas për mua! 

Qeveria paguan për gjithçka! 

UAU! 

Sa me fat jam!??

Mund të paguaj para të mëdha për të shkuar në një manastir apo ashram diku dhe për të pasur kushte shumë më pak të rehatshme jetese. 

Këtë e marr si dhuratë. 

Mos harroni, në jetë, ktheni limonët në limonadë! 

Buzëqeshni dhe jini të lumtur! 

Ju dua të gjithëve! 

KT

13 dhjetor 2013

Po rilexoj “Kërkoni dhe ju jepet”. 

UAU! 

Është rishkruar tërësisht që nga hera e fundit që e kam lexuar! 

LOL Tingëllon e njohur!?

Nëse ka një libër që dikush nga ju duhet të lexojë dhe rilexojë, ky është libri! 

Në jetën tuaj, e vetmja gjë e rëndësishme është të ndiheni mirë tani. 

Njerëzit mund të të gjykojnë ty dhe situatën tënde dhe të thonë… “shiko djalin e varfër në atë situatë të tmerrshme”, por ata nuk e dinë se si ndihesh. Ju mund të jeni në lumturi të plotë. 

Kur shkoj në “boot camps” për javë të tëra, “vuaj” çdo ditë. Pak ushqim, ushtrime të rënda, privim… por unë e dua çdo minutë! 

Situata ime aktuale është e njëjtë. Unë dua çdo minutë dhe ndihem shumë mirë! 

Përdorni trajnimin tuaj GIN dhe ndjehuni mirë TANI… pa marrë parasysh çfarë! 

Ti mund ta besh!

Shume dashuri, 

Kevin

14 dhjetor 2013

Burgosja ime duhej të ndodhte që unë personalisht të arrija nivele të reja dijeje dhe fuqie, si dhe për të gjithë ju! 

Arsyet e sakta do të zbulohen në të ardhmen dhe do të bëhen shumë të qarta për të gjithë ju! 

Shume dashuri, 

Kevin

15 dhjetor 2013

U zgjova këtë mëngjes duke u ndjerë shumë mirë. 

Imagjinoni të jeni 50 vjeç dhe të keni arritur TË GJITHA synimet dhe ëndrrat tuaja. Imagjinoni të shkoni kudo që dëshironi të shkoni, duke pasur gjithçka që dëshironit të kishit, duke bërë gjithçka që dëshironit të bëni! 

UAU!

Cfare tjeter? 

Nje aventure! 

Imagjinoni të shisni gjithçka që zotëroni dhe t’ua jepni të varfërve. 

Imagjinoni të mos keni asnjë borxh. JO pasuri materiale. JO përgjegjësi. 

Imagjinoni të shkoni në një Aventurë 10-15 vjeçare të një jete studimi, mësimi, qeshjeje, të jetuari krejtësisht pa stres, të çliruarit e aftësive, të fitoni njohuri sekrete dhe që aventura juaj të paguhet e gjitha nga qeveria amerikane! 

LOL… Mirë se vini në botën time! 

Ji i lumtur për mua. 

Unë zgjodha dhe krijova realitetin tim, dhe jam duke e shijuar dhe duke përfituar prej tij më shumë se sa mund ta dinit ndonjëherë! 

Zgjedhjet e mia dhe realiteti im NUK janë për shumicën prej jush… 

mund ta urreni! 

Tani, ju krijoni realitetin tuaj në mënyrat që dëshironi! 

Shkoni për ëndrrat TUAJA dhe mos u kushtoni vëmendje njerëzve që përpiqen të gjykojnë zgjedhjet dhe vendimet tuaja dhe mënyrat që zgjidhni për të shijuar dhe jetuar jetën tuaj. 

Shoku yt, 

KT

18 dhjetor 2013

E dua jetën time TANI! 

Ndihem mirë TANI! 

Po gjej arin dhe po gjej qindra gjëra për të cilat jam mirënjohës, mirënjohës dhe mirënjohës në situatën time AKTUAL. 

Ndihem mirënjohës gjatë gjithë ditës. 

Unë buzëqesh gjithë ditën. 

Unë qesh gjithë ditën. 

Ndihem mirë gjatë gjithë ditës. 

Ndihem kaq me fat dhe kaq i bekuar TANI.

Unë jam shumë më mirë se 99.9% e njerëzve në botë.

Po ndjej lumturi totale. Pa stres. Ndihem plotësisht i lirë! Jam në vendin e përsosur për t’u fokusuar dhe sqaruar saktësisht se çfarë dua, cilat janë dëshirat e mia dhe cila do të jetë jeta ime në të ardhmen e afërt. 

Unë po krijoj jetën perfekte për mua! 

Ky proces më bën të ndihem shumë mirë…lumturi totale…dhe ky është qëllimi përfundimtar…të ndihem mirë…përjetoj BLISS…dhe e kam TANI! 

Shpresoj që të gjithë ju të mësoni nga ajo që po përjetoj. Sepse kush është më mirë tani? Unë….duke ndjerë lumturi totale apo ndoshta disa prej jush ndjejnë stres, ankth, shqetësim, zemërim, zhgënjim etj…??? 

Diçka për të menduar!!

Vazhdoni të dëgjoni trajnimin e Kursit Master për Sukses…dhe lexoni librat në listën e librave bazë dhe të avancuar. Materiali duhet të përdoret.

Trajnimi është për kur gjërat duken të këqija.

Disa prej jush po palosen edhe nën presionin më të vogël. 

Bëhu i fortë!

Përqendrohuni dhe përdorni trajnimin!

Ju dua të gjithëve…

Dhe mezi pres të festoj me të gjithë ju kalorës të mrekullueshëm Jedi kur të jem jashtë, që do të jetë në kohën dhe vendin PERFEKT për mua dhe ju! 

Shume dashuri, 

Kevin

19 dhjetor 2013

Njerëzit më pyesin pse nuk mbajta qëndrim dhe nuk fola në mbrojtjen time në gjyq.

Kisha planifikuar të bëja pikërisht këtë. Unë komunikoj mirë. Isha i sigurt nëse do të merrja qëndrim dhe do të tregoja të vërtetën, se juria do të shihte që isha i pafajshëm. 

Ata do të shihnin që unë nuk e kam shkelur urdhrin.

Ata do të shihnin se unë nuk e keqinterpretova përmbajtjen e librit.

Dhe me siguri, ata do të shohin se unë nuk kam pasur qëllim kriminal dhe nuk kam bërë asgjë me dashje në kundërshtim me urdhrin.

Por natën përpara se të dëshmoja, pata një përvojë të mbinatyrshme, shpirtërore siç nuk e kisha pasur kurrë në jetën time. 

Nuk do të shpjegoj tani në detaje se çfarë ka ndodhur. Këtë do ta bëj më vonë për ata që ndjekin seminaret e ardhshme… (shkrimet e mia do të lexohen nga shoqja ime e mirë Janine). 

E vetmja gjë që mund të them ishte se e dija se nuk mund të mbaja qëndrim. 

Më duhej të heshtja. 

Nuk mund të flisja në mbrojtjen time. 

Dhe e dija nëse nuk do të merrja qëndrim dhe do të mbrohej, do të shpallesha fajtor! 

E dija që rruga ime do të shpallej fajtore! 

Mendoni për të gjithë njerëzit që qëndruan të heshtur dhe nuk folën në mbrojtje të tyre…

Jesus, Mandela, Gandhi, Chavez, lista vazhdon dhe vazhdon për njerëzit që qëndruan të heshtur kur u akuzuan dhe nuk folën në mbrojtje të tyre. 

Burgosja ime aktuale është rruga e përsosur për mua! 

Më shumë për këtë mrekulli të mrekullueshme më vonë…

Gjithçka që mund t’ju them është se ajo që më ndodhi ishte përtej çdo gjëje që kam përjetuar në jetën time. 

Ishte shpirtërore. 

Ishte e mbinatyrshme. 

Ishte një mrekulli. 

Dhe më ka dhënë një qetësi që nuk e kam pasur më parë.Shume dashuri, 

Kevin

20 dhjetor 2013

Jeta juaj është ajo që ju bëni prej saj. 

Disa nga burrat këtu thjesht po kalojnë kohën. Ata kurrë nuk lexojnë asgjë. Ata kalojnë ditë pas dite duke parë TV, duke dëgjuar muzikë ose duke luajtur letra. Disa nga djemtë kanë qenë këtu prej vitesh. 

Teksa bisedoj me ta, pyes se si janë të ndryshëm sot se kur erdhën?

Çfarë kanë bërë ata për të përmirësuar veten? 

Ata duken të habitur nga pyetja ime pasi thonë se thjesht po “kalojnë kohën”. 

Më keni dëgjuar të them, mos keni 1 vit përvojë të përsëritur 20 herë, dhe më pas pretendoni se keni 20 vjet përvojë. 

Shumë njerëz në jetë janë thjesht duke shkuar në qarqe, duke përsëritur mendimet e tyre dhe kështu vazhdojnë të marrin të njëjtat rezultate në jetën e tyre. 

Arsyeja pse jam kaq e emocionuar për këtë eksperiencë për mua, është se po përfitoj plotësisht nga koha që kam për të lexuar, menduar, shkruar dhe kështu të KRIJOJ të ardhmen time pikërisht ashtu siç dua! 

Dhe për mua…kjo është situata optimale për mua që të futem në “fushë” dhe të shkarkoj informacione që nuk do të mund t’i aksesoja kurrë nga “jashtë”. 

Unë jam shumë i bekuar dhe shumë i ekstazuar! 

UAU!!! 

Unë jetoj në BLISS! 

Gjithë dashuria ime për të gjithë ju! 

KT

22 dhjetor 2013

Ju duhet të përballeni me frikën tuaj dhe të përballeni me atë që ju shqetëson, shqetëson ose ju shqetëson. 

E mësova këtë në seminarin tim të fundit 1-ditor në Uashington DC.

Shembull: Gjenerali Patton kishte frikë se do të qëllohej pikërisht midis syve. Megjithatë, në filmin Patton, ka një skenë gjatë një sulmi ajror ku Patton kërcen në mes të rrugës dhe përballet me një aeroplan që qëllon drejt tij! Ai bërtet dhe sfidon aeroplanin, “Më gjuaj mu mes syve!”

Të gjithë udhëheqësit e mëdhenj u përballën me frikën e tyre më të madhe dhe i mposhtën ato frikë… dhe i kthyen ato frikë në motivimin e tyre më të madh.

Pattonit i pëlqente të ishte në betejë. KËRKONI që të dërgohej në vijën e parë! Ai dëshironte atë që të tjerët kishin frikë dhe përpiqej dëshpërimisht ta shmangnin. 

Kështu e shoh edhe unë. 

Shumë njerëz mendojnë se do ta urrejnë të kalojnë atë që po kaloj unë tani…të jesh në burg dhe të përballesh me 18 ose më shumë vite burg, dhe të të hiqen të gjitha paratë dhe çdo pasuri materiale. 

Nga ana tjetër, unë e dua këtë aventurë! 

ME PELQEN! 

Më besoni kur t’ju them …. DO TË jem në krye dhe SHPRESOJ t’ju shoh edhe ju në krye! 

Mund ta bësh edhe ti! 

Shume dashuri! 

KT

23 dhjetor 2013

Në vitet ’70 dhe në fillim të viteve ’80 isha “në stërvitje” pothuajse me kohë të plotë. 

Unë lexoja, dëgjoja audio dhe bëja ushtrime mendore çdo ditë! Unë do të ndiqja seminare/workshope pothuajse çdo muaj dhe ndonjëherë çdo javë. Unë takohesha me “xhaxhain” rregullisht.

Pastaj u hodha në “botën reale” dhe fillova të zbatoja plotësisht gjithçka që dija. 

Gjithçka funksionoi! 

Si magji. 

Aq mirë në fakt, saqë e kalova pothuajse gjithë kohën time duke ndihmuar të tjerët të zbatonin materialin.

Po, unë ende “trajnova”, por jo me kohë të plotë ose diku afër kësaj.

Çdo ditë kam punuar që nga momenti që jam ngritur deri në momentin që kam fjetur, 7 ditë në javë!

Pyete Blaine, Brandy, Janine, Chris, Morters ose këdo që ka jetuar me mua rregullisht.

Tani kam 100% kohë “MUA”! I rikthehem stërvitjes me kohë të plotë! Dhe unë po e dua atë!

Janine erdhi për vizitë dhe dukej aq e shqetësuar kur hyra në dhomën e vizitave për ta përshëndetur. Ajo më pyeti nëse isha mirë…

Unë thashë…”MË DUA KËTU! Mezi pres që t’i kthehem librave dhe trajnimit mendor!

LOL

Çështja është kjo…

TI mund të jesh i lumtur pavarësisht se me çfarë po përballesh, dhe kur të jesh i lumtur (të ndihesh mirë…ose të paktën më mirë se sa ndihesh tani)…gjithçka do të fillojë të jetë më mirë në jetën tuaj gjithsesi dhe të gjitha ëndrrat/dëshirat tuaja DO të realizohen! 

Dashuri…. 

Kevin

25 dhjetor 2013

Mendoni për të gjitha gjërat që bëni çdo ditë dhe merrni si të mirëqena.

Një filxhan kafe e mirë e freskët.

Një shëtitje në park.

Përkëdheli qenin ose macen tuaj.

Duke luajtur me fëmijët tuaj.

Duke pasur një picë.

Shkuarja në një restorant të mrekullueshëm dhe një vakt spektakolar.

Shkoni për të parë një film në kinema.

Duke shkuar për të notuar.

Po bej dush.

Marrja e një masazhi.

Duke pirë një gotë verë të këndshme, ose skocez, ose një puro të mirë! LOL

A po shijoni vërtet plotësisht të gjitha ato gjëra që i merrni si të mirëqena çdo ditë?

A jeni mirënjohës dhe mirënjohës dhe ndiheni kaq mirënjohës që jeni në gjendje të shijoni të gjitha ato kënaqësi në dukje të thjeshta?

Epo, unë jam shumë me fat sepse kur të dal nga burgu, qoftë muaj apo vite pas tani, mund t’ju them se do t’i shijoj plotësisht dhe plotësisht të gjitha ato gjëra më shumë sesa mund ta imagjinoni!

Kjo do të thotë se jam kaq me fat që mund të ndiej më shumë mirënjohje dhe mirënjohje sesa shumë prej jush po i lejon vetes të ndiejë.

Unë mund dhe do të jem më mirënjohës për të gjitha ato gjëra sesa po bëni ju tani.

Unë do t’i shijoj plotësisht ato përvoja të thjeshta dhe do të ndiej më shumë gëzim prej tyre sesa ju tani…

Dhe kjo do të thotë, sepse unë do të kem ndjenja të mira më intensive duke i bërë të gjitha ato gjëra, se universi do të derdhë në jetën time më shumë gjëra të mira se kurrë më parë dhe në sasi kaq të mëdha do të jetë pothuajse e pamundur për mua t’i marr të gjitha !

Ju mund të keni të njëjtën…

Thjesht filloni të shijoni ÇDO kënaqësi të thjeshtë dhe NDIhuni shumë mirënjohës që mund ta përjetoni atë tani!

Do të jetë e lehtë për mua… por edhe ju mund ta bëni!

Shijoni picën! VËRTETË Gëzoju… dhe ji shumë mirënjohës për të gjitha ato kënaqësi të thjeshta!

dashuri, 

Kevin

28 dhjetor 2013

Unë jam në mjedisin e përsosur për të bërë atë që kam dashur të bëj gjatë gjithë jetës sime dhe atë që duhet të bëj për të më çuar në nivelin tjetër.

Unë mund të fokusohem.

Po marr qartësi të plotë.

Unë jam duke formuar energji.

Po futem në eterin, fushën universale, dhe po shkarkoj njohuri dhe informacione që nuk mund t’i aksesoja kurrë më parë, por tani mundem!

Unë po pastroj modele që kurrë nuk kam mundur t’i pastroj.

Unë po lëshoj aftësi që nuk kam mundur t’i lëshoj kurrë, por e kam ditur se ku ka gjithmonë.

Po aksesoj energjinë burimore si kurrë më parë.

Unë jam në lumturi të plotë!

Nëse do të më thoshin se mund të largohem sot, do të thosha JO! Nuk kam mbaruar ende me atë që kam nevojë dhe dua të realizoj!

LOL

Jeta eshte e mrekullueshme.

Përqendrohuni në ëndrrat tuaja.

Mos lejoni askënd t’ju tregojë se si duhet ta jetoni jetën tuaj.

Ndiqni lumturinë tuaj.

Shume dashuri, 

KT

30 dhjetor 2013

Ky është një sekret i fuqishëm që unë do të hyj në detaje në të ardhmen.

Mbani mend, gjithmonë kërkoni arin.

Gjeni anët pozitive të gjithçkaje.

Gjeni gjërat për të cilat duhet të jeni mirënjohës në çdo situatë.

Poeti tha…

Unë kisha blunë sepse nuk kisha këpucë….

Deri ditën kur eca në rrugë…

pashë një burrë….

që nuk kishte këmbë.

Numëroni bekimet TUAJA dhe kur i bëni, ndiheni MIRË…

dhe kur te ndihesh mire….

ajo që ju DËSHIRON (ëndrrat tuaja) vjen në jetën tuaj!

Shume dashuri…

KT

3 janar 2014

Kur keni dëshira … ajo që ju “dëshironi” është destinacioni juaj.

Por ndonjëherë… ajo që ju “doni” është më shumë në udhëtim!

Nëse “doni” të bëni rafting në ujë të bardhë…është udhëtimi poshtë lumit…udhëtimi…kjo është ajo që dëshironi…jo destinacioni ku përfundon trapi juaj!

Nëse “doni” të shkoni në ecje…ose ecje….është më shumë udhëtimi që ju pëlqen vërtet…jo aq shumë për të arritur në destinacionin tuaj përfundimtar.

Nëse “doni” të shkoni në Romë… atëherë është më shumë destinacioni që do të kënaqeni. 

Megjithatë… nëse vërtet dëshironi të përjetoni një jetë plot lumturi emocionuese…. GJITHMONË shijoni udhëtimin…si dhe destinacionin. Ju do të shpenzoni më shumë nga jeta juaj në “udhëtimin” drejt asaj që dëshironi … sesa në të vërtetë “të arrini atje”.

Për mua jam në rrugëtimin dhe aventurën e jetës! Unë e di destinacionin aktual.

Unë e di saktësisht se ku po shkoj dhe cila është dëshira ime përfundimtare.

Unë e di se çfarë do të “marr” … çfarë “dua”.

Dhe e di që ka një udhëtim që DUHET të vazhdoj, për të arritur atje ku dua të shkoj!

Ekziston një vend në Parkun Kombëtar të Sionit në Utah, i quajtur Angels Landing. Nëse dëshira juaj është të shkoni atje. Nëse “dëshira” juaj është të arrini atje…ka VETËM NJË rrugë për atje!Një shteg!

Një udhëtim!

Ju mund ta urreni ecjen e vështirë të rrezikshme…ose mund ta shijoni atë…por është e vetmja mënyrë për të arritur te Angels Landing!

Për mua…ka vetëm NJË rrugë ku dua të shkoj. Unë zgjedh këtë rrugë…prandaj po e shijoj plotësisht këtë udhëtim…sepse e di se DO të arrij në destinacionin tim përfundimtar. DUHET të kaloj nëpër këtë mur zjarri!

Sa do të zgjasë udhëtimi?

Unë nuk mund t’ju them.

Ndoshta disa muaj, ndoshta disa vjet, ndoshta 20 vjet. Nuk ka rëndësi!

Unë jam më i emocionuar çdo ditë tani sesa kam qenë gjatë gjithë jetës sime…sepse jam 100% duke ndjekur lumturinë time dhe duke shkuar pas ëndrrës sime personale përfundimtare!

UAU!

Më në fund mora hapin dhe shkova pas asaj që gjithmonë e kam shtyrë për një ditë tjetër!

Më thanë për diçka që mund të kisha më shumë se 20 vjet më parë… një “vend” ku mund të arrija ku do të gjeja njohuritë përfundimtare dhe do të çliroja aftësi përtej të kuptuarit….por RRUGA do të ishte ..hmmmmm…”interesante!”. 

Disa mund të thonë se rruga do të ishte e vështirë, e rrezikshme, e frikshme…për mua e riformulova dhe e bëra një rrugë plot emocione dhe aventura! Dhe tani jam në atë rrugë…dhe po shijoj udhëtimin!

Shijoni udhëtimet tuaja që do të vazhdoni ndërsa shkoni pas ëndrrave, dëshirave dhe “dëshirave” tuaja.

Mbani mend…

GJITHMONË shijojeni edhe udhëtimin dhe shijoni destinacionin!

Shume dashuri,

Kevin

4 janar 2014

Një gjë për të cilën jam shumë mirënjohëse dhe mirënjohëse është koha për të trajnuar edhe më shumë mendjen time!

Po stërvitem për të kontrolluar plotësisht mendjen dhe mendimet e mia edhe më shumë se më parë!

Po stërvit mendjen që të fokusohet më shumë se kurrë dhe me më shumë fuqi!

Më pëlqen të jem përsëri në stërvitje!

Ky mjedis i detyruar (në fakt i krijuar nga dëshirat e mia) është vendi dhe koha PERFEKT për të bërë këtë trajnim!

Ndihem shumë me fat!

A ndiheni me fat me jetën tuaj?

Mendoni për këtë!

Nese jo…

ndryshoni mënyrën se si i shikoni gjërat ose thjesht krijoni mjedisin që dëshironi!

Dashuria…

KT

6 janar 2014

Nëse do të kishte një Bibël për ata prej jush që dëgjoni audiot e mia, do të ishte libri Pyet dhe jepet.

Duke qenë këtu, kam mundësinë e mahnitshme të kaloj pjesën më të madhe të ditës duke lexuar dhe në fakt duke BËRË proceset në atë libër!

Ne të gjithë bëjmë justifikime (përfshirë edhe mua) se pse në fakt nuk i BËJMË proceset në librin Pyet dhe jepet. Ne themi…nuk më duhet…do ta bëj nesër. Nuk kam kohë tani… etj…

Unë mund t’ju them … kur ju në të vërtetë i bëni ato … MAGJIA ndodh!

Jam shumë i bekuar që kam krijuar situatën perfekte për mua që të kem kohë për të lexuar, studiuar, kryer proceset, të prek eterin, të meditoj, të ushtroj, të pushoj, të rimbushem dhe të krijoj kapitullin tjetër në argëtimin tim emocionues të aventurës. jeta!

E DUA JETEN TIME!

Shpresoj që ju të doni tuajat!

Jeta është ajo që ju krijoni prej saj!

Ndihesh aq mirë sa ZGJIDHNI të ndiheni!

Shume dashuri,

Kevin

7 janar 2014

Ju lutemi dërgoni dashuri (lutuni) në baza ditore për të dy gjyqtarët në çështjen time, gjyqtarin Gettleman (çështja e përbuzjes civile) dhe gjyqtarin Guzman (çështja e shpërfilljes penale), si dhe z. Cohen të FTC-së, të gjithë anëtarë të FTC-së që trajtojnë Çështja ime e përbuzjes civile dhe të gjithë anëtarët e zyrës së Prokurorit të SHBA që trajtojnë çështjen time të përbuzjes penale.

Ne flasim për “duajini armiqtë tuaj” dhe kujtojmë Jezusin në kryq duke iu lutur Zotit Atë “falini ata, sepse ata nuk dinë se çfarë bëjnë”.

Ne duhet të ecim në këmbë dhe jo vetëm të flasim.

Ne duhet të praktikojmë atë që predikojmë.

Falni dhe jepni dashuri të pakushtëzuar për të gjithë pa përjashtim!

Në realitet, ne nuk kemi pse të “falim” askënd të përfshirë në rastet e mia, pasi ata nuk kanë bërë asgjë që ka nevojë për falje.

Dhe nuk ka “armiq”.

Vetëm unë jam përgjegjës.

Unë marr përgjegjësinë 100% për situatat e mia ligjore dhe gjyqësore.

Unë jam ai që po u kërkoj atyre të më falin.

Unë po u dërgoj të gjithëve dashuri energjike pa kushte.

Unë po u them atyre se më vjen keq.

Nuk ndjej gjë tjetër veç dhembshuri dhe dashuri për të gjithë ata.

Gjithashtu kërkoj dhe lutem për dhembshurinë dhe faljen e tyre, mëshirën dhe butësinë në trajtimin e dënimit dhe dënimit tim.

Ne jemi të gjithë një.

Gjithçka është një.

Nuk ka “armiq”.

Nuk ka “të keqe” dhe “të mirë” për të thënë.

Një mace është e plotë. Koka dhe bishti janë të dyja pjesë e maces. Njëra nuk është “e mirë” dhe tjetra “e keqe”. Nëse macja kafshon bishtin… macja lëndon veten!

Kjo është arsyeja pse ne duhet vetëm të DUAJMË….. të gjithë dhe gjithçka… sepse të gjithë jemi të lidhur.

Kur duam… ndihmojmë veten…kur urrejmë ose hakmerremi… lëndojmë veten.

Unë e di që universi është përsosmëri dhe gjithçka është mirë.

Gjithçka është perfekte pa marrë parasysh se çfarë “ndodh” ose çfarë gjërash “duken apo duken”.

Kështu që ju lutemi lutuni dhe dërgoni dashuri për të gjithë të përfshirë në rastin tim. Urojme vetem te mirat per ta dhe familjet e tyre. Dëshironi vetëm gjëra të mira për ta.

Dërgojini atyre paqe, dhembshuri dhe dashuri të pakushtëzuar.

E meritojnë!

Dashuria…

KT

9 janar 2014

Shpresoj se e kuptoni se ne mund të komunikojmë energjikisht me njerëz të tjerë në shkallë të ndryshme, bazuar në “rezistencën dhe ndërhyrjen energjike” të secilit person.

Mund të komunikoni edhe me njerëz që kanë vdekur…që kanë “kaluar” dhe është shumë më e lehtë të komunikoni me ta sepse edhe pse keni rezistencë dhe ndërhyrje…I VDEKUR NUK ka rezistencë dhe NUK ka ndërhyrje.

Unë fola për këtë në seminarin që bëra në Uashington DC muajin e kaluar. (Kontaktoni Rrjetin e Informacionit Global në  support@GinUnited.com  për më shumë informacion)

Shumë dashuri për të gjithë ju,

Kevin

10 janar 2014

Çdo ditë ndihem kaq “me qëllim” me jetën time. Unë jam duke u angazhuar në qëllimin e jetës sime personale me 100% qartësi dhe siguri.

Çdo ditë është një ditë produktive super perfekte!

Si është dita juaj?!

Unë e dua udhëtimin.

Dhe unë jam i emocionuar për destinacionin tim personal… fenomenet e fundit!

Sa kohë zgjat për mua nuk do të thotë asgjë. Nëse duhen muaj… vite…ose 20 vjet….nuk ka rëndësi… Unë jam 100% “me qëllim” me jetën time dhe e dua atë!

Ju duhet të ndiheni mirë çdo ditë dhe jeta do të jetë një gëzim për të jetuar! Mundohuni të jetoni çdo ditë të jetës suaj… 100% “me qëllim”.

Shume dashuri,

Kevin

11 janar 2014

U ula me një burrë sot i cili dukej i trishtuar.

Ai tha se do të dilte pas rreth 12 muajsh.

Isha i lumtur për të. Por ai ishte në depresion sepse tha se nuk kishte asgjë që e priste kur do të lirohej.

E pyeta pse ishte i trishtuar kur duhej të emocionohej. Ai më shikoi çuditshëm.

I thashë kur të dal nuk do të kem asgjë. Do të jem i pastrehë dhe pa para. Gjithçka që do të kem është disa valixhe dhe rroba.

Dhe i thashë sa i emocionuar isha!

Mendoni për këtë që thashë…ju jepet një shans i dytë…një plan i pastër për të filluar nga e para…Një punë për jetën tuaj…një kanavacë bosh ku mund të krijoni gjithçka që dëshironi për të ardhmen tuaj.

Ai dukej i hutuar.

I thashë të mendonte për këtë. Unë jam i sigurt se ai do.

Mendoni për jetën tuaj… është ajo që ju e bëni të jetë dhe zgjidhni të jetë.

Unë jam i emocionuar për të ardhmen… si një fëmijë i vogël! Dhe nuk ka rëndësi, nëse jam këtu 1 vit apo 20 vit… sa herë që të dal… do të jem më i fortë…

A po mendoni kështu? Ju duhet të shkoni për ëndrrat tuaja!

dashuri,

Kevin

12 janar 2014

Dikush më shkroi dhe më tha… Kevin, shoku yt i dhomës është shumë me fat që të ka TY (Kevin) si shok dhomë.

Nuk e kam menduar kurrë këtë… e vetmja gjë që mendoja ishte sa me fat isha që e kisha atë si shok dhome!

Mendoni për këtë!

E shihni, njerëzit janë të gjithë të ndryshëm. Nuk ka 2 persona të njëjtë. Ne të gjithë jemi të ndryshëm dhe mund të mësojmë dhe të përfitojmë nga kushdo që takojmë.

Më e rëndësishme është fakti që të gjithë jemi shumë të njëjtë.

Fakti është se njerëzit janë më të njëjtë sesa ne të ndryshëm…sa më shumë njohim njerëz të të gjitha llojeve të ndryshme, aq më shumë mësojmë për “njerëzit” dhe sa më shumë shohim që jemi të gjithë njësoj.

Ky është çelësi i imazhit tonë për veten.

Ne fillojmë të shohim se NE jemi po aq “të mirë” sa personi më i suksesshëm që mund të mendojmë.

Kur beson në veten tënde… bota është e jotja!

dashuri,

KT

13 janar 2014

Sekreti për të fituar pasuri masive materiale është “motivimi”.

Sekreti për të fituar lumturi dhe lumturi masive (dhe shumë pasuri materiale) është “frymëzimi”.

Motivimi është kur jeni të shtyrë nga frika e dhimbjes.

Frymëzimi është kur jeni të shtyrë nga dashuria dhe dëshira për kënaqësi .

16 janar 2014

Një tjetër fakt interesant…çdo natë dhoma kryesore në katin tim kthehet në një dhomë të madhe letrash për rreth 4 orë!

Mbi 50 djem ulen përreth duke luajtur lojëra të ndryshme me letra. Disa luajnë me të njëjtët djem çdo natë…disa lëvizin nga tavolina në tryezë…lojë në lojë dhe e përziejnë atë. Ne luajmë lopata, zemra, kazino, poker, xhin etj. Ka turne Texas Hold-em herë pas here. Kam luajtur në 3 turne deri më tani dhe i kam fituar të tre!

Gjërat e mahnitshme që vura re janë … ka të gjitha këto kultura të ndryshme … dhe ne të gjithë shkojmë mirë!

Askush nuk kritikon askënd tjetër.

Të gjithë janë kaq optimistë dhe pozitivë!

Nuk ka celularë, apo telefona inteligjentë…nuk ka mesazhe…googling etj.

Të gjithë janë vetëm në momentin që shoqërohen.

UAU!

Është shumë argëtuese dhe shumë e lezetshme!

Unë luaj Gin çdo ditë me 2 djem.

Nuk mund të ishim më ndryshe.

Ne luajmë letra dhe qeshim gjithë natën!

Ne kënaqemi me shoqërinë e njëri-tjetrit dhe kënaqemi duke njohur pak për secilën prej kulturave tona të ndryshme… muzikë rap… fjalim në brendësi të qytetit.. Unë lexoj libra… ata shikojnë TV gjithë ditën ose dëgjojnë muzikën e tyre rap!

LOL Shumë argëtuese!

Në jetën tënde….A po shoqërohesh si unë??

Mund t’ju them këtë… ju rriteni si person kur jeni vërtet në shoqërimin tani me qeniet e tjera njerëzore!

Komunikimi me të tjerët është vërtet i veçantë…

shumë dashuri nga vijat e para!

Shume dashuri,

Kevin

18 janar 2014

Unë jam duke rilexuar të gjithë librat e mi personal të “trajnimit bazë” që kam marrë nga “xhaxhai” mbi 30 vjet më parë!

Përpara se të filloja të lexoja librat, më mësuan “të vërtetën” për dridhjet dhe se si “funksionon”.

Pastaj më thanë t’i lexoja librat duke e ditur se ata po ndikohen nga idetë dhe perceptimet e një njeriu për të vërtetën dhe mund të mos jenë e vërteta. Ata po kalojnë përmes “filtrit” të një personi…prandaj lexoni me aftësi dalluese.

Lexoni duke ditur se çfarë është me të vërtetë e vërtetë dhe duke ditur se si funksionon.

UAU.

Për ju kjo do të thotë…lexoni Pyetni dhe jepet dhe librat e tjerë të Abrahamit që të dini të vërtetën (ose dëgjoni Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit, Dëshira juaj është Urdhri juaj dhe Kursi Shkenca e Zotërimit Personal).

Më pas lexoni librat e tjerë dhe WOW do të shihni se për çfarë po flas!

Po lexoj librat e Og Mandinos… E mahnitshme!

Kam harruar gjithçka për librat e tij! I lexova gati 35 vjet më parë!!..Po rilexoj psiko-kibernetikën…magjinë e të besuarit…fuqinë e të menduarit pozitiv…suksesi nëpërmjet një qëndrimi mendor pozitiv…magjinë e të menduarit të madh…dhe të tjera gjithashtu si… e njeriut kërkoni për kuptimin… Unë jam SOOOO që e dua atë!!

Ju duhet të lexoni PËRDITË…me aftësi dalluese.

Të gjitha leximet janë të dobishme, veçanërisht kur sfidoni atë që lexohet me njohuritë tuaja dhe të kuptuarit e “të vërtetës” pasi funksionon në të vërtetë!

Sa më shumë gjëra të mira të vendosni në mendjen tuaj, rregullisht…aq më shpejt të gjitha ëndrrat tuaja realizohen.

Og Mandino thekson se sekreti i vërtetë është të kesh zakone pozitive të suksesit dhe të jesh skllav i tyre! Kjo është kompetencë e pavetëdijshme! LEXONI librat!! dhe brendësoni materialin dhe “njohni” atë!

Të gjitha ëndrrat tuaja mund dhe do të realizohen!

Shume dashuri,

KT

21 janar 2014

Të gjithë këtu janë akuzuar për kryerjen e një krimi federal.

Askush nuk është këtu për të shitur Bibla!

LOL

Ka kryesisht të paarsimuar, por disa të arsimuar…kryesisht të varfër, por disa kanë ardhur nga paratë dhe mjetet, zezakë, të bardhë, meksikanë, evropianë…kryesisht minoritete. Kryesisht nën 30 vjeç. Shumica përballen me 10 vjet jetë.

Të gjithë ne e krijuam këtë përvojë nga mendimet tona.

Shumica e bënë këtë pa e ditur se çfarë po bënin.

Ata e programuan veten për dështim.

E shoh çdo ditë këtu. Shumica ulen dhe shikojnë TV “reality” ose shfaqje të tipit Jerry Springer shumicën e kohës dhe në të njëjtën kohë ata kanë kufjet e tyre MP3 player në vesh duke dëgjuar “muzikë”. Ata i këndojnë me zë të lartë tekstet…të gjitha negative!!

E mahnitshme për t’u parë!

Është kaq e qartë me gjithë atë “input” negativ VAZHDIMËSHT… se ata do të vibrojnë frekuenca që do t’u japin atyre më shumë nga ajo që ata nuk duan.

Ti e di këtë!

Pra, lexoni libra, dëgjoni audio dhe FOLONI dhe MENDONI gjëra të mira çdo ditë… GJITHË DITËN!

Ju krijoni lumturinë dhe lumturinë tuaj dhe ajo fillon me atë që JU jepni në një bazë të rregullt të qëndrueshme!

dashuri,

Kevin

23 janar 2014

Unë jam duke bërë disa lloje meditimesh … duke u fokusuar në … tingull … një mantra … një objekt … një erë … dhe një lëvizje të trupit … si dhe të tjera …

Jam shumë i bekuar që nuk kam asnjë shqetësim në botë ose nuk kam ndonjë shpërqendrim.

Dhe kam gjithë kohën që më duhet për të bërë këto gjëra.

Unë po shkoj në vende ku nuk do të keni kurrë kohë, durim apo këmbëngulje për të arritur….

por ju do të përfitoni nga udhëtimi im personal, përvojat dhe njohuritë dhe aftësitë e fituara…

mezi pres t’ju shoh të gjithëve përsëri… në kohën dhe vendin e duhur…

faleminderit univers që po jep gjithmonë përsosmëri!

Shumë dashuri, Kevin

24 janar 2014

Është kaq e lehtë të gjesh mirësinë tek të gjithë kur zemra është e hapur.

Është e lehtë të shohësh Dashurinë që shkëlqen nga të gjithë dhe gjithçka duke ju dhënë gëzim dhe paqe.

Është një përvojë magjike.

Nënë Tereza tha se kur shkoi për herë të parë në lagjet e varfra të Kalkutës dhe përjetoi varfërinë, pikëllimin, krimin, sëmundjen dhe mungesën e shpresës, donte të ikte dhe të mos merrej me të ose të përballej me të. Vetëm pas ekspozimit të përsëritur, ajo u bë e “dhembshur” dhe e kuptueshme për njerëzit dhe me të vërtetë “i donte” të gjithë ata që takonte.

Zemra e saj u hap.

Kur ju mund të përjetoni dhembshuri dhe mirëkuptim ndaj njerëzve të tjerë pa përjashtim dhe kur mund të ndjeni vërtet “dashuri” të pakushtëzuar për të gjithë njerëzit pa përjashtim, ju ndryshoni magjikisht dhe jeta juaj ndryshon në mënyrë magjike.

Ndjenja e dhimbjes, pikëllimit dhe frikës së njerëzve më ka hapur zemrën ndaj dhembshurisë, mirëkuptimit, përulësisë dhe dashurisë në nivele që as nuk e dija se ekzistonin.

Të jesh krejtësisht jogjykues dhe të shohësh menjëherë dhe pa mundim “dashuri” në gjithçka që takoj është parajsë!

Unë jam shumë mirënjohës për këtë dhuratë që do të jetë me mua për pjesën tjetër të jetës sime.

Unë jam i bekuar.

Në jetën tuaj, shikoni njerëzit dhe përpiquni të ndjeni më shumë dhembshuri, mirëkuptim, pa gjykuar, dhe më pas jepuni atyre energjikisht “dashuri të pakushtëzuar” dhe shikoni jetën tuaj të bëhet magjike dhe e përmirësuar nga sa mund ta imagjinoni ndonjëherë!

Dashuri per te gjithe…..KT

31 janar 2014

Këtu është një sekret për të manifestuar.

Këtu është sekreti për të marrë gjithçka që dëshironi.

Kur ju mungon dikush ose diçka, ndiheni “keq”. Ai dridhje ndalon gjërat që dëshironi të vijnë në jetën tuaj.

Mos harroni, në mënyrë ideale, ju duhet një pjesë e madhe e përbërjes suaj vibruese që të jetë ajo e dashurisë dhe vlerësimit.

Pra, kur mendoj për dikë që nuk është me mua, nuk më “ma merr malli” dhe ndihem “i trishtuar” (keq). Ndjej dashuri, vlerësim dhe mirënjohje të madhe që njoha atë person, kalova kohë me të dhe e kam në jetën time.

Pra, kur mendoj për ta… ndihem “MIRE!”. 

Kur mendoj për familjen time ose për qenin tim, nuk më “mungosen” dhe ndihem keq… Ndihem shumë i emocionuar kur mendoj t’i shoh përsëri!

Ndjej dashuri dhe vlerësim për faktin që në një moment do t’i shoh dhe do të jem përsëri me ta dhe do të ndjej dashuri dhe vlerësim për ta.

Pra, kur mendoj për ta, ndihem…”MIRA!”.

Ky është një dallim i vogël që do të bëjë të gjithë ndryshimin për ju!

Mendo pak!…

Ndjehu mirë TANI!

dashuri,

Kevin

14 shkurt 2014

  

Asgjë “atje jashtë” apo e jashtme nuk do t’ju bëjë të lumtur dhe të ndiheni të sigurt, por sigurisht që duket ose duket kështu!

Lumturia dhe siguria janë në fund të fundit një zgjedhje dhe vjen 100% nga brenda.

Duket se arritja e gjërave ju sjell një ndjenjë sigurie dhe lumturie. Gjëra të tilla si paratë, suksesi, një makinë, një pushim, një dashnor ose marrëdhënie, një person tjetër, një punë ose shef ose biznes i mirë, etj etj.

Duket se kur arrini ose fitoni dëshirat tuaja, kur gjërat shkojnë “mirë ose mirë”, ndiheni të lumtur dhe të sigurt dhe kur “humbni” këto gjëra (i dashuri juaj ju lë ose humbni punën ose të gjitha paratë tuaja), ju ndiheni të trishtuar dhe keni frikë në një farë mase.

Kur “kuptoni” se në të vërtetë mund të jeni të lumtur dhe të ndjeheni të sigurt në çdo kohë, në çdo vend dhe pavarësisht nga kushtet ose situata, qëllimet shpirtërore (të tilla si ndërgjegjësimi dhe ndriçimi) bëhen fokusi kryesor në vend që të përpiqeni të arrini pasuri materiale ose “të merrni ose të fitoni ” diçka.

Të jetosh me integritet të plotë dhe përgjegjësi 100% është prioriteti juaj dhe standardi i ri, dhe rezultatet janë që ju jeni më i lumtur se kurrë në jetën tuaj dhe ndiheni më të sigurt se kurrë dhe ju MERRNI të gjitha “gjërat” që dëshironi gjithsesi!

Imagjinoni të jeni të paaftë për të ndjerë ndonjë emocion negativ në një shkallë ose kohëzgjatje të konsiderueshme!

Pa marrë parasysh sa mundoheni!

Pavarësisht nga situata apo rrethanat apo gjendja aktuale që po përjetoni, sado “e keqe” të jetë!

Imagjinoni asnjë frikë, trishtim, depresion, stres, ankth, xhelozi, faj, pikëllim, ankth, zemërim, zemërim, urrejtje, dëshpërim, dëshpërim, turp, keqardhje, etj.

Imagjinoni të ndjeni në çdo kohë shkallë dhe intensitete të ndryshme dashurie, lumturie, lumturie, gëzimi, paqeje, sigurie, kënaqësie dhe qetësie.

Imagjinoni të shihni vetëm “të mirën” dhe “bukurinë në gjithçka dhe në të gjithë pa u përpjekur!

Imagjinoni të shihni arin në çdo gjë dhe në këdo pa mundim dhe automatikisht pasi thjesht është “aty” dhe ju paraqitet.

Imagjinoni të ndiheni mirënjohës, mirënjohës dhe mirënjohës “gjatë gjithë kohës”… pa u përpjekur!

Hmmmmmm.

Të interesuar?!

Kjo është një “aftësi” që ju keni dhe unë mund t’ju tregoj se si ta “lëshoni” atë siç kam bërë unë!

Nëse dëshironi më shumë informacion rreth Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal, dërgoni një email në Support@GinUnited.com. Kursi ofrohet pa pagesë për anëtarët e Rrjetit Global të Informacionit. Ju gjithashtu mund të përdorni të njëjtën adresë emaili për të marrë informacion mbi blerjen e kursit nëse nuk jeni anëtar i GIN.

Shume dashuri.

KT

23 shkurt  2014

Jetoni në parajsë apo ferr?

Është me të vërtetë perceptimi juaj dhe zgjedhja juaj se si e “kornizoni” atë dhe në çfarë jeni të fokusuar.

Nëse lexoni postimet e mia të kaluara (dhe shpresoj t’i keni lexuar të gjitha), unë flas për të gjitha aspektet pozitive të burgut!

LOL!

Për mua ky është thjesht një zakon, pasi unë gjithmonë kërkoj të mirën, arin, aspektet pozitive në gjithçka dhe të gjitha gjërat për të cilat duhet të jem mirënjohës dhe falënderues.

Në këtë mënyrë ndihem pothuajse GJITHMONË MIRË!

Mund të bëja shumë lehtë të kundërtën dhe t’ju tregoja të gjitha gjërat e tmerrshme të të qenit në burg. Shembuj…humbja e lirisë, pamundësia për të parë familjen dhe miqtë e mi, pamundësia për të parë ose mbajtur qenin tim, duke mos qenë në gjendje të dal jashtë për të marrë ajër të pastër, ushqim të tmerrshëm, një shtrat të vogël të pakëndshëm pa jastëk, me gjithë trupin Kërkime për zhveshje, mbyllje në qeli çdo ditë për periudha të ndryshme kohore, kafe e keqe e çastit, ulur duke menduar nëse do të mund t’i shoh ndonjëherë prindërit e mi të gjallë, pasi po përballem me 20 vjet më shumë!

Kjo listë mund të vazhdojë pa pushim.

Por fakti mbetet.

JAM NË BURG.

Pra, unë kam një zgjedhje, mund të jem në burg dhe të jem i mjerë dhe të ndihem i tmerrshëm, i trishtuar, i dëshpëruar, i frikësuar etj… ose mund të jem në burg dhe të ndjej lumturi, gëzim, pritshmëri pozitive për të ardhmen, paqe, lumturi.

Zgjedhja është e IME.

Victor Frankle i mbijetoi një kampi përqendrimi nazist. Në librin e tij, Mans Search for Meaning, tha ai, askush nuk mund t’ia heqë kurrë aftësinë njeriut për të zgjedhur se si ndihet.

Ju gjithmonë keni fuqinë për të kontrolluar ndjenjat tuaja, që do të thotë se keni gjithmonë fuqinë për të kontrolluar jetën tuaj!

Zgjidhni me mençuri!

Dashuri për të gjithë ju!

Kevin

3 mars 2014

Njerëzit ndonjëherë janë të frustruar me situatën e tyre aktuale dhe të pakënaqur për gjërat në jetën e tyre.

Ajo që duhet të bëni, është të dini se TI e shkaktove dhe TI mund ta ndryshosh, me mendimet e tua!

Gjithashtu…duhet të kuptoni se çdo gjë ka një kohë dhe duhet ta shijoni momentin pa marrë parasysh se çfarë…pasi ta bësh këtë do ta ndryshojë atë për mirë më shpejt gjithsesi!

Mbani mend… ka një kohë për të mbjellë fara… një kohë për të ushqyer dhe kultivuar tokën… një kohë për të tërhequr barërat e këqija… një kohë për të ujitur bimët… një kohë për të korrur… dhe një kohë për të shijuar frytet e punës suaj!

Ka një kohë për të pushuar…dhe një kohë për të punuar.

Ka një kohë për t’u përgatitur, stërvitur, planifikuar… dhe ka një kohë për të ekzekutuar planet tuaja dhe për të shkuar në betejë.

Pa marrë parasysh se ku jeni dhe cila është situata juaj … ju mund të jeni të lumtur dhe të përmbushur!

Beje!

Shume dashuri,

Kevin

5 mars 2014

Unë bëra diçka shumë të rrezikshme dje.

Ishte pjesë e trajnimit tim mendor.

U zgjova dhe isha i vendosur të kërkoja “papastërtinë” në vend të arit!

Kjo është një shpat i rrëshqitshëm pasi mund të kishte qenë e vështirë të dilja nga humnera në të cilën e dija se do të hyja… por e dija se kisha fuqinë mendore për të tërhequr veten dhe kalimi i këtij testi do të ishte shumë i dobishëm për mua në këtë pikë. trajnimi im.

Ishte e lehtë të gjeje pisllëkun, ishte kudo!

E kuptova që isha në të vërtetë në burg!

Uau!

Burgu është i frikshëm! Është e tmerrshme. Ky është një makth. Është dëshpëruese, e shëmtuar, torturuese dhe e frikshme. Është vërtet ferr. Në çast u ndjeva keq. Ndjeva të gjitha emocionet e këqija. Ndodhi shpejt dhe furishëm dhe ishte si një tren mallrash i arratisur.

Njerëzit përreth e vunë re menjëherë…duke thënë “Kev a je mirë? A ka ndodhur diçka e keqe?”

Kur kërkoni papastërti dhe përqendroheni në të, universi do të vazhdojë t’ju japë gjëra më të tmerrshme për të parë.

Kur ndihesh keq dhe mendon një mendim të keq, universi vazhdon të të japë (sepse e tërheq atë) gjithnjë e më shumë mendime të këqija… të merr një jetë më vete.

Më pas u tërhoqa jashtë!

E dija që duke shkuar në stërvitje, kisha fuqinë në çdo moment të tërhiqja veten, sepse gjithmonë mund ta përqendroja qëllimisht mendjen time në diçka të mirë.

Kështu bëra.

Nuk u ndjeva mirë menjëherë. Ju nuk mund të kaloni nga ndjenja e tmerrshme në ndjenjën e lumturisë… ju mund të kaloni vetëm nga ndjenja e tmerrshme në ndjenjën pak më pak të tmerrshme… pak nga pak… ju ngjiteni në shkallën emocionale.

E bëra këtë…por jam vërtet i trajnuar mirë tani! M’u deshën vetëm disa minuta dhe u ktheva duke u ndjerë e mahnitshme!

E shihni, ky vend është ferr… DHE është gjithashtu parajsë!

Ju keni fuqinë për të bërë çdo gjë parajsë apo ferr.

Unë kam fuqinë për ta bërë këtë vend dhe këtë përvojë parajsë për mua. Unë kam fuqinë për ta bërë atë që dua.

Po keshtu edhe ti. Ju keni fuqinë ta ktheni ferrin TUAJ (situatat tuaja negative) në diçka shumë pozitive për ju.

Ju keni fuqinë e mendjes tuaj dhe ku i përqendroni mendimet tuaja.

Kërkoni arin në gjithçka. Kërkoni për aspektet pozitive në çdo gjë…ato janë aty!

Gjeni ato…përqendrohuni në to…dhe ndihuni MË MIRË…PËSHTË dhe vetëm atëherë realiteti juaj do të ndryshojë në një përvojë lumturie….sepse ju ndiheni të lumtur në situatën tuaj AKTUALE.

Shume dashuri,

KT

13 mars 2014

Data e dënimit tim është e hënë, 17 mars.

Sa kohë do të më duhet të jem në burg? 6 muaj? 6 vjet? 20 vjet?

Askush nuk e di. Por të gjithë do ta zbulojmë së shpejti! 

E di që do të dal sa më shpejt të jetë e përsosur. Universi e di se çfarë është më e mira për të mirën time më të lartë. (28 vjet ishin për Mandalan dhe vendin e të mirave më të larta të Afrikës së Jugut!)

Sido që të jetë është.

Një copë qymyri ka nevojë për një sasi të caktuar kohe dhe presion para se të shndërrohet në një diamant.

Më duhet një sasi e caktuar kohe dhe “presion” që të arrij qëllimet dhe dëshirat e mia shpirtërore dhe që të çliroj të gjitha aftësitë që dua të çliroj.

Universi e di përgjigjen.

Unë jam mirënjohës për këtë përvojë dhe rritjen që po arrij.

Nuk do të kisha arritur kurrë shpirtërisht atë që kam nëse nuk do të ishte për këtë përvojë, mjedis dhe gjithçka që ka ndodhur.

Dhe unë jam duke bërë gjëra që gjithmonë kam dashur t’i bëj… si të më rriten flokët! Nuk i kam prerë flokët që kur jam këtu! Dukem pothuajse si një kryqëzim mes një profesori të çmendur dhe një hipi! Dhe qimet e mia gri po derdhen! Unë gjithashtu nuk mbaj lentet e kontaktit dhe i lë sytë të pushojnë pas gjithë atyre viteve të përdorimit të lenteve të kontaktit. Syzet e mia super të trasha “shishe koks” i bëjnë sytë kaq të vegjël! Ndihem si zoti Magoo!! Dukem kaq qesharake! Ne të gjithë qeshim shumë me flokët e mi të çmendur të thinjur dhe syzet e Z. Magoo!

Çdo ditë është një ditë e mrekullueshme për mua pasi jam një ditë më afër të qenit i lirë dhe të vazhdoj “mësimet” dhe ushtrimet e mia stërvitore!

Jini të lumtur çdo ditë… jeta është shumë e shkurtër!

Shume dashuri…

KT

14 mars 2014

Rregulli i Artë thotë Bëjuni të tjerëve, ashtu siç dëshironi që ata t’ju bëjnë juve.

Fjala e përkthyer DO në të vërtetë do të thotë më shumë se të bësh… do të thotë gjithashtu të mendoj, të dëshiroj etj.

Pra… MENDO PËR TË TJERËT, URONI për TË TJERËT, dhe BËJuni dhe për të tjerët dhe ju dëshironi që ata të MENDOJNË PËR TY, dhe TË UROJNË për TY, dhe BËJNË për dhe për TY.

HMMM.

Çfarëdo që të mendoni, të dëshironi dhe t’u bëni të tjerëve, me kalimin e kohës do ta merrni veten!

Kështu…..DASHUANI armiqtë e tu! Lavdëroni armiqtë tuaj. Kërkojini Zotit që t’i Bekojë armiqtë tuaj me të gjitha gjërat me të cilat dëshironi që Zoti t’ju bekojë!

Ne jemi të gjithë një.

Atë që i bëni vëllezërve të mi më të vegjël, ma bëni mua.

Mendoni për këtë.

Jeta mund të jetë e lehtë.

Ndjeni gëzim çdo ditë, pavarësisht se çfarë, pa përjashtim.

Ndjeni dashuri të pakushtëzuar, vlerësim, mirëkuptim, pranim dhe dhembshuri për të gjithë pa përjashtim.

Shihni Zotin dhe përsosmërinë në të gjithë njerëzit dhe gjërat pa përjashtim.

Dije që gjithçka është perfekte tani.

Bëjeni këtë dhe përvoja juaj do të jetë e mbushur me rrethana të njerëzve ngjarje, kushte dhe situata që bazuar në preferencat tuaja do t’ju japin ndjenja gëzimi, lumturie dhe falënderimi.

Shumë dashuri… ju dhe unë jemi një.

Kevin

16 mars 2014

Ka ardhur koha.

Dënohem të hënën, 17 mars. Seanca fillon në orën 14:00 me orën e Çikagos. Do të jetë një ditë interesante për të mos thënë aspak.

Qeveria do t’i tregojë gjykatësit se sa njeri i tmerrshëm jam.

Do të më quajnë gënjeshtar, mashtrues, mashtrues, të motivuar nga lakmia dhe do të thonë çdo të keqe që mund të thonë për mua. Ata do të thonë se libri i kurës për humbjen e peshës është krejtësisht i pavlefshëm. Ata do të thonë se çdo libër, program CD dhe seminar që kam prodhuar ndonjëherë është i pavlefshëm dhe plot gënjeshtra. Ata do të tregojnë fragmente private të emailit personal për dhe nga gruaja ime, dhe disa shoqe femra.

Unë kërkoj falje për ata që mund të turpërohen nga qeveria duke shfaqur ato email.

Ju lutemi, duajini dhe përkrahni ata njerëz të pafajshëm që qeveria përpiqet t’i lëndojë dhe turpërojë, dhe dërgoni dashuri (mos u zemëroni ose mos u mërzitni) atyre nga qeveria që po tregojnë emailet private.

Emailet mund të tregojnë gamën e emocioneve me të cilat jam përballur personalisht gjatë kohës që kam qenë i burgosur.

Ata do të më tregojnë si njeri.

Siç e dini, emocionet negative ju tregojnë se shtrirja juaj është jashtë funksionit. Kur arrita këtu për herë të parë, i përjetova të gjitha… trishtim, vetmi, frikë, ankth etj. I përdora ato emocione për të korrigjuar mendimet e mia dhe për t’u rikthyer në një linjë, e cila është gjithmonë një punë në progres.

Gjithmonë ndjen emocionet më të forta me ata që janë pranë teje, me mua është gruaja ime. Kam bërë shumë biseda me të përmes emailit dhe kam lënë shumë jashtë! Ajo ka qenë kaq mbështetëse.

Ata do të nxjerrin gjithçka jashtë kontekstit për të më bërë të dukem sa më keq. Imagjinoni që dikush të thotë gjysmë të vërteta dhe gënjeshtra për ju, duke thënë vazhdimisht gjëra të tmerrshme për ju. Disa prej jush e dinë se si është nëse keni kaluar një divorc të keq.

Mund të jetë shumë e dhimbshme. Mund t’ju bëjë të tërbuar, të dëshpëruar dhe të dëshironi të sulmoheni.

Sepse ju e dini se çfarë thuhet për ju nuk është e vërtetë, apo e shtrembëruar, e nxjerrë jashtë kontekstit apo mashtruese.

Ajo që do të bëj në dënimin është të ulem atje dhe t’u dërgoj të gjithëve dashuri të pakushtëzuar. Do ta kthej faqen tjetër.

Është e lehtë të duash dikë që të do.

Duhet t’i duash njerëzit PA kushte.

Ju duhet t’i doni njerëzit kur ata ju urrejnë, gënjejnë për ju, thonë gjëra të tmerrshme për ju, përpiqen t’ju lëndojnë dhe ju sulmojnë. (edhe pse mund të jetë e dhimbshme dhe e turpshme) 

Ju mund të jeni të sjellshëm me njerëzit që janë të sjellshëm me ju, dhe të jeni të sjellshëm me njerëzit që nuk janë të sjellshëm me ju, VETEM NËSE mirësia është natyra juaj.

Unë jam duke punuar për ta bërë dashurinë dhe mirësinë e pakushtëzuar natyrën time, gjithnjë e më shumë çdo ditë.

E hëna do të jetë një ditë e mrekullueshme për mua, pasi mund të tregoj (energjikisht) natyrën time të vërtetë, e cila po bëhet më e dashuruar e pakushtëzuar se kurrë, dhe po pranohet plotësisht pa kushte. (një punë e vazhdueshme në vazhdim!)

Do ta kthej faqen tjetër.

une jam njeri, kështu që unë jam me të meta, siç jemi të gjithë ne. Kam bërë gabime në të kaluarën dhe marr përgjegjësinë për të gjitha veprimet e mia. Unë jam ende duke mësuar dhe ende student. Megjithatë, unë e di që Zoti (Burimi, Universi) më do dhe më pranon pa kushte edhe me dobësitë, të metat dhe gabimet e mia. Do të dënohem nga gjyqtari Guzman.

Cilado qoftë fjalia, do të jem mirënjohës.

E di që Universi (Zoti) do të më lejojë të lirohem nga burgu në kohën e përsosur për të mirën time më të lartë.

Sot jam në paqe.

Të hënën, çfarëdo që të ndodhë dhe sido që të jetë dënimi, unë do të jem i qetë, sepse paqja është natyra ime. (ende një punë në vazhdim!)

Shumë dashuri për të gjithë ju, dhe ju falënderoj të gjithëve për dashurinë dhe mbështetjen tuaj të pakushtëzuar.

KT

19 mars 2014

Pata një gjumë të mirë të natës pas dënimit!

Mandela mori 28 vjet, unë u bekua që mora vetëm 10. Kam dashuri dhe vlerësim të thellë për gjyqtarin dhe prokurorët. Ju lutemi dërgoni atyre dashuri.

Një dënim 10 vjet do të thotë që unë do të jem jashtë 6-8 vjet në varësi të disa gjërave. Do të apeloj dënimin dhe vendimin. Mund të anuloj vendimin dhe/ose të më zvogëlohet dënimi.

Universi e di se çfarë është më e mira dhe e përsosura. Ju duhet t’i besoni Kohës Hyjnore.

Kohën time në burg, sado e gjatë të rezultojë, do ta përdor në avantazhin tim.

Ka arsye për gjithçka.

E DI se dëshirat e mia personale po manifestohen. SI, dhe KUR nuk më interesojnë mua, pasi Hyjnorja di dhe jep Përsosmëri në çdo gjë.

Mësoni të besoni. 

Kur dëgjova fjalinë, e dija se kishte gjëra të mahnitshme jashtë ekranit të radarit që nuk i pashë ende. U ndjeva shumë i emocionuar për aventurën time të ardhshme dhe të gjitha bekimet që më presin!

Çështjet e kohës shkaktojnë shumë emocione negative me njerëzit. Ju dëshironi diçka, por nuk e keni atë TANI dhe ndiheni keq.

Hapësira gjithashtu shkakton probleme me emocionet negative. Ju jeni këtu dhe dëshironi të jeni atje dhe ndiheni keq.

 

Në dimensionin e energjisë, nuk ka kohë dhe hapësirë.

Nëse e shihni gjithçka si energji, KUR diçka ndodh ose shfaqet në KËTË kohë/hapësirë, realiteti nuk ka më rëndësi, pasi filloni të kuptoni se gjithçka zbulohet në kohën e përsosur absolute.

Kjo kohë e përkohshme larg është aventura ime emocionuese personale për rritje, të mësuar dhe ku po çliroj aftësi që do të jem në gjendje t’ju mësoj të gjithëve!

Ka njerëz që duhet të takoj dhe që duhet të më takojnë. Ka përvoja dhe emocione me të cilat duhet të përballem. Ka mure zjarri nëpër të cilat duhet të kaloj. Ka përparime që duhet të bëj.

Gjithçka po më jepet në mënyrë të përsosur hyjnore për të mirën më të lartë të të gjithëve.

Faleminderit përsëri për gjithë dashurinë dhe mbështetjen tuaj.

Gjithçka është Perfekte!

Shume dashuri.

KT

23 mars 2014

Një ditë më parë më dënuan me 10 vjet burg…

si ndihem?

Mirënjohës.

Mirënjohëse.

Nuk besoj, por DI se gjithçka është perfekte pasi ndihem kaq mirë.

MENDJA ime mendon se duhet të kisha marrë shumë më pak kohë, por ndihem 100% i përsosur me fjalinë.

Gjithçka do të funksionojë në rendin e përsosur hyjnor.

Unë jam shumë mirënjohës dhe mirënjohës për të gjithë ju dhe gjithë dashurinë dhe mbështetjen tuaj.

Buzëqeshni dhe jini të lumtur.

Gjithcka eshte mire.

Gjithçka është perfekte.

Prapëseprapë besoni se do të jem i lirë shumë më shpejt pasi mrekullitë u ndodhin atyre që besojnë!

Unë jam në paqe dhe do të fle shumë mirë sonte, e larë në dashuri.

Po ju dërgoj të gjithëve edhe dashuri.

Kevin

31 mars 2014

Faleminderit të gjithëve përsëri për dozën ditore të letrave dhe letrave! Vazhdo të vijnë! Ata janë frymëzimi im! Mblidhni fotografitë e vetes dhe adresës suaj dhe unë thjesht mund t’ju dërgoj me postë!

Nëse jeni i ri, kthehuni dhe lexoni të gjitha postimet e mia në këtë blog!

Dhe, shumë e rëndësishme, përhapni fjalën dhe bëni gjithnjë e më shumë njerëz ta lexojnë këtë blog çdo ditë! Ne kemi nevojë për mbi 100,000 njerëz në ditë që lexojnë këtë blog…JU mund ta bëni këtë të ndodhë. Dhe JU do të përfitoni gjithashtu kur t’i bëni njerëzit ta lexojnë këtë çdo ditë… kështu funksionon universi. 

Një gjë interesante ndodhi sonte… ishte një grup lutjesh që u mblodh spontanisht për një seancë të shkurtër lutjeje… fjala u përhap dhe një grup burrash u bashkuan. Të gjithë u takuam në dhomën e pasme dhe u mbajtëm për dore.

Një i burgosur tha se ishte i emocionuar për të shprehur se sa mirënjohës dhe mirënjohës është për gjithçka në jetën e tij dhe ai ishte i habitur që sot gjithçka që vuri re dhe gjithçka që mendoi ishte gjërat për të cilat duhej të ishte mirënjohës! Ai tha se ishte një nga ditët më të mira të jetës së tij. Ai u ndje shumë mirë! Në mënyrë spontane njeriu pas njeriu foli me zë të lartë duke përmendur gjëra për të cilat ata ishin mirënjohës dhe mirënjohës…të gjithë buzëqeshnin…qeshnin…dhe të lumtur….

Mund t’ju them se energjia në të gjithë njësinë është ndryshuar përgjithmonë për mirë.

Ju mund të jeni ai burim i fuqishëm energjie kudo që shkoni dhe me këdo që takoni.

Nuk ke nevojë të thuash apo të bësh asgjë… thjesht do të ndodhë!

dashuri,

Kevin

4 prill 2014

Behu pozitiv.

Bëhu i lumtur.

Ndjehu mirë tani.

Është e lehtë të ndihesh mirë kur gjërat shkojnë ashtu siç “mendon” se duhet të shkojnë.

Magjia ndodh kur ndihesh mirë kur gjërat “duken” si të këqija. Sepse, ju mund të shihni se ato që duken si gjëra të këqija, NUK janë aspak të këqija, por përsosmëri, dhe TË MËDHSHME!

Kur qëndrimi juaj është i drejtë, faktet nuk kanë rëndësi.

Ju duhet t’i quani gjërat që nuk janë ashtu siç ishin!

Ju duhet të pretendoni gjëra të padukshme sikur të shihen.

Në çdo “fatkeqësi” (ajo që ju MENDONI ose PRETENDONI se është një fatkeqësi) është një farë e një përfitimi më të madh pozitiv!

Sa më e madhe të jetë “fatkeqësia”, aq më e madhe është fara për një përfitim edhe më të madh pozitiv. “Fatkeqësia” ju bën të dëshironi fort atë që dëshironi. Kjo dëshirë është fara! Ji mirënjohës dhe mirënjohës për “fatkeqësitë”!

Çelësi është të mos e shikosh fatkeqësinë si një gjë të keqe, por në të vërtetë ta shohësh dhe ta ndjesh si një gjë të mirë, një gjë të madhe!

Gjeni arin në “fatkeqësi”.

DËSHIRA e asaj që ju dëshironi është automatike! Kështu fara mbillet automatikisht kur përjetoni “fatkeqësinë”. Ndjenja e mirë në mes të “fatkeqësisë” mbin farën dhe jep rezultatin e madh pozitiv. Kjo ka ndodhur gjatë gjithë jetës sime.

Kur qeveria më paditi për Coral Calcium, dukej sikur isha jashtë biznesit të TV Infomercial përgjithmonë. Por mund të bëja një libër. Nuk kam menduar kurrë të bëj një libër…por nga ajo fatkeqësi e jashtëzakonshme doli libri Kura natyrale. Miliona njerëz janë ndikuar pozitivisht nga ai libër.

Kur u gjobita me 37 milionë dollarë për librin e kurave për humbjen e peshës, nga ajo “fatkeqësi” dolën dëshira juaj është komanda juaj dhe GIN!

Unë jam shumë mirënjohës për atë gjobë prej 37 milionë dollarësh, apo jo?!

Tani kam 10 vite burg.

Së pari, jam shumë mirënjohës që nuk kaluan më shumë se 20 vjet!

UAU!

Kam një mrekulli!

Do të marr ato pak vite të shkurtra që do të kem në burg (dhe koha do të shkojë shumë shpejt!) dhe do t’i bëj vitet më të mira të jetës sime!

Unë jam shumë mirënjohës dhe i bekuar.

Dhe unë jam shumë i emocionuar për farën e mrekullueshme të mrekullueshme që është mbjellë që do të shfaqet shumë shpejt!

Pas disa vitesh, të gjithë do të themi, “dënimi 10 vjet ishte gjëja më e mirë absolute që mund t’i ndodhte ndonjëherë KT-së dhe të gjithëve!”

Ju jeni gati të dëshmoni një mrekulli para syve tuaj!

Mbani mend, me Zotin (Burimin e energjisë) TË GJITHA gjërat janë të mundshme!

Jam i emocionuar po ti?!

Shume dashuri..

KT

7 prill 2014

Hapi i parë për të manifestuar ëndrrën / dëshirën / atë që dëshironi, është të shikoni përvojën tuaj aktuale tani.

Shikoni gjithçka.

Shëndeti, trupi, marrëdhëniet, gjendja financiare, shtëpia/shtëpia, makina, rrobat, puna, etj.

Vërtet shikojeni dhe shikoni atë.

Si ju bën të ndiheni?

A është ajo që dëshironi dhe dëshironi?

Në çast, pa e ditur as vetë me vetëdije, keni bërë zgjedhje të reja për atë që dëshironi TANI, DO, bazuar në atë që po shikoni dhe si ju bën të ndiheni.

Ju sapo keni krijuar dëshira, dëshira dhe ëndrra të reja.

Shumica e njerëzve ndalojnë këtu.

Ata vazhdojnë të shikojnë se kush janë, çfarë po bëjnë dhe çfarë kanë.

Ata fokusohen në atë që ËSHTË realiteti i tyre aktual dhe ndihen KEQ për këtë sepse nuk është ajo që duan.

Ata duan gjëra të ndryshme.

Ata madje mund të mendojnë për atë që duan dhe të ndihen keq sepse nuk e kanë atë tani!

Kështu, gjërat nuk ndryshojnë kurrë.

Sekreti është pasi të shikoni gjithçka në jetën tuaj dhe të ndjeni ndjenjat… bëni 2 gjëra.

Së pari, vendosni me vetëdije dhe sqaroni atë që dëshironi TANI, DO.

Imagjinoni.

Mendoni për këtë.

Shkruaje.

Imagjinoni që tashmë po e jetoni atë dhe e keni atë dhe NDIheni ashtu siç do të ndiheshit nëse tashmë do të ishit në zotërim të dëshirave tuaja.

Duhet të ndiheni fantastik.

TANI shikoni gjithçka në jetën tuaj tani dhe kuptoni se ju keni krijuar gjithçka në përvojën tuaj AKTUALE!

Ju dhe vetëm ju e keni krijuar atë…prandaj jini krenarë për krijimin tuaj dhe duaje atë!…shihe atë si të përsosur tani….shih përsosmërinë në të…Ji mirënjohës për të pasi ju lejon të sqaroni atë që dëshironi…dhe KËZOJENI Atë dhe DUA TANI TANI!

NDIHENI MIRË TANI!

Ky është sekreti. 

Dy gjëra ndodhin kur ndiqni këtë formulë.

Një, ndihesh mirë tani! Ju jeni të lumtur, plot gëzim dhe jetoni në vlerësim.

Së dyti, SEPSE ju e doni krijimin tuaj aktual dhe ndiheni mirë tani, ju i sjellni zgjedhjet, dëshirat, ëndrrat dhe dëshirat tuaja të REJA në realitetin tuaj më shpejt!

Duaje jetën tënde..e ke krijuar..dhe mund të krijosh diçka ndryshe nëse zgjedh.

Paqe dhe dashuri për të gjithë ju.

Kevin

10 prill 2014

Mahatma Gandhi tha: “Mund të më lidhësh me zinxhirë, mund të më torturosh, madje mund ta shkatërrosh këtë trup, por kurrë nuk do ta burgosësh mendjen time!”

Mendja dhe mendimet tuaja ju lejojnë të ndiheni mirë në çdo kohë, në çdo vend, pavarësisht nga gjendja.

Njerëzit më pyesin për jetën time dhe si i shoh të gjitha gjërat që kam kaluar.

Unë u them atyre me një buzëqeshje të madhe dhe gëzim të bollshëm, lumturi, ekstazë, pasion dhe hare në zemrën time… E kam dashur jetën time pasi kam zgjedhur të jetoj një jetë plot me aventura dhe përvoja emocionuese emocionuese!

Jeta ime ishte ajo që zgjodha.

Dhe ndërsa përjetova gjërat që kam krijuar, nëse nuk më pëlqejnë, thjesht kam krijuar diçka të re! 

Ne të gjithë hyjmë në këtë jetë fizike me qëllimin, planin dhe preferencat tona të jetës.

Ju keni tuajat, dhe unë kam timen.

Jeta e një personi nuk është më e mirë se një tjetër.

Nëse një person është jashtëzakonisht i lumtur duke bërë dhe përjetuar jetën në një mënyrë që ju nuk do ta zgjidhnit, mos e gjykoni ose kritikoni.

Jetoni dhe lërini të jetojnë…dhe jini të LUMTUR për ta ndërsa ata po ndjekin lumturinë e tyre.

Dhe më e rëndësishmja, ju ndiqni lumturinë tuaj dhe ndaloni së shikuari, duke u fiksuar pas dhe duke u krahasuar me njerëzit e tjerë. 

Konsideroni të ktheheni në këtë blog/postime dhe të lexoni të gjitha postimet e mia që kur u burgova më 12 nëntor. Ka copa ari. Unë po lë të dhëna dhe sekrete për lumturinë dhe manifestimin e dëshirave tuaja.

Jam i emocionuar për ditën kur do të jem përballë jush live duke ju mësuar dhe duke iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja!

Dashuri..

Kevin

12 prill 2014

Njerëzit kanë një tendencë për të gjykuar se si të tjerët zgjedhin të jetojnë.

Kjo po pengon që ëndrrat/dëshirat TUAJA të shfaqen në jetën tuaj.

Ju mund të shikoni dikë që ka një jetë dhe përvoja që nuk do t’i dëshironit.

Ju mund të mendoni se ata po vuajnë.

Megjithatë ata nuk ankohen.

JU supozoni se ata po vuajnë në heshtje ose janë në mohim.

Por një Mjeshtër i vërtetë nuk vuan fare.

Ata nuk ankohen për gjendjen, përvojën apo rrethanat e tyre sepse NUK VUAJNIN!

Dhe ata e dinë që i kanë krijuar dhe mund t’i ndryshojnë sa herë të duan!

Ata e dinë se thjesht po përjetojnë një sërë rrethanash dhe kushtesh që ata krijuan dhe zgjedhin.

Ju do ta quani të padurueshme, por ATA pëlqejnë aventurën, emocionin, eksitimin dhe entuziazmin e të jetuarit sipas dëshirës së tyre.

Ata shohin perfeksionin në gjendjen e tyre.

E duan dhe e vlerësojnë pasi është krijim i tyre. 

Për mua si shembull, kam krijuar pikërisht atë që kam dashur.

JU nuk i njihni dëshirat / dëshirat / ëndrrat e mia.

Por mund t’ju them se jam pikërisht aty ku duhet të jem për shfaqjen e dëshirave të mia.

Unë kam krijuar punëtorinë PERFEKT krijuese ku mund të fokusoj mendjen dhe mendimet e mia dhe të krijoj fazën tjetër të jetës sime.

Nuk mund të bëj asnjë veprim këtu, gjithçka që kam janë mendimet e mia.

Unë do t’ju tregoj të gjithëve, se me mendime VETËM dhe JO veprim, ju mund të krijoni në mënyrë magjike jetën tuaj perfekte ashtu siç ju e zgjidhni të jetë.

Kur Ëndrra juaj është më e madhe se JU, do t’ju jepet dhuntia për të parë energji dhe për t’i parë gjërat nga një këndvështrim më i gjerë dhe me një këndvështrim tjetër për KOHËN.

Nga ky këndvështrim, dhe duke i parë gjërat nga ky këndvështrim, ju ekstatikoheni përtej fjalëve, sepse e shihni gjithçka si një rezultat perfekt përfundimtar të përfunduar më mirë sesa mund të kishit ëndërruar ndonjëherë!

Unë e shoh këtë. Unë e di këtë.

Edhe ti mundesh!

Këshillë…mendoni se mbi 100 milionë njerëz në mbarë botën e njohin këtë trajnim…duke vibruar në një nivel të lartë dashurie dhe paqeje…secili duke ndikuar pozitivisht në qindra njerëz të tjerë…..hmmmmm….më e mira nuk ka ardhur ende!

Harmonia dhe Paqja dhe Gëzimi!

Dashuria…

KT

17 prill 2014

Këtu është një sekret për të manifestuar dëshirat tuaja.

Mendoni për këtë fakt. Nëse një ngjarje specifike mund t’ju bëjë të ndiheni në një mënyrë të caktuar, atëherë ndjenja në të njëjtën mënyrë do të bëjë që ajo ngjarje specifike të ndodhë në jetën tuaj.

Ky është sekreti për të krijuar atë që dëshironi të përjetoni në jetën tuaj.

Mendoni për atë që dëshironi.

Nëse do ta kishit atë për momentin, si do të ndiheshit?

Pastaj NDIEjeni atë tani, ndërsa mendoni për dëshirën tuaj.

Bëjeni atë menjëherë para se të shkoni në shtrat.

Shkoni për të fjetur duke ndjerë NDJENJET që do të kishit nëse do të kishit atë që dëshironi TANI.

Me kalimin e kohës…do ta keni në përvojën tuaj.

Më shumë për këto mistere dhe saktësisht SI ta bëni atë janë në Kursin Master Personal Science of Personal. (Nëse dëshironi më shumë informacion në lidhje me Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, dërgoni një email te Support@GinUnited. Kursi ofrohet falas për anëtarët e Rrjetit të Informacionit Global. Ju gjithashtu mund të përdorni të njëjtën adresë emaili për të marrë informacion mbi blerjen kursi nëse nuk jeni anëtar i GIN.)

Shumë dashuri nga vijat e para!

është e vërtetë

21 prill 2014

Që kur mbërrita këtu në MCC, gjëra të mahnitshme po ndodhin çdo ditë.

Këtu ka burra afrikano-amerikanë, meksikanë dhe burra të bardhë. Dhe disa evropianë, aziatikë dhe amerikano-jugorë. Shumë prej tyre janë anëtarë të bandës. Krimet për të cilat ata akuzohen përfshijnë vrasje, grabitje bankare të armatosur, sulm me armë vdekjeprurëse, shitje ose posedim droge, rrëmbim, shitje, posedim ose përdorim të armëve të zjarrit të paligjshme, tutorët dhe trafikimin e qenieve njerëzore dhe disa mashtrime falimentimi dhe raste të pushtimit tatimor. Ka edhe disa lloje të tjera krimesh.

Oh, dhe NJË përbuzje ndaj gjykatës për ushtrimin e të drejtave të ndryshimit të parë në TV dhe në një libër!

LOL

Burrat këtu flasin anglisht, anglisht në qytet (të cilën ende e kam shumë të vështirë ta kuptoj pasi më duhet të pyes vazhdimisht. ÇFARË thatë sapo?! (LOL), spanjisht, polonisht dhe rusisht. Moshat variojnë nga 20-ta, 30-ta , dhe disa (si unë) mbi 40. Ka muslimanë, maur, hebrenj, të krishterë të të gjitha besimeve, paganë, budistë, hindu dhe rreth 10 fe të tjera të përfaqësuara.

Megjithatë, të gjithë shkojnë shumë mirë.

Është e mrekullueshme.

Është shumë e mahnitshme se sa harmonikë janë të gjithë me njëri-tjetrin. Burrat janë kryesisht të kujdesshëm, të sjellshëm, të zhytur në mendime, të vëmendshëm, miqësorë dhe bujarë. Të gjithë qeshin dhe buzëqeshin shumicën e kohës.

Është mjaft e mahnitshme të shohësh të gjithë këtë diversitet të kombinuar kaq mirë.

Më thanë oficerët e korrigjimit se gjithçka këtu është jashtëzakonisht paqësore, e qetë dhe harmonike kohët e fundit.

Ju merrni në jetë atë që prisni.

Ju shihni dhe përjetoni në jetën tuaj atë që dëshironi dhe PRITni të shihni dhe përjetoni.

JU krijoni atë që përjetoni.

Dhe energjia JUAJ prek të gjithë ata që ju rrethojnë.

Kur energjia dhe dridhja JUAJ janë të larta (paqja, harmonia, dashuria, pranimi, mirëkuptimi, vlerësimi, kënaqësia, qetësia) TI ngre dridhjen e të gjithëve rreth teje. Ju mund të krijoni një mjedis harmonik KUDO … edhe në një burg apo burg me kriminelë të dhunshëm!

Nëse unë mund ta bëj këtu, ju mund ta bëni atë në shtëpi me fëmijët tuaj ose në zyrën tuaj me kolegët tuaj ose kudo që jeni dhe në çdo kohë që dëshironi.

Unë do t’ju mësoj SI ta bëni këtë.

Ju në fakt “kontrolloni” mjedisin tuaj dhe njerëzit përreth jush PA provuar apo dashur t’i kontrolloni ata!

Ju jeni më të fuqishëm se sa mund ta imagjinoni ndonjëherë.

Beso në ëndrrat e tua.

Ju dua thellësisht të gjithëve.

KT

27 prill 2014

Çfarë është Suksesi?

Çfarë është Dështimi?

Pyetni 100 njerëz dhe mund të merrni 100 përgjigje të ndryshme.

A do ta konsideronit veten të suksesshëm nëse do të arrinit dëshirat tuaja, apo do të ishit në proces të realizimit të dëshirave tuaja?

Apo do të ishit të suksesshëm nëse thjesht do të ndjenit gëzim, paqe dhe kënaqësi të plotë?

Postoni këtu përkufizimin tuaj të suksesit.

Le të shohim se çfarë mund të arrijmë!

Tani, dështimi….

A jeni i dështuar nëse nuk i keni arritur dëshirat tuaja apo keni ende dëshira që nuk i keni tani?

A mund t’i arrini GJITHË dëshirat tuaja?

Apo po merrni gjithmonë dëshira të reja sapo të arrihet një dëshirë?

A ndjehet thjesht keq dështimi?

Postoni këtu përkufizimin tuaj të dështimit.

Le të shohim se çfarë mund të arrijmë!

Për mua….kam një dhe vetëm një dëshirë. Ndjehem mire! Kjo është gjithçka që ka rëndësi! Nuk ka rëndësi se çfarë mendojnë apo thonë të tjerët. Unë nuk do të shkëmbeja vende me askënd.

E adhuroj, e vlerësoj dhe e dua jetën time. Jam i gëzuar që jam unë! Unë jam në paqe dhe harmoni me veten dhe Universin.

Ndjej lumturi, gëzim, kënaqësi, qetësi, ekstazë, dashuri, lumturi, entuziazëm, eksitim, argëtim, etj.

Çfarë mund të kërkojë më shumë dikush?!

DHE, pavarësisht se ÇFARË ndodh, ose cilat janë kushtet rreth meje, gjithmonë ndihem mirë në shkallë të ndryshme.

Jeta është thjesht një aventurë e bukur, argëtuese, emocionuese! Pa stres, dramë, trauma, negativitet, zemërim, urrejtje, depresion etj.

Çfarë dëshironi në jetën tuaj?

Ka metoda EASY (LOL) për të arritur këtë lloj ndriçimi dhe gjendje lumturie.

Unë do t’ju mësoj sekretet që kam zbuluar… SHPEJT (këtu, kështu që vazhdoni të lexoni këtë faqe)!

Mbani mend, Burimi (Zoti) ju DO dhe DI dhe ju sheh si të përsosur sepse jeni të përsosur.

Unë jam një me ju dhe ju dua gjithashtu!

Kevin

3 maj 2014

Njerëzit më thonë: “Vë bast se do të jesh shumë i lumtur kur të dalësh nga burgu dhe të kthehesh me miqtë dhe familjen”.

Po, kjo është e vërtetë. Por këtu qëndron sekreti.

Jam i lumtur TANI.

Nuk do të jem më i lumtur kur të dal!

Mendoj të dal dhe të ndjej lumturi. Pastaj shikoj situatën time aktuale, shoh përsosmërinë në të dhe ndjej të njëjtën lumturi siç do të ndjej kur të dal!

Ky është sekreti për të marrë atë që dëshironi dhe për të qenë të lumtur gjatë gjithë kohës!

DUHET të shikoni që situata juaj aktuale është perfekte.

Është gjithmonë ajo që ju zgjodhët, TI krijove, TI ftove në përvojën tënde dhe TI manifestove!

MOS e përbuz situatën tënde aktuale. TI dhe vetëm TI e krijove atë me dridhjet e tua (mendimet, vëmendja, ndjenjat, emocionet, fokusi). Është për përfitimin tuaj nëse kërkoni arin.

Disa njerëz thonë “por unë nuk mund ta shoh SI është kjo për përfitimin tim”.

Përgjigja është se përfitimi është jashtë ekranit të radarit.

Do të shihni SI dhe PSE është e dobishme për ju më vonë gjatë rrugës.

Njerëzit thonë “një ditë ne do ta shohim këtë dhe do të qeshim”.

Pse të presim? Ji i lumtur dhe qesh tani! 

Trajtojeni përvojën tuaj aktuale si një gotë shampanjë më të mirë.

Shihni situatën tuaj aktuale si shumë të mirë.

Tani, ashtu si të pish shampanjë të mirë, mund të ZGJEDHësh të kesh diçka tjetër.

Ju nuk e urreni shampanjën, ju ende e doni atë, thjesht ZGJEDHNI të shijoni diçka të re ose të ndryshme. 

E njëjta gjë me situatën tuaj aktuale.

Shikoje atë, shiko përsosmërinë në të, duaje atë, ndjehu mirë, atëherë nëse dëshiron diçka tjetër, thjesht zgjidh atë, mendo për atë, ndjehu mirë kur mendon për gjënë e re që dëshiron të përjetosh dhe zëvendëso situatën aktuale… por gjithmonë ndjehuni mirë kur shikoni situatën tuaj aktuale!

Jeta është një përvojë bashkëkrijuese.

Çdo person që takoni është për një arsye.

Ndoshta ata kishin nevojë të takoheshin me ju! Ose ndoshta ju është dashur t’i takoni ATA. Ose mbase (në fakt kjo është e vërteta), ju të dy kishit nevojë të takoheshit me njëri-tjetrin.

Pra, me të gjithë ata që takoni, pyesni se çfarë mund të mësoj prej tyre? Dhe pyesni, çfarë mund t’u jap atyre? Bërja e kësaj do t’ju bëjë të ndiheni të pasuruar dhe të fuqizuar.

Merreni jetën më pak seriozisht.

Argëtohu më shumë. Qesh me shume. Luaj më shumë…..dhe shiko dëshirat dhe ëndrrat e tua të fillojnë të shfaqen.

Por as nuk do t’ju interesojë aq shumë apo nuk do ta vini re sepse tashmë po argëtoheni shumë!

Misteri i jetës është kur nuk ju intereson nëse e arrini dëshirën tuaj dhe jeni të lumtur në momentin kur nuk e keni atë … kjo është kur bëhet fjalë për ju pa mundim.

Siç thotë shprehja, do ta merrni atë kur nuk e prisni.

Tani kjo e vërtetë mund të ketë kuptim.

Duke ju dërguar paqe të pafund, harmoni, qetësi, qetësi dhe vlerësimin më të thellë.

Unë ju dua të gjithëve ashtu siç jeni pasi mund ta ndjej energjinë tuaj (ai që jeni në të vërtetë) dhe ju jeni perfekt tani!

Kevin

12 maj 2014

Një i varfër nuk është ai që ka pak… ai është një person që DO shumë gjëra që nuk i ka dhe ndihet keq për këtë fakt!

Shumica e njerëzve mendojnë për sigurinë në atë që kanë … shtëpinë e tyre … punën e tyre … investimet dhe kursimet e tyre … familjen e tyre etj.

Por siguria e vërtetë është të dish se pa çfarë mund të jetosh!

Mendoni për këtë.

Kur të kuptoni se GJITHA mund t’ju hiqet, dhe do të jeni 100% në rregull…ATËHERË keni ndjenjën e fundit të sigurisë, paqes dhe lirisë.

Kur nuk ke asgjë për të humbur dhe e kupton se je në rregull….të gjitha iluzionet dhe frika largohen nga ty… bëhesh i lumtur…dhe krejtësisht FALAS!

Këto janë koncepte që mësova mbi 35 vjet më parë nga Og Mandino…dhe Janis Joplin!

dashuri,

Kevin

16 maj 2014

Siç thashë në një postim të mëparshëm, këtu luhen shumë letra. Spades, Gin, Rummy, poker…nganjëherë turne Texas Hold-em, kazino dhe lojëra të tjera me letra. Plus, burrat luajnë ping pong (unë nuk jam shumë i mirë, kështu që të gjithë qeshin mirë!), shah, lojëra tavoline si monopoli, rreziku, luftanije, damë dhe shah…dhe Dominos!

Po ne të gjithë argëtohemi çdo ditë.

Ne qeshim dhe buzëqeshim çdo ditë.

Por askush këtu nuk po përfiton plotësisht nga koha për të përmirësuar vërtet veten.

Shumica janë thjesht “të kalojnë kohën”.

Në jetën tuaj, thjesht po kaloni kohën?

Unë do t’ju inkurajoja që çdo ditë të llogaritet.

Shijoje. Argëtohu. Qeshni. Buzëqeshni.

Por gjithashtu…. lexoni, dëgjoni audio.

Bëj diçka produktive dhe bëj disa veprime që po të ndihmojnë të afrohesh me qëllimet e tua…do të ndihesh më mirë me veten dhe imazhi yt më i fuqishëm për veten do të jetë edhe më i mirë!

Dua jetën time dhe shpresoj që edhe ti ta duash!

Uroj që të gjithë që e lexojnë këtë të ishin aq me fat sa unë!

Dashuri dhe paqe..

Kevin

19 maj 2014

Ka shumë thënie të vjetra…Ky është një bekim në maskim; Shikoni anën e ndritshme; kërkoni arin; shikoni për rreshtimin e argjendit; është ajo që ju bëni prej saj; kur ju japin limon, bëni limonadë; ka 2 anë për çdo gjë; vendosni që gota të jetë gjysmë e mbushur; etj. Ju ndoshta mund të mendoni për një duzinë të tjera thënie të tilla.

A i jetoni këto thënie?

po!

Në situatën time aktuale, mendoj për të gjitha mënyrat se si po PERFITOJ në fakt nga kjo situatë (burg).

Shembuj… Unë nuk mund të mbaj lentet e kontaktit këtu, kështu që duhet të mbaj syze dhe mund t’u jap syve një pushim shumë të nevojshëm! Unë nuk mund të pi puro këtu, kështu që po pastroj mushkëritë e mia! Nuk humbas kohë duke parë TV këtu! Nuk kam stres, jam plotësisht i relaksuar. Pa përgjegjësi, pa fatura, asgjë për t’u shqetësuar, pa vendime për të marrë, pa takime, pa angazhime, pa presion, pa email për t’u përgjigjur, pa telefonata për të marrë, pa postë, pa tekste, ..Kam gjithë kohën në bota për të pushuar … lexo … meditoni … studioni … luani letra … veproni përsëri si një fëmijë … bëni ushtrime mendore … prekni eterin dhe shkarkoni njohuritë dhe sekretet … ushtroni … hani mirë … qeshni … dhe kënaquni duke lexuar të gjitha letrat dhe letrat tuaja që sillni gëzim në zemrën time!

Unë përqendrohem në ndjenjën e LUGIMIT çdo ditë!

Në jetën tuaj…numëroni bekimet tuaja..kërkoni gjërat e mira për të qenë mirënjohës dhe mirënjohës…dhe të gjitha ëndrrat tuaja do të realizohen!

Shume dashuri,

Kevin

25 maj 2014

Një pyetje e madhe që njerëzit kanë është kjo…Ju bëni gjëra që ju bëjnë të ndiheni mirë…dhe kur i bëni ato ndiheni mirë..më pas ju ktheheni të ndiheni keq dhe duket se largoheni gjithnjë e më shumë nga dëshirat tuaja. 

Kjo ndodh shumë. Unë kam 100% përgjigjen se pse ndodh kjo dhe ilaçi. Në të ardhmen do ta shkruaj këtë zgjidhje të plotë.

Kjo është E MADHE.

Shumë prej jush po bëjnë këtë gabim të thjeshtë dhe në fakt po ju bën të ndiheni më keq e më keq dhe po ju bën të largoheni gjithnjë e më shumë nga dëshirat tuaja… Përgjigja për këtë do të ndryshojë absolutisht gjithçka në jetën tuaj.

Dërgoni një email te Support@GinUnited dhe kërkoni informacion se si të merrni kursin Master në Science of Personal, i cili përmban të gjitha përgjigjet.

Shume dashuri,

Kevin

28 maj 2014

Kejvina më në fund ka mbërritur në destinacionin e tij! Ai është tani në Montgomery, në kampin federal të burgut Alabama.

Adresa e tij e re është më poshtë dhe e di që do të pëlqejë të dëgjojë nga ju!

BTW ky është kampi më i mirë i burgut në vend…mënyra për të manifestuar KT!!!

Kevin Trudeau – 18046036

KAMP FEDERAL I BURGJEVE Mobile B

MONTGOMERY, AL 36112

29 maj 2014

Rreth 3 javë më parë u dërgova nga MCC Chicago në shtëpinë time të re…Kampi Federal i Burgut Montgomery, Alabama!

Ishte një aventurë joreale, argëtuese me siguri! Më fluturuan në “Con Air”! Dërguar në 3 qendra të ndryshme transferimi në Oklahoma dhe Atlanta. Takova disa njerëz të mrekullueshëm dhe kalova një kohë të mrekullueshme!

Tani jam në objektin tim të caktuar federal ku do të kaloj “kohën time”. Unë po apeloj vendimin dhe dënimin siç e dini. Mund të dëgjoja diçka brenda 12-18 muajve. 

Këtu ka pothuajse 1000 “kriminelë” jo të dhunshëm. Mosha mesatare është mbi 50 vjeç. Dënimi mesatar rreth 30 muaj. Ka shumë për të bërë këtu dhe po takoj shumë njerëz të famshëm. Politikanë, miliarderë, super yje muzikantë rock, CEO të kompanive miliardë dollarësh etj.

E mahnitshme!

Unë sapo mbërrita këtu. Do t’ju informoj brenda pak ditësh për aventurën si dhe do të vazhdoj t’ju jap sekretet e manifestimit të ëndrrave TUAJA!

Adresa e postës u postua nëse doni të më shkruani.

Gjithashtu, merrni parasysh të ktheheni dhe të lexoni të gjitha postimet e mia të mëparshme pasi ato ju japin copa kyçe ari për t’ju ndihmuar të arrini ëndrrat tuaja.

Shume dashuri!

KT

1 qershor 2014

Ka rrugë të ndryshme për të marrë në jetë.

Asnjë nuk është e gabuar.

Shumica prej jush thjesht duan më shumë GJE (para, të gjitha faturat e paguara, makina, sende materiale, prestigj etj)!

Nuk ka asgjë të drejtë apo të gabuar në këtë zgjedhje. Nuk është as e mirë as e keqe. Nuk ka një zgjedhje “më të mirë” … vetëm të ndryshme.

Dëshira për gjëra materiale, siguri, përvoja të këndshme, marrëdhënie të mira, para, prestigj, pushtet, etj është një zgjedhje perfekte për ata që e bëjnë këtë zgjedhje.

Megjithatë, ju mendoni se do të jeni të lumtur dhe të kënaqur KUR të merrni më shumë “gjëra”.

Ju mendoni se nuk mund të jeni vërtet të lumtur pa “gjëra”.

Por ju kurrë nuk do të merrni “mjaftueshëm” para, seks, ushqim, kënaqësi, fuqi, “gjëra”, siguri, etj për t’ju kënaqur!

Dhe ju mendoni se nëse kërkoni gëzimin, lumturinë, paqen, harmoninë, qetësinë, lumturinë dhe kënaqësinë si fokus kryesor, nuk do të merrni kurrë “gjërat” dhe do të humbisni “gjërat” (sepse tani ju i dëshironi vërtet gjërat!) dhe mendoni se nuk do të jeni kurrë të lumtur pa gjërat.

Fakti është se ju mund të jeni, të bëni dhe të keni gjithçka që dëshironi!

Pra, nëse doni “gjëra”, DHE doni të jeni të lumtur, MUND t’i keni të dyja!

Nëse thjesht dëshironi gëzim/lumturi etj, do të keni ende automatikisht të lindura dëshira sa herë që shihni përvojën tuaj të jetës dhe automatikisht do të zgjidhni një preferencë/të bëni një zgjedhje të asaj që dëshironi ose preferoni, dhe lind një dëshirë.

Një pengesë kryesore për të qenë të lumtur dhe/ose për të marrë “gjërat” që dëshironi, është të shikoni njerëzit e tjerë dhe t’i gjykoni/kritikoni ata dhe zgjedhjet/preferencat e tyre.

Përqendrohuni te vetja.

Pranoni të tjerët. Asnjëherë mos i gjykoni. Duajini ata. Vlerësoni ato. Shihni përsosmërinë në to. MOS MOS PËRPOSH T’i NDRYSHOSH ATO!

Nëse dikush zgjedh të MOS do gjëra, por përkundrazi dëshiron të jetojë një jetë spartane/të thjeshtë me pak pasuri materiale/të kësaj bote…lerojini të jetojnë jetën që duan!

Prandaj them mos ndiqni rrugën që kam zgjedhur.

Unë kam kaluar pothuajse në të gjitha nivelet e vetëdijes tani. Kjo është e ngjashme me hierarkinë e nevojave të Maslow.

Zgjedhjet e mia TANI janë krejt të ndryshme nga shumica prej jush. Jo më mirë, thjesht ndryshe. Por unë kam qenë aty ku jeni!

Shumica prej jush thjesht duan të jenë në gjendje t’i shfaqin dëshirat tuaja më lehtë dhe më shpejt… dhe në fund të ndihen mirë (në paqe, të lumtur, të kënaqur, etj).

Unë do t’ju sugjeroja të konsideroni emocionet e mira … paqen, qetësinë, lumturinë, gëzimin, lumturinë, ekstazën, ngazëllimin, kënaqësinë, argëtimin, të qeshurit, buzëqeshjen, sigurinë, rehatinë, kënaqësinë, harmoninë, pranimin, të kërkuar, të dashur, mirënjohjen, vlerësimin, i frikshëm, fantastik, i jashtëzakonshëm, i mahnitshëm, i mrekullueshëm, etj.

Bëni një listë të të gjitha këtyre llojeve të fjalëve. Dhe pastaj lexoni secilën prej tyre dhe kërkoni përkufizimin. Ndjeni ndjenjën e secilit.

Ky është një ushtrim i shkëlqyer me përfitime të mahnitshme. Do të vibroni dhe do të ndiheni shumë mirë! Që do të thotë se do të jeni në një gjendje ku të gjitha dëshirat/dëshirat tuaja të mëparshme tani mund të vijnë në jetën tuaj!

Pasi ta bëni këtë, PASTAJ pyesni veten “çfarë dua/dua”.

Ju mund të gjeni se diçka interesante ka ndodhur!

Shijojeni udhëtimin…dhe unë do t’ju shoh në krye!

Shume dashuri..

Kevin

16 qershor 2014

Sapo mbarova së lexuari një libër të mrekullueshëm, Unbroken nga Laura Hillenbrand.

Ndërsa në MCC Chicago mora 4 kopje të këtij libri nga 4 njerëz të ndryshëm të cilët më dërguan librin dhe menduan se do të më pëlqente. Nuk u ndjeva i detyruar ta lexoja librin në atë kohë pasi kisha shumë libra të tjerë që po lexoja tashmë. Ua dhashë të burgosurve të tjerë për t’i lexuar. Ata e pëlqyen librin dhe e shpërndanë.

Nuk i kam marrë kurrë librat! LOL

Më pas u transferova nëpërmjet “Con Air” në Oklahoma, rrugës për në shtëpinë time të re përfundimtare këtu në Kampin Federal të Burgut Montgomery. Kur arrita në dhomën time të caktuar në qendrën e transfertave në Oklahoma, atje në krevat marinari im, ishte i njëjti libër: I pathyer! Është lënë nga i burgosuri i fundit që ishte në atë dhomë.

Ende nuk u ndjeva i detyruar ta lexoja!

Sapo e shikova librin për 2 javë pa lexuar asnjë fjalë. Lexova disa libra të tjerë që ishin lënë gjithashtu në dhomë dhe kalova shumë kohë duke folur me shokun tim të qelisë, i cili ishte i burgosur që nga viti 1972! Çfarë histori të mahnitshme!

Rreth 2 javë më vonë u transferova (përsëri përmes “Con Air”) në qendrën e transferimit/mbajtjes së burgjeve federale të Atlantës së Shteteve të Bashkuara, ende rrugës për në Montgomery. Pasi mbërrita dhe u vendosa në qeli, shkova te “karroca e librave” dhe fillova të kërkoja libra. Gjeta një libër tjetër që m’u dërgua në MCC që nuk kisha kohë ta lexoja, kështu që e mora për ta lexuar ndërsa isha në Atlanta. Ashtu siç bëra unë, një i burgosur që nuk e kam takuar kurrë, hyri dhe po kthente librin Unbroken. Ai më shikoi dhe më tha “Duhet ta lexosh këtë, është shumë mirë!”.

Unë vetëm qesha.

Ligji i Tërheqjes funksionon çdo herë..perfekt.

I thashë “faleminderit, jam i sigurt se do ta lexoj së shpejti!” Nuk e pranova, pasi tashmë zgjodha të lexoja librin tjetër që zgjodha.

Disa ditë më vonë isha në një autobus që po shkonte për në Montgomery. Pasi mbërrita dhe u vendosa në dhomën time të re në një konvikt shumë të bukur, shkova në bibliotekë për të parë se çfarë librash kishin. Asgjë nuk më tërhiqte. U largova me duar bosh. Ndërsa po kontrolloja të gjitha ndërtesat, objektet dhe terrenet (lumin, fushën e golfit, fushën e softbollit, fusha tenisi, tavolinat e pishinës, dhomat e stërvitjes etj.) Unë eca nëpër kompleksin për në Kapelë.

Ndërsa bisedova me disa nga të burgosurit atje më thanë se kishte një bibliotekë fetare me DVD, cd dhe libra, kështu që unë shkova të shikoja përreth. Ndërsa hyra brenda, nëpunësi më shikoi, u ngrit në këmbë, shkoi te një raft librash, mori një libër, u kthye nga unë dhe më dha një libër dhe më tha “lexo këtë”.

Ishte i pathyer.

Unë thjesht buzëqesha. Sa i madh është “Burimi” (Zoti, Universi, Inteligjenca e Pafund, Ligji i Tërheqjes, Ndërgjegjja Universale etj)!

Ju inkurajoj ta lexoni këtë libër. Kur ta bëni këtë, mund të mbani mend disa nga postimet e mia të mëparshme ku flas për faljen dhe dashurinë ndaj armikut tuaj.

Ka sekrete për të manifestuar ëndrrat/qëllimet/dëshirat tuaja.

Ka sekrete për të qenë të shëndetshëm.

Ka sekrete për të qenë vërtet të lumtur/të lumtur/të kënaqur dhe në paqe dhe harmoni totale me veten dhe botën përreth jush.

MUND t’i kesh të gjitha.

Shijoje librin.

Do të shihni se keni shumë për të cilat duhet të jeni mirënjohës.

Libri do t’ju ndihmojë të jetoni në një gjendje vlerësimi. Kështu duke qenë më të lumtur më shumë kohë dhe duke manifestuar të gjitha gjërat në jetë që dëshironi dhe kërkoni.

Shume dashuri…

KT

26 qershor 2014

Unë jam duke u përshtatur me mjedisin tim të ri!

Çdo ditë bëj kaq shumë gjëra…Kam mundësi këtu çdo ditë……Bëj Kung Fu, tai chi. chi kung…të gjitha gjërat i mësova nga Mjeshtri i Madh Tsai dhe miku im murg shaolin Shi Yang Ming.

Po e shijoj shumë dhe kaq të lumtur dhe të plotësuar. Tani kam kohë dhe aftësi për t’u fokusuar tek vetja!

Faleminderit univers!!

Kevin

2 korrik 2014

Faleminderit të gjithëve për letrat dhe kartat tuaja. I lexova të gjitha dhe kanë shumë vlerë për mua. Ju vlerësoj dhe ju dua shumë të gjithëve.

Një përfitim i madh që kam marrë nga kjo përvojë është derdhja e dashurisë dhe mbështetjes. Nuk jam ndjerë kurrë kaq i dashuruar. Më sjell lot në sytë dhe gëzim në zemrën time.

Mund të shkoja në varr sot duke u ndjerë plotësisht i kënaqur!

Por e di që kam ende shumë për të bërë. Kjo është vetëm pjesa e parë!

Shumë prej jush më falënderojnë për të gjitha sakrificat që kam bërë duke luftuar për fjalën e lirë, lirinë për të shprehur mendimet për shëndetin në libra, në TV dhe në internet/media, dhe fuqizimin e njerëzve për të qenë të pavarur dhe për të marrë përgjegjësi në jetën e tyre. Nuk ndjej se po bëj sakrifica. Ajo që kam “humbur” ose kam hequr dorë është e parëndësishme për atë që po fitoj.

Përkohësisht kam “humbur” ose kam hequr dorë nga gjërat. Por unë po fitoj aftësi, përvoja dhe njohuri që do të jenë me mua në përjetësi.

Kam fituar edhe ndjenjat dërrmuese të dashurisë që nuk mund t’i shpreh me fjalë.

Unë do të paguaja çdo gjë dhe do të shkëmbeja gjithçka për atë që po fitoj nga kjo përvojë.

Mund t’ju them se kjo është beteja e fundit.

Lufta ime ka mbaruar. Kur dal nga burgu, “lufta” ime ka mbaruar.

Liritë e vërteta do të vijnë tani pa “forcë”, dhe pa “luftë”, dhe pa rezistencë, luftë, apo rrahje të vazhdueshme daulle dhe shtytje kundër asaj që nuk duam.

Do ta shihni këtë.

Ju DUHET të dini se çfarë nuk dëshironi. Kjo ka ndodhur tani…TANI…ne fokusohemi në atë që duam…dhe pikërisht atëherë ndodh magjia!

Vazhdoni të besoni.

Dhe përqendrohuni në atë që dëshironi…dhe ndjehuni mirë TANI!

Shume dashuri,

Kevin

14 korrik 2014

Ju faleminderit të gjithëve përsëri për të gjitha kartat/letrat/dhe fotot që po më dërgoni.

Falënderime të veçanta për të gjithë ata që më dërgojnë korrespondencë jashtë Amerikës. Po marr sasi të mahnitshme poste nga njerëz jashtë Amerikës (si dhe nga Amerika).

Ju faleminderit të gjithëve. Dhe faleminderit për të gjitha postimet tuaja. Ata më dërgohen për të lexuar!

Kaloj disa orë në ditë duke lexuar të gjitha postimet dhe postimet tuaja!

Shume dashuri,

Kevin

20 korrik 2014

Nga Mary Miller:

Javën e kaluar pata mundësinë të vizitoja Kevinin.

Ai duket shumë i shëndetshëm dhe është shumë i qetë me shtëpinë e tij të re. Ai vazhdon të rritet dhe të mësojë. Të gjithë ne goditëm herë pas here gunga në rrugë. Duke parë Kevinin më kujtoi se këto janë vërtet mundësi për të ndryshuar dhe rritur.

E lashë të kujtonte se jam viktimë e jetës sime vetëm kur jap kontrollin e sediljes së shoferit. Ishte dita e duhur për ta vizituar.

Mary Miller

30 korrik 2014

Shumica e njerëzve nuk kanë një vetë-imagjinatë, vetëvlerësim, vetëvlerësim ose dashuri për veten.

Shumica e njerëzve nuk kanë shumë besim në vetvete.

Shumica e njerëzve e rrahin veten shumë.

Nëse dëshironi të përjetoni paqen e brendshme, qetësinë, qetësinë, gëzimin, lumturinë dhe lumturinë shumicën e kohës në jetën tuaj… atëherë duhet ta doni veten më shumë.

DUAJE VETEN.

Ju duhet të mbani mend se kush jeni në të vërtetë.

Ju jeni një shtrirje (që do të thotë se jeni) energji e pastër Burimi (Zoti, Dashuria, Ndërgjegjja Universale, Gjithçka që ËSHTË, Unë Jam që Jam, etj).

Ju dhe Burimi jeni NJË.

Ju nuk jeni të ndarë nga Gjithçka-Që-ËSHTË.

Kjo do të thotë që ju jeni PERFEKT TANI!

Ju nuk po punoni për t’u përmirësuar.

Ju jeni PERFEKT TANI.

Gjithçka që po bëni është të bëni zgjedhje të reja për atë që dëshironi të përjetoni më pas, bazuar në preferencat tuaja të këndvështrimit, të cilat bazohen në këndvështrimin tuaj të kontrastit që po përjetoni.

Kur kuptoni dhe kujtoni se kush jeni dhe filloni ta shihni botën nga ai këndvështrim energjik jo-fizik (që do të thotë se po shihni energjinë pas gjithçkaje dhe të gjithëve në këtë realitet të hapësirës kohore fizike), do të shihni dhe njihni veten, bota dhe të tjerët siç është çdo gjë në të vërtetë…që është…çdo gjë/të gjithë janë e njëjta energji Burimi TI jeni dhe Burimi është.

Gjithçka është një e tërë.

Ti je gjithcka.

Kështu që ju jeni PERFEKT.

Ju jeni këtu në realitetin fizik me zgjedhje dhe për të qenë pjesë e zgjerimit të Universit përmes zgjedhjeve, dëshirave, dëshirave, preferencave, krijimeve dhe manifestimeve TUAJA.

Merr frymë thellë dhe dije se TI je dashuri e pastër.

Ndaj DUAJE veten!

Dhe pastaj…shihni magjinë në jetën tuaj të shpaloset! 

Ju dua të gjithëve. (TANI mund ta DINI se me të vërtetë e kam fjalën këtë!)

Kevin

5 gusht 2014

Gjërat për mua janë më të mira se kurrë.

Kjo është një përvojë e mahnitshme në shumë mënyra.

Apelet e mia janë në punë dhe gjithçka do të funksionojë në mënyrë perfekte.

Mos harroni, ju mund të merrni gjithçka dhe gjithçka që dëshironi në jetë.

MUND t’i kesh të gjitha.

Kur gjithçka thuhet dhe bëhet, të qenit të gëzuar dhe të lumtur në çdo moment është me të vërtetë ajo që dëshirojmë. Mund të duam edhe emocione dhe emocione të ndryshme gjatë rrugës. 

Pra, pavarësisht nga situatat me të cilat po përballeni dhe çfarëdo emocioni që ndjeni, ju dhe vetëm ju i keni krijuar ato.

Pra, përqafoni ata.

Dhe nëse doni diçka tjetër, përqendrohuni në atë që DI.

Ajo që dini se dëshironi, ndërsa shijoni momentin. Ju mund të keni të gjithë pasurinë dhe gjërat materiale që dëshironi, thjesht duke u fokusuar në atë që dëshironi.

Gëzimi, lumturia dhe lumturia e vërtetë vijnë duke parë se gjithçka është perfekte, duke i falur plotësisht të gjitha dhe duke shkuar përtej faljes… duke kuptuar se nuk ka asgjë për të falur, sepse gjithçka është perfekte dhe ti gjithsesi i ke krijuar të gjitha.

Kjo është një pikë kyçe.

Një shembull i kësaj… Një shok i burgosur që nuk e njihja, erdhi pranë kubit tim dhe i ofroi një libër një të burgosuri tjetër. Ai nuk e donte. Ai tha se ishte shumë i zënë për ta lexuar. Ai më shikoi dhe më pyeti nëse doja ta lexoja. 

Meqenëse Universi po e prezantonte këtë dhuratë, unë pranova. Unë kurrë nuk kam dëgjuar për librin, “Shantaram”, apo autorin, Gregory David Roberts. Pasi pranova librin, lexova faqen “Rreth autorit”. Ja çfarë thotë:

“Autori, ashtu si heroi i romanit të tij, kaloi shumë vite si i arratisur. Në vitin 1978, pas divorcit të tij, humbjes së kujdestarisë së vajzës së tij dhe dënimit për një sërë grabitjesh të kryera për të mbështetur zakonin e tij të heroinës, ai u burgos në një burg australian të sigurisë maksimale dhe u dënua me 19 vjet. 2 vjet më vonë, në vitin 1980, ai u arratis mbi murin e përparmë të burgut dhe për 10 vitet e ardhshme iu shmang autoriteteve, duke jetuar në Zelandën e Re, Azi, Afrikë dhe Evropë … por për pjesën më të madhe të asaj kohe në Bombey Indi, ku krijoi një klinikë mjekësore falas për banorët e lagjeve të varfëra dhe ka punuar si falsifikator, kontrabandist, vrapues i armëve dhe ushtar rrugësh për mafian e Bombait. Më në fund u kap në Gjermani dhe e kreu dënimin atje dhe në Australi, kohë gjatë së cilës ai shkroi Shantaram. Ai tani është një shkrimtar me kohë të plotë dhe ka krijuar një kompani të suksesshme multimediale. Ai jeton në Bombei.”

UAU!

Një tjetër dhuratë interesante që më ka dhënë Universi, për të më inkurajuar, motivuar, mësuar, frymëzuar dhe përcjellë te të tjerët!

Këtu është paragrafi i parë i librit….

“Më mori shumë kohë dhe pjesa më e madhe e botës për të mësuar atë që di për dashurinë, fatin dhe zgjedhjet që bëjmë, por zemra e saj më erdhi në një çast, ndërsa isha i lidhur me zinxhirë në një mur dhe duke u torturuar. E kuptova, disi, përmes ulëritës në mendjen time, se edhe në atë pafuqi të prangosur e të përgjakshme, isha ende i lirë: i lirë të urreja burrat që më torturonin ose t’i falja. Nuk tingëllon shumë, e di. Por në rrahjen dhe kafshimin e zinxhirit, kur është gjithçka që keni, AJO LIRIA, është një univers mundësish. Dhe zgjedhja që bëni, midis urrejtjes dhe faljes, mund të bëhet historia e jetës suaj……”

Dyfishtë WOW!

Shpresoj ta lexoni librin!

Sot, pikërisht tani, jam i lumtur, i shëndetshëm, në paqe dhe plotësisht i bekuar përtej pritjeve të mia më të çmendura!

Unë i kam falur të gjithë, duke përfshirë veten… dhe kam shkuar përtej faljes: duke kuptuar se me të vërtetë nuk ka asgjë për të falur, sepse gjithçka është përsosmëri gjithsesi dhe bota IME u krijua nga UNË.

Unë jam plotësisht i lirë!

Unë dua që ju të përjetoni TË GJITHA dëshirat tuaja dhe të jeni të shëndetshëm, të gëzuar në zemrën tuaj dhe në paqe.

Dhe unë dua që ju të përjetoni LIRI të plotë.

Shume dashuri,

Kevin

10 gusht 2014

Faleminderit të gjithëve përsëri për kartat, letrat dhe fotot që vazhdoj të marr në shuma masive! E kam të vështirë të gjej kohën për t’i lexuar të gjitha! LOL

Faleminderit të gjithëve që më keni bërë të ndihem kaq i dashur.

Gjatë muajve të fundit kam lënë postime duke ju sugjeruar disa libra për të lexuar. Unë po ju sugjeroj dhe inkurajoj që të ktheheni në këto postime dhe të merrni emrat e librave dhe t’i lexoni ato.

Kërkoni jo vetëm mesazhet e dukshme, por edhe mesazhet e fshehura në libra. Sekretet e jetës janë aty. 

Ne mendojmë se duam lumturi, shëndet, sukses, para, miq, prestigj, respekt, admirim, siguri, kënaqësi, gëzim, etj.

Ne mendojmë se duam vetëm përvoja dhe emocione pozitive në jetën tonë. 

Shumë njerëz nuk e kuptojnë se ju në të vërtetë dëshironi të përjetoni emocione negative!

E lexuat saktë.

Shumica prej jush dëshirojnë vërtet, në mënyrë të pandërgjegjshme, përvoja negative, në mënyrë që të ndjeni emocione negative! Prandaj ju tërheqni dhe krijoni situata negative; njerëz dhe ngjarje që ju bëjnë të ndiheni keq sepse i dëshironi!

Mendoni për këtë.

Kur ishim fëmijë, donim të shkonim në një film të frikshëm ose të shkonim në një shtëpi të përhumbur sepse donim të ndiheshim të frikësuar! Ne donim të hipnim në një slitë sepse donim të ndiheshim të tmerruar, nervozë etj.

Kjo vazhdon gjatë gjithë jetës.

Shikoni filmat që zgjidhni të shikoni.

Kini parasysh se ne duam të shohim gjërat NEGATIVE më shumë sesa gjërat e këndshme pozitive.

Ne i shikojmë lajmet në një gjendje të fiksuar nëse ata raportojnë ndonjë tragjedi. Ne shikojmë një aksident me makinë. Ne shikojmë shfaqje të realitetit nëse ka dhimbje njerëzore, vuajtje dhe gjëra të këqija që u ndodhin njerëzve të përfshirë.

Mendoni veten për të gjitha gjërat për të cilat lexoni, shikoni në TV, tekste muzikore, filma, thashetheme etj. Të gjitha janë kryesisht negative.

Pse e kemi këtë nevojë dhe dëshirë të thellë për të ndjerë emocione “të këqija”?

Kjo është diçka që do ta shpjegoj dhe do ta zbuloj në stërvitje kur të jem jashtë… IT është kaq e fuqishme. Kur të hiqni këtë NEVOJË dhe dëshirë të pakontrollueshme për të ndjerë emocione negative, e gjithë jeta juaj do të bëhet lumturi, sepse tani mund të tërheqni VETËM mirësinë, lumturinë dhe përvojat pozitive!

Meqë ra fjala, disa nga sekretet e heqjes së kësaj “nevoje për negative” të lindur janë në librat që kam rekomanduar gjatë 6 muajve të fundit! 🙂

Shumë dashuri për të gjithë ju dhe do t’ju shoh në krye!

KT

16 gusht 2014

Nga Dr. Ted Morter:

Nuk dija çfarë të prisja, por e dija se duhej të shkoja. “Camp Cupcake”, Kampi Federal ku ndodhet aktualisht KT ishte, megjithatë, një burg.

Si do ta trajtonte ai burgosjen?

Si do të përshtatej ai që të mos kishte pothuajse asgjë – pa pasur fare? 

Epo, më lejoni t’ju tregoj se çfarë ndodhi.

Së pari, ai eci pranë meje me flokët e tij të saporritur, të argjendtë, të çuditshëm dhe të gjatë deri në jakë, të cilat po të mbuloheshin nga një kapele bejsbolli do të kishin dalë mjaftueshëm nga secila anë për të ulur një helikopter të vogël drone në secilin vesh! Ai buzëqeshi me ato vështrime depërtuese dhe më dha një përqafim të madh e të gjatë. Si një vëlla për mua dhe doktor Tomin, KT është familje.

Ndjej se gjëja më e rëndësishme që mund t’ua transmetoj të gjithëve është që Kevin të ecë në këmbë dhe të flasë. Ai më tregoi për përgjegjësitë e punës që ka në kuzhinë, disa nga sfidat me të burgosurit dhe përpjekjen për të fluturuar poshtë radarit kur është e mundur duke pasur parasysh statusin e tij të famshëm.

Ai përmendi kur ishte i rrethuar nga ata që janë negativë dhe fajësojnë të gjithë të tjerët dhe gjithçka tjetër për gjendjen e tyre të vështirë, se ai thjesht ndërhyn në një aluzion pozitiv në bisedë dhe më pas shikon sjelljen të ndryshojë plotësisht drejt më mirë.

Disi ai gjithmonë arrin të shohë të mirën dhe të ndihmojë të tjerët. Ai e ndjek me shkrim, stërvitjen në të gjitha nivelet, dhe unë mbeta i habitur për të thënë të paktën. I habitur që duke pasur parasysh rrethanat dhe rrethinat, ai mbetet i fortë dhe i sigurt në atë që do të sjellë e ardhmja, dhe i emocionuar për të ndarë udhëtimin e tij kur është e përshtatshme.

Kevin ishte sinqerisht i emocionuar kur shihte anëtarët e klubit që rriteshin për të vazhduar ëndrrën e tij, edhe nëse i duhej të qëndronte i shkëputur nga gjithçka. Ai më këshilloi të rishikoja të gjitha nivelet e trajnimit dhe të inkurajoja të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.

Ai ishte vërtet i shqetësuar se njerëzit përqendroheshin në të ardhmen dhe suksesin e tyre, në vend që të ndaleshin në statusin e tij aktual.

Ai duket shkëlqyeshëm, (jo flokët) dhe është vërtet në paqe me gjithçka. Ai është duke studiuar çdo ditë, duke ushtruar dhe duke qëndruar pozitiv.

Çfarë shembulli i shkëlqyer i zgjedhjes për të gjetur arin!

23 gusht 2014

Çfarë dëshironi në jetë?

Shumica e njerëzve duan të njëjtat gjëra. Siguria financiare; shëndeti; një dashnor; ndjenja e plotësuar, e sigurt, e sigurt; etj.

Kur me të vërtetë mendoni për të gjitha gjërat që dëshironi dhe më pas pyesni PSE i dëshironi ato…do të përfundoni me dëshirën për gëzim, lumturi, paqe, kënaqësi dhe një ndjenjë dashurie të thellë, vlerësimi dhe pranimi totalisht 100%.

Në thelb, ne të gjithë duam ndjenja/emocione pozitive.

Ne mendojmë se GJËRAT ose KUSHTET do të na japin këto ndjenja/emocione që i kërkojmë kaq thellë.

Ata nuk bëjnë.

Pra, si i merrni të gjitha gjërat në jetë që dëshironi DHE ndjenjat/emocionet pozitive që janë rrënja e të gjitha dëshirave tona?

Kursi i Mjeshtërisë së Suksesit është një vend për të gjetur formulën.

Librat e sugjeruar janë një tjetër.

Unë sugjeroj të lexoni librat e mëposhtëm. TË GJITHA librat Ester dhe Jerry Hicks (mësimet e Abrahamit); Bisedat me Zotin libri 1; Opening Doors Within nga Eileen Caddy (lexime të shkëlqyera ditore. Ju lexoni një faqe në ditë.); Magjia e Besimit; Fuqia e mendjes suaj nënndërgjegjeshëm nga Joseph Murphy; Dëshirat e përmbushura nga Wayne Dyer.

Kam rilexuar mbi 50 libra në muajt e fundit dhe kam lexuar disa të rinj.

Këto janë sugjerime për ju.

Ka sekrete të reja që do t’i mësoni sa herë që i lexoni këto libra pasi ka të dhëna këtu për lumturinë e vërtetë të lumturisë në mesazhe.

Kështu që vazhdoni të rilexoni dhe mësoni.

Shume dashuri…

Kevin

6 shtator 2014

Nga Ed Foreman i cili vizitoi KT javën e kaluar:

Kevin…Urime për shembullin tuaj të mrekullueshëm të lidershipit pozitiv në mjedisin tuaj aktual.

Vetëbesimi dhe guximi juaj janë ngjitëse. Ju me të vërtetë “ecni në bisedën tuaj”. Ishte e qartë se të tjerët në situatën që po përjetoni tani inkurajohen dhe ngrihen nga sjellja juaj. Materialet, librat dhe aktivitetet tuaja edukative për vetë-përmirësim janë një frymëzim për ata me të cilët ndërveproni.

Po, ne bëhemi ajo që mendojmë. Mendimi juaj për aktivitetet e kaluara, të tashmen dhe planet tuaja të së ardhmes janë në përputhje dhe funksionojnë për “të mirën e të gjithëve”. Ne ju duam dhe vlerësojmë si anëtarin e familjes që jeni bërë! Është shpërblyese të shikosh “djalin” tonë të zhvillohet në Udhëheqësin Frymëzues që je.

Qenia juaj fizike e fortë, e shëndetshme…qenia juaj mendore gjithnjë vigjilent-dhe-mësues…qenia juaj emocionale e sigurt, e fuqishme dhe e këndshme…janë një dëshmi e gjallë e mësimeve tuaja!

Kur dukemi si një udhëheqës biznesi profesionist dhe i sigurt, trajtohemi në përputhje me rrethanat…dhe bëhemi pikërisht ajo qenie.

Ju jeni Dikush, Guru, Ndikuesi i sigurt, i Fuqishëm i Shumësive, sepse kjo është ajo që jeni bërë me mendimet dhe veprimet tuaja.

Ne ju duam dhe do t’ju duam gjithmonë.

Pas vizitës sonë të mrekullueshme me ju dhe darkës me Magnificent Mary Miller, ne u ndalëm për të vizituar një ish-studentë tonën dhe mike shumë të gjatë, Madelyn Flowers, në një qendër rehabilitimi pranë Toledo Bend (zona kufitare LA/TX) e cila mbijetoi. një aksident automobilistik “vdekjeprurës” rreth gjashtë javë më parë. Madelyn (75) pësoi 8 brinjë të thyera, një dore të thyer, një këmbë të thyer dhe një këmbë “të shtypur”. Ajo ishte e buzëqeshur, e sigurt, e gëzuar dhe nuk përmendi apo mosmarrëveshje për aksidentin apo zonjën tjetër që vdiq dhe dukej se ishte përgjegjëse. pastaj patëm një “përshëndetje” të shkurtër, të ngrohtë për miqtë e vjetër në Hemphill, Teksas, të cilët së fundmi humbën djalin e tyre, babanë e dy adoleshentëve, nga një vdekje e pafat mjekësore.

Ndërsa shkonim me makinë për në Dallas, Earlene dhe unë vumë re se sa me fat jeni ju dhe ne që kemi shëndet të mirë, lëvizshmëri dhe shumë miq.

Jeta ka uljet dhe ngritjet e saj, por në përgjithësi, është një përvojë e lavdishme.

Ne jemi vërtet, thellësisht mirënjohës për ty, Kevin, dhe shembullin tënd frymëzues…që të përjetosh pasojat e një gjykatësi paragjykues, hakmarrës…të përjetosh izolimin tënd të përkohshëm dhe të mbetesh akoma gjallërisht me planet për të ardhmen, duke mos iu referuar kurrë pengesave të së shkuarës.

Kjo është ajo që ju ka bërë kaq të FORTË, dhe ne jemi kaq mirënjohës!

Jeni të dashur dhe të vlerësuar!

Ed dhe Earlene

16 shtator 2014

Të gjithëve u pëlqejnë/dëshirojnë/dëshirojnë gjëra të ndryshme.

Kjo është arsyeja pse ka menu në restorante! LOL

Disa njerëzve u pëlqen të hidhen me parashutë, ose të bëjnë ski, ose të zhyten në skuba, ose në kopsht, ose të pikturojnë, ose të luajnë tenis, ose të shikojnë filma horror ose të lexojnë romane të tmerrshme.

Unë personalisht nuk dua asnjë prej tyre dhe madje mund t’i urrej disa prej tyre. Më pëlqen/më pëlqen të sfidoj kufizimet e mia fizike/mendore/dhe emocionale, qofshin ato ecje për ditë me ushqim të kufizuar dhe pa strehë! Ose duke u sulmuar nga qeveria amerikane dhe duke më marrë të gjitha pasuritë e mia! Ose duke u hedhur në një qeli burgu për 23 orë në ditë për muaj të tërë, pa e ditur se kur dhe nëse do të lirohesh ndonjëherë! Ose bëni ushtrime mendore për ditë të tëra pa ushqim ose gjumë, për të arritur në dimensionet shpirtërore që pakkush ka qenë ndonjëherë! Lista mund të vazhdojë pa pushim.

Këto janë dëshirat e mia.

Çështja është që ne të gjithë duam, duam dhe dëshirojmë gjëra, përvoja dhe kushte të ndryshme.

Nuk ka të drejtë dhe të gabuar, apo të mirë, më të mirë dhe më të mirë kur bëhet fjalë për dëshirat/dëshirat apo gjërat që doni.

Ti i do dhe kenaqesh nga disa gjera, dhe une i dua dhe kenaqem ndoshta nga gjerat qe ti urren ose te tremb me shume.

Megjithatë, shumë njerëz nuk janë krijues të qëllimshëm të përvojave të tyre të jetës.

Shumica e njerëzve nuk zgjedhin me vetëdije atë që përjetojnë në jetën e tyre. Shumica e njerëzve nuk përqendrohen në preferencat e tyre ose në atë që ata vendosën se duan, duan dhe dëshirojnë. Dhe shumica e njerëzve nuk po fokusohen te PSE i duan këto gjëra/përvoja në jetën e tyre.

Kur fokusoheni në atë që dëshironi dhe PSE e dëshironi atë, (në vend se SI do ta arrini), do të jeni më të lumtur dhe do të manifestoni atë që dëshironi.

Shumë njerëz pyesin PSE do të doja të përjetoja atë që po përjetoj.

Përgjigja është e thjeshtë.

E dua kete!

E shihni, dëshira ime është të mësoj, të ndaj. (ky është fati im i vendosur nga UNË shumë kohë më parë…më gjatë nga sa e kuptoni) 

Në mënyrë që të mësoj dhe të ndaj me efektivitet të plotë, unë duhet të DI, jo vetëm TË DI.

Unë duhet të kem BËR atë që jam për të mësuar. Dhe së pari duhet të KAM atë që dua të ndaj.

SHUMË pak njerëz do të ndjejnë ndonjëherë dëshirën ose gëzimin që kam unë (dhe të tjerët gjatë historisë) për të jetuar këto lloj përvojash.

Kur ju mësoni nga dikush që DI (e ka përjetuar nga dora e parë), atëherë mund të mësoni vërtet sepse JU e përjetoni atë në mënyrë mëkëmbëse përmes atij mësuesi. Ju praktikisht mësoni përmes osmozës.

Kjo është arsyeja pse gjatë historisë, Guru-të, të Urtët, të Iluminuarit, Shenjtorët, Mjeshtrit etj. kanë pasur një ndikim kaq të thellë tek ata që ishin GATI, dhe fizikisht afër atij që DI.

Unë jam duke bërë pjesën time.

Unë po shkoj në “vende” ku nuk do të dëshironi të shkoni kurrë, dhe po përjetoj gjëra që nuk do të dëshironi t’i përjetoni kurrë drejtpërdrejt.

Unë po shtoj atë që DI.

Shume dashuri,

Kevin

22 shtator 2014

Nga Earlene Vining që vizitoi KT:

A e dini se ku është Kevin?

Kohët e fundit e vizitova dhe sigurisht e gjeta fizikisht në një mjedis shumë të rehatshëm në Montgomery, Alabama. Kevin në fakt i referohet asaj si Club Cupcake.

Gjatë vizitës sonë, sytë e tij shkëlqenin nga emocioni ndërsa ndau disa nga planet e tij të menduara mirë për të ardhmen. Ai duket i shëndetshëm dhe zbaton Menunë Ditore çdo ditë. Ai e shijon punën e tij si kuzhinier dhe gatuan për gjashtë të burgosur.

Po, Kevini është në rolin e tij si lider, motivues dhe mjeshtër për të bërë më të mirën e realitetit të tij!

Pra, Kejvina për momentin është fizikisht banues në banesën e kufizuar. Por të jeni të sigurt se ai është duke udhëtuar mendërisht

larg në të ardhmen!

Kejvina është një yll i ndritshëm në të gjithë jetën tonë dhe ne duhet të vazhdojmë ta mbajmë atë në zemrat dhe lutjet tona.

Earlene Vining

26 shtator 2014

Unë jam më i miri që kam qenë ndonjëherë.

Dhe duke u përmirësuar.

Unë nuk jam i lidhur me ndonjë rezultat, kështu që i dorëzohem Universit dhe po lejoj manifestimin e përsosur të qëllimeve/ëndrrave/dëshirave të mia personale në atë mënyrë që Burimi e di se është më e mira.

Dëshirat e mia nuk kanë të bëjnë me veten time, ato kanë të bëjnë me ty, shoqërinë, planetin dhe universin.

Paqja, harmonia, dashuria dhe të gjithë njerëzit që ndjejnë kënaqësinë dhe vlerësimin më të thellë për të gjitha përvojat është një nga vizionet e mia.

Dëshirat e mia janë dëshirat e mia.

Ato nuk janë dëshirat tuaja.

Të mitë janë të drejtë vetëm për mua.

E juaja është e drejtë vetëm për ju.

Të gjitha zgjedhjet, preferencat, dëshirat/ëndrrat/qëllimet tona janë gjithmonë të drejta për secilin prej nesh. 

Mos u përpiqni t’i detyroni të tjerëve dëshirat tuaja, ose mënyrat tuaja të jetesës. Ju thjesht do të jetoni me zhgënjim dhe kurrë nuk do të jeni vërtet në paqe/kënaqësi ose do të përjetoni lumturi të vërtetë të brendshme të plotë.

Shumë pyesin veten për situatën time (burg) dhe bëjnë të gjitha llojet e supozimeve. 

Konsideroni të ndaloni së shikuari të tjerët dhe të gjykoni, dënoni, supozoni gjërat dhe kritikoni kushtet e tyre dhe mënyrën se si ata zgjedhin të kalojnë këtë lojë që e quajmë jetë dhe situatat/ngjarjet që ata krijojnë.

Dëshira për ta bërë veten të drejtë dhe të tjerët të gabuar është një motiv që do t’ju pengojë të përjetoni të gjitha dëshirat tuaja dhe të ndjeni lumturi të vërtetë.

Dije në nivelet më të thella, ne krijojmë rrethana në jetë (që në fakt janë vetëm lojëra që krijojmë), për të përjetuar një gamë të plotë emocionesh si dhe kushte që na lejojnë të ushtrojmë fuqinë tonë të padukshme!

Dije mirë të gjithë.

Shume dashuri,

Kevin

3 tetor 2014

Nga Mary Miller:

Rreth 2 javë më parë pata edhe një herë kënaqësinë të vizitoja Kevinin.

Si gjithmonë ai po duket mirë (madje edhe me flokë të egër dhe të leshtë) dhe është fizikisht shumë në formë dhe i fortë. Unë flas me nënën e tij herë pas here dhe unë dhe ajo kemi një “Paktin e Nënës”.

I thashë një herë se nëse djali im do të ishte në Camp Cup Cake dhe do të më thoshte se po ia dilte mirë, nuk do ta besoja asnjë fjalë që ai po thoshte sepse ai më do aq shumë sa nuk do të donte që unë të shqetësohesha. Nëna e Kevinit ra dakord se ajo kurrë nuk e di nëse ai po i tregon asaj se si ndihet vërtet për të njëjtat arsye.

Pra, i premtova se do t’i tregoja të vërtetën, e madhe apo jo aq e madhe, që ajo të dinte gjithmonë se si është ai.

Në përputhje me Paktin e Nënës, mund t’ju them se Kevin po ecën mirë, ndihet mirë, duket i shëndetshëm dhe po përgatitet për një të ardhme të mrekullueshme.

Mary Miller

8 tetor 2014

Pra, doni më shumë gjëra materiale në jetën tuaj apo jo?

Shumica prej jush e bëjnë.

Shumica prej jush nuk e kuptoni plotësisht se vërtet dëshironi vetëm lumturi, lumturi, paqe, kënaqësi etj. Dhe mendoni se paratë, makinat, varkat, etj janë mënyra e vetme për të qenë vërtet të kënaqur, të përmbushur, të kënaqur, të lumtur etj. 

Keni frikë se nëse kërkoni lumturinë, NUK do të merrni gjërat materiale që kërkoni.

Kështu ju kërkoni gjëra materiale, dhe edhe nëse i merrni ato, do të zbuloni se në fakt lumturia, lumturia, paqja etj.

Këtu është piruni i madh në rrugën e jetës.

Nëse shikoni njerëz shumë të suksesshëm materialisht, ata që kanë shumë para, le të themi ata që kanë 300 milionë dollarë ose më shumë, fakti i vërtetë është, për shumicën dërrmuese, ata NUK janë njerëz falës, të dashur, paqësorë. (Edhe nëse janë TANI, NUK ishin kur po bënin të gjitha paratë)

Ata me të vërtetë NUK janë të lumtur dhe të kënaqur. Shëndeti i tyre është i dobët. Marrëdhëniet e tyre janë të dobëta. Ata kanë para, por pak më shumë, dhe vazhdimisht kërkojnë më shumë para, FUQI dhe KONTROLLI mbi të tjerët, sepse mendojnë se nëse marrin vetëm pak më shumë, do të marrin atë që kërkojnë thellësisht… atë “ndjenjën” e pakapshme… atë “diçka “…pranimi, paqja, kënaqësia, përmbushja, lumturia etj.

Por ata nuk e gjejnë kurrë.

Një multi-miliarder u pyet se sa para i duhen vërtet… ashtu si çdo “i varur”, ai tha… “vetëm pak më shumë”.

Unë ju them këtë sepse ju keni një zgjedhje.

Ju mund të ndiqni rrugën e dashurisë dhe faljes, e cila do t’ju çojë në lumturi DHE do t’ju japë TË GJITHA gjërat materiale që dëshironi, ose mund të ndiqni rrugën më të zakonshme drejt pasurisë…që është të kërkoni pasuri mbi gjithçka tjetër.

Ata të dy çojnë në pasuri materiale.

Ju mund të jeni një person i poshtër, i urryer, i zemëruar, kritik, dënues, gjykues, jofalës, hakmarrës dhe të arrini një pasuri masive. Shumë njerëz që kanë pasuri janë të tillë.

Ose mund të ndiqni një rrugë dashurie, faljeje, mirëkuptimi, pranimi dhe paqeje. 

Ju keni një zgjedhje.

Në Kursin e Mjeshtërisë së Suksesit të GIN do t’ju tregohen DY rrugët drejt pasurisë dhe pasurisë..dhe E vetmja dhe E vetmja rrugë drejt paqes, lumturisë dhe lumturisë.

Ju mund të zgjidhni rrugën tuaj.

Dhe, mos kini frikë, gjithmonë, në një çast, mund të ndryshoni rrugën në të cilën jeni!

Unë ju kam dhënë shumë informacione për faljen e të gjithëve, madje edhe atyre që ju torturojnë.

Dhe sigurisht duke falur veten.

Dhe duke shkuar përtej faljes, në kuptimin e plotë të përsosmërisë së gjithçkaje.

Unë po ju jap sekretet për të qenë 100% të lumtur dhe nivele që as nuk mund t’i imagjinoni.

Shume dashuri!

KT

17 tetor 2014

Shumë vazhdojnë të pyesin se si është e mundur që unë jam kaq i shëndetshëm, i lumtur dhe i frikshëm edhe gjatë asaj që shumica do ta quante një sprovë, provë ose makth.

Fakti është se çdo ditë në çdo mënyrë po përmirësohem, më mirë e më mirë.

Sot është dita më e mirë e jetës sime, por jo aq e mirë sa nesër!

Jetoni në këtë moment dhe shikoni përsosmërinë absolute në këtë moment aktual, pavarësisht se çfarë po përjetoni.

Për t’ju ndihmuar të mësoni këtë mësim magjik, ju inkurajoj të shikoni filmin… “Ejani Shih Parajsën”. Ai tregon historinë e vërtetë të varrosur të amerikanëve japonezë që u morën nga shtëpitë, bizneset dhe punët e tyre dhe u vendosën në kampe përqendrimi (në mes të Amerikës) dhe se si e kthyen makthin në parajsë.

Ju inkurajoj gjithashtu të lexoni librin e Dr. Wayne Dyer “Dëshirat e përmbushura”. Ai përdor 2 libra/autorë të tjerë të preferuar të mi, Neville, dhe St Germain I AM Discourses, si bazë të librit.

Ka sekrete të thjeshta në të gjithë trajnimin, nga dëshira juaj është komanda juaj dhe në të gjitha nivelet 1-6 të Kursit të Masterit të Suksesit. 

Trajnimi funksionon dhe funksionon si magji. 

Shumë njerëz pyesin gjithmonë për SI në lidhje jo vetëm me ndjenjën e mirë kur ndodhin gjëra “të këqija”, por SI të çliroheni nga stresi, shqetësimi, ankthi, presioni financiar etj.

Ekziston një libër i mrekullueshëm që unë rekomandoj shumë që fokusohet në SI. “Java e punës 4 orëshe”, nga Timothy Ferris. E kam intervistuar vite më parë kur libri doli për herë të parë. Ndërsa e lexoni, mund të mendoni se e kam shkruar unë, pasi thotë shumë nga të njëjtat gjëra që u kam sugjeruar njerëzve dhe në seminare për më shumë se 20 vjet, por gjithashtu flet për përdorimin e teknologjisë (kompjuterë dhe internet etj) në mënyra që janë të dobishme për ata prej jush që janë plotësisht në stilin e jetës së teknologjisë.

Ju të gjithëve do t’ju pëlqejnë këtë libër. 

Për t’iu përgjigjur përsëri pyetjes që më bëj kaq shpesh…Po, jam më shumë se mirë faleminderit.

Unë jam duke lulëzuar!

Unë jam i Frikshëm!

Unë jam më mirë se i mirë!

Unë po buzëqesh më shumë se kurrë, sepse mund të shoh, ndjej dhe E DI “mrekullinë” që po shpaloset.

Unë shoh fundin e “lojës”.

Dhe ne FITOJMË TË GJITHË!

Shume dashuri…..

KT

26 tetor 2014

Kam gjëra më të rëndësishme për të ndarë gjatë javëve të ardhshme. Kontrolloni këtu çdo ditë për të parë nëse ka përditësime të tjera.

Disa gjëra që duhet t’i bëni për rritjen dhe përfitimin tuaj:

 • lexoni te gjitha postimet duke filluar nga fillimi sipas renditjes qe jane postuar!!
 • bëjini të gjithë që njihni të bëjnë të njëjtën gjë!! Sa më shumë njerëz të keni për t’i lexuar ato postime, aq më shumë energjia do të zhvendoset dhe JU do të përfitoni pasi në çdo kohë që do të bëni dikë të RRITET…JU merrni një rritje 100-fish në rritjen dhe aftësitë tuaja.
 • ejani në këtë faqe sa më shpesh që të mundeni (nëse është e mundur çdo ditë, por të paktën një herë në javë)
 • bëjini të gjithë që njihni të vijnë këtu sa më shpesh të jetë e mundur! SHUME E RENDESISHME! Ne kemi nevojë për njerëz nga e gjithë bota që ta vizitojnë këtë faqe çdo muaj… atëherë shikoni magjinë dhe mrekullitë që ju ndodhin siç nuk e keni imagjinuar kurrë
 • lexoni librat që sugjerova në postime. Ata janë të fuqishëm. Shembull: kur ka qenë hera e fundit që keni lexuar librin Sekreti? Është i shkurtër dhe i lehtë për t’u lexuar dhe shumë i fuqishëm. Apo kur e keni parë për herë të fundit DVD The Secret? Hmmmm….Udhëzimi im për ju është ta BËNI TANI! 🙂
 • Shpërndani sa më shumë njerëzve që mundeni serinë e CD-ve “Dëshira juaj është urdhri juaj” jepini për dhuratat e Krishtlindjeve, përdorni ato si dhurata për çdo rast, ose thjesht shpërndajini ato për të gjithë ata që njihni dhe këdo që takoni. KJO mund të bëni për të ndryshuar botën tuaj.

Sekreti për të jetuar është të DHËNI. Po, ata do të kenë përfitime (nuk keni marrë përfitime nga CD-të dhe libri?), por ju do të përfitoni edhe më shumë duke i dhënë ato.

 • Lexoni librin “Magjia” nga Rhonda Byrne. Bëhet fjalë për të qenë mirënjohës…libër i FUQYSHËM. Është një lexim shumë i lehtë pasi thjesht lexoni disa faqe në ditë dhe bëni një ushtrim të shkurtër ditor për 28 ditë rresht. Shikoni botën tuaj të përmirësohet në mënyrë magjike.

Më shumë postime SHUMË të rëndësishme do të vijnë gjatë javëve të ardhshme…tani ju shkoni në punë dhe bëni pjesën tuaj!

Lexojeni këtë post përsëri tani.

Ndjeni energjinë dhe dashurinë në këtë postim. Ndjeni buzëqeshjen në fytyrën time dhe gëzimin në zemrën time ndërsa po shkruaj këtë. Ndjeni pritjen dhe vetëdijen e asaj që po ndodh ashtu si unë.

Më e mira nuk ka ardhur ende për të gjithë ne! :):):):):)

Me dashurinë dhe vlerësimin më të thellë për të gjithë ju.

Kevin

28 tetor 2014

Babai i Kevinit, Robert Trudeau ndërroi jetë të dielën.

Ai ishte një njeri shumë i sjellshëm dhe i dashur. Ai ishte 88 vjeç dhe jetoi një jetë të gjatë të përmbushur. Zgjimi është sot dhe varrimi është të mërkurën.

Kevin nuk do të lejohet të marrë pjesë për fat të keq. Jam i sigurt se kjo është një kohë e vështirë për të.

Nëse dikush dëshiron të dërgojë lule në funeral, ju lutemi të më dërgoni email në foreverkt22@gmail.com dhe unë do t’ju jap informacionin. Nëse dëshironi të dërgoni një kartë, unë kam vendosur edhe adresën e tij postare këtu. Dhe nëse shkruani mesazhe këtu në këtë faqe, unë do t’ia përcjell (pasi ai nuk ka qasje në internet – vetëm email për disa miq/familje)

Faleminderit !

Kevin Trudeau – 18046036

KAMP FEDERAL I BURGJEVE Mobile B

MONTGOMERY, AL 36112

30 tetor 2014

Përshëndetje të gjithë!

Shumë prej jush janë në kërkim të pilulës magjike që do të realizojë të gjitha ëndrrat dhe dëshirat tuaja.

Merrni parasysh këtë citim të fuqishëm:

“Frika jonë më e thellë nuk është se jemi të papërshtatshëm. Frika jonë më e thellë është se ne jemi të fuqishëm jashtë mase. Është drita jonë, jo errësira jonë ajo që na frikëson më shumë.

 Ne pyesim veten, kush jam unë që të jem brilant, i mrekullueshëm, i talentuar, përrallor?

Në fakt, kush je që të mos jesh?

Ju jeni një fëmijë i Zotit. Loja juaj e vogël nuk i shërben botës. Nuk ka asgjë të qartë për tkurrjen në mënyrë që njerëzit e tjerë të mos ndihen të pasigurt rreth jush.

Të gjithë jemi të destinuar të shkëlqejmë, siç bëjnë fëmijët. Ne kemi lindur për të shfaqur lavdinë e Perëndisë që është brenda nesh. Nuk është vetëm tek disa prej nesh, është tek të gjithë.

Dhe ndërsa e lëmë dritën tonë të shkëlqejë, ne në mënyrë të pandërgjegjshme u japim leje njerëzve të tjerë të bëjnë të njëjtën gjë.

Ndërsa çlirohemi nga frika jonë, prania jonë automatikisht çliron të tjerët.” nga Marianne Williamson.

Mendoni për këtë ngadalë.

Ajo i thotë të gjitha.

Merrni parasysh ta lexoni këtë disa herë sot, ngadalë, duke menduar për kuptimin e fjalëve.

Konsideroni ta lexoni përsëri nesër të paktën një herë, ngadalë, duke menduar dhe kuptuar me të vërtetë atë që thuhet.

Konsideroni ta lexoni të paktën një herë për disa ditë të tjera, ndoshta çdo ditë, ndoshta printoni dhe mbani me vete dhe lexoni atë çdo ditë disa herë.

Nëse e bëni këtë…do të përjetoni një mrekulli.

Unë premtoj!

Shumë dashuri oh i madh dhe madhështor..sepse TI je vërtet i madh dhe madhështor përtej imagjinatës suaj!

Kevin

6 nëntor 2014

Në disa mesazhe në këtë faqe dhe në trajnime, kam përdorur fjalë të caktuara pa i përcaktuar kurrë ato për ju.

E bëra këtë me qëllim.

Kur lexoni diçka dhe arrini në një fjalë që nuk është përcaktuar qartë, mund të shkaktojë konfuzion.

Gjithashtu mund t’ju detyrojë të hulumtoni dhe përcaktoni fjalën, e cila sjell njohuri dhe qartësi. 

Këtu janë fjalët që janë përdorur dhe nuk janë përcaktuar në mënyrë specifike. Unë ju sugjeroj të merrni një fjalor masiv dhe të lexoni përkufizimet, DHE të gjeni burime të tjera për të përcaktuar fjalët dhe të diskutoni me të tjerët përkufizimet e vërteta të fjalëve.

PASTAJ kthehuni dhe rilexoni postimet/mesazhet në këtë faqe dhe shikoni një mrekulli të ndodhë pikërisht para syve tuaj!

Do të përjetoni MAGJIKE!

Unë jam shumë i emocionuar për ju!

Pastaj raportoni këtu se çfarë ndodhi në mënyrë që të tjerët të motivohen për të bërë këtë proces të thjeshtë por të fuqishëm.

Ja fjalët: Ego; Vetë; Vetë e Lartë; E vërteta; Mendje; Mendimet; iluminizmi; Ndjenjat; Emocionet; Njohuri; Ndërgjegjësimi.

Shijoni përvojën e mrekullueshme dhe ndjeni veten tuaj të brendshme të zgjerohet përtej imagjinatës tuaj më të egër.

dashuri,

Kevin

12 nëntor 2014

Siç e dini, babai im kaloi dhe kaloi në një dimension tjetër disa javë më parë. (në anglisht, kjo do të thotë se ai vdiq) 

Herën e fundit që fola me të, disa orë para se të kalonte, ai qeshi dhe tha se do të krokat! Ne të dy qeshëm. Ai kurrë nuk kishte lexuar apo dëgjuar ndonjë nga materialet e Abrahamit/Hicks-it, por është qesharake që Abrahami gjithmonë i referohej “vdekjes” si “Kërkatim”.

Babai ishte i qetë në vdekjen e tij dhe po ashtu edhe unë.

Nuk u pikëllova, isha i lumtur për TË.

Nuk isha në depresion, isha mirënjohës për një jetë të mrekullueshme që ndamë. 

Shumë prej jush kanë frikë se jam i pikëlluar.

Une nuk jam.

Unë “e di” se kur dikush largohet nga trupi i tij, ai bëhet plotësisht i lirë dhe më i fuqishëm nga sa mund ta imagjinonit ndonjëherë, duke përjetuar lumturi dhe paqe që tejkalon çdo kuptim ose kuptim njerëzor.

Unë e dua babin tim dhe ishte thjesht koha e tij.

Të gjithë do të kemi kohën tonë.

Unë po e festoj jetën e tij të mrekullueshme siç do të donte ai.

Ai gjithmonë donte që unë të ndiqja ëndrrat e mia dhe thjesht të jem i vërtetë me veten time, pasi ai instinktivisht e dinte se kjo do të më vinte në një linjë me atë që jam në të vërtetë dhe do të isha plotësisht i gëzuar.

Unë jam mirënjohës që ai ishte babai im. Unë isha shumë me fat dhe i bekuar që e kisha atë si babanë tim. Jam i lumtur që kujtoj me gëzim kohët tona së bashku dhe gjithë mençurinë që kam mësuar prej tij. Shumë nga mësimet që ai më mësoi ishin thjesht duke jetuar jetën e tij që unë të dëshmoja.

Tani, ndërsa mendoj prapa, po e shoh urtësinë e tij të vërtetë në një dritë shumë më të qartë dhe në një nivel shumë të thellë, duke mësuar mësimet TANI ai me vetëdije dhe nënndërgjegjeshëm po më mësonte gjithë jetën e tij.

Unë jam shumë mirënjohës për babin tim dhe për gjithçka në jetën time.

Tani jam më i gëzuar se kurrë.

Vdekja e tij, siç ishte jeta e tij, është një dhuratë.

Me fjalët e mikut tim të dashur të ndjerë Charlie “Tremendous” Jones, “Jeta është e jashtëzakonshme!!!”

Shume dashuri!!

KT

21 nëntor 2014

Unë gjithmonë ju kam sugjeruar të lexoni libra të ndryshëm për rritjen tuaj.

Pesë vjet nga tani, personi që do të bëheni do të ndikohet fuqishëm nga njerëzit që takoni dhe librat që lexoni. (Charlie “Tremendous” Jones).

Arsyeja për këtë nuk është aq shumë njohuritë intelektuale që fitoni, por ajo që ju bëjnë “energjia” e njerëzve dhe librave në BRENDA.

Deri më tani, shumë prej jush kanë lexuar disa nga librat që unë kam rekomanduar, dhe disa libra më shumë se një herë.

Jam i sigurt që keni gjetur që ju kanë pëlqyer disa libra më shumë se të tjerët dhe disa nga librat kanë pasur një efekt shumë të fuqishëm pozitiv tek ju.

Deri herën tjetër….

Shume dashuri…

Kevin

5 dhjetor 2014

Shumë njerëz duan/dëshirojnë gjëra materiale në jetën e tyre, të tilla si paratë dhe gjërat që paratë mund të blejnë. Nuk ka asgjë të mirë apo të keqe në çdo dëshirë. Dëshira e një personi nuk është më e mirë se dëshira e dikujt tjetër.

Çfarëdo që ju dëshironi dhe ju bën të ndiheni mirë nga brenda është e vërtetë për natyrën tuaj dhe unë ju inkurajoj ta manifestoni atë.

Në procesin e arritjes së dëshirës/dëshirës/dëshirës suaj, ju mund të ndryshoni mendje dhe të vendosni se nuk dëshironi më ta ndiqni atë dëshirë të veçantë, pasi dëshirat tuaja mund të ndryshojnë ndërsa ne ndryshojmë.

Nëse jeni në përputhje me dëshirën tuaj për dëshirën tuaj, dhe përfundimisht, me kalimin e kohës, arrini dëshirën tuaj origjinale, mund ta doni atë dhe të ndiheni mirë, ose mund të zbuloni se nuk ju ka dhënë ndjenjën që keni menduar.

Sido që të jetë, ju më pas do të sqaroni se çfarë dëshironi TANI dhe do të vendosni për një dëshirë tjetër/të re…dhe procesi vazhdon.

Të gjithë ju dëshironi/dëshironi diçka.

Shumica prej jush duan/dëshirojnë gjëra materiale.

Disa prej jush duan gjëra jo materiale si ndriçim shpirtëror ose marrëdhënie më të mira, ose thjesht një ndjenjë paqeje, lumturie, gëzimi të brendshëm, qetësi, qetësi, kënaqësi, harmoni…

Mos harroni, nuk ka dëshira të drejta dhe të gabuara dhe disa dëshira nuk janë më të mira se të tjerat.

Të gjitha dëshirat janë të njëjta në këtë drejtim.

Megjithatë, megjithëse parimet e përdorura për të manifestuar zbatohen për çdo gjë, METODAT e përdorura për të manifestuar/arritur gjërat materiale janë paksa të ndryshme nga ato për manifestimin e gjërave jomateriale. (Librat, audiot, videot dhe kurset e reja të rekomanduara të Kevin mund të gjenden në  KevinTrudeauFanClub.com )

Ju mund të thoni, “kjo listë përmban shumë libra. Nuk do të kem kurrë kohë t’i lexoj të gjitha.” Kuptoni se nuk keni nevojë t’i lexoni të gjitha për të realizuar ëndrrat tuaja, ju duhet vetëm të lexoni për të paktën 5-10 minuta në ditë … çdo ditë … dhe brenda një periudhe shumë të shkurtër kohore, nëse përqendroheni në atë që po lexoni dhe zbatoni ato që lexoni, do të manifestoni dëshirat tuaja!

Nuk ka të bëjë me numrin e librave që lexoni apo sa shpejt i lexoni ato.

Bëhet fjalë për zbatimin e asaj që lexoni!

Mbani mend fjalën e Murgut Shaolin për mua, “Unë nuk kam frikë nga 10,000 goditjet që ju e dini që keni praktikuar vetëm një herë secila, kam frikë nga 1 goditje që keni praktikuar 10,000 herë!”

Cilin libër duhet të lexoni më parë?

Cilido qoftë libër që jeni tërhequr për të lexuar!

Dhe mund të lexoni më shumë se një libër në të njëjtën kohë. Dhe, nëse nuk ju pëlqen libri… lëreni poshtë dhe provoni një tjetër, kthehuni te ai libër më vonë, ose kurrë!

Shikoni magjinë të ndodhë në jetën tuaj dhe në botën tuaj!

Shihemi të gjithë në TOP!

Shume dashuri,

Kevin

20 dhjetor 2014

Disa njerëz që kaluan programin e CD-ve “Dëshira juaj është komanda juaj” vazhduan të përmbushin ëndrrën e tyre për të autorizuar dhe botuar një libër. Kohët e fundit kam marrë 2 libra nga 2 persona të tillë. “Ian and the Great Silver Dragon Bry-Ankh” nga Jim Dilyard. Dhe “Hero brenda-një udhëtim në dritë” nga Eden Rein.

Dua t’i përgëzoj për manifestimin e ëndrrave të tyre! Jam shumë krenare për ta!

Siç thotë një fjalë e urtë… ju mund ta çoni një kalë në ujë, por nuk mund ta bëni atë të pijë.

Kështu është me njerëzit.

Shumë prej tyre udhëhiqen te një libër i veçantë, ose seria e CD-ve Wish Your Command, të Kursit të Masterit të Suksesit, por sa prej tyre rriten në fakt përmes materialit dhe e mësojnë atë?

Dhe sa e aplikojnë materialin?

Është e gjitha aty.

Ju mund t’i realizoni të gjitha ëndrrat tuaja.

Mund t’i kesh të gjitha.

Mund të jesh, të bësh dhe të kesh gjithçka që dëshiron vërtet.

Ju mund të keni paqe dhe lumturi në jetën tuaj. Mund të keni marrëdhëniet më të mahnitshme. Mund të ndiheni më mirë se kurrë më parë. Ju mund të jetoni një jetë të bekuar magjike. Ju keni lindur për të fituar. Ju jeni projektuar për arritje. Ju jeni krijuar për sukses. Ju jeni pajisur me farat e madhështisë.

Lëreni madhështinë tuaj të rritet dhe të dalë!

Përqafoni fuqinë tuaj dhe natyrën tuaj të vërtetë.

Shkoni për ëndrrat tuaja!

Dhe mbani mend,…….mos lejoni askënd të vjedhë ëndrrën tuaj!

Ti mund ta besh!

25 dhjetor 2014

Sapo lexova librin e Victor Frankles…Kërkimi i njeriut për kuptimin.

Ai i mbijetoi kampit të vdekjes naziste të Aushvicit. Pashë gjithashtu një dokumentar shumë të gjatë për kampet naziste të përqendrimit.

Gjithçka që mund të them ishte… faleminderit, faleminderit, faleminderit univers!

Unë u mbusha me një ndjenjë mirënjohjeje dhe vlerësimi!

Mendoj për Nelson Mandelën, i cili është dënuar si terrorist dhe ka vuajtur 28 vjet në një qeli burgu!

Mendoj sa me fat jam, ku jam, dhe të gjitha mundësitë që kam!

Unë jam shumë i bekuar.

Unë mund të dekompresoj 100%. De-stresi. Lexoni. Meditoni. Ushtrimi. Shtrihu. Bej joga. Luaj letra dhe qesh, qesh, qesh gjithë ditën. Hani ushqim të mirë. Frymëmarrje. Ngadalësoni. Punoni në ushtrimet e mia mendore. Bëni të gjitha proceset në librat e mi si Pyet dhe jepet. Planifikoni dhe krijoni të ardhmen. Futeni në eter dhe shkarkoni fuqitë “magjike” duke çliruar kështu aftësi të reja!

UAU…

Sa me fat jam!?!?

Në jetën tuaj…kërkoni dhe përqendrohuni te ARI

Shume dashuri,

Kevin

8 janar 2015

Kur dëshironi që ëndrrat tuaja të realizohen, kë dëgjoni?

Kush mund t’ju ndihmojë? Nga kush mund të mësoni? Këshillat e kujt duhet të merrni?

Përgjigja është: Dikush që ka atë që dëshironi dhe ka qenë aty ku jeni.

Ju mund të merrni vetëm atë që dikush duhet të japë. Dhe më e shumta që një person mund të japë është ajo që është bërë: SHTETI i tyre; ESENCA e tyre; atë që ata DI (jo vetëm që dinë).

Mos harroni gjithashtu se ju mund dhe inkurajoheni të mësoni nga të gjithë, çdo situatë dhe çdo përvojë.

Pengesa kryesore që ka një person është kur MENDJA MENDON se e di tashmë. Kur arrijmë në pikën që të mërzitemi duke dëgjuar audio/ligjërata/folës ose duke lexuar libra që zbulojnë të vërtetën, ne kemi humbur aftësinë tonë për të mësuar dhe nuk mund të shkojmë më tej. 

Në fund të fundit, kur jeni një me Burimin tuaj (në përputhje pa rezistencë, 100% duke e lejuar) ju thjesht dëgjoni veten (Zotin, Burimin, etj) dhe ndiqni ndjenjat tuaja.

Megjithatë, kur arrini në atë pikë, ju jeni gjithashtu më të mësuarit dhe e doni procesin e të mësuarit të pafund (për sa kohë që jeni në një trup, ju jeni duke mësuar!). Është zëri/ndjenjat e brendshme (VETJA/Zoti/Burimi, etj) që ka gjithmonë të drejtë.

Pastaj përsëri, mbani mend, nuk mund të gaboni kurrë!

Mendoni për këtë!

Ndiqni ndjenjat tuaja, jo atë që mendja juaj mendon dhe ju thotë intelektualisht.

Si çështje praktike, të gjithë ne kemi nevojë për të tjerët që të na ndihmojnë të rritemi, zgjerojmë dhe nxjerrim në pah potencialin tonë të vërtetë.

Dhe më saktë, ne kemi nevojë për DIKË që ka “fuqinë të çliruar” (në rreshtim, plotësisht lejues, të zhveshur nga mendja/mendimet/egoja).

Ndërsa energjia e tyre prek energjinë tonë dhe e zgjon atë!

Ekziston një formulë universale matematikore: TI plus NJË TJETËR (përderisa ai “tjetri” ka tashmë fuqinë/energjinë/ndërgjegjen e tij të çliruar) mbizotëron mendjen/egon dhe të lejon të jesh i lirë prej tij, duke çliruar potencialin dhe aftësitë e tua të pakufizuara, duke përfshirë aftësia për të shfaqur gjërat materiale dhe aftësia juaj për të qenë të lumtur/të gëzuar në çdo kohë.

Ne kemi nevojë për një “qenie ose qenie” të tillë për të na ndihmuar në çlirimin e aftësive tona duke e njohur plotësisht natyrën tonë të vërtetë të mrekullueshme dhe të përsosur. (Për sa kohë që ai person është në përputhje me burimin e tij dhe ka fuqinë e plotë kozmike të dritës / dashurisë / mirëqenies që rrjedh përmes tyre pa asnjë rezistencë)

Ne kemi nevojë për një tjetër të tillë fillimisht dhe gjatë gjithë rrugës për të na ndihmuar të çlirohemi nga mendja/mendimet/egoja jonë, në mënyrë që të përdorim fuqinë/energjinë që JEMI dhe të shfaqim dëshirat tona, çfarëdo qofshin ato, dhe të përjetojmë paqen e vërtetë; harmoni; lumturi; gëzim; Kënaqësi; qetësi/qetësi. 

Pra, pyetja është, cilët njerëz ndjekim dhe kë dëgjojmë? Çfarë grupi/klubi/shoqërie duhet t’i bashkohemi? Në çfarë trajnimi duhet të investojmë kohë dhe para? Nga cili “person” duhet të mësojmë dhe t’u besojmë mësimeve të tyre?

Ekziston një ndryshim i madh midis një mësuesi, folësi, motivuesi ose autori të zakonshëm që mund të jetë i shkëlqyer në përshkrimin e gjërave intelektuale për të cilat ata dinë, (në vend që të DI në të vërtetë), dhe “të urtit, guru, mjeshtër, avatar, shenjtor, etj. ” që në fakt ju ndryshon nga brenda me praninë e tyre, një buzëqeshje të thjeshtë, shkrimet/fjalët e tyre, apo edhe kur thjesht i mendoni apo shikoni foton e tyre.

Të dish për diçka dhe të kesh aftësinë, kapacitetin dhe përvojën për të jetuar dhe për të qenë në të vërtetë janë gjëra krejtësisht të ndryshme.

Ju nuk mund të jepni atë që nuk keni, atë që nuk jeni ose atë që nuk e keni përjetuar personalisht. 

Shumë njerëz, sado kuptim të mirë, përpiqen të mësojnë atë që nuk “kanë” ose nuk e kanë përjetuar personalisht, dhe atë që nuk janë, (Një Shpëtimtar tashmë duhet të shpëtohet).

Nëse gjeni dikë ku vetëm komenti ose biseda e tij e zakonshme, një leksion i thjeshtë, një regjistrim audio, një video ose diçka që ai ka shkruar, ju jep jo vetëm informacion, por një përvojë që ndihet jashtëzakonisht e gëzueshme dhe e lumtur, atëherë udhëzimi im do të ishte dëgjoni me vëmendje atë person!

Ndiqni atë/ajo!

Nëse dikush ju bën të ndiheni të riorganizuar nga brenda pas një momenti të parëndësishëm me të ose diçka që ai ka shkruar, dëgjojeni… ndiqni atë.

Nëse dikush ju bën të ndiheni ndryshe, në një mënyrë pozitive të përhershme, dëgjojeni… ndiqni atë.

E kam treguar shumë herë historinë kur dëgjova për herë të parë të fliste Dexter Yager në 1979. E dëgjova për një seminar të tërë fundjave. Kur mbaroi, më pyetën se çfarë mësova, thashë se nuk mësova asgjë. Nuk mund të kujtoja ose të tregoja ndonjë gjë që ai tha që më goditi në shtëpi. Unë në fakt u mërzita gjatë gjithë fundjavës, sepse ai nuk ishte një folës i mirë, dhe ai me të vërtetë nuk na mësoi asgjë!

Por unë isha një person i ndryshuar pas atij seminari të fundjavës! Unë u transformova! Unë u riorganizova nga brenda. “Qenia, thelbi, energjia” e tij më preku.

Kjo më ka ndodhur 3 herë me 3 persona të ndryshëm gjatë viteve. (efekti pozitiv që pata ishte për shkak të energjisë që ata kishin DHE faktit që unë isha GATI për ta marrë atë!) AJO (“prania; fuqia; energjia..jo ATA) më zgjoi thelbin Tim; energji; qenie; pushtet! Kam pasur një “përvojë”.

Unë isha ndryshe. Nuk do të isha kurrë i njëjti! Fuqia e tyre; dashuri; thelbi; energjia” më hapi!

U ndjeva ndryshe, në një mënyrë të madhe pozitive, të përhershme.

Ishte si një fuqi kozmike që vinte prej tyre që inicioi dhe zgjoi një vetëdije dhe vetëdije shpirtërore tek unë.

Unë mund të shihja!

Unë mund të ndjehem!

Unë kisha një DIJE!

Unë pata një “përvojë” që më lartësonte, fuqizonte, zgjeronte të gjithë qenien time dhe një ndjenjë të rritur të qartësisë së perceptimeve. 

Kisha ndjenjën më të thellë të mirënjohjes dhe vlerësimit.

Kjo vazhdoi të rritej gjithnjë e më shumë, për sa kohë që unë qëndrova në lidhje në një farë mënyre me ta. Ishte sikur ata të ishin një “dritë” dhe unë isha një qiri që nuk ishte ndezur ende. Aty “flaka/drita” më ndezi qiriun! Dhe së bashku, fuqia e dritës është eksponenciale. 

Kur takoni dikë personalisht, ose nëpërmjet librit, cd-së, audios, leksionit, videos, shkrimeve të tij dhe ZEMRA juaj i ndjen efektet, dhe ju ndiheni të “transformuar”, ju keni gjetur “qenien” që mund t’ju ndihmojë të çlironi aftësitë tuaja. , natyrën tuaj të vërtetë perëndie, dhe të zgjojë vërtet atë që jeni në të vërtetë.

Atëherë mund të jeni vërtet në gjendje të manifestoni të gjitha dëshirat tuaja dhe të jeni më të lumtur / të gëzuar / të lumtur etj dhe më të qetë se sa mund ta imagjinoni ndonjëherë.

Kur ndiheni 100% të pranuar dhe të dashur nga një “qenie” nga e cila po mësoni, dhe kur ndjeni se personi në të vërtetë ju “njoh”… ju keni gjetur një burim për veten tuaj.

Do ta dini nga mënyra se si ndiheni. 

Mund ta dallosh sepse ai person nuk do të thotë “më shiko mua”…por përkundrazi…”shiko brenda vetes, shiko veten, shiko përsosmërinë tek TY, shiko potencialin dhe fuqinë e pakufizuar që je ti!”

Ata do t’ju fuqizojnë. 

Mbani mend, ju jeni shprehja e pastër e dashurisë (Burimit) të Zotit, ashtu si Zoti është dashuri, ashtu jeni edhe ju.

TI je Dashuri/Përsosmëri e pastër.

Kjo është arsyeja pse unë them pas një leksioni, ose takimi, “kurrë mos jeni i njëjti”. Sepse E DI, nuk do të jeni kurrë më të njëjtët pasi të keni përjetuar një libër/cd/seminar etj. 

Tani që e keni lexuar këtë…..si ndiheni?….

A janë të qarta tani shumë mistere për ju? ….

Si do ndiheni neser?!?!?…..

Dhe të nesërmen?!?!?……

Unë do t’ju them me dashurinë dhe vlerësimin tim më të thellë……

Duaje veten, je perfeksion!……..

Dhe…… mund të mos jesh kurrë i njëjti.

Deri herën tjetër.

Shume dashuri,

KT

8 janar 2015

Po, mund të jesh i pasur dhe të jesh i lumtur!

Dhe po, mund të jesh i pasur dhe i mjerë.

Mund të jesh i varfër dhe të jesh i mjerë gjithashtu, dhe mund të jesh i varfër dhe i lumtur.

Por ju duhet të mësoni të jeni të lumtur TANI, pavarësisht nga situata apo gjendja, edhe nëse jeni plotësisht i varfër.

Paratë/pasuria nuk do t’ju bëjnë të lumtur.

Nëse së pari kërkoni para ndërsa jeni të mjerë, mund të përfundoni me para, por prapë do të jeni të mjerë.

Të qenit i lumtur së pari do t’ju lejojë të keni para DHE të jeni të lumtur.

Por nëse kërkoni pasuri ndërsa jeni të mjerë duke menduar se paratë do t’ju bëjnë të lumtur, do të zhgënjeheni kur t’i merrni paratë.

Shume dashuri,

Kevin

28 janar 2015

Nga Mary Miller:

Përshëndetje të gjithë!

Sapo e kaloi ditën me Kevinin dhe po, ai ka ende flokë të gjatë hipi. Më kthen menjëherë në vitet gjashtëdhjetë dhe kujtimet e Woodstock.

Siç mund ta dini, unë kam një pakt me nënën e tij për të thënë të vërtetën, duke e ditur se sa normale është që djemtë (dhe vajzat) të qetësojnë atë që thonë në mënyrë që të mos shqetësojnë nënat e tyre. Dhe të themi të vërtetën, Kejvina po ecën shumë mirë. Ai duket i shëndetshëm dhe është në gjendje shumë të mirë fizike. Por ndoshta më e rëndësishmja, Kejvina është në paqe aty ku është. Ka shumë burra në “Camp Cup Cake” që përdorin burimet e tyre duke jetuar në të ardhmen në vend të së tashmes, duke uruar që të ishin diku tjetër dhe të prisnin të liroheshin.

Të jesh në momentin e tanishëm në këto kushte dhe të gjesh paqen e brendshme nuk është detyrë e lehtë.

Ajo që Kevin dhe unë kemi pasur gjithmonë të përbashkët është besimi se marrja e kontrollit mbi emocionet tona, mbi personalitetin tonë është vendi ku qëndron e gjithë fuqia jonë. Në zhvillimin e instrumenteve tona, ne kemi punuar gjithmonë për të ndihmuar çdo person të gjejë pikën e tij të përsosur të ekuilibrit dhe të kalojë sa më shumë kohë të jetë e mundur në atë gjendje të ekuilibruar. Ideja është që të jeni në gjendje të qëndroni në ekuilibër, pavarësisht se çfarë po ndodh rreth jush. Ky është qëllimi i shumë njerëzve që meditojnë prej vitesh. Kevin foli për këto koncepte në pjesën më të madhe të trajnimit të tij.

Në fakt, të kesh kontroll mbi emocionet dhe mendimet e veta është në themel të trajnimit të tij. 

Për të arritur dhe mbajtur atë vend të ekuilibrit të brendshëm, ndoshta kërkon që ne ta shohim jetën si një proces transformimi, ku çdo ditë ofron një mundësi të re për t’u rritur dhe ndryshuar. Shumica e ditëve, ne mund të dimë se çfarë do të bëjmë dhe ku do të shkojmë. Dhe ato momente nuk janë aq sfiduese. Por më pas ka ngjarje dhe rrethana që ne kemi aq shumë kontroll, si jeta e Kevinit tani.

Në fakt, ndonjëherë nuk mund t’i shohim këto ngjarje si humbja e papritur e një njeriu të dashur, një fatkeqësi natyrore, një ndryshim i paparashikuar në financa që rezulton në humbje të papritura, një aksident automobilistik etj. Ka kaq shumë gjëra që mund të ndodhin në këtë rrugë të jetës dhe edhe unë kam pasur pjesën time të gungave të paparashikuara në rrugë.

Por nëse jeta është një udhëtim, një proces transformimi, atëherë çdo ngjarje dhe rrethanë mund t’ju çojë (në fund të fundit) në një vend më të mirë, duke supozuar se keni qenë në gjendje të shëroheni nga lëndimet dhe plagët e kaluara aq sa të mos jetoni më në mbijetesë.

Pra, nga sa vërej, Kejvina është në atë rrugë transformimi. Përvojat e tij aktuale janë vetëm hapi tjetër në atë rrugë. Në fakt nga ajo që shoh, Kevin tani është në ekuilibër po aq sa ishte në ekuilibër kur jeta e tij ishte e mbushur me luks, duke përfshirë shtëpi të bukura dhe makina të mahnitshme.

Sepse në fund të fundit, paqja e brendshme ka të bëjë shumë më tepër me atë që po ndodh brenda nesh, sesa me atë që po ndodh jashtë nesh.

Meri M

1 shkurt 2015

Si mund ta ndihmoni veten të rriteni, të rrisni aftësinë tuaj për t’u shfaqur dhe të jeni më të lumtur dhe më të qetë se kurrë më parë?

Duke dhënë.

Sekreti i të jetuarit është të japësh.

Çfarë jepni?

Thelbi juaj, energjia juaj. Ju mund të jepni vetëm atë që keni dhe atë që jeni.

Si e jepni energjinë tuaj?

Së pari ju duhet ta keni atë për të dhënë. Duhet të zgjohet. Duhet të rrjedhë.

Ju mund ta rritni atë duke lexuar libra, duke dëgjuar audio dhe duke shkuar në ngjarje (seminare, takime ose seminare) dhe duke pasur marrëdhënie me të tjerët që janë në të njëjtën rrugë (dhe në mënyrë ideale me ata që janë në përputhje me atë që ata janë në të vërtetë dhe kanë thelbi i tyre tashmë është zgjuar).

Kështu, ju jepni atë që ju ka ndihmuar dhe po ju ndihmon!

Ju dhuroni librat që kanë transformuar jetën tuaj, ju dhuroni serinë e CD-ve Dëshira juaj është urdhri juaj dhe i inkurajoni me butësi dhe dashuri që t’i bashkohen çdo organizate që keni parë se është e dobishme për ju.

Sa më shumë që ta bëni këtë, aq më shumë “jepni”, JU zgjeroni aftësitë tuaja.

Kur ju ndihmoni një tjetër, ju ndihmoni veten.

Kur i jep tjetrit, i jep vetes!

Jini gjithmonë të butë dhe kurrë të fortë, veçanërisht kur njerëzit nuk ju kërkojnë ndihmë! (dhe ndoshta JU keni ende nevojë për më shumë ndihmë se ata!)

Sa më shumë njerëz që lexojnë librat e rekomanduar dhe dëgjojnë dëshirën tuaj është urdhri juaj… rrit numrin e njerëzve që po vibrojnë në nivele më të larta.

Objektivi është të arrijmë në masën kritike, pikën e kthesës, sindromën e majmunit të 100-të.

Ndërsa kjo po ndodh, JU korrni përfitimet në shumë mënyra.

Shumë njerëz më thonë se duan të ndihmojnë njerëzit.

I shikoj dhe mendoj, ata kanë nevojë për shumë ndihmë vetë!

Ndihmoni veten së pari.

Dhe PASTAJ ndihmoni të tjerët!

Një nga mënyrat më të mira për t’i bërë të dyja është të ndani atë që keni dhe përjetuar.

Ju ndihmoni veten duke lexuar librat dhe ndihmoni më së shumti të tjerët (DHE ju ndihmoni veten) kur i detyroni të tjerët të lexojnë librat (i japin ato) dhe të dëgjojnë audiot e dëshirave tuaja etj.

Mendoni për një qiri.

Është flakë dhe jep dritë. Sa më e madhe të jetë flaka, aq më shumë dritë lëshon.

Gjithashtu, nëse e merrni qirinjën dhe e përdorni për të ndezur një qiri tjetër… ju keni 2 flakë, por ai ka ardhur nga e njëjta flakë. Flaka/drita është e njëjtë.

Me 2 flakë (qirinj) keni 2 herë më shumë dritë. Vazhdoni dhe vazhdoni dhe sa më shumë qirinj/flakë të keni, aq më shumë dritë merrni.

eliminon errësirën errësirën.

Sa më shumë dritë të ketë, aq më shumë njerëz që nuk janë “ndriçuar” ende i shohin “dritat” në ato që tani janë “dritë/dashuri” dhe duan dritën edhe për veten e tyre! Ky është fillimi i masës kritike. 

Ju mund të ndihmoni “të Ndriçoni” masat duke i bërë njerëzit të lexojnë një libër, ose të dëgjojnë serinë e CD-ve “Dëshira juaj” etj.

Kur e bëni këtë, ju fitoni dhe ata fitojnë, dhe ne të gjithë fitojmë.

Do të “ndieni” që energjia juaj të zgjohet dhe të jetë e gjallë.

Shikoni dhe ndjeni se magjia ndodh në jetën tuaj….

Përuleni shërbëtorin tuaj, me vlerësimin dhe dashurinë më të thellë për të gjithë ju..

KT

3 shkurt 2015

Shumë njerëz ende pyesin…si mund ta di se cilit grup duhet t’i bashkohem, mësimet të përqafoj ose personin që duhet t’i besoj, besoj dhe/ose të ndjek?

Së pari, nuk mund të gaboni kurrë.

Pavarësisht se çfarë bëni apo zgjidhni, thjesht do të krijoni diçka që ju lejon të përcaktoni më qartë atë që dëshironi dhe më pas mund ta krijoni atë.

Merreni jetën lehtë.

Kujdes, por jo aq shumë! 

Kur të jeni GATI, ju do të tërhiqeni në përvojën tuaj dhe mund dhe do ta “shikoni dhe ndjeni” të Vërtetën në një “mësim” dhe/ose “fuqinë” e një “mësuesi”.

Kur nuk jeni gati (shumë i kapur nga intelekti: mendja: mendimet: egoja në vend të “ndjenjave” të zemrës) MUND të mos e shihni/ndjeni të Vërtetën ose fuqinë që po ju vihet në dispozicion!

Nëse një hajdut takonte një “shenjt” të vërtetë, gjithçka që do të shihte është se çfarë mund t’i vidhte atij/asaj! Ai kurrë nuk do të ishte i vetëdijshëm se ishte në praninë e një “shenjtori” dhe jeta e tij MUND të transformohej përgjithmonë! Edhe pse të qenit në praninë e “shenjtorit” mund të ishte transformues, ai nuk do të kishte asnjë ndërgjegje për transformimin e tij.

Kështu ai nuk do të korrte asnjë përfitim.

Nëse një të varfëri në një ishull të largët do t’i jepeshin 1 milion euro, ai mund të mos ishte i vetëdijshëm se çfarë janë euro ose para dhe vlerën e asaj që iu dha. Ai mund ta djegë atë për nxehtësi! Ai mund t’i marrë “paratë” dhe t’i përdorë për të bërë një çati që të mos laget!

Njeriu duhet të jetë gati dhe të jetë i vetëdijshëm për vlerën e asaj që merr për të përfituar vërtet.

Shumë prej jush u janë dhënë më shumë dhurata nga sa mendoni.

Ju keni gjithçka!

Është vetëm mungesa e të kuptuarit të kësaj të Vërtete që po ju pengon të realizoni të gjitha ëndrrat tuaja dhe të jeni më të gëzuar dhe të bekuar nga sa mund ta imagjinoni ndonjëherë.

Librat, audiot, trajnimi, Kursi i Mjeshtërisë së Suksesit, ngjarjet, takimet, seminaret, uebinaret etj, të gjitha janë krijuar, ndër të tjera, për të rritur ndërgjegjësimin tuaj për atë që tashmë është brenda jush, por ende e fjetur, dhe për ta zgjuar atë! “Energjia” në të gjithë trajnimin, jo njohuritë intelektuale, aktivizojnë fuqinë dhe vetëdijen tuaj të fjetur. Pa “energji”, trajnimi është thjesht interesant intelektual, por i mungon fuqia e vërtetë për t’u transformuar.

Me njohuri intelektuale, ju thjesht “i dini” gjërat, por nuk i përjetoni ato vërtet personalisht, kështu që kurrë nuk DI.

Shumica prej nesh nuk janë të vetëdijshëm për atë që duhet të transformohet brenda nesh, ose për çfarë “gabojmë”.

Kur vini në kontakt me “energjinë” e vërtetë (dashurinë e pastër), ju transformoheni në mënyrën që keni nevojë, por mund të mos prisni.

Nuk je kurrë i njëjti. 

Bazuar në nivelin tuaj të ndërgjegjësimit, ju do të jeni në gjendje të “ndieni / dini” se çfarë “trajnimi etj” është i duhuri për ju. Ka disa gjëra që duhen marrë parasysh kur zgjidhni kë/çfarë të përqafoni, por ndiqni gjithmonë ndjenjat tuaja dhe atë që NDIEN është e drejtë.

Ju nuk mund të bëni një gabim gjithsesi, ndaj mos u shqetësoni! 

Jeta është një udhëtim me shumë devijime, thjesht argëtohuni dhe shijoni aventurën tuaj!

Pyetjet që mund të bëni ose gjëra për të kërkuar te njerëzit që bëjnë trajnime për sukses ose vetë-përmirësim. Përgjigjet janë disa tregues që një person nuk është plotësisht i “lidhur” në Burim dhe nuk vjen nga DASHURIA. Këta janë tregues që personi është ende i kapur në mendje, mendim, intelekt, ego dhe trajnimit të tij i mungon fuqia për të transformuar:

∙ A tregojnë mungesë vlerësimi?

∙ A po lexojnë ende libra apo besojnë se nuk kanë nevojë, sepse e dinë tashmë…një indeks i ulët i aftësisë mësimore (Dalai Lama lexon çdo ditë dhe thotë se mëson diçka të re çdo ditë!)

∙ A veprojnë, mendojnë, flasin, veprojnë nga frika, mungesa, shqetësimi, ankthi, shqetësimi etj?

∙ A flasin me mospërfillje dhe a tregojnë mendjemadhësi?

∙ A janë ata kritikë, gjykues, dënues dhe i gjejnë papërsosmëritë e gjërave dhe njerëzve?

∙ Ata besojnë në absolutet, dhe të kuptuarit e TYRE për të drejtën dhe të gabuarën, të mirën dhe të keqen janë të VETËMat pikëpamje të sakta.

∙ A janë ata shumë të shqetësuar me mënyrën se si të tjerët i shohin, mendojnë dhe flasin për ta?

∙ A janë ata shumë të shqetësuar për mënyrën se si të tjerët e jetojnë jetën e tyre dhe pa u pyetur, janë të fiksuar pas përpjekjes për t’i “ndryshuar ose rregulluar” të tjerët në mënyrën e tyre “korrekte” të jetesës dhe besimet?

∙ A janë të lidhura me trupin dhe me gjërat materiale?

∙ A kanë nevojë për prestigj, status, pranim, pushtet, kontroll mbi të tjerët dhe të gjitha kushtet rreth tyre?

∙ A janë ata hakmarrës, të pafalshëm, arrogantë?

∙ Keni frikë të humbni atë që kanë?

∙ Të shqetësuar për atë që kanë dhe çfarë është “e tyre”

∙ Duke u fokusuar në analizimin, intelektualizimin, mbi të menduarit, në vend që të ndiqni ndjenjat e tyre?

∙ Keni frikë të bëni një gabim dhe të gaboni?

∙ A duhet t’i bëjë të tjerët të gabojnë dhe veten të kenë të drejtë?

∙ Vetëdrejtë?

Dhe lista mund të vazhdojë.

E shihni, të gjitha sa më sipër bazohen në frikë, jo në dashuri.

Kur një person është duke vepruar nga një bollëk frike (ai mund të ketë gjithashtu shumë dashuri, por frikë të mjaftueshme për të treguar veten), ata me të vërtetë veprojnë nga mungesa e përvojës dhe njohurive personale.

Frika bazohet gjithmonë në këtë injorancë. 

Duajini ata pasi nuk dinë se çfarë bëjnë.

Ka kuptim tani?

Shikoni veten dhe bëni një vetë-analizë me listën e mësipërme. Jam i sigurt se ka gjëra në të cilat mund të përmirësoni.

Jini të lumtur tani pasi pavarësisht se ku jeni, ju jeni perfekt. Nëse zgjidhni të jeni më shumë në një gjendje dashurie sesa frike, atëherë shkoni për këtë, por mbani mend, ju jeni akoma perfekt tani ashtu siç jeni (koncept i vështirë për t’u kuptuar).

Jo se dikush është “perfekt”, konsideroni gjithashtu se si askush nuk është ende në një trup!

Mos harroni gjithashtu, se ju MUND, dhe jeni të inkurajuar të mësoni nga të gjithë! Shumë nga këta njerëz që tregojnë shumë nga tiparet e mësipërme janë ende me qëllime të mira dhe mund të kenë informacion të mirë. 

Përvojat me të vërtetë të ndryshimit të jetës që do të keni që do të ndihmojnë në çlirimin e fuqisë suaj të pakufizuar të fjetur, megjithatë, do të vijnë VETËM nga ata që janë të kundërt të sa më sipër.

Thjesht merrni secilën karakteristikë më lart dhe mendoni se çfarë është e kundërta. Nëse gjeni një person me ato tipare (ose të afërt, pasi askush nuk është i përsosur!), mund të jeni në marrëveshjen e vërtetë.

Testi përfundimtar është se si ndiheni për personin ose grupin dhe çfarë EKSPERIENCE merrni nga ai person ose grup.

Shikoni edhe veten!

Dashuria, jo frika (mungesa e dashurisë) është nga vjen fuqia.

Deri herën tjetër…ju jeni të dashur…

Kevin

5 shkurt 2015

Kush dëshiron vërtet të jesh?

Në të vërtetë ekzistojnë vetëm 2 emocione: frika dhe dashuria.

Vërtet ka vetëm dashuri. Mungesa e dashurisë është frikë.

Ka vetëm dritë – mungesa e dritës është errësirë.

Mendoni për këtë.

Sa më shumë dashuri apo dritë të ketë një person, aq më shumë fuqi ka, aq më shumë liri ka, aq më shumë energji ka.

Sa më shumë dashuri të ketë një person, aq më shumë lumturi dhe paqe ka.

Mendoni për këtë…kur një person është në një linjë me atë që është në të vërtetë, kur ka më pak ego, mendje, mendime dhe më shumë vetëdije për natyrën shpirtërore/energjetike të të gjithëve ne, kur i janë dorëzuar Zotit/universit, ai në përgjithësi. shfaqni tiparet e mëposhtme: (konsideroni edhe veten tuaj, dhe cilat tipare keni tani dhe dëshironi t’i keni!)

 • Tepër të patrembur, të sigurt, por të përulur (ata e dinë se nuk ka asgjë për të frikësuar … KURRË!); 
 • I lumtur, i gëzuar; i lumtur, në paqe, i përqendruar, i qetë, i qetë, argëtues, i dashur, i qetë, qesh dhe buzëqesh shumë, flet pozitivisht, kurrë nuk kritikon, gjykon ose dënon
 • Pranimi i të gjithë njerëzve dhe gjërave, falja, dhembshuria, mirëkuptimi, kujdesi por jo aq shumë, sheh bukurinë tek të gjithë njerëzit dhe gjithçka pa kushte dhe pa përjashtim. Pa shqetësime, stres dhe ankth, pa leje, pa rezistencë, ka njohuri përfundimtare, nuk ka lidhje me njerëzit ose gjërat dhe i lejon të tjerët të jetojnë jetën që ata zgjedhin.
 • Jo ose shumë pak “EGO”…një mendje e qetë dhe e qetë
 • Ata i duan dhe i pranojnë të gjithë njerëzit pa përjashtim dhe pa kushte
 • Ata e shohin Zotin dhe përsosmërinë në të gjitha gjërat, kushtet, situatat dhe njerëzit
 • Nëse ata kanë shumë gjëra materiale, ata nuk janë “të lidhur” me to
 • Ata nuk kanë nevoja, vetëm preferenca të buta
 • Vetë prania e tyre ngre gjithçka rreth tyre; pastron, lehtëson ngarkesat dhe rëndimet; transformon ata që janë të gatshëm të pranojnë “prezencën” dhe dhuratën
 • Pavarësisht nga kushtet, situata apo rrethanat, ata janë ende të lumtur dhe në paqe dhe shohin Zotin dhe përsosmërinë në çdo gjë. Ata e gjejnë gjithmonë arin.
 • Ata marrin 100% përgjegjësi për gjithçka në botën e tyre
 • Ata nuk fajësojnë askënd
 • Ata e marrin jetën shumë lehtë. Ata janë të qetë, të relaksuar, të qetë, në paqe dhe harmoni me veten, të tjerët dhe botën
 • Atyre nuk u intereson çfarë mendojnë apo thonë të tjerët për ta
 • Ata nuk ndihen keq kur të tjerët i sulmojnë ose thonë gjëra negative për ta
 • “Energjia” e tyre përshkon dhe ndryshon të gjithë lëndën materiale fizike me të cilën ata vijnë në kontakt. “Ajo” përshkon të gjitha fjalët e tyre, shkrimet, librat, audiot, videot dhe madje mund të merren duke parë foton e tyre. Mund të merret vetëm duke menduar për to. Kjo “energji” dhe/ose të qenit në praninë e tyre fizike apo të përqafuarit, mund të zgjojë në një çast energjinë tonë të fjetur; fuqia; dritë; dashuroni dhe lejoni që farat e madhështisë në të gjithë ne të fillojnë të rriten! Edhe objektet që ata “zotërojnë” ose përdorin ose kanë jetuar me të mund të mbushen me energjinë e tyre dhe kjo energji t’u transmetohet të tjerëve që prekin objektin.
 • Ata janë vazhdimisht në një gjendje vlerësimi dhe mirënjohjeje.
 • Ata janë ende duke u rritur dhe duke mësuar
 • Ata janë fëmijë në shumë aspekte
 • Ata kanë lëshuar dhe lëshuar çdo rezistencë, mendime, egon dhe mendjen
 • Ata falin plotësisht
 • Ata e duan veten
 • Ata i duan armiqtë e tyre (dhe e kuptojnë se nuk kanë armiq)
 • Ata kurrë nuk janë xhelozë apo ziliqarë
 • Ata janë gjithmonë mirënjohës ndaj të tjerëve dhe u japin merita të gjithë atyre që i mësuan dhe shkuan më parë
 • Ata e dinë se nuk janë “të veçantë”; ata e dinë se të gjithë njerëzit kanë fuqi hyjnore brenda tyre
 • Ata nuk bëjnë justifikime apo justifikime dhe nuk shpenzojnë kohë duke “shpjeguar” gjëra të tjerëve për të marrë miratimin
 • Ata nuk japin këshilla ose përpiqen të ndryshojnë dikë nëse nuk u kërkohet
 • Ata jetojnë, veprojnë dhe mendojnë në bazë të dashurisë dhe jo frikës… ata i besojnë Zotit (Burimi/Universi) 

Ju nuk mund të mësoni vetëm shumë njohuri intelektuale nga ky lloj personi, por më e rëndësishmja mund të transformoheni nga kontakti i vazhdueshëm me këtë lloj personi.

Sigurisht që ka shumë më tepër tipare. Këto janë vetëm një pasqyrë e përgjithshme. Askush nuk është dhe nuk do të jetë kurrë i përsosur përderisa është ende “njerëzor” (me trup).

A është ky lloji i personit që dëshironi të jeni?

A është ky lloji i personit që dëshironi të mësoni?

Kërkojini këto tipare tek të tjerët nga të cilët zgjidhni të “mësoni” (megjithëse mundeni dhe duhet të mësoni nga të gjithë), pasi kur i shihni këto tipare (në përgjithësi) keni gjetur dikë që mund të zgjojë potencialin dhe energjinë tuaj dhe të ndihmojë në çlirimin e aftësisë suaj për të bëhu ai që vërtet dëshiron të jesh.

Megjithatë, testi më i vërtetë, kur vendosni se kë të “ndiqni”, është se si ndiheni kur jeni me këtë person, kur mësoni prej tij ose thjesht “duke qenë” me të në një mënyrë energjike.

Gjithmonë ndiqni ndjenjat tuaja, jo intelektin apo mendimet tuaja.

Kur të jeni gati për të marrë, ju do të tërhiqni këtë person ose disa nga këta njerëz në jetën tuaj, në kohën e përsosur (kam tërhequr 3 në jetën time.)

Mund të mos e dini kur i takoni ose kur shfaqen, mund të kalojnë vite më vonë që të keni vetëdijen dhe mirëkuptimin e asaj që tërhoqët.

Ju duhet të jeni gati për të pranuar dhe marrë “energjinë” jo vetëm njohuritë intelektuale.

Ju duhet të jeni në gjendjen e lejimit, të dorëzuar para Universit (Zotit) dhe më e rëndësishmja, të gatshëm për të ndryshuar (të keni një indeks të lartë të aftësisë mësimore: gatishmëri për të mësuar dhe gatishmëri për të pranuar ndryshimin).

Kjo është arsyeja pse ne gjithmonë themi, lexoni libra, dëgjoni folës, mësoni nga mësuesit, merrni pjesë në seminare/workshope etj me aftësi dalluese!

Gjithmonë besoni ndjenjat dhe zemrën tuaj.

Ju të gjithë jeni dashuri e pastër e përsosur.

Ju thjesht keni nevojë për më shumë vetëdije, mirëkuptim, besim në këtë të vërtetë dhe më pas do ta DINI se keni sundim të plotë mbi të gjithë botën, jetën dhe përvojën tuaj dhe MUND t’i realizoni të gjitha ëndrrat tuaja.

Kur e dini këtë….ATË MË TË GJITHSHËM I bëni me lehtësi dhe pa mundim të gjitha dëshirat, dëshirat dhe ëndrrat tuaja…duke qenë të lumtur dhe të gëzuar në çdo kohë.

Shumë dashuri…dhe vlerësimi më i thellë.

Shihemi në krye!

Shume dashuri,

KT

9 shkurt 2015

Të gjithë ju jeni secili në rrugën/udhëtimin tuaj unik.

Ju të gjithë po vibroni në nivele të ndryshme ndërgjegjësimi.

Nuk ka nivele të mira dhe të këqija ndërgjegjësimi.

Ata thjesht janë të gjithë të ndryshëm.

Disa prej jush janë në një nivel ndërgjegjësimi shumë “trupi fizik” me dëshira të forta për gjërat që kanë të bëjnë me trupin: muskujt, energjinë, peshën, pamjen tuaj, seksin, ushqimin dhe të gjitha kënaqësitë e ndjeshmërisë së trupit.

Të tjerët janë më të përshtatur me paratë dhe pasuritë materiale: makinat, shtëpitë, bizhuteritë dhe “grupet” e pasurisë së parave.

Disa frekuenca, nivele dhe fusha të tjera tërheqëse (dëshirat tuaja kryesore) mund të përfshijnë: fuqinë; kontrolli; liria; stabilitet; siguria; familja; jete sociale; stimulimi intelektual; kreativiteti në forma të ndryshme si arti dhe muzika; krijimi i gjërave; fama; pranimi; statusi; ndriçimi shpirtëror dhe të qenit i lumtur.

Ka shumë “nivele” në të cilat një person mund të jetë.

“Nivelet dhe dridhjet” tona mund të ndryshojnë herë pas here. Ata mund të shkojnë përpara dhe mbrapa.

Kur lexoni një libër ose lexoni një nga këto mesazhe, mund të “rezononi” me mesazhin ose jo, në varësi të vendit ku jeni për sa i përket frekuencës (ndërgjegjësimit) TUAJ. 

Nëse lexoni një libër, ose një nga këto mesazhe, ose dëgjoni një folës dhe nuk jeni të lidhur me të, nuk ju pëlqen, ndiheni të zhgënjyer prej tij, DIJE se DIKUSH në të vërtetë e do atë dhe kjo do të ndikojë pozitivisht në jetën e tyre!

Sepse mesazhi është akorduar në nivelin e TYRE të dridhjeve ose të frekuencës.

Nëse niveli yt është te paratë dhe gjërat materiale, kur dëgjon për dashuri, shpirtërore apo ndriçim, në fakt mund të zemërohesh, duke menduar… Unë dua para për të paguar faturat e mia, kush kujdeset për ndriçimin kur faturat tuaja vonohen!

Ose, kur dikush tjetër dëgjon një mesazh që flet për të fituar para, (që rezonon me JU), ata mund të mendojnë, kush kujdeset për paratë, ka gjëra më të rëndësishme sesa thjesht materializmi!

DINI dhe kuptoni se të gjithë ne jemi në kanale të ndryshme frekuencash…respektoni kanalin (dëshirat) e tjetrit.

Nuk ka kanale (dëshira) të drejta dhe të gabuara.

Kthehu prapa dhe shiko pamjen më të madhe dhe perspektivën më të gjerë.

Kuptimi, dhembshuria dhe pranimi janë të dobishme nëse doni të “shikoni”.

Pavarësisht se në cilën frekuencë vibroni ose në cilin kanal jeni akorduar (dëshirat që keni), nëse pyesni veten “pse e dua këtë” dhe vazhdoni të pyesni pse … do të përfundoni me një dëshirë për të pasur “ndjenja” të caktuara. Duke parë këtë do të çlirojë më shumë nga potenciali dhe fuqia juaj sesa mund ta imagjinoni.

Mos gjykoni, të paktën të mos gjykoheni.

Lërini të tjerët të kenë dëshirat që duan pa, gjykim, dënim apo kritikë.

DASHAJNI dhe përqafoni dëshirat, dëshirat dhe ëndrrat TUAJA, çfarëdo qofshin ato.

Marrja e parave ose e gjërave materiale është në fakt një nga dëshirat më të lehta për t’u marrë.

Nëse doni shumë para … shkoni për të! Bëhuni aq i pasur sa dëshironi!

Ashtu si të jeni në formë të shkëlqyer dhe të fitoni peshën dhe trupin që dëshironi, të fitosh para është në të vërtetë e lehtë! (E di që ju nuk mendoni kështu! dhe kjo është ajo që ju pengon ta keni atë… besimi juaj!)

Mendoni për këtë, 100% e njerëzve që duan një trup të shkëlqyeshëm ose peshë perfekte mund ta arrijnë atë, gjithçka që duhet të bëjnë është të bëjnë gjërat e duhura, mjaft gjatë në mënyrë konsistente.

Nëse dikush do të shkonte në një “fermë të majme” për 6 muaj, të gjithë do të humbnin peshë dhe do të ishin në formë të shkëlqyer! (pasi ata do të hanin vetëm ushqimet e duhura dhe shumë më pak dhe do të ushtroheshin).

Ajo funksionon 100% të kohës.

Çështja e vetme është se si t’ju bëjë që ta bëni atë në të vërtetë.

Përgjigja është, i gjithë trajnimi është i disponueshëm për ju në Kursin e Masterit të Suksesit dhe librat që unë kam rekomanduar.

Ju mund të bëni çdo gjë.

MUND t’i kesh të gjitha.

Ju jeni të mrekullueshëm tani!

Shkoni për ëndrrat tuaja!

Shume dashuri…..

KT

18 shkurt 2015

Ekziston një mënyrë e thjeshtë për t’u ndjerë menjëherë më mirë dhe për të rritur lumturinë, lumturinë, paqen, si dhe fuqinë dhe aftësinë tuaj për t’u shfaqur.

Eliminoni fjalët “Unë duhet; Me duhet te; Une duhet; Kam nevoje; Më duhet.”

Zëvendësojini me: I zgjedh të; Unë kam mundësinë për të; preferenca ime e butë është; unë mund të; Nëse zgjedh, mund; Unë mund të vendos; është kënaqësi për mua.

Nëse do ta bënit këtë vetëm për NJË ditë, do të ndjenit një fuqi që nuk e dinit kurrë se e kishit.

Ju keni fuqinë për të zgjedhur.

Ju keni fuqinë për të krijuar.

Ju mund të ndiheni dhe të keni liri të plotë.

Ju kontrolloni mendjen dhe mendimet tuaja.

Mos u mashtroni duke besuar se mendja dhe mendimet tuaja kontrollojnë

TI dhe emocionet e tua.

Pavarësisht se çfarë, JU keni gjithmonë dominim të plotë dhe autoritet suprem mbi përvojën tuaj, jetën tuaj, emocionet tuaja, botën tuaj dhe universin tuaj.

Ju keni GJITHMONË fuqinë për të ZGJEDHUR.

Ju dhe vetëm ju vendosni se çfarë do të bëni ose nuk do të bëni dhe çfarë do ose nuk do të mendoni.

JU jeni një me fuqinë e kudondodhur (Burimi; Universi; Zoti) që është i pathyeshëm dhe ka aftësi absolute të pakufizuara për të qenë, për të bërë dhe për të pasur gjithçka dhe gjithçka që ZGJIDHNI për të përfshirë në përvojën tuaj.

dashuri,

Kevin

23 shkurt 2015

PËRSHËNDETJE TË GJITHË!

Argumentet e mia gojore për apelin tim do të zhvillohen të martën, më 24 shkurt në Çikago.

Dërgoni mendimet tuaja të dashura plot dashuri, falje, dhembshuri, mirëkuptim dhe përulësi, për të tre gjyqtarët e apelit dhe të gjithë avokatët e përfshirë nga të dyja palët, pa asnjë lidhje me rezultatin.

Dije se gjithçka është perfekte dhe mos ki frikë.

13 mars 2015

Unë jam këtu, ku jam.

Unë e krijova këtë përvojë. Unë e thirra këtë përvojë.

Ne të gjithë krijojmë përvojat e sakta që jetojmë, ose si parazgjedhje (që do të thotë se nuk jeni të vetëdijshëm se po e krijoni atë në të vërtetë) ose me qëllim të qëllimshëm.

Pse do të “dëshiroja/dëshiroja” qëllimisht përvojën time aktuale (burg)?

Nuk ju takon juve të vini në dyshim dëshirat/dëshirat e një personi tjetër.

Kjo është diçka që bëjnë shumica, gjë që i pengon njerëzit në aftësinë e tyre për të shfaqur atë që duan vërtet, dhe në vend të kësaj i mban ata të marrin atë që nuk duan.

Zgjedhja ime për atë që dua është zgjedhja ime, pasi zgjedhja juaj është zgjedhja juaj.

Ju mund të dëshironi një familje dhe shumë fëmijë. Dikush tjetër mund të zgjedhë të jetë beqar gjatë gjithë jetës së tij.

Ju mund të dëshironi një Mercedes. Dikush tjetër mund të dëshirojë të jetojë në një qytet dhe të kënaqet duke mos pasur një makinë! (duke ecur, duke marrë transportin publik dhe duke ngarë një biçikletë!)

Së pari, mos gjykoni, kritikoni ose dënoni zgjedhjet e të tjerëve.

Stop fokusohet tek të tjerët dhe se si ata zgjedhin të jetojnë.

Jetoni jetën tuaj dhe lërini të tjerët të jetojnë të tyren.

Ne të gjithë kemi qëllime të ndryshme; objektivat; dëshirat; dëshiron; ëndrrat; dhe dëshirat. Të gjithë zgjedhim dhe pëlqejmë gjëra të ndryshme. Kjo është arsyeja pse ata kanë menu në restorante. 

Unë jam i lumtur tani ku jam. Nuk kam asnjë dëshirë të largohem. Po shijoj çdo moment të çmuar këtu në lumturi të plotë. Duke qenë këtu dhe duke përjetuar gjithë këtë përsosmëri, unë ende mund dhe e lejoj këtë përvojë të ngjall në mendjen time, “preferencat” e mia personale dhe akoma më shumë dëshira dhe më shumë zgjedhje.

Kështu, nga ky vend krijoj në kanavacën e zbrazët të mendjes sime atë që dua “më pas”.

Megjithatë, gjatë gjithë kohës, duke shijuar tani!

Dhe duke mos u kujdesur se KUR do të shfaqet krijimi, zgjedhja ose preferenca “e ardhshme”.

E di që nuk do të jem “më i lumtur” kur në të vërtetë jam duke përjetuar krijimin, dëshirën, dëshirën, ëndrrën, zgjedhjen apo preferencën time të radhës.

Nëse do të pija shampanjën më të mirë, do ta shijoja pa masë.

Pas një kohe, mund të mendoj, “hmmmm shampanja është qiellore, por tani ZGJEDHJ (preferencën time) të pi një gotë ujë të pastër burimi!”

Jeta dhe përvojat janë në të njëjtën mënyrë. 

Shumë burra këtu thonë: “Mezi pres të dal! Do të jem i lumtur KUR të dal”.

Unë them, “Nuk ka rëndësi kur dal, po e shijoj kaq shumë këtë tani! Jam i lumtur TANI!”

Kuptoni se dëshira e pastër është gjithmonë pozitive, jo negative.

Kur keni dëshirë “të pastër” për diçka që nuk e keni, ju jeni ende të lumtur në këtë moment, PARA se të “keni” atë që dëshironi tani.

Ju lutem të gjithë e dini se “e mira” më e madhe dhe më e lartë për mua, dhe GJITHA vjen direkt nga KJO aventurë (ime) aktuale!

Pas disa vitesh, shumë do të thonë: “Nëse do ta dija atë që di tani në atë kohë, atëherë do të isha ndjerë ndryshe.”

Merrni atë?

Njohja juaj se gjithçka është mirë tani është katalizatori për të krijuar dëshirën ose ëndrrën tuaj TJETËR.

Në fund….. ji i lumtur tani!

dashuri,

Kevin

6 maj 2015

Shumë prej jush pyesin se si t’i përballojnë momentet “të vështira” në jetë.

Mendoni për këtë:

“Një erë e fortë frynte natë e ditë. I vodhi gjethet e lisit.

Pastaj këputi degët e tij dhe tërhoqi lëvoren e tij, derisa lisi u lodh dhe u zbeh.

Por prapë lisi mbajti tokën, ndërsa pemët e tjera ranë përreth.

Era e lodhur hoqi dorë dhe foli: “Si mund të qëndroni akoma në këmbë, zotëri Oak?”

Lisi tha: “Unë e di se ju mund të thyeni çdo degë timen në dysh, të hiqni çdo gjethe, të më tundni gjymtyrët dhe të më bëni të lëkundem.

Por unë kam rrënjë të shtrira në tokë, duke u forcuar gjithnjë e më shumë që nga lindja ime.

Nuk do t’i prekësh kurrë, sepse e sheh, ata janë pjesa më e thellë e imja.

Deri më sot, nuk isha i sigurt se sa mund të duroja.

Por tani kam gjetur, falë jush, unë jam shumë më i fortë se sa kam ditur ndonjëherë!”

Ji mirënjohës për gjithçka në jetën tënde dhe dije se të gjithë do të fitosh në fund.

Shume dashuri,

KT

11 maj 2015

Përshëndetje të gjithë!

Gjatë muajve të fundit kam lënë disa postime/mesazhe këtu me të dhëna të fuqishme trajnimi që mund të rrisin cilësinë e jetës suaj dhe të kenë një ndikim të madh pozitiv në aftësinë tuaj për t’u manifestuar; krijoni; tërhiqni dëshirat tuaja dhe keni paqe të brendshme, gëzim, lumturi dhe lumturi.

Ju mund t’i keni humbur ato dhe të mos i keni lexuar, pra të mos keni përfituar prej tyre. 

Edhe nëse i keni lexuar, ju sugjeroj të kaloni disa minuta dhe të ktheheni dhe t’i lexoni në një njësi të re kohore.

Ju sugjeroj gjithashtu të mblidheni në telefon ose personalisht me të tjerët për të diskutuar disa nga mesazhet që ju bëjnë jehonë.

Çdo mesazh ka një koncept jashtëzakonisht të fuqishëm të ngulitur në të.

Gjeni atë dhe ndjeni se çfarë ndodh.

Ju duhet të keni një moment “AH HA” me shumë nga këto mesazhe.

Të paktën një person do të ketë një moment AH HA me çdo mesazh!

Shume dashuri,

Kevin

16 maj 2015

Nga Mary Miller:

Sapo u ktheva nga kalimi i një dite me mikun tim të dashur Kevin.

Dhe siç i premtova mamasë së tij, do të jap llogari të sakta të asaj që shoh…

Unë shoh një njeri që është i fortë, i qetë dhe i shëndetshëm.

Unë shoh një njeri që mund të dalë nesër në çdo skenë duke dhënë mesazhet që ka ardhur këtu për të dhënë.

Kevin duket më i qartë, më i qetë, më i përqendruar dhe më i përqendruar nga sa e kam parë ndonjëherë. Ai është tani personi më i relaksuar që kam njohur ndonjëherë, me një ndjenjë më të thellë të brendshme të përulësisë dhe në të njëjtën kohë ka një prani më komanduese se kurrë më parë.

Kjo përvojë ka qenë transformuese për të në shumë mënyra të mrekullueshme. Ai është bekuar pa fjalë gjatë 2 viteve të fundit.

Shumë njerëz më pyesin se si mund të jetë Kejvina kaq i qëndrueshëm duke pasur parasysh se ku është.

Pra, para së gjithash ai nuk ka bllokime trafiku, drita të kuqe, fatura me kartë krediti, fluturime të vonuara, takime të gjata të stafit, kostume që duhet të shkojnë te pastruesit, pagesa hipotekore etj…

Dhe së dyti, ai jeton në momentin, të cilin shumë prej nesh luftojnë për ta bërë. Kështu që tani ai ka kohë të shkruajë atë që ka ardhur këtu për të shkruar. Jam shumë i nderuar ta quaj këtë njeri mikun tim.

Meri M

17 maj 2015

Fat irlandez!

Quhej Fleming dhe ishte një fermer i varfër skocez.

Një ditë, ndërsa përpiqej të siguronte jetesën për familjen e tij, ai dëgjoi një britmë për ndihmë që vinte nga një moçal aty pranë. I hodhi veglat dhe vrapoi drejt kënetës. 

Atje, i zhytur deri në bel në baltë të zezë, ishte një djalë i tmerruar, duke bërtitur dhe duke u përpjekur të çlirohej.

Fermeri Fleming e shpëtoi djaloshin nga ajo që mund të kishte qenë një vdekje e ngadaltë dhe e tmerrshme.

Të nesërmen, një karrocë e zbukuruar u tërhoq në mjedisin e rrallë të skocezit. Një fisnik i veshur elegant doli dhe u prezantua si babai i djalit që Fermer Fleming kishte shpëtuar.

“Dua të të shpërblej,” tha fisniku. “Ti shpëtove jetën e djalit tim.” 

“Jo, nuk mund të pranoj pagesën për atë që kam bërë,” u përgjigj fermeri skocez duke hequr dorë nga oferta. Në atë moment, në derën e lokalit të familjes erdhi djali i vetë fermerit. 

“A është djali juaj?” e pyeti fisniku. 

“Po,” u përgjigj fermeri me krenari. 

‘Do të bëj një marrëveshje. Më lejoni t’i siguroj atij nivelin e arsimimit që do të gëzojë djali im.

Nëse djaloshi është diçka si babai i tij, ai pa dyshim do të bëhet një burrë për të cilin do të jemi krenarë të dy.’

Dhe atë e bëri. 

Djali i fermerit Fleming ndoqi shkollat ​​më të mira dhe me kalimin e kohës, u diplomua në Shkollën Mjekësore të Spitalit St Mary në Londër, dhe vazhdoi të bëhej i njohur në të gjithë botën si i njohur. 

Sir Alexander Fleming, zbuluesi i Penicilinës. 

Vite më pas, djali i të njëjtit fisnik që u shpëtua nga moçali u godit nga pneumonia.

Çfarë i shpëtoi jetën kësaj here?

Penicilina.

Emri i fisnikut?

Lordi Randolph Churchill…

Emri i djalit të tij?

Sir Winston Churchill

Dikush një herë tha: Ajo që shkon rrotull vjen rrotull.

Shumë dashuri, Kevin

23 maj 2015

Ju bëheni dhe merrni atë për të cilën mendoni shumicën e kohës.

Çfarëdo që mendoni shumë, ju tërheqni në jetën dhe përvojën tuaj.

Atë për të cilën mendoni, flisni, ju i jepni fuqi.

Mendoni për këtë:

Një mbrëmje, një Cherokee i vjetër i tha nipit të tij për një betejë që ndodh brenda njerëzve.

“Biri im, beteja është mes dy ujqërve brenda nesh të gjithëve.

Një ujk është i keq. Është zemërimi, zilia, xhelozia, pikëllimi, keqardhja, lakmia, arroganca, keqardhja për veten, faji, inati, inferioriteti, gënjeshtra, krenaria e rreme, epërsia dhe egoja.

Ujku tjetër është i mirë. Është gëzimi, paqja, dashuria, e vërteta, qetësia, përulësia, mirësia, empatia, dashamirësia, bujaria, dhembshuria dhe besimi.”

Nipi mendoi për një minutë dhe më pas e pyeti gjyshin e tij: “Cili ujk fiton?”

Cherokee-i i vjetër u përgjigj: “Ai që ushqeni”.

Çfarë mendimesh ushqeni?

Mendo mirë, fol mirë dhe përjeto mirë.

Thjesht vrisni nga uria “të keqen”, ndërsa ushqeni “të mirën” dhe përjetoni një jetë të mrekullueshme.

Shume dashuri..

Kevin

6 qershor 2015

Kohët e fundit kam dëgjuar lajmin e Jacques dhe Linda Patenaude duke lënë trupat e tyre dhe duke u bashkuar me Gjithçka që IS. Në anglisht, kjo do të thotë se i dëgjova që të dy, në fjalën e Abrahamit, “kroaked”.

Unë nuk jam i trishtuar.

Jam shumë i lumtur që mund t’i quaj miq.

Takimi me ta ishte një bekim i vërtetë dhe karma e mrekullueshme për mua.

Ata ishin vërtet të veçantë dhe një dhuratë në jetën time dërguar direkt nga parajsa.

I falënderoj, i vlerësoj dhe i përulem që e prekën jetën time në një mënyrë kaq të fuqishme.

Ata ishin dashuri e pastër, për njëri-tjetrin dhe për të gjithë ata me të cilët ndërvepruan. Ata më shprehën vazhdimisht dashurinë dhe mbështetjen e tyre të pakushtëzuar. Ata ishin personifikuar me GIN. Ata patën një ndikim kaq të fuqishëm pozitiv në shumë njerëz në mbarë botën.

Edhe pse do të më mungojë shumë ndërveprimi me praninë e tyre fizike, jam shumë e lumtur që ata zgjedhin të largohen së bashku nga ky plan fizik, duke bërë atë që donin dhe në një mënyrë kaq dramatike.

Ata u larguan nga kjo botë ashtu siç e jetuan, me emocion dhe pasion.

Dashuria dhe mbështetja ime shkojnë për të gjithë anëtarët e familjes dhe miqtë e mrekullueshëm të njerëzve kaq të mrekullueshëm.

Ata lanë një trashëgimi që do të vazhdojë me breza.

Ju të dyve, Jacques dhe Linda, ju faleminderit që keni prekur të gjithë jetën tonë.

Ne Të duam ty.

KT

12 qershor 2015

Dridhja juaj nënndërgjegjeshëm është NJË nga dridhjet dhe frekuencat (së bashku me atë që po mendoni qëllimisht) që po tërheq në jetën tuaj gjithçka që përjetoni.

Dridhja e dashurisë, vlerësimit, gëzimit dhe lumturisë është frekuenca më e lartë dhe ju sjell të gjitha dëshirat tuaja. Mendimi i mendimeve të dashura dhe Bërja e gjërave të dashura rregullisht i fut dridhjet dhe frekuencat tuaja nënndërgjegjeshëm në nivelin e dashurisë/vlerësimit.

Ka 2 mënyra për të futur mendimet e dashurisë, lumturisë, gëzimit dhe vlerësimit në mendjen tuaj, pra në nënndërgjegjen tuaj. Ne mund të mendojmë mendime të dashura; mendoni për gjëra që na bëjnë të ndiejmë gëzim, vlerësim dhe lumturi.

Ose mund të këndojmë ose kërcejmë! Eshte e vertete. Njerëzit këndojnë dhe kërcejnë sepse janë të lumtur.

Megjithatë, është gjithashtu e vërtetë që ju mund të gëzoheni sepse këndoni dhe kërceni!

Mendoni për këtë ndërsa këndoni dhe kërceni me muzikën tuaj të preferuar dhe shikoni se si ndiheni (dridhni).

Pastaj shikoni të gjitha gjërat e mira që shfaqen në jetën tuaj! Por nuk do të ketë shumë rëndësi, sepse ju tashmë do të jeni të lumtur dhe plot gëzim, lumturi dhe vlerësim!

Deri herën tjetër,

shume dashuri,

Kevin

17 qershor 2015

Mendimet, dridhjet dhe frekuenca juaj krijojnë botën që shihni dhe përjetoni.

Gjithçka që përjetoni është një reflektim i vetvetes.

Ju keni fuqi dhe kontroll total mbi atë që përjetoni në jetën tuaj.

Çelësi sekret për të manifestuar dëshirat tuaja, është të keni një imazh të mirë për veten.

Vetëvlerësimi juaj duhet të jetë i lartë.

Ju duhet ta shihni veten me të gjitha cilësitë e atyre njerëzve që arrijnë atë që dëshironi.

Ju duhet ta doni veten dhe ta shihni veten si të denjë dhe të merituar.

Merrni parasysh këtë varg të shkruar pothuajse 75 vjet më parë:

“Kur merr atë që dëshiron në luftën tënde për veten, dhe bota të bën mbret për një ditë,

Thjesht shkoni në pasqyrë dhe shikoni veten dhe shikoni se çfarë ka për të thënë ai njeri.

Sepse nuk është ati, nëna ose gruaja, gjykimi i të cilëve duhet të bëhet mbi ju.

Shoku, verdikti i të cilit vlen më shumë në jetën tuaj është ai që shikon prapa nga xhami.

Ai është shoku për të kënaqur, mos e shqetësoni gjithë pjesën tjetër. Sepse ai është me ju, i qartë deri në fund.

Dhe ju keni kaluar testin tuaj më të vështirë të rrezikshëm nëse njeriu në gotë është miku juaj.

Ju mund të mashtroni të gjithë botën në rrugën e viteve, dhe të përkëdhelni kur kaloni.

Por shpërblimi juaj i fundit do të jetë dhimbje zemre dhe lot nëse e keni mashtruar njeriun në gotë.’

Shume dashuri..

Kevin

29 qershor 2015

GK: Mësuesit deluzionalë

Ka shumë “mësues” të mrekullueshëm që kanë qëllime të mira, të gjithë përpiqen t’i “mësojnë” njerëzit se si të “jenë të suksesshëm”, të jenë të lumtur, të fitojnë para, të ndriçohen dhe të manifestojnë, tërheqin ose krijojnë ëndrrat dhe dëshirat e dikujt. Këta njerëz duan të jenë “trajneri ose mentori” tuaj, ose duan të jenë “guru”, udhëheqësi, mësuesi ose udhëzuesi juaj. Shumë me të vërtetë duan t’ju ndihmojnë.

Megjithatë, shumica, nëse jo të gjithë, SË PARË, duan të fitojnë para vetë dhe duhet të ushqejnë EGO-n e tyre duke pasur “ndjekës”, fansa dhe duke qenë “ylli” i shfaqjes. Ata dëshirojnë të jenë në skenë. Ata dëshirojnë më shumë se çdo gjë, duartrokitjet, vlerësimet, vëmendjen.

Kjo nuk është “e keqe”, pasi egoja mund të jetë një gjë e mrekullueshme për t’u dëshmuar. Ai prodhon një “shfaqje” argëtuese e cila herë është një dramë, herë një komedi dhe herë të tjera një shfaqje horror. Nëse “shikoni” egon e të tjerëve duke u shfaqur dhe e kuptoni dhe e shihni atë si ego, do të kënaqeni.

Mbani mend, se ajo që jeni duke dëshmuar është me të vërtetë një pasqyrim i dridhjeve TUAJ.

Mendoni për këtë…

Unë jua them këtë për t’ju ndihmuar teksa përdorni aftësitë dalluese dhe diskriminimin tuaj kur vendosni “kë të dëgjoni”.

Shumë prej jush theksojnë se cilin seminar ose kurse të marrin, çfarë librash të lexojnë, këshillat, metodën, sistemin ose klubin që duhet të ndjekin dhe të bashkohen.

Relaksohuni me të gjitha këto.

Ndiqni ndjenjat tuaja.

Jini gjithmonë të hapur.

Thjesht përdorni aftësinë dalluese dhe diskriminimin.

Mos gjykoni, dënoni apo kritikoni.

MUND dhe DUHET të mësoni nga TË GJITHË dhe çdo situatë.

Mos harroni, njeriu i mençur mëson nga budallai, por budallai nuk mund të mësojë as nga njeriu i mençur.

Shijojeni shfaqjen!

Shume dashuri…..

Kevin

20 korrik 2015

Nëna ime e bekuar e mrekullueshme ndërroi jetë butësisht dhe paqësisht këtë javë. Ajo ishte 88 vjeç. Ishte koha e saj.

Babai im u nda nga jeta në heshtje disa muaj më parë, gjithashtu në moshën 88-vjeçare. Ishte koha e tij.

Të dyja “kalimet” ndodhën ndërsa unë jam mbajtur në një burg në SHBA për “përçmim të gjykatës” (jo një krim dhe jo një kundërvajtje).

Gjatë 18 muajve të fundit disa njerëz shumë të afërt me mua kanë “vdiq”. 

Shumë njerëz kanë frikë nga “vdekja” e tyre. Është një nga frikërat më të mëdha të njerëzve. Shumica janë shumë emocionues, të trishtuar dhe të pikëlluar kur “vdesin” ata që i kanë afër dhe i duan.

Megjithatë, ndiej vetëm gëzim dhe lumturi të brendshme kur “kalon” dikush pranë meje. Unë e vlerësoj jetën e tyre fizike dhe kohën në trupin e tyre, dhe festoj përvojat e tyre të jetës në këtë plan fizik. 

Kur je i çliruar dhe i vetë-realizuar nga brenda, ti shikon, kupton, kupton dhe “e di” se nuk ka “vdekje”, por vetëm një “rënie të trupit fizik”. Kjo është arsyeja pse Abrahami jo-fizik (“i kanalizuar” nga Esther Hicks) dhe të tjerët që “dinë”, i referohen vdekjes si “kërritje, lëshim i trupit, kalim, bashkim me të pafundmen/absolute, kthim në Burim, etj”.

Kur përdorim këto terma, nuk ka asnjë qëllim për mosrespektim ndaj atyre që “vdiqën”, apo atyre familjarëve, miqve dhe të dashurve që janë ende në këtë plan fizik duke pikëlluar “humbjen”. Ne i përdorim këto terma për të “lehtësuar” konceptin e vdekjes së një të dashur. Ne dëshirojmë të vëmë në perspektivë këtë pjesë natyrore të ciklit jetësor.

E vetmja gjë në jetë që është e garantuar, është se ne të gjithë do të “kërkojmë” (të heqim trupin fizik). 

Kur dikush kalon, ne gjithmonë do të na mungojë prania e tij ose e saj fizike.

Kjo është e ngjashme me atë që ndodhi përpara se udhëtimi dhe komunikimi të ishin të lehta. Në vitin 1900, nëse një i dashur vendos të linte miqtë dhe familjen e tij dhe të shkonte në një vend të huaj të largët, ndoshta nuk do ta shihnit më kurrë atë të dashur. Ju do të thoni lamtumirën tuaj dhe nuk do të flisnit kurrë me ta, do të komunikoni me ta ose do t’i shihni më kurrë. Do t’ju mungonte prania e tyre fizike. Ata do të ishin “ikur”, por do të ishin akoma “të gjallë”.

Lënia e trupit është e ngjashme.

Ju (VETE) jeni gjithmonë ekzistues.

Ti (VETE) je i përjetshëm.

Nëse ju (VETET) jeni në një trup fizik, ose jo, ju (VETET) jeni akoma i njëjti JU.

JU nuk jeni trup.

Ju jeni një shtrirje e energjisë BURIMORE jofizike: GJITHÇKA-Që-Është. 

Kur jeni plotësisht të vetëdijshëm dhe të vetëdijshëm se kush jeni në të vërtetë (dhe kush janë të gjithë të tjerët gjithashtu), jeta juaj bëhet shumë më e lehtë. Ju thjesht nuk ndikoheni nga rrethanat, kushtet, situatat dhe ngjarjet e jashtme. Ajo që njerëzit thonë ose bëjnë ka pak ose aspak efekt të qëndrueshëm tek ju. Ajo që “ndodh” me ju, ose në përvojën tuaj, ka pak ose aspak ndikim në “gjendjen” tuaj të brendshme.

Ju e shihni gjithçka si Burim dhe si Perfekt, sepse mund ta perceptoni atë nga ai këndvështrim.

Ju keni njohuri të plotë.

Ndërsa mendoj për ndarjen nga jeta të nënës sime, nuk kam asnjë pikëllim apo pikëllim. Kjo nuk është një “kohë e vështirë” për mua.

Unë jam i mbushur me gëzim dhe lumturi supreme pasi mendoj me vlerësimin më të thellë për qenien e saj në jetën time. Unë festoj jetën e saj të mrekullueshme të mrekullueshme që isha kaq e bekuar që e ndava. E falënderoj për gjithçka që bëri për mua në shumë mënyra, dhe për të gjitha mësimet që më dha. Unë jam ende “me të” si dhe babai im, dhe do të jem gjithmonë.

Faleminderit e dashur nënë dhe faleminderit baba i dashur, jam gjithmonë i lidhur me ty dhe do të jem gjithmonë i yti.

Shume dashuri….

KT

26 korrik 2015

Kaq shumë “ekspertë” dhe mësues, trajnerë dhe autorë pohojnë se nuk kanë kohë për të trajnuar veten dhe pretendojnë se nuk “kanë nevojë” për ndonjë trajnim, sepse tashmë dinë mjaftueshëm. Ata ndaluan së mësuari dhe pushuan së qeni të mësueshëm. Ata pretendojnë se kanë gjithë këto vite “përvojë”, kur realisht kanë vetëm 1 ose 2 vjet përvojë të përsëritur vazhdimisht. Ata në fakt nuk janë rritur ose “me të vërtetë nuk kanë mësuar nga brenda” asgjë të re për shumë vite.

Ajo që ata mësojnë nuk e ka kaluar testin e kohës. Ata thjesht lexojnë një libër ose shkojnë në një seminar dhe thjesht fillojnë të mësojnë atë material sikur të jetë fakt. Ata imitojnë dhe papagallëzojnë çdo gjë që “mësojnë” (dëgjojnë), pa e vënë në praktikë vetë, dhe pa fituar njohuri personale dhe përvojë të brendshme me materialin, ose një ndjenjë të plotë të njohjes së materialit.

A tingëllon kjo si disa njerëz nga të cilët mund të “mësoni”?

A ju ngjan pak kjo?

Ju inkurajoj të gjithëve që të qëndroni gjithmonë të përulur, të mësuar dhe të stërvitur.

Ju inkurajoj të gjithëve që të vazhdoni të stërviteni, të mësoni, të rriteni, të përjetoni.

Ju inkurajoj të gjithëve që të mos e merrni kurrë si “fakt” atë që them ose thotë dikush, ose çdo gjë që lexoni në një libër ose mësoni në një seminar ose program audio, por më mirë ta provoni vetë.

Merrni një përvojë personale prej saj.

Lëreni të kalojë testin e kohës.

Merrni një kuptim të thellë të të kuptuarit të materialit dhe njohurive përpara se të filloni të promovoni ose miratoni ndonjë gjë.

Jini gjithmonë të mësuar (edhe nga injorantët).

Jini gjithmonë në rritje.

Gjithmonë zgjerohuni.

Jini gjithmonë të përulur (edhe me arrogantët).

Jini gjithmonë të mësueshëm (edhe nga budallai apo ai që i di të gjitha).

Jini gjithmonë të hapur (edhe nga ata me mendje të mbyllur).

Jini gjithmonë tolerantë (edhe nga jotolerantët dhe fanatikët).

Jini gjithmonë të dashur, të kuptueshëm, të dhembshur dhe pranues (edhe nga ata që nuk duan, snobët kokëfortë, ata që urrejnë dhe gjykojnë, kritikë dhe dënues të zellshëm të vetëdrejtë). 

Ju do të jeni i mençuri.

Ju do të jeni i lumtur.

Ju do të jeni i shkolluari.

Ju do të jetoni jetën e ëndrrave tuaja në paqe dhe kënaqësi duke manifestuar të gjitha dëshirat tuaja.

Do t’i keni të gjitha.

Shume dashuri.

Kevin

4 gusht 2015

Nga Mary Miller:

Përshëndetje të gjithë,

Sapo e kalova ditën me Kevinin. Është interesante të shihet se sa njerëz në këtë mjedis jetojnë për të ardhmen, për ditën kur nuk janë më të burgosur. Dhe, sigurisht, kjo është ndoshta shumë normale.

Me kalimin e viteve, kam vënë re se kur njerëzit angazhohen për një rrugë të transformimit personal, ata angazhohen për të jetuar në të tashmen, pavarësisht se çfarë mund të sjellë e tashmja.

Në fakt, mendoj se në një kurs transformimi, ju madje filloni t’i mirëprisni ngjarjet dhe rrethanat sfiduese si mundësi për t’u rritur dhe ndryshuar.

Ndoshta, kohët më sfiduese na ofrojnë të gjithëve mundësitë më të mëdha për t’u rritur dhe ndryshuar.

Kur kaloj kohë me Kejvinën, me sa shoh ai nuk e projekton veten në të ardhmen apo nuk jeton për ditën kur do të lirohet.

Ai ka ndërtuar një jetë produktive bazuar në vendin ku është tani.

Ai ndoshta mund të shkruante një libër se si ta maksimizoni kohën tuaj në burg dhe të dilni një person më i mirë. Ai është ndër meshkujt me pamje më të shëndetshme në njësi. Dhe ai jeton një jetë që është e pasur dhe e mbushur çdo ditë.

Mezi pres ditën kur kemi një darkë të bukur me shumë miq që festojnë lirimin e tij. Dhe deri në atë ditë, shoh një burrë që e ka marrë për zemër shprehjen “Carpe Diem” (Horace 23 para Krishtit).

Mary Miller

9 shtator 2015

Ju pelqejne keto mesazhe?

A janë të dobishëm për ju?

A ju ndihmojnë në frymëzimin, motivimin dhe fuqizimin?

Nëse po, atëherë ndajeni këtë faqe me të tjerët.

Unë marr kaq shumë letra/kartolina nga njerëz në mbarë botën që ende nuk e kanë idenë se  kjo faqe në Facebook  ekziston!

Ju keni fuqinë për ta ndryshuar atë, kështu që JU keni fuqinë për të ndikuar pozitivisht në jetën e njerëzve të tjerë. Ju mund të ndryshoni jetën e dikujt përgjithmonë duke u treguar të tjerëve për këtë faqe, duke i bërë njerëzit të dinë se kjo faqe ekziston dhe duke i bërë njerëzit që të vijnë shpesh në këtë faqe dhe t’i lexojnë këto mesazhe. 

Bëni gjithçka që mundeni për të informuar të tjerët për këtë faqe. Bëjeni këtë rregullisht. Dërgoni email gjithçka që dini për këtë faqe, jo vetëm një herë, por pa pushim. Thirrni njerëzit dhe tregojuni për këtë. Dërgoni kartolina njerëzve. Njerëzit e mesazheve me tekst. Edhe postoni reklama me baner për këtë faqe.

Ju jeni të gjithë krijues. Përdorni fuqinë tuaj krijuese dhe njohuritë tuaja për internetin për të bërë që miliona të vizitojnë këtë faqe. 

TI MUND TA BESH!

Pse dëshironi ta bëni këtë?

Sepse duke vepruar kështu, ju do të ndikoni pozitivisht në jetën e dikujt. Kur ju ndihmoni një tjetër, ju ndihmoni veten. Është karma. Ju korrni atë që mbillni.

Kur jepni nga dashuria, ju kthehen, në këtë jetë, 100 herë më shumë. (Shkrimi thotë se kthimi juaj do të “shtyhet, tundet së bashku dhe do të vrapojë, do t’ju japin njerëzit me bollëk të tejmbushur kur të jepni nga dashuria!”)

Në një postim të mëparshëm shpjegova “pikën e kthesës, masën kritike dhe sindromën e majmunit të 100-të”.

Kthehuni dhe rilexoni atë postim për të kuptuar vërtet se si do të përfitoni JU dhe shoqëria sa më shumë njerëz të vijnë në këtë faqe dhe të lexojnë këto mesazhe.

Tregojuni të gjithëve që njihni dhe madje edhe kujtdo që nuk e njihni për këtë faqe! Tregoni dhe promovoni këtë faqe dhe merrni miliona që të vijnë shpesh këtu.

Ju do të shihni gjëra të mrekullueshme të ndodhin në jetën tuaj ndërsa ndani me të tjerët këtë faqe dhe këto mesazhe.

Ti mund ta besh!

Më e mira nuk ka ardhur ende për JU.

Shume dashuri.

Kevin

16 shtator 2015

Kush është mësuesi juaj më i madh?

Nga kush mund të mësoni më shumë?

Konsideroni këtë.

Nëse jeni në gjendje të mos ndikoheni nga ajo që dikush ju thotë ose nuk ju thotë, ju bën ose nuk bën për ju ose për ju, atëherë ju jeni në kontroll të jetës suaj.

Nëse mund të përballoni talljet, dhimbjet, vuajtjet dhe përvojat negative, atëherë ju jeni në kontroll të jetës tuaj.

Nëse rrethanat, kushtet, ngjarjet dhe situatat nuk kanë ndikim në emocionet tuaja, atëherë ju jeni në kontroll të jetës tuaj.

Kështu, të gjithë ata njerëz që ju ngacmojnë, flasin keq për ju dhe ju trajtojnë pa respekt, janë “trajnuesit” tuaj. Ata po ju japin mundësi për të praktikuar të qenit i pandikuar nga rrethanat e jashtme. Ata po testojnë aftësinë tuaj për të “trajtuar” situata në jetë.

Sa mund të marrësh? Sa mund të durosh? Sa mund të duroni?

Nëse mund të përballosh ndonjë gjë, atëherë fiton. Ji i lumtur për ata që flasin keq për ty, bëjnë gjëra të këqija me ty dhe nuk të respektojnë.

Ji mirënjohës për të gjitha “sfidat” në jetë. Ata të gjithë po ju testojnë dhe ju stërvitin në të njëjtën kohë.

Nëse e dini këtë, atëherë do ta “kuptoni” “lojën”. Kur nuk ndiheni të ndikuar nga asgjë “jashtë” VETËS suaj, atëherë e gjithë bota do të jetë e juaja dhe të gjitha ëndrrat tuaja do të realizohen.

8 tetor 2015

Që kur isha i burgosur, kam parë (me dëfrim) mënyrat e ndryshme se si njerëzit kanë reaguar dhe ndërveprojnë me mua.

Pothuajse të gjithë (90%) bënë gjithçka që mundën për të më mbështetur, për t’u siguruar që unë isha mirë dhe për t’u siguruar që e di që më qëndrojnë pranë, pavarësisht se çfarë.

Megjithatë, një numër i vogël njerëzish vepruan ndryshe.

Disa thjesht u zhdukën. Ata janë njerëzit plot frikë. Ata kanë frikë të njihen se janë shoqëruar me mua dhe nuk duan të njihen se shoqërohen me mua tani që jam i burgosur. 

Ata nuk kanë komunikuar në asnjë mënyrë me mua. Pa letra apo letra (mendoni për Pjetrin, 3 herë duke mohuar se e njihte Jezusin kur ishte vapa!). Këta njerëz kishin vetëm gjëra të mira për të thënë për mua kur gjithçka po shkonte mirë, por tani, kanë vetëm gjëra të këqija, negative për të thënë për mua (disa në fakt gëzohen që jam i burgosur). 

Një grup tjetër i vogël njerëzish në fakt komunikoi me mua që kur kam qenë i burgosur. Ata dërguan një letër ose 2. Por komunikimi ishte diçka e tillë…. “KT, çfarë duhet të bëj tani që je i burgosur? ose KT, duhet të më ndihmosh, ose KT duhet të më dërgosh disa para, ose KT duhet të shikosh biznesin tim dhe të më ndihmosh ta heq atë nga terreni, ose KT nuk mund ta besoj që e lini veten të burgoseni, mos’ ti e di se si kjo ndikon negativisht në jetën time, ose KT kam nevojë që ti ta bësh këtë ose ta bësh atë për mua…”

Këta njerëz janë të shqetësuar vetëm për jetën e tyre dhe nuk kanë asnjë interes se si jam duke bërë.

Pastaj është një grup i vogël që duket se ka një mision të jetë “engjëjt e mi”. Ata dërgojnë rregullisht karta pozitive, letra dhe emaile pozitive, disa pothuajse çdo javë. Ata më pyesin si jam dhe nëse mund të bëjnë diçka për mua. Ata janë mbështetës, të dashur, të sjellshëm, të zhytur në mendime, inkurajues, optimistë. Ata bëjnë gjithçka që munden për të më bërë të ndihem mirë dhe më inkurajojnë. Fjalët e tyre janë pozitive dhe entuziaste. Ata flasin për të ardhmen e mrekullueshme dhe momentet argëtuese emocionuese që do të kemi së bashku kur të dal. Më kanë dërguar para në llogarinë time të komisariatit pa pyetur… Ata kanë qenë “engjëj” të vërtetë. 

Pastaj ka edhe njerëz me të cilët nuk kam folur prej vitesh që kanë dalë nga puna e drurit dhe kanë ardhur për vizitë, kanë dërguar para në llogarinë time të komisariatit pa pyetur unë, më kanë dërguar libra, karta, letra dhe kanë bërë shumë gjëra të vogla. tregojnë mbështetjen e tyre të pakushtëzuar.

Në të gjitha këto, është e qartë se kush është i dashur dhe mbështetës pa kushte, kush jep vetëm dashuri dhe mbështetje të kushtëzuar, dhe ata që duan nga unë vetëm atë që mund të marrin nga unë, dhe nuk kanë interes të më “dhurojnë” në asnjë formë. .

A ju vjen ndërmend termi miq të motit të mirë?

Këtu është pika.

Nëse do të ishit në vendin tim (burg), a do të ndjenit disa njerëz “të ju goditën me thikë pas shpine”, ose do t’ju tradhtonin, apo do t’ju zhgënjyen?

Mendoni për këtë.

A jeni ndjerë ndonjëherë i tradhtuar në jetën tuaj, ose jeni ndier i zhgënjyer nga dikush, ose keni ndjerë se dikush ju ka goditur me thikë pas shpine, ose ju ka shkelmuar kur keni qenë poshtë, ose “të thashë kështu”?

Jam i sigurt që të gjithë jemi ndjerë kështu të paktën një herë në jetë.

Këtu është një pyetje më e mirë.

A e keni tradhtuar ndonjëherë dikë, ose i keni goditur me thikë pas shpine, ose e keni zhgënjyer dikë, ose e keni shkelmuar dikë kur ishte ulur, ose i ka bërë dikujt “të thashë kështu”?

Unë jam i sigurt se ne të gjithë do të duhet të pranojmë se po.

Këtu është mesazhi.

“I urti” është i sjellshëm me ata që janë të sjellshëm me të, dhe i sjellshëm me ata që nuk janë mirëdashës ndaj tij, sepse mirësia është natyra e tij.

Magjia ndodh në jetën tuaj kur ju nuk gjykoni, kritikoni ose dënoni të tjerët për atë që bëjnë ose nuk bëjnë ose thonë ose nuk thonë (të gjithë kemi bërë të njëjtat gjëra në një kohë ose në një tjetër).

Dashuria, pranimi, mirëkuptimi dhe dhembshuria juaj për të tjerët duhet të jenë të pakushtëzuara dhe pa përjashtim.

Kur mund ta bëni këtë, kur mund të mos ndikoheni nga veprimet e të tjerëve, ju jeni mjeshtër i mendimeve tuaja, pra pikës së fokusimit, pra emocioneve tuaja, pra vibracioneve tuaja, pra përvojës tuaj në jetë dhe asaj që manifestoni.

Të gjithëve, pavarësisht se çfarë kanë bërë apo nuk kanë bërë, kanë thënë apo nuk kanë thënë, unë u dërgoj vetëm dashuri dhe mendime pozitive. I dua të gjithë njëlloj. Ne të gjithë veprojmë vetëm ashtu siç mundemi, në atë kohë.

Pra, jini falës dhe mirëkuptues. Lërini të gjitha të shkojnë. Mos mbani mëri. Mos i dënoni. Mos bëni thashetheme për ta.

Ju nuk mund të kontrolloni veprimet e të tjerëve, por mund të kontrolloni reagimin tuaj dhe mënyrën se si ndiheni për ato veprime.

Reagoni gjithmonë me dashuri, dhembshuri, falje dhe mirëkuptim (siç do të dëshironit që të tjerët t’ju trajtojnë).

Shikoni veprimet e tyre si një thirrje për dashuri, dhe më pas jepini dashuri.

Ji mirënjohës për të gjithë këta njerëz që ju japin një mundësi për të dërguar dashuri tek ata që kanë më shumë nevojë.

Me përulësi,

KT

20 tetor 2015

Shumë prej jush e dinë se Wayne Dyer ka ndërruar jetë kohët e fundit. E kisha njohur Wayne për më shumë se 30 vjet.

Shumica e njerëzve janë të trishtuar kur dikush “kalon”.

Kur perdja midis JU (VETES) dhe Egos (mendja, trupi me një personalitet) hiqet, ju e dini se kush jeni në të vërtetë si një qenie e përjetshme e dritës që është një me gjithçka.

Kur kjo ndodh (iluminizmi), ju “shikoni” gjithçka ndryshe. Ju e dini se çfarë është në të vërtetë gjithçka.

Jeta shihet si një lojë e “vetëdijes”.

Kështu kur kalon dikush (një aktor në “shfaqje”), ju duartrokitni rolin e tij dhe performancën e shkëlqyer në vallen e jetës.

Kur shkoni në një shfaqje në Broadway, dhe personazhi kryesor “vdes” në skenë, dhe shfaqja “mbaron”, ju qëndroni dhe duartrokitni.

Ndihesh mirë, jo i trishtuar, kur shfaqja përfundon.

Si një qenie e vetë-realizuar, ju e shihni të njëjtën gjë në “jetën reale”.

Kështu, unë qëndroj dhe duartrokas Wayne për rolin e tij në lojën e ndërgjegjes që e quajmë jetë. E falënderoj për bashkëveprimin e tij me mua, në “lojen” time. Wayne nuk ka shkuar askund. “Roli” i tij dhe personazhi që luajti ka mbaruar, jo thelbi apo qenia e tij. Unë jam ende “një” me këtë; VETE.

Të bëhesh më i vetëdijshëm, më i ndërgjegjshëm, më afër iluminizmit; vetë-realizimi; Kuptimi i Zotit, është një mënyrë e mrekullueshme për të jetuar, pasi kushtet e jashtme, rrethanat, ngjarjet, njerëzit dhe situatat kanë gjithnjë e më pak fuqi mbi ju.

Ju mund të jeni gjithmonë në një gjendje lumturie, gëzimi, paqeje dhe qetësie të brendshme.

Duke ju dërguar të gjithëve dashuri dhe duke ju inkurajuar që së pari të kërkoni paqen e brendshme që është në fakt ai që jeni.

KT

26 tetor 2015

Një nga miqtë e mi më të ngushtë, “Archie”, sapo ndërroi jetë (kërriti; goditi kovën).

Ne ishim miq për më shumë se 30 vjet. Ai ishte një nga miqtë tanë të peshkimit. Kam folur shpesh për të ashtu si edhe Mike Sigel dhe Morters. Disa prej jush e takuan atë në eventet e Gin. Ai gjithashtu bëri thirrje të mirëseardhura për Gin. Archie ishte i dashur nga të gjithë ata që e takuan. Ai ishte një mik besnik, i dashur.

Siç kam shkruar në një mesazh të mëparshëm për vdekjen e Wayne Dyer, “vdekja” është vetëm një tranzicion. Trupi fizik është zhdukur, por thelbi i personit të vërtetë është gjithmonë i përjetshëm.

Në fakt, kur TI largohesh nga trupi, thelbi yt i vërtetë çlirohet plotësisht.

Të gjithë ata rreth jush tani mund ta ndiejnë dashurinë e pastër që jeni.

Ju keni mbaruar rolin që keni vendosur dhe zgjidhni të luani kur keni vendosur dhe zgjidhni të mishëroheni.

Ne të gjithë duartrokasim “performancën” tuaj Archie. Të gjithë ata që ju njohën janë të lumtur që morëm pjesë në “lojën e ndërgjegjes” me ju.

Ju po merrni një ovacion nga të gjithë ne miku im.

Me dashuri…

KT

8 nëntor 2015

Këtu është një pyetje që vjen shumë shpesh.

Si mund ta di nëse unë ose dikush është i ndritur (i vetë-realizuar; i realizuar nga Zoti; i vetëaktualizuar)

Si mund ta them dhe si mund të jem i sigurt?

Po sikur dikush të më thoshte se ishin të shkolluar, si do ta dija nëse kjo është e vërtetë?

Ndoshta ata thjesht mendojnë ose “besojnë” se janë ‘të shkolluar’, por në fakt nuk janë?

Si mund ta di me siguri nëse unë, vetë jam i shkolluar? 

Përgjigje:

Për veten tuaj është e thjeshtë, nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me vetë-realizimin tuaj, atëherë nuk jeni.

Kur e humbisni plotësisht egon dhe mendjen, atëherë “veli” ngrihet dhe ju e dini dhe përjetoni njëshmërinë tuaj me Burimin, ju jeni plotësisht të ndriçuar.

Ata që janë, thjesht e dinë, pa asnjë dyshim. Përvoja është e pastër, e vërtetë dhe pa krahasim. Përvoja e vetë-realizimit të plotë/Zotit mund të ndodhë menjëherë, si në një kërcim kuantik nga 0-1000. Përvoja mund të ndodhë gjithashtu gjatë një sërë “hapash” ndërsa ju derdhni gjithnjë e më shumë mendjen/egon tuaj. “Veli” mund të hiqet në një çast ose ngadalë me kalimin e kohës.

Përparimi “përfundimtar” është pafundësisht i qartë.

Lumturia dhe gëzimi njerëzor janë përtej të kuptuarit, fjalëve apo përshkrimit.

Këtu janë disa nga gjërat që përjetojnë ata që janë të shkolluar:

 • Në shumicën e aspekteve, gjithçka është ende e njëjtë pasi ju keni ende një trup, karma, një mendje (e cila është e nevojshme për të vepruar një trup) dhe një personalitet. Dallimi është se TI (Vetë) je i ndarë nga e gjithë kjo. Ju jeni dëshmitarë (duke shikuar) të përjetojnë “jetën” trupi dhe mendja. Ju jeni dëshmitarë që mendja (personaliteti) kalon përmes emocioneve dhe karmës. Ju jeni në një gjendje të plotë “lumturie” e cila është e ndarë nga ajo që trupi dhe mendja po përjetojnë.
 • Ju mund të shihni gjithçka ashtu siç është në të vërtetë. Ju “i shihni” njerëzit dhe gjërat jo ashtu siç i shohin “sytë”, por “dritën” dhe energjinë të gjitha të lidhura dhe të gjitha një.
 • JU shikoni të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen njëkohësisht, kështu që shihni “tërësinë” dhe kështu shihni dritën, dashurinë dhe përsosmërinë në gjithçka.
 • JU keni një ndjenjë të plotë të “të qenit” jo “duke bërë” Ndërsa karma, mendja dhe trupi juaj mund të jenë ende duke “bërë” ose duke arritur, JU jeni pa dëshirë.
 • JU nuk jeni trupi apo mendja juaj. JU e ndjeni veten si jo-fizik. JU shikoni dhe shihni mendjen/trupin tuaj. Trupi mund të përjetojë dhimbje, por JU jo. Mendja mund të përjetojë “dhimbje emocionale”, por JU nuk mundeni dhe jo.
 • Ka shumë më tepër. Unë do të jap më shumë informacion se si mund të dalloni nëse dikush tjetër është “iluminuar”
 • Mund t’ju siguroj, kjo është një gjendje, e arritur pasi të arrihet, që tejkalon në çdo aspekt, të gjitha dëshirat, dëshirat dhe dëshirat e tjera.
 • Kjo është Ultimate. Kjo është gjithçka që mund të arrihet jo vetëm në këtë jetë, por në përjetësi.

Shume dashuri….

KT

19 nëntor 2015

Nëse dëshironi diçka, një dëshirë e fortë mund të kapërcejë gjithçka tjetër.

Por rruga për të arritur dëshirën tuaj do të jetë e vështirë.

Kjo është arsyeja pse ju shihni se njerëzit marrin “gjërat” që dëshirojnë fort, por janë të mjerë ndërsa janë në proces të arritjes së dëshirave të tyre.

Dhe sapo të marrin dëshirat e tyre, ata nuk kanë kënaqësi apo përmbushje. 

Në dukje ka shumë “mënyra apo metoda” për të manifestuar atë që dëshironi në jetë.

Në fakt ka vetëm një.

Ligji i Tërheqjes është ai që manifeston të gjitha dëshirat për të gjithë njerëzit.

Sidoqoftë, karma hyn në lojë. Karma është dëshira (dridhje) e pashfaqur që janë në “llogarinë tuaj të ruajtjes” dhe në dukje manifestohen pa bërë asgjë në këtë jetë.

Megjithatë, ky është ende Ligji i Tërheqjes në veprim.

Unë u sugjeroj të gjithëve, së pari të kërkoni paqen e brendshme dhe të gjitha dëshirat tuaja do të realizohen, por do të jeni të lumtur dhe të gëzuar në këtë proces.

Shume dashuri,

KT

24 nëntor 2015

GK: Rruga drejt ëndrrave tuaja

Shumica e njerëzve nuk mendojnë për “iluminimin”, apo vetë-realizimin.

Shumica e njerëzve mendojnë se këto ideale janë humbje kohe sepse kanë fatura për të paguar!

Shumica e njerëzve mendojnë se ndjenjat e brendshme që ata kërkojnë mund të merren vetëm nga përvetësimi dhe arritja e “gjërave”; arritjet dhe statusi; dhe ka më shumë gjëra se “djemtë e tjerë”. 

Kështu manifestimi i dëshirave të dikujt është gjëja më e rëndësishme për shumicën e njerëzve.

Marrja e më shumë parave është e lartë në listën e mbi 90% të njerëzve në Amerikë (kjo ndryshon pak nga kultura). 

Nuk ka asgjë të keqe të duash gjëra ose të kesh dëshira. 

Nuk ka asgjë të keqe të festosh arritjen e diçkaje që kishe si synim (para, një biznes i suksesshëm, një promovim në punë, një shtëpi e madhe, një makinë e bukur, një objektiv për humbje peshe ose aspekt fizik, një pushim spektakolar etj). 

Megjithatë, kur mendoni se kur të arrini dëshirën tuaj, do të keni ndjenjat e brendshme që është dëshira juaj e vërtetë thelbësore, do të jeni, si të gjithë të tjerët, jashtëzakonisht të zhgënjyer.

Të kesh gëzim të brendshëm, paqe, qetësi dhe lumturi SË PARË, pavarësisht nga kushtet e jashtme, do t’ju lejojë të arrini lehtësisht “dëshirat” tuaja duke qenë gjithmonë në një gjendje lumturie. 

Kështu, ju jetoni një jetë të mrekullueshme, të mrekullueshme, magjike, plot gëzim, miq, familje, të qeshura dhe të mbushura me dashuri.

Ju jeni të gjithë të veçantë.

Mendoni për këto gjëra.

Do të të shoh në krye!

Shume dashuri…

KT

2 dhjetor 2015

Shumë njerëz më pyesin se çfarë mendimi kam për sulmet terroriste të Parisit dhe sulmet e tjera terroriste të fundit në Nigeri, Bejrut, Mali, Izrael, Kanada, rrëzimin e avionit rus të pasagjerëve mbi Egjipt dhe në disa vende të tjera anembanë botës. 

Fakti është se ka sulme “terroriste” çdo javë diku në botë.

Kjo ka ndodhur për më shumë se 70 vjet. Mediat thjesht nuk i raportojnë ato. Qindra qenie njerëzore janë vrarë çdo muaj nga sulmet terroriste për dekada.

Mendoni për këtë.

Vetëm disa ditë pas sulmeve të Parisit, ku u vranë 129 persona, pati sulme terroriste në Nigeri, ku mbi 120 njerëz u vranë nga fëmijë kamikazë deri në moshën 11-vjeçare. Të gjitha në një periudhë 48 orësh.

Lajmi ishte pothuajse 100% i fokusuar te terrori në Paris, por praktikisht nuk përmendi kurrë terrorin dhe humbjen e jetëve në Nigeri. 

Bombardimi në Bejrut (mbi 50 njerëz të vrarë dhe qindra të plagosur) nuk mori pothuajse asnjë mbulim.

Me gjithë atë që u tha, nëse tërhiqemi, marrim frymë thellë dhe jemi racional, mund të shohim se çfarë po ndodh në të vërtetë.

Gjithmonë ka pasur “konflikte” dhe dhunë në botë. Gjithmonë ka pasur “luftëra” diku në botë që ndodhin çdo vit (media thjesht nuk flet për to).

Njerëzit po vriten dhe po vdesin nga dhuna në të gjithë botën, çdo ditë. Në rajone të caktuara, historikisht ka pasur më shumë konflikt, dhunë dhe paqëndrueshmëri sesa në rajone të tjera. Në Lindjen e Mesme, që nga fillimi i historisë së regjistruar ka pasur paqëndrueshmëri, dhunë dhe konflikte. 

Konflikti, dhuna, lufta dhe terrori historikisht kanë ecur me cikle, me ngritje dhe ulje.

Megjithatë, dhuna në njëfarë forme ka qenë gjithmonë konstante, në një farë mase, në mbarë botën.

Nuk ka pasur kurrë “paqe botërore” të vërtetë.

Sidoqoftë, merrni parasysh këndvështrimin tjetër.

Faktet tregojnë gjithashtu se mbi 90% e njerëzve në mbarë botën nuk kanë pasur dhe nuk do të kenë kurrë një përvojë me dhunë gjatë jetës së tyre.

Mendoni për këtë.

Pra, mund të thuhet se bota është tepër e dhunshme dhe e rrezikshme, ose tepër paqësore dhe e sigurt. Është thjesht perspektiva e dikujt. 

Me gjithë këtë, merrni parasysh këtë.

Sa herë që dikush, kudo, i çdo race apo feje, përjeton “tragjedi” ose humbje jete, ose terror ose dhunë të ushtruar ndaj tij, ne duhet t’i dërgojmë dashuri. Pothuajse të gjithë pajtohen me këtë.

Të dërgosh dashuri do të thotë të dërgosh mendime dhe dridhje të dashura. Ky është aspekti më i rëndësishëm i “dërgimit të dashurisë”.

Përdorni fuqinë tuaj krijuese për të krijuar të ardhmen ashtu siç dëshironi për jetën tuaj duke “të qenë dashuri”, duke emetuar dashuri dhe duke e përshkuar të gjithë veten tuaj nga dashuria.

Lëreni dashurinë të sundojë mbi mendimet dhe veprimet tuaja.

“Të dërgosh dashuri” mund të nënkuptojë gjithashtu të bësh gjëra të dashura dhe të ndërmarrësh veprime të dashura, të tilla si ofrimi i mbështetjes financiare ose emocionale për ata që kanë nevojë. Nëse më shumë njerëz “dërgojnë dashuri”, do të ndodhin gjëra dramatike.

Megjithatë ka një përbërës tjetër që është edhe më i fuqishëm. Ky element shtesë është sekreti i vërtetë për rritjen e dashurisë në botë dhe uljen e urrejtjes dhe dhunës.

Sa herë që dikush, kudo, i çdo race apo feje, përjetëson urrejtje, dhunë dhe/ose terror kundër dikujt tjetër, ne duhet t’i dërgojmë autorit të urrejtjes, dhunës dhe terrorit dashuri si dhe “viktimën”.

Mendoni për këtë.

Mos harroni, është e lehtë të duash ata që të duan. Por ju duhet të “duani armiqtë tuaj”.

Ky është sekreti i gëzimit, lumturisë dhe paqes reale dhe të prekshme.

Ky është sekreti për të jetuar jetën tuaj është paqja dhe të mos jeni kurrë “pjesë” e terrorit.

Njerëzit më pyesin gjithashtu se çfarë do të bëja me gjithë atë që po ndodh po të isha President.

Unë nuk jam President. Nuk është karma ime.

Nuk e di se çfarë do të bëja, pasi vetëm njerëzit në ato pozicione kanë inteligjencën e plotë, të gjithë të vërtetën dhe faktet “reale”.

Kushdo që thotë se duhet të bëjmë këtë ose të bëjmë atë është budalla, sepse ata po bëjnë pohime pa të gjitha faktet dhe të dhënat.

Nuk është karma ime të marr ato vendime të vështira.

Është karma ime të jem “dëshmitar” i këtyre ngjarjeve, dhe jo pjesë e tyre.

Është karma ime që thjesht të dërgoj dashuri dhe të jesh dashuri.

Unë bëj atë që mund të bëj.

Unë mund t’u dërgoj dashuri të gjithëve, mund të jem dashuri, kështu që kjo është ajo që po bëj.

“Politikën” do t’ia lë politikanit, luftën do t’ia lë ushtarakëve, dhe filozofinë do t’ua lë filozofëve.

Unë do të bëj atë që mund të bëj. Unë thjesht do të dërgoj dashuri dhe do të jem dashuri.

Këto janë kohë interesante. Bota po ndryshon gjithmonë.

Dije se, pavarësisht se si duken gjërat, se gjithçka është gjithmonë në ekuilibër të përsosur dhe gjithçka është e përsosur për të mirën më të lartë për të gjithë.

Shume dashuri…

KT

15 dhjetor 2015

Le të bëhet secili prej jush i vetëdijshëm për përsosmërinë dhe hyjninë e vet.

Qofshin të gjithë të vendosur me paqen e brendshme, gëzimin dhe lumturinë që tejkalon çdo kuptim dhe kuptim njerëzor.

I doni të gjithë pa kushte dhe pa përjashtim.

I dhuroftë dhembshuri, falje dhe pranim të gjithëve pa kushte dhe pa përjashtim. 

Dhe le t’i trajtoni dhe të mendoni për të tjerët fillimisht, ashtu siç dëshironi që të tjerët t’ju trajtojnë dhe të mendojnë për ju, pavarësisht nëse ju trajtohen dhe mendoheni në të vërtetë ashtu siç dëshironi të jeni.

Ju dua të gjithëve.

Kevin

4 shkurt 2016

Një nga shokët tanë të burgosur është një ungjilltar i krishterë televiziv.

Ai është duke vuajtur një dënim prej 3 vitesh për një lloj “krimi” me jakë të bardhë. Që nga dita e mbërritjes, ai është ankuar se sa e tmerrshme është kjo përvojë (ai nuk u arrestua kurrë, nuk u fut në një qeli të vërtetë burgu, madje as u prangos; ai thjesht u lejua të dorëzohej këtu në kamp).

Ai është i mjerë shumicën e kohës. Ju do të mendonit se ai po torturohej çdo ditë nga rojet, po i jepej asgjë për të ngrënë dhe po detyrohej të punonte 16 orë në ditë në një kamp të robërve të punës skllevër. Qëndrimi i tij i vazhdueshëm “oh i gjori unë” dhe sa tmerrësisht po vuan është në të vërtetë mahnitëse për t’u parë. 

Ndërsa shumica e burrave do të preferonin të ishin në shtëpi me familjet e tyre, të gjithë do të pajtoheshin që ne nuk jemi në një “burg”. Jemi në një “kamp” shumë të rehatshëm që i ngjan më shumë një situate banimi në një konvikt kolegji dhe kampus ose një lloj “kazerme” ushtarake.

Çdo gjë në jetë është thjesht ajo që ju bëni prej saj.

Çdo gjë me të cilën keni të bëni është ajo që ju vendosni se do të jetë.

Ju dhe vetëm ju keni fuqinë për të vendosur se si do të reagoni ose do të përgjigjeni ndaj çdo gjëje me të cilën po përballeni në jetën tuaj. 

Filloi një diskutim për të qenë optimist apo pesimist. Argumentet e zakonshme për “realiste” dhe ballafaqim me faktet dhe realitetin e vërtetë të pamohueshëm u debatuan fuqishëm. 

Pastaj doli analogjia e gotës gjysmë bosh ose gjysmë plot. Të gjithë kishin një mendim interesant. Unë thjesht e dëgjova këtë diskutim dhe heshtja. Askush nuk më kërkoi mendimin tim, prandaj nuk ndjeva nevojë të jepja një të tillë. Dëgjova me vëmendje dhe u përpoqa të kuptoja dhe vlerësoja pikëpamjet dhe idetë e ndryshme të secilit. Mësova shumë.

Ndërsa “debati” po mbyllej, një nga miqtë e mi tha në fakt “ju të gjithëve po ju mungon pika që gota të jetë gjysmë e mbushur ose gjysmë bosh. Kjo nuk ka rëndësi. Ajo që ka rëndësi është që gjithmonë mund ta rimbushni gotën!”

Të gjithë heshtën.

Unë buzëqesha, aq mirënjohës që më dha këtë shembull të ri të mrekullueshëm të së VËRTETËS.

Shume dashuri,

KT

16 shkurt 2016

Mos harroni fjalët e Les Brown “Nuk ka mbaruar derisa të fitoj!”. 

Të gjitha gjërat janë të mundshme për ata që besojnë.

Shumica e njerëzve që kanë pasur fitoren përfundimtare dhe shfajësimin u rrëzuan herët në kërkimin e tyre.

Siç e kam thënë shumë herë, pavarësisht kushteve apo rrethanave, mos u ndjeni kurrë si viktimë, merrni 100% përgjegjësi, mësoni mësimet nga përvoja, jini në një gjendje të vazhdueshme falënderimi, mirënjohjeje dhe vlerësimi dhe jini të lumtur aty ku ju jeni në.

Gjeni arin në gjithçka. Kërkoni, gjeni dhe përqendrohuni në rreshtimin e argjendtë në situatën tuaj aktuale.

Dijeni se nuk dini atë që nuk dini dhe se shumica e gjërave që ju vijnë janë gjithsesi jashtë ekranit të radarit.

Ndjehu mirë tani.

Bëhu i lumtur.

Ji mirënjohës.

Duaje veten dhe duaje të gjithë dhe gjithçka në botën tënde, pa kushte dhe pa përjashtim.

Jetoni dhe shijoni plotësisht momentin. Jetoni dhe përjetoni plotësisht TANI.

Jam në paqe të plotë dhe po shijoj plotësisht jetën dhe aventurën time të mrekullueshme emocionuese!

Unë po i jetoj ëndrrat e mia në më shumë mënyra sesa mund ta imagjinoni dhe gjithçka është shumë, shumë mirë! 

Shume dashuri.

KT

10 mars 2016

Një histori nga Mary Miller:

Kjo është një histori e madhe e vërtetë që tregon me të vërtetë se si “fuqitë që janë” refuzojnë të ndryshojnë status quo-në pavarësisht se cilat janë faktet. Siç tha Gandhi: “Së pari ata ju injorojnë, pastaj qeshin me ju, pastaj ju sulmojnë, PASTAJ ju fitoni.”

Shijoni të Vërtetën….

EFEKTI SEMMELWEIS

Në mesin e viteve 18, një burrë i quajtur Ignaz Semmelweis punonte si mjek kryesor në një njësi në një spital ku gratë vinin për të lindur foshnjat e tyre.

Historia thotë se në spital kishte dy klinika.

Klinika e parë ishte për gratë që kishin para për të paguar shërbimet. Kështu ata morën shërbime nga mjekë të kualifikuar.

Klinika e dytë ishte e hapur për gratë me financa të kufizuara. Merrnin shërbime nga mamitë, që atëherë konsideroheshin më pak se mjekët, vetëm për të varfrit.

Për një arsye të panjohur, 10% deri në 11% e foshnjave të lindura në klinikën e parë të servisuar nga mjekët vdiqën nga infeksionet (ethet puerperale) menjëherë pas lindjes, ndërsa në klinikën e dytë të shërbimit nga mamitë shkalla e vdekjes ishte më shumë se 2%. 4%. Fjala e kësaj shkalle vdekjesh u bë e njohur në komunitet.

Disa nga gratë që duhej të shkonin në klinikën e parë të servisuar nga mjekët, lindi foshnjat e tyre në rrugë. Ata bënë sikur ishin rrugës për në klinikën e parë për të lindur. Por ata e kuptuan se kishin një shans më të mirë për të pasur një fëmijë të shëndetshëm vetëm duke lindur në rrugë.

Dr Semmelweis u bë shumë i vetëdijshëm për këto nivele të vdekjeve, por si njerëzit e tjerë, nuk mund të kuptonte se çfarë po ndodhte. Pastaj një ditë, një mik i mirë dhe kolegu i tij mjek vdiq menjëherë pasi u godit aksidentalisht me një bisturi gjatë një autopsie. Semmelweis kuptoi se patologjia pas vdekjes e shokut të tij tregoi se ai kishte të njëjtën ethe puerperale si foshnjat që po vdisnin në klinikën e parë. Dhe ai arriti në përfundimin mjaft të saktë se mjekët nuk i lanë duart pas kryerjes së autopsisë. Ata thjesht po kalonin në lindjen e foshnjave me të gjitha materialet infektive në duart dhe pajisjet e tyre.

Semmelweis gjeti një zgjidhje që do të pastronte duart e mjekëve, duke bërë të mundur lindjen e foshnjave pa kaluar infeksione. Ai kërkoi që mjekët në njësinë e tij të përdornin këtë zgjidhje dhe shkalla e vdekjes në klinikën e parë të servisuar nga mjekët ra për të barazuar shkallën e vdekjes së njësisë së shërbimit të mamisë.

Tani me siguri dikush do të mendonte se kjo do të ishte një kohë festimi i madh, por në vend të kësaj Semmelweis u përball me rezistencë të madhe.

Më në fund humbi punën, me sa duket për arsye politike. Ai u përpoq t’u tregonte mjekëve për atë që dinte dhe u perceptua si një i çmendur, edhe pse të gjitha shifrat statistikore ishin në favor të tij.

Ai në fund vdiq pasi u konsiderua i çmendur për përpjekjet e tij.

Shumë kohë pasi Semmelweis vdiq dhe puna e tij u bë e njohur si e pamohueshme e saktë, shoqëria e njohu atë në diçka që ata e quajtën Refleksi Semmelweis ose Efekti Semmelweis.

Ky koncept i referohej tendencës së njerëzve për të refuzuar çdo informacion të ri, pavarësisht nga provat që mund të kundërshtojnë normat dhe besimet e vendosura.

Dhe gjithashtu ndihmon për të shpjeguar pse kaq shumë rrugë të ndihmës reale gjejnë kaq shpesh rezistencë.

21 mars 2016

Kohët e fundit pata një vizitë të mrekullueshme me Mary Miller dhe Blaine Athorn. Shumë prej jush pyesin “si po ia del Kevinit” në lidhje me burgun federal.

Ju kam thënë vazhdimisht se po kaloj mrekullisht dhe po kaloj shumë mirë.

Unë e shikoj këtë përvojë si një aventurë të madhe të mbushur me të qeshura, gëzim dhe eksitim në një mjedis relaksues pa stres. 

Kjo ka qenë një kohë e shkëlqyer për përtëritje, reflektim, stërvitje, meditim dhe pushim.

E vlerësoj shumë këtë mundësi.

Unë jam mirënjohës dhe mirënjohës që kam pasur këtë “sabbatal” të mahnitshëm.

Siç e dini, unë jam këtu për “përçmim të gjykatës” që nuk është një krim dhe madje as një kundërvajtje. Unë ushtrova të drejtat e mia të Amendamentit të Parë për fjalën e lirë dhe gjykata tha se isha në “përçmim” për shkeljen e një urdhri nga një gjyqtar.

Unë jam 100% i pafajshëm dhe tërheqës.

Unë jam duke bërë Terific. Jam i relaksuar dhe argëtohem çdo ditë. Trajnimi funksionon. 

Ju gjithashtu mund të jeni të lumtur, në paqe dhe të gëzoni kënaqësi të plotë, pavarësisht nga kushtet ose rrethanat në jetën tuaj.

Ju nuk keni pse të vuani apo të përjetoni dhimbje. Ju gjithmonë mund të ndiheni mirë. Mund të jesh gjithmonë i lumtur. Ju gjithmonë mund të keni lumturi të brendshme.

Kjo është ajo që trajnimi do të bëjë për ju. Ju mund të keni liri dhe çlirim të plotë në jetën tuaj.

Ju jeni të dashur.

Mary dhe Blaine do të lënë një përditësim për vizitën e tyre këtu. Kontrolloni përsëri dhe shikoni se çfarë kanë për të thënë për vizitën e tyre! 

Shumë dashuri për të gjithë ju.

KT

12 maj 2016

Gjatë 2 viteve të fundit kam lënë shumë mesazhe këtu në këtë faqe, duke ndarë përvojën time të të qenit i burgosur. Unë kam ndarë gjithashtu njohuri dhe sekrete për gëzimin e brendshëm, lumturinë dhe kënaqësinë. Unë ju kam dhënë gjithashtu gjëra praktike për të bërë që mund t’ju bëjnë të manifestoni qëllimet dhe ëndrrat tuaja në jetë: t’ju ndihmoj të merrni atë që dëshironi dhe të arrini dëshirat tuaja.

Kaq shumë njerëz i kanë lexuar këto postime dhe kanë ndarë me mua mrekullitë që po ndodhin në jetën e tyre duke zbatuar disa nga konceptet dhe idetë që kam paraqitur.

Nëse nuk i keni lexuar këto postime, ju inkurajoj të ktheheni dhe t’i lexoni këto postime sipas rendit që janë postuar. 

Ky do të jetë një proces i mrekullueshëm që jo vetëm do të hapë sytë, por do të fillojë të zgjojë fuqinë tuaj të fjetur për të tërhequr dhe manifestuar atë që dëshironi në jetë.

Ndërsa i lexoni këto, nëse ju pëlqen veçanërisht një nga mesazhet, ose nëse njëri prej mesazheve ju bën të ndjeni ndjesi shpimi gjilpërash ose energji që lëviz lart në shtyllën kurrizore, shkruani datën e postimit të mesazhit. 

Pastaj, këtu, postoni çfarë mesazhi ose mesazhi ju pëlqeu veçanërisht. Mund të shkruani një koment se si ai mesazh i veçantë ka ndikuar tek ju dhe çfarë keni marrë prej tij, ose thjesht mund të rendisni datat e mesazheve nga të cilat mendoni se të tjerët do të përfitonin siç keni bërë ju.

Të gjithë ju kontrolloni shpesh këtu dhe shikoni se çfarë mesazhesh të tjerët i konsideruan veçanërisht të dobishme.

Ky është një proces i fuqishëm për ju. Për ata prej jush që marrin kohë për ta bërë këtë proces, do të shihni dhe ndjeni përfitime të thella në jetën tuaj.

Mos ngurroni të komentoni edhe për ato.

Argëtohu!

30 maj 2016

Njerëzit e marrin jetën shumë seriozisht.

Nëse shikoni mendimet tuaja gjatë gjithë ditës, pothuajse të gjitha mendimet kanë të bëjnë me të kaluarën ose të ardhmen. 

Edhe kur jeni duke menduar për diçka në të tashmen, po e krahasoni atë me diçka në të kaluarën, ose me atë që dëshironi ose nuk dëshironi në të ardhmen.

Shumica e njerëzve kanë shumë pak mendime që janë vetëm në moment. 

Kur mund të jetoni në këtë moment, quhet të qenit i ndërgjegjshëm ose i ndërgjegjshëm.

Ju vërtet po i kushtoni vëmendje. Ju jeni në kohën e tanishme. Nuk po mendoni për të kaluarën. Ju nuk jeni duke menduar për të ardhmen (çfarë doni apo nuk dëshironi).

Ju jeni plotësisht të pranishëm. Ju jeni fëmijë. Jeni lozonjare. Ju jetoni me një ndjenjë çudie.

Ju shijoni çdo përvojë, pavarësisht se çfarë është ajo!

Pikërisht si fëmijë. Ju nuk keni kujdes për të ardhmen. Nuk jeni penduar për të kaluarën.

Ky është një vend i mrekullueshëm për të qenë.

Provojeni dhe do ta shihni!

Shume dashuri…

KT

3 qershor 2016

Fjalët e tua janë shumë të fuqishme.

Fjalët që përdorni krijojnë botën që përjetoni.

Mendoni për atë që thoni.

Sot fokusohuni t’i kushtoni vëmendje çdo fjale që del nga goja juaj.

Vini re sa negativisht flisni!

Vini re se kujt i thoni të njëjtat fraza gjatë gjithë kohës.

Ju keni modele të të folurit, zakone për të përdorur të njëjtat fjalë dhe fraza dhe në përgjithësi nuk jeni as të vetëdijshëm për fjalët që thoni.

Vini re atë që po thoni pothuajse në mënyrë të pandërgjegjshme.

Ju flisni shumicën e kohës me autopilot.

Kushtojini vëmendje.

Pastaj, përqendrohuni, jini të vetëdijshëm dhe jini të vetëdijshëm për fjalët që përdorni.

Vendosni të flisni pozitivisht dhe me qëllim dhe qëllim.

Mbani mend thënien e vjetër: “Nëse nuk ke asgjë të mirë për të thënë, mos thuaj asgjë!” 

Bëhu personi që të gjithë e dinë se gjithmonë thotë vetëm gjëra pozitive me një buzëqeshje në fytyrë!

Pastaj shiko se si bota po përmirësohet në çdo mënyrë.

Ju jeni të dashur.

KT

7 korrik 2016

Jeta është ashtu siç e shihni.

Kjo deklaratë është shkruar mijëra vjet më parë. Kjo deklaratë (ose një version i ngjashëm i saj si “jeta është ajo që e bën ti, ose jeta është si e percepton ti”) gjendet në çdo libër fetar dhe të lashtë shpirtëror të shkruar ndonjëherë.

Është sekreti i lumturisë.

Është sekreti i shekujve.

Ajo ku përqendroheni, ku e vendosni mendjen tuaj, është se si e përjetoni jetën.

Ju zgjidhni gjendjen tuaj emocionale.

Kushtet e jashtme nuk ju bëjnë të ndiheni në një mënyrë të caktuar, përveç nëse e lejoni.

Kur kontrolloni mendjen dhe mendimet tuaja, ju kontrolloni jetën tuaj.

Shume dashuri….

KT

20 korrik 2016

Këtu është një këshillë për t’ju bërë të ndiheni më mirë.

Çdo ditë, vendoseni qëllimin për të bërë sa vijon.

Së pari, buzëqeshni sa më shpesh të mundeni. Buzëqesh pa arsye. Vetem buzeqesh.

Së dyti, qeshni sa më shpesh të mundeni. Qeshni pa arsye dhe sa më shpesh të mundeni. 

Së treti, këndoni me zë të lartë. Vetëm këndoni.

Tjetra, kërceni! Po valle. Vallëzoni shpesh, edhe nëse e bëni vetë kur askush nuk po ju shikon.

Bëje këtë dhe shiko sa mahnitëse ndihesh. 

Kur silleni si fëmijë, duke buzëqeshur, duke qeshur, duke kënduar dhe kërcyer, do të ndiheni më të lehtë dhe më të gëzuar.

Do ta merrni jetën më pak seriozisht.

Ju do të vibroni frekuenca që do të tërheqin në jetën tuaj të gjitha gjërat që dëshironi.

Shikoni magjinë të ndodhë në jetën tuaj.

Shume dashuri…

KT

25 korrik 2016

Në maj 2015 u fol për një kandidim të mundshëm të Trump për President të SHBA.

Menjëherë një grup burrash këtu u mblodhën dhe filluan të diskutojnë për zgjedhjet e ardhshme paraprake. Më ftuan të merrja pjesë.

Grupi përfshinte ish-miliarderë, CEO të korporatave të mëdha amerikane, një gjykatës, ish-politikanë, të brendshëm të Uashington DC, avokatë dhe të tjerë. Nga ana demokratike, Clinton ishte një përfundim i paramenduar. Të gjithë ranë dakord se do të ishte një kurorëzim për të. Sa për republikanët, ata folën për Bushin, Rubion dhe të tjerët, por në fund të gjithë ranë dakord 100% që Bushi do të fitonte lehtësisht.

Askush nuk e përmendi Trumpin. 

Unë qëndrova i heshtur për më shumë se një orë, ndërsa secili prej tyre shprehte pikat e tij dhe jepte mendimet e tij. Të gjithë dukeshin të zgjuar, të ditur dhe racionalë. Të gjithë kanë bërë komente inteligjente. Në fund të fundit, këta janë burra të mrekullueshëm me prejardhje të mahnitshme.

E dija se mund të mësoja shumë prej tyre.

Ndërsa diskutimet po mbylleshin, dikush përmendi se nuk kisha thënë asnjë fjalë! Në fakt po dëgjoja me vëmendje, po mbaja disa shënime dhe gjatë diskutimit shkrova një parashikim të shkurtër për zgjedhjet paraprake që kisha ndërmend t’i dërgoja NY Times. 

Të gjithë u kthyen dhe më shikonin teksa më kërkonin mendimin tim dhe çfarë mendoja për zgjedhjet paraprake.

U ula i qetë për një moment. 

Të gjithë më shikonin në heshtje. Ju mund të dëgjoni një rënie gjilpëre.

Unë buzëqesha dhe i falënderova që më kërkuan mendimin tim. 

U thashë se kisha shkruar një parashikim që do t’ia dërgoja NY Times. Unë thashë se do të doja ta lexoja.

Ja çfarë lexova (pasi e kam ende origjinalin), “Unë bëj parashikimin e mëposhtëm për zgjedhjet paraprake demokratike dhe republikane.

Kjo është ajo që do të ndodhë. 

Në anën demokrate, Sanders do ta shtyjë Clintonin deri në fund. Por rregullimi është në dhe sistemi është i manipuluar. Të brendshëm zgjedhin kandidatin, jo njerëzit.

Kandidatët përzgjidhen, nuk zgjidhen. Klinton do të fitojë, sepse të brendshëm demokratët do të sigurohen që ajo të fitojë.

Nga ana republikane, procesi me 4 hapa i Gandit për të thyer status quo-në do të jetë i qartë.

Trump fillimisht do të injorohet. Atëherë ai do të qesh me të. Pastaj ai do të sulmohet. Dhe pastaj ai do të fitojë.

Trump do ta fitojë nominimin republikan me lehtësi, edhe pse sistemi është krijuar për të “zgjedhur” kandidatin “e zgjedhur”.

Trump do të fitojë sepse energjia dërrmuese e njerëzve është në përputhje me dridhjen e Trump.

Ai do të rezonojë me një energji të fuqishme dhe do të aktivizojë dhe zgjojë një energji të fjetur tek njerëzit. Kjo energji është shumë intensive. E di këtë sepse mund të lexoj energjinë e publikut. 

Grupi vetëm qeshi.

Unë e dërgova parashikimin tim në NY Times, dhe gjithashtu tek Janine dhe disa miq të tjerë të ngushtë. E ndava edhe me Donaldin. E them këtë jo për t’u mburrur apo për t’u dukur. E ndaj këtë me ju për të vënë në dukje fuqinë e aftësisë për të lexuar “energjinë e grupit”.

Ju gjithashtu mund ta lironi këtë fuqi.

Ju gjithashtu mund të jeni në gjendje të “lexoni energjinë e grupit”.

Gjithçka që ju nevojitet është dëshira dhe trajnimi i duhur nga një person që e ka çliruar këtë fuqi. (Unë parashikova gjithashtu votën e Mbretërisë së Bashkuar për t’u larguar nga BE).

Nuk them se kush do të jetë presidenti më i mirë. Energjia, synimi dhe dëshira e grupit do të përcaktojnë rezultatin e zgjedhjeve dhe mënyrën se si do të drejtohet qeveria jonë.

Loja e ndërgjegjes në të cilën jemi të gjithë pjesë është një lojë “perfekte”. Ndonjëherë është një dramë, herë një shfaqje horror, herë një komedi dhe ndonjëherë një romancë.

Në vend që të jeni pjesë e saj dhe të ndjeni të gjitha uljet dhe ngritjet emocionale, ju mund të vëzhgoni dhe dëshmoni lojën dhe thjesht të shijoni shfaqjen.

Shume dashuri..

KT

7 gusht 2016

Kur je i lidhur me asgjë, ke liri të plotë.

Të gjitha dhimbjet dhe vuajtjet vijnë nga ndjenja e humbjes, ose e ndarjes nga diçka.

Poetja, filozofi dhe muzikantja e madhe, Janis Joplin e tha më së miri në një nga këngët e saj hit: Liria është vetëm një fjalë tjetër për asgjë për të humbur.

Ndërsa jetoni jetën tuaj, keni të gjitha gjërat që dëshironi, arrini gjithçka që dëshironi dhe shijoni të gjitha gjërat materiale që zgjidhni.

Por mos u lidhni me asgjë.

Frika për të mos humbur asgjë.

Atëherë do të shijoni lirinë. 

Shume dashuri..

KT

22 gusht 2016

GK: Nisma

Një emërues i përbashkët i anashkaluar i të gjithë njerëzve të suksesshëm financiarisht është iniciativa.

Njerëzit që fitojnë shumë para janë njerëz që tregojnë iniciativë çdo ditë, në çdo gjë që bëjnë.

Mbani mend, mënyra se si bëni çdo gjë, është mënyra se si bëni gjithçka.

Nëse dëshironi të fitoni më shumë para në jetën tuaj, filloni të tregoni iniciativë çdo ditë në sa më shumë mënyra që mund të zhvilloni zakone suksesi dhe do të filloni të fitoni më shumë para.

Njerëzit e suksesshëm janë gjithmonë të gatshëm të bëjnë atë që djemtë e tjerë nuk janë të gatshëm të bëjnë!

Jetoni jetën tuaj me bollëk dhe jini të begatë në gjithçka që bëni.

Shume dashuri…

KT

8 shtator 2016

Nga Jon Denny:

KT ËSHTË FALAS

Pak kohë më parë, pata kënaqësinë të shihja mikun tim të dashur Kevin në adresën e tij aktuale në objektin federal në Montgomery, Alabama. Unë e njoh KT që nga viti 1996, kështu që mendoj se festuam 20 vjetorin e miqësisë atë fundjavë në jug të thellë.

Përpara vizitës sime, kisha një grimcë shqetësimi për ta parë; kishin kaluar disa vjet që kur e kisha parë për herë të fundit. Por u qetësova menjëherë kur Kejvina u shfaq në zonën e përbashkët të takimit të objektit. Ai dukej i hollë dhe i mirë – në fakt, në formë më të mirë se sa e kisha parë ndonjëherë. Sytë e tij ishin të pastër dhe të gjallë.

Kaluam orë të tëra duke biseduar, duke ndarë lajme, duke mos pajtuar (thellësisht) mbi politikën presidenciale, duke kujtuar, duke qeshur.

Kevin ka qenë gjithmonë një person jashtëzakonisht pozitiv në jetën time; I detyrohem shumë atij në lidhje me karrierën time dhe me rritjen time personale. Ne kemi pasur gjithashtu një gamë të jashtëzakonshme përvojash së bashku.

Ajo që kam dashur gjithmonë te Kevini ishte aftësia e tij e paepur – dhe ndjenja se gjithçka – energjikisht, shpirtërisht dhe në mënyra fizike, të prekshme – do të ishte mirë, për sa kohë që ju e projektonit këtë në univers.

“Ti je ajo që mendon”, kujtoj që tha KT. “Shkoni aq larg që mund të shihni,” tha ai, “dhe kur të arrini atje, do të shihni më tej.”

Edhe duke pasur parasysh rrethanat e tij aktuale, Kevin ende sheh më larg se shumica. Ai mbetet i palëkundur në besimin e tij se gjithçka që ka ndodhur në jetën e tij ishte menduar të ishte. Ai e sheh gjendjen e tij aktuale si mësime jete, duke i mësuar atij atë që i duhej më shumë.

Njëlloj, ai mbetet e njëjta forcë shpresëdhënëse, e fuqishme dhe shpirtërore që ka qenë gjithmonë – aq më tepër.

Unë qesha kur tha se dikur shpenzonte dhjetëra mijëra dollarë për të shkuar në pushime të bukura për joga dhe meditim (ne kemi qenë në disa prej tyre në ditët tona!) – por tani, ai i merr të gjitha falas.

Ai duket i lehtësuar që jeta e tij është bërë më e thjeshtë, por disi edhe më e pasur.

Nuk u befasova që disa të njohur të rinj të Kevinit brenda objektit e vlerësuan atë që i ndihmoi ata jo vetëm të duronin, por edhe të lulëzojnë. Dhurata e KT-së si mësuese dhe e urtë është rritur vetëm gjatë dy viteve të fundit.

Nuk ka asnjë grimë “mentalitet viktimë” për të. Nëse “jeta nuk është veçse një ëndërr” – një tekst i vjetër i këngës, më kujtohet se e ka pëlqyer veçanërisht (dhe herë pas here duke kënduar) – atëherë situata e tij aktuale nuk është një telash, por një moment në kohë – një njësi në kohë – që po i jep atij ndriçim më të madh. dhe njohja e vetvetes.

Në këtë mënyrë, dhe shumë të tjerë, Kevin Trudeau është më i lirë se shumica prej nesh. Në fakt, ai mund të jetë njeriu më i lirë që njoh. Kjo është arsyeja pse mësimet dhe njohuritë e tij janë kaq të vlefshme për mua personalisht – dhe për të gjithë ne.

Mezi pres ta shoh përsëri së shpejti, kudo që e çon universi dhe jeta e tij e pabesueshme.

Jon Denny

15 shtator 2016

Shumë njerëz më pyesin se si të sillen me njerëzit negativë.

Të gjithë kanë njerëz “negativë” në jetën e tyre. Të gjithë kanë njerëz që flasin keq për ju pas shpine; do t’ju kthejnë shpinën kur gjërat nuk shkojnë mirë; do t’ju godasë me thikë pas shpine; do të jetë i pabesë ndaj jush; që janë xhelozë për ju; kush do të përpiqet të të lëndojë; të cilët do të bëjnë gjithçka që munden për t’ju parë të vuani; dhe lista vazhdon.

Të gjithë kanë njerëz të tillë në jetën e tyre. Nuk ka rëndësi nëse jeni një shenjtor, një person i suksesshëm biznesi, një person shpirtëror, një nënë, një baba, një punëtor, një personazh i famshëm, një gazetar, një drejtues radioje, një autor, një politikan, një mjek ose një artist.

Të gjithë kanë “urrejtarë” në jetën e tyre.

Nënë Tereza kishte shumë njerëz të tillë. Steven Jobs, Trump, Marc Cuban, Rush Limbaugh, Howard Stern dhe çdo udhëheqës biznesi ka “urrejtarë”, kritikues dhe kritikë. Jogi-të, Guru-të, Medituesit Shpirtërorë dhe çdo udhëheqës fetar në çdo fe ka njerëz që përpiqen t’i “zbulojnë” dhe “ekspozojnë” këta kampionë të fjalës së lirë.

“Urrejtësit” vijnë në të gjitha format. Shumica janë ish “miqtë më të mirë”, të brendshëm, ish-besnikë të rrethit të ngushtë, ish-të dashuruar, ish-punonjës, ish-bashkëshortë, madje edhe të afërm dhe anëtarë të ngushtë të familjes.

Sa më shumë të bëni që është “pozitive”, aq më “negative” do të hidheni mbi ju.

Kështu Universi mban gjithçka në ekuilibër.

Duhet të ketë një ekuilibër midis yin dhe yang.

Si e trajtoni këtë?

Ka shumë mënyra, të cilat unë i mësoj në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal.

Gjëja kryesore është të jesh i lumtur kur njerëzit flasin keq për ty. Kjo do të thotë që ajo që po bëni është e drejtë.

Në Luftën e Dytë Botërore, pilotët e korpusit ajror të ushtrisë thoshin “ju merr flakë vetëm kur jeni mbi objektivin!”

Dërgimi i energjisë pozitive për “urrenësit” tuaj është mënyra se si ta bëni Universin të hapë portat e përmbytjes së prosperitetit, bollëkut dhe pozitivitetit në jetën tuaj.

Buzëqeshni dhe jini të lumtur kur ju vjen negativi.

Gandhi tha: “Së pari ata të injorojnë, pastaj ata qeshin me ty, pastaj ata sulmojnë ty, dhe PASTAJ FITONI!”

Shume dashuri.

KT

17 tetor 2016

Ka një sekret të lumturisë.

Një herë, Buda ishte ulur me disa nga ndjekësit e tij nën një pemë. Ata nuk zotëronin asgjë dhe nuk kishin asgjë, megjithatë ata ishin gjithmonë të lumtur. 

Një burrë iu afrua duke qarë dhe ishte shumë i trishtuar dhe i mërzitur. Ai tha se 10 lopët e tij ikën dhe ai nuk mund t’i gjente. Ai pyeti nëse kishin parë ndonjë lopë.

Buda tha se ata nuk panë asnjë lopë.

Burri u mërzit më shumë dhe u dëshpërua shumë. 

Ai tha se nëse nuk i gjente lopët e tij, me siguri do të vriste veten dhe me këtë burri vazhdoi rrugën e tij.

Buda u tha ndjekësve të tij: “Ne sapo kemi zbuluar sekretin e lumturisë. Mos zotëroni asnjë lopë.” 

Ka shumë mësime nga kjo histori.

Mësimi kryesor është se çelësi i lumturisë është të mos jesh i lidhur me asgjë.

Mos u lidhni me gjërat, statusin, pozicionin, punën tuaj, mendimin tuaj, rezultatet, etj.

Kur je i lidhur me gjërat, dhe ato “largohen”, hiqen, ose i humbisni, keni një ndjenjë “humbjeje”.

Kur nuk e ke kurrë ndjenjën e humbjes, je gjithmonë i lumtur.

Gjithçka është gjithmonë perfekte.

Shume dashuri..

KT

18 dhjetor 2016

Më lejoni të ndaj 2 sekrete që do t’ju japin sukses në çdo fushë të jetës tuaj.

Së pari, jetoni në momentin e tanishëm, jini në kohën e tashme, përjetoni plotësisht dhe përqendrohuni në “tani”.

Nëse shqyrtoni mendimet tuaja, do të zbuloni se pothuajse gjithmonë po mendoni për të kaluarën ose të ardhmen. Shumica e njerëzve mendojnë për të kaluarën me një formë faji, keqardhjeje ose ndjenjash negative.

Kur nuk jeni duke menduar për të kaluarën, mendimet e shumicës së njerëzve janë për të ardhmen: çfarë duan ose nuk duan të ndodhë (dhe shumica e këtyre mendimeve të së ardhmes bazohen në frikë).

Shumica e njerëzve kurrë nuk po mendojnë dhe përqendrohen në momentin që po përjetojnë.

Nëse mund të fokusoheni në “tani”, në momentin që po jetoni dhe po përjetoni, do të çlironi paqen dhe gëzimin tuaj të brendshëm.

Ju gjithashtu do të vibroni frekuenca që do t’ju lejojnë të krijoni jetën që “doni”.

Sekreti i dytë është ta duash dhe ta vlerësosh vërtet veten.

Kur e doni veten pa gjykuar, ju mund të jeni dashuria që jeni.

Kur kjo ndodh, ju jeni të lumtur. 

Ju do të jetoni në këtë moment me hir dhe lehtësi. Do të rrezatoni dashuri, do të tërheqni “dëshirat” tuaja dhe do të krijoni një jetë magjike të lavdishme të mbushur me paqe, kënaqësi dhe përmbushje.

Do të jeni të lumtur pavarësisht kushteve, megjithatë të gjitha kushtet do të jenë gjithsesi më të mira se kurrë.

Jeni të dashur thellësisht dhe pa kushte, ndaj duaj veten dhe përjeto atë që tashmë është e jotja…madhështia jote.

Shume dashuri…

KT

25 dhjetor 2016

Çfarëdo që mendja e njeriut mund të konceptojë dhe ta bëjë veten të besojë, ajo mund ta arrijë.

Çelësi që mungon në këtë deklaratë është të kuptuarit e fjalës besoj.

Besimi është i ankoruar në dyshim.

Nëse “beson diçka”, në mënyrë të pandërgjegjshme keni dyshime.

Fjala e saktë këtu është “di”.

Njohuria nuk ka dyshime.

Ajo rrjedh nga brenda dhe ju jep paqe të plotë. Ajo eliminon çdo frikë.

Ju nuk keni më nevojë të bindni dikë tjetër që të “besojë” siç “beson” ju, sepse ju thjesht “e dini”. 

Pra, meditoni këtë deklaratë të re për manifestimin e dëshirave tuaja:

Çfarëdo që mendja e njeriut mund të konceptojë dhe DI se mund të arrijë, ajo mund të arrijë.

Mendoni për këtë ndryshim.

Më pas aplikojeni.

Pastaj shikoni magjinë të ndodhë në jetën tuaj.

KT

9 janar 2017

Këtu është një sekret që do ta bëjë jetën tuaj më të mirë.

Çfarëdo që shihni tek të tjerët, është me të vërtetë ajo që shihni në veten tuaj.

Nëse i shihni të tjerët si të këqij dhe të neveritshëm, kështu e shihni ju, thellë në vetvete. Nëse mendoni se të tjerët janë të dashur dhe të sjellshëm (dhe ju ndiheni mirë për këtë dhe jo xheloz), atëherë kështu ndiheni për veten tuaj.

Jeta është një pasqyrë. Ju e shihni veten kudo, në çdo person dhe në çdo situatë.

Mendoni për këtë sot ndërsa kaloni ditën tuaj.

Ndërsa bëni, ju do të përballeni me TË VËRTETËN.

Përballja me të vërtetën do t’ju bëjë të lirë!

Ky është kuptimi i thënies shpirtërore “E VËRTETA do t’ju bëjë të lirë”.

Bota është një pasqyrë që pasqyron ndjenjat dhe mendimet tuaja (të cilat janë dridhjet dhe frekuencat tuaja).

Me gjithë këtë në mendje, dijeni se kur të tjerët thonë gjëra të këqija për TY, ata me të vërtetë thonë atë që ndjejnë për veten e tyre.

Prandaj, mos i urreni, por duajini dhe ndjeni dhembshuri për ta.

Mendoni për këtë çdo ditë.

Bëjeni këtë çdo ditë.

Bëjeni këtë një zakon.

Nëse e bëni këtë, jeta juaj do të përmirësohet në çdo mënyrë.

Ky është një sekret i “Mjeshtrave”.

Shume dashuri..

KT

16 janar 2017

Nga Mary Miller:

Unë kam qenë në fushën e shëndetit mendor për një kohë shumë të gjatë. Unë mund të shoh se shumica prej nesh, duke përfshirë veten time, zakonisht nuk e transformojnë jetën tonë sepse ndihemi të mrekullueshëm, të suksesshëm, të ngritur dhe të lumtur.

Më shpesh, ne e transformojmë jetën tonë kur sfidohemi dhe përballemi me diçka që na kërkon t’i qasemi jetës ndryshe. Dhe ndërsa këto sfida mund të mos jenë gjithmonë të këndshme, ato janë gjithmonë mundësi për t’u bërë njerëz më të mirë dhe për t’u fokusuar në qëllime më të larta.

Kam kaluar një ditë me Kevin dhe nëse ndonjëherë një person ka përfituar plotësisht nga mundësia e momenteve sfiduese, Kevin është ai person.

Ai është i qetë dhe i qetë. Ai shkruan, lexon dhe mëson përmes shkrimeve të tij, të gjitha gjërat që duket se ka ardhur këtu për të bërë. Ai është prova e gjallë se paqja e brendshme është pasuria jonë më e vlefshme.

Mary Miller

20 janar 2017

Jezusi, Buda, Krishna, madje edhe Nënë Tereza, të gjithë kishin një përqindje të madhe njerëzish që i urrenin ata.

Po, edhe Nënë Tereza ishte e urryer! Pothuajse në të gjitha rastet, këta njerëz urreheshin nga ata që ishin në “pushtet”. Politikanët, mediat, “establishmenti” të gjithë i urrenin këta “mjeshtër të ndritur”, dhe masat i urrenin gjithashtu.

Shumica e të gjithë “shenjtorëve” të krishterë u vranë ose u shmangën.

Si mund të vrisnit një “shenjt” nëse e dinit se ai ishte një shenjt?

Pothuajse të gjithë “njerëzit e shenjtë” lindorë, të urtët, gurutë dhe “mjeshtrit” u tallën, u sulmuan dhe u përbuzën. Shumë u burgosën. Shumica e shenjtorëve dhe “mjeshtrave” nuk u njohën kurrë nga masat kur ishin gjallë, sepse ata u refuzuan nga masat kur ishin gjallë. Buda dhe Jezusi u refuzuan nga masat kur ishin gjallë dhe ishin të njohur nga shumë pak.

Si Jezusi ashtu edhe Buda urreheshin dhe refuzoheshin nga shumica e njerëzve që takuan!

Njerëzit e pështynin Budën dhe e thërrisnin me të gjitha llojet e fyerjeve dhe emrave të tmerrshëm.

Mendoni për këtë.

Sot, ka qenie të mëdha që jetojnë mes nesh.

Ka “shenjtorë” që ecin rrugëve tona. Mes nesh ka mjeshtër të shkolluar dhe të VETË-Realizuar që po “mësojnë” të tjerët dhe po transformojnë jetën e njerëzve.

Por siç ka qenë gjatë historisë, shumë pak njerëz e kuptojnë dhe mund të shohin se cilët janë këto qenie të mëdha.

Një gjë është e sigurt, të gjitha qeniet e mëdha refuzohen nga masat ndërsa jetojnë.

Zgjohu.

Kushtojini vëmendje.

Jini të vetëdijshëm.

Ju thjesht mund të qëndroni pranë një “Mjeshtri”!

Në vetëdijen tuaj për këtë, ju do të transformoheni pozitiviteti në mënyra që sfidojnë të kuptuarit.

Shume dashuri…

KT

6 mars 2017

Unë kam lënë mesazhe këtu që nga nëntori i vitit 2013, kur më futën për herë të parë në burg për shpërfillje të gjykatës.

Mesazhet kanë qenë një shpjegim në kohë reale i asaj që po më ndodhte. Unë tregova pak se si ishte jeta ime në burg dhe si po e trajtoja situatën. Unë gjithashtu tregova shumë sekrete për të manifestuar dëshirat tuaja dhe si të përballeni me fatkeqësinë drejtpërdrejt nga vija e parë”.

Një ditë më parë, kalova disa orë dhe lexova të gjitha postimet dhe mesazhet që lashë sipas renditjes së datës.

Nëse nuk i keni lexuar, ju inkurajoj ta bëni këtë.

Nëse dëshironi të mësoni se si t’i arrini të gjitha dëshirat tuaja në jetë dhe të keni paqe dhe gëzim të brendshëm, pavarësisht rrethanave në jetën tuaj, sekretet janë në mesazhe.

Ndërsa i lexoni, nëse gjeni disa që ju pëlqejnë veçanërisht, ua kaloni të tjerëve dhe lini një mesazh këtu duke ndarë datën e mesazheve që ju pëlqyen vërtet.

Kënaquni!

19 mars 2017

Nuk është shkruar nga KT:

Imagjinoni, nëse do, të dënoheni të kaloni një dekadë në burg pa u dënuar për një “krim”.

Asnjë mashtrim, pa krim, dhe madje as një kundërvajtje (si rapi i llojit tuaj të kopshtit BDI).

Imagjinoni këtë dënim drakonian të vendosur ndaj jush, jo nga një “juri e bashkëmoshatarëve tuaj”, por nga një gjykatës federal jashtëzakonisht i vdekshëm dhe i gabueshëm.

Mendoni se si do të ishte t’ju mohohej në mënyrë prerëse dhe cinike çdo mundësi për t’u mbrojtur kundër “akuzave” qesharake të ngritura kundër jush, jo nga ASNJË agjenci ligjzbatuese dhe jo nga ndonjë “ankesë” e paraqitur kundër jush nga ndonjë “palë e dëmtuar”, por më tepër nga NJË gjykatës federal praktikisht i gjithëfuqishëm dhe hakmarrës. Të ndalohet të thuash frazat “amendamenti i parë” dhe “fjala e lirë” në sallën e gjyqit “të TIJ”, sikur këto të ishin fyerje personale ndaj gjyqtarit dhe jo të drejta themelore që i jepen çdo qytetari të këtij vendi përballë dokumenti themelues i saj i gjoja i respektuar dhe i nderuar.

Vendoseni veten në vendin e një personi krejtësisht të pafajshëm, ndërsa ai është i lidhur me pranga dhe pranga, me kusht të mohuar dhe hedhur në MCC (Metropolitan Correctional Center) Chicago, një nga burgjet më të vështira të Amerikës, për të mbrojtur veten mes “kriminelëve të vërtetë”: vrasësve të dënuar; grabitës të armatosur bankash; trafikantët e qenieve njerëzore; kunjat e drogës; vrasës mafioz; anëtarë të dhunshëm dhe të pamëshirshëm të bandës; dhe pedofilët. Të kesh “mirësjelljen” e ofrimit të izolimit të ofruar nga rojtarët e burgut “për mbrojtjen tuaj” (natyrshëm), ndërsa ju ia vështroni perspektivën e dhjetë viteve të tjera në sistemin federal të vuajtjes së dënimit.

Mjerisht, sa më sipër nuk është një ngacmues për një thriller imagjinar të stilit Grisham. Kjo është një histori e vërtetë që shpaloset pikërisht tani në Amerikën e shekullit të 21-të, toka e të lirëve dhe shtëpia e guximtarëve, “qyteti i ndritshëm mbi një kodër”.

Kevin Trudeau është një nga autorët dhe drejtuesit e radios më të shitur #1 të NY Times në botë. Më e rëndësishmja (për mua), ai gjatë 30 muajve të fundit është bërë një nga miqtë e mi më të ngushtë. Kevin aktualisht është i burgosur sepse është dënuar me AFATIN MË TË GJATË BURGIMIT të vendosur ndonjëherë në HISTORI për “mospërfillje të gjykatës. 10 vite. 120 muaj. 4380 ditë. 

Mendoni për këtë.

Mospërfillja e Gjykatës nuk është krim. Nuk është as kundërvajtje. Nuk është as në thelb një “krim”. Shumica e njerëzve mbahen në përbuzje për të ardhur me vonesë në një seancë dëgjimore ose për të folur mut me një gjyqtar. Shumica e njerëzve mund të paguajnë një gjobë prej 500 dollarësh ose – për shfaqje jashtëzakonisht të spikatura të mungesës së respektit – të kalojnë 30 ditë pas hekurave në burgun e qarkut. 

Por me mend se çfarë ndodh nëse vërtet, me të vërtetë, me të vërtetë zemëroni një gjykatës federal? Nëse guxoni të kryeni një akt po aq të pandërgjegjshëm sa ai i Kevinit, i cili guxoi të dilte në TV dhe të ushtronte të drejtën e tij për fjalën e lirë duke promovuar një libër që disa grupe të fuqishme lobiste nuk e panë aq ndriçues sa miliona lexues që e blenë dhe e donin atë. ?

Në atë rast, gjyqtari ka diskrecionin e vetëm dhe personal për t’ju mbyllur për aq kohë sa të dojë.

Pa kufi. Nuk ka kontrolle. Mund të dënoheni edhe me burgim të përjetshëm!

Pse qeveria shkoi pas Kevin në radhë të parë?

Gjatë gjithë karrierës së tij 30 vjeçare, Kevin ka rrëmbyer shumë pendë, me fjalët e tij, “duke ekspozuar korrupsionin e korporatave dhe qeverisë. duke përfshirë rreziqet, varësinë dhe joefektivitetin e shumë barnave me recetë”.

Unë kam pasur një sërë shanse në vitet që kemi kaluar këtu së bashku për të dëgjuar opinionet e Kevinit mbi qeverinë, Amerikën e korporatave, duke përfshirë Big Pharma dhe shumë tema të tjera.

Kejvina më ka ndriçuar për shumë çështje.

Unë mbetem skeptik për disa gjëra që ai thotë dhe nuk pajtohem me disa nga pikëpamjet e tij.

Por më ndodh gjithashtu të besoj se bota ka nevojë për provokatorë si Kevini.

Megjithatë, asnjë nga këto nuk ka vërtet rëndësi.

Çështja e vërtetë këtu nuk ka të bëjë me vlerën e librave të Kevinit, nëse jeni dakord apo jo me mendimet e tij, ose nëse ajo që thotë Kevini është e vërtetë dhe e saktë. Çështja nuk është as për dënimin qesharak 10 vjet burg.

Për mua, historia e Kevinit është në fakt një mundësi e përkryer për të reflektuar mbi arsyet që nëna ime u largua nga Bashkimi Sovjetik. Për liritë e zhdukura që shumë njerëz në SHBA i marrin si të mirëqena, por që janë edhe në ditët e sotme, ende subjekt i betejave të përditshme për jetë a vdekje në shumë pjesë të botës.

Historia e Kevinit ka të bëjë me të drejtën e fjalës së lirë. Aftësia për të shprehur mendimin tuaj personal, pavarësisht se sa i papërshtatshëm apo nxitës për fuqitë që janë. Nuk ka nevojë të shqetësohet për ndëshkimin arbitrar nga biznesi i madh dhe qeveria. Pritja e një sistemi gjyqësor të drejtë dhe të balancuar. Me fjalë të tjera- E DREJTA PËR TË JETUAR DHE TË SHPREHET PA FRIKË NGA TIRANIA.

Ne DUHET të ngrihemi për të drejtën e çdo personi për të shprehur pikëpamjet e tij pa pasur nevojë të mendojmë për ndëshkimin nga biznesi i madh, qeveria jonë dhe gjyqtarët. 

Pavarësisht nëse i konsiderojmë librat e një personi si ungjillin e vetë Zotit, “faktet alternative”, apo edhe gënjeshtra të plota, asnjë autor nuk duhet të ketë kurrë ndonjë rezervë për botimin dhe promovimin e veprës së tij në çfarëdo mënyre që ai zgjedh. (Kjo sigurisht nuk vlen për kategoritë që duhet të kontrollohen në çdo shoqëri të civilizuar, siç është pornografia e fëmijëve.) 

Është e vështirë të imagjinohet se sistemi i drejtësisë amerikane është bërë po aq represiv sa “censura” famëkeqe sovjetike, megjithatë është edhe më e vështirë të injorohen provat që ndodhen para nesh.

Ju lutemi, merrni një moment për të edukuar veten rreth mundimeve të Kevinit, sepse ajo që po ndodh me të, ju prek JU.

Nëse “ata” mund t’ia bëjnë këtë Kevinit, kush do të jetë i radhës?

Shkoni në  KevinTrudeauFanClub.com  tani dhe merrni historinë. Ju do të gjeni faktet përkatëse për gjuetinë e turpshme të shtrigave që qeveria amerikane ka bërë kundër Kevin. 

Kevin po lobon në mënyrë aktive për Presidentin Trump – i vetmi person që ka mbetur që ka fuqinë për të “ndrequr këtë gabim të tmerrshëm” duke falur Kevin, ose të paktën të zvogëlojë (ulë) dënimin e egër të Kevin dhe ta lirojë atë (ai ka kryer tashmë mbi 3 1/2 vjet).

Shpresoj se do të bashkoheni me mua dhe mijëra të tjerë për të mbështetur këtë luftë shumë të rëndësishme për lirinë e Kevinit dhe, si rrjedhojë, edhe tonën. 

Bëhet fjalë për fjalën e lirë dhe censurën e qeverisë.

Kjo ka të bëjë me ndalimin e tejkalimit të qeverisë dhe abuzimit të pushtetit.

Kjo ka të bëjë me ndalimin e gjyqtarëve që të injorojnë ligjin dhe të marrin vendime bazuar në bindjet e tyre personale dhe politike.

Bëhet fjalë për korporatat dhe interesat e veçanta që kontrollojnë politikanët dhe gjyqtarët.

Shkoni te  KevinTrudeauFanClub.com.  Dërgojini Presidentit një Tweet. Dërgojini atij një letër. Të postojë diçka në faqen e tij në Facebook. Dhe bëjeni këtë shpesh! Më e rëndësishmja përhapeni fjalën. Mos ngurroni ta përcillni këtë letër ose të shkruani tuajën.

Nuk doja ta bëja këtë letër shumë personale, por Kejvina ka qenë një mik i mirë për mua sa mund të dëshironte kushdo, qoftë në burg apo në rrugë. Nuk ka vend ku mund të njihni një person aq mirë sa jetoni pranë tij 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë për gati tre vjet në afërsi. Ju as nuk kaloni aq shumë kohë me bashkëshortin apo fëmijët tuaj.

Kevin është me të vërtetë një nga njerëzit më të nderuar që kam takuar ndonjëherë dhe jam krenar që njoh një person të cilësisë së mirë. Ata thjesht nuk i bëjnë më të tillë. 🙂

Unë gjithashtu admiroj qëndrueshmërinë e tij, brohoritjen e vazhdueshme dhe ndjenjën e paqes së brendshme në dritën e padrejtësisë masive që i është kryer. Ai është gjithmonë shumë i lumtur dhe asgjë nuk e “pohon”.

Qëndrimi i tij është thjesht “mbinjerëzor”.

Kejvina po jetonte një jetë komode në Evropë kur filloi të shpalosej kjo dramë. Ai nuk duhej të kthehej në Amerikë për t’u përballur me këto akuza qesharake për “përbuzjen e gjykatës” të ngritura kundër tij nga një gjykatës i vetëm hakmarrës. Ai e bëri këtë për të mbrojtur TË DREJTAT TONA dhe liritë tona.

Ju lutemi, merrni disa minuta nga dita juaj për të bërë të njëjtën gjë për të.

Shkoni te  KevinTrudeauFanClub.com 

Faleminderit!

EG

29 mars 2017 

Ndonjëherë duhet të “shkëputesh” nga njerëzit për shkak të dashurisë.

Shumë njerëz e gjejnë veten në një “marrëdhënie” me dikë që duket të jetë negativ.

A keni qenë ndonjëherë me dikë që ju thotë gjëra të këqija, pa pushim?

Pa marrë parasysh se çfarë i thoni personit për mënyrën sesi komentet e tij ju “lëndojnë”, ai vazhdon të thotë saktësisht të njëjtat gjëra. Duket si një rekord i thyer, duke shkuar në qarqe, duke përsëritur të njëjtat gjëra negative pa pushim.

Kur kjo të ndodhë, dini arsyet pse.

Së pari të gjitha marrëdhëniet janë karmike. Ju jeni me dikë sepse karma duhet të digjet mes jush. 

Kur ajo karma është zhdukur, marrëdhënia përfundon.

Më pas, çdo gjë që po dëgjoni nga personi në të vërtetë nuk ka të bëjë me ju. Ajo që të tjerët shohin tek ju është ajo që shohin në vetvete.

Duhet të keni dhembshuri për ata që thonë gjëra të këqija për ju. Dhe ajo që mendoni për të tjerët është me të vërtetë ajo që ndjeni për veten tuaj.

Mos harroni, ajo që shihni në botë, është një reflektim i asaj që ndjeni për veten tuaj. 

Nëse i shihni njerëzit si të mirë dhe të sjellshëm, ju e shihni veten në atë mënyrë. Nëse e sheh dikë si të keq, po e sheh veten te të tjerët.

Kjo është e vërtetë kur “ndiheni” negativ për dikë.

Mënyra se si ndiheni për të tjerët është se si ndiheni për veten tuaj.

Kur jeni në një marrëdhënie që është emocionalisht dhe verbalisht abuzive, së pari kini dhembshuri për atë person.

Ji mirënjohës për atë person që është në jetën tuaj.

Ata janë në jetën tuaj për t’ju ndihmuar të rriteni, të përballeni me problemet tuaja dhe të punoni për pranimin, mirëkuptimin, dhembshurinë dhe faljen. 

Ata po ju ndihmojnë të punoni për të dashur njerëzit pa kushte dhe pa përjashtim.

Pra, duajini ata. Falini ata. Jini të kuptueshëm, pranues dhe mirënjohës për ta. Kini dhembshuri për ta. Dëshironi që ata të jenë të lumtur dhe të çlirohen nga vuajtjet.

Nëse “abuzimi” verbal dhe emocional vazhdon, shkëputuni prej tyre në një mënyrë të këndshme.

Leviz.

Por, vazhdo gjithmonë të mendosh vetëm mendime të mira dhe pozitive për ta, thuaj vetëm gjëra të mira për ta dhe sinqerisht uroj atyre lumturi, gëzim dhe paqe.

Kur mund ta bësh këtë, do të lëshosh dhe do ta lësh karmën, dhe do të çlirosh të gjithë negativitetin që kishe ndaj atij personi, edhe nëse ai vazhdon të thotë gjëra të këqija për ty!

Dhe, nuk do të prekeni më emocionalisht nga fjalët apo veprimet e tyre negative. Në vend të kësaj, ju do të jeni vetëm një dëshmitar dhe vëzhgues i “lojës së ndërgjegjes”.

Ka më shumë për këtë temë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal që kam mbledhur dhe është i disponueshëm duke dërguar një email te Support@GinUnited. Kursi ofrohet pa pagesë për anëtarët e Rrjetit Global të Informacionit. Ju gjithashtu mund të pyesni se si të merrni informacione për blerjen e kursit nëse nuk jeni anëtar i GIN.

Ju inkurajoj të merrni kursin dhe të çliroheni nga vuajtjet dhe dhimbjet.

Shume dashuri 

5 prill 2017

Dije se jeta është ajo që ti bën prej saj.

Jeta është ashtu siç ju zgjidhni ta shihni.

Njerëzit e lumtur shohin rreshtin e argjendtë në çdo gjë. Njerëzit e gëzuar e marrin jetën lehtë dhe jo shumë seriozisht.

Përqendrohuni në të qenit i gëzuar, i qetë dhe jo shumë serioz.

Buzeqesh cdo dite. Qeshni çdo ditë.

Kërkoni dhe gjeni arin në gjithçka. Kur njerëzit gërmojnë për ar, ata lëvizin tonelata dheu për të gjetur disa ons ari.

Por ata nuk po kërkojnë pisllëkun, po kërkojnë arin.

Në jetë, mund t’ju duhet të lëvizni shumë papastërti për të gjetur arin në një situatë, ngjarje, rrethanë ose person.

Mos u fokusoni te papastërtia, thjesht largojeni atë nga rruga. Kërkoni, gjeni dhe fokusohuni në arin!

Atëherë jeta do t’ju japë më shumë ar për të gjetur!

Buzëqeshni, ju jeni të dashur!

KT

11 prill 2017

Mund të jesh i pasur, i pasur, të fitosh shumë para, të jesh i suksesshëm në jetë, të kesh të gjitha “lodrat” që mund të blejnë paratë, të kesh prestigj, status dhe të jesh i fuqishëm dhe i famshëm.

Gjithçka që ju nevojitet është të angazhoni “saktë” Ligjin e Tërheqjes (të cilin unë e mësoj në Kursin tim të Shkencës së Zotërimit Personal), DHE të keni karmën e duhur.

Ju duhen të dyja.

Sidoqoftë, lajmi i mirë është edhe nëse keni “karmën” e gabuar, duke u angazhuar dhe përdorur SAKTE Ligjin e Tërheqjes, prapë mund t’i keni të gjitha, të paktën deri në një farë mase (nëse nuk keni “karmën” e duhur, ndoshta nuk do të jesh miliarder edhe nëse e përdor Ligjin e Tërheqjes “si duhet”, por do të bësh miliona).

Megjithatë, “suksesi” në botën materiale nuk ju jep dhe nuk mund t’ju japë paqe të brendshme, gëzim, kënaqësi dhe lumturi, sepse të gjitha gjërat materiale janë të përkohshme.

Të gjitha zbehen. Të gjithë kthehen në pluhur. Çdo gjë që arrijmë, materialisht “vlakohet” dhe brenda një kohe të shkurtër humbet gjithë shkëlqimin e saj.

Pasuria e brendshme e lumturisë, paqes, gëzimit dhe kënaqësisë është e vetmja pasuri “e vërtetë” pasi është e përjetshme.

Kjo pasuri e brendshme arrihet vetëm kur hiqet “veli” midis egos dhe juve “të vërtetë”: VETËS.

VETA nuk është trupi dhe nuk është mendja. Është ti i vërtetë që vëzhgon mendjen që mendon dhe trupi që angazhohet në Universin fizik.

Kur “veli” hiqet, atëherë keni vetëdije dhe vetëdije totale se gjithçka që po përjetoni në jetën tuaj është në fakt VETA që shfaqet në forma të ndryshme.

Termat për këtë gjendje quhen iluminim ose Vetë-Realizimi.

Kjo mund të ndodhë me ju.

Unë po ju mësoj se si ta arrini këtë gjendje VETËM në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, i disponueshëm duke dërguar email në support@ginunited.com dhe duke kërkuar informacion mbi kursin.

Ju inkurajoj të merrni në konsideratë marrjen e këtij kursi mujor të korrespondencës.

Ata që po ndjekin Kursin po përjetojnë përmirësime të mëdha në jetën e tyre.

Të gjitha kushtet e jetës përmirësohen kur rritni zotërimin tuaj personal. Ju në fakt i manifestoni dëshirat tuaja më shpejt dhe më lehtë se më parë. Më e rëndësishmja, ju ndiheni më mirë nga brenda. 

Ndjenjat e gëzimit të brendshëm, lumturisë, dhembshurisë, dashurisë, lumturisë, entuziazmit për të jetuar, gëzimit, qetësisë, të gjitha përmirësohen në mënyrë dramatike.

Ju bëheni më falës, pranues dhe më kuptues. Ju jeni më të rehatshëm, më të relaksuar dhe të qetë. Ju komunikoni më mirë me njerëzit. Ju pëlqeni dhe keni afinitet për njerëzit dhe njerëzit ju pëlqejnë dhe kanë afinitet për ju. Ju jeni më të qetë, më të qetë dhe të qetë, por keni më shumë entuziazëm dhe dëshirë për jetën. Ju bëheni më fëmijë. Ju qeshni lehtë dhe shumë më shpesh. Ju jeni më pak serioz. Ju bëheni pa stres, pa merak dhe pa kujdes.

Jeta bëhet përsëri e mrekullueshme dhe magjike. 

E gjithë kjo është brenda jush tani. Duhet vetëm të lirohet.

Kjo është një gjendje që nuk mund ta përshkruaj kurrë në mënyrë adekuate me fjalë, pasi tejkalon çdo kuptim njerëzor. Ju duhet ta përjetoni këtë nga dora e parë për të kuptuar se për çfarë po flas.

Mund t’ju them se kjo është një gjendje që është qëllimi përfundimtar i ekzistencës për çdo qenie njerëzore.

Nëse po e lexoni këtë, nuk është rastësi.

Ju jeni këtu tani sepse keni kërkuar, ose ndoshta edhe duke u lutur për “diçka”.

Ndoshta ju keni bërë pyetje si “Pse? Pse une? Kush jam unë? Pse jam këtu? Duhet të ketë jetë më shumë se kjo? Diçka më mungon në jetën time. Pse jam në depresion, i paplotësuar dhe kurrë i kënaqur? Cili është kuptimi i jetës? Cili është qëllimi i jetës sime?” 

Kjo është koha juaj.

Ju e keni gjetur përgjigjen tuaj.

Unë e di rrugën. Unë kam bërë udhëtimin. Unë mund t’ju tregoj rrugën për në shtëpi. Unë kam hartën për ju.

Merrni këtë kurs dhe unë personalisht do të jem udhërrëfyesi juaj për lirinë dhe çlirimin e plotë dhe të plotë. Dërgoni një email në support@ginunited.com dhe pyesni për Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal.

Çdo muaj do t’ju dërgohet Buletini dhe Mësimi tjetër në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal.

Ju keni pyetur dhe kjo është përgjigja.

Shumë dashuri…Do t’ju takoj në rrugëtimin tuaj drejt lirisë!

Kevin

19 prill 2017

U zgjova këtë mëngjes. Medituar për një orë…lexuar për 20 minuta…bërë një kafe të freskët…shkruar për 30 minuta. Dhe pastaj u ul duke reflektuar… duke buzëqeshur… duke u ndjerë mahnitëse.

Çfarë dhuratë e mrekullueshme më është bërë të jem këtu.

Unë jam shumë mirënjohës dhe mirënjohës.

Lumturia shpërtheu brenda.

Unë u ula vetëm “duke qenë”…duke u ndjerë shumë mirë! 

Shikova përreth meje dhe më pas mendova për të gjithë njerëzit e trishtuar që zbrisnin nga treni… ulur në trafik… nxitonin për në punë… i stresuar. E mjerë…e paplotësuar…në kërkim të kuptimit të jetës…duke luftuar me borxhin….

Unë buzëqesha përsëri…sa me fat jam!?

Ju mund të ndiheni mirë në çdo situatë.

JU keni fuqinë të ZGJIDHNI mendimet tuaja dhe pikën e fokusimit…përdorni fuqinë tuaj me mençuri.

Shume dashuri…

KT

29 prill 2017

“Liria” e vërtetë është kur rrethanat e jashtme nuk kanë asnjë ndikim në gjendjen tuaj të brendshme natyrore të paqes, gëzimit dhe lumturisë.

“Liria” e vërtetë është kur njerëzit e tjerë ose kushtet e jashtme nuk kanë asnjë ndikim në gjendjen tuaj të brendshme natyrore të kënaqësisë, përmbushjes dhe kënaqësisë.

“Liria” e vërtetë është kur gjërat që ju ndodhin nuk kanë asnjë ndikim në gjendjen tuaj të brendshme natyrore të dashurisë së pakushtëzuar dhe vlerësimit të plotë. 

Kur ke ndonjë “lidhje” nuk je i lirë, je skllav.

Shumica e njerëzve janë të lidhur me statusin, punën, pasurinë materiale, besimet, vendin, partinë politike etj.

Shumica e njerëzve kanë kaq shumë gjëra me të cilat janë “të lidhur”.

Ju mund t’i keni dhe t’i shijoni të gjitha këto gjëra, por kur nuk jeni “të lidhur” me to, jeni të lirë. 

Kur asnjë nga këto lloj gjërash nuk “përcakton” se kush “je”, ti çlirohesh.

Kur nuk i lejoni këto lloj gjërash t’i japin kuptim jetës suaj, ju jeni vërtet të gjallë.

Kur nuk keni asgjë që mund t’ju hiqet, sepse nuk jeni “të lidhur” me asgjë që mund të kënaqeni aktualisht, jeni në gjendjen e zgjerimit dhe lumturisë së vazhdueshme.

Siç tha poeti dhe filozofi i madh Janis Joplin në këngë, “Liria është vetëm një fjalë tjetër për të mos pasur asgjë më shumë për të humbur”.

Pra, liria është të jetosh në botë, por të mos jesh “i lidhur” me asgjë në botë.

Unë mësoj se si të arrihet kjo gjendje e mrekullueshme e lirisë së pastër në Kursin Shkenca e Zotërimit Personal. Dërgoni një email te Support@GinUnited dhe kërkoni informacione se si të merrni kursin Master në Science of Personal 

Shume dashuri,

Kevin

8 maj 2017

Ne të gjithë kemi një këndvështrim për gjërat… tonën.

Kur merreni me diçka, e shihni dhe e kuptoni nga këndvështrimi juaj ose këndvështrimi juaj. Ju i shihni gjërat përmes filtrave të vendit ku jeni dhe ku keni qenë. Ju i shikoni gjërat nga kushtëzimi juaj.

Të gjithë kanë një këndvështrim dhe këndvështrim unik dhe të ndryshëm për gjithçka.

Ne mendojmë se të gjithë duhet t’i shohin gjërat dhe t’i kuptojnë gjërat pikërisht ashtu si ne.

Por askush nuk i sheh gjërat, nuk i kupton gjërat ose nuk i sheh gjërat ashtu siç i shihni ju.

Perspektiva e të gjithëve është krejtësisht unike.

Kur mund të shihni diçka, të shikoni diçka dhe të kuptoni diçka nga këndvështrimi unik i ndryshëm i secilit në të njëjtën kohë, ju keni kuptim dhe njohuri të plotë.

Keni dhembshuri për të tjerët. Jeni më pranues.

Kjo ju jep paqe të brendshme. Gjithashtu ju jep avantazhe të mëdha në jetën tuaj.

Imagjinoni të “dini” saktësisht se si ndihet dikush për diçka sikur të ishit “brenda” atij personi. Imagjinoni të jeni në gjendje të kuptoni këndvështrimin e dikujt tjetër pikërisht ashtu siç e shohin.

Meqenëse ne të gjithë ndajmë të njëjtën VETË dhe jemi të gjithë zgjerime të së njëjtës Ndërgjegje Universale NJE, atëherë kjo është diçka që mund ta bëni.

Kur e ke këtë aftësi, ke dhembshuri për të gjithë. Nuk urren askënd. Ke dashuri për të gjithë dhe për gjithçka pa kushte dhe pa përjashtim. Ju gjithashtu mund të komunikoni me njerëzit pa të meta. Ju “i kuptoni” të gjithë dhe mund t’i bëni ata që t’ju kuptojnë plotësisht.

Unë mësoj se si ta lëshojmë këtë aftësi në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Na dërgoni një email në  support@ginunited.com  për detaje se si të merrni kursin.

Shume dashuri,

Kevin

15 maj 2017

Kë dëgjon?

Kjo pyetje është e ndryshme nga “Nga kush mëson?”

Shumica e njerëzve mendojnë se janë të njëjtë.

Çfarë do të thotë “dëgjo”? Çfarë do të thotë “mësoni nga”.

Mendoni për këto gjëra.

Mendoni për këtë: Ju mund të mësoni më shumë nga armiqtë tuaj. 

Mendoni për ata që ju urrejnë, ata që ju i urreni, ata që ju bëjnë të ndiheni keq, ata që ju “lëndojnë”, ata që nëse do të ndryshonin jetën tuaj do të ishin më mirë. Këta njerëz janë mësuesit tuaj më të mëdhenj. 

Ju duhet t’i doni këta njerëz.

Këta njerëz, më shumë se çdo tjetër, mund t’ju sjellin në një “vend” ku të gjitha ëndrrat tuaja mund të realizohen.

Mbani mend, TI i tërhoqi ata në jetën tënde. Ata janë një përgjigje për atë që ju keni kërkuar. 

Ju i thirrët ata në jetën tuaj. Kjo është arsyeja pse “duajini armiqtë tuaj, doni ata që ju urrejnë” është një mësim i lartë shpirtëror i zakonshëm.

Shume dashuri..

KT

22 maj 2017

   

Nëse dëshironi të manifestoni dëshirat tuaja në jetë dhe të jeni të lumtur, merrni parasysh këto fakte.

Ndjenjat tuaja janë dridhjet që po dërgoni në eter që tërheqin atë që dëshironi në jetë.

Veprimet që bëni ndërsa ndiheni mirë krijojnë rezultate të shkëlqyera. 

Me këtë në mendje mendoni për këtë.

Mendimet tuaja ndikojnë në mënyrën se si ndiheni dhe si veproni.

Pra, është e rëndësishme të “mendoni mendime të mira”.

Megjithatë, ndjenjat tuaja ndikojnë në mënyrën se si mendoni.

Kështu që ju duhet të punoni për “të ndjeheni mirë” në mënyrë që të mund të mendoni mendime të mira. Ndjenjat tuaja ndikojnë gjithashtu në mënyrën se si veproni.

Nëse ndiheni keq, nuk “bëni” veprimet e nevojshme për të arritur atë që dëshironi. 

Por prisni, ka më shumë!

Mënyra se si veproni (gjërat fizike që bëni) ndikojnë në mënyrën se si mendoni dhe si ndiheni.

Pra, edhe nëse ndiheni keq dhe po bëni mendime negative, duke vepruar sikur ndiheni mirë, filloni të ndiheni mirë dhe më pas filloni të bëni mendime të mira. 

Ky është parimi ASIF.

Megjithatë, në jetë, shumica e njerëzve “mendojnë” një mendim, i cili nga ana tjetër përcakton se si ndihen. Mënyra se si ndihen më pas përcakton se si veprojnë dhe çfarë veprimesh bëjnë ose nuk bëjnë. Ata që mund të kontrollojnë mendimet e tyre, kështu kontrollojnë se si ndihen dhe si veprojnë. Kështu ata kontrollojnë dridhjet e tyre dhe atë që tërheqin në jetë. 

Ju mund të kontrolloni se si ndiheni në shumë mënyra, duke përfshirë përdorimin e parimit AS IF.

Dale Carnegie e tha më së miri “VEPRONI entuziast dhe shumë shpejt do të ndiheni entuziast”.

Por ka një nivel edhe më të fuqishëm.

Shumica e njerëzve mendojnë me “kokën” ose me mendjen e tyre. Sidoqoftë, magjistarët “mendojnë” me “zemrën” ose ndjenjat e tyre. 

Kur mund të mësoni se si të “ndiheni” së pari edhe përpara një mendimi ose një veprimi, ju mund të krijoni çdo mendim dhe veprim që dëshironi. Më pas ju bëheni një magjistar i vërtetë që mund të krijojë gjithçka që dëshironi kurdo që dëshironi.

Meqenëse kontrolloni ndjenjat tuaja, ju gjithmonë ndiheni të kënaqur, të kënaqur dhe të përmbushur.

Ju gjithmonë përjetoni lumturi, përveçse jeni në gjendje t’i shfaqni gjërat shpejt dhe lehtë.

Unë mësoj se si ta bëjmë këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Për më shumë informacion, kontaktoni support@ginunited.com. 

Ju mund të keni, të jeni dhe të bëni çfarëdo që dëshironi.

Ju thjesht duhet të mësoni “si”.

Shume dashuri…

KT

30 maj 2017

Ju mund të arrini të gjitha ëndrrat tuaja.

Ju mund të jeni, të keni dhe të bëni gjithçka që dëshironi në këtë jetë … brenda arsyes.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të dini saktësisht se çfarë dëshironi, të jeni të fiksuar pas saj, të mendoni për të gjatë gjithë kohës, të merrni vendimin se do ta keni atë pa marrë parasysh se çfarë dhe të keni një dëshirë të zjarrtë për ta arritur atë.

Jeta është e mrekullueshme sapo të vendosni se është.

Ju jeni të mrekullueshëm dhe do ta kuptoni këtë fakt sapo të kuptoni se kush jeni në të vërtetë.

Ju jeni perfekt.

Ti je Hyjnor.

Ju jeni një zgjatim i Burimit, ashtu siç janë të gjithë dhe gjithçka.

Ne jemi një.

Shume dashuri,

Kevin

8 qershor 2017

Siç mund ta dini, unë jam duke vuajtur një dënim me 10 vjet burg për “përçmim të gjykatës”, sepse dola në TV dhe fola për librat e mi (të gjitha detajet janë në  KevinTrudeauFanClub.com ).

Unë kam bërë një kërkesë zyrtare për zbutje të dënimit pranë Presidentit. Kjo do të thotë se unë po i kërkoj Presidentit të ushtrojë fuqinë e tij për të ulur dënimin tim dhe për të më liruar. 

Deri më sot, nuk ka pasur asnjë përgjigje nga Shtëpia e Bardhë. Megjithatë, kjo nuk është e pazakontë. Presidenti ende nuk e ka emëruar dhe ka konfirmuar personin që do të jetë në krye të Zyrës së Faljes.

Pra, vazhdoni të shkruani, të postoni në Twitter, të dërgoni email, të postoni në faqet e Facebook dhe të telefononi. Presidenti, Zëvendëspresidenti, Zonja e Parë Melania, Ivanka, Eric, Donald Jr, Jared Kushner, Kelly Ann Conway, si dhe senatori dhe kongresmeni juaj duke u thënë atyre se ju e mbështesni vendimin për uljen e dënimit tim.

Tregojuni atyre për të gjithë informacionin në  KevinTrudeauFanClub.com.  Ndoshta u dërgoj kopje të librave të mi, ose kopje të letrave që i kam dërguar Presidentit.

Sa më shumë të bëni, dhe sa më shpesh ta bëni, aq më të mëdha janë shanset që Presidenti të shohë mbështetjen masive që ka për uljen e dënimit tim.

Faleminderit për gjithçka që bëni!

Ndërsa jam optimist se Presidenti do të më zbusë dënimin, ka ende një apel tjetër ligjor që mund të bëj. Kjo quhet një lëvizje 2255. Ky ankim duhet të bëhet brenda muajit nëntor të këtij viti. Ky është afati.

Avokatët e mi aktual nuk mund ta bëjnë këtë apel. Më duhet të gjej një avokat të ri i cili ka paraqitur me sukses 2255 në të kaluarën dhe do të donte të merrte përsipër çështjen time. 

Ndoshta nëse jeni të motivuar, mund të kontaktoni disa avokatë “superstar” dhe të shihni nëse ata do të ishin të interesuar të më përfaqësonin mua. Avokati që merr përsipër këtë apel, do të jetë një publicitet masiv. Ata, nëse do të donin, mund të ishin pothuajse në çdo emision kryesor televiziv dhe radiofonik, si dhe të intervistoheshin në gazeta dhe revista në mbarë botën, pasi kjo është një çështje e fjalës së lirë dhe e shtypjes dhe censurës nga qeveria.

Faleminderit për ndihmën tuaj për këtë! Kështu që ju të gjithë e dini, nuk kam asnjë lidhje me ndonjë rezultat të veçantë. E di që gjithçka është perfekte tani. Unë jam i lumtur tani. Nuk ka asgjë që “dua, kam nevojë apo dëshiroj”. Unë i kam të gjitha! Kjo është një gjendje e mrekullueshme në të cilën edhe ju mund të vendoseni dhe të ankoroheni në çdo kohë, pavarësisht nga rrethanat dhe kushtet e jashtme që po përjetoni. Unë mësoj se si ta kemi këtë gjendje në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Për më shumë informacion, dërgoni email  në Support@GinUnited.com . 

Shumë dashuri, dhe do t’ju shoh të gjithëve në TOP!

Kevin

25 qershor 2017

A e dini se mund të jeni të lumtur pavarësisht se cilat janë kushtet e jashtme, rrethanat, situatat apo ngjarjet?

Mund të jesh gjithmonë i lumtur. Ju gjithmonë mund të jeni në një gjendje lumturie të brendshme, gëzimi dhe ekstaze.

Ju gjithmonë mund të keni një ndjenjë të thellë dhe totale kënaqësie, kënaqësie dhe përmbushjeje. Ju gjithmonë mund të ndiheni plotësisht të lidhur, të plotë dhe të plotë. 

Kjo vjen nga brenda jush.

Përqendrohuni brenda.

Burimi i të gjitha këtyre ndjenjave të mrekullueshme që sapo u përmendën është brenda jush.

Lërini të rrjedhin dhe të fryhen. 

Përqendrohuni në këtë “Burim” të brendshëm. Është ai që jeni në të vërtetë, pasi ju jeni një zgjatim i këtij Burimi Universal të NJESH që është gjithçka.

Për të mësuar më shumë se si ta bëni këtë, bëhuni studenti im duke ndjekur Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Për më shumë informacion, dërgoni email në  support@ginunited.com .

Shume dashuri,

KT

5 korrik 2017

Mendja nuk mund ta kuptojë konceptin e Njëshmërisë Universale.

Ky realitet është se gjithçka është thjesht një manifestim i së njëjtës Inteligjencë të Pafundme Universale.

Ky është quajtur me shumë emra si Zoti; Vetëdija; VETA; forca; Fusha; Energjia; Gjithçka-Që-ËSHTË; etj.

Mendja është e ankoruar në dualitet, kështu që refuzon Njëshmërinë.

Në mënyrë që të “shihni” realitetin e vërtetë, duhet “të dilni nga mendja”. Kur dikush të thotë “Ti je jashtë mendjes!”.

Buzëqeshni brenda dhe jini të lumtur, pasi jeni në rrugën tuaj drejt Realizimit të plotë.

Unë po ju dërgoj dashuri dhe do t’ju shoh në hapësirën midis mendimeve.

KT

25 korrik 2017

Mendoni për secilën nga thëniet dhe pyetjet e mëposhtme dhe më pas përgjigjuni me zë të lartë.

Mendoni për një gjë që dëshironi të keni dhe thoni çfarë është.

Mendoni për një gjë që dëshironi të bëni dhe thoni çfarë është.

Mendoni se kush, si dhe çfarë dëshironi të bëheni dhe thuajeni atë në detaje me zë të lartë.

Shumica e njerëzve mendojnë se pasi të kenë atë që duan, atëherë mund të bëjnë atë që duan, dhe më pas mund të jenë kush, si dhe çfarë duan të jenë.

Në fund të fundit, të gjithë po kërkojnë një ndjenjë të brendshme që është ajo “diçka” që mungon. Kjo ndjenjë është një ndjenjë e tërësisë, plotësimit, lumturisë, gëzimit, kënaqësisë, përmbushjes, kënaqësisë dhe unitetit.

Sekreti është të jesh kush, si dhe çfarë dëshiron të jesh tani, përpara se të kesh ose të bësh atë që po kërkon.

Më pas, do të manifestoni atë që dëshironi të keni dhe do ta bëni më shpejt dhe më lehtë.

Më e rëndësishmja, do të jeni më të lumtur tani.

Siç tha Dalai Lama, “Kuptimi i jetës është lumturia”.

Unë mësoj se si ta bëj këtë në kursin tim të ri, Shkenca e Mjeshtërisë Personale…. Dërgo email  support@ginunited.com  për detaje.

Shume dashuri,

KT

5 gusht 2017

Përpjekjet tuaja po shpërblehen!

Njerëzit që i shkruan Presidentit po marrin përgjigjet me postë! Duket se letrat tuaja fizike drejtuar Presidentit po lexohen nga “dikush” në Shtëpinë e Bardhë. Ndërsa vetë Presidenti ndoshta nuk lexon çdo letër të marrë dhe ndoshta nuk lexon ASNJË nga letrat që merr, fakti është se “dikush” po i lexon letrat.

Sa më shpesh t’i shkruani Presidentit duke i kërkuar që të miratojë kërkesën time për zbutjen e dënimit (të më reduktohet dënimi), aq më shumë ka gjasa që Presidenti të ndërmarrë veprime pozitive.

Shkoni te  KevinTrudeauFanClub.com  dhe merrni të gjitha detajet rreth gjërave të ndryshme që mund të bëni, të tilla si shkrimi i letrave drejtuar Presidentit, që mund të ndihmojnë në miratimin e peticionit tim.

Faleminderit për gjithë ndihmën tuaj.

Këto janë momente emocionuese.

E di që shumë prej jush i kanë shfrytëzuar këto vitet e fundit si një mundësi të shkëlqyeshme për të mësuar shumë për sekretet e manifestimit të dëshirave tuaja, të qenit të lumtur pavarësisht nga kushtet e jashtme dhe të përshtateni më shumë me Një Burim të Pafund Universal të gjithçkaje që është!

Jeta është e jashtëzakonshme!

Shume dashuri.

KT

13 gusht 2017

Imagjinoni të jeni jashtëzakonisht të sigurt, por jo arrogant apo mendjemadh.

Imagjinoni të keni një njohuri të tillë totale saqë nuk keni nevojë të afirmoheni ose të vërtetoheni nga askush.

Imagjinoni të mos ndjeni kurrë nevojën për të bindur dikë ose për të provuar diçka. 

Mendoni që kurrë të mos keni nevojë të debatoni apo debatoni dikë për ndonjë gjë.

Ëndërroni se nuk keni nevojë të ndiheni kurrë të respektuar, kurrë nuk keni nevojë për t’u kuptuar, kurrë nuk keni nevojë të njiheni ose t’ju jepet merita për diçka që keni bërë.

Imagjinoni të mos ndiheni kurrë nga ajo që dikush ju thotë ose ju bën, ose nuk thotë ose bën!

Imagjinoni të keni qartësi dhe siguri të plotë, por të qëndroni plotësisht të përulur dhe të mos keni kurrë dyshime, frikë ose shqetësime për asgjë.

Ëndërroni të ndjeni gjithmonë gëzim brenda dhe të mos jeni kurrë të prekur nga kushtet, situatat, ngjarjet, njerëzit ose rrethanat e jashtme. Imagjinoni të argëtoheni nga gjithçka dhe të gjithë dhe të keni një të qeshur dhe buzëqeshje të brendshme për ju, në të vërtetë “i shihni” të gjithë dhe gjithçka thjesht si një lojë e Ndërgjegjes së Vetëm Universale.

Mendoni se si jeta juaj do të jetë gjithmonë e qetë dhe e gëzuar, pa asnjë shqetësim apo stres dhe kurrë nuk do të ndjeni nevojën për të ndryshuar dikë apo asgjë për t’ju bërë të lumtur.

Ju mund të jeni ky person.

Unë ju mësoj se si në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Njerëz nga e gjithë bota janë studentë në këtë kurs dhe rezultatet nuk janë asgjë më pak se spektakolare dhe mahnitëse.

Bashkohuni me ne në “Toka e lumtur”.

Dërgo email  në support@ginunited.com  në lidhje me Kursin e Shkencës së Masterit Personal.

Jeta juaj nuk do të jetë kurrë e njëjtë.

E di që do t’ju shoh së shpejti në plazhet e botës!

Shume dashuri,

KT

19 gusht 2017

Suksesi është një vendim larg.

Kjo është e vërteta kaq e thjeshtë, por absolute.

Kur merrni një “vendim të vërtetë” se do të bëni diçka, i gjithë Universi qëndron në vëmendje dhe do të bëjë kërkesën tuaj.

Kur jeni plotësisht të vendosur se do të bëni diçka, pavarësisht se çfarë do të ndodhë, e gjithë bota do t’ju largohet nga rruga, ose do t’ju ndihmojë të arrini ëndrrën tuaj.

Të gjithë do të largohen nga rruga ose do të ndihmojnë njeriun që e di se ku po shkon dhe ka vendosmëri absolute se do të arrijë atje dhe një qëndrim që nuk do t’i mohohet kurrë.

Ky “vendim” përcakton një frekuencë dhe dridhje që krijon rezultate.

Suksesi është një vendim larg.

Vendosni tani që do të arrini ëndrrën tuaj.

Shume dashuri,

KT

29 gusht 2017

Kur një njeri e di se ku po shkon, është i vendosur të arrijë atje dhe nuk do t’i mohohet, edhe pa thënë asnjë fjalë, energjia e tij është e tillë që të gjithë do të largohen nga rruga e tij dhe do t’i nënshtrohen vullnetit të tij kështu…

Bëhuni dhe shfaqni këto tipare…

vigjilent

ambicioz

trim

angazhim

përqendrimi

të sigurt

konsistente

konsumuar

bashkëpunimi

guxim

kurioz

e merituar

vendosmëri

i shtyrë

të etur

energjike

entuziast

i emocionuar

trim

fokusi

besimin

qëllimet

imagjinatës

iniciativë

intuitive

frymëzuar

dituria

udhëheqja

truri

i motivuar

objektivat

fiksuar

optimiste

i pasionuar

këmbëngulje

këmbëngulës

pozitive

prioritizoni

zgjidhin

i shkathët

të palëkundur

të mësuarit

e pandalshme

optimiste

vlerësuar

vullneti

fitues

të denjë

6 shtator 2017

Kevin mori këtë letër dhe më kërkoi ta ndaja:I dashur Kevin,

Sapo kam përfunduar mësimin 10 të “Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal”, të cilin e shoh të pakrahasueshme me të gjitha kurset, librat ose seminaret e tjera që kam lexuar ose ndjekur ndonjëherë.

Unë i kam dëgjuar audiot tuaja që nga viti 2011 dhe sot si pjesë e mësimit 10 më në fund jam shtyrë t’ju shkruaj personalisht.

Nuk mund ta theksoj sa duhet sa mirënjohës jam që jeni gati të ndani këtë njohuri të pabesueshme, të thellë dhe në një mënyrë që është krijuar në mënyrë kaq të përsosur për mua, saqë në fakt funksionon më mirë nga sa mund ta kisha imagjinuar ndonjëherë.

Edhe ky hap tjetër për t’ju shkruar një mesazh personal në këtë moment, më mbush me një ndjenjë të thellë mirënjohjeje që e di që do të më sjellë më shumë gjëra për të cilat duhet të jem mirënjohës. Është e vështirë për mua të diskriminoj se cili përfitim ka ardhur nga cili audio ose libër që kam lexuar.

Ditën që dëgjova për herë të parë serialin “Dëshira jote është komanda jote”, u mahnita dhe që atëherë nuk mund të ndaloja së ndjekuri këtë rrugë të dëshirës për të ditur më shumë. Në fund të CD 6 më sollët për herë të parë në “tokën e premtuar” – pasi e kam përjetuar një herë, kam dashur gjithmonë të kthehem. Ky moment ndryshoi gjithë rrjedhën e jetës sime.

Kur kuptova se ju e keni krijuar këtë kurs të quajtur “Shkenca e Mjeshtërisë Personale” e dija se duhej të ishte i veçantë, megjithatë ju i tejkaloni pritshmëritë e mia edhe një herë. Shpesh herë unë jam i mahnitur nga aftësitë tuaja për të kuptuar pikat e caktuara me kaq saktësi, gjithçka që shpjegoni është kaq e qartë dhe ka kuptim të përsosur për mua, fjalë për fjalë ma hap sytë.

Pra, çfarë dola nga “Shkenca e Mjeshtërisë Personale” deri tani?

Sa herë që lexoj mësimet tuaja entuziazmohem dhe ndihem i frymëzuar. Pas aktivizimit dhe ndriçimit të fjalëve të rekomanduara, mund ta ndjej edhe më shumë energjinë e fjalëve tuaja. Është sikur tani i kam këto energji të zgjuara brenda meje. Në disa momente më bien edhe lot gëzimi.

Falë shkencës suaj të mësuar për krijimin e imazhit për veten, kam pasur ndryshime të mëdha në jetën time që kur fillova. Duke bërë këto ushtrime, unë në fakt mund ta skulpturoj jetën time ashtu siç dua të jetë – ajo është duke e transformuar jetën. 

Falë kësaj tërhoqa një mënyrë të re të ardhurash ku punoj më pak, argëtohem më shumë dhe fitoj më shumë para, fitova para duke udhëtuar dhe duke parë vende të lezetshme, ekzotike. Shkova në Bali, Vietnam, Laos, Kamboxhia me shokë, gjë që nuk e kisha bërë kurrë më parë. Shëndeti dhe qëndrimi im u përmirësuan ndjeshëm. Unë jam për herë të parë në jetën time në një marrëdhënie të dashur, afatgjatë me një grua të bukur. Unë jam gati të shkoj me sukses në Këln në apartamentin tim të dashur me një ballkon.

Unë jam më pak gjykues, kam më shumë dhembshuri dhe respekt për njerëzit e tjerë. Jam më i qetë dhe i qetë. Unë marr më shumë përgjegjësi për atë që ndodh në jetën time dhe kur nuk jam në gjendje ta kap veten. Më pëlqen vetja më shumë se kurrë më parë dhe kam këtë ndjenjë të thellë të brendshme të besimit se gjithçka do të shkojë mirë sepse mund të ndryshoj gjithçka që dua. Është bërë zgjedhja ime (përsëri). Mezi pres të mësoj më shumë për të gjitha këto dhe të thelloj njohuritë e mia. Faleminderit, faleminderit, faleminderit për punën tuaj të vërtetë madhështore!

Mezi pres të të shoh personalisht një ditë dhe të të përqafoj fort – ti je vërtet heroi im.

Shumë dashuri dhe përshëndetje nga Dusseldorf Gjermania,

MCDC

22 shtator 2017

Nëse doni të ndiheni mirë kur gjërat në jetën tuaj ju bëjnë të ndiheni keq, ekziston një sekret.

Jeta është ashtu siç ju zgjidhni ta shihni.

Gjërat në jetë janë ato që ju vendosni dhe pranoni që ato janë për ju.

Ju mund të vendosni që shiu është “mot i keq”. Ose mund të vendosni që shiu është një bekim i mrekullueshëm që duhet festuar dhe brohoritur. Mund të zgjidhni që shiu t’ju trishtojë, ose mund të zgjidhni që shiu t’ju bëjë të ekstazuar dhe të lumtur.

Përqendroni mendjen tuaj. Fokusoni mendimet tuaja.

Vëzhgoni veten nga vendi i vetëdijes suaj të brendshme.

Bëhu dëshmitar i “vetes” nga pikëpamja e VETËS suaj të brendshme të vërtetë. 

Neve na thuhet nga “ekspertët” që të “përqendrohemi brenda”.

Ndërsa “të shikosh brenda” është e mrekullueshme, magjia do të ndodhë në jetën tuaj kur “përqendroheni nga brenda”. Atëherë do të përqendroheni nga këndvështrimi dhe këndvështrimi i VETËS suaj të vërtetë. 

Atëherë do të shihni gjithçka nga këndvështrimi i “burimit”. 

Ky këndvështrim dhe këndvështrim është diçka nga e cila pak njerëz e shohin botën. Kur e bëni këtë, ju përjetoni gjithmonë lumturi pavarësisht nga rrethanat e jashtme.

Unë mësoj se si ta bëjmë këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Dërgoni një email në  support@ginunited.com  për më shumë informacion.

Shume dashuri,

KT

4 tetor 2017

Nëse e përqendroni vëmendjen tuaj në një pemë, kush është duke e fokusuar?

Nëse e përqendroni vëmendjen tuaj brenda, kush po e fokuson?

Nëse e përqendroni vëmendjen nga brenda, që do të thotë NGA burimi që jeni ju, magjia do të ndodhë në jetën tuaj.

Ju pastaj mund të shihni gjithçka nga pikëpamja e të qenit “dëshmitar ose vëzhgues”.

Të shohësh gjithçka nga këndvështrimi i “burimit” bën që gjithçka të duket ndryshe.

Ky është sekreti i epokave.

Shume dashuri,

KT

11 tetor 2017

Gjëja e vetme më e rëndësishme që do të përcaktojë se çfarë ndodh në jetën tuaj është se si reagoni dhe si reagoni ndaj gjërave që po ndodhin tani.

Ju vazhdimisht gjykoni, vlerësoni, reagoni dhe i përgjigjeni çdo personi që takoni; çdo gjë që dikush ju thotë ose ju bën; çdo situatë me të cilën përballeni; çdo ngjarje që ju prezantohet; çdo gjendje të jashtme në të cilën jeni; dhe gjithçka që përjetoni.

Kjo do të thotë që ju keni mendime, thoni fjalë, bëni gjëra dhe ndjeni emocione bazuar në mënyrën se si zgjidhni t’i përgjigjeni gjithçkaje rreth jush ashtu siç po ndodh.

Mënyra se si zgjidhni të përgjigjeni me mendimet, fjalët, veprimet dhe ndjenjat tuaja përcaktojnë grupin TJETËR të kushteve, përvojave, ngjarjeve dhe situatave që Universi do t’ju paraqesë. 

Kjo është “karma”.

Të kesh një qëllim dhe dëshirë të qëllimshme për diçka është një “dëshirë”.

Ky është procesi i krijimit që mund ta aktivizoni me qëllim.

Por, për shumicën e njerëzve, dëshirat që ka një person (të dëshiruarit), kundërshtohen nga reagimet (mendimet, fjalët, veprimet dhe ndjenjat) që ju nxirrni si përgjigje ndaj asaj që jeta po ju paraqet në çdo moment.

Kur mund të ndiheni mirë për gjithçka që ju prezantohet, ju jeni në një gjendje të vazhdueshme të krijimit të “karmës së mirë” dhe duke krijuar kështu një grup kushtesh të mrekullueshme të ardhshme.

Unë mësoj se si ta bëjmë këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Për më shumë informacion, ju lutemi dërgoni email  në support@ginunited.com 

Shume dashuri,

Kevin

19 tetor 2017

Nëse jeni një person i përulur, do të ndiheni gjithmonë mirë.

Nëse praktikoni artin e përulësisë së vërtetë dhe e bëni atë natyrën tuaj, do të ndiheni gjithmonë mirë. Megjithatë, shumica e njerëzve e keqkuptojnë përulësinë. Ju jeni vërtet të përulur kur nuk keni ndjenjën e dualitetit, por vini nga perspektiva se të gjithë dhe gjithçka është një zgjatim i të njëjtit burim. 

Kur e bëni këtë, së pari kuptoni se jeni një zgjatim i pastër i një ndërgjegje universale të përsosur (energjisë).

Kështu, ju nuk mund ta shihni veten si “të ulët” ose inferior ose joadekuat në asnjë mënyrë. Përkundrazi, ju e shihni veten dhe e njihni veten si hyjnor, madhështor, “të përsosur”. Ju e shihni veten si më të lartin absolut në çdo aspekt.

Atëherë, ju i shihni të gjithë dhe gjithçka si absolutisht të BARABARË me “ju”. Ju i shihni të gjithë dhe gjithçka si një zgjatim i të njëjtit burim ONE në të njëjtën mënyrë si ju. Të shohësh veten si më të lartën dhe të shohësh të gjithë të tjerët po aq më të lartët është përulësi e vërtetë. 

Kjo është Namaste: E njëjta Hyjni që jam unë, përkulet në lidhje me të njëjtën Hyjni që jeni ju. Kjo është përulësia e vërtetë. Kjo është me të vërtetë të jesh modest.

Është të kesh vizion dhe mirëkuptim të barabartë. Është të dish që ti je madhështor dhe të gjithë të tjerët janë po aq të mrekullueshëm! Namaste të gjithë!

Shume dashuri,

KT

27 tetor 2017

Ju mund të arrini të gjitha ëndrrat tuaja.

Ju mund të jeni, të keni dhe të bëni gjithçka që dëshironi në këtë jetë … brenda arsyes.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të dini saktësisht se çfarë dëshironi, të jeni të fiksuar pas saj, të mendoni për të gjatë gjithë kohës, të merrni vendimin se do ta keni atë pa marrë parasysh se çfarë dhe të keni një dëshirë të zjarrtë për ta arritur atë.

Jeta është e mrekullueshme sapo të vendosni se është.

Ju jeni të mrekullueshëm dhe do ta kuptoni këtë fakt sapo të kuptoni se kush jeni në të vërtetë.

Ju jeni perfekt.

Ti je Hyjnor.

Ju jeni një zgjatim i Burimit, ashtu siç janë të gjithë dhe gjithçka.

Ne jemi një.

Shume dashuri,

Kevin

2 nëntor 2017

Ju me të vërtetë mund të jeni, të bëni dhe të keni gjithçka që dëshironi.

Dëshirat tuaja mund të realizohen.

Unë e mësoj këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Një mësim në kurs ju dërgohet me email çdo muaj kur kontribuoni në Buletinin e Nuggets of Gold që ndihmon në mbështetjen e fondit tim të mbrojtjes ligjore.

Njerëzit të cilët janë studentë të Kursit po përjetojnë përmirësime të jetës që po ua shpërthejnë mendjen.

Mund edhe ti. Dërgo email  support@ginunited.com  për detaje.

“Përshëndetje Kevin sapo mbaroi së lexuari mësimin 10 dhe me të vërtetë gjithçka që kam për të thënë është WOW!!!. Vërtet janë ndjerë kështu gjatë shumicës së mësimeve.

Ndihem i privilegjuar dhe i nderuar që kam qenë në gjendje të marr këtë njohuri dhe ndryshimet që ka bërë në jetën time kanë qenë të mahnitshme.

Do t’i rekomandoja të gjithëve të bashkohen në kurs. Ia vlen shumë. Edhe një herë faleminderit shumë!”

CA

9 nëntor 2017

Shumica e njerëzve e kanë të vështirë kur kritikohen, gjykohen ose dënohen.

Merrni parasysh këto ide herën tjetër që do të kritikoheni (dhe do të ketë shumë herë të tjera!).

Së pari mbani mend se ajo që njerëzit kritikojnë tek ju, është me të vërtetë diçka brenda tyre me të cilën ata po luftojnë.

Kështu që ndjeni dhembshuri për ta.

Më pas, merrni të kritikuarit si një mundësi për të pasur qetësi të brendshme. Punoni për të qenë dëshmitar dhe vëzhgues i kritikës dhe mos merrni pjesë në “lojën e vetëdijes” që jeni dëshmitar. 

Së fundi, mbani mend se nuk ka pasur kurrë një statujë të ngritur për një kritik. Por çdo person që ka ngritur një statujë për nder të tij u kritikua, u dënua dhe u gjykua negativisht në mënyrë të egër.

Pra, kur dikush flet keq për ju, buzëqeshni me vete dhe festoni brenda, pasi Universi është gjithmonë me ju.

Shume dashuri,

KT

17 nëntor 2017

Ekziston një vijë e hollë midis një zakoni automatik dhe të qenit i ndërgjegjshëm.

Ju dëshironi të keni “zakone suksesi”, ndërsa në të njëjtën kohë të jeni të ndërgjegjshëm, të vetëdijshëm dhe të ndërgjegjshëm në çdo moment. Duhet të vijë nga brenda – duhet të jetë një ndjenjë e tillë si:

 • Ju mund të keni gjithçka që dëshironi në jetë.
 • Ju MUND të shfaqni para.
 • Ju mund të manifestoni dëshirat tuaja fizike.
 • Nëse doni të jeni të lumtur, jini të lumtur tani, pavarësisht nga kushtet.

Ndjenja më e rëndësishme (dridhja ose frekuenca) është se si ndiheni për veten tuaj.

Ndaj ndihuni MIRË për veten tuaj.

Duaje veten dhe vlerësoje veten.

dashuri,

KT

27 nëntor 2017

Shumica e njerëzve duan që gjërat në jetën e tyre të jenë ndryshe.

Ata kanë dëshira që duan t’i arrijnë dhe t’i arrijnë. Ata duan të ndryshojnë kushtet. Ata duan që gjërat materiale, shëndeti, paratë, marrëdhëniet më të mira, statusi, njohja, të pëlqehen, të admirohen dhe të respektohen dhe të kuptohen (dhe kjo listë mund të vazhdojë pafundësisht).

Shumë pak njerëz mendojnë të arrijnë: iluminimin; vetë-realizimi; vetëdije dhe vetëdije e plotë dhe totale; ose vetë-zotërim. Këto fjalë nuk kanë asgjë për shumicën e njerëzve. 

Por nëse po e lexoni këtë, pyesni veten nëse është e vërtetë që vërtet dëshironi të keni këto lloje të ndjenjave që përshkojnë vazhdimisht brenda jush: gëzimi i brendshëm; paqe; lumturi; kënaqësi; përmbushje; Kënaqësi; pranimi; ekstazi dhe lumturi; dhe një ndjenjë sigurie, besimi dhe vetëdijeje totale; të kuptuarit absolut; harmoni; qetësi; dhe ndjenja e të qenit i dashuruar totalisht dhe plotësisht pa përjashtim dhe pa asnjë kusht.

Ju mund t’i keni këto “ndjenja” të brendshme.

Këto fjalë nuk i afrohen përshkrimit të madhështisë së kësaj “gjendjeje të brendshme” magjike që vjen me “arritjen e ndriçimit”.

Asnjë ndjenjë fizike kënaqësie në jetë nuk i afrohet apo krahasohet me këtë gjendje të brendshme.

Kjo gjendje nuk mund të përshkruhet me fjalë. Është e pashprehur. Mund të përjetohet vetëm. 

Ajo shkon përtej çdo gjëje që mendja njerëzore mund të kuptojë ose imagjinojë, sepse është përtej mendjes njerëzore.

Dhe gjëja e mrekullueshme është se kur e keni këtë gjendje, mund të shfaqni në botën materiale gjithçka që dëshironi me lehtësi.

Mund të jesh, të bësh dhe të kesh gjithçka që dëshiron. Ju mund të krijoni ëndrrat tuaja lehtësisht. Dëshira juaj bëhet urdhri juaj. Përvoja juaj e brendshme e çdo momenti të jetës është përtej e mrekullueshme dhe madhështore. 

Nuk vuani kurrë!

Unë ju mësoj se si ta arrini këtë gjendje në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Dërgo email  support@ginunited.com  për detaje.

Shume dashuri,

KT

11 dhjetor 2017

Më pyesin shpesh si mund të jem kaq i lumtur dhe i qetë këtu në burg.

Njerëzit vijnë tek unë gjatë gjithë kohës dhe më thonë: “Si mund të përqendrohesh të jesh i lirë dhe të bësh një jetë të lumtur, kur qeveria të ka marrë gjithçka, dhe ti ke ngecur në kushtet e tmerrshme të burgut?” 

Përgjigja është kjo.

Unë nuk fokusohem në të qenit i lirë dhe të jetoj një jetë të lumtur pasi kjo do të ishte fokusimi në të ardhmen.

Unë fokusohem në të tashmen. Por kur e bëj, unë jam një gjuetar ekspert thesari. Kërkoj arin në çdo situatë dhe gjej çdo ditë një pasuri prej ari! 

Në situatën time, gjej “të mirë” në çdo ngjarje, person, gjendje dhe përvojë.

Mendoj për atë që dua (të ardhmen), por vetëm për momentin. Unë jetoj në të tashmen dhe fokusohem në çdo moment.

Ndërsa bëj, shoh diçka të mrekullueshme në gjithçka.

Kjo më jep përvojën e lumturisë dhe gëzimit të plotë. 

Për shkak se unë jam gjithmonë “i lumtur”, i kënaqur, i plotësuar dhe i kënaqur, unë i vibroj këto frekuenca pozitive të ekstazës dhe paqes.

Duke vepruar kështu, unë po tërheq në jetën time më shumë njerëz, situata, kushte, ngjarje dhe rrethana që do të më bëjnë të ndiej gëzim, lumturi, lumturi, kënaqësi, paqe etj. 

Dikush mund të thotë se kushtet e mia duket se nuk po ndryshojnë.

Por kur mbillni një farë në tokë, ajo nuk mbin menjëherë.

Duhet kohë.

Kur kushtet duket se nuk ndryshojnë, por ju jeni gjithmonë vërtet të lumtur, dijeni se fara që është mbjellë do të zërë rrënjë dhe do të rritet në një pemë madhështore dhe të bukur që do të japë fryte të mrekullueshme. 

Kjo është diçka që mund të mësoni se si ta bëni.

Kjo është liri, jo mashtrim.

Kjo po çlirohet plotësisht. Kjo është të qenit “në shkak” mbi mjedisin tuaj, në vend të “në efekt” të mjedisit tuaj.

Unë mësoj se si ta bëjmë këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Dërgo email  support@ginunited.com   për më shumë detaje. 

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

17 dhjetor 2017

Një sekret për të jetuar është të japësh. Kur bëni diçka për të tjerët, ose për një kauzë, pa asnjë mendim për përfitim ose njohje personale, gëzimi shpërthen nga brenda. 

Tekstet e lashta thonë “Bëni punën që ju vjen, por mos kërkoni për rezultatet. Mos u motivoni nga frytet e veprimeve tuaja.” Të bësh çdo gjë me përkushtim “vetëmohues”, pavarësisht se sa e zakonshme është puna apo veprimi, do t’ju japë lumturi të brendshme. 

Të bësh ndonjë veprim me mendimin se po e bën dhe t’ia dedikosh “Zotit”, do të prodhojë mrekulli në jetën tënde.

Prandaj, çdo ditë ju është dhënë një dhuratë dhe një mundësi për të prodhuar “magji” në jetën tuaj dhe për të çliruar ekstazën e brendshme që jeton gjithmonë brenda jush. Shumë dashuri, KT

14 janar 2018

Gjithçka që kërkoni është brenda jush.

Tekstet e lashta thonë: “Dielli, hëna dhe të gjithë planetët janë të vendosur me secilin person. Kur dikush ka njohuri për këtë dhe e përjeton plotësisht këtë, ai arrin të gjitha fuqitë hyjnore.”

Shikoni brenda për të gjitha përgjigjet tuaja.

Pastaj, do të kuptoni se është vendi ku ju në të vërtetë “je” dhe atëherë do të jeni në gjendje të shikoni të gjithë universin nga ai vend i shenjtë. 

Shume dashuri,

Kevin

29 janar 2018

Gjatë 4 viteve të fundit që kam qenë i burgosur, shumë nga miqtë dhe anëtarët e familjes sime kanë vdekur, duke përfshirë mamin dhe babin.

Kohët e fundit kam marrë një lajm nga shoqja ime se burri i saj ka ndërruar jetë papritur nga një atak në zemër. Kjo grua është shoqja ime më e ngushtë prej më shumë se 30 vitesh, dhe burri i saj ishte gjithashtu një mik i ngushtë. Ajo ka një familje të mrekullueshme të ngushtë dhe të dashur që do ta mbështesë atë gjatë kësaj kohe shumë sfiduese. Ajo është gjithashtu e rrethuar nga miq nga e gjithë bota që e duan.

Zemra ime shkon me të gjithë familjen dhe miqtë e tyre. Ai ishte një njeri i mrekullueshëm që ishte gjithmonë kaq i sjellshëm, bujar dhe më mbështeti. Ende e mbaj mend herën e parë që e takova në një restorant italian në Çikago, ku patëm një darkë të këndshme. Ai, duke qenë italian dhe një shpirt kaq i dashur, më dha një përqafim të madh dhe një “puthje” në të dy faqet “stil italian”.

Kur dikush afër nesh ndërron jetë, humbja e prezencës së tij fizike mund të krijojë një ndjenjë të madhe “humbjeje”, një zbrazëti, një zbrazëti dhe një vakum që duket e pamundur për t’u mbushur.

Megjithatë, këto janë kohët kur dashuria derdhet mbi ne më shumë se në çdo tjetër.

Po, ka humbje dhe një zbrazëti të zbrazët. Por dije se DASHURI nga kudo po derdhet për të mbushur atë boshllëk.

Miku im i dashur, je i dashur më shumë se sa di.

Hapeni zemrën tuaj tani dhe merrni atë dashuri dhe lëreni që të shërojë zemrën tuaj.

Zoti ju do, të gjithë njerëzit, jetën e të cilëve ju prekni, ju duan, dhe po ashtu edhe unë. 

Shoku yt,

Kevin.

15 shkurt 2018

Një pemë e shëmtuar e shtrembër është ende “e përsosur”. Është pema e shëmtuar e shtrembër “perfekte”.

Kur ndodhin gjëra “të këqija”, ato janë gjërat e këqija “perfekte”.

Mendoni për historinë e burrit të quajtur Lee, në Kinën e lashtë.

Gardhi i koralit të tij u zgjidh në një stuhi dhe kali i tij i vetëm iku.

Shokët e tij erdhën për ta ngushëlluar. Ishte kali i tij i vetëm. Tani Lee nuk kishte asgjë.

Miqtë e tij thanë “Lee, na vjen keq për lajmet e këqija për kalin tënd”.

Lee buzëqeshi me qetësi dhe tha, “ndoshta keq, ndoshta jo”.

Të nesërmen, kali u kthye. Por me 8 kuaj te tjere te eger!

Tani Lee kishte 9 kuaj..

Shokët e tij erdhën dhe i thanë “Lee je shumë me fat. Ju jeni bërë i pasur.”

Lee tha, “ndoshta me fat, ndoshta jo”.

Javën tjetër, djali i Lee ishte duke hipur në një nga kuajt e egër duke u përpjekur ta “thyente”. Kali i egër hodhi nga vet djalin e Lee dhe djali theu këmbën.

Shokët e Lee erdhën dhe thanë “Lee, është keq që djali yt theu këmbën”.

Lee tha, “ndoshta keq, ndoshta jo”.

Të nesërmen erdhi ushtria në fshat dhe i mori të gjithë të rinjtë, i futi me forcë në ushtri dhe i detyroi të shkonin në betejë. Ata nuk e morën djalin e Lee, për shkak të këmbës së tij të thyer.

Shokët e Lee-t erdhën dhe thanë: “Lee, je kaq me fat që djali yt nuk u mor nga ushtria, pasi të gjithë djemtë tanë me siguri do të vriten në betejë.”

Lee tha, “ndoshta jam me fat, ndoshta jo”.

Historia nuk mbaron kurrë.

Gjithçka ndodh për një arsye.

Gjithçka rrjedh në jetë.

Ka raste për të mbjellë fara. Ka kohë për të korrur. Ka kohë për të pushuar dhe kohë për të punuar.

Ka raste për të qenë të lumtur, dhe do të ketë raste për të qenë të trishtuar.

Ka raste kur ju duhet një shpatull për të qarë, dhe ka raste kur ju do të siguroni shpatullën për të qarë.

Kjo është jeta.

Shume dashuri,

Kevin

17 shkurt 2018

Të dashur miq, duhet të ketë diçka shumë të mirë që po ndodh në “Parajsë” sepse shumë njerëz që unë njoh po shkojnë atje.

Kam edhe një njoftim tjetër “vdekjeje” për të bërë. Dikush tjetër ka “shkelmuar kovën” dhe “ka kaluar” në dimensionin më të lartë. Që kur jam burgosur, më shumë se 30 miq shumë të ngushtë dhe anëtarë të familjes kanë “vdekur”, përfshirë mamin dhe babin.

Sapo u informova se një nga shoqet e mia më të ngushta, Mary Miller, ka ndërruar jetë papritur mbrëmë.

Shumë prej jush e kanë takuar Marinë dhe kanë përdorur instrumentet e saj shëruese. Maria vinte të më vizitonte shumë rregullisht. Ne flisnim disa herë në javë me email. Maria ishte gjithmonë e buzëqeshur dhe e qeshur. Ajo ishte një thesar për mua. Një njeri i bukur dhe një gjeni. Shumë herë mblidheshim dhe flisnim për gjithçka dhe asgjë për orë të tëra. Maria kurrë nuk kishte frikë nga “vdekja”. 

Ne folëm shpesh për të gjatë 4 viteve të fundit pasi shumë nga të dashurit e mi kanë vdekur. Ajo e dinte se një person nuk vdes kurrë, ai thjesht “e lëshon trupin”. Maria gjithmonë më thoshte se të gjithë mund të bënin më shumë në “anën tjetër”, sesa mund të bënin këtu. Ajo tha se kur personi ishte vërtet i nevojshëm për të ndihmuar të tjerët në tokë dhe nuk mund të bënte asgjë më shumë në një trup fizik për të ndihmuar ata në nevojë, ky ishte një nga faktorët kryesorë që përcaktoi vdekjen e tyre. 

Unë besoj se Maria bëri gjithçka që ishte e destinuar të bënte në tokë dhe i duhej të kalonte në mënyrë që të përfundonte punën e saj dhe të ndihmonte vërtet njerëzit e tjerë.

E di që do të “dëgjoj nga Maria” shumë shpejt. E di që shumë prej jush do të dëgjojnë gjithashtu nga ajo. Ajo do të vazhdojë punën e saj të jashtëzakonshme nga vendi i saj i ri pa asnjë kufi.

Marisë, “Të duam të gjithë Mari. Ndërsa do të na mungojë prania juaj fizike, nëse jemi të hapur, do ta përjetojmë hyjninë tuaj më shumë se kurrë më parë. 

Miku juaj gjithmonë,

KT”

23 shkurt 2018

Çdo gjë që bëni në jetë është si të ndërtoni kështjella me rërë.

Ju mund të kaloni orë të tëra duke bërë kështjellën më madhështore të rërës. Por, çdo kështjellë rëre lahet dhe zhduket. Çdo gjë që ju e keni aq të dashur, do të zbehet, do të ndryshket, do të kalbet, do të përkeqësohet dhe do të jetë gjë tjetër veçse mbeturina ose pluhur me kalimin e kohës.

Lodra që e deshe aq shumë, u hodh në grumbull pak kohë pasi e more, e harruar totalisht. Është joshja dhe shkëlqimi që janë zhdukur përgjithmonë nga mendja juaj.

Kjo është bota fizike.

Por në botën shpirtërore, gjithçka është e përjetshme dhe e re.

Asgjë nuk zbehet.

Ajo që arrini në rrugën shpirtërore zgjat përgjithmonë.

Pra, shijoni të gjitha kënaqësitë e botës materiale, por mos u lidhni me ato gjëra.

Mos e vendosni “besimin” tuaj në botën materiale pasi gjithçka është kalimtare.

Vendosni zemrën dhe besimin tuaj në atë që zgjat përgjithmonë.

Shume dashuri,

KT

1 mars 2018

Opinionet, gjykimet dhe mendimet tona për gjërat shumë herë nuk bazohen në fakte dhe realitet.

Një grua kishte një djalë “të ngritur”, 100% të pafajshëm, por ende i dënuar me 10 vjet burg.

Faktet dhe realiteti janë: Djali u ngrit; ai është 100% i pafajshëm; ai vuan dënimin me 10 vjet burg.

Ky është realiteti.

Debati me realitetin (ose faktet absolute) dhe dënimi i Universit për këtë realitet do t’ju shkaktojë gjithmonë dhimbje. 

Të urosh që Universi t’i bëjë gjërat të ndodhin ndryshe (siç mendon mendja jote se DUHET të ketë ndodhur) gjithashtu do t’ju shkaktojë gjithmonë dhimbje.

Shikoni gjërat ashtu siç janë pa gjykuar.

Jini neutral për gjërat. 

Në fund të fundit nuk ka lajme të mira apo të këqija, vetëm lajme.

Jeni JU që vendosni nëse lajmet janë të mira apo të këqija.

Atë që JU e perceptoni si lajm të mirë, të tjerët mund ta perceptojnë si lajm të keq.

Prano më shumë. Relaksohuni më shumë. Merreni jetën më lehtë. Jini më të gëzuar. Shkoni me rrjedhën e jetës.

Kjo do të zvogëlojë vuajtjet tuaja. 

Shume dashuri,

KT

8 mars 2018

Një “lojë” universale e luajtur nga fëmijët në mbarë botën, pa përjashtim, është fshehja dhe kërkimi.

Kjo është gjendja jonë e brendshme natyrore kur mishërohemi në një trup fizik. 

Kjo botë është një lojë e Ndërgjegjes, e krijuar NGA Vetëdija për kënaqësinë e saj.

Gjithçka është një zgjatim i Ndërgjegjes Universale të NJËM të quajtur me qindra emra, duke përfshirë Zotin.

“Loja” që vendosi Perëndia është se ai “u fsheh” para syve të të gjithëve.

Ne, duke mos kuptuar se në fakt jemi një zgjatim i Zotit, kërkojmë ta gjejmë atë diku “atje jashtë”.

Zoti luan fshehurazi me veten e tij. 

Kjo është në fund të fundit loja e jetës.

Ashtu siç kau i myshkut kërkon botën për të gjetur burimin e aromës që ai vetë lëshon, njerëzit kërkojnë botën për “Zot” ose për të gjetur “njëshmëri” ose “lidhje”, kur gjithçka që duhet të bëjmë është të shikojmë brenda.

Shume dashuri,

KT

15 mars 2018

Ekziston një sekret që njihet dhe përjetohet plotësisht nga “Mjeshtrat”.

Është kjo: Asgjë që ne ndonjëherë posedojmë, shohim, shijojmë, nuhasim, prekim, dëgjojmë ose mendojmë, nuk do të sjellë kurrë ndjesitë e brendshme të paqes, lumturisë, kënaqësisë dhe kënaqësisë totale që ne të gjithë në fund të fundit po e kërkojmë me të vërtetë. 

Gëzimi, lumturia, përmbushja dhe paqja e brendshme e plotë, e qëndrueshme dhe e përhershme vjen VETËM nga brenda.

NUK vjen nga ndonjë gjë e jashtme, nga ndonjë gjë materiale, nga ndonjë person tjetër, ose nga ndonjë kënaqësi shqisore që mund të shijoni, pasi të gjitha janë vetëm të përkohshme dhe kalimtare. 

Shkëlqimi i tyre gjithmonë zbehet duke na lënë bosh brenda.

Përjetimi i gjendjes së gëzimit dhe lumturisë së brendshme të përhershme, pavarësisht se cilat janë kushtet e jashtme në jetën tuaj, dhe jo vetëm të pajtoheni intelektualisht me këtë koncept, ju bën më të fuqishëm sesa mund ta imagjinoni ndonjëherë.

Unë mund t’ju mësoj se si të jeni plotësisht të vendosur dhe “të jetoni” në këtë gjendje të përhershme lumturie dhe të keni fuqinë të shfaqni gjithçka që dëshironi në jetë.

Më pyesni si.

Dërgoni një email në  support@ginunited.com  për informacion mbi kursin e Shkencës së Masterit Personal.

Shume dashuri,

KT

25 mars 2018

Ne dëgjojmë, “Duajini armiqtë tuaj”, “Duajini ata që ju urrejnë” dhe gjëra të tjera të tilla.

Pse duhet t’i doni armiqtë tuaj dhe ata që ju urrejnë?

Sepse ajo që nxirrni do të kthehet në jetën tuaj.

Mënyra se si mendoni për ta, si flisni për to do të kthehet tek ju.

Kjo është karma.

Ajo që nxirrni, do t’ju kthehet.

Por SI është e mundur të duash armiqtë e tu dhe ata që të urrejnë?

Lehtë.

Fjala “dashuri” është konfuze. Buda nuk e përdori kurrë fjalën “dashuri”. Fjala që ai përdori përkthehet më së miri si “dhembshuri”. Nëse e përkufizoni dhembshurinë (dashurinë) si të besoni se armiqtë tuaj dhe ata që ju urrejnë kanë të drejtën të jenë të lumtur dhe ata NUK duhet të vuajnë, atëherë ju po i derdhni me DASHURI! 

NUK duhet t’i ftoni në shtëpinë tuaj për darkë!

Ndiqni këtë formulë të thjeshtë dhe shikoni se magjia fillon të ndodhë në jetën tuaj.

Mendimet tuaja janë mjeti më i fuqishëm që keni. 

Kini mendime të dhembshur pasi dhembshuria përcaktohet këtu, dhe jeta juaj do të bëhet gjithnjë e më e mirë dhe “gjithnjë e më e mirë”!

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

6 prill 2018

Shumica e njerëzve kanë “demonë” me të cilët merren.

Këta “demonë” janë njerëz të tjerë që jetojnë në mënyra që nuk ju pëlqejnë.

Ju mendoni, “Nëse ata do të vepronin ndryshe, atëherë unë do të isha i lumtur”.

Mendoni për këtë histori.

Andrew Carnegie shkonte në një dhomë, mbyllte derën, mbyllte dritat dhe bënte atë që ai e quante “të menduarit e vështirë”. 

Në mënyrë efektive, ai po meditonte. Ai po e hapte mendjen, po e qetësonte dhe e qetësonte mendjen dhe po lejonte “nënndërgjegjen” siç thoshte ai, t’i jepte përgjigje dhe drejtim. Të tjerët do ta quajnë këtë meditim, vëmendje apo edhe lutje.

Ai tregon historinë e një herë që hyri në dhomë dhe u bezdis me “zëra të brendshëm”, mendime të rastësishme të pandërprera, “demonë” siç i quante ai, duke i prishur qetësinë. 

Fillimisht ai vendosi t’u “fliste”, t’u jepte leksione, t’i mësonte, t’u predikonte dhe t’u tregonte se si duhet të vepronin.

Por asgjë nuk ndryshoi. 

Pastaj vendosi t’i injoronte ato. Ai e provoi këtë për orë të tëra, por ata këmbëngulën.

Më në fund hoqi dorë. Ai u ndje plotësisht i mundur nga këta demonë.

Ai u tha atyre në mënyrë solemne: “Mendoj se jeni ata që jeni dhe do të vazhdoni pavarësisht se çfarë bëj. Por unë nuk po largohem nga kjo dhomë, ndaj pranoj që ne të dy do të duhet ta ndajmë këtë dhomë”.

Me atë “pranim”, Carnegie pushoi së rezistuari. Ai ndaloi së luftuari. Ai pushoi së përpjekuri për të “ndryshuar” demonët.

Me këtë, tha ai, ata filluan të mos e bezdisnin dhe të prishnin qetësinë e tij, dhe thjesht u larguan nga dhoma, duke e lënë Carnegie të qetë.

Çdo gjë që ju rezistoni në jetë vazhdon.

Jini në një gjendje “lejimi”, shkoni me rrjedhën, ndaloni të notoni në rrjedhën e sipërme.

Jeta është për të qeshur, për të dashur dhe për të jetuar!

Pra, vazhdoni të buzëqeshni dhe mos i lodhni gjërat e vogla (dhe mbani mend, janë të gjitha gjëra të vogla).

Shume dashuri,

KT

12 prill 2018

Një guru i madh dikur tha se ndryshimi midis një qenieje të shkolluar dhe dikujt që ende ka egon dhe mendjen në kontroll, është se kur një person mesatar çmendet, ai qëndron i çmendur për 3 javë, ai i realizuar nga VETËSIA, çmendet për 3 minuta. 

Kjo është mjeshtëri personale.

Kur mund të kontrolloni mendjen dhe mendimet tuaja, ju kontrolloni emocionet tuaja dhe kontrolloni jetën tuaj. Ju keni zotërim mbi përvojën tuaj në tokë. 

Ju kontrolloni dridhjen që “transmetoni”.

Kështu ju kontrolloni atë që “tërheqni” në jetën tuaj.

Unë po shkruaj se si ta arrij këtë në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, i cili dërgohet me Buletinin tim mujor. Dërgo email  support@ginunited.com  për më shumë informacion.

Shume dashuri,

Kevin

19 prill 2018

Konsideroni se mendja, dhe kështu mendimet, janë ato që përdoren për të aktivizuar ligjin e tërheqjes.

Kështu, është mendja dhe mendimet tuaja që përdorni për të krijuar dhe manifestuar dëshirat tuaja në këtë realitet të bazuar në dualitet fizik që ne e quajmë “jetë”.

Megjithatë, “zemra” është ajo që duhet të hapet për të përjetuar njësinë e vërtetë, lidhjen, tërësinë, plotësinë, gëzimin, lumturinë dhe ekstazën e brendshme. 

Kur bazoni gjithçka nga mendimet dhe mendja, ju jeni “në kokën tuaj”. Ju mund të bëheni një manifestues i mahnitshëm i “gjërave” në jetën tuaj duke përdorur vetëm mendjen.

Megjithatë, nëse përdorni vetëm mendjen, do të keni përsëri një lloj “zbrazëtie” brenda dhe do të ndiheni sikur “diçka mungon në jetë”. Nëse fokusi juaj është i bazuar në mendje dhe mendim, dhe duke manifestuar atë që nuk e keni ende, ju jeni të rrënjosur në kuptimin e “dualitetit, veçimit dhe mungesës”.

Nëse nga ana tjetër, çdo gjë e bazoni nga “zemra”, mund të përjetoni më shumë paqe të brendshme.

Megjithatë, nëse gjithçka është nga zemra dhe ju injoroni faktin që keni një mendje me mendime, që keni një trup fizik dhe që jetoni në një botë fizike, ju mund të jetoni në atë që të tjerët e perceptojnë si “mungesë bollëku”. ” sepse ndoshta nuk do të shfaqesh shumë. 

Ekziston një pikë ekuilibri.

Ju mund t’i keni të gjitha nëse zgjidhni.

Ju mund të keni paqe të brendshme, dashuri, harmoni, kënaqësi, përmbushje, gëzim dhe kënaqësi, duke qenë në të njëjtën kohë në gjendje të përdorni mendjen dhe mendimet tuaja për të manifestuar çdo gjë materiale në botën fizike që dëshironi.

dashuri,

KT

26 prill

Një mënyrë për të njohur një “Mjeshtër” të vërtetë është fakti që ata nuk duan asnjë nga fasadat që vendosni për të mashtruar ose për t’u bërë përshtypje njerëzve.

Një “Mjeshtër” nuk bie për bukurinë tuaj, inteligjencën, zgjuarsinë, talentin, fjalët, personalitetin ose statusin tuaj, miqtë, arritjet, arritjet ose atë që keni fituar.

Një “Mjeshtër” nuk i bën kurrë përshtypje.

Atij nuk i intereson se sa i rëndësishëm jeni apo që mendoni se jeni. Ai e di se kush jeni “në të vërtetë”.

Ai sheh çdo gjë, drejtpërdrejt në thellësitë e VETËS suaj të vërtetë.

Konfuci tha: “Dashuria e vërtetë do të thotë të njohësh plotësisht gabimet e një personi dhe ta duash atë person plotësisht”.

Një “Mjeshtër” ju njeh plotësisht. Ai i di të gjitha gabimet tuaja.

Një “Mjeshtri” nuk i bën kurrë përshtypje shfaqjen që keni bërë, por gjithsesi ju “do” gjithmonë, pa kushte dhe pa përjashtim.

Kur gjeni një “Mjeshtër” dhe e dini se ai është “i juaji”, përqafojeni atë dashuri, lëreni atë dashuri dhe jeta juaj do të bekohet në më shumë mënyra sesa mund ta imagjinoni.

Shume dashuri,

Kevin

4 maj 2018

Pesë vjet nga tani, personi që do të bëheni do të bazohet në njerëzit me të cilët shoqëroheni dhe librat që lexoni.

Mendoni për këtë.

Kohët e fundit kam rekomanduar disa libra për të marrë parasysh leximin ose leximin përsëri në një njësi të re kohore. Ato përfshijnë: Kybalion nga Tre Fillimtarët.

Ky tekst dhe “tekste të tjera hermetike” m’u dhanë në fillim të viteve ’70 si pjesë e trajnimit tim fillestar; Motori i vogël i kuq që mund. Po, ky libër i vogël për fëmijë tregon sekretin e thjeshtë për të realizuar ëndrrat tuaja.

Suksesi është i thjeshtë.

Të gjitha sugjerimet e mia të tjera të librave të rinj janë në listën e rekomanduar të librit tim të ri të përditësuar dhe DVD. Ju mund ta merrni listën me email nëse jeni në listën tonë të Buletinit. 

Libra të tjerë TË MËDHËSHËM TË RI që sugjeroj përfshijnë “Shpirti i Untethered” nga Michael Singer. Ky libër shpjegon “sekretin” e lumturisë dhe gëzimit të përhershëm, pavarësisht se me çfarë keni të bëni në jetë.

Gjithashtu “Designing Your Life” nga Burnett dhe Evans. Kjo është një mënyrë e mrekullueshme e “teknologjisë së lartë” për të dizajnuar dhe për të arritur jetën dhe stilin e jetës që keni ëndërruar gjithmonë!

Konsideroni gjithashtu se funksionon;, Siç mendon një njeri; Një i dërguar për Garcia; Go Getter; Hektarë me diamante.

Kënaquni. 

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

11 maj 2018

Kur isha shumë i vogël, mësova shumë nga një njeri i quajtur Joseph Greenstein.

Ai ishte i famshëm “Atom i Fuqishëm”, i njohur si “Njeriu më i Fortë në Botë”.

Ai më mësoi se si të përdor dhe të kontrolloja mendjen time.

Ju sugjeroj të lexoni librin “Udhëtimi shpirtëror i Joseph L. Greenstein” nga Ed Spielman.

Është një lexim shumë i lehtë dhe argëtues.

Do të mësoni atë që kam mësuar.

Pastaj ndani mendimet tuaja për këtë këtu në këtë faqe!

KT

19 maj 2018

Gjithçka është në thelbin e saj, thjesht një dridhje ose energji.

Gjithçka është e lidhur me gjithçka tjetër. 

Asgjë nuk është e ndarë. 

Truri juaj transmeton dhe merr frekuenca (dridhje).

Ato frekuenca prekin gjithçka në Univers në të njëjtën kohë. 

Dridhjet tuaja tërhiqen si vibrimet.

Kur dridhja që po transmetoni përputhet me dridhjen e asaj që dëshironi, ajo duhet të shfaqet në realitetin tuaj fizik. 

Kjo është shkencë dhe tani është vërtetuar se është e vërtetë.

Përdorni këtë njohuri për të krijuar jetën e ëndrrave tuaja!

Unë të dua.

Shoku yt,

KT

22 maj 2018

Një grup i vogël njerëzish të mrekullueshëm i kanë përkthyer këto postime në gjuhën hungareze – Një falënderim nga zemra për ta për punën dhe përkushtimin e tyre.

Këtu është lidhja në faqen hungareze për ata që flasin gjuhën…https://www.facebook.com/Kevin-Trudeau-Magyarorsz%C3%A1g-1…/

1 qershor 2018

“Gjithçka është energji dhe kjo është gjithçka që ekziston. Përputhni frekuencën e realitetit që dëshironi dhe nuk mund të mos e merrni atë realitet. Nuk mund të jetë ndryshe. Kjo nuk është filozofi. Kjo është fizika”.

Albert Einstein tha këtë. Ai tha edhe shumë gjëra të tjera të tilla që janë mbajtur nën tapet. 

Fakti është se Ligji i Tërheqjes (Ligji i Karmës) është i vërtetë.

Ju keni fuqinë për të krijuar jetën që dëshironi.

Mësoni SI.

Shume dashuri,

Shoku yt,

KT

7 qershor 2018

Unë shkova për të vizituar Kevin fundjavën e kaluar…

Ishte hera e parë që e shihja që kur burri im vdiq. Më tregonte histori qesharake, më bënte të qeshja. Ai më tregoi histori frymëzuese, më frymëzoi. Ai më foli për pikëllimin tim dhe më dha teknika dhe mjete për të më ndihmuar në kohën më sfiduese të jetës sime. 

Ne diskutuam hollësisht dhe gjerësisht librat që ai më dha për të lexuar për pikëllimin…

Unë isha atje për t’i dhënë zemër – ai është në burg! Isha atje për t’i bërë shoqëri dhe për të mbajtur gjallë shpresën e tij për një lirim të hershëm!

Por shikoni se çfarë bëri… ai e kaloi gjithë kohën duke më mbështetur mua! 

Ky njeri është plotësisht vetëmohues dhe unë jam jashtëzakonisht mirënjohës për miqësinë e tij dhe gjithë frymëzimin që ai na dërgon përmes kësaj faqeje dhe përmes Kursit të tij të Shkencës së Zotërimit Personal!

Faleminderit KT!

13 qershor 2018

Besoni dhe merrni, dyshoni dhe dilni pa. Ekziston “Magjia në Besim”.

Çfarëdo që mendja juaj mund të konceptojë, dhe ju mund ta bëni veten të besoni, ajo mund të arrijë.

Kjo deklaratë do të thotë se çfarëdo që mund të ëndërroni, çfarëdo që dëshironi, NËSE mund ta çoni veten në pikën ku DINI se mund ta arrini atë (me kohë, përpjekje dhe gjërat po shkojnë siç duhet), atëherë, ju jeni në linjë dhe do të shfaqet në jetën tënde.

Përderisa nuk DYSHON. Dyshimi ngadalëson procesin e manifestimit dhe pengon që ëndrrat tuaja të bëhen realitet.

Shkoni për ëndrrat tuaja. Dhe mos lejoni që dikush të vjedhë ëndrrën tuaj.

Ti mund ta besh!

Shoku yt,

KT

26 qershor 2018

Shumë njerëz më pyesin si po ia kaloj.

Mund të jetë e vështirë për ju ta kuptoni këtë, por unë po e bëj më mirë se kurrë.

Gjithçka është perfekte. Unë jetoj në lumturi dhe gëzim të vazhdueshëm. Unë buzëqesh dhe qesh gjithë ditën. Unë jam mirënjohës, mirënjohës dhe vlerësues në çdo moment.

Çfarëdo që të ndodhë, unë e shoh atë si “lojën e përsosur të Ndërgjegjes Universale”. 

Kjo nuk është diçka që unë e kuptoj intelektualisht. Kjo është diçka që unë “e shoh” dhe në fakt e përjetoj plotësisht.

Shumica e njerëzve jetojnë me veten e tyre si “subjekt” dhe atë që ata shohin si objekt. Ky është “dualiteti”.

Për mua nuk ka asnjë subjekt dhe asnjë objekt. 

Gjithçka është thjesht shprehje e ndryshme e së njëjtës Ndërgjegje Universale NJE. Ajo Ndërgjegje është dashuri e pastër pa kushte. Është përtej dashamirësisë së përsosur.

Prandaj unë “shoh” dhe përjetoj gjithçka (pa përjashtim dhe pa kushte) si “dashuri” e përsosur.

Kjo do të thotë që unë përjetoj vetëm unitet total dhe të plotë dhe gëzim të brendshëm në çdo kohë. 

Kjo është e vështirë për njerëzit ta imagjinojnë pasi shumica e njerëzve përballen me emocione të ndryshme gjatë gjithë ditës me shumë “ngritje dhe ulje”.

Unë thjesht nuk e kam atë.

Ju gjithashtu mund të shijoni këtë gjendje të mahnitshme.

Unë mund t’ju mësoj sekretet.

Unë po mësoj disa nga burrat këtu, dhe funksionon 100% të kohës!

Dëshironi këtë gjendje dhe mund të jetë e juaja.

Shume dashuri.

Shoku yt,

KT

Pyesni për Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal duke dërguar email në  support@ginunited.com

Shume dashuri,

Kevin

3 korrik 2018

“Gjithçka është energji. Energjia është thjesht një fjalë tjetër për dridhje ose frekuencë. Kjo është gjithçka, nuk ka asgjë tjetër. Nëse përshtatni dridhjen e asaj që dëshironi me mënyrën se si ndiheni tani, Universi duhet t’jua japë atë.

Kjo nuk është filozofi; është fizikë”.

Albert Einstein 

Mendoni për këtë.

Shume dashuri,

KT

10 korrik 2018

Ju dëgjoni shumë për nevojën për të falur dhe nevojën për të “shëruar” nëse vërtet dëshironi të keni gëzim dhe lumturi në jetën tuaj.

Mijëra libra, autorë dhe ekspertë flasin për nevojën për të “shëruar veten” nga “plagët” që kemi duruar me dhimbje në jetë dhe të gjitha vuajtjet që kemi përjetuar. 

A eshte e vertete?

Konsideroni këtë.

Kur isha i ri u njoha me një burrë që do t’i “hapte sytë për të vërtetën e suksesit”. Mezi prisja të takoja një burrë të suksesshëm, i cili mund të më tregonte sekretet e prosperitetit dhe lumturisë. 

Burri nuk ishte ai lloj personi që prisja të takohesha. Ai nuk ishte “i suksesshëm” aq sa mund të shihja. Ai jetonte në një apartament të vogël. Ai nuk kishte shumë para. Ai nuk ishte i shëndetshëm. Jeta e tij dukej tragjike. 

Në fillim të martesës së tij, gruaja e tij e kishte lënë papritmas atë dhe vajzën e tyre për të qenë me një burrë tjetër dhe ndërpreu çdo komunikim me të dy. Vajza e tij, fëmija i tij i vetëm, u vra disa vite më vonë teksa po ngiste një makinë në gjendje të dehur. Ai ishte një diabetik të cilit i ishte amputuar këmba e djathtë.

Megjithatë, ai ishte i lumtur në paqe me gjithçka në jetën e tij. Mund ta shihje në sytë e tij. Ju mund të ndjeni ndjenjën e tij të brendshme të dashurisë, kënaqësisë dhe përmbushjes. Ai kishte një njohuri për të që ishte magjike. 

Ai ishte në harmoni me veten, rrethanat e tij dhe të gjithë ata që e rrethonin.

E pyeta për jetën e tij tragjike dhe të dhimbshme, si mund të kishte një lumturi kaq të vërtetë dhe si dukej se rrezatonte gëzim të brendshëm autentik. 

Ai më tha se kishte një realizim që në fillim të jetës së tij që e lejonte t’i shihte gjërat nga një këndvështrim dhe këndvështrim tjetër. Ai e pa qartë, me siguri dhe vetëdije të plotë, se ai thjesht po përjetonte karmën e tij në këtë jetë. Ai tha se pas atij “zgjimi” nuk vuajti kurrë në jetë, thjesht vëzhgoi dhe dëshmoi atë që po ndodhte si të shikonte një film.

E pyeta se si i shëroi plagët.

Ai buzëqeshi dhe tha se nuk kishte kurrë ndonjë plagë për të shëruar.

Ky kuptim (që njeriu nuk ka kurrë ndonjë plagë për të shëruar) tha ai, ishte çelësi i lumturisë.

E pyeta se si mund t’i falte ata që e lënduan. Ai tha se nuk kishte askënd dhe asgjë për të falur, dhe nuk ka askënd ose asgjë për të falur, pasi e gjitha është thjesht një lojë e përsosur e ndërgjegjes që shfaqet në botën fizike që ne ta përjetojmë. 

Ky kuptim (që nuk ka asgjë për të falur kurrë) tha ai, ishte çelësi i lumturisë. E pyeta se si i duronte dhimbjet dhe vuajtjet. Ai tha se ndërkohë që trupi dhe mendja mund të përjetojnë “dhimbje”, VEtja që e dëshmon dhe e vëzhgon këtë nuk vuan kurrë. 

Realizimi i kësaj është çelësi i lumturisë. Unë pyeta: “Si mund të arrihet realizimi i këtyre gjërave?” Ai tha “hir” nga një mjeshtër. Ky “hir” është transferimi i energjisë nga ai që ka arritur atë që ju kërkoni, tek ju, duke zgjuar kështu energjinë e fjetur brenda jush.

Kjo ju nxjerr nga “ekstaza”. Kjo ju nxjerr nga “gjumi”. Kjo ju lejon të “shikoni të vërtetën” dhe të përjetoni realitetin e vërtetë. Ju keni kërkuar, dhe për këtë arsye e keni marrë tashmë këtë “hir”, thjesht lejoni vetes ta merrni atë. Për të marrë Hirin, bëhuni student në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal duke dërguar një email në  support@ginunited.com   dhe kërkoni më shumë informacion.

Shumë dashuri, KT

17 korrik 2018 

Çfarëdo që mendja juaj mund të konceptojë, dhe ju mund të ndjeni se ju në fakt MUND ta arrini atë, prandaj ajo MUND ta arrijë atë, nëse thjesht bëni gjërat e duhura, mjaftueshëm në mënyrë konsistente.

Çelësat për të manifestuar dëshirat tuaja janë së pari të dini se çfarë dëshironi.

Pastaj, kur mendoni për atë që dëshironi, dijeni vërtet dhe merrni ndjenjën se jeni në gjendje ta arrini atë.

Atëherë ndjehu tani SI TË JESH tash e ke atë.

Më pas do ta tërhiqni atë në jetën tuaj.

Shkoni për ëndrrat tuaja!

Shume dashuri,

KT

24 korrik 2018Shumë njerëz pyesin: “Si mund t’i gjej përgjigjet e pyetjeve të mia dhe me të vërtetë e di se në fakt po marr “shkarkime” ose njohuri të vërteta nga Fusha Universale kolektive ose ndërgjegjja kolektive? Si mund ta di që “qeniet ose entitetet” ose njerëzit që janë në këshillin/kryemendin që kam krijuar në imagjinatën time po më japin përgjigje të vërteta të sakta?”

Së pari, disa njerëz nuk mund të kërkojnë as nga brenda për përgjigje, ata mendojnë se duhet të kërkojnë burime të jashtme.

Ata vazhdimisht u kërkojnë të tjerëve përgjigje për pyetjet e tyre. Ata “të tjerët” mund të jenë mentorë, udhëheqës, guru, mësues, autorë, njerëz me autoritet, ata me më shumë arsim ose në pozita pushteti, miq, të afërm, apo edhe psikikë, astrologë, etj. 

Pastaj ka njerëz të tjerë që e kanë të vështirë të kërkojnë përgjigje nga dikë, por ende vënë në dyshim intuitën e tyre.

Këta njerëz janë vazhdimisht në një gjendje “të pasigurt dhe mungesë sigurie”. Këto janë të gjitha çështje të zakonshme. Ndonjëherë njerëzit kanë frikë të bëjnë pyetje nga frika se mos turpërohen se nuk dinë diçka ose ndoshta nga frika se do të bëjnë atë që duket të jetë një pyetje memecë ose budallaqe.

Disave u pëlqen të pranojnë se nuk dinë ose nuk kuptojnë diçka.

Kjo mund të jetë nga besimet e brendshme të inferioritetit, padenjësisë, ose thjesht të ndjerit “jo mjaftueshëm mirë”, ose inteligjent si të tjerët.

Të gjitha këto çështje “largohen” kur dikush bën trajnimin në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Ky kurs praktikisht ‘lëshon’ të gjitha çështjet themelore që shkaktojnë të gjitha këto çështje të pasigurisë.

Ju mund të zhvilloni një gjendje konstante të Sigurisë 100%! Ju jeni plotësisht të patrembur. Ju kurrë nuk e hamendësoni veten. Ju jeni plotësisht të sigurt dhe keni një nivel sigurie që nuk e keni pasur kurrë më parë.

Ky mund të jeni ju.

Na pyesni për Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Dërgo email  support@ginunited.com  për më shumë informacion.

Shoku yt,

Kevin Trudeau

31 korrik 2018

“Gjithçka është energji. Energjia është thjesht një fjalë tjetër për dridhje ose frekuencë. Kjo është gjithçka, nuk ka asgjë tjetër. Nëse përshtatni dridhjen e asaj që dëshironi me mënyrën se si ndiheni tani, Universi duhet t’jua japë atë. Kjo nuk është filozofi; është fizikë”.

Albert Einstein 

Mendoni për këtë.

Shume dashuri,

KT

7 gusht 2018

Nëse dëshironi sukses dhe prosperitet, ka disa gjëra kryesore që bëjnë të gjithë njerëzit e suksesshëm.

Ata që shfaqin dëshirat e tyre, realizojnë ëndrrat e tyre, arrijnë qëllimet e tyre dhe bëjnë shumë para, kanë “zakone suksesi”. 

Dy zakone themelore të të gjithë njerëzve të suksesshëm janë

1.) Ata kanë një qëndrim “Bëje TANI” dhe

2.) nuk u intereson shumë se SI do t’i kthejnë dëshirat e tyre në realitet, por ata e dinë PSE duan atë që duan. Ata e lënë “si” të shfaqet dhe të prezantohet në kohë.

Nëse fokusoheni në këto 2 aspekte vetëm për 30 ditët e ardhshme, do të shihni dhe përjetoni gjëra të mrekullueshme në jetën tuaj.

Këtu ua mësova këto 2 çelësa mbi 400 të burgosurve. Djemtë nuk e zvarritën më dhe nuk i shtynë gjërat. Ata morën masa TANI.

UAU.

Çfarë ndryshimi në këtë kompleks në vetëm një muaj me këta djem që marrin masa menjëherë për gjërat.

Më pas, ata pushuan së pyeturi “si” do t’i arrinin ëndrrat e tyre, ata thjesht u përqendruan në përcaktimin e ëndrrave të tyre, duke sqaruar dhe ditur saktësisht se çfarë donin, dhe PSE e donin atë.

Mbi 100 të burgosur erdhën tek unë duke treguar për atë që ata e përshkruan si “mrekulli” se si Universi u paraqiti atyre “si” për të arritur ëndrrat e tyre.

Ishte pothuajse “drithëruese” të shihje Universin që ndihmonte çdo të burgosur të kuptonte se mund të arrinte ëndrrat e tyre.

Ju mund të keni atë që dëshironi.

Ndiqni këto hapa dhe unë do t’ju shoh në plazhet e botës.

Shoku yt,

KT

13 gusht 2018

Ju keni lindur për të fituar.

Ju jeni projektuar për arritje.

Ju jeni krijuar për sukses.

Dhe ju jeni pajisur me farat e madhështisë.

Suksesi për ju është thjesht një vendim larg. 

Kur merrni një vendim të vërtetë për të pasur sukses dhe për të arritur dëshirat tuaja, gjëra të tilla si pengesat, disfatat e përkohshme, pengesat dhe sfidat NUK ndikojnë në vendosmërinë dhe angazhimin tuaj për të arritur dëshirën tuaj. 

Këto situata “negative” vetëm sa e bëjnë dëshirën tuaj edhe më të fuqishme.

Merrni një dëshirë të zjarrtë për arritjen e qëllimeve tuaja aq të forta sa asgjë nuk mund ta shuajë zjarrin tuaj!

Ti mund ta besh.

Do të të shoh në krye.

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

20 gusht 2018

Kam mbërritur në këtë kamp të burgut federal më shumë se 4 1/2 vjet më parë.

Këtu jetojnë mbi 900 burra. Që nga ardhja ime, mbi 850 burra që ishin këtu kur mbërrita janë larguar. Këtu ka një qarkullim të madh pasi shumica e burrave kanë më pak se 3 vjet për të shërbyer kur të mbërrijnë. Brenda 3 muajve të parë të mbërritjes sime, takova 2 burra që do të bëheshin miqtë e mi shumë të ngushtë. 

Ne të 3 jetonim në të njëjtën “dhomë” të konviktit të përbërë nga mbi 18 burra. Ne të 3 u afruam të gjithë.

Një nga ata burra u largua pak më shumë se një vit më parë. Tjetri u largua sot. Ishte emocionuese për mua t’i shihja ata të largoheshin, të ktheheshin te familjet e tyre dhe të vazhdonin jetën e tyre. 

Unë kam qenë i bekuar që i kam takuar dhe falënderues për miqësinë e tyre. Jam i sigurt se të gjithë do të qëndrojmë afër për shumë vite në vijim. 

Në fund të fundit, marrëdhëniet janë gjëja më e rëndësishme në jetë.

Ruajini ato që keni.

Nderojini ata.

Vlerësojini ato.

Adhurojini ato.

Dhe mbrojini ato.

Të bësh këtë do ta bëjë jetën tuaj shumë më të pasur dhe të gëzuar.

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

26 gusht 2018

Vetëm disa nga komentet nga Studentët e Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal të KT:

“Jam i habitur dhe i mahnitur se sa ndikues janë këto ushtrime dhe shoh se si mësimet e mëparshme po çuan në këtë.”

RB

“Faleminderit që keni shkruar buletinin “The Science of Personal Mastery”. Ka ndryshuar jeta.”

NC

“Ju keni ndryshuar jetën time me këtë kurs – vetëm leximi i mësimeve ka qenë jashtëzakonisht i dobishëm në jetën time. Gjithmonë duket se e dini saktësisht se çfarë kam nevojë në atë kohë… Është qesharake se si funksionon… Përgjithmonë mirënjohës për ju që keni shkruar këtë kurs të ri dhe më udhëhoqët nëpër murin tim personal të zjarrit me fjalët tuaja frymëzuese!!”

JC

“Faleminderit që më dërguat materialin. Mendja ime është fryrë çdo ditë. Ndjehem sikur po jetoj në një botë tjetër tani, ndihem shumë më i lumtur tani. Përsëri, faleminderit shumë që e ndihmon Kevin Trudeau-n të përhapë fjalën. Unë jam shumë mirënjohës për ndihmën dhe kujdesin tuaj.”

PQN

“Jam shumë mirënjohës për mësimet që na vini në dispozicion përmes Kursit të Shkencës së Zotërimit Personal. Ekziston një korrelacion absolut, masiv dhe i drejtpërdrejtë midis sasisë që angazhoj në këto mësime dhe përmirësimeve që përjetoj në jetën time.” 

“I dua këto mësime! Kam përjetuar nivele gëzimi, mirënjohjeje dhe kënaqësie që nuk e dija se ishin të mundshme, dhe po filloj të kuptoj se në të vërtetë nuk ka pllajë. Gëzimi dhe lumturia mund të vazhdojnë të më befasojnë me nivele më të reja dhe më të larta përgjithmonë! Dhe siç ndodh, gjithnjë e më shumë bekime fizike, materiale dhe eksperimentale po vijnë në jetën time! Faleminderit, faleminderit, faleminderit!”

AG 

“FALEMINDERIT, FALEMINDERIT, FALEMINDERIT! Unë jam në mësimin 22 dhe WOW!!! Faleminderit!!! Magjia – po ndodh!!”

CS

Për më shumë informacion mund të dërgoni email  në support@ginunited.com 

31 gusht 2018

Shumë njerëz më pyesin si po ia kaloj.

Mund të jetë e vështirë për ju ta kuptoni këtë, por unë po e bëj më mirë se kurrë.

Gjithçka është perfekte. Unë jetoj në lumturi dhe gëzim të vazhdueshëm. Unë buzëqesh dhe qesh gjithë ditën.

Unë jam mirënjohës, mirënjohës dhe vlerësues në çdo moment. Çfarëdo që të ndodhë, unë e shoh atë si “lojën e përsosur të Ndërgjegjes Universale”. Kjo nuk është diçka që unë e kuptoj intelektualisht. Kjo është diçka që unë “e shoh” dhe në fakt e përjetoj plotësisht. 

Shumica e njerëzve jetojnë me veten e tyre si “subjekt” dhe atë që ata shohin si objekt. Ky është “dualiteti”. Për mua nuk ka asnjë subjekt dhe asnjë objekt. Gjithçka është thjesht shprehje e ndryshme e së njëjtës Ndërgjegje Universale NJE. Ajo Ndërgjegje është dashuri e pastër pa kushte.

Është përtej dashamirësisë së përsosur. Prandaj unë “shoh” dhe përjetoj gjithçka (pa përjashtim dhe pa kushte) si “dashuri” e përsosur. 

Kjo do të thotë që unë përjetoj vetëm unitet total dhe të plotë dhe gëzim të brendshëm në çdo kohë. 

Kjo është e vështirë për njerëzit ta imagjinojnë pasi shumica e njerëzve përballen me emocione të ndryshme gjatë gjithë ditës me shumë “ngritje dhe ulje”. Unë thjesht nuk e kam atë. Ju gjithashtu mund të shijoni këtë gjendje të mahnitshme. Unë mund t’ju mësoj sekretet. Unë po mësoj disa nga burrat këtu, dhe funksionon 100% të kohës! Dëshironi këtë gjendje dhe mund të jetë e juaja.

Shume dashuri.

Shoku yt,

KT

7 shtator 2018

Lumturi.

Paqja e brendshme.

Ndjenja se gjithçka është perfekte.

Gëzimi i përjetimit të ekstazës së lidhjes dhe unitetit me një tjetër.

Do t’ju pëlqenin këto gjëra?

Të gjithë i kemi përjetuar herë pas here.

Por, ato nuk janë të qëndrueshme apo jo?

Ato janë të përkohshme.

Ne e dimë se këto ndjenja dhe emocione janë reale, por ato mungojnë në jetën tonë.

Në të vërtetë ka shumë pak njerëz që janë të ankoruar në këto ndjenja.

Por ka nga ata njerëz shumë të evoluar që jetojnë në këtë gjendje GJITHË KOHËN, pavarësisht se cilat janë kushtet e jashtme të jetës së tyre. 

Kërkoni PARË këtë paqe të brendshme.

Kërkoni së pari lumturinë dhe gëzimin.

PASTAJ të gjitha gjërat materiale që dëshironi do të shfaqen në jetën tuaj më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë. 

Së shpejti, kur të takohemi, kjo gjendje e brendshme e ndjenjave të përsosmërisë do të zgjojë tek ju.

Jeni afër arritjes së asaj që dëshironi.

Mbani sytë në ëndrrën tuaj.

Shume dashuri,

Shoku yt,

KT

13 shtator 2018

Ju bëheni ajo për të cilën mendoni shumicën e kohës.

Çfarëdo që mendja juaj mund të konceptojë, dhe ju mund ta kuptoni veten se është e mundur, atëherë mund ta arrini atë. 

Besoni se mund të keni sukses dhe do ta keni.

Prisni sukses.

Kini besim në veten tuaj.

Mbani sytë në ëndrrën tuaj.

Suksesi është një vendim larg.

Nëse merrni një vendim të vërtetë që do të arrini atë që dëshironi, atëherë do të zgjoheni më herët, do të shkoni në shtrat më vonë dhe do të kaloni çdo moment të lirë duke punuar për arritjen e qëllimit tuaj. 

Do të keni një obsesion të mrekullueshëm për të arritur atë që dëshironi.

Gjithçka që sapo thashë përmban çdo sekret që duhet të dini për të manifestuar të gjitha ëndrrat tuaja dhe për t’u bërë të pasur, të shëndetshëm dhe të lumtur. 

Mendoni për këto fjalë.

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

19 shtator 2018

Sekreti i suksesit mund të përmblidhet në këtë mënyrë.

Bëni gjërat e duhura vazhdimisht.

Cilat janë “gjërat e duhura”?

Mendimet, fjalët dhe veprimet tuaja. 

Mendoni për atë që dëshironi dhe ndjehuni tani sikur të ishit tashmë në zotërim të asaj që dëshironi. 

Thuaj me zë të lartë pohimet që konfirmojnë dhe tregojnë praktikisht në ekzistencë atë që dëshironi. 

Flisni në kohën e tashme SI TË ishit tashmë në zotërim të asaj që dëshironi. 

Veproni sikur të ishit tashmë në zotërim të dëshirës suaj.

Mendoni të gjitha sa më sipër, pasi gjithçka që ju nevojitet për të manifestuar çfarëdo që dëshironi është në këtë mesazh.

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

25 shtator 2018

Çdo person dhe i gjithë Universi merr parasysh kur një person e di se ku po shkon dhe është 100% i vendosur për të arritur atje.

Në fakt, kur një person ka marrë vendimin që pa marrë parasysh çfarë, ai do të arrijë atje ku dëshiron të shkojë, ose do të arrijë atë që dëshiron, me një angazhim 100%, i gjithë universi do të komplotojë në mënyra misterioze për ta ndihmuar atë. personi arrin qëllimin e tij. 

Sapo ju është dhënë sekreti për të arritur të gjithë dëshirën tuaj. Meditoni dhe meditoni kuptimin e këtyre fjalëve.

Shume dashuri,

shoku yt

KT

13 tetor 2018

“A mund ta arrini vërtet atë që nuk e keni tani?

Apo thjesht e “arritni” atë që tashmë keni duke u bërë i vetëdijshëm për atë që tashmë ekziston?

Nëse merrni diçka që nuk e keni tashmë, çfarë dobie ka kjo gjithsesi?

Nëse nuk e keni pasur më parë, dhe nëse e arrini dhe e keni tani, është pothuajse e sigurt se do ta humbisni, ose do të zbehet me kalimin e kohës, siç bën gjithçka në botën materiale.

Mjeshtëri do të thotë të dish se “arrish” atë që tashmë ke tani, thjesht duke u bërë më i ndërgjegjshëm. 

Atëherë nuk mund të “humbni” kurrë atë që “arritët”.

Ja sqarimi: Ky është një mësim shumë i lartë. Ju mund të mos e “kuptoni” tani. Kjo është në rregull. Fara është mbjellë.

Më lejoni të përforcoj dhe sqaroj këtë mësim. Kur përpiqeni të arrini diçka që nuk e keni tani, zakonisht është diçka materiale në natyrë, si një makinë e re, një punë e re, një dashnor, shëndet më të mirë, më shumë para, etj.

Por nëse vërtet pyesni veten PSE dëshironi ndonjë nga këto gjëra, do të zbuloni se ajo që vërtet po përpiqeni të arrini është një “ndjenjë”.

Nëse VËRTETË vazhdoni të pyesni PSE doni diçka që nuk e keni tani, do të vijë në dëshirën për të pasur lumturi të brendshme, gëzim, dashuri, kënaqësi, përmbushje, ekstazë, paqe, lumturi, qetësi, një ndjenjë ose ndjenjë lidhjeje ose unitet. ose bashkim, një ndjenjë ose të qenit i kërkuar dhe i dashur, etj.

Në fund të fundit, ne duam të ndihemi përtej vetëm të mirës.

Ne duam të ndjehemi të PLOTË.

Të gjitha këto “ndjenja” janë tashmë brenda jush. Ata janë “tashmë atje”.

Pra, në realitet, ju kurrë nuk “arrin” diçka që nuk e keni tashmë. Ju thjesht bëheni më të vetëdijshëm ose të vetëdijshëm për atë që është gjithmonë brenda jush. 

Kjo është arsyeja pse mjeshtrit janë gjithmonë të ankoruar në një gjendje lumturie të përhershme, pavarësisht se si janë kushtet e jashtme të jetës së tyre.

Kur jeni në këtë gjendje të vetëdijes, asnjë humbje materiale nuk do t’ju ndikojë kurrë. Dhe asnjë përfitim material nuk do të jetë kurrë një burim gëzimi të brendshëm, por vetëm një burim kënaqësie fizike të përkohshme, e cila GJITHMONË venitet.

Mendoni për këtë mësim dhe përjetoni paqen dhe gëzimin që tejkalon çdo kuptim njerëzor.

Ju mund ta përjetoni këtë TANI…..Tashmë TANI nëse thjesht zgjoheni!

Shume dashuri,

miku juaj gjithmonë,

KT

23 tetor 2018

Si e ke emrin?

Hmmm.

Vë bast që nuk duhej të mendoje për këtë.

Ju e dini emrin tuaj, menjëherë.

Tani, më lejoni t’ju pyes këtë.

cfare deshironi?

Hmmmmm.

Vë bast se duhej të mendoje për këtë! 

Ju duhet të dini saktësisht se çfarë dëshironi në të njëjtën mënyrë që dini emrin tuaj!

Nëse e bëni, atëherë do të merrni atë që dëshironi shumë shpejt.

Është LIGJ.

DUHET të shfaqet, dhe shumë shpejt.

PËRFUNKONI ëndrrën tuaj!

DINI qartë se çfarë dëshironi.

Bëhuni specifik!

ju mund ta bëni atë!

Shihemi në krye.

Shoku yt,

KT

30 tetor 2018

 • Xhironi për hënën, sepse edhe nëse humbisni, përsëri do të përfundoni mes yjeve!
 • Besoni dhe merrni, dyshoni dhe dilni pa. 
 • Prisni Sukses. Besoni se mund të keni sukses dhe do ta keni.
 • Shëroni veten nga shfajësimi, sëmundja e dështimit.
 • Të dish dhe të mos bësh është të mos dish. 

Këto janë vetëm disa “Nuggets of Gold” që përmbajnë të gjitha sekretet e suksesit.

Lërini këto fara të rriten brenda jush.

Po ta bësh, e di, do të të shoh në plazhet e botës.

Për më shumë Nuggets of Gold, shkoni te NuggetsofGold.com 

Shoku yt,

KT

4 nëntor 2018

Pse dikush do të dëshironte të arrinte ndriçimin, i cili quhet edhe realizim i VETËSISË dhe realizim i Zotit? Kur arrini këtë gjendje, ju arrini një ndjenjë të tërësisë, tërësisë dhe njëshmërisë së plotë dhe totale. 

Ju jeni vazhdimisht të përmbushur, të kënaqur dhe të kënaqur.

Nga brenda jush, në çdo kohë, ju flluskojnë ndjenjat e dashurisë, gëzimit, lumturisë, ekstazës, lumturisë dhe haresë.

Jeni të shkujdesur, të gëzuar dhe zemërlehtë.

Jeni argëtuese të jeni përreth.

Ju shikoni arin në të gjithë dhe gjithçka. 

Ju e shihni Zotin në të gjithë dhe në gjithçka.

Ju i doni njerëzit pa kushte dhe pa përjashtim.

Kjo dashuri përshkon qenien tuaj dhe rrezaton nga ju vazhdimisht.

Nuk vuani kurrë.

Ndërsa trupi dhe mendja juaj mund të shfaqin disa emocione njerëzore ndonjëherë, ju nuk jeni të lidhur me to.

Ju i dëshmoni dhe i vëzhgoni ato. Ato nuk ndikojnë në gjendjen tuaj të brendshme.

Imagjinoni të shkoni në një xhiro me slitë. Gjatë udhëtimit ju mund të bërtisni nga frika, por nuk po vuani kurrë. Në fakt, ju KËNAQEN duke përjetuar emocionin e frikës ndërsa jeni në slitë, madje mund të dëshironi të shkoni për një udhëtim tjetër!

Kur jeni plotësisht VETË, kuptoni se nuk vuani kurrë nga asnjë lloj frike.

Ju jeni të patrembur. Ju keni paqe, siguri dhe kënaqësi të plotë.

Jeni të qetë, të relaksuar dhe të qetë në çdo kohë dhe në çdo situatë.

Ju keni besim të lartë. 

Ju kurrë nuk vuani nga depresioni, trishtimi, pikëllimi, zemërimi, frika, ankthi, zilia, epshi, xhelozia, sikleti, poshtërimi, urrejtja ose ndonjë emocion negativ.

Kur je i shkolluar, je vërtet i lirë në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet.

Unë mësoj se si të arrihet kjo gjendje në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal. Dërgo email  support@ginsupport.com  për detaje dhe bëhu studenti im.

Shume dashuri,

Kevin

11 nëntor 2018

Çdo person dhe i gjithë Universi merr parasysh kur një person e di se ku po shkon dhe është 100% i vendosur për të arritur atje. Në fakt, kur një person ka marrë vendimin që pa marrë parasysh çfarë, ai do të arrijë atje ku dëshiron të shkojë, ose do të arrijë atë që dëshiron, me një angazhim 100%, i gjithë universi do të komplotojë në mënyra misterioze për ta ndihmuar atë. personi arrin qëllimin e tij.

Sapo ju është dhënë sekreti për të arritur të gjithë dëshirën tuaj.

Meditoni dhe meditoni kuptimin e këtyre fjalëve.

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

22 nëntor 2018

Çfarë është liria?

Mendoni për të qenë të lirë nga faji, vuajtja, dhimbja, vetmia, depresioni, trishtimi, zemërimi, urrejtja, xhelozia, zilia, lakmia, skamja, dëshira, zbrazëtia, pasiguria, frika, ndjenjat e padenjësisë dhe të mos qenit mjaftueshëm i mirë, ndjenja e pamerituar, i padëshiruar ose i padashur, siklet, turp, stres, ankth, hidhërim, dëshpërim, trishtim dhe dembelizëm.

Ndjeni lirinë e vërtetë nga çdo mendim negativ…

Shume dashuri,

Kevin

29 nëntor 2018

Të gjitha mendjet “lëvizin”. Mendjet prodhojnë vazhdimisht mendime. Mendja është gjithmonë e trazuar. Megjithatë, nëse mund të kontrolloni mendjen tuaj, të qetësoni mendjen tuaj, ta bëni mendjen tuaj më “të qetë”, do të arrini paqen dhe qartësinë. Ju çlironi gëzimin e brendshëm. Provoni këtë. Thjesht uluni në heshtje, pa lëvizur fare.

Së pari, lëreni mendjen të mendojë dhe të shqetësohet sa të dojë. Lëreni mendjen tuaj të egër. Por thjesht rri i qetë, i qetë, në heshtje dhe pa lëvizur. Përqendrohuni në frymëmarrjen tuaj. Brenda pak minutash mendja do të ngadalësohet pak.

Nëse trupi juaj është i qetë, mendja do të fillojë të qetësohet dhe të qetësohet vetë. Kur nuk ka lëvizje fizike, frymëmarrja ngadalësohet dhe zgjatet. Fryma është lidhja midis trupit dhe mendjes. Ndërsa fryma ngadalësohet, po ashtu edhe mendja. Jini fizikisht të qetë dhe paqja mendore do të pasojë. Këto janë fjalët e një Mjeshtri të madh. Ata janë të Vërtetën.

Kjo është arsyeja pse ajo që hani, stërviteni, ajo që pini, janë të gjitha të rëndësishme jo vetëm për shëndetin tuaj fizik, por edhe për shëndetin tuaj mendor. DHE, kur keni një mendje të qetë, mund të krijoni dhe manifestoni të gjitha pasuritë dhe pasurinë materiale që dëshironi.

Shume dashuri,

KT

6 dhjetor 2018

Unë i pyes njerëzit “çfarë dëshironi me të vërtetë që nuk e keni tani?”

Përgjigjet janë gjithmonë të njëjta.

Më shumë para, shëndet më të mirë, marrëdhënie më të mira me familjen dhe miqtë e tyre, më shumë dashuri romantike apo seks apo intimitet, dhe në fund gjithçka çon në më shumë lumturi.

Çfarëdo që të “dëshirosh”, në fund të fundit e dëshiron sepse mendon se do t’ju bëjë më të lumtur.

Ajo që ne të gjithë kërkojmë në të vërtetë është më shumë gëzim i brendshëm, lumturi, paqe, lumturi, lidhje dhe ndjenja të të qenit i dashur.

Të gjithë duam të ndihemi të dashur dhe të kërkuar. Ne i duam të gjitha këto gjëra, sepse duam një “ndjenjë” nga brenda që “mungon”. 

Çfarëdo që dëshironi, ju mund të arrini, duke përfshirë lumturinë dhe gëzimin e brendshëm të përhershëm, pavarësisht se cilat janë kushtet e jashtme në jetën tuaj.

Pavarësisht se çfarë keni apo nuk keni, gjithmonë mund të ndjeni gëzim dhe dashuri të brendshme. Ju gjithmonë mund të ndjeni lumturi.

Zgjedh te jesh i lumtur.

Lumturia është një zgjedhje që bëni çdo minutë të ditës.

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

15 dhjetor 2018

Mendoni për këtë citat;

“Unë shkëputem nga rezultatet e paracaktuara dhe besoj se gjithçka është mirë. Të qenit vetvetja lejon që tërësia e madhështisë sime unike të më tërheqë në ato drejtime më të dobishme për mua dhe për të gjithë të tjerët. Ky është me të vërtetë i vetmi mendim që duhet të bëj. Dhe brenda këtij kuadri, gjithçka që është me të vërtetë e imja vjen në jetën time pa mundim, në mënyrat më magjike dhe të papritura që mund të imagjinohet, duke demonstruar çdo ditë fuqinë dhe dashurinë e asaj që jam në të vërtetë.”

Anita Moorjani, nga libri i saj “Dying to be Me”: Rrugëtimi im nga kanceri, në vdekje, në shërimin e vërtetë.

Michael Singer në librat e tij: The Untethered Soul and the Surrender Experiment gjithashtu ndan këtë koncept.

Esther Hicks (Mësimet e Abrahamit) e ka thënë këtë për vite me rradhë me konceptin e të qenit në një gjendje “lejimi”. 

Ky është një sekret për të manifestuar jo vetëm dëshirat tuaja, por paqen e brendshme, kënaqësinë dhe përmbushjen.

Shume dashuri,

Shoku yt,

KT

23 dhjetor 2018

Ju mund të jetoni ëndrrat tuaja.

Ju mund të realizoni dëshirat tuaja.

Ju mund të arrini dëshirat tuaja.

Ju mund të jetoni jetën që dëshironi.

Ëndërroni ëndrra të mëdha.

Besoni në veten tuaj.

Keni besim suprem. 

Dije se çdo gjë që mendja jote mund të konceptojë, mund ta arrini.

Nëse mendoni se mundeni ose nëse mendoni se nuk mundeni, në çdo rast keni të drejtë, pasi është mendimi juaj ai që e bën këtë.

Ju keni atë që duhet për ta bërë atë.

Ju jeni të veçantë.

Ju keni lindur për të fituar.

Ju jeni projektuar për arritje, projektuar për sukses dhe të pajisur me farat e madhështisë.

Mos lejoni që dikush t’ju vjedhë ëndrrat tuaja, dhe unë do t’ju shoh në krye!

Shoku yt,

KT

31 dhjetor 2018

KUJTO…

 • Asgjë nuk është e pamundur për njeriun që beson në veten dhe ëndrrën e tij
 • Besoni dhe merrni, dyshoni dhe dilni pa
 • Fokusohuni! Përqendrohuni! Kushtojini vëmendje!
 • Buzëqeshni dhe bota do t’ju buzëqeshë përsëri
 • Çfarëdo që dëshironi, jepini së pari
 • Ju mundeni nëse MENDONI se mundeni
 • Jeta është mënyra se si ju zgjidhni ta shihni atë
 • Jeta është si e zgjidhni të jetë
 • Jeta është ajo që ju bëni prej saj
 • Askush nuk mund t’ju shqetësojë nëse nuk e lejoni
 • Ju gjithmonë keni 100% kontroll se si mendoni dhe si ndiheni
 • Ju mund të keni gjithçka që dëshironi në jetë nëse thjesht ndihmoni mjaft njerëz të tjerë të marrin në jetë atë që duan.
 • Flisni për të tjerët ashtu siç dëshironi që ata të flasin për ju
 • Përqafoni çdo ditë dhe çdo moment
 • Jetoni jetën tuaj me pasion
 • Kurrë, kurrë, kurrë, kurrë mos u dorëzo
 • Gjuaj për hënën, sepse edhe nëse të mungon, do të përfundosh mes yjeve
 • Gjithçka do të jetë mirë në fund. Nëse gjërat nuk janë mirë, thjesht do të thotë se nuk është fundi
 • Mos ndalo se enderruari
 • Ti mund ta besh! (përsëritni me zë të lartë “Unë mund ta bëj”)

dashuri,

KT

6 janar 2019

Shumë njerëz më pyesin për meditimin dhe “mindfulness”. Disa prej jush e dinë se unë kam qenë i angazhuar në këtë proces për më shumë se 40 vjet duke përdorur qindra metoda dhe sisteme të ndryshme.

Sapo lexova një libër të ri të mrekullueshëm të botuar këtë vit (2018) të quajtur: Forca në qetësi, Fuqia e Meditimit Transcendental nga Bob Roth. Është një libër i shkurtër, i lehtë për t’u lexuar që shpjegon meditimin në mënyrë shumë efektive. 

Autori ia ka mësuar këtë teknikë Oprah, Jerry Seinfeld, CEO miliarderë të kompanive Fortune 100, studentë të qytetit, njerëz të pastrehë dhe të gjithë në mes.

Shumë e rekomanduar.

Meditimi MUND të transformojë plotësisht jetën tuaj për mirë në çdo fushë.

dashuri,

KT

13 janar 2019

Miku im më dërgoi këtë citim nga Mystiku i lashtë Rumi.

Ai përmban sekretin e suksesit në çdo gjë dhe në gjithçka.

“Kur vrapoj pas asaj që mendoj se dua, ditët e mia janë një furrë stresi dhe ankthi.

Nëse ulem në vendin tim të durimit, ajo që kam nevojë rrjedh tek unë dhe pa luftë e dhimbje.

Nga kjo kuptoj se ajo që dua gjithashtu më do, po më kërkon dhe më tërheq.

Këtu ka një sekret të madh për këdo që mund ta kuptojë atë.”

Shume dashuri,

shoku yt,

KT

20 janar 2019

Mbi 3 dekada më parë, kam kaluar nëpër të gjitha kurset dhe trajnimet e Metodës Sedona. Siç e dini, unë kam bërë pothuajse çdo lloj zhvillimi personal, vetë-përmirësim, transformim personal, ndriçim, rritje personale dhe lloj trajnimi shpirtëror. Kryesisht nga vetë themeluesit ose zhvilluesit e metodës (jo gjithmonë).

Sapo rishikova sërish materialin e Metodës Sedona, nga libri më i ri mbi Metodën….i titulluar Metoda Sedona. 

Libri është shumë i mirë. Por, ashtu si përpjekja për të bërë trajnime të kujtesës nga një libër, kursi audio gjithmonë do ta gjejë SHUMË më mirë dhe më të lehtë…dhe trajnimin LIVE akoma më mirë.

Nëse shikoni mbi të gjitha trajnimet atje për zhvillim personal, vetë-përmirësim dhe transformim personal etj, ata të gjithë përpiqen të arrijnë të njëjtin rezultat:

Të “ngecurit” e modeleve energjetike të bllokuara, ose fushave tërheqëse, ose “programeve”, që janë në “nënndërgjegjeshëm”, “të lëshuara, ose të lëshuara, ose të tretura ose të shndërruara”.

Kur kjo ndodh, ne bëhemi “të lirë” dhe kështu e gjithë “fuqia dhe aftësitë” tona janë në dispozicion për ne, duke përfshirë manifestimin e dëshirave tona me shpejtësi dhe lehtësi, DHE duke pasur një rrjedhë të vazhdueshme paqeje, gëzimi dhe lumturie që fryn nga brenda, pavarësisht se çfarë kushtet e jashtme të jetës sonë.

Këto dridhje dhe frekuenca të ndrydhura zakonisht janë kundërproduktive ndaj qëllimeve, dëshirave dhe dëshirave tona aktuale, kështu që ato “na pengojnë” nga arritja e dëshirave tona dhe manifestimi i ëndrrave tona.

Kur ata “aktivizohen ose futen në IN”, ata gjithashtu na bëjnë të shqetësuar, të stresuar, të trishtuar, të dëshpëruar, të zemëruar, xhelozë, ziliqarë, të mbushur me pikëllim, të frikësuar, me humor, mungesë besimi, pesimistë dhe të kemi një imazh të ulët negativ për veten.

Në thelb, çdo ndjenjë dhe emocion negativ mund të gjurmohet në aktivizimin e këtyre modeleve të energjisë.

Pra, kur shikojmë Teknikat e Callahan të Terapisë së Fushës së Mendimit, ose Teknika e Lirisë Emocionale (çdo lloj përgjimi), BEST (Morter), auditimi dhe përpunimi i Dianetikës dhe Scientologjisë, Forumi historik, EST, Homeopatia, Ribalancimi Energjik, Terapia Gestalt, të gjitha forma të jogës, meditimit, këndimit, “praktikave shpirtërore” të ndryshme, rrëfimeve, terapisë regresive, terapisë së jetës së kaluar, Psikoterapisë, trajnimit motivues, alfabiotikëve, desensibilizimit të shpejtë të syve, terapisë me ngjyra, terapisë së zërit, vizualizimeve të drejtuara, instrumenteve të Mary Miller’s I Chinganasis, Psycho , dhe qindra metoda të tjera, ne mund të shohim që të gjithë përpiqen të bëjnë të njëjtën gjë:

Lëshoni ato modele dhe fusha të energjisë negative dhe na çlironi nga ajo që ka kontroll mbi emocionet tona, gjërat që na bëjnë të veprojmë, ndiejmë dhe themi gjërat në mënyrë të paarsyeshme dhe të pakontrollueshme.

Terapi të tjera SHTO programe në mendje … si Hipnoterapia, Programet Subliminale, NLP, pohimet pozitive dhe biseda me veten, të menduarit pozitiv etj.

Kjo është një çështje tjetër dhe ato kanë gjithashtu avantazhe dhe përfitime.

Por…lirimi dhe heqja qafe e gjërave të thella…dhimbja jonë e thellë e fshehur, frika, pasiguritë etj prodhojnë gjithmonë rezultatet më të qëndrueshme dhe të thella.

Kryesisht sepse kur të heqësh qafe atë shtresë energjie negative, ajo është zhdukur përgjithmonë!

Më pas del “TI REAL” dhe je FALAS!

Pra… Unë ju sugjeroj shumë që të konsideroni të kaloni trajnimin e Metodës Sedona. Mund ta bëni vetë përmes trajnimit audio në shtëpi me ritmin tuaj. Ju mund ta bëni këtë me një partner, bashkëpunëtorët tuaj të biznesit ose anëtarët e familjes. Është e lehtë, e thjeshtë dhe argëtuese.

Sigurisht, ju gjithmonë mund të shkoni në trajnimin live dhe të merrni materialin personalisht. Gjithmonë më i miri, por kërkon kohë, dhe kostot e udhëtimit, hotelit etj mund të jenë kufizuese.

Audiot janë të mrekullueshme.

Unë i bëra të dyja.

Fillimisht audios, dhe më pas shkova në të gjithë trajnimin që ishte në dispozicion.

Diçka për t’u marrë parasysh….

Shoku yt,

Kevin

27 janar 2019

Kohët e fundit kam mbajtur një seminar këtu me temën “Si të manifestoni ëndrrat tuaja dhe të arrini qëllimet tuaja”. Mbi 400 të burgosur morën pjesë në kursin 15 orësh.

U tregova studentëve për një nga librat e mi të preferuar të të gjitha kohërave… The Original Psycho Cybernetics nga Maxwell Maltz botuar në 1960 (JO “versioni i ri i përditësuar”, ORIGJINAL).

Libri është autoriteti mbi imazhin e VETES.

Shumë nga burrat e blenë menjëherë librin dhe e lexuan. Mbi 100 nga burrat që po lexonin librin janë liruar që atëherë.

Gjatë muajve të fundit kam marrë kaq shumë dëshmi të pakërkuara si nga burrat që janë ende këtu në kamp, ​​ashtu edhe nga ata që mbaruan dënimet dhe u liruan. Këto letra treguan se si ndryshimi i imazhit të tyre për veten, siç përshkruhet në libër, bëri që në jetën e tyre të ndodhin gjëra që ishin pothuajse të mrekullueshme. Ata thanë se rezultatet pozitive ishin befasuese.

Disa nga këta burra janë njerëz “pozitiv” që lexojnë shumë libra PMA (qëndrim mendor pozitiv) dhe janë të njohur me Ligjin e Tërheqjes. Megjithatë, shumica nuk e njihnin fare “të menduarit pozitiv”.

Ata të gjithë thanë se “imazhi për veten” ishte një çelës i humbur i suksesit dhe funksiononte “si magji”.

E vërtetë. Shumë e vërtetë.

Ndoshta 2 “përbërës që mungojnë” për të gjithë suksesin janë:

1.) Imazhi për veten (pak njerëz e kanë idenë se si funksionon ky mekanizëm i fuqishëm dhe si të ndryshoni imazhin tuaj për veten në mënyrë që të tërhiqni suksesin si një magnet)

2.) Lëshimi, dorëzimi, lejimi, çlirimi i dëshirës suaj në mënyrë që të arrini në një pikë ku të ndiheni mirë tani dhe të mos kujdeseni për rezultatin, duke arritur në pikën ku jeni të lirë nga “të kesh nevojë ose të dëshirosh” ndonjë rezultat të veçantë. .

Shumë njerëz përdorin të gjitha bazat e suksesit (tabelat e vizionit, shënimi i qëllimeve, fokusimi në një qëllim kryesor, biseda pozitive me veten, pohimet pozitive, përcaktimi i ëndrrës suaj, marrja e një dëshire të zjarrtë për arritjen e saj, dhënia e parë, ndjenja e mirë tani, etj. etj) dhe ende nuk i arrijnë dëshirat e tyre.

Kur kjo ndodh, pas analizës, janë pothuajse gjithmonë 2 komponentët e mësipërm që janë të gabuar.

Unë rekomandoj shumë ta lexoni këtë libër. Është i shkurtër dhe lexohet lehtë.

Lexoni librin dhe bëni proceset e thjeshta në të dhe shikoni rezultatet.

Në Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal, ka mësime me këto procese dhe të tjera mbi imazhin e vetvetes. Ata studentë që në fakt kanë bërë proceset në Kurs, kanë shkruar disa nga dëshmitë më të fuqishme që kam parë ndonjëherë. Rezultatet që mund të prisni të shihni në jetën tuaj kur “korrigjoni” vetë-imazhin tuaj mund të jenë të mrekullueshme.

Mezi pres të dëgjoj historinë tuaj të suksesit!

Dërgo email  në support@ginunited.com   për informacion mbi Kursin e Shkencës së Zotërimit Personal.

Shume dashuri,

Shoku yt,

KT

12 shkurt 2019

Sapo rilexova një libër të shkurtër frymëzues dhe motivues: Pengesa është rruga nga Ryan Holiday.

Nëse mendoni se jeni në një funk ose keni nevojë për një “pick me up pep talk” ose një “goditje e mirë” për t’ju motivuar, ky është një libër i mrekullueshëm. Në fakt, është një libër i mrekullueshëm për këdo, në çdo kohë.

Është një lexim i shkurtër, i shpejtë.

Mbani mend, njeriu duhet të ushqejë mendjen e tij çdo ditë me materiale qëndrimi pozitive, frymëzuese, motivuese, mendore në formën e librave dhe audiove.

Edhe vetëm 5 minuta në ditë, vetëm një faqe në ditë leximi, mund të bëjë një ndryshim të madh në rezultatet që shihni në jetën tuaj dhe në atë se si ndiheni brenda.

Në botën e sotme, ju mund të shkëlqeni dhe të ngriheni në majë më lehtë se kurrë më parë, sepse ka gjithnjë e më pak “fitues” të motivuar dhe të frymëzuar që lexojnë dhe bëjnë “gjërat e vogla” që bëjnë ndryshimin.

Liderët janë gjithmonë lexues.

Bëhu një lider dhe FITO.

Shoku yt,

KT

18 shkurt 2019

Siç e dini, unë kam lexuar mijëra libra gjatë viteve mbi “suksesin” dhe “iluminizmin” si dhe tema të tjera. 

Të qenit këtu më ka dhënë një mundësi të shkëlqyeshme për të lexuar shumë prej atyre librave përsëri në një njësi të re kohore. 

Kam pasur gjithashtu rastin e mrekullueshëm të lexoj shumë libra të rinj që nuk i kam lexuar më parë. Shumica e librave që kam lexuar që kur jam burgosur nuk justifikojnë të përmenden.

Por disa DO bien në sy. Dhe unë i rekomandoj shumë.

E di që shumica prej jush nuk kanë “kohë” për të lexuar libra si unë (unë po lexoj deri në 10 libra në javë). Por, merrni parasysh pak nga koha juaj e televizorit ose nga koha që kaloni duke shkruar mesazhe, ose duke bërë facebook ose çfarëdo gjëje të mediave sociale që bëni, për të “ushqyer mendjen tuaj” me “gjëra të mira”.

Këtu janë librat më të fuqishëm që do të doja të sugjeroja:

 • Designing Your Life nga Burnett dhe Evens (nga gjenitë në Stanford që mësojnë se si të krijoni jetën që dëshironi dhe të jeni të lumtur dhe të përmbushur)
 • Shpirti i Untethered nga Michael Singer (spektakolar në çdo mënyrë, duke përshkruar se çfarë është “VETE” dhe si të jesh “dëshmitar” duke arritur kështu paqen dhe gëzimin e brendshëm të plotë)
 • Udhëtimi shpirtëror i Joseph L. Greenstein (Atom i Fuqishëm) nga Ed Spielman (një nga mentorët e mi të hershëm që më mësoi se si të përdor fuqinë e mendjes sime)
 • Kybalion nga The Three Initiates (baza e Ligjit të Tërheqjes dhe “ligjet” se si funksionon)
 • Dëshmia e Parajsës (dëshmi nga një neurokirurg që “vdiq”, e “vetëdijes”) Eben Alexander
 • Vdes për të qenë unë (dëshmi nga dikush që “vdiq”, e “vetëdijes”) Anita Moorjani

Të gjitha janë të shkëlqyera. 2 të parat mund të lexohen në të njëjtën kohë kur trajtojnë 2 çështje të ndryshme, por përzihen në mënyrë të përkryer së bashku.

Shume dashuri miku im,

KT

24 shkurt 2019

Kur bëhet fjalë për vetë-përmirësimin, zhvillimin personal, vetë-realizimin, ndriçimin, trajnimin e “suksesit”, transformimin personal, mënyrën e vendosjes dhe arritjes së qëllimeve dhe fusha të tjera të tilla të mendjes dhe natyrës shpirtërore të njeriut, merrni parasysh këtë: askush. ka shpikur ose krijuar ndonjëherë ndonjë gjë.

Gjithçka që një person bëri ndonjëherë ishte “zbulimi” i së Vërtetës: çfarë ishte aty gjatë gjithë kohës.

 • Asnjë shkencëtar nuk e shpiku ADN-në. Ata zbuluan ADN-në, pasi ADN-ja ishte gjithmonë një realitet. 
 • Asnjë studiues nuk e krijoi atomin, pasi atomet ishin gjithmonë atome edhe para se njerëzimi të “dinte” rreth tyre. 
 • Asnjë astronom nuk e shpiku Plutonin apo ndonjë planet “të ri”. Ata thjesht zbuluan atë që ishte gjithmonë aty. 
 • Energjia elektrike nuk u shpik, u zbulua. Siç ishte fizika kuantike.

Por kur futemi në fusha të zhvillimit personal si: “si të hiqni blloqet” për t’ju ndihmuar të arrini sukses; “sekretin” e iluminizmit; metoda për të eleminuar dhimbjen mendore dhe emocionale; hapja e çakrave; sekretet e suksesit; dhe kështu me radhë, shumë “Mjeshtër”, autorë, folës, trajnerë dhe mësues Guru duan të patentojnë, të drejtën e autorit dhe t’i quajnë këto zbulime “MIA”. Ata duan të pretendojnë pronësinë e asaj që po mësojnë sikur të “shpikën ose krijuan” diçka të re.

“Askush nuk e bëri këtë përpara se ta shpikja unë!” ata bërtasin.

Vërtet?

A i kanë lexuar ndonjëherë Vedat 5000-vjeçare, Yoga Sutra të Pantagalit të shkruara mijëra vjet më parë, shkrimet kineze të Tao-s, Shavaizmit të Kashmirit, Zoharit, Kabalës, mësimeve sufi ose tekste të tjera të lashta?

Po në lidhje me mësimet “sekret” të Masonëve të Lirë (të disponueshme vetëm për masonët e shkallës 33 që janë përzgjedhur) ose mësimet e tjera të “Shoqërive Sekrete”?

Mund t’ju siguroj se çdo gjë që mësohet sot si “e re”, është në këto tekste të lashta apo shkrime të tjera që shkojnë shumë qindra apo mijëra vjet më parë.

Gjithçka, nga “përgjimi”, tek homeopatia, tek “pastrimi i energjisë”, ju përmendni…. të gjitha ato u praktikuan dhe përdoreshin nga njerëzit mijëra vjet më parë.

Askush nuk e krijoi apo shpiku Ligjin e Tërheqjes, në të njëjtën mënyrë që askush nuk shpiku Ligjin e Gravitetit. 

Askush nuk e shpiku se si funksionon mendja… ajo thjesht funksiononte gjithmonë ashtu siç funksionon.

Askush nuk mund të patentojë se si mendja mban fotot dhe kurth energjinë, dhe mund të ri-stimulohet më vonë dhe të ndikojë negativisht tek ne. 

Askush nuk shpiku “chakras” ose “trupa astral” ose “trupa energjikë” ose se si mund të krijojnë fjalët që përdorni.

Ata thjesht “zbuluan” se çfarë është e Vërteta, çfarë ishte gjithmonë aty dhe çfarë është në fakt… realitet.

Askush nuk mund të thotë “Unë shpiva metodën e vetme të “lëshimit dhe pastrimit” të energjisë së bllokuar dhe nëse përdorni metodën TIM, jeta juaj do të përmirësohet në çdo fushë.”

Ajo që një person MUND të thotë është: “Unë zbulova një metodë, ndoshta një nga SHUMË, që MENDOJ dhe duket të jetë, një mënyrë për të çliruar dhe pastruar energjinë e bllokuar dhe përdoret, duket se ndihmon shumicën e njerëzve dhe përmirëson çdo fushë të tyre. jeton.”

Pikat kryesore janë:

1.) Është vetëm ajo që ata “mendojnë ose supozojnë” ose “teorizojnë”. Ata NUK e dinë me 100% siguri.

2.) Nuk e shpikën. Nuk është metoda e vetme, as nuk mund të thonë “më e mira”. Nëse ajo që ata zbuluan BËN diçka, ata nuk e shpikën ose e krijuan atë, ata Zbuluan ose u bënë të vetëdijshëm, një metodë “pastrimi ose çlirimi” i energjisë.

3.) Pretendimi i pronësisë është treguesi numër 1 që personi NUK është shumë i evoluar dhe në vend të kësaj, është i drejtuar nga EGO. Gjithashtu tregon se personi në fakt NUK “DI”, por përkundrazi, vetëm “di”.

Një nga studiuesit më të mëdhenj në fushën e mendjes dhe duke zhbllokuar potencialin dhe aftësitë njerëzore, mbajti mbi 100,000 orë leksione të regjistruara gjatë jetës së tij. Ai ia kushtoi jetën kërkimit dhe zbulimit të “të vërtetave” se si funksionon mendja, si të zhbllokohet potenciali i pakufizuar njerëzor që qëndron në gjumë dhe si të çlirohen aftësitë tek njerëzit që duken mbinjerëzor ose të mbinatyrshëm.

Ai deklaroi: “E vërteta e mendjes, i gjithë universi fizik, ndërgjegjja dhe gjithçka që mund të klasifikohet si jo fizike ose shpirtërore, tani mund të vërtetohet me shkencë, fakte dhe prova të forta. Ai vjen nga fizika bërthamore dhe kuantike, matematika e lartë dhe të kuptuarit e të lashtëve të Lindjes (kryesisht India, Tibeti, Kina)”.

Interesante.

Fizika kuantike dhe mësimet e lashta të atyre mistikëve, Guru-ve dhe Mjeshtrave të Iluminuar të Indisë dhe Lindjes, të gjitha në një mendje.

L. Ron Hubbard për shembull tha:

“Të ashtuquajturit ekspertë të së shkuarës së afërt, në fushën e mendjes, dhanë disertacione duke përkrahur filozofitë, idetë dhe opinionet e tyre.

Megjithatë, ata thjesht spekulonin dhe kishin shumë pak prova aktuale që vërtetonin se ajo që po thoshin ishte e vërtetë. Filozofitë e tyre ishin krijimet e tyre, dhe secili filozof ishte në punë duke u përpjekur të krijonte çdo filozof tjetër. Gjithçka ishte e drejtuar nga egoja dhe gjithçka rreth konkurrencës. 

Megjithatë, ne kemi të bëjmë thjesht me zbulime. Fenomenet që po ndajmë janë ato që zbuluam dhe mbahen të përbashkëta nga të gjithë njerëzit dhe të gjitha format e jetës.

Ne nuk po përpiqemi të krijojmë çdo të ashtuquajtur ekspert tjetër që vjen së bashku.”

Ai vazhdon duke thënë;

“Ne me të vërtetë nuk po përpiqemi t’ju mësojmë asgjë. Ne me të vërtetë thjesht po përpiqemi t’ju kujtojmë atë që ju tashmë “dini”.

E vërteta, që vinte nga kushdo, në çdo formë, ishte gjithmonë e juaja në radhë të parë.

Shumë njerëz po shpjegojnë të njëjtat gjëra, dhe kanë qenë për mijëra vjet, thjesht duke thënë ndryshe.

Prandaj e vërteta nuk është vetëm “shkenca e jetës”, por është një rrëfim i asaj që po bënit para se të harroni atë që po bënit.”

Edison, ndoshta një nga, nëse jo shpikësit më të mëdhenj të të gjitha kohërave, ra dakord në këtë pikë rreth “zbulimeve”.

Ai gjithmonë pretendonte se “zbulonte” gjërat, në vend që “i shpiku” gjërat. Kështu bënë Fordi, Krishnamurti, Yogananda, Buda, Tesla, OSHO, Ajnshtajni dhe shumë “Mjeshtra” të tjerë.

Konsideroni këtë.

Kur bëhet fjalë për mendjen, në mënyrë që dikush ta shpjegojë atë, të “dijë” se si funksionon, duhet të jetë i ndarë prej saj dhe ta vëzhgojë atë.

Kush atëherë do të bënte vëzhgimin?

TI, vetvetja (VETJA, ose Vetëdija).

Ju nuk jeni mendja dhe trupi juaj.

Ju keni një mendje dhe ju keni një trup.

Kur dikush arrin këtë nivel, të qenurit i ndarë nga mendja dhe trupi dhe të vëzhgosh dhe të jesh dëshmitar i të dyjave, atëherë ai mund të ndajë atë që Zbuluan, vëzhguan dhe dëshmuan.

Gjithçka që duhet të bëjmë është t’i dëgjojmë ata.

Me fat për njerëzimin, mijëra shpirtra të Iluminuar e kanë bërë tashmë këtë dhe shkrimet dhe Zbulimet e tyre janë të disponueshme për të gjithë. Ata nuk kanë EGO dhe nuk pretendojnë asgjë si “TË TYRE”.

Me këtë në mendje, merrni parasysh atë që kam thënë më parë në shumë mesazhe, libra, email, postime dhe leksione.

Kë dëgjon?

Kujdes nga ata “ekspertë” për të cilët jam i sigurt se kanë qëllime shumë të mira, por ndoshta pak të shtyrë nga egoja që duan të pretendojnë meritën e së Vërtetës sikur të jenë shpikjet, krijimet, metodat ose sistemet e TYRE që kanë të bëjnë me mënyrën se si të përmirësojnë gjendjen njerëzore dhe të bëjë jetën tuaj më të mirë në çdo fushë dhe aspekt.

Kur ju e “njohni” të vërtetën, sepse në të vërtetë keni përjetuar vëzhgimin e mendjes dhe Universit jofizik, siç përshkruan Edison, ju kurrë nuk mendoni se duhet të pretendoni diçka si TUAJA. Prandaj, nëse dikush po pretendon pronësinë e “Të Vërtetës” ose një metodë si krijimi i TYRE me markë tregtare, dijeni se ata nuk e kanë arritur atë gjendje të të qenit në fakt dëshmitar i mendjes.

Prandaj, ata nuk e dinë.

Ata vetëm “dinë për”.

Kështu, ata ndihen gjithmonë të kërcënuar.

Asgjë e vërtetë nuk mund të kërcënohet kurrë.

Prandaj, kur e keni përjetuar drejtpërdrejt atë të të qenit “dëshmitar” i mendjes dhe keni përjetuar personalisht shkrirjen me “GJITHË QË ËSHTË”, ju nuk ndiheni kurrë të kërcënuar, nuk keni nevojë kurrë për miratim, vërtetim ose nuk ndjeni nevojën për t’u pohuar. .

E vërteta është e Vërteta. Realiteti është Realitet.

Ju keni “njohuri” dhe “siguri” të plotë.

Kërkojini këto cilësi tek ata që dëgjoni dhe punoni për t’i arritur ato në veten tuaj.

Çdo gjë tashmë ËSHTË kur bëhet fjalë për mendjen dhe spiritualitetin. Gjithçka tashmë është zbuluar dhe zbuluar për të gjithë ne, sepse shumë prej tyre kanë arritur tashmë “Iluminizmin”. Ka pasur miliona qenie shumë të zhvilluara në tokë që shtrihen për mijëra vjet, të cilët kanë arritur nivelin shpirtëror për të qenë në gjendje të vëzhgojnë dhe dëshmojnë mendjen në veprim dhe të gjithë natyrën shpirtërore jofizike të Universit. Këta njerëz njihen si “të ndritur” ose “shenjtorë” ose avatarë ose të vetë-realizuar.

Shumë prej tyre, gjatë mijëra viteve, kanë shkruar vëzhgime dhe zbulime të tilla që të gjithë ne të mësojmë. Këto tekste janë të disponueshme për të gjithë ne.

Por, kush do ta kalojë kohën duke lexuar këto tekste ezoterike nga e gjithë bota?

Shume pak.

Me fat për ne, tani në fakt, ka qindra mijëra qenie të tilla “të ndritura” të vetë-realizuara në planetin Tokë. Shumë prej tyre po ndajnë atë që “dinë” përmes librave, leksioneve, videove dhe seminareve.

Ata po ndajnë atë që DI, jo thjesht “dinë”.

Ju inkurajoj që të kërkoni të Vërtetën nga SOURCE nëpërmjet dikujt që nuk pretendon se është Burimi, por po punon për t’ju hapur në mënyrë që të mund të lidheni drejtpërdrejt me Burimin.

Gjetja e një personi të tillë dhe ndjekja e mësimeve të tyre, është rruga më e shpejtë dhe më e lehtë për të arritur atje ku absolutisht dëshironi të shkoni.

Shumë dashuri për ju ndërsa vazhdoni në udhëtimin tuaj.

Bëjeni një aventurë!

Shumë dashuri, dhe mos të jesh kurrë i njëjti.

Shoku yt,

KT

2 mars 2019

Njerëzit më shkruajnë gjatë gjithë kohës duke thënë gjëra të tilla si “duhet të jesh kaq i vetmuar atje… duhet të vuash… duhet të numërosh ditët deri në lirimin tënd… duhet të jetë shumë e vështirë për ty… etj. etj.”

Ndonëse e vlerësoj shqetësimin e të gjithëve për gjendjet e mia mendore, fizike dhe emocionale, të lutem dije se jo thjesht po kaloj mirë, por po kaloj kohën më të mrekullueshme të jetës sime!

Kjo për mua është parajsë.

Pse?

Si mund ta them këtë?

Lehtë.

Çdo tekst shpirtëror thotë në thelb “çdo gjë është brenda jush… mbretëria e Perëndisë është brenda jush… Zoti jeton brenda jush ashtu si ju… etj”.

Pra, kur dikush mund të shikojë brenda dhe të bashkohet me atë pjesë tënde që është i gjithë Universi, ti përjeton paqe, gëzim, ekstazë dhe lumturi që tejkalon çdo kuptim dhe kuptim njerëzor. 

Arsyeja që nuk mund ta kuptoni se si mund të jem kaq i lumtur tani, është sepse kjo gjendje në të cilën jetoj e tejkalon çdo kuptim njerëzor.

Por edhe ju mund ta përjetoni këtë gjendje të mahnitshme gëzimi, lumturie dhe ekstaze të përhershme!

Bashkohuni me mua dhe unë do t’ju ndihmoj t’ju çoj në këtë vend të lirisë totale në të gjitha nivelet dhe në të gjitha dimensionet.

Vepro kështu dhe nuk do të jesh kurrë i njëjti!

Shoku yt,

KT

9 mars 2019

Në një postim të mëparshëm, fola për qindra vetë-përmirësime, transformime personale, trajnime të suksesshme dhe metoda dhe sisteme të ndriçimit shpirtëror që kam “studuar” në jetën time.

Më pyesin shpesh se si pata kohë për të studiuar kaq shumë materiale.

Përgjigja është interesante.

Mendoni për këtë.

pikerisht, njejte femije nuk i ka pare kurre nje dite, me të njëjtin mësues. Ata mësohen në të njëjtën kohë në një “klasë” të përbërë nga vetëm 2 prej tyre. Ata të dy praktikojnë të njëjtën sasi kohe çdo ditë.

Pas 6 muajsh, njëri nga fëmijët i bie pianos thuajse si mjeshtër dhe tjetri ende nuk i bie shkopinjve.

Qfare eshte dallimi?

Një fëmijë erdhi në këtë botë “i predispozuar” për të luajtur piano, i ngarkuar paraprakisht nëse dëshironi, me talent për të luajtur piano, ndoshta nga jetët e mëparshme të të luajturit në piano, dhe/ose është “i futur në Fushën Universale (Eterin)” dhe është shkarkimi i talentit duke luajtur piano. Mund të jetë në ADN-në e tij/saj.

Fëmija tjetër thjesht nuk ka programim të “jetës së mëparshme” për piano dhe nuk po futet në piano duke luajtur dridhje në “fushën e vetëdijes”. Ndoshta ky fëmijë do të jetë më i mirë në një sport fizik, matematikë ose art.

Për ta çuar këtë më tej, merrni parasysh se kur një fëmijë lexon një libër (siç është matematika e nivelit 1), ai mund të mos “masë matematikën”. Mund të jetë një luftë për ta për të kuptuar dhe kuptuar materialin. Ata mund të jenë “të ngadalshëm në matematikë”.

Megjithatë, kur një fëmijë tjetër lexon të njëjtin libër (Matematika e Nivelit 1), ai mund të jetë në gjendje të mbajë mend dhe të përdorë menjëherë pothuajse të gjithë materialin në të dhe “të marrë matematikën” në çast me një kuptim pothuajse të plotë pasi “u bëhet e lehtë dhe ndjehet e natyrshme”. Ata janë “natyrshëm të mirë dhe të shpejtë me matematikën”.

Jo vetëm që ky fëmijë “i talentuar në matematikë” do të ketë kuptim të plotë dhe të menjëhershëm të të gjithë materialit në libër (Matematika e Nivelit 1), por ai gjithashtu do të “njohë” materialin në Nivelin 2, 3, 4 dhe 5 të matematikës edhe pse ata nuk i kanë filluar akoma ato libra! Është sikur ata tashmë e dinë të gjithë materialin tashmë, dhe ata thjesht po “kujtohen” për të dhënat. Gjithçka u vjen atyre lehtësisht dhe natyrshëm. Ata janë “të talentuar në matematikë”.

Për shembull:

Kur i thua dikujt si i ndjeri Dr. Morter, Edison, Ajnshtajni, Tesla ose Hubbard PARA se të mësonin diçka për matematikën “1+1=2 dhe 2+2=4…ata të ndalojnë dhe thonë…”E kuptoj ! 3+3=6 dhe 6+6=12 dhe 4X4=16!” Mendjet e tyre mund të përpunojnë informacionin aq shpejt, dhe të arrijnë në një kuptim dhe përfundime kaq të plota dhe të shpejta, sa duket “mbinjerëzore”.

Ata e bëjnë këtë sepse gjithçka në jetë është një “hologram” virtual.

Do të thotë në çdo pjesë të vogël, GJITHÇKA përmbahet brenda saj!

Një qelizë e vogël përmban “informacion” të mjaftueshëm për të krijuar të gjithë kafshën.

Këta njerëz kanë aftësinë e lindur për të shfrytëzuar natyrën “holografike” të çdo gjëje në Univers dhe kështu, kur ekspozohen ndaj një grimce të vogël, mund të kuptojnë “të gjithë” dhe tërësinë e njohurive nga ka ardhur ajo pjesë e vogël e informacionit.

Pra, mënyra e parë se si dikush mëson kaq shumë kaq shpejt, është se materiali është në të vërtetë tashmë “i njohur” për ta. Ata thjesht po “kujtohen” për të dhënat. Thuhet se kjo është nga jetët e mëparshme.

Ne e shohim këtë shpesh me mrekulli për shembull në matematikë, shkencë, sport ose art. Ka mijëra fëmijë që ulen para një pianoje dhe sapo fillojnë të luajnë pa pasur kurrë mësim, ose mund të vizatojnë në mënyrë perfekte herën e parë që provojnë, ose mund të bëjnë llogaritje matematikore algjebrike përpara se të shkojnë në klasën e parë. Kjo është e dokumentuar në mbarë botën në qindra mijëra raste të njohura.

Mënyra tjetër se si dikush mëson kaq shpejt, është dhuntia e tyre e lindur natyrore dhe aftësia për të “shkarkuar” informacion nga “mendjet” e “ekspertëve” si dhe nga Fusha Universale e Ndërgjegjes (Eteri). 

Përveç shkarkimit të informacionit nga një person i caktuar, ose drejtpërdrejt nga një libër, meqenëse TË GJITHA njohuritë janë në këtë fushë Universale, unë (dhe shumë të tjerë që mësojnë kaq shpejt me kuptim dhe mirëkuptim të plotë), mund të futem në Eter dhe të gjej ndonjë ” përgjigje” ne duam.

Kjo është se si disa “psikikë” të talentuar ju tregojnë gjithçka për TY me saktësi gati 100%. Ata “ju lexojnë mendjen”. Ata e bëjnë këtë duke: duke parë fotot (kujtimet) në mendjen tuaj; duke parë video-regjistrimin virtual 3-dimensional të gjithçkaje që ka ardhur ndonjëherë përmes shqisave tuaja (të gjitha kujtimet tuaja); dhe dëgjoni ose ndjeni të gjitha mendimet, ndjenjat dhe emocionet që keni pasur ndonjëherë.

Për më tepër, ata prekin fushën Universale. Në atë fushë janë të gjitha kujtimet, fotografitë, mendimet, ndjenjat, përfundimet dhe emocionet TUAJA, si dhe të gjithë të tjerëve që nga fillimi i kohës.

Pra, kur shikoni njerëz si Yogananda, Hubbard, Dr. Morter, Muktananda, Krishnamurti, OSHO, Edison, Ajnshtajni, Shenjtëria e saj Sai Maa, Lester Levenson, Dr. Callahan, Buda, Tesla dhe shumë njerëz të tjerë që thjesht “e dinin dhe mësuan’ më shumë informacion sesa lejonte “koha”, kështu e bënë atë.

Disa e bënë me vetëdije, disa e bënë pa vetëdije.

Fillimisht e bëra pa vetëdije.

Tani e bëj me vetëdije.

Pastaj shtoni këtë element.

Imagjinoni një kompjuter të vitit 1985. Ai kishte një RAM të vogël (memorie me akses të rastësishëm) dhe një procesor të ngadaltë 16-bit.

Krahasoni këtë me një kompjuter sot. Mund të duhet 100 herë më shumë për një kompjuter të prodhuar në 1985 për të llogaritur diçka në krahasim me një kompjuter sot me RAM shumë, shumë më të madh dhe procesorë shumë, shumë më të shpejtë.

Mendja e të gjithëve ka RAM dhe fuqi përpunuese. Të gjithë mund të ruajnë të njëjtën sasi të pafund informacioni pasi ne të gjithë kemi të njëjtin kapacitet.

Por, ne të gjithë kemi sasi të ndryshme RAM dhe fuqi të ndryshme përpunimi. Disa njerëz, si Edison apo Ajnshtajni, kishin sasi të mëdha RAM dhe fuqi super të shpejta përpunimi, kështu që ata kurrë nuk u “mbytën” me “shumë informacion”. Ata kurrë nuk patën problem me përpunimin dhe “tretjen” e sasive të mëdha të të dhënave.

Çdokush MUND, duke përdorur procese specifike, të rrisë shpejtësinë e tij “RAM” dhe të përpunimit mendor në një masë të caktuar.

Megjithatë, pak prej nesh do të arrijnë ndonjëherë në nivelet e fuqisë përpunuese dhe RAM-it të një Ajnshtajni.

Pra, ky është një tjetër faktor që i lejon disa njerëz të “mësojnë dhe të dinë” më shumë informacione që “do t’i lejonte koha”.

Lajmi i mirë është kur dikush lexon disa nga fjalët e Dr. Morters, Sai Maa, Hubbard. Buda, Muktananda ose “mjeshtër” të tjerë, mund të fitohet njohuri në vetëm disa faqe të përfundimeve dhe shpjegimeve të tyre “të ngjeshura” që do të kishin marrë VJET studimi intensiv nga ana jonë.

Kështu që ne të gjithë jemi të bekuar që kemi ata njerëz që e kanë marrë përsipër të studiojnë materialin vetë-përmirësues dhe ta mësojnë atë.

Le të bëhemi të gjithë më mirë për shkak të “Mjeshtrave” të mrekullueshëm, të cilëve u është dhënë dhuntia për të qenë në gjendje të “mësojnë dhe njohin” kaq shumë informacione, kaq plotësisht dhe plotësisht me kuptim të plotë, kaq shpejt, dhe të jenë në gjendje t’i ndajnë ato përfundime me ne .

E di që jam shumë më mirë për shkak të tyre.

Unë u jam përgjithmonë mirënjohës atyre Mjeshtrave që i përulem me përulësi.

Shume dashuri,

Shoku yt,

KT

18 mars 2019

Shumë njerëz më pyesin se cili është ndryshimi midis “Dorëzimit në Univers” dëshirat tuaja dhe thjesht “Dorëzimit” nga ëndrra juaj dhe “Dorëzimit” duke u përpjekur të manifestoni gjërat që dëshironi.

Ka pasur shumë terma të përdorur gjatë mijëra viteve në lidhje me “gjendjen e pikës së ëmbël” mendore dhe emocionale në të cilën duhet të jeni, në mënyrë që ëndrrat dhe dëshirat e tyre të shfaqen shpejt dhe pa mundim.

Vetëm disa nga këto terma përfshijnë:

Dorëzimi ndaj Universit; Lëshimi; duke lejuar; Lëshoni “dëshirën” dhe “nevojën”; mos jini në gjendje dëshire ose mungesëje; jo-ngjitje; të mos jetë i lidhur me një rezultat ose rezultat të caktuar; duke mos dhënë një zhurmë nëse e merrni atë që dëshironi apo jo; suksesi është një udhëtim jo një destinacion; ndaloni dhe nuhasni trëndafilat; Eja ketu tani; të jetë në kohën e tanishme; të jetë në TANI; ia dorëzoni Perëndisë; të jetë në moment; le të shkojë dhe lëre Zotin; emërtojeni dhe pretendoni; duke thirrur ato gjëra që nuk janë si të ishin; dhe shumë të tjera.

Si është ajo gjendje, siç u përshkrua më lart, me gjithë ato terma të ndryshëm, nga thjesht “Dorëzim”.

Dallimi është i lehtë për t’u “ndier”.

Kur keni një dëshirë, ëndërr ose qëllim specifik, (siç është dëshira për një shtëpi ose makinë të re; një punë e re më e mirë; një bashkëshort; një marrëdhënie më e mirë me dikë; një shërim fizik në trupin tuaj; humbje peshe; më shumë para; një mrekulli financiare për t’ju nxjerrë nga borxhi; për të mos qenë në depresion; për të pasur paqe të brendshme, etj.), në mënyrë që dëshira juaj të shfaqet, bëni këto hapa:

 • Së pari, ju duhet të dini konkretisht se çfarë dëshironi. Duhet të jeni të qartë për atë që dëshironi. Në përgjithësi, dëshira juaj duhet të jetë shumë specifike, aq sa mund të jetë. Përcaktoni ëndrrën / dëshirën / qëllimin / qëllimin kryesor.
 • Pastaj, ju duhet të imagjinoni në sytë e mendjes tuaj, veten në zotërim të asaj që dëshironi të arrini. Shihni veten, sa më qartë dhe gjallërisht të mundeni, në imagjinatën tuaj, duke jetuar në të vërtetë jetën tuaj me atë që dëshironi të arrini. Shikojeni këtë si një film të gjallë që mund të zgjasë të paktën 1-3 minuta, më shumë është edhe më mirë. Mundohuni të përfshini të gjitha shqisat në filmin tuaj (pamja, aroma, shijet, teksturat, etj.)
 • PASTAJ, përbërësi i parë sekret është, ndërsa e shihni atë film në imagjinatën tuaj, Ndjeni emocionet dhe ndjenjat pikërisht tani, SI TË GJITHSHË SI TË ndjenit, nëse në të vërtetë do të ishit në zotërim të dëshirës tuaj tani. NDJENJET janë çelësi.
 • Pastaj, përbërësi më i fuqishëm sekret është se ju duhet të ndiheni në të njëjtën mënyrë, edhe nëse e DINI se nuk do të arrini kurrë atë që dëshironi. Imagjinoni të mos e merrni KURRË dëshirën tuaj. Duhet të ndiheni ende në të njëjtën mënyrë tani, SI TË DO TË ndiheshit nëse do të kishit dëshirën tuaj, ndërsa imagjinoni se nuk do ta arrini kurrë dëshirën tuaj. Ju jeni duke e lëshuar rezultatin në Univers. Ju po e hiqni dorë nga rezultati.

“Vendosni” këtë në mendjen tuaj pa pushim, ndoshta një duzinë ose më shumë herë nëse është e nevojshme derisa të bëheni indiferentë ndaj rezultatit. 

Arrini në pikën ku nuk jeni të lidhur me ndonjë rezultat apo rezultat të veçantë. 

Arrini në pikën ku nëse mendoni të arrini dëshirën tuaj dhe të mos arrini kurrë dëshirën tuaj, ju ndiheni në të njëjtën mënyrë. 

Arrini në pikën ku thjesht nuk ia vlen më nëse e merrni atë që dëshironi apo jo, sepse ndiheni shumë të mbushur me gëzim dhe lumturi tani. 

Arrini në pikën ku jeni plotësisht në paqe tani, S’KA NDONJËSISË NËSE E MERRNI DËSHIRËN APO JO. 

Arrini në pikën ku ndiheni nëse merrni atë që dëshironi, shkëlqyeshëm! Por nëse nuk e merrni atë që dëshironi, nuk ju intereson vërtet! Ju e ndjeni të NJËJTËN sido që të jetë.

KJO është “Dorëzimi ndaj Universit”.

Kjo është “Lëshimi”.

Kjo është të qenit në një gjendje “lejimi”.

Kjo është “JO bashkëngjitje”

Kjo është “Të hedhësh të gjitha shqetësimet (dëshirat, dëshirat dhe dëshirat) mbi Zotin”.

(Ka DHJETËRA shkrime të shenjta biblike, si në Dhiatën e Vjetër ashtu edhe të Re, që mund t’i citoja këtu, të cilat TANI mund të kenë kuptim për ju. Ka gjithashtu qindra shkrime të tjera të lashta nga Veda indiane, Tao, Buda etj. që gjithashtu të gjitha thuaj të njëjtën gjë.)

Tani, krahasojeni këtë me “Dorëzimin”.

Kur të “heqësh dorë” nga ëndrra, do ta kuptosh, sepse ndihesh keq.

Ju mund të ndjeni disa ose të gjitha këto emocione: të ulëta, blu, melankolike, letargjike, të inatosur, të hidhur, të mërzitur, të trishtuar, të dëshpëruar, apatike, joaktive, të lodhur, me humor, të zemëruar, xheloze, ziliqare, delirante, kritike, gjykuese, akuzuese, i çmendur etj.

Pra, ndryshimi është i lehtë për t’u “ndier”:

Kur ju “lëshoni” dhe “lëshoni” dëshirën tuaj (ju ndaloni të “dëshironi apo të keni nevojë”, ju ndaloni së ndjeri “mungesë”), ju ndiheni MIRË tani, edhe pse NUK keni atë që dëshironi!

Nuk ka ndjenjën e dëshirës, ​​dëshirës, ​​përpjekjes, mungesës.

Nuk ju intereson më nëse e arrini atë që dëshironi apo jo.

Është 100% në rregull për ju sido që të jetë.

Ju ndiheni të plotë, të plotë dhe një ndjenjë uniteti me Universin tani.

Jeni të qetë dhe keni paqe të thellë të brendshme.Ju keni një qetësi, qetësi dhe vetëdije të brendshme se gjithçka është perfekte ashtu siç është tani, dhe po shpaloset saktësisht SI duhet, KUR duhet.

Ju gjithashtu mund të “motivoheni dhe frymëzoheni” për të ndërmarrë disa veprime, të cilat, kur përfshiheni në ato aktivitete, ju sjellin gëzim vetëm duke i bërë ato, jo duke pritur ndonjë rezultat të veçantë.

Kur “Hiqni dorë” nga dëshira juaj, ndiheni KEQ. NUK është në rregull që nuk do të merrni atë që dëshironi. Ju me të vërtetë e dëshironi atë, dhe nëse nuk e kuptoni, nuk ju pëlqen fare ajo ide, kështu që ndiheni “keq” deri në një farë mase dhe e shprehni atë me njëfarë emocioni negativ.

I dorëzuar në Univers = të ndjehesh “mirë” dhe të ndihesh shumë i lumtur (edhe pse nuk ke dëshirën tënde).

Të heqësh dorë nga ëndrrat dhe qëllimet e tua = të ndihesh i mundur dhe “i keq” (dhe të ndihesh i tmerrshëm që nuk e ke atë që dëshiron TANI dhe mendo se VETËM KUR të marr atë që dua, VETËM PASTAJ do të ndihem mirë).

“Të dorëzosh dëshirën tënde” do të thotë që në të vërtetë po vibron “UNË KA”, si në “Kam dëshirën time tani” (edhe kur nuk e ke).

Universi, sipas Ligjit të Tërheqjes, duhet të përputhet me dridhjen tuaj. Meqenëse ju po vibroni “UNË KAME”, ju DUHET TË KENI në të vërtetë fizikisht në një moment atë që vendosni si “dëshirë” ose dëshirë. 

Ju nuk po “rezistoni”, ju po LEJONI Universin të japë dhe të shfaqë dëshirën tuaj.

“Dorëzimi” do të thotë se ju po vibroni “MUNGON” si në “Më mungon dëshira ime tani, unë NUK kam dëshirën time tani, prandaj po DUA”. Ju jeni në një gjendje “rezistence”.

Universi gjithashtu do të përputhet me këtë dridhje dhe do t’ju mbajë në një gjendje të MOSKETËSISË, të DËSHIRËSISË, të ndjenjës së MUNGESËS. Qëllimi juaj NUK mund të shfaqet fizikisht, për shkak të Ligjit të Tërheqjes.

Nuk mund të jetë ndryshe.

Dëshira juaj NUK mund të manifestohet fizikisht, sepse nëse do të ndodhte, nuk do të kishit më ndjenjën e DËSHIRËS, dhe Universi DUHET t’ju japë një frekuencë që përputhet me atë që po vibroni.

Ligji i Tërheqjes është LIGJ.

Mbani mend, me “dorëzim” ose “lëshim”, NUK po flasim për:

 • duke mos u përballur me realitetin
 • duke qenë irracional dhe budalla
 • duke qenë dembel
 • duke mos pasur asnjë motivim apo frymëzim për të ndërmarrë ndonjë veprim, letargjik
 • thjesht duke u lutur ose duke shpresuar për një mrekulli
 • duke shpresuar të ketë fat
 • duke pritur që anija juaj të hyjë
 • thjesht duke shpresuar për më të mirën… çfarëdo qoftë kjo
 • duke ia lënë fatit apo fatit
 • duke pasur një qëndrim “nëse është dashur të jetë, do të ndodhë, kështu që nuk duhet të bëj asgjë për të”.
 • mendim i dëshiruar
 • të jetosh në një botë ëndrrash ose fantazie (një gabim shumë i zakonshëm)
 • duke parë gjithçka me syze ngjyrë rozë
 • të kesh kokën të zhytur në rërë
 • duke pasur kokën në re
 • duke qenë delirantë

Megjithatë, është të kesh një NJOHURI të plotë të brendshme që gjithçka është në rregull ashtu siç është tani, dhe ju e shihni përsosmërinë, në papërsosmërinë gjithmonë të pranishme!

Ju jeni të gëzuar TANI.

Dallimi midis të pasurit një dëshirë dhe heqjes dorë nga rezultati dhe kur ose nëse do të ndodhë kundrejt të paturit një dëshirë dhe heqjes dorë prej saj, është gjithmonë NDJENJA juaj e brendshme e PAQES kundrejt NDJENJES suaj të brendshme të shqetësimit (shqetësimi, ankthi, stresi , trishtim ose ndonjë emocion tjetër negativ).

Kjo është “salca sekrete” që nëse përdoret, lejon:

 • krijimi dhe manifestimi i dëshirave tuaja shpejt dhe pa mundim (sigurisht më shpejt dhe më lehtë se më parë)
 • ju ndiheni mirë tani dhe kaloni jetën duke qenë të lumtur shumicën e kohës dhe të mbushur me paqe të brendshme

Mendoni për këtë.

Aplikojeni atë.

Shikoni mrekullitë që ndodhin në jetën tuaj.

Qoftë kurrë i njëjti.

Shoku yt,

Kevin

27 mars 2019

Konsideroni se mendja, dhe kështu mendimet, janë ato që përdoren për të aktivizuar ligjin e tërheqjes.

Kështu, është mendja dhe mendimet tuaja që përdorni për të krijuar dhe manifestuar dëshirat tuaja në këtë realitet të bazuar në dualitet fizik që ne e quajmë “jetë”.

Megjithatë, “zemra” është ajo që duhet të hapet për të përjetuar njësinë e vërtetë, lidhjen, tërësinë, plotësinë, gëzimin, lumturinë dhe ekstazën e brendshme. 

Kur bazoni gjithçka nga mendimet dhe mendja, ju jeni “në kokën tuaj”. Ju mund të bëheni një manifestues i mahnitshëm i “gjërave” në jetën tuaj duke përdorur vetëm mendjen.

Megjithatë, nëse përdorni vetëm mendjen, do të keni përsëri një lloj “zbrazëtie” brenda dhe do të ndiheni sikur “diçka mungon në jetë”. 

Nëse fokusi juaj është i bazuar në mendje dhe mendim, dhe duke manifestuar atë që nuk e keni bazuar ende, ju jeni të rrënjosur në kuptimin e “dualitetit, veçimit dhe mungesës”.

Nëse nga ana tjetër, çdo gjë e bazoni nga “zemra”, mund të përjetoni më shumë paqe të brendshme.

Megjithatë, nëse gjithçka është nga zemra dhe ju injoroni faktin që keni mendjen me mendimet, që keni një trup fizik dhe që jetoni në një botë fizike, ju mund të jetoni në atë që të tjerët e perceptojnë si “mungesë bollëk”. sepse ndoshta nuk do të shfaqesh shumë. 

Ekziston një pikë ekuilibri.

Ju mund t’i keni të gjitha nëse zgjidhni.

Ju mund të keni paqe të brendshme, dashuri, harmoni, kënaqësi, përmbushje, gëzim dhe kënaqësi, duke qenë në të njëjtën kohë në gjendje të përdorni mendjen dhe mendimet tuaja për të manifestuar çdo gjë materiale në botën fizike që dëshironi.

Përdorni zemrën dhe mendimet tuaja…

Shume dashuri,

Kevin

3 prill 2019

Suksesi është aftësia për të kaluar nga një dështim në tjetrin pa humbje entuziazmi!

Mendoni për këtë.

 • Elvisit iu tha se nuk kishte talent dhe duhej të kthehej në drejtimin e një kamioni.
 • Brittney Spears nuk fitoi Star Search.
 • Në janar të vitit 1962, Beatles u testuan dhe u thanë “The Beatles nuk kanë të ardhme në biznesin e shfaqjes”, nga një panel i madh ekspertësh talentesh.
 • Steven Jobs tha se 3 gjërat më të mëdha që mund t’i ndodhën atij që ishin instrumentale për suksesin e tij ishin:
 • braktisja e universitetit
 • duke u shkarkuar nga Apple, kompania që ai themeloi 
 • duke u diagnostikuar me kancer pankreatik 

Në vend që të mposhtej prej tyre, ai i ktheu të gjitha në përdorim krijues.

 • Romani fillestar i JK Rowling për Harry Potter u refuzua nga mbi 100 botues.
 • Edison dështoi mbi 10,000 herë kur u përpoq të gjente një filament që do të krijonte llambën inkandeshente.
 • Skenari i Sly Stallone, Rocky, u refuzua nga çdo kompani produksioni në Hollywood si “junk” dhe atij iu tha se kurrë nuk do të kishte sukses si aktor.
 • Arnold Schwarzenegger-it iu tha se ai kurrë nuk do të shfaqej në filma përveçse si një njeri i muskujve dhe nuk do të kishte kurrë një rol të folur.
 • Donald Trump u tall nga CDO ekspert politik, gazetar, komentator politik televiziv dhe ekspert politik duke thënë se kishte një shans ZERO për të fituar nominimin republikan. Dhe kur ai fitoi nominimin, i njëjti grup prej mbi 300 ekspertësh thanë se ai kishte një shans ZERO për të qenë President. 

Njerëzit e suksesshëm nuk janë njerëz pa probleme.

Ata janë thjesht njerëz që i kapërcejnë problemet e tyre.

Njerëzit e suksesshëm kanë më shumë fatkeqësi dhe dështime se ju.

Ata thjesht kalojnë nga një dështim në tjetrin pa humbur entuziazmin. 

Ata vazhdojnë të ecin shumë kohë pasi ka kaluar emocioni dhe emocioni i momentit.

Shume dashuri,

KT

10 prill 2019

Në vitet ’70 më dhanë një libër për të lexuar: “Magnificent Obsession” nga Lloyd C. Douglas.

Libri u shkrua në vitin 1929 dhe për 18 muaj ishte një nga librat më të shitur në të gjithë Amerikën.

Është një roman i mrekullueshëm me karakter të shkëlqyeshëm dhe një komplot të mrekullueshëm që e bën atë një kthim të vërtetë faqesh. Sapo të filloni ta lexoni, pas rreth 30 faqesh, është e vështirë ta lini poshtë. Më shumë se një histori e shkëlqyeshme e shkruar mirë, libri ndan “sekretin” e thjeshtë të suksesit. Ai jep një “formulë” të vërtetë për sukses.

Unë ju sugjeroj ta lexoni këtë libër. Nëse po, sigurohuni që të keni një fjalor të mirë me vete! Ka SHUMË fjalë që ndoshta nuk do ta dini kuptimin e tyre.

Sigurohuni t’i lexoni para se të vazhdoni t’i lexoni ato. Do ta bëjë librin SHUMË më të mirë.

Librin ua dhashë disa miqve këtu që duan të lexojnë romane. Secili prej tyre tha se nuk mund ta linte poshtë dhe ta lexonte në kohë rekord. Ata gjithashtu thanë se u pëlqente të mësonin të gjitha fjalët e reja për të cilat nuk kishin dëgjuar kurrë më parë. Një burrë tha se ishte romani më i mirë që kishte lexuar ndonjëherë dhe do ta lexonte shumë herë të tjera para se të largohej nga këtu.

Ky libër ishte një nga “mësimet” origjinale që më dhanë në fillim të jetës sime që më mësoi metodën për të arritur ëndrrat e dikujt.

Ekziston një recetë për sukses.

Ekziston një “model për sukses” hap pas hapi që funksionon dhe e ka kaluar testin e kohës. Nuk është “e re”. “Ligji” i suksesit është shkruar për mijëra vjet dhe është i disponueshëm për ju.

Ky libër është vetëm një nga mijëra pjesët e letërsisë që shpjegojnë “formulën sekrete të suksesit” për të manifestuar dëshirat e dikujt. Disa nga këto vepra letrare janë tekste fetare ose shpirtërore, disa janë vepra fiksionale, të tjera janë libra dhe manuale që shpjegojnë “sekretin” me këndvështrimin e fizikës së avancuar shkencore bërthamore dhe kuantike.

Ky libër është thjesht një mënyrë argëtuese për të mësuar këtë sekret të fuqishëm dhe shpresojmë t’ju joshë që ta zbatoni atë në jetën tuaj.

Nëse e bëni këtë, do të shihni rezultatet.

Ndani me mua mendimet tuaja, nëse vendosni të pranoni këtë ftesë dhe të angazhoheni në leximin e librit dhe zbatimin e asaj që ai zbulon.

Shume dashuri,

Shoku yt, 

Kevin

17 prill 2019

Kjo është nga një mik i Kevinit:

Përshëndetje,

Nuk mund ta përmend emrin tim për arsye të qarta.

Kohët e fundit i kam dhënë Kevinit një letër falënderimi për gjithë kohën dhe përpjekjen që më ka dhënë, duke më ndihmuar në shumë mënyra nga “proceset e drejtimit”, deri tek lejimi i “energjisë” së tij mahnitëse rrezatuese që të rrisë dridhjet e mia vetëm duke qenë në praninë e tij fizike. .

E pyeta Kevinin nëse mund ta ndaja këtë letër me miqtë e tij në mënyrë që ata të shohin se çfarë lloj personi është dhe çfarë lloj ndikimi ka tek të tjerët.

Kejvina pranoi pa dëshirë pas shumë bindjesh! Pra, kjo po u dërgohet me email të gjithëve në listën e tij të postës elektronike.

Unë nuk jam i vetmi person që Kevini ka ndihmuar. Kejvina ka marrë qindra letra të tilla që kur ka qenë në burg. Ai ka një ndikim në jetën e njerëzve kudo që shkon.

Së shpejti, Kejvina do të kthehet mes jush, miku i tij, dhe të gjithë do të mund të përfitoni nga prania e tij.

Mos e merrni si të mirëqenë Kevinin. Shihni atë për atë që është në të vërtetë.

E shkrova këtë letër në mënyrë të rastësishme. Ndërsa e lexova sërish tani, mendoj se kjo letër është një testament i fuqishëm për Kevinin, por edhe tipike dhe dëshmon se Kejvina është një dhuratë për të gjithë ne.

Këtu është letra ime për Kevin:

Kevin, dua të them faleminderit për gjithçka!

Gjatë një viti e gjysmë të kaluar, ju e keni transformuar jetën time në më shumë mënyra sesa mund ta shpjegoj unë. Ndoshta do të mund ta shpjegoja nëse do të shkruaja një roman të tërë gjatësinë e Luftës dhe Paqes, por nuk do të doja t’ju mërzitja me zbulimet e mia egocentrike që jam i sigurt se e dinit se do të ndodhnin. Në fund të fundit, ndryshimi i jetës së njerëzve dhe përmirësimi i të tjerëve është se kush jeni dhe çfarë keni qenë i destinuar të bëni.

Efekti juaj i pabesueshëm në jetën time më forcon besimin se ju jeni një GURU i vërtetë!

E di që nuk ju pëlqen ky titull, por është ai që është. Forca dhe detyra është vënë mbi ju. Është fati juaj, dharma juaj.

Dashtë Zoti që ky të jetë sezoni ynë i fundit i pushimeve në Federatën Federale, një vend që asnjëri prej nesh nuk e kishte menduar apo parashikuar se do të ishte, në këtë moment të jetës sonë. Megjithatë, si zakonisht, ne jemi pikërisht aty ku jemi të destinuar të jemi dhe duhet të jemi. Unë jam mirënjohës që mjeshtrit e kukullave të Plotfuqishme lejuan që fijet tona të kalonin. Prania juaj në udhëtimin tim do të thotë bota për mua.

Megjithatë, shpesh po lëviz aq shpejt sa harroj të ndalem dhe të të falënderoj për të gjithë kohën cilësore që ke shpenzuar me mua. Janë njerëz si ju që më kanë ndihmuar të pranoj dhe të përqafoj përvojën e burgut si një mundësi për të introspektuar, për t’u rritur dhe për të shfaqur ëndrrat e mia.

Unë dua që ju të dini se sa shumë do të thotë për mua personalisht, si dhe për familjen time koha, mundi dhe energjia që keni vënë për mua. Unë me të vërtetë besoj se puna që keni bërë me mua ka nxitur evolucionin tim nga një djalë i humbur në një burrë të pjekur. Durimi juaj më ka mësuar sekretin e një jete kuptimplote dhe ndjeshmëria juaj më ka treguar se çfarë do të thotë të jesh një qenie e dhembshur.

Veprimet tuaja të përditshme të mirësisë altruiste janë një shembull i qëndrimit vetëmohues që i duhet botës, “energjia” juaj personale ngre shiritin për standardin global të ndërgjegjes. Ju keni demonstruar, kundër të gjitha gjasave dhe rrethanave, fuqinë e një qenieje shumë të zhvilluar. Dikush që i ka ngritur njerëzit në shkallën e vetëdijes dhe e ka ngritur vetëdijen e të gjithë njerëzve që ju mësoni dhe të gjithë botës.

Unë jam mjaft me fat që kam një vend në rreshtin e parë për këtë revolucion magjik që po kryeson vetëm duke qenë ti. Për të mos përmendur, jam mjaft i bekuar që kam kaluar kaq shumë kohë duke përfituar nga prania juaj fizike dhe tutela personale. Për këtë, do të jem përgjithmonë mirënjohës.

Në sy, dhuratat tuaja që keni ndarë me mua janë një bekim i drejtpërdrejtë për vajzën time. Nuk mund ta imagjinoj babain që do të kisha qenë po të mos të takoja. Pra, kjo falënderim është më e madhe se unë.

Dua t’ju falënderoj që më keni dhënë mjetet, perspektivën dhe besimin për të qenë një baba i pranishëm, i angazhuar dhe i afrueshëm. Nuk do ta harroj kurrë analogjinë e Band-Aid dhe ndikimin që pati në mirëkuptimin e vajzës sime kur ndava mençurinë tuaj me të. Ishte aftësia jote e çuditshme me fjalë që më lejoi të kapërceja hendekun e këtij oqeani në kohë dhe hapësirë. Përsëri, faleminderit.

Jam i nderuar dhe mirënjohës që të quaj mik. Pavarësisht se sa larg jeni nga unë, ose sa kohë jemi ndarë, dijeni se unë do të të shoh gjithmonë si një nga mentorët dhe miqtë e mi më të mëdhenj.

Shumë dashuri dhe faleminderit me dashuri dhe respekt.

Miku juaj përgjithmonë.

(Në postimin tim të fundit një miku im këtu në burg përmendi se si analogjia e Band Aid që ndava me të e ndihmoi atë kur ai po merrej me një çështje me vajzën e tij.

Shumë më kanë kërkuar të përshkruaj analogjinë Band Aid.

Konteksti është ky: Shoku im ka një vajzë 8-vjeçare.

Ajo u kap duke bërë diçka të gabuar. Nëna e saj e thirri atë. Vajza e tyre u tremb për pasojat, dhe për këtë arsye gënjeu mamin dhe babin e saj që është këtu në burg (kur ai po fliste në telefon me të). Për disa ditë, nëna nuk e la të ikte dhe vazhdoi të pyeste vajzën e tyre për këtë.

Vajza e tyre vazhdoi të sajonte më shumë gënjeshtra për të mbuluar gënjeshtrat e mëparshme. Më në fund, pas disa ditësh doli e vërteta. Vajza e tyre u prish dhe rrëfeu. Mami e qortoi fëmijën që bëri një vepër të gabuar DHE që gënjeu për këtë! Pastaj tha…”Ok, mbaroi tani, le të shkojmë të marrim pak akullore”.

Miku im po luftonte se si ta trajtonte këtë çështje me vajzën e tij. I thashë shokut tim se mësimi që vajza e tij duhet të marrë nga kjo është të jetë gjithmonë e sinqertë edhe kur ju bëni një gabim ose bëni diçka të gabuar.

Thuaj gjithmonë të vërtetën, edhe nëse bërja e saj do të të qortojë.

Merrni përgjegjësinë, ngrihuni dhe tregoni të vërtetën dhe përballuni ballë për ballë me pasojat. Dhimbja e pasojave do të kalojë shpejt në vend që të zgjatet pa pushim. Nuk do të torturoheni nga brenda për orë, ditë apo javë me stres, frikë dhe ankth.

I thashë të përdorte analogjinë e ndihmës me shirit: Është si të heqësh një band ndihmës. Mënyra më e mirë është thjesht ta hiqni atë sa më shpejt që të mundeni. Ju keni më pak dhimbje dhe ajo kalon SHPEJTË. Pra, kur bëni një gabim, rrëfeni SHPEJTË dhe merrni përgjegjësinë e plotë dhe mos u justifikoni.

Njerëzit do t’ju duan që jeni kaq i sinqertë.

Kur shoku im e ndau këtë me vajzën e tij, ajo e kuptoi! Ai më tha se ishte i sigurt se duke shkuar përpara, ajo gjithmonë thjesht do të “ngrehej në këmbë”, do të ishte e sinqertë dhe do të thoshte të vërtetën dhe “ta merrte fund”.

Ky është një mësim jete. Nëse më shumë fëmijë do ta mësonin këtë, ata do të merrnin më shumë përgjegjësi për veprimet e tyre dhe do të mësonin se si t’i përballonin problemet ballë për ballë. Kur e bëni këtë, problemet zakonisht “zbehen” menjëherë para syve tuaj. Guximi zgjidh “çështjet” në jetë.

Frika, nga ana tjetër, lejon që “çështjet” të rriten.

Me këtë mentalitet, etika juaj rritet.

Ju bëheni më të ndershëm, veproni me më shumë integritet dhe mësoni se gënjeshtra është diçka që ju thjesht nuk e bëni.

Shume dashuri,

Kevin)

25 prill 19

Kur jeni duke vendosur se çfarë të bëni për të fituar para, për të fituar jetesën ose si puna e jetës suaj, merrni parasysh këtë.

Gjeni vendin ku ndërthuret ajo që ju pëlqen të bëni me atë që jeni vërtet të mirë për të bërë.

Pra, kombinimi i përsosur i aktivitetit që ju sjell gëzim dhe lumturi kur në fakt e bëni punën, dhe diçka që e bëni shumë mirë, janë shumë kompetentë dhe e bëni me lehtësi dhe përsosmëri.

Kjo është pika e ëmbël.

Shume dashuri

KT

4 maj 2019

A jeni vetëm një “trup”?

Kur trupi vdes, a ka mbaruar gjithçka?

Neuroshkencëtarët dhe neurokirurgët thonë se truri është gjithçka që ekziston.

“Ndërgjegjja” dhe e gjithë spiritualiteti vjen nga truri. Kur truri vdes, nuk ka më asnjë “vetëdije”, vetëdije apo njohuri.

Ata pretendojnë se të gjithë njerëzit që “vdesin” dhe kthehen për të folur për “anën tjetër”, “jetën pas jetës”, dimensionin shpirtëror ose “parajsën” thjesht kanë përvoja të krijuara nga truri dhe reaksionet kimike që ndodhin. gjatë këtyre “përvojave afër vdekjes”. 

Një neurokirurg i tillë i Harvardit ishte plotësisht i bindur për këtë linjë mendimi.

Kjo deri sa ai shkoi në koma dhe për 7 ditë “truri” i tij ishte i “vdekur”, duke mos funksionuar plotësisht.

Megjithatë, ai doli nga koma dhe tha se “ai” nuk vdiq kurrë. “Ai”, si vetëdije, thjesht kaloi në “dimensione të tjera”.

Në thelb, tha ai, ai shkoi në “parajsë”.

Historia e tij është unike dhe e jashtëzakonshme. Ai jep prova empirike përtej çdo dyshimi se ju jeni një zgjatim i dashurisë së pastër dhe i vetmi “Burim” ose vetëdije që janë të gjitha gjërat.

Libri i tij, një bestseller i NY Times, “Proof of Heaven” duhet lexuar.

E lexova brenda pak orësh.

Lexoni këtë libër dhe e gjithë frika e vdekjes do t’ju lërë.

Libri tjetër mbi këtë temë që kam rekomanduar quhet “Dying to be I”, gjithashtu nga një MD që “vdiq” dhe u kthye për të treguar për “anën tjetër”.

Ky është gjithashtu një libër i shkëlqyer dhe lexohet shumë shpejt dhe lehtë.

Këta libra ofrojnë dëshmi nga “mendja shkencore”, se ajo që është shkruar në tekste shpirtërore për mijëra vjet për natyrën e vërtetë të realitetit është e gjitha e vërtetë.

Pasja e kësaj njohurie do ta bëjë përvojën tuaj në këtë jetë më të pasur, më përmbushëse dhe do t’ju japë një ndjenjë të tërësisë dhe plotësisë që mund të mos e keni ndjerë më parë.

Shumë dashuri pasi të gjithë jemi plotësisht “të lidhur”. 

Kevin

11 maj 2019

Shkruar nga një mik i ngushtë i KT, i cili donte që kjo të ndahej me ata që kujdesen për të…

Unë e njoh KT për më shumë se 20 vjet. Jam i privilegjuar ta quaj edhe mik dhe mentor të dashur. Unë jam gjithashtu i privilegjuar të jem në listën e tij të vizitorëve dhe komunikimet me email. Ne punuam së bashku shumë ngushtë për gati 10 vjet, përpara se të lançohej dhe publikohej seria e librave të tij “Karat natyrale”. Edhe pse më pëlqeu të shikoja ato zhvillime, dhe ende rekomandoj shumë nga sugjerimet e KT-së për shëndetin alternativ sot.

Koha që kalova duke punuar me KT si partner në një numër biznesesh në disa vende ishte vërtet e mahnitshme. Mësova një sasi të pabesueshme gjatë asaj që unë me krenari do t’i referohem si “praktikat” (edhe si partner/kryetar/CEO) dhe të gjitha bizneset e mia që nga ajo kohë kanë shkuar të jenë shumë të suksesshme bazuar në shumë parime, besime dhe qëndrime të mësuara nga KT. . Unë jam me bazë në MB dhe mora 3 avionë gjatë një periudhe 20-orëshe për të arritur në Montgomery!

E pashë Kevinin për herë të parë pas 10 vitesh personalisht, megjithëse ne kemi mbajtur komunikim të rregullt.

Nuk isha i sigurt se çfarë të prisja!

Siç e dimë të gjithë, gjendja e tij shpirtërore dhe qëndrimi është fjalë për fjalë e pabesueshme – dhe më shumë për këtë vijon, por si do të dukej ai?

Ndërsa KT më ngacmonte me “çfarë të prisja” ai nuk ishte tepër mbipeshë, tullac dhe kërkonte përdorimin e një ndihme për ecje! Çuditërisht, ai dukej MË I MIRË që mendoj se e kam parë ndonjëherë! Ai nuk është plakur një grimë! Ai duket FAREQUESHËM! Ai është në formë të shkëlqyer, dhe “Aura” që ai rrezaton (dhe ka gjithmonë) – të cilën ju mund ta ndjeni, është më e bollshme sesa e kam njohur ndonjëherë!

Shumica që e lexojnë këtë do ta kuptojnë saktësisht se për çfarë po flas!

Kaluam gati 6 orë duke biseduar, të cilat sapo kaluan. Kishte kaq shumë për të kapur, dhe si të gjithë ne që mbajmë kontakte dhe ndjekim udhëtimin e tij, ishte e mrekullueshme të dëgjoje nga ai, nga dora e parë se si po bën, çfarë po mendon dhe ku po shkon! Kisha shumë pyetje për të.

Pozitiviteti dhe qëndrimi që “dëgjojmë” nga dikush në rrethanat e tij të veçanta me siguri nuk mund të jetë plotësisht i vërtetë?

A munden ata?

Epo, me aq sa e dimë se dielli do të shkëlqejë gjithmonë përsëri, e gjeta se Kevin ishte në një vend vërtet të jashtëzakonshëm – shpirtërisht, emocionalisht dhe fizikisht.

Vërtet e jashtëzakonshme, dhe sigurisht, krejtësisht frymëzuese.

E gjithë kjo është shumë e vërtetë.

Në fakt, do të thosha se ai është në vendin më të mirë (shpirtëror, emocional, etj.) që e kam njohur ndonjëherë, pavarësisht nga ajo që ka ndodhur dhe padrejtësia e rëndë.

po vjen shpejt koha e fundit. Është në dukje dhe ne shpresojmë dhe lutemi që të vijë edhe më shpejt.

Më e mira e Kevinit nuk ka ardhur ende, dhe unë do të jem shumë i emocionuar të shoh se çfarë do të bëjë ai në të ardhmen, siç do ta bëjnë edhe shumë të tjerë.

Ndërkohë, ai po pranon qartë se kush është, ku është dhe më e rëndësishmja se ku po shkon.

Ai po e bën këtë me një qëndrim dhe besim që do të jetë i pabesueshëm për shumicën.

Unë do të bashkohem me shumë njerëz në pritje të kthimit të tij dhe gjithë të mirat që do të sjellë.

18 maj 2019

“Gjithçka është energji. Energjia është thjesht një fjalë tjetër për dridhje ose frekuencë. Kjo është gjithçka, nuk ka asgjë tjetër.

Nëse përshtatni dridhjen e asaj që dëshironi me mënyrën se si ndiheni tani, Universi duhet t’jua japë atë. Kjo nuk është filozofi; është fizikë”.

Albert Einstein 

Mendoni për këtë.

Shume dashuri,

KT

25 maj 2019

Dëshira për të qenë Fitimtar vë në dukje se shumica e njerëzve ndihen sikur janë në një “luftë”, luftë ose “betejë” të një lloji në jetën e tyre.

Shumica e shohin jetën në këtë mënyrë.

Kështu dëshira për të qenë një Fitimtar mbi “armikun”.

Në të vërtetë, nuk ka armiq, nuk ka betejë.

Jeta është një lojë, ku ju luani TË GJITHA rolet.

Shoku yt.

Kevin

1 qershor 2019

Të gjithë duan të jenë të lumtur.

Gjithkush dëshiron të jetë i dashur, i pranuar, i dëgjuar dhe i kuptuar. 

Ne duhet të ndihemi të sigurt dhe të kontrolluar. 

Ne dëshirojmë vërtetimin, mirënjohjen, për t’u vlerësuar dhe kërkuar. 

Ne të gjithë duam paqe të brendshme, qetësi dhe një ndjenjë përmbushjeje dhe kënaqësie me jetën tonë. 

Ne duam gjithashtu një ndjenjë të lidhjes me njerëzit e tjerë dhe botën ku jetojmë.

Dhe ne të gjithë duam GJËRA.

Këto mund të jenë para ose gjëra që vetëm paratë mund t’i blejnë.

Kur një person kërkon të arrijë diçka të prekshme dhe materiale në jetë (një makinë të re; më shumë para; një marrëdhënie; shëndet më të mirë etj.), shumë zbatojnë “teknikat” dhe metodat se si të përdorin Ligjin e Tërheqjes, të mësuara në libra si p.sh. Sekreti, Magjia, Mendoni dhe Bëhuni i Pasur, Pyetni dhe jepet, Magjia e të Besuarit, Shkenca e të pasuruarit, Metoda kryesore kryesore, funksionon, ose kurse audio si Dëshira juaj është urdhri juaj ose Shkenca e Kurs i mjeshtërisë personale.

Për shumë, ajo që ata kërkojnë të arrijnë nuk vjen “sa duhet shpejt” dhe kështu vjen zhgënjimi dhe dyshimi në vetë Ligjin e Tërheqjes.

GABIMI i thjeshtë që bëjnë të gjithë është ky: pa BESIM.

Besimi përkufizohet si “substanca e gjërave që NUK shihen; dëshmia e gjërave për të cilat SHPRESOHET”.

Nëse keni SUBSTANCË fizike të diçkaje që nuk “shihet” (e pa manifestuar ende në atë fizike) dhe DËSHMI aktuale të asaj që shpresoni, atëherë nuk keni asnjë dyshim nëse do ta arrini dëshirën tuaj.

Ky është besimi.

Zero dyshim.

Besimi është besim i PAKËSHTIRËS; njohuri dhe besim i plotë në diçka.

Pra, nëse vë në dyshim KOHËN E KUR do ta arrini dëshirën tuaj, ju nuk keni besim.

Besimi është i PAKËSHTIRËS.

Nëse keni besim, jeni të lumtur TANI, edhe pse nuk keni dëshirën tuaj. 

Nuk ju intereson KUR do ta arrini dëshirën tuaj. 

Ju jeni duke shijuar procesin e arritjes së dëshirës tuaj.

Ju e dini që keni bërë porosinë tuaj me Universin dhe se ajo që keni porositur është “në rrugë”.

Ju e kuptoni që suksesi është një udhëtim, jo ​​një destinacion.

Suksesi është të bësh procesin e arritjes së dëshirës tënde dhe të shijosh TË BËRËS. Suksesi NUK është të arrish dëshirën tënde.

UDHËTIMI në vetvete është shpërblimi.

Besoni dhe merrni, dyshoni dhe dilni pa.

Shume dashuri,

Kevin

8 qershor 2019

Gjatë 100 viteve të fundit, studiuesit kanë ekzaminuar qindra mijëra njerëz super të suksesshëm nga e gjithë bota.

Këtu janë emëruesit e përbashkët:

1.) Ata e dinin saktësisht se çfarë donin, me qartësi dhe specifikë të mahnitshme, dhe ishte gjithmonë një qëllim i vetëm

2.) Ata morën vendimin absolut 100% se do ta merrnin atë dhe se asgjë nuk do t’i ndalte

3.) Ata ishin të gatshëm të bënin gjithçka që duhej për të arritur qëllimin e tyre, asgjë nuk ishte shumë e vështirë dhe asnjë sakrificë shumë e madhe

4.) Ata ishin të gatshëm të punonin për sa kohë do të zgjaste… pa marrë parasysh sa kohë do të zgjaste… koha nuk ishte një problem

5.) Ata kishin një obsesion të plotë dhe të plotë për të arritur NJË gjë që dëshironin, dhe asgjë tjetër, dhe ishin plotësisht të përqendruar në arritjen e kësaj NJEGJËSE dhe vetëm një gjëje

Aty keni formulën absolute të suksesit që nuk dështon kurrë.

Një shënim anësor interesant:

Shumica e këtyre njerëzve mega të suksesshëm u tallën për përpjekjen për të arritur ëndrrat e tyre të biznesit.

Familja e tyre, miqtë, bashkëpunëtorët e biznesit dhe të njohurit e tyre nuk kishin të njëjtin vizion dhe nuk besonin se arritja e kësaj “ideje të çmendur biznesi” ishte e mundur (pothuajse të gjithë ishin kundër tyre dhe shumica e njerëzve mendonin se ideja e tyre e biznesit ishte marrëzi).

Këta njerëz mega të suksesshëm panë atë që të tjerët nuk mund ta shihnin.

Ata kishin vizion.

e shihte ku e kishte të tjerët nuk mund ta shihnin atë.

Njerëzit mega të suksesshëm janë gjithmonë vizionarë që SHIHIN atë që të tjerët nuk mund ta shohin.

Për shkak se ata kishin besim të plotë në atë që konceptojnë mendjet e tyre, ata të gjithë arritën MEGA SUKSES!

Shihemi të gjithë në krye… ja ku po shkoj… do të doja që të vini me mua!

Shume dashuri,

shoku yt,

Kevin

15 qershor 2019

 

Me kalimin e viteve mijëra njerëz më kanë shkruar ose kanë folur personalisht me mua, duke më treguar “gjendjen e tyre”.

Mbani në mend, këta janë njerëz që kanë “lexuar të gjithë librat”, njohin Ligjin e Tërheqjes dhe kanë shkuar në të gjitha seminaret.

Në mendjen e tyre ata po bëjnë të gjitha gjërat e duhura, por ata NUK po i shohin rezultatet.

Ata janë delirantë.

Këtu është fakti që ata nuk mund të shohin.

Edhe kur u vihet në dukje “kjo”, ata nuk e pranojnë.

Këta njerëz (dhe ndoshta JU), thuajse gjithmonë deklarojnë se kur kushtet në jetën e tyre përmirësohen, ose ndryshojnë në mënyrën se si ata dëshirojnë të jenë, atëherë ata do të ndihen mirë dhe PASTAJ gjithçka do të fillojë të funksionojë më mirë për ta.

Ata vazhdimisht thonë gjëra të tilla si, “kur të mbaroj lëvizjen time; kur të dal nga borxhi; kur të martohem; kur hyj në një lidhje; kur të gjej një punë më të mirë; kur shëndeti im përmirësohet; kur biznesi im po shkon më mirë; kur gjërat janë më të organizuara; kur të zgjidhem; kur të mbaroj shkollën; kur marr një makinë të re; etj”.

Gjithmonë është “KUR të ndodhë kështu dhe kështu… ATHESH do të ndihem mirë dhe PASTAJ do të filloj realisht t’i realizoj ëndrrat e mia”.

Ky është lajthitje.

Tashmë është një fakt i vërtetuar se kur ndryshoni gjendjen tuaj të brendshme, atëherë gjithçka nga jashtë përmirësohet. Kur ndryshoni gjendjen tuaj të brendshme emocionale dhe mendore (mënyrën se si ndiheni), vetëm PASTAJ kushtet e jashtme të jetës suaj do të përmirësohen.

Shumica e njerëzve presin që gjithçka “të rreshtohet”, ose presin që “të gjitha rosat e tyre të jenë në një rresht”, ose që diçka të ndodhë PARA në jetën e tyre, PARA se ata “të ndihen mirë nga brenda”.

Nuk funksionon në këtë mënyrë.

Po, për një moment të shkurtër, një ndryshim i jashtëm i situatës mund dhe ndryshon gjendjen tuaj të brendshme (mënyrën se si ndiheni).

Një person thotë: “Kur të marr makinën time të re, atëherë do të jem i qetë dhe gati të shkoj vërtet pas ëndrrave të mia!” Ata marrin makinën. Ata ndihen SHKËLQE… për disa ditë.

Pastaj ata fillojnë të bëjnë justifikime dhe racionalizime të REJA se pse NUK ndihen mirë dhe bëjnë atë që duhet bërë për t’i bërë ëndrrat e tyre realitet.

Tjetra vjen…”Oh…sapo të lëviz”….atëherë kur të ndodhë…“Oh…sapo të vendos televizorin kabllor”….pastaj sapo të ndodhë…”Oh, shefi im sapo u kthye të jem një person i tmerrshëm, kështu që sapo të gjej një punë tjetër”…dhe vazhdon e vazhdon.

Fituesit kanë një qëndrim fitues pavarësisht se sa “të këqija, shqetësuese ose të paqëndrueshme” janë kushtet dhe rrethanat e jetës së tyre.

Ky është një sekret.

Ndaloni së komentuari për “rrethanat” tuaja.

Mos lejoni që kushtet e jetës suaj të ndikojnë tek ju ashtu si era do të ndikonte në një anije pa timon.

Mos bëni justifikime.

Ndaloni të arsyetoni pse duhet të “pritni” që kushtet të jenë në një mënyrë të caktuar.

Ndaloni të jeni në “efektin” e mjedisit tuaj.

Ndaloni së rezistuari ndaj asaj që ËSHTË.

Ajo që ju rezistoni vazhdon.

Fituesit janë në “kauzë” mbi mjedisin e tyre. Ata nuk i rezistojnë asaj që është. Mendoni për këtë.Kujto lutjen e qetësisë “O Zot, më jep mirëkuptim dhe paqe për të pranuar gjërat që nuk mund t’i ndryshoj; guximin dhe fuqinë për të ndryshuar gjërat që mundem; dhe mençuria për të ditur ndryshimin.”

Shume dashuri, 

Shoku yt,

Kevin

13 korrik 2019

Ju mund të jetoni ëndrrat tuaja.

Ju mund të realizoni dëshirat tuaja.

Ju mund të arrini dëshirat tuaja.

Ju mund të jetoni jetën që dëshironi.

Ëndërroni ëndrra të mëdha.

Besoni në veten tuaj.

Keni besim suprem.

Dije se çdo gjë që mendja jote mund të konceptojë, mund ta arrini.

Nëse mendoni se mundeni ose nëse mendoni se nuk mundeni, në çdo rast keni të drejtë, pasi është mendimi juaj ai që e bën këtë.

Ju keni atë që duhet për ta bërë atë.

Ju jeni të veçantë.

Ju keni lindur për të fituar.

Ju jeni projektuar për arritje, projektuar për sukses dhe të pajisur me farat e madhështisë.

Mos lejoni që dikush t’ju vjedhë ëndrrat tuaja, dhe unë do t’ju shoh në krye!

Shoku yt,

KT

29 qershor 2019

Një nga pyetjet më të zakonshme që marr nga njerëzit në mbarë botën është diçka e tillë: “Unë kam një biznes ose dua të filloj një biznes dhe dua që ai të jetë shumë i suksesshëm financiarisht, si ta bëj?” ose “Unë punoj për një kompani dhe dua të marr promovime dhe të fitoj më shumë para, si mund ta bëj?”

Sugjerimi im do të ishte si më poshtë:

1.) Lexoni “Mendo dhe bëhu i pasur” dhe bëj gjithçka që ai thotë të bëjë në libër

2.) lexoni The Diamond Cutter; Menaxhimi Karmik; dhe The Gover dhe BËJ ÇFARË THOTË TË BËSH

3.) Kaloni përmes audios së Metodës Sedona, duke lëshuar dhe lëshuar çdo ditë sipas udhëzimeve.

Nëse i bëni ato gjëra, do të bëheni të suksesshëm DHE shumë më të lumtur me më pak stres dhe ankth në jetën tuaj.

“Sekretet” janë pikërisht aty para jush. 

Ju mund të bëheni të pasur.

Ju mund të keni një karrierë ose biznes jashtëzakonisht të suksesshëm.

BËNI hapat (ato janë të thjeshta për t’u bërë), dhe unë do t’ju shoh në krye!

Shume dashuri,

shoku yt,

Kevin

25 gusht 2019

Kjo është shoqja e Kevinit, Shelly Miller, me I Ching Systems & Artworks.

Kam jetuar, punuar dhe luajtur me Mary Miller – e cila siç e dini ishte shumë e afërt me Kevin – për më shumë se 40 vjet. Dhe në vend të Marisë, kohët e fundit shkova për të vizituar Kevinin. 

Kevin aktualisht po mbahet padrejtësisht në një kamp burgu federal për – pritni – “Përçmimi i Gjykatës”.

Seriozisht?

Dua t’ju tregoj pak për vizitën tonë. Kaluam shumë nga koha jonë duke u njohur më mirë me njëri-tjetrin – diçka që më parë nuk kishim pasur mundësi ta bënim.

Dhe diçka që mësova menjëherë për Kevin është – ai po ia del SHKURTËR. Jo vetëm në rregull – SHKELQYER.

Ai duket dhe ndihet si një burrë në një pushim të shumëpritur. Ai më tha se nga ora 5:30 deri në 22:00, në thelb është koha e tij, për të bërë çfarë të dojë. Kevin e ka kaluar shumicën e kohës duke lexuar dhe shkruar – dy gjëra për të cilat ai është më i apasionuar. Dhe për shkak të punës së veçantë që ka në kuzhinë, ai mund të ha sallata dhe perime të freskëta çdo ditë.

Pra, Kevin është fantastik!

Kevin dhe unë folëm disa për I Ching Systems dhe ku jemi sot me teknologjinë. Kevin dhe unë folëm për vizionin e tij për të ardhmen.

Dhe siç do ta prisnit, është KALUATË. Është perfekt, është fenomenal, është gjigant. 

Ndërsa Kevin po më përshkruante vizionin e tij, ajo që pashë ishte një bashkim i të gjitha shtigjeve të veçanta që ai ka ecur gjatë jetës së tij deri në këtë moment. Të gjitha rrugët e kanë çuar atë pikërisht në këtë pikë – në këtë vizion të saktë.

Unë dyshoj se shumica e viteve të fundit kanë qenë që Kevin ka tërhequr së bashku vizionin e tij dhe burimet personale që do t’i nevojiten për të përmbushur qëllimin e tij. Dhe mos bëni gabim – Kevin do ta arrijë qëllimin e tij. Ai do ta sjellë vizionin e tij në botë dhe do ta realizojë atë. 

Kevin është një nga pak njerëz që janë me të vërtetë në gjendje të ndryshojnë botën – dhe për të mirë – të cilët mund të arrijnë çdo gjë që synojnë të bëjnë.

Kapitulli i tij i ardhshëm do të jetë më i miri deri më tani – kështu që në gatishmëri!

28 shtator 2019

Gjithmonë mbani mend se suksesi është një vendim larg.

Sapo të merrni një vendim se do ta arrini dëshirën tuaj, pavarësisht se çfarë do të duhet apo sa kohë të duhet, dhe jeni të gatshëm të hiqni dorë nga gjithçka për ta arritur atë, atëherë suksesi është i sigurt.

Shihemi në krye…

12 tetor 2019

Një mrekulli mund të ndodhë në jetën tuaj në 1 sekondë.

Në fakt ekziston një “mrekulli e 1 dytë”.

Unë personalisht e kam përjetuar këtë “Mrekulli 1 e dytë” vite më parë.

Kam parë edhe të tjerët që e përjetojnë atë.

Kur ju ndodh kjo mrekulli, do të ndryshojë gjithçka në jetën tuaj për mirë.

Bota juaj e jashtme (ajo që përjetoni) DO të bëhet më e mirë.

Më e rëndësishmja, bota juaj e brendshme (si “ndiheni”) do të bëhet menjëherë më e mirë.

Ajo “diçka” që ka munguar në jetën tuaj do të zgjohet. Do të “gjeni” pjesën që mungon nga enigma e jetës.

Kur e përjetoni këtë mrekulli, dridhja juaj do të rritet në nivele që nuk i keni përjetuar kurrë më parë.

Kur kjo mrekulli të ndodhë në jetën tuaj, vetëdija juaj, vetëdija juaj e plotë për VETËN tuaj dhe gjithë Universin do të ndryshojë rrënjësisht.

Velloja që ka fshehur të VËRTETËN do të hiqet, të paktën deri në një farë mase.

Do ta “shihni” për herë të parë. Ju do të “dini” për herë të parë.

Ju do të kuptoni se keni qenë “në gjumë” gjatë gjithë jetës tuaj, sepse kjo mrekulli do të fillojë t’ju nxjerrë nga ekstaza që keni jetuar në gjithë ekzistencën tuaj.

Do të filloni të “zgjoheni”.

PLUS të gjitha kushtet, situatat, ngjarjet, njerëzit dhe rrethanat që po përjetoni do të bëhen më të mira në çdo mënyrë.

“Jeta” juaj do të bëhet “magjike” dhe e mrekullueshme. Do të bëheni më “të suksesshëm”, më të begatë dhe do të jetoni me më shumë bollëk.

Çdo ditë në çdo mënyrë ju dhe jeta juaj do të bëheni më të mirë, më të mirë dhe më të mirë.

“Mrekullia 1 e dytë” është e thjeshtë, por jo e lehtë.

Mrekullia ndodh në momentin që ju zgjidhni të merrni përgjegjësinë për gjithçka që ka ndodhur, po ndodh dhe do të ndodhë në jetën tuaj.

Asnjë justifikim, pa drejtuar gishtin dhe pa fajësuar të tjerët.

Ju zgjidhni që nuk keni qenë kurrë, nuk jeni dhe kurrë nuk do të jeni “viktimë”.

Kur të “kuptoni” se keni krijuar GJITHÇKA që po ju ndodh, gjithçka do të ndryshojë për mirë.

Vetëdija se ju dhe vetëm ju jeni “shkaku” për gjithçka në jetën tuaj, do të bëjë gjithçka në botën tuaj të brendshme dhe të jashtme në mënyrë magjike më të mirë në çdo aspekt.

Ndoshta sot nuk mund të pranoni përgjegjësinë për gjithçka në jetën tuaj. Ndoshta sot mund të pranoni përgjegjësinë vetëm për një përqindje të vogël të gjërave që ndodhin në jetën tuaj.

Ky është të paktën një hap.

Ndriçimi total, realizimi i VETËS, paqja e brendshme, lumturia dhe gëzimi i përhershëm, vjen nga vetëdija dhe përvoja e plotë dhe vetëdija se ju jeni plotësisht përgjegjës dhe “shkaku” për gjithçka në jetën tuaj.

Ky realizim ju sjell në dijeni se TI dhe VETËM JU jeni përgjegjës për mënyrën se si mendoni dhe si ndiheni në çdo moment në kohë.

TI dhe VETËM JU keni kontroll të plotë mbi mendimet dhe ndjenjat tuaja. Këto mendime dhe ndjenja janë ato që, nga dridhja dhe frekuenca e tyre, krijojnë gjithçka që keni dhe do të përjetoni ndonjëherë.

Askush nuk mund t’ju bëjë të ndiheni keq nëse nuk e lejoni.

Asnjë situatë nuk mund t’ju shqetësojë nëse nuk e lejoni.

Mendoni për këtë të Vërtetë dhe filloni të përjetoni një botë krejtësisht të re.

Shume dashuri!

Kevin

26 tetor 2019

Të gjithë në tokë herë pas here ndihen të trishtuar. Kur ndiheni të ulët, të kaltër ose “të dëshpëruar”, kjo është e neveritshme!

E drejtë?

Apo e bën atë?

Konsideroni këtë.

Ju shkoni në një film. Është një film i shkëlqyer për një burrë dhe gruan e tij që vdesin në një aksident me makinë dhe lënë 5 fëmijët e tyre të vegjël të cilët ndahen dhe dërgohen në shtëpi të ndryshme kujdestarie. Gjëra të tmerrshme u ndodhin fëmijëve.

Filmi është “dëshpërues” dhe të bën të ndihesh “i trishtuar”.

Kur dilni nga teatri, jeni duke buzëqeshur dhe ndiheni mirë sepse filmi ishte aq i mirë sa të bënte VËRTETË të ndiheshe “e tmerrshme”!

Mendoni për këtë.

Në jetë, disa ngjarje, rrethana, situata dhe njerëz mund t’ju “bëjnë” të ndiheni “të tmerrshëm”.

Dhe ndonjëherë, duket sikur gjithçka po shkon shumë mirë në jetën tuaj, por pa asnjë arsye të dukshme ju ende ndiheni “të tmerrshëm” (i ulët, i dëshpëruar, i trishtuar).

Kjo u ndodh të gjithëve.

Kur ndodh, ju inkurajoj që thjesht t’i përqafoni plotësisht ato ndjenja. Pranojini ato. Mos u rezistoni atyre. Lërini të rrjedhin nëpër ju dhe ndjejini plotësisht. “Gëzojini” ndjenjat “të tmerrshme” siç bëni kur i përjetoni gjatë shikimit të një filmi.

Janë thjesht ndjenja.

Mos i urreni.

Mos ik prej tyre.

Thjesht dijeni se JU NUK jeni ndjenjat tuaja.

Ejani në atë realizim.

Pastaj, thjesht merrni frymë thellë brenda dhe jashtë, buzëqeshni dhe lërini ato ndjenja të shkojnë.

Lërini të lirohen.

Ndaloni të “mbaheni” pas atyre ndjenjave.

Mos u rezistoni atyre ndjenjave dhe emocioneve.

Mos gjykoni, kritikoni ose dënoni emocionet dhe ndjenjat tuaja.

Ne jemi të gjithë “njerëz”, kështu që të gjithë kemi ndjenja dhe emocione.

Mos i rezistoni asaj që ËSHTË.

Pranoni atë që ËSHTË.

Prano atë që ËSHTË.

Përqafo atë që ËSHTË.

Pastaj lëreni dhe lëshojeni.

Dorëzojini të gjitha Universit (Zotit).

Kur ta bëni, siç kanë thënë shenjtorët dhe të urtët e shenjtë për mijëra vjet, dhe unë mund ta dëshmoj nga përvoja personale, ju do të arrini paqen e brendshme që tejkalon çdo kuptim dhe kuptim njerëzor.

Shume dashuri!

Kevin

23 nëntor 2019

E qeshura është ilaçi më i mirë për çdo gjë që ju mundon.

Pa marrë parasysh nëse jeni i sëmurë fizikisht, ose jeni në hale emocionalisht ose në rrënim financiar, asgjë nuk është më mirë t’i “rregulloni gjërat” sesa të qeshni.

E qeshura ka përfitime të mahnitshme si për trupin ashtu edhe për mendjen. Kjo është vërtetuar shkencërisht se është e vërtetë. E qeshura çliron tensionin dhe stresin. Qetëson sistemin nervor qendror. Ajo ngadalëson dhe qetëson mendjen. Ai lëshon endorfinë në trupin tuaj, të cilat të dyja ndihmojnë në shërimin e trupit, ndërsa në të njëjtën kohë ju bëjnë të ndiheni mirë.

Siç thotë i madhi Ed Foreman “Jeta është për të qeshur, për të dashur dhe për të jetuar”.

Jeto një jetë të mirë.

Është zgjedhja juaj.

Sekreti i të qeshurit që krijon mrekulli në jetën tuaj është ta bëni zakon të qeshurit edhe kur nuk duket se ka arsye për të qeshur.

Ky është çelësi.

Qeshni CDO dite.

Bëhuni lloji i personit që qesh lehtë dhe shpesh dhe shikoni mrekullitë që fillojnë të shfaqen në jetën tuaj.11 dhjetor 2020

MAJ BURRAT

Gjatë historisë, shumë burra dhe gra që mendonin ndryshe nga të tjerët, që sfidonin status quo-në, që guxuan të bënin gjëra të mëdha, duke rrezikuar pasurinë dhe reputacionin e tyre, shpesh quheshin: Mashtrues; Mashtruesit; Mashtrimet; sharlatanë; Rip Off Artists; Gënjeshtarët; Narcissists dhe emra edhe më keq.

Sot ne i quajmë të njëjtët njerëz gjeni, vizionarë dhe ëndërrimtarë.

Disa që janë quajtur me këta emra të saktë nga media, zyrtarë qeveritarë, udhëheqës biznesi dhe njerëz të tjerë me ndikim dhe të fuqishëm përfshijnë:

-Andrew Carnegie (US Steel dhe njeriu më i pasur në historinë amerikane)

-JP Morgan (financier me shumë miliarderë)

-Nikola Tesla

-Mark Zuckerberg (themeluesi i Facebook)

-Jeff Bezos (themeluesi i Amazon)

-Jezusi

-Michael Bloomberg (me vlerë 55 miliardë sot)

– Buda

-Margaret Thatcher (ish-kryeministre e MB)

– Muhamed

-Thomas Edison

-L. Ron Hubbard (themelues i Dianetikës dhe Scientologjisë)

-Napoleon Hill (autor i Think and Grow Rich)

-Nënë Tereza (murgeshë dhe shenjtore katolike)

-Tony Robbins (folës motivues)

-Zig Ziglar (folës motivues)

-Michael Beckwith (udhëheqës shpirtëror/folës motivues)

-Deepak Chopra (ai u quajt gjëra të tmerrshme nga djali i tij)

-Dr. Andrew Weil (ekspert alternativ i kujdesit shëndetësor)

-Henry Ford (i quajtur edhe racist; budalla; idiot; budalla)

-Bill Gates

-Ted Turner (themelues i CNN)

-Martin Luther King (ikona e të drejtave civile)

-Benjamin Franklin (Babai Themelues i SHBA; Shpikësi i shtypshkronjës dhe zbulimi i energjisë elektrike)

-Alexander Graham Bell (shpiku telefonin)

-Andrew Lloyd Webber (Phantom of The Opera dhe hitet e tjera të Broadways)

-Elvis

– Beatles

-Jozefi i Biblës

-Gjenerali amerikan George S. Patton

– Gjenerali amerikan Douglas MacArthur

-Dana White (themelues i UFC)

-Don King (vrasës i dënuar i cili më vonë u bë një promovues i famshëm botëror i boksit)

-Moisiu i Biblës

-Mohammad Ali (kampion i boksit në peshën e rëndë)

-Elon Musk (Tesla Motors; SpaceX)

– Vëllezërit Wright (shpikën aeroplanin)

-Ray Kroc (Themeluesi i McDonalds: i quajtur “Mashtruesi më i madh i të gjitha kohërave”)

-Sir Richard Branson (Grupi Virgin)

-Presidenti Donald Trump

-Presidenti Barack Obama

-Michael Milken (shpiku bono të padëshiruara që u lejojnë bizneseve të mbledhin para)

-Gandhi (futet në burg 3 herë)

-Nelson Mandela (terrorist i zi afrikano-jugor dhe i dënuar që u bë president i Afrikës së Jugut)

-Yogananda (Yogi; Guru; udhëheqës shpirtëror)

-Sai Baba (Guru; udhëheqës shpirtëror

-Krishnamurti (udhëheqës shpirtëror)

-Rush Limbaugh (prezantues konservator i radios)

-Houard Stern (prezantues i radios së shokut)

-Rachel Maddow (prezantuese e TV liberale)

-Michael Moore (aktivist liberal)

-Sean Hannity (prezantues konservator i televizionit dhe radios)

-Eli Whitney (shpiku xhinsin e pambukut)

-Rich Devos dhe Jay Van Andel (themeluesit e Amway)

-Mary Kay Ashe (themeluesja e Mary Kay Cosmetics)

-Mark Hughes (themeluesi i Herbalife)

-Vince McMann (themeluesi i Wrestling në botë dhe XFL)

-Kevin Trudeau

Dhe lista vazhdon e vazhdon dhe vazhdon…..

Shumica e këtyre njerëzve janë paditur dhjetëra herë gjatë gjithë jetës së tyre, nga individë, kompani dhe qeveri si me akuza civile ashtu edhe penale, të cilat kanë bërë pretendimet më të egra për mashtrim dhe sjellje të paligjshme.

Shumë u futën në burg.

Mendoni për këtë.

Shumica e këtyre njerëzve quheshin MASHTRIME!

Disa quheshin ARTISTË CON!

U quajtën gënjeshtarë dhe MANIPULATORË.

Pse?

Sepse ata guxuan të ëndërrojnë të mëdha.

Ata guxuan të PROVONIN.

Ata morën masa.

Duke qenë njerëzorë, në shumë raste ata dështuan gjatë rrugës.

Të gjithë bënë gabime.

Ndonjëherë ata merrnin vendime të këqija ndonjëherë.

Shumë herë gjërat nuk shkuan ashtu siç shpresonin.

Por ata u përpoqën! 

Më vjen mirë që jam në listë.

Kjo më vendos në shoqëri shumë të mirë. 🙂

Njeriu i mençur tha: “Qentë mund të lehin, por karvani vazhdon!”

Sipas fjalëve të Presidentit Roosevelt:

“Nuk është kritiku ai që ka rëndësi; jo njeriu që vë në dukje se si pengohet njeriu i fortë, ose ku mund t’i kishte bërë më mirë kryerësi i veprave.

Merita i takon njeriut që është në të vërtetë në arenë, fytyra e të cilit është njollosur nga pluhuri, djersa dhe gjaku; që përpiqet me trimëri; kush gabon, kush shkurtohet herë pas here, sepse nuk ka mundim pa gabim e mangësi; por që në fakt përpiqet të bëjë veprat; që njeh entuziazëm të mëdhenj, përkushtime të mëdha; që shpenzon veten në një kauzë të denjë; i cili më së miri e njeh në fund triumfin e arritjeve të larta dhe kush në rastin më të keq, nëse dështon, të paktën dështon duke guxuar shumë, kështu që vendi i tij nuk do të jetë kurrë me ata shpirtra të ftohtë dhe të ndrojtur që nuk njohin fitoren dhe humbjen. .”

Shume dashuri, 

Me përulësinë më të thellë, 

Kevin Trudeau

~ Klubi zyrtar i tifozëve të Kevin Trudeau