Si përdoren kontributet

Klubi zyrtar i tifozëve të Kevin Trudeau LLC u themelua nga dy prej mbështetësve besnikë të Kevin Trudeau, përfshirë Tonya Canada.

Pronarët e Fan Club-it janë studentë dhe mbështetës prej kohësh të Kevinit, të cilët kanë përfituar shumë nga mësimet e Kevinit. Ne kemi kaluar nëpër shumicën e kurseve, librave, seminareve dhe punëtorive të Kevin.

Ne kemi parë së pari se si është trajnimi i Kevinit që ndryshon jetën, jo vetëm për veten tonë, por për mijëra njerëz me të cilët kemi komunikuar gjatë viteve, jeta e të cilëve është më e mirë për shkak të ekspozimit të tyre ndaj Kevinit dhe mësimeve të tij.

Është një privilegj të ndihmosh Kevinin të shërbejë dhe të arrijë misionin e tij “Ndikimi pozitiv në njerëzimin”. 

Në vitin 2014, Kevin u dënua me 10 vjet në një burg federal të SHBA-së për “jo krim” të Përbuzjes së Gjykatës. 

Kevin ka pohuar gjithmonë se ai kurrë nuk ka shkelur me dashje ndonjë urdhër gjykate, por thjesht ushtroi të drejtën e tij të Amendamentit të Parë për lirinë e fjalës kur shprehte mendimet e tij personale dhe lexoi citate nga libri i tij. 

Kjo është një nga shfaqjet më skandaloze të censurës së qeverisë dhe shtypjes së të drejtave të fjalës së lirë në historinë amerikane.

E vetmja gjë që askush nuk mund t’ia marrë Kevinit është aftësia e tij për të “krijuar” si dhe paqja e tij e brendshme e përjetshme.

Tani që Kevin është liruar, ai mund të hapë lehtësisht një kompani ndërkombëtare përsëri. Mega njerëz të suksesshëm nga e gjithë bota po i bëjnë Kevinit oferta shumë milionëshe. Ata të gjithë duan Kevin me kohë të plotë dhe duan të jenë një partner biznesi me Kevin.

Kevin megjithatë, dëshiron të fokusohet në misionin e tij për të ndihmuar njerëzit në mbarë botën të arrijnë “Suksesin”, të realizojnë të gjitha ëndrrat e tyre dhe të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre në çdo fushë: Financiare; shpirtërore; Emocionale; Shëndeti; Marrëdhëniet; Karriera/Biznesi; dhe me shume.

 Kevin tani është i përkushtuar për të përmbushur fatin dhe qëllimin e tij duke u fokusuar 100% ekskluzivisht për të ndihmuar njerëzit në mbarë botën të arrijnë jetë më të mirë, shëndet më të mirë, si dhe liri financiare dhe shpirtërore. 

Kevin dëshiron që njerëzit të “Ndriçohen” në “TË VËRTETËN”. 

Qëllimi YNË në Klubin zyrtar të tifozëve të Kevin Trudeau është ta ndihmojmë Kevinin ta bëjë këtë realitet. 

Ne besojmë se nëse Kevin nuk duhet të shqetësohet kurrë për shpenzimet e jetesës, ai mund të shpenzojë të gjithë kohën dhe energjinë e tij në:

 • duke shkruar libra
 • duke prodhuar trajnime të reja revolucionare audio dhe video
 • seminare dhe seminare të drejtpërdrejta mësimore
 • duke pritur emisionin radiofonik të Kevin Trudeau dhe/ose një Podcast
 • ndërtimi i “The Club” (GIN) në të gjithë botën
 • ndërtimi i “SHIP” që të gjithë ne të gëzojmë
 • duke bërë “punë energjetike” të rëndësishme dhe të fuqishme mbi ne
 • duke hulumtuar/studuar
 • përfshirja në “procese” të ndryshme mendore dhe shpirtërore
 • duke udhëtuar nëpër botë për të na takuar dhe mësuar të gjithëve personalisht
 • ndihma e njerëzve për t’u bërë “të lirë”, si financiarisht ashtu edhe shpirtërisht (Iluminizmi/Vete realizimi)

Ne gjithashtu duam që Kevin të jetojë një jetë jashtëzakonisht të gjatë dhe të jetë me ne për dekadat në vijim. Ne duam që Kevin të mbajë një trup fizik të shëndetshëm duke pasur kohë dhe burime për terapitë më të avancuara kundër plakjes dhe protokollet shëndetësore në botë, duke përfshirë:

 • meditim; joga; ushtrime me trajnerë personalë; Kung Fu, Tai Chi, Chi Gong dhe më shumë
 • trajtohen nga praktikuesit më të mirë të shëndetit natyror në botë duke përdorur terapitë më të fundit
 • Trajtimet kiropraktike; trajtimet BEST; homeopati; Alfabiotikët; Masazh; Terapi me qeliza të gjalla; dhe të gjitha terapitë e ndryshme holistike që Kevin mëson në librin e tij “Natural Cures That Don’t Want You to Di About”
 • ngrënia e ushqimeve organike më të mira, më të shëndetshme
 • Edhe me shume

Nga përvoja personale, Kevin mund të na mësojë më pas mënyrat më të mira, më efektive për të qenë të shëndetshëm dhe për të zgjatur jetën tonë.

Prandaj, kontributet tuaja të bëra në Klubin zyrtar të tifozëve të Kevin Trudeau do të përdoren për të paguar për këto gjëra dhe më shumë (kjo është vetëm një listë e pjesshme e përdorimeve të mundshme):

 • një vend ku Kevin të jetojë dhe të gjitha shpenzimet e tij të jetesës (shërbimet komunale etj.)
 • orendi per rezidencen e Kevinit
 • ushqimi
 • suplemente ushqimore
 • kompjuterë; telefonat celularë; shërbimet e internetit; shërbimi i telefonisë celulare
 • artikujt e kujdesit personal
 • mjekësore dhe të gjitha sigurimet e tjera
 • kujdes dentar, prerje flokësh, kujdes për sytë (kontakte dhe syze)
 • makinë; sigurim; benzinë (gaz); parkim; mirëmbajtjen
 • rroba
 • udhëtimi: transporti, hotelet, ushqimi 
 • avokatë dhe shërbime të tjera profesionale
 • abonimet
 • sekretarët, asistentët, transkriptuesit, studiuesit, menaxherët e mediave sociale, agjentët e rezervimit, shoferët, siguria, etj.
 • dhe shumë përdorime të tjera të mundshme të fondeve të dhuruara

Të gjithë do të jemi shumë të bekuar sepse Kejvina e ka bërë këtë angazhim. Ai në fakt po bën një angazhim për secilin prej nesh. 

Ai mund të jetojë jetën e mahnitshme të “të pasurve dhe të famshëmve”.  

Por Kevin po i jep të gjitha këto për t’i “SHËRBËRUAR NJERËZIMIT” dhe për të na shërbyer neve.

Ai po e bën këtë për ne, jo për veten e tij.

Konsideroni të bëheni “Partner” me Kevin. KLIKO KËTU për më shumë informacion.

Në përputhje me politikën e Kevinit për “Dhënimin e të Dhjetave dhe Ofertave”, të paktën 10% e të gjitha kontributeve të bëra për The Fan Club dhe Kevin do t’u “dhurohen” organizatave të ndryshme bamirëse në mbarë botën.

Bekime për të gjithë.

Klubi zyrtar i tifozëve Kevin Trudeau LLC është në pronësi private dhe operohet.  

Ne premtojmë të mbrojmë konfidencialitetin dhe anonimitetin e të gjithë kontribuesve.

Kontributi juaj në këtë organizatë vlerësohet shumë nga Kevin si dhe të gjithë njerëzit si ne në mbarë botën që janë të gatshëm të japin vullnetarisht kohën e tyre për të ndihmuar Kevin dhe “Misioni”.

Kushtet: Kur kontribuoni duke përdorur këtë faqe interneti, kuptoni se kontributet tuaja nuk janë të zbritshme nga taksat. Klubi zyrtar i tifozëve Kevin Trudeau nuk është aktualisht një organizatë e përjashtuar nga taksat.