Sekretet e Fshehura

Njerëzit i shikojnë njerëzit e suksesshëm dhe pyesin: “Çfarë kanë ata që nuk e kam unë që krijoi gjithë suksesin e tyre? Çfarë po bëjnë ata që nuk po bëj unë që po i bën ata të jenë kaq të suksesshëm?” 

Kur shikoni dikë, shihni vetëm atë që është në sipërfaqe. Ju nuk po e shihni të gjithë foton. 

Robin Williams për shembull dukej në sipërfaqe se “i kishte të gjitha”. Ai gjithmonë “dukej” i lumtur. Ai ishte jashtëzakonisht popullor dhe kishte qindra miliona dollarë. Shëndeti i tij dukej mirë. Ai kishte një grua dhe familje të shkëlqyer. Gjithçka dukej “perfekte”. Shumë do të kishin dashur të kishin ndërruar vendet me të. 

Më pas, nga hiçi, pa paralajmërim, dëgjojmë se ka kryer vetëvrasje. Ai ishte duke u përballur me depresion të madh gjatë gjithë jetës së tij. Pavarësisht se çfarë arriti, ai kurrë nuk ishte i lumtur apo i përmbushur.

Si mundet dikush që “i kishte të gjitha” të ishte në depresion dhe kaq i mjerë që pyesim veten. 

Çështja është se ne kurrë nuk e dimë se çfarë është “brenda” një personi. Ne nuk e dimë se si mendon një person ose çfarë “dridhjeje” po dërgon. Nuk e dimë se si po “ndihen” dhe si po e perceptojnë ekzistencën e tyre. 

Ne gjithashtu kurrë nuk e dimë saktësisht se çfarë po “bën” një person aktualisht që po e shkakton suksesin e tij. Ne gjithashtu kurrë nuk e dimë se çfarë ka bërë ai person në të kaluarën që tani po shfaqet në sukses. 

Vetëm me vëzhgim, do të merrni një pamje shumë të pasaktë të së vërtetës. Dhe ju do të merrni vetëm rreth 10% të asaj që po ndodh në realitet “nën sipërfaqe”.

Kështu që ju dëshironi të jeni të suksesshëm financiarisht, fizikisht të shëndetshëm dhe të keni paqe të brendshme. 

Ju dëshironi të ndiheni të plotësuar, të kënaqur dhe të plotë. 

Ju dëshironi të keni lumturi dhe gëzim të brendshëm. 

Ju dëshironi të ndjeni eksitim, entuziazëm dhe pasion. 

Ju dëshironi të ndiheni sikur keni një qëllim dhe se jeta juaj ka kuptim. 

Ju dëshironi të ndiheni plotësisht të dashur dhe të kërkuar. 

Ju dëshironi të ndiheni të sigurt dhe të sigurt dhe në kontroll. 

Ju dëshironi të ndiheni të plotë. 

Në fund të fundit, ju dëshironi të keni lumturi të qëndrueshme dhe të vazhdueshme që nuk është kalimtare. 

Ka njerëz që i kanë të gjitha këto. 

Nëse ju “MENDONI” si ata MENDOJNË dhe VEPRONI ashtu si veprojnë ata, atëherë edhe ju do t’i merrni ato rezultate. 

Atë që një person ka bërë, mund ta bëni edhe ju. 

Nëse lexoni librin The Diamond Cutter, do të shihni se si funksionon e gjitha. Ndiqni këtë duke lexuar Menaxhimin Karmik.

Është e gjitha aty. 

Lexoni The Untethered Soul dhe The Surrender Experiment për njohuri edhe më të thella të “si funksionon gjithçka”.

Njerëzit më pyesin gjatë gjithë kohës se çfarë po ndodh brenda “kokës” time. Njerëzit duan të dinë se si mendoj dhe si veproj. Ata duan të dinë se çfarë BËJ, “metodën”.

Lexoni ato libra dhe do të shihni saktësisht se si mendoj dhe si veproj unë. Do të shihni me shumë detaje se si e jetoj jetën time. Ata libra janë përshkrimi më i saktë se si kam jetuar për më shumë se 40 vjet. Nëse doni të dini se çfarë është “brenda zemrës sime dhe brenda kokës sime”, thjesht lexoni ato libra dhe do të shihni në shpirtin tim.

Lexoni The Go GIVER dhe The Magnificent Obsession dhe do të shihni se çfarë kam bërë “në heshtje dhe privatisht” për mbi 40 vjet (duke “dhuruar” fshehurazi pa bujë apo shtyp).

Lexoni Shihemi në krye, Sekreti, Magjia e të Besuarit, Suksesi Përmes një Qëndrimi Mendor Pozitiv dhe Pyetni dhe është Give and Dëgjo audios Born to Win (nga Zig Ziglar) dhe Kursi i suksesshëm i jetës (nga Ed Foreman) dhe do të shihni saktësisht se cili është qëndrimi im dhe si e përdor “Ligjin e Tërheqjes”.

Lexoni Think and Grow Rich dhe The Law of Success in Sixteen Lessons, dhe dëgjoni kurset audio Psikologjia e Fitimit (Dennis Waitley), Sekreti më i çuditshëm dhe Drejtoni fushën (të dyja nga Earl Nightingale) dhe do t’i dini saktësisht teknikat Kam përdorur për sukses material.

Lexo Çfarë duhet të thuash kur flet me veten dhe do të mësosh se si e zotërova fuqinë e gjuhësisë dhe fjalëve (sepse Gjuha është një forcë krijuese dhe ajo që thua është ajo që merr).

Lexoni Psycho-Cybernetics (VERSIONI ORIGJINAL, JO “versioni i përditësuar”) dhe do të shihni se si kam transformuar “imazhin për veten” dhe kam krijuar vetëbesim dhe një vetëvlerësim pozitiv që ËSHTË një kërkesë për çdo sukses dhe arritje.

Lexoni Go-Getter dhe zbuloni se si kam zhvilluar një qëndrim ASNJËHERË TË LËSH, i cili prodhon rezultate të mahnitshme (pasi të lexoja këtë libër, GJITHMONË KURRË KURRË NDALESH derisa të marr çdo “vazo blu” në jetën time!)

Lexoni Fuqinë dhe Magjinë dhe do të dini se çfarë teknikash BËJ që e bëjnë jetën të shkoj jashtëzakonisht mirë për mua dhe më lejon të “ndihem mirë”.

Shikoni videon The Secret dhe do të shihni me detaje të gjalla saktësisht hapat që bëj që më lejojnë të shfaq dëshirat e mia.

Lexoni Si të fitoni miq dhe tëndikoni në njerëzit dhe do të shihni metodën që përdor për të krijuar marrëdhënie të mrekullueshme dashurie dhe për të fituar mbështetje nga njerëzit në të gjithë botën.

Shikoni What the Bleep do We Know? dhe shikoni të VËRTETËN rreth “si funksionon gjithçka”. Është ajo njohja e së vërtetës që i bën “mendimet” e mia super të larta në fuqi dhe tension duke krijuar kështu rezultate më të mira më të shpejta.

Lexoni The Field dhe shikoni akoma më shumë shkencë dhe “prova” rreth “si funksionon gjithçka”. Kjo rriti “sigurinë” time duke rritur kështu “fuqinë” time personale për të krijuar gjithçka që dua.

Lexoni libra nga Neville Goddard dhe Dr. David Hawkins dhe merrni më shumë njohuri për të VËRTETËN rreth “si funksionon e gjitha”, duke rritur akoma më shumë fuqinë tuaj personale siç bëri timen (LEXIM SHUME I VËSHTIRË, pra vetëm për ata tipa akademikë intelektualë).

Lexoni libra nga Muktananda dhe Yogananda (të gjitha shkrimet e tij, jo vetëm Autobiografia e një Jogi) dhe fitoni një pasqyrë të thellë në konceptet e provuara të provuara të kohës mistike se kush jeni në të vërtetë. Kjo vetëdije çliron TË GJITHË fuqinë tuaj. Mundet tek ju ashtu siç bëri tek unë (Shumë ezoterike dhe jo për të gjithë).

Lexoni Programin Joga 28-ditor të Richard Hittleman-it dhe Meditimin e Yoga -s të Richard Hittleman-it dhe do të shihni saktësisht librat e parë që lexova në fillim të viteve 70 dhe do të mësoni metodat e sakta që përdora kur fillova në “rrugën” time personale. 

ËOW, mund të thuash, KY është shumë material! 

Po kjo është. Por nuk është veçse një pjesë e materialit që kam studiuar që nga fillimi i viteve 70. Libra, audio, video, seminare dhe më shumë. Më shumë orë në studim sesa mund ta imagjinonit ndonjëherë. Kam kaluar më shumë orë në studim sesa do të duheshin për të marrë 10 doktoratura! Vërtet!

Lajmi i mirë është se nuk keni nevojë të shpenzoni gjithë kohën dhe përpjekjen që bëra. 

Unë e kam marrë gjithë atë njohuri dhe njohuri eksperimentale dhe e kam kondensuar në copa të madhësisë së kafshimit që janë të thjeshta dhe të lehta për t’u mësuar dhe zbatuar. 

Nëpërmjet Kursit tim të Masterit Sukses, Kursit të Shkencës së Zotërimit Personaldhe materialeve të tjera të mia, ju mund të merrni versionin “Reader’s Digest” të të gjithë materialit që kam studiuar gjatë gjithë jetës sime dhe të fitoni të njëjtat rezultate dhe përfitime spektakolare!

Unë sigurisht ju inkurajoj që të lexoni librat, të shikoni videot dhe të dëgjoni kurset audio të përmendura më lart. Uroj vërtet që secili prej jush të lexojë TË GJITHË librat, të shikojë të gjitha ato video dhe të dëgjojë të gjitha ato kurse audio që rendita më sipër. Me të vërtetë nuk do t’ju marrë shumë kohë. 

Materiali i mësipërm është gjithçka që ju nevojitet për të realizuar çdo ëndërr që keni në jetën tuaj. 

Është GJITHA atje. 

Gjithçka është aty.

Mund t’i merrni të gjitha edhe nëse i kaloni gjërat e vështira (Neville, Hawkins, Mutananda, Yogananda, Hittleman). Kështu që zvogëlon sasinë e kohës që ju nevojitet për t’i marrë të gjitha!

Mos harroni, të njëjtat parime përdoren nga të gjithë njerëzit e suksesshëm në të gjithë botën, në çdo fushë. Ata i përdorin këto parime ose me vetëdije ose pa vetëdije. Kur një person përdor metodat, pasojnë rezultatet. Kur ndalojnë përdorimin e tyre, rezultatet ndalojnë.

Nëse mbillni fara misri, do të korrni misër. 

Nëse mbillni farat e mollës, nuk do të merrni një pemë portokalli. 

DHE nëse NUK mbillni farë, nuk do të keni korrje. 

TI mund t’i kesh të gjitha. 

Investoni pak kohë në të ardhmen dhe jetën tuaj duke lexuar librat e mësipërm, duke parë videot e sugjeruara dhe duke dëgjuar audiot e rekomanduara. 

Nëse e bëni këtë, dhe më pas aplikoni qoftë edhe pak nga ajo që mësoni ndërsa mësoni, do të mbillni farat e duhura që do të prodhojnë rezultatet e duhura që po kërkoni. 

Ëndrrat tuaja MUND dhe DO të realizohen. 

Qëndroni të sintonizuar….

Shume dashuri, 

GuruKev