Jeta në burg me Kevin

 Jeta në burg me Kevin  Nga Charles Wilson Pjesa 1 – Fillimi Karma dhe rrethana e keqe nga një pozicion mund të jenë krejtësisht e kundërta nga një tjetër. Shekspiri na tha se “Asgjë nuk është as e mirë apo e keqe, por të menduarit e bën atë të tillë”. Kevin Trudeau do të na thoshte: “Merreni

Mesazhet e ditarit të humbur të burgut

Mesazhet e ditarit të humbur të burgut Nga Kevin Trudeau Mesazhi i Ditarit të Humbur të Burgut #1 Faleminderit të gjithëve për qindra letrat dhe kartat që marr çdo ditë. E lexova secilin. Nuk mund të përgjigjem pasi ka letra, zarfe dhe pulla të kufizuara. Shumica janë letra dhe shënime inkurajimi dhe mbështetjeje. Faleminderit shumë nga thellësia e zemrës

Gjendja e Ndërgjegjes

Gjendja e Ndërgjegjes Kur një qenie është plotësisht e “ndërgjegjshme” dhe e vetëdijshme, ata tejkalojnë iluzionin e botës materiale fizike të dualitetit (dualiteti është të shohësh gjithçka si të pavarur si unë dhe ti; një këtë dhe atë; një këtu dhe atje; ku gjithçka dhe çdokush është i ndarë dhe jo i lidhur). Kur një

Hapat e suksesit për të marrë atë që dëshironi

Hapat e suksesit për të marrë atë që dëshironi Si t’i bëni ëndrrat tuaja realitet Siç mësohet nga Kevin Trudeau në Montgomery Transkriptuar nga Charles Wilson nga fletushkat dhe shënimet e tij 1. Përqafoni  “Parimet e Suksesit”  1-22 (të renditura më poshtë) 2. Merrni një vendim. 3. Dijeni se cila është ëndrra juaj për të ardhmen tuaj. 4.

Flasin shokët e burgosur

Bashkë të burgosurit flasin se si është të jesh në burg me Kevin Trudeau “Ai flet shumë pak…” Unë jam me KT në burg. Më duhet t’u tregoj të gjithëve për të. Ai është shumë i ndryshëm nga të gjithë të tjerët. Ai është thjesht i mahnitshëm. Çdo ditë, sa herë që e shihni, ai është i qetë, i

Fundjavë spektakolare me Kevin Trudeau dhe David Krueger

Fundjavë spektakolare me Kevin Trudeau dhe David Krueger Nga: Roman Mushyakov, Nathan Rafaelov dhe Ruben Rafaelov Nga e majta në të djathtë: Roman Mushyakov, Joann Lysiak, Kevin Trudeau, David Krueger, Ruben Rafaelov, Nathan Rafaelov Ne jemi të gjithë anëtarë të nivelit të lartë në Rrjetin Global të Informacionit. Në një mbrëmje të zakonshme në shtator mora

Anija e lundrimit GIN

Anija e lundrimit GIN Rrjeti Global i Informacionit aktualisht është duke përfunduar një studim fizibiliteti për ndërtimin e një anije lundrimi “rezidenciale” vetëm për anëtarët. Kjo anije do të jetë një kombinim i: Klubi lundrues që udhëton nëpër botë Vendbanimi për anëtarët e GIN Një anije “tërheqje/pushimi” për anëtarët GIN që mund të jenë “Pronar

Vizioni i Klubit

Vizioni i Klubit Imagjinoni një klub privat ndërkombëtar të jetës së suksesshme që mund të ndryshojë plotësisht jetën tuaj. Një klub ku të qenit anëtar pothuajse në mënyrë magjike ju transformon në një botë tjetër mundësish. Ju keni menjëherë akses në informacione dhe njerëz që mund t’ju ndihmojnë të arrini të gjitha ëndrrat tuaja. Ju

Materiale të rekomanduara

Materiale të rekomanduara Më poshtë janë lista e librave të rekomanduar, audiove, videove, kurseve dhe uebsajteve direkt nga Kevin Trudeau. LIBRA: Sekreti nga Rhonda Byrne  Mendo dhe pasurohu nga Napoleon Hill Shihemi në Krye nga Zig Ziglar Si të fitojmë miqtë dhe të ndikojm te njerëzit nga Dale Carnegie  Funksionon! nga R.H.J. Magjia e të menduarit të madh nga Dejvid Xh.

Ditari Personal i Burgut të Kevin Trudeau

Ditari Personal i Burgut të Kevin Trudeau 18 nëntor 2013 U ula sot për të filluar të shkruaj të gjitha gjërat për të cilat jam mirënjohëse dhe mirënjohëse. Gjëra si shëndeti im, miqtë e mi, mendja ime, prindërit e mi të dashur përkrahës etj. Kam shkruar dhe shkruar dhe shkruar. Mbi 1 orë më vonë unë