Rregulli i Artë i Zgjeruar

Rregulli i Artë i Zgjeruar Ju keni dëgjuar për “Rregullin e Artë”, që është “Bëjuni të tjerëve ashtu siç dëshironi që ata t’ju bëjnë juve”. Ky rregull aktivizoi Ligjin e Tërheqjes; Ligji i Dhënies dhe Marrjes; dhe Ligji i Karmës. Përdorimi i këtij rregulli do t’ju ndihmojë të shfaqni në jetën tuaj atë që dëshironi. … Read more

Rregulli i Artë

Rregulli i Artë Rregulli i Artë thotë Bëjuni të tjerëve, ashtu siç dëshironi që ata t’ju bëjnë juve. Fjala e përkthyer DO në të vërtetë do të thotë më shumë se DO…do të thotë gjithashtu mendo, të dëshiroj, etj. Pra… MENDO PËR TË TJERËT, URONI për TË TJERËT, dhe BËJuni dhe për të tjerët ashtu … Read more

Një element i fuqishëm që bën dhënien të prodhojë rezultate të mrekullueshme

Një element i fuqishëm që bën dhënien të prodhojë rezultate të mrekullueshme Ekziston një “sekret” që aktivizon Ligjin e Tërheqjes dhe e bën atë që dëshironi të ndodhë në jetë, në fakt të manifestohet.  “Sekreti” është “DHËNIA”.  “DHËNIA” është një koncept jashtëzakonisht i fuqishëm për të cilin është shkruar në çdo tekst të lashtë shpirtëror.  … Read more

Dhënia krijon gëzim të brendshëm

Dhënia krijon gëzim të brendshëm Një sekret për të jetuar është të japësh. Kur bëni diçka për të tjerët ose për një kauzë, pa asnjë mendim për përfitim ose njohje personale, gëzimi shpërthen nga brenda.  Tekstet e lashta thonë: “Bëni punën që ju vjen, por mos kërkoni rezultatet. Mos u motivoni nga frytet e veprimeve … Read more

Shkuarja-Dhurues

Shkuarja-Dhurues Miku im i mirë Andrew Malcher (një “super yll” nga MB), më dërgoi një libër spektakolarThe Go-Giver. Ai ishte bashkautor nga një njeri me të cilin ndava platformën e folësit vite më parë, Bob Burg.  Është një histori shumë e shkurtër që shpjegon në mënyrë të shkëlqyer sekretet thelbësore të suksesit mega financiar si … Read more

Dhënia e sekreteve

Dhënia e sekreteve Një sekret për të jetuar është të japësh. Kur bëni diçka për të tjerët ose për një kauzë, pa asnjë mendim për përfitim ose njohje personale, gëzimi shpërthen nga brenda.  Tekstet e lashta thonë: “Bëni punën që ju vjen, por mos kërkoni rezultatet. Mos u motivoni nga frytet e veprimeve tuaja.” Të … Read more

Sekreti i Dhënies

Sekreti i Dhënies Si mund ta ndihmoni veten të rriteni, të rrisni aftësinë tuaj për t’u shfaqur dhe për të qenë më i lumtur dhe më i qetë se kurrë më parë? Duke dhënë. Sekreti i të jetuarit është të japësh.  Çfarë jepni? Thelbi juaj, energjia juaj. Ju mund të jepni vetëm atë që keni … Read more

Libri i obsesionit të mrekullueshëm

Libri i obsesionit të mrekullueshëm Në vitet 70 më dhanë një libër për të lexuar: Obsessionmadhështore nga Lloyd C. Douglas. Libri u shkrua në vitin 1929 dhe për 18 muaj ishte një nga librat më të shitur në të gjithë Amerikën. Është një roman i mrekullueshëm me karakter të shkëlqyeshëm dhe një komplot të mrekullueshëm … Read more

Sukses

Sukses Në këtë pikë, ju të gjithë dini më shumë për të jetuar një jetë të mrekullueshme “të suksesshme” sesa 99% e njerëzve në planet. Ju e dini se “suksesi” nuk përkufizohet si të kesh shumë para ose gjëra materiale.  Një person “i suksesshëm” mund të jetë i pasur ose i varfër kur bëhet fjalë … Read more

Sekretet e Fshehura

Sekretet e Fshehura Njerëzit i shikojnë njerëzit e suksesshëm dhe pyesin: “Çfarë kanë ata që nuk e kam unë që krijoi gjithë suksesin e tyre? Çfarë po bëjnë ata që nuk po bëj unë që po i bën ata të jenë kaq të suksesshëm?”  Kur shikoni dikë, shihni vetëm atë që është në sipërfaqe. Ju … Read more