Dhënia

Pyetja që më bëjnë më shumë njerëz që nuk më njohin mirë është:  “Si arritët kaq shpejt të suksesshëm, pa arsim, duke filluar pa para dhe pa lidhje?” 

Unë jam i përulur për të marrë këtë pyetje. Kërkohet kryesisht për faktin e vërtetuar mirë të shitjeve të miliarda dollarëve që kanë gjeneruar kompanitë e mia dhe kompanitë dhe produktet me të cilat kam qenë i lidhur. Njerëzit duan të dinë se si kam bërë kaq shumë para kaq shpejt. 
Sapo njerëzit më njohin, pyetja më e zakonshme që bëj është:
“Si je i lumtur gjatë gjithë kohës dhe ke këtë ndjenjë të çuditshme të qetësisë dhe paqes? Duket sikur asgjë nuk ju shqetëson?”

Përgjigja për të dyja pyetjet është “Dhemshuria dhe dhënia”. 

Dhembshuria është të kesh dijeni se çdokush në planetin tokë meriton të jetë i lumtur dhe nuk duhet të vuajë kurrë. 

Dhënia është më shumë sesa thjesht të japësh disa para. Po jeton versionin e zgjeruar të “Rregullit të Artë”.

Bëjuni të tjerëve ashtu siç dëshironi t’ju bëjnë juve.

Flisni me të tjerët ashtu siç dëshironi që ata të flasin me ju.

Flisni për të tjerët ashtu siç dëshironi që ata të flasin për ju.

Mendoni për të tjerët ashtu siç dëshironi që ata të mendojnë për ju.

Disa libra që ndajnë më së miri “Sekretet e Suksesit” të mi përfshijnë:

Sekreti i të jetuarit është DHËNIA. 

Gjëja më e rëndësishme që mund të dhuroni është DASHURIA. 

Duaji të gjithë pa kushte dhe pa përjashtim. 

Falni të gjithë pa kushte dhe pa përjashtim. 

Askush nuk është një “shenjt” dhe për këtë arsye, askush nuk mund ta zbatojë kurrë në mënyrë të përsosur këtë filozofi. Bëni më të mirën që mundeni.

Edhe të bësh pak më shumë se sa po bën tani me “dhënien”, do të japë rezultate të mahnitshme pozitive në çdo fushë të jetës suaj. 

MUND t’i kesh të gjitha… shëndet, pasuri dhe lumturi. 

Shume dashuri, 
GuruKev