Sekretet e Dhënies

 • Kush është Kevin Trudeau?

  Kush është Kevin Trudeau? Kevin Trudeau, autori më i shitur numër 1 i NY Times, është një nga tregimet më unike, më kontroverse dhe mbresëlënëse të suksesit në historinë amerikane.   Për 3 dekadat e fundit, Kevin Trudeau ka qenë i njohur si: Një nga autorët më të shitur # 1 të NY Times të të

  Open Lesson

 • Faktet

  Faktet Ed Foreman – Ish-kongresmen i Shteteve të Bashkuara Përmbledhje e procedimeve gjyqësore: Faktet dhe rrethanat e rastit të Kevin Trudeau në Rendit Kronologjik Çfarë filloi kjo Kevin Trudeau është një #1 New York Times bestselling autor i gjashtë librave, me mbi tridhjetë milionë kopje të shitura. Ai është gjithashtu një ish-nikoqir radio show. Për

  Open Lesson

 • Si përdoren kontributet

  Si përdoren kontributet Klubi zyrtar i tifozëve të Kevin Trudeau LLC u themelua nga dy prej mbështetësve besnikë të Kevin Trudeau, përfshirë Tonya Canada. Pronarët e Fan Club-it janë studentë dhe mbështetës prej kohësh të Kevinit, të cilët kanë përfituar shumë nga mësimet e Kevinit. Ne kemi kaluar nëpër shumicën e kurseve, librave, seminareve dhe

  Open Lesson

 • Misioni & Qëllimi i Kevin

  Misioni & Qëllimi i Kevin Për të përmirësuar cilësinë e jetës tuaj dhe standardin e jetesës në të gjitha fushat dhe aspektet duke përfshirë: Për t’ju ndihmuar të bëheni Ky MISION është duke u arritur duke ofruar informacione, njohuri dhe trajnim (shumë prej të cilave nuk është zbuluar më parë) në format e: Qëllimi kryesor

  Open Lesson

 • Një letër nga një mik

  Një letër nga një mik Nga Eugene Gourevitch Imagjinoni, nëse do, duke u dënuar për të kaluar një dekadë në burg pa u dënuar për një “krim”. Asnjë mashtrim, asnjë krim, dhe as edhe një kundërvajtje (si shumëllojshmëria juaj kopsht BDI rap). Figuroni këtë dënim drakonian të imponuar mbi ju, jo nga një “juri e

  Open Lesson

 • Si është të punosh për ne?

  Si është të punosh për ne? Dëshmi nga disa njerëz që kanë punuar me Kevin Trudeau. Është e mrekullueshme, dhe e paçmueshme! Unë jam një nga “Ndihmësit e Kevinit”. Përvoja ime personale ka qenë se të punoj për të është vërtet një përvojë e thellë, jetëdhënëse, vetë-përmirësuese, argëtuese dhe emocionuese që po e dua! Më vjen

  Open Lesson

 • Ditari Personal i Burgut të Kevin Trudeau

  Ditari Personal i Burgut të Kevin Trudeau 18 nëntor 2013 U ula sot për të filluar të shkruaj të gjitha gjërat për të cilat jam mirënjohëse dhe mirënjohëse. Gjëra si shëndeti im, miqtë e mi, mendja ime, prindërit e mi të dashur përkrahës etj. Kam shkruar dhe shkruar dhe shkruar. Mbi 1 orë më vonë unë

  Open Lesson

 • Materiale të rekomanduara

  Materiale të rekomanduara Më poshtë janë lista e librave të rekomanduar, audiove, videove, kurseve dhe uebsajteve direkt nga Kevin Trudeau. LIBRA: Sekreti nga Rhonda Byrne  Mendo dhe pasurohu nga Napoleon Hill Shihemi në Krye nga Zig Ziglar Si të fitojmë miqtë dhe të ndikojm te njerëzit nga Dale Carnegie  Funksionon! nga R.H.J. Magjia e të menduarit të madh nga Dejvid Xh.

  Open Lesson

 • Vizioni i Klubit

  Vizioni i Klubit Imagjinoni një klub privat ndërkombëtar të jetës së suksesshme që mund të ndryshojë plotësisht jetën tuaj. Një klub ku të qenit anëtar pothuajse në mënyrë magjike ju transformon në një botë tjetër mundësish. Ju keni menjëherë akses në informacione dhe njerëz që mund t’ju ndihmojnë të arrini të gjitha ëndrrat tuaja. Ju

  Open Lesson

 • Anija e lundrimit GIN

  Anija e lundrimit GIN Rrjeti Global i Informacionit aktualisht është duke përfunduar një studim fizibiliteti për ndërtimin e një anije lundrimi “rezidenciale” vetëm për anëtarët. Kjo anije do të jetë një kombinim i: Klubi lundrues që udhëton nëpër botë Vendbanimi për anëtarët e GIN Një anije “tërheqje/pushimi” për anëtarët GIN që mund të jenë “Pronar

  Open Lesson

 • Fundjavë spektakolare me Kevin Trudeau dhe David Krueger

  Fundjavë spektakolare me Kevin Trudeau dhe David Krueger Nga: Roman Mushyakov, Nathan Rafaelov dhe Ruben Rafaelov Nga e majta në të djathtë: Roman Mushyakov, Joann Lysiak, Kevin Trudeau, David Krueger, Ruben Rafaelov, Nathan Rafaelov Ne jemi të gjithë anëtarë të nivelit të lartë në Rrjetin Global të Informacionit. Në një mbrëmje të zakonshme në shtator mora

  Open Lesson

 • Flasin shokët e burgosur

  Bashkë të burgosurit flasin se si është të jesh në burg me Kevin Trudeau “Ai flet shumë pak…” Unë jam me KT në burg. Më duhet t’u tregoj të gjithëve për të. Ai është shumë i ndryshëm nga të gjithë të tjerët. Ai është thjesht i mahnitshëm. Çdo ditë, sa herë që e shihni, ai është i qetë, i

  Open Lesson

 • Hapat e suksesit për të marrë atë që dëshironi

  Hapat e suksesit për të marrë atë që dëshironi Si t’i bëni ëndrrat tuaja realitet Siç mësohet nga Kevin Trudeau në Montgomery Transkriptuar nga Charles Wilson nga fletushkat dhe shënimet e tij 1. Përqafoni  “Parimet e Suksesit”  1-22 (të renditura më poshtë) 2. Merrni një vendim. 3. Dijeni se cila është ëndrra juaj për të ardhmen tuaj. 4.

  Open Lesson

 • Gjendja e Ndërgjegjes

  Gjendja e Ndërgjegjes Kur një qenie është plotësisht e “ndërgjegjshme” dhe e vetëdijshme, ata tejkalojnë iluzionin e botës materiale fizike të dualitetit (dualiteti është të shohësh gjithçka si të pavarur si unë dhe ti; një këtë dhe atë; një këtu dhe atje; ku gjithçka dhe çdokush është i ndarë dhe jo i lidhur). Kur një

  Open Lesson

 • Mesazhet e ditarit të humbur të burgut

  Mesazhet e ditarit të humbur të burgut Nga Kevin Trudeau Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut #1 Faleminderit të gjithëve për qindra letrat dhe kartat që marr çdo ditë. E lexova secilin. Nuk mund të përgjigjem pasi ka letra, zarfe dhe pulla të kufizuara. Shumica janë letra dhe shënime inkurajimi dhe mbështetjeje. Faleminderit shumë nga thellësia e zemrës

  Open Lesson

 • Dhënia

  Dhënia Pyetja që më bëjnë më shumë njerëz që nuk më njohin mirë është:  “Si arritët kaq shpejt të suksesshëm, pa arsim, duke filluar pa para dhe pa lidhje?”  Unë jam i përulur për të marrë këtë pyetje. Kërkohet kryesisht për faktin e vërtetuar mirë të shitjeve të miliarda dollarëve që kanë gjeneruar kompanitë e mia

  Open Lesson

 • Sekretet e Fshehura

  Sekretet e Fshehura Njerëzit i shikojnë njerëzit e suksesshëm dhe pyesin: “Çfarë kanë ata që nuk e kam unë që krijoi gjithë suksesin e tyre? Çfarë po bëjnë ata që nuk po bëj unë që po i bën ata të jenë kaq të suksesshëm?”  Kur shikoni dikë, shihni vetëm atë që është në sipërfaqe. Ju

  Open Lesson

 • Sukses

  Sukses Në këtë pikë, ju të gjithë dini më shumë për të jetuar një jetë të mrekullueshme “të suksesshme” sesa 99% e njerëzve në planet. Ju e dini se “suksesi” nuk përkufizohet si të kesh shumë para ose gjëra materiale.  Një person “i suksesshëm” mund të jetë i pasur ose i varfër kur bëhet fjalë

  Open Lesson

 • Libri i obsesionit të mrekullueshëm

  Libri i obsesionit të mrekullueshëm Në vitet 70 më dhanë një libër për të lexuar: Obsessionmadhështore nga Lloyd C. Douglas. Libri u shkrua në vitin 1929 dhe për 18 muaj ishte një nga librat më të shitur në të gjithë Amerikën. Është një roman i mrekullueshëm me karakter të shkëlqyeshëm dhe një komplot të mrekullueshëm

  Open Lesson

 • Sekreti i Dhënies

  Sekreti i Dhënies Si mund ta ndihmoni veten të rriteni, të rrisni aftësinë tuaj për t’u shfaqur dhe për të qenë më i lumtur dhe më i qetë se kurrë më parë? Duke dhënë. Sekreti i të jetuarit është të japësh.  Çfarë jepni? Thelbi juaj, energjia juaj. Ju mund të jepni vetëm atë që keni

  Open Lesson

 • Dhënia e sekreteve

  Dhënia e sekreteve Një sekret për të jetuar është të japësh. Kur bëni diçka për të tjerët ose për një kauzë, pa asnjë mendim për përfitim ose njohje personale, gëzimi shpërthen nga brenda.  Tekstet e lashta thonë: “Bëni punën që ju vjen, por mos kërkoni rezultatet. Mos u motivoni nga frytet e veprimeve tuaja.” Të

  Open Lesson

 • Shkuarja-Dhurues

  Shkuarja-Dhurues Miku im i mirë Andrew Malcher (një “super yll” nga MB), më dërgoi një libër spektakolarThe Go-Giver. Ai ishte bashkautor nga një njeri me të cilin ndava platformën e folësit vite më parë, Bob Burg.  Është një histori shumë e shkurtër që shpjegon në mënyrë të shkëlqyer sekretet thelbësore të suksesit mega financiar si

  Open Lesson

 • Dhënia krijon gëzim të brendshëm

  Dhënia krijon gëzim të brendshëm Një sekret për të jetuar është të japësh. Kur bëni diçka për të tjerët ose për një kauzë, pa asnjë mendim për përfitim ose njohje personale, gëzimi shpërthen nga brenda.  Tekstet e lashta thonë: “Bëni punën që ju vjen, por mos kërkoni rezultatet. Mos u motivoni nga frytet e veprimeve

  Open Lesson

 • Një element i fuqishëm që bën dhënien të prodhojë rezultate të mrekullueshme

  Një element i fuqishëm që bën dhënien të prodhojë rezultate të mrekullueshme Ekziston një “sekret” që aktivizon Ligjin e Tërheqjes dhe e bën atë që dëshironi të ndodhë në jetë, në fakt të manifestohet.  “Sekreti” është “DHËNIA”.  “DHËNIA” është një koncept jashtëzakonisht i fuqishëm për të cilin është shkruar në çdo tekst të lashtë shpirtëror. 

  Open Lesson

 • Rregulli i Artë

  Rregulli i Artë Rregulli i Artë thotë Bëjuni të tjerëve, ashtu siç dëshironi që ata t’ju bëjnë juve. Fjala e përkthyer DO në të vërtetë do të thotë më shumë se DO…do të thotë gjithashtu mendo, të dëshiroj, etj. Pra… MENDO PËR TË TJERËT, URONI për TË TJERËT, dhe BËJuni dhe për të tjerët ashtu

  Open Lesson

 • Rregulli i Artë i Zgjeruar

  Rregulli i Artë i Zgjeruar Ju keni dëgjuar për “Rregullin e Artë”, që është “Bëjuni të tjerëve ashtu siç dëshironi që ata t’ju bëjnë juve”. Ky rregull aktivizoi Ligjin e Tërheqjes; Ligji i Dhënies dhe Marrjes; dhe Ligji i Karmës. Përdorimi i këtij rregulli do t’ju ndihmojë të shfaqni në jetën tuaj atë që dëshironi.

  Open Lesson

 •  Jeta në burg me Kevin

   Jeta në burg me Kevin  Nga Charles Wilson Pjesa 1 – Fillimi Karma dhe rrethana e keqe nga një pozicion mund të jenë krejtësisht e kundërta nga një tjetër. Shekspiri na tha se “Asgjë nuk është as e mirë apo e keqe, por të menduarit e bën atë të tillë”. Kevin Trudeau do të na thoshte: “Merreni

  Open Lesson