Materiale të rekomanduara

Më poshtë janë lista e librave të rekomanduar, audiove, videove, kurseve dhe uebsajteve direkt nga Kevin Trudeau.

LIBRA:

 1. Sekreti nga Rhonda Byrne 
 2. Mendo dhe pasurohu nga Napoleon Hill
 3. Shihemi në Krye nga Zig Ziglar
 4. Si të fitojmë miqtë dhe të ndikojm te njerëzit nga Dale Carnegie 
 5. Funksionon! nga R.H.J.
 6. Magjia e të menduarit të madh nga Dejvid Xh. Shvarc
 7. Psiko-Kibernetika nga Maxwell Maltz (1960)
 8. Çfarë të thuash kur flet me veten nga Shad Helmstetter
 9. Magjia e besimit nga Claude M. Bristol 
 10. Sukses nëpërmjet një qëndrimi mendor pozitiv nga Napoleon Hill dhe W. Klement Stone
 11. Pyet dhe jepet nga Estera Hicks (Mësimet e Abrahamit)
 12. Si t’i zgjidhësh përgjithmonë të gjitha problemet e parave nga Viktor Bok
 13. Forca në të qetsi: Fuqia e meditimit transcendental nga Bob Roth
 14. Aftësi për të pasur njerëz nga Les Giblini
 15. Go Giver nga Bob Burg
 16. Arti i trajtimit të njerëzve nga Les Giblini
 17. Karmic Management nga Geshe Michael Roach, Lama Christie McNally, Michael Gordon
 18. The Go Getter nga Peter B. Kyne
 19. Ligji i suksesit në 16 mësime nga Napoleon Hill ( Ka 2 versione, një i botuar në vitin 1925 nga Vieux dhe një i botuar në vitin 1927. Ju sugjeroj t’i lexoni të dy versionet.)
 20. Joga e Richard Hittleman: Plan ushtrimesh 28 ditore nga Riçard Hittleman
 21. Magjia nga Rhonda Byrne
 22. Fuqia nga Rhonda Byrne
 23. Fuqia e të menduarit pozitiv nga Norman Vinsent Peale
 24. Jonathan Livingston Seagull nga Richard Bach (origjinal 1970)
 25. The Science of Getting Rich nga Wallace D. Wattles
 26. MetodaSedonanga Hale Dwoskin 
 27. Të pasurohemi nga Dag Uadi dhe Dekster Yageri
 28. Acres of Diamonds nga Russell H. Conwell
 29. Si një njeri që mendon Xhejms Aleni
 30. The Diamond Cutter nga Geshe Michael Roach dhe Lama Christie McNally
 31. Kura natyrore “Ata” nuk duan që ju të dini rreth Kevin Trudeau
 32. Veshje për sukses  nga Xhon T. Molloy
 33. Fuqia e mendjes së nënndërgjegjshme nga Xhozef Mërfi
 34. Si të kemi besim dhe fuqi në marrëdhëniet me njerëzit nga Les Giblini?
 35. Shitësi më i madh në botë nga Og Mandino
 36. Ligji i tërheqjes nga Estera Hicks (Mësimet e Abrahamit)
 37. Të projektosh jetën tënde nga Bill Bërneti, Dejv Evans
 38. Strength Finder 2.0 (Clifton Strengths) nga Tom Rath
 39. The Untethered Soul nga Michael A. Singer
 40. Eksperimenti i Dorëzimit nga Michael A. Singer
 41. Suksesi është për ju nga dr. David R. Hawkins
 42. Shtatë ligjet frymore të suksesit nga Deepak Chopra
 43. Zbulohen më shumë kura natyrore nga Kevin Trudeau
 44. Zgjidhjae përgjimitnga Nick Ortner 
 45. 4-Orëshe e Punës nga Timote Ferrisi
 46. Loja e punës nga Çarls Koonradt
 47. 7 Zakonet e njerëzve shumë të efektshëm nga Stephen R. Covey 
 48. Burrat janë nga Marsi, Gratë janë nga Venusi nga Xhon Grej
 49. Një mesazh për Garcian nga Elbert Hubbard
 50. Biseda me Perëndinë (LIBRI 1) nga Neale Donald Uolsh
 51. Alkimisti nga Paulo Koelho
 52. Udhëzuesi i Riçard Hittleman për meditimin e jogës nga Riçard Hittleman
 53. Njeriu më i pasur në Babiloni nga Xhorxh S. Klasoni
 54. Një xhep i lumtur plot me para nga Dejvid Kameron Gikandi
 55. Si të jesh i pasur nga Pol Geti
 56. Fuqia e tanishme nga Ekhart Tolle
 57. Le të ikim nga dr. Dejvid Hokins
 58. E-Squared nga Pam Grout
 59. The Game of Life and How to Play It by Florence Scovel Schinn
 60. Pengesa është rruga nga Ryan Holiday
 61. Lufta e Artit nga Steven Pressfield
 62. Mrekullia e stërvitjes së rimarrjes nga Al Karter
 63. Duke vdekur për të qenë unë nga Anita Moorjani (Libër i shkëlqyer për “jetën e përtejme” dhe dëshmi se TI je energji dhe nuk vdes kurrë. I FUQISHËM)
 64. Prova e Qiellit nga Eben Aleksandri (prova shkencore se ti je i përjetshëm dhe nuk vdes kurrë. I FUQISHËM)
 65. Magnificent Obsession nga Lloyd Cassel Douglas (një roman me sekretet e suksesit. SHKËLQYESHËM)
 66. Babai i pasur Babai i gjorë nga Robert T. Kiyosaki
 67. Si e rrita veten nga dështimi në sukses, duke e shitur Frenk Bettgerin?
 68. Super i pasur nga Rasëll Simons
 69. Kurrë mos e ndani Dallimin nga Chris Voss (negocim)
 70. Autobiografia e një yogi nga Yogananda
 71. Dëshirat e plotësuara nga Uejn U. Dajër
 72. Arti i të folurit publik nga Dale Carnegie
 73. The Everything Candida Diet libër  nga Jeff McCombs
 74. Mesazhet e fshehura në ujë nga Masaru Emoto
 75. Mrekullia e besimit të farërave nga Robertsi gojor (perspektiva e krishterë)
 76. Ligjet e begatisë nga Keneth Copeland (perspektiva e krishterë)
 77. Hung by the Tongue nga Francis P. Martin (Perspektiva e krishterë)
 78. Gjuha – një forcë krijuese nga Charles Capps (perspektiva e krishterë)
 79. Ajo që thoni është ajo që merrni nga Don Gossett (perspektiva e krishterë)
 80. Drucker klasik nga Peter Drucker
 81. Drukeri thelbësor nga Piter Drukeri
 82. Pesë pyetjet më të rëndësishme nga Piter Drukeri
 83. Pse blejnë njerëzit nga Luis Çeskini?  
 84. Si të jesh një ekzekutiv i suksesshëm nga J. Paul Getty
 85. Çfarë kërkon Stivën Shvarcman?
 86. Hapja e dyerve brendanga Eileen Kadi 
 87. I Am The Word (2010) nga Pol Selig (Lexo me rregull librat Selig)
 88. Libri i dashurisë dhe i krijimit (2012) nga Pol Selig
 89. Libri i njohjes dhe i vlerës (2013) nga Pol Selig
 90. Libri i mjeshtërisë (2016) nga Paul Selig
 91. Libri i së vërtetës (2017) nga Pol Selig
 92. Libri i lirisë (2018) nga Paul Selig
 93. Përtej të njohurve : Realizimi (2019) nga Paul Selig
 94. Alkimia (2020) nga Pol Selig
 95. Shtegu i brendshëm i Piter Sage
 96. Mega Kujtesë nga Kevin Trudeau 

AUDIOT:

 1. Dëshira juaj është komanda juaj nga Kevin Trudeau 
 2. Pohimet (Fjalët e tua krijojnë botën tënde) Katalizatori Lanre Olusola
 3. Si ta bëjmë çdo ditë një ditë të tmerrshme nga Ed Foreman
 4. Sekretimë i çuditshëmnga Earl Nightingale 
 5. Metoda Sedona audio nga Hale Dwoskin 
 6. Kryesojnë fushën nga Earl Nightingale 
 7. Lindur për të fituar seminar nga Zig Ziglar

VIDEO / FILMA:

 1. Sekreti nga Rhonda Byrne
 2. Dhurata më e mirë
 3. Çfarë di «Bleep» nga Uilliam Arntzi 
 4. Kristale uji në lëvizje- Mesazhe nga uji 
 5. Fuqia e vërtetë e ujit 

KURSET:

 1. Kursii Mjeshtërisë së Suksesitnga Kevin Trudeau (në dispozicion në GlobalinformationNetwork.com) 
 2. The Science of Personal Mastery Course nga Kevin Trudeau (në dispozicion në GlobalinformationNetwork.com)
 3. Kursii studimit në shtëpi mega kujtesënga Kevin Trudeau 
 4. Jetë e suksesshme «Të shkosh» kursnga Ed Foreman dhe Earlene Vining 
 5. Kursi Dale Carnegie
 6. Fuqia e Siddha Yoga: Shtegu i zemrës
 7. Fuqia e Siddha Yoga: Meditim
 8. Fuqia e Siddha Yoga: Meditimi
 9. Fuqia e njohjes: Kundalini Shakti

“Librat, videot, audiot dhe kurset e mësipërme janë gjithçka që ju duhet. Ato janë “lista e kërkuar e leximit dhe arsimit”. Nuk ka nevojë të lexosh libra të tjerë, të shohësh video të tjera, të dëgjosh ndonjë audio tjetër ose të kalosh ndonjë kurs tjetër. Me materialin e mësipërm keni gjithçka që ju duhet për të shfaqur çdo dëshirë që keni. Ke gjithçka që të duhet për të arritur pasuri të mëdha. Ke gjithçka që të duhet për të arritur ndriçimin e plotë.

Duhet të lexosh shumë nga librat, të dëgjosh audiot dhe të shohësh shumë herë videot e renditura më sipër. Përqendrohu te librat, audiot, videot dhe kurset e renditura më sipër.

Më poshtë janë edhe libra, video dhe kurse të tjera që mund t’ju duken të dobishme dhe interesante. Disa prej tyre janë libra që specializohen në disa fusha, si: shitjet, marketingu dhe ushtrimet fizike. Lexo, shiko ose dëgjo ndonjë nga këto, nëse ndihesh i tërhequr për t’i lexuar.»

 1. Easyway për të lënë duhanin pa vullnet nga Allen Carr dhe John Dicey
 2. Mjete titanësh nga Tim Ferrisi
 3. Fisi i mentorëve nga Tim Ferriss dhe Arnold Schwarzenegger
 4. Sistemi kryesor i çelësit nga Çarls F. Haanel  
 5. Fuqia vs forca nga David R. Hawkins
 6. Miti I i Majkëll Gerberit 
 7. Fusha nga Lin MekTaggart
 8. Blink nga Malcolm Gladwell
 9. Epokae Artënga Pol Geti 
 10. Ti mund ta shërosh jetën tënde nga LuiZa Hei
 11. Duaje veten-shëro jetën—Fletëstudimi nga LuiZa Hei
 12. The Purpose Driven Life nga Rik Uoren (perspektiva e krishterë)
 13. Zbulo fuqinë brenda teje nga Erik Butterworth
 14. Qesh dhe jeto nga Douglas Fairbanks
 15. Meditime nga Markus Aureliusi
 16. Arti i luftës nga Sun Tzu
 17. Profeti nga Kahlil Gibran
 18. Këshilla më e mirë që kam marrë ndonjëherë nga Keti Korriç
 19. Sekreti i epokave nga Robert Kollier
 20. Rruga drejt pasurisë nga Benxhamin Frenklin
 21. Nga Finite në Infinite nga Swami Muktananda
 22. Lojë e ndërgjegjes nga Swami Muktananda
 23. Unë jam ajo nga Swami Muktananda
 24. Ese të zgjedhura nga Swami Muktananda
 25. Ju uroj mirëseardhjen të gjithëve me dashuri nga Swami Muktananda  
 26. Vetëvetja është tashmë e arritur nga Swami Muktananda  
 27. Medito: Lumturia gjendet brenda teje nga Swami Muktananda  
 28. Bhagawan Nityananda e Ganeshpurit nga Swami Muktananda
 29. Biseda me Swami Muktananada nga Swami Muktananda  
 30. Entusiazëm nga Gurumayi
 31. Zoti im do një zemër të pastër: Joga e virtyteve hyjnore nga Gurumayi
 32. Yoga e disiplinës nga Gurumayi
 33. Kybali nga tre nismëtarët
 34. The Living Gita (Bhagavad Gita me komente dhe shpjegime në anglishten e thjeshtë) nga Sri Swami Satchidananda
 35. The Guru Gita
 36. Sutra Yoga e Patanjalit (me komente dhe shpjegime në anglisht të thjeshtë) nga Sri Swami Satchidananda
 37. Hyrje në Shaivizmin e Kashmirit botuar nga Fondacioni SYDA
 38. Duke kapërcyer nivelet e ndërgjegjes nga David R. Hawkins
 39. Syri i I  nga David R. Hawkins
 40. Zbulimi i pranisë së Perëndisë  nga David R. Hawkins
 41. E vërteta kundër. Gënjeshtra: Si të dallojmë ndryshimin nga David R. Hawkins
 42. I: Realiteti dhe subjektiviteti  nga David R. Hawkins
 43. Dissolving the Ego, Realizing the Self  by David R. Hawkins , Scott Jeffrey
 44. Realiteti, Spiritualiteti dhe Njeriu  Modern nga David R. Hawkins
 45. Përgjatë rrugës drejt ndriçimit  nga David R. Hawkins , Skot Xhefri
 46. Neville Goddard: Lexuesi i plotë nga Nevil Goddard
 47. Neville Goddard: Koleksioni thelbësor nga Nevil Goddard
 48. Fuqia e imagjinatës: Thesari i Nevil Goddard nga Nevil Goddard
 49. Si t’i shfaqësh dëshirat e tua nga Nevil Goddard?
 50. The Wealth Mindset: Të kuptojmë rrugën mendore drejt pasurisë nga Nevil Goddard
 51. Çdo gjë që dëshiron nga Neville Goddard 
 52. Bëhu çfarë të duash nga Nevil Goddard
 53. Lutja: Besoni se do të marrë Nevil Goddard
 54. «Të shfaqim mrekulli» Udhëzime specifike dhe 36 Përgjigje për pyetjen tuaj rreth manifestimit nga Nevil Goddard
 55. Master lojë tuaj të brendshme deri për të arritur çdo dëshirë tuaj nga Neville Goddard
 56. Nën komandën tënde nga Nevil Goddard
 57. Qetësohu më shumë, provo më pak: Shtegu i lehtë drejt bollëkut nga Nevil Goddard
 58. Kompensim nga Ralf Valdo Emerson
 59. Në harmoni me të pafundën nga Ralf Valdo Trin
 60. Tao Te Çing nga Lao Tzu
 61. Kura e humbjes së peshës “Ata” nuk duan që ti ta dish nga Kevin Trudeau
 62. Kura për borxhet nga Kevin Trudeau
 63. Para falas nga Kevin Trudeau
 64. Udhëtimi shpirtëror i Joseph L. Greenstein: Atomi i fuqishëm i Ed Spielmanit
 65. Boron Letters nga Gary Halbert (teknikat e shkrimit të tregut të postës së drejtpërdrejtë; kopjimi)
 66. DotCom Secrets: 33 Gjëra që do të kisha paguar para të mira për të ditur para se të filloja në marketingun online nga Jack Kogera 
 67. Strategjia e Marketingut Dixhital nga Simon Kingsnorth
 68. Evolucioni i stërvitjes dhe stërvitjes: Si të shpërtheni shpejt në kompaninë tuaj nga Skot Palat?
 69.  Cardio Core 4X4 nga Jay Cardiello
 70. Stërvitja e Shaolinit nga Shi Jan Ming
 71. Kuzhinieri 4-orësh nga Timothy Ferriss
 72. Bashkësi intime nga Dejvid Deida (si të kesh marrëdhënie më të mira romantike)
 73. Rruga e Njeriut Superior nga David Deida (për burrat; si të jesh një partner më i mirë në marrëdhënien tënde romantike)
 74. Trupi 4-orësh i Timote Ferrisit
 75. Siddhartha nga Hermann Hess (historia e jetës së Budës)
 76. Unbroken (roman: histori e vërtetë) nga Laura Hillenbrand
 77. Shantaram (roman: histori e vërtetë) nga Gregori David Roberts
 78. Psikologjia e shitësit nga Uilliam Atkinsoni
 79. Premtimi i Surfing Rainbows  nga P.D.M. Dolce
 80. Ambicia dhe suksesi nga Orison Swett Marden
 81. Një vullnet i hekurt nga Orison Swett Marden & Abner Bailey
 82. Arkitektët e fatit: ose, Hapa drejt suksesit & Fuqia nga Orison Swett Marden
 83. Personazhi nga Samuel Smiles
 84. Gëzimi si një fuqi jete nga Orison Swett Marden
 85. Përqendrimi: Rruga drejt suksesit nga Henri H. Braun
 86. Mendje krijuese dhe sukses nga Ernest Holmes
 87. Dollarë dhe shqisa nga Uilliam Krosbi Hanter
 88. Dollarët më duan nga Henri H. Braun
 89. Tetë shtyllat e begatisë nga Xhejms Aleni
 90. Gurët e themelit drejt lumturisë & suksesi nga Xhejms Alen
 91. Si ta tërheqësh suksesin nga F.W. Sears
 92. Si të merrni atë që ju dëshironi nga Wallace D. Wattles
 93. Si t’ia dalësh mbanë nga Elizabeta Tauni?
 94. Si të fitosh para ? Sukses nga B.F. Ostin
 95. Blink: Fuqia e të menduarit pa menduar nga Malkolm Gladuell  
 96. Si t’ia dalësh mbanë nga Orison Swett Marden?
 97. Nga varfëria në pushtet nga Xhejms Aleni
 98. Begati nga Çarls Fillmori
 99. Vetë-ndihmë nga Samueli buzëqesh
 100. Mbështetja te vetja nga Ralf Valdo Emersoni
 101. Arti i parave të marrë nga P.T. Barnum
 102. Pushtimi i varfërisë nga Helen Uilmansi 
 103. Çelësi i suksesit nga Russell H. Conwell  
 104. Ekuivalenti mendor i Emet Foksit
 105. Fuqia e përqendrimit nga Theron Q. Dumont
 106. Sekreti i suksesit nga Uilliam Uoker Atkinson
 107. Qëndrimifitimtar ngaOrison Swett Marden 
 108. Thrift nga Samuel Smiles
 109. Çfarë mund të bëni me vullnetin tuaj nga Russell H. Conwell
 110. Brenda teje është fuqia e Henri Tomas Hamblinit
 111. Çështjet e administrimit nga Peter Drucker
 112. Ekzekutivi i efektshëm nga Piter Druker
 113. Administrim nga Peter Drucker
 114. Si ta zotërojmë artin e shitjes nga Tom Hopkins?
 115. Siç e shoh unë: Autobiografia e J. Paul Getty nga J. Paul Getty
 116. Kasolle nga Uilliam P. Jang
 117. Psikiatria, tradhtia përfundimtare nga Brus U mençur
 118. Duke e bërë të ndodhë: Një udhëzues jo teknik për menaxhimin  e projekteve nga Mekenze Kajli

VIDEO / FILMA:

 1. Kung Fu Panda (2008)
 2. Ejani të shihni parajsën (1990)
 3. I pathyer
 4. Një shpresë e re – Luftërat e Yjeve: Episodi IV (1977)
 5. Perandoria rikthehet – Lufta e Yjeve: Episodi V  (1980)
 6. Kthimi i Jedi – Lufta e Yjeve: Episodi VI (1983)
 7. Kung Fu seriali televiziv me David Carridine
 8. Matrica
 9. Karate Kid (origjinali, 1984)
 10. Karate Kid II (1986)
 11. Karate Kid me Jackie Chan (2010)
 12. Pas dokumentarit me maskë mbi fantomin e operës të Endrju Llojd Veber
 13. Steve Jobs: Njeriu në makinë
 14. Sipërmarrësi-Steve Jobs dokumentar i plotë mbi gjithë jetën e tij
 15. Dragua: Historia e Brus Lisë 
 16. Bruce Lee: Një udhëtim luftëtarësh
 17. Bruce Lee: Dragoi jeton
 18. Mjeshtri i Madh
 19. Shtyje

KURSET:

 1. Infomercial Secrets Revealed by Kevin Trudeau (në dispozicion në GlobalinformationNetwork.com)
 2. Mega Math nga Skot Flansburg dhe Kevin Trudeau
 3. Mega Speed Reading nga Howard Berg dhe Kevin Trudeau

ORGANIZATAT:

 1. Rrjeti Global i Informacionit (GIN)
 2. Toastmasters International
 3. Ndërthurje
 4. Organizata e presidentëve të rinj
 5. Siddha Yoga Foundation– (Muktananda, Gurumayi, Nityananda)
 6. Jogavil
 7. Instituti Easlen   
 8. Self Realization Fellowship(Paramahansa Yogananda)
 9. Fondacioni Isha i Sadhgurut
 10. Një kishë ose qendër frymore vendëse
 11. Sai-Maa.com

LIBRAT E KRISHTERË:

  1. Bibla e Shenjtë nga Tekstete Lashta Lindore: përkthim nga Xhorxh Lamsa

MATERIALI I FËMIJËVE:

 1. Ndizni librin tuaj të brendshëm të xhindit 1 nga Rebeka Uajthall
 2. Ian dhe Dragoi i Madh i Argjendtë: Bry-Ankh nga Xhejms Dilyard
 3. Ian dhe Dragoi i Madh i Argjendtë: Një miqësi fillon nga Xhejms Dilyardi
 4. Ian dhe Dragoi i Madh i Argjendtë: Një hero rilind nga Xhejms Dilyardi
 5. Rockstar nga Jake Broselle
 6. Motori i vogël që mund të bënte Watty Piper
 7. Djali që qau ujkun – fabulate Esopit
 8. Pikaso lëviz nga Erin Ward dhe Pamela Weidmann
 9. Premtimi për surfing Rainbows Storybook nga P.D.M. Dolce
 10. Buzëqeshja që kaloi nëpër botë nga Patris Karst
 11. Vargu  i padukshëm nga Patris Karst
 12. Sekreti i ujit nga Masaru Emoto

FAQET E INTERNETIT:

 1. NuggetsofGold.com
 2. ContributeToKevin.com
 3. GuruKev.com
 4. KevinTrudeau.com
 5. KevinTrudeauFanClub.com