Sekreti i Dhënies

Si mund ta ndihmoni veten të rriteni, të rrisni aftësinë tuaj për t’u shfaqur dhe për të qenë më i lumtur dhe më i qetë se kurrë më parë?

Duke dhënë. Sekreti i të jetuarit është të japësh. 

Çfarë jepni? Thelbi juaj, energjia juaj. Ju mund të jepni vetëm atë që keni dhe atë që jeni. 

Si e jepni energjinë tuaj? Së pari ju duhet ta keni atë për të dhënë. Duhet të zgjohet. Duhet të rrjedhë. 

Ju mund ta rritni atë duke lexuar libra, duke dëgjuar audio, duke shkuar në ngjarje (seminare, takime, seminare) dhe duke pasur marrëdhënie me të tjerët që janë në të njëjtën rrugë (dhe në mënyrë ideale me ata që janë në përputhje me atë që janë në të vërtetë dhe kanë thelbi tashmë i zgjuar). 

Kështu, ju jepni atë që ju ka ndihmuar dhe po ju ndihmon! Ju dhuroni librat që kanë transformuar jetën tuaj.  Ju dhuroni serinë e cd-ve “Dëshira juaj është urdhri juaj”. Dhe ju me butësi dhe dashuri i inkurajoni ata që t’i bashkohen çdo organizate që keni parë se është e dobishme për ju. 

Sa më shumë që ta bëni këtë, aq më shumë “i jepni”, aq më shumë Zgjeroni aftësitë tuaja. Kur ju ndihmoni një tjetër, ju ndihmoni veten. Kur i jep tjetrit, i jep vetes! 

Jini gjithmonë të butë dhe kurrë të fortë, veçanërisht kur njerëzit nuk ju kërkojnë ndihmë! (Ndoshta JU ende keni nevojë për më shumë ndihmë se ata!) Sa më shumë njerëz që lexojnëlibrat e rekomanduardhe dëgjojnë Urdhrin Tuaj është Urdhri juaj, rrit numrin e njerëzve që po vibrojnë në nivele më të larta. 

Objektivi është të arrijmë në masën kritike, pikën e kthesës, sindromën e majmunit të 100-të. Ndërsa kjo po ndodh, JU korrni përfitimet në shumë mënyra. Shumë njerëz më thonë se duan të ndihmojnë njerëzit. I shikoj dhe mendoj, ata kanë nevojë për shumë ndihmë vetë! 

Ndihmoni veten së pari. Dhe PASTAJ ndihmoni të tjerët! 

Një nga mënyrat më të mira për t’i bërë të dyja është të ndani atë që keni përjetuar. Ju ndihmoni veten duke lexuar libra. Ju ndihmoni të tjerët më së shumti (DHE ndihmoni veten) kur i detyroni të tjerët të lexojnë librat (i dhurojnë) dhe të dëgjojnë audiot “Dëshira juaj është urdhri juaj” etj. 

Mendoni për një qiri. Është flakë dhe jep dritë. Sa më e madhe të jetë flaka, aq më shumë dritë lëshon. Gjithashtu, nëse e merrni qirinjën dhe e përdorni për të ndezur një qiri tjetër… ju keni 2 flakë, por ai ka ardhur nga e njëjta flakë. Flaka/drita është e njëjtë. Me 2 flakë ose qirinj, keni 2 herë më shumë dritë. Vazhdoni dhe vazhdoni dhe sa më shumë qirinj ose flakë të keni, aq më shumë dritë merrni. 

Drita eliminon errësirën. 

Sa më shumë dritë të ketë, lejon më shumë njerëz që ende nuk janë “ndriçuar” të shohin “dritat” në ato që tani janë “dritë/dashuri” dhe duan dritën edhe për veten e tyre! 

Ky është fillimi i masës kritike. 

Ju mund të ndihmoni “të Ndriçoni” masat duke i bërë njerëzit të lexojnë një libër ose të dëgjojnë serinë e CD-ve “Dëshira juaj” etj. Kur e bëni këtë, ju fitoni, ata fitojnë dhe ne të gjithë fitojmë. Do të “ndieni” që energjia juaj të zgjohet dhe të jetë e gjallë. 

Shikoni dhe ndjeni se magjia ndodh në jetën tuaj.

Me përulësi shërbëtorin tënd, 

me vlerësimin dhe dashurinë më të thellë për të gjithë ju,

GuruKev